Premier League - souhrn 37. kola

16.05.2015, 15:40, aktualizováno 18.05.2015, 22:56
Komentáře a souhrny
Chelsea jakožto mistr padla na půdě WBA. ManUtd se s Arsenalem rozešel smírně a nadále na Gunners ztrácí dva body. Městský rival City veze tři body ze Swansea. Southampton doma v první půli zdemoloval Aston Villu a udělal velký krok k pohárům. Tři góly dal Sadio Mané, který zaznamenal nejrychlejší hattrick historie Premier League. Hull podlehl Tottenhamu a má nůž na krku...

West Bromwich Albion - Chelsea FC 3:0

18.05.2015 21:00

Góly: 9. Saido Berahino, 47. Saido Berahino (pen.), 60. Chris Brunt

Šampion dostal za vyučenou. Před utkáním zněl José Mourinho zatraceně vděčně, že nemusí zápas na Hawthorns vyhrát. A skutečně. Chelsea dostala na půdě West Bromwiche lekci, vinou zkratu Cesca Fábregase hrála hodinu v oslabení a musela skousnout nejhorší ligovou porážku za poslední tři roky - 3:0.

José Mourinho opět dal od první minuty šanci 19letému Rubenu Loftus-Cheekovi, který ovšem v utkání v defenzivní práci často nestíhal. V ofenzivě se pak omezoval na předávky míče hráčům kolem něj.

V základní sestavě hrál po šesti zápasech taky Diego Costa; zápas ale patřil nejlepšímu střelci West Bromwiche Saidu Berahinovi. Mladičký forvard už po osmi minutách našel velkou kapsu mezi stopery a záložníky Chelsea, naběhl si na pas od Lescotta a fantasticky zakončil - 1:0.

Klíčový moment celého utkání se udál v devětadvacáté minutě. Rozmíška mezi Costou, McAuleym a Dawsonem se vyostřila a rozhodčí přerušil hru. Cesc Fábregas mezitím horlivě diskutoval s čárovým rozhodčím, načež si vzal od Hazarda míč a napálil jej do chumlu kolem hlavního sudího. Hloupější vyloučení aby člověk pohledal.

Půl minuty po změně stran navíc Chelsea mohla jít do devíti - zaváhání Cahilla využit Brunt, který poslal Berahino do šestnáctky. Situaci zastavil až Terry, nedovoleně; a pískala se penalta. Sám poškozený ji svým dvacátým gólem ve všech soutěžích proměnil, přestože si Courtois na střelu sáhl.

Chelsea se přesto nevzdávala a i přes dvougólovou ztrátu a oslabení v počtu hráčů na trávníku měla v utkání poměrně značnou převahu. Nejblíže kontaktní brance byla při střele Loïca Rémyho, který zasáhl tyčku. Záhy však nachytal Courtoise na švestkách Chris Brunt, který dělovkou z úhlu na bližší tyč zvýšil už na 3:0.

Půl hodiny se pak prakticky dohrávalo. Chelsea neúnavně kombinovala bez větší šance na prolomení obrany WBA, zatímco její fanoušci neúnavně celých 30 minut zpívali oslavný chorál "We’ve won the league". Ze zpěvů je vytrhla jen obrovská šance Matiće, který se zjevil po rohovém kopu sám před Myhillem - gólman Baggies však dnes nebyl k překonání.

Kromě Loftus-Cheeka dostali minimálně na čtvrt hodiny šanci i další mladíci Nathan Aké a Isaiah Brown. Především nizozemský defenzivní univerzál se ukázal v dobrém světle a měl pozitivnější vliv na hru než RLC na stejné pozici.

Více informací k zápasu

Manchester United - Arsenal FC 1:1

17.05.2015 17:00

Góly: 30. Ander Herrera - 82. Tyler Blackett (vl.)

Arsenal dělí už jen dva body od jistoty přímé kvalifikace do Ligy mistrů; druhé místo se mu však i díky dnešní remíze 1:1 s Manchesterem United výrazně vzdaluje. Citizens nyní mají na Londýňany už pětibodový náskok a Gunners by tím pádem nemusel stačit ani zápas k dobru...

Ačkoliv v pondělí Arsenal podlehl Swansea, rozhodl se dnes Arsene Wenger už pošesté v řadě jmenovat nezměněnou zahajovací jedenáctku. K něčemu takovému se odhodlal vůbec poprvé v kariéře a nikterak chvályhodná novota to vskutku nebyla.

Hned úvodem si Kanonýři celkem koledovali. Smalling dvakrát strašil neobsazený při standardní situaci a Mata mohl rozehrávat přímý kop ze zajímavé pozice. Na kluzkém trávníku na Old Trafford se Arsenal k nějaké slibné šanci přiblížil jen jednou, když tápající Jones již ze země zvládl odhlavičkovat nebezpečně poskakující balon.

Ani domácí se v otázce vytvořených šancí bůhvíjak nepřetrhli, po půlhodině hry se nicméně tak jako tak ujali zaslouženého vedení. Ve výtečné formě hrající Ashley Young zleva schválně přetáhl centr na zadní tyč a Ander Herrera se blýskl fantasticky kontrolovaným volejem.

Arsenal nakonec poločas zakončil bez jediného střeleckého pokusu na kontě - zblokovaného, nepřesného, jakéhokoliv. Něco takového se mu nestalo od listopadu 2004 a prohry s Liverpoolem. Za dalším nezdarem s jiným celkem z anglického severozápadu ovšem nakonec Gunners přeci jen nemířili.

Zejména po hodině hry se hosté konečně začali probírat k životu. Giroud se jednou zjevil v dobré pozici, zakončoval už ale v jakémsi polopádu. O něco později zase Ramsey od Sáncheze dostal pěkný pas za obrannou linii, po přehození vyběhnuvšího De Gey mu však balon odpálil od kopaček Rojo.

Ke srovnání nakonec došlo až po nucené výměně stráží na straně ManUtd. Zraněný De Gea, pro kterého možná šlo o poslední vystoupení na Old Trafford, přepustil Valdésovi místo mezi třemi tyčemi v 74. minutě a exbarcelonský gólman opravdu nebyl na Ostrovech přivítán dvakrát vřele.

Osm minut před vypršením řádné hrací doby Ramsey krásnou diagonálou přenesl hru na pravé křídlo pro vytaženého Thea Walcotta a ten po krátkém zacvičení s Blackettem otřel svou střelu právě o podrážku kopačky svého strážce, což z Valdése učinilo pouhého diváka. Arsenal takto vybojoval cenný bod, který ho dost pravděpodobně udrží na strategické třetí příčce.

Více informací k zápasu

Swansea City - Manchester City 2:4

17.05.2015 14:30

Góly: 45. Gylfi Sigurdsson, 64. Bafétimbi Gomis - 21. Yaya Touré, 36. James Milner, 74. Yaya Touré, 90+2. Wilfried Bony

Manchester City dostává Arsenal pod ještě větší tlak, když stejně jako loni na jaře odváží z Liberty Stadium cenné tři body. Stejně jako před více než rokem to přitom byla atraktivní podívaná plná gólů - o jeden z nich se letos postaral i Wilfried Bony, posledně dvakrát úspěšný v dresu Swansea...

Ve Walesu dnes opravdu nebylo o záživnou akci nouze. Hned zkraje si svou obligátní chybu neodpustil hostující stoper Mangala, nechal se hladce předběhnout Dyerem a ten po zasekávačce ztroskotal na výtečném Hartovi. ManCity odpovědělo skrze nádherný, svižný brejk, Agüerovu utěšenou koncovku však anuloval zdvižený praporek.

Citizens dnes obecně vynikali především při hře do otevřené obrany, přesto byl Fabianski poprvé překonán v podstatě ze stoje. Po Silvově přistrčení jej z hrany šestnáctky propálil Touré - ačkoliv si polský brankář sáhl, vinou menší teče a clonění celé řady hráčů míč vyrazil pouze do sítě.

Teprve podruhé už ManCity udeřilo z brejku. Ve 36. minutě Lampard úžasným způsobem vysunul na soupeřovu polovinu Agüera, ten si počkal na přeběhnuvšího Milnera a jeho šikovné prohození soupeře už následovala gólová koncovka.

Swansea toho v první půli směrem dopředu moc nepředvedlo, těsně před přestávkou se však zničehonic vytasilo s kontaktním gólem. Přispěchal s ním přiléhavě nejproduktivnější hráč velšského týmu Gylfi Sigurdsson, jehož rána zpoza vápna vskutku nemohla mít lepší parametry. Přesně k levé tyči, Hart nedoskočil.

Po přestávce se v útočné hře pokračovalo na obě strany. Lampard nezakončoval dostatečně precizně po příhře Agüera, zatímco Shelvey to na opačném konci hřiště o něco lépe zkoušel ze střední vzdálenosti a při zemi. Zpátky na druhé straně se potom Fabianski musel činit proti Navasovi.

Tímto jednodušším zákrokem přitom polský gólman v podstatě položil základy senzačního vyrovnání. Jen chvíli nato si totiž Gomis zpracoval míč za propadnuvším Mangalou a pohotově zacílil na zadní tyč. Ani tímto úderem ze 64. minuty však dnešní parádní drama na Liberty Stadium nekončilo. Naopak se ještě během chvíle psal velký příběh dvou zápěstí.

Zatímco to Fabianského totiž v 74. minutě nezvládlo vytěsnit relativně jednoduchou Tourého střelu, to Hartovo se později úžasně vyznamenalo proti Fernándezově gólové hlavičce. Po své slabší levačce, v protipohybu - a přece byl brankář ManCity schopný vytáhnout prudký projektil nad břevno.

Joe Hart tehdy víceméně zachraňoval kůži Eliaquimovi Mangalovi, jenž si vůbec nevěděl rady s bráněním rohového kopu, a abychom byli fér, špatné utkání dnes odehrál také Vincent Kompany. Ten se pro změnu ocitl v lese při jednom delším balonu za obranu a následně přihlížel dalšímu dobrému zákroku Harta proti Gomisově finiši.

Manchester City tak nakonec přežil a v samotném závěru se dostalo i na symbolický zásah střídajícího Wilfrieda Bonyho. Někdejší tahoun Swansea se prosadil hezkou technickou přízemní ranou z hranice šestnáctky, která definitivně rozhodla o tom, že si labutě nakonec v příští sezoně poháry nezahrají.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Crystal Palace 1:3

16.05.2015 18:30

Góly: 26. Adam Lallana - 43. Jason Puncheon, 60. Wilfried Zaha, 90. Glenn Murray

Gerrardova rozlučka s Anfield Road rozhodně nedopadla podle představ ikony Reds. Liverpool v domácím prostředí trochu překvapivě prohrál s Crystal Palace 1:3 a v posledním kole bude muset pro stoprocentní jistotu páté příčky porazit Stoke. Tři body pro Eagles, kteří sezónu dohrávají v klidném středu tabulky, zajistili Puncheon, Zaha a Murray.

Nejen na stadionu mistrovské Chelsea byla letos v Premier League k vidění čestná ulička - i dnes na Anfield Road se oba týmy i trojice rozhodčích seřadili před východem z kabin, aby vyjádřili úctu jednomu z nejlepších hráčů v historii Premier League Stevenu Gerrardovi, jenž za obrovského aplausu diváku vcházel na trávnik. V tu chvíli ještě netušil, že jeho derniéra na Anfiedl Road skončí porážkou.

Od začátku tomu ale nic nenapovídalo, svěřenci Brendana Rodgerse se totiž po opatrném úvodu ujali ve 26. minutě vedení. Martin Kelly jako by zapomněl, že již nenastupuje v dresu Reds a nepřesnou přihrávkou na kolegu ze stoperské dvojice Danna nabídl samostatný únik Lallanovi. Bývalý hráč Southamptonu touto příležitostí nepohrdl, za pomoci lehké teče překonal Hennesseyho a otevřel skóre.

V 33. minutě mohl vyrovnat Puncheon, Simon Mignolet však předvedl dobrý zákrok. Ovšem o deset minut později už z tohoto souboj vyšel lépe Jason Puncheon - přímý kop z osmnácti metrů zakroutil osmadvacetiletý křídelník do levé šibenice, čímž překvapil belgického brankáře, který očekával střelu přes zeď a za Puncheonovým projektilem se jen tak ohlédl.

Hosté byli od této chvíle mnohem nebezpečnější - dobrou šanci nevyužil Lee Čung-Jong, příliš ho to ale mrzet nemuselo. Po hodině hry totiž Pardewova družina dokonal obrat. Bolasie ho prohnal po pravém křídle, na zadní tyči našel zcela volného Wilfrieda Zahu a ten neměl problém dopravit míč do odkryté svatyně. Dvaadvacetiletý Zaha přitom teprve před několika desítkami vteřin na trávníku nahradil Lee Čong-Jonga.

Odpovědět mohl záhy Gerrard, jenomže Wayne Hennessey, jenž pro dnešní zápas mezi třemi tyčemi nahradil obvyklou jedničku Speroniho, jeho pokus chytil. Na druhé straně se blýskl brilantní individuální akcí aktivní Yannick Bolasie, jenom škoda, že jeho sólo zakončil pouze střelou do břevna.

Liverpool se k žádnému závěrečnému tlaku nedostal, navíc ještě potřetí inkasoval. Zahu ještě před hranicí velkého vápna fauloval Lucas Leiva, sudí Jonathan Moss přesto celkem bez váhání ukázal na značku pokutového kopu. Alan Pardew si v tu chvíli musel mnout ruce, jakéže to střídání se mu povedlo - navíc se k nařízené penaltě postavil další střídající hráč, Glenn Murray, a i když Mignolet jeho ránu vyrazil, zkušený forward dokázal míč doklepnout do sítě.

Steven Gerrard tak své působení v klubu svého srdce zakončil neslavně - porážkou. Navzdory tomu ho čekala dojemná rozlučka s místními příznivci. "Jsem naprosto zničený. Už nikdy nebudu hrát před těmito fanoušky," prohlásil s dcerou v náručí. Načež následně poděkoval všem současným i bývalým spoluhráčům i trenéru, zvláště pak Gérard Houllierovi, který mu dal první šanci v dresu Reds.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Newcastle United 2:1

16.05.2015 16:00

Góly: 54. Matt Phillips, 61. Leroy Fer - 24. Emmanuel Rivière

Newcastle ze své soukromé polízanice stále ještě není úplně venku, i přes pomoc Tottenhamu. Na půdě QPR sice vedl a Emmanuel Rivière vypadal, že si svou premiérovou ligovou trefu na Ostrovech nemohl načasovat lépe, po změně stran se však Hoops dramaticky zvedli a vývoj zápasu nakonec bez větších problémů otočili...

Úvodních deset minut tohoto vzájemného střetnutí dvou aktuálně nejmizerněji hrajících anglických prvoligových celků zhruba odpovídalo rozpoložení všech aktérů: nedalo se na ně koukat.

Až po čtvrthodině hry si na Krulovi vynutil první lehčí zákrok Austin, aby ve 24. minutě zčistajasna přišel gól do sítě QPR. O něj se postaral doposud impotentní Emmanuel Rivière, který po 18 hodinách strádání konečně procitl po šikovném vklouznutí za obrannou linii soupeře.

Po první změně skóre se zápas znovu vrátil k prvotnímu kouskovanému normálu, k čemuž přispělo i střídání brankáře Greena za náhradníka Alexe McCarthyho. Ten se ještě před přestávkou mírně zapotil při Colocciniho hlavičce, po obrátce už ale přihlížel převážně práci svého protějšku v bráně Newcastlu.

I když práci... Tim Krul byl ve skutečnosti při jedné obří šanci Phillipse zachraňován spoluhráčem Ryanem Taylorem, jindy přihlížel Austinově netrefení vymezeného prostoru a v 54. minutě potom dokonce lovil míč ze sítě, jakmile se Phillips potkal s precizním Austinovým centrem.

Straky do druhé půle vyrazily jako výrazně slabší tým a to se znovu potvrdilo již po hodině hry. Tehdy byl Tim Krul opět bez šance, tentokrát po Ferově nekompromisním nápřahu z nějakých 30 metrů. A Queens Park Rangers šlapalo i nadále. Příští gól mohl vstřelit neustále aktivní Phillips, aby se teprve záhy vyrovnání alespoň dvakrát na chlup přiblížilo duo Sissoko-Cissé.

Více informací k zápasu

West Ham United - Everton FC 1:2

16.05.2015 16:00

Góly: 62. Stewart Downing - 68. Leon Osman, 90+3. Romelu Lukaku

O nic nešlo a podle toho to také vypadalo. Od nervozity a tlaku oproštění hráči se nijak nehnali za krásným fotbalem a zdálo se, že vše skončí spravedlivou remízou díky dvěma trefám v rozmezí šesti minut. Jeden z mála aktivních hráčů, Romelu Lukaku, si ale své rozuzlení ponechal až do nastaveného času a posunul tak Everton na stejné body jako West Ham.

V závěru čtvrté minuty poslal Barkley za obranu Osmana, který chtěl otevřít skóre přízemní střelou na vzdálenější tyč, Adrián však byl bleskově na zemi a nepříjemný pokus vyrazil. Z hráčů Evertonu šlo cítit patřičné sebevědomí, které ukazovaly třeba častou kombinační ukolébavkou na polovině domácích, do střeleckých pozic se ale výhradně dostávali mimo pokutové území. Po půlhodině hry tak nechybělo mnoho, aby rozveselil většinu diváků Noble, ten po příhře od Valencii pálil z hranice vápna těsně vedle zadní tyče.

Opadnutí aktivity hostů zkoušeli Hammers využít k získání většího počtu střel, jejich snahy nicméně dopadaly věrně s těmi úvodními od Toffees a fanoušci si tak poslední minuty sezóny v Upton Parku zrovna neužívali. Zajímavým tak mohl být snad jen závěr první půle, kdy si žlutou kartu vysloužil Gareth Barry, už svou 104. v kariéře, čímž si o pět trestů upevnil první místo v historické tabulce Premier Leauge.

Krátce po přestávce mohl otevřít skóre Lukaku, který po faulu Reida sám kopal přímý kop a prudkou ranou jen těsně míjel horní roh. Konečně odbyla hodina hry a skóre se začalo hýbat. Song poslal do vápna Downinga, který mezi dvěma obránci střílel přes Jagielku a technickou ranou k tyči překonal Howarda.

Radost z vedení však trvala pouhých šest minut. Lukaku dostal příliš prostoru k centru od Cresswella, kde měl ještě větší podporu obránců Osman, ten si tak těžký balón zpracoval, aby se do něj následně celou svou silou opřel a nedal brankáři šanci.Únavně nezajímavý závěr, kdy se oba týmy snažily hlavně neprohrát, rozzářil ve třetí minutě nastavení Lukaku, který si vyskočil na centr McGeadyho a hlavičkou nasměroval Everton ke třem bodům.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Hull City 2:0

16.05.2015 16:00

Góly: 54. Nacer Chadli, 61. Danny Rose

Všechny síly vrhli hráči Hull City do toho, aby se před utkáním s Manchesterem odpoutali z 18. příčky, dvě dokonalé akce domácích jim ale vzaly naděje na body, naopak Tottenham míří za pohárovou Evropou.

Oba celky se bez větších problémů dokázaly přemístit k vápnu soupeře, tam ale začaly mít shodně problémy s finální přihrávkou, když už se podařila, zakončení ohrožovalo jen diváky za brankou. Tigers věřili především centrům, po jednom takovém od Elmohamadyho v 17. minutě střílel po chybě Diera zblízka Jelavić, rozezněl však pouze bližší tyč.

V útoku extrémně bezzubí domácí si připsali první zajímavou akci ve 28. minutě, Eriksenovu pobídku ovšem využil Kane k prudké střele těsně mimo. Na druhé straně se o zábavu vzápětí staral opět Jelavić, efektní nůžky postrádaly přesnější mušku.

Výraznou ránu utržili solidně hrající hosté osm minut po změně stran, Lamela totiž vymyslel milimetrovou kolmici do vápna pro Chadlieho, který si ťukl balón podél brankáře a do prázdné uklízel první gól zápasu, a to z vůbec první střely mezi tři tyče v zápase.

Neméně krásnou akcí po hodině hry navíc Tottenham už vážně zavelel k cestě do evropských pohárů. V útoku se nenechali rozhodit ani obranným zákrokem sudího Taylora, balón uprostřed hřiště převzal Mason a kouzelným lobem za obranu našel rusovlasého Roseho, který volejem nedal brankáři šanci. Za gólový problém přitom mohl Brady, který si naprosto mimo dění nepohlídal ofsajdovou linii.

Kritický stav věcí pro Hull City perfektně dokumentovala 70. minuta, kdy se během pár vteřin dostali hosté k pěti střelám, ani jednu však neprocedili přes obrannou hráz stojící až za vlastním brankářem. Když pět minut před koncem dokázal Harper nadvakrát uklidnit střelu z pádu od Kanea, přišla ta pravá velká chvíle pro anglický talent v minutě poslední. Při odchodu ze hřiště mu celý stadion děkoval za neuvěřitelnou sezónu aplausem ve stoje a my se můžeme těšit, co předvede za pár týdnů v České republice.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Leicester City 0:0

16.05.2015 16:00

Góly: -

Po takových zápasech by se mělo vracet vstupné. Sunderland s Leicesterem ještě stále bojují o setrvání v Premier League, ale po takovém představení by je snad i vlastní fanoušci poslali o ligu níž. Počáteční snaha domácích rychle vymizela a ke gólu by oběma týmům nepomohl ani plný pytel štěstí.

Úvodu klání se lépe zhostili domácí a už po šesti minutách málem slavili, Schmeichel však na přední tyč mířený přímý kop Larssona skvěle vytáhl. Duel plný nepřesností tříštily jen četné střelecké pokusy Black Cats prakticky odkudkoliv. Ten nejzajímavější měl po chytré přihrávce Cattermolea Graham, střelou z první v hloubi vápna brankáře nepřekonal.

Domácí tak v první půli výrazně přestříleli svého soupeře, že by ovšem alespoň oni předváděli kvalitní fotbal, o tom nemohla být řeč, nervózní utkání pronásledovaly spíše tvrdé souboje a tím pádem i časté přerušení kvůli faulům - ty se objevovaly v průměru každé tři minuty hry. A není tak divu, že si žlutou kartu zasloužil i Lee Catermole, čtrnáctou v této sezóně vyrovnal rekord Robbieho Savage, Marka Hughese a Cheicka Tiotého.

K velkému rozezlení diváků na stadionu si hráči očividně dali do druhé půle jediný cíl - hrát ještě horší a nudnější fotbal. I samotné náznaky nějaké šance byly k vidění méně než sporadicky, to ostatně dokumentuje jediná střela mířící na brankáře ze 72. minuty od Johnsona z hranice vápna. Jen počet faulů neubýval a Leicester alespoň zde slavil vítězství 15:14, zatímco Schemichel se svými třemi zákroky výrazně předčil svého oponenta, jenž nevytáhl jediný zákrok - a to z donucení děsivou koncovkou hostujících útočníků.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Stoke City 0:0

16.05.2015 16:00

Góly: -

Na Turf Moor se diváci vydali už s vědomím, že se tu minimálně rok na Premier League chodit nebude a domácí hráči zjevně toužili po vítězném loučení, střelecká bída ovšem pokračuje i přes veškeré snahy, a to se ještě o větší zklamání několikrát málem zapříčinil dobře hrající Diouf.

Výrazně ofenzivnější domácí trápil od počátku jeden velký problém - dvojka v bráně Stoke Jack Butland. Ten se předvedl v patnácté minutě hned trojitým zneškodněním šancí Ingse, Taylora a Meeho. Jen pár minut poté musel prokázat své reflexy i proti střele zblízka od Jonese a ve 24. minutě si pochutnal na dalším pokusu Ingse zpoza vápna. V tu dobu tak byl poměr střel 7:0 pro domácí, stav se ale změn nedočkal.

Ani neutuchající presink mladého Angličana úspěchy nepřinášel, před koncem poločasu tak málem zmrazil stadion Diouf, jeho hlavička po centru Walterse jen těsně minula odkrytou část domácí branky. Centrující hráč vzápětí pokoušel štěstí střelou z větší vzdálenosti, ani tu ale Heaton likvidovat nemusel.

Své umění tak předvedl až v 56. minutě, kdy se po centru Adama dostal ke střele Diouf, který byl svou snahou o desátý gól v sezóně nejviditelnějším hráčem hostů, úspěch mu byl však upírán. Stejně tak tomu bylo i dvanáct minut poté, to se i s pomocí teče obránce neprosadil zblízka po centru Arnautoviće.

Ani příchod Petera Crouche nikterak neoživil dění v druhé půli, Burnley se tak na domácí půdě loučí s elitou pátou bezbrankovou remízou v sezóně, takový výsledek přitom Stoke zažil letos vůbec poprvé.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Aston Villa 6:1

16.05.2015 13:45

Góly: 13. Sadio Mané, 14. Sadio Mané, 16. Sadio Mané, 26. Shane Long, 38. Shane Long, 81. Graziano Pellè - 45. Christian Benteke

Aura Tima Sherwooda jako strategického mozku přeměny Aston Villy se s dneškem vytrácí jako pára nad hrncem. Bývalý lodivod Tottenhamu sice birminghamské dovedl ke třem výhrám ve čtyřech kolech, tahle drtivá prohra se Southamptonem však dává na leccos šmahem zapomenout...

Tim Sherwood očividně nezvolil vhodný taktický plán, ba co hůř - nedokázal ho ani pružně změnit tak, aby zabránil nevyhnutelné katastrofě. Zejména přehnaně vysoká defenzivní linie takto Aston Ville prohrála zápas již během úvodní 45minutovky, kdy Sadio Mané překonal Robbieho Fowlera v disciplíně nejrychleji zkompletovaného hattricku v Premier League.

Varování měli Villans registrovat hned několik. V páté minutě asistent rozhodčího nesprávně odmával ofsajd jinak skórujícímu Pellèmu a tentýž fotbalista měl slušnou příležitost po zaběhnutí za zadní linii také za pár okamžiků.

Birminghamští nicméně dál tvrdohlavě pokračovali ve zbytečně agresivní hře, na což jednoduše museli dojet. A taky že dojeli - hned třikrát v rozmezí ubohých dvou minut a 56 vteřin, nohama jednoho a toho samého hráče.

První branku Sadio Mané vsítil ve 12. minutě poté, co se důrazně prosmýkl kolem Vlaara a ustál i dvojitý atak dalšího obránce s brankářem. Druhý gól přišel brzy nato, když Given vystartoval z čáry, nedokázal odkopnout míč před dobíhajícím Longem a Mané v pohodě dorážel do odkryté klece. No, a hattrick byl dokonán skrze perfektně odměřenou technickou ránu placírkou tentokrát již po normální příhře Shanea Longa.

Irský forvard dnes přitom pouze neasistoval, on rovněž přesně pálil - a s Maném si vyměnil pozice hned dvakrát ještě uvnitř úvodní části. Čtvrtý klínec do birminghamské rakve vsadil ve 25. minutě z dorážky Senegalcova neuspokojivě zakončeného průniku za obranu a o pátý zásah se postaral za dalších 13 minut chytrým lobem z obří vzdálenosti.

Aston Ville se ještě do poločasu podařilo odpovědět, když se ze vzduchu po centru z pravé strany prosadil dominantní Benteke. Manažer Sherwood tuto událost kvitoval v nehybné poloze se založenýma rukama a brvou zřejmě nehnul ani v kabině, kde neučinil ani jedno střídání, aby následně přihlížel hned dvojí marné snaze Longa o hattrick.

Poslední gól Southamptonu si nakonec připsal na konto aktivní Graziano Pellè, jenž pohotovým volejem zhruba deset minut před koncem ideálně navázal na Maného centr.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC37259370:3184
2.Manchester City37237781:3876
3.Arsenal FC36218767:3571
4.Manchester United37209862:3769
5.Liverpool FC371881151:4262
6.Tottenham Hotspur371871257:5361
7.Southampton FC371861354:3160
8.Swansea City371681346:4856
9.Stoke City371491442:4451
10.Everton FC3712111448:4947
11.West Ham United3712111444:4547
12.Crystal Palace371291646:5145
13.West Bromwich Albion3711111537:4744
14.Leicester City371081941:5438
15.Aston Villa371081931:5638
16.Sunderland AFC367161330:5037
17.Newcastle United37991938:6336
18.Hull City378101933:5134
19.Burnley FC376121927:5330
20.Queens Park Rangers37862341:6830

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1054)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre dementa Pocha, že nedal Friedelovi rozlúčku

Reagovat
Cobra

Docela mě zklamal

Reagovat
Miguel19

Dal jí Llorisovi.

Reagovat
smazaný uživatel

1. ji

2. ne

Reagovat
kiwwi

Mane za 3 minuty viac golov v PL jak Balotelli za celu sezonu

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte jeden a dobehol by falcaa

Reagovat
Jazdec

Reagovat
AjaxFans

Balotelli je mediální mr.dka

Reagovat
Cobra

za mistra dka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Tak Mario je taky traged, ze ani vtipy o nom nemozu cloveka nejako extra rozosmiat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Free_player

Reagovat
Filip12

Mané ♥ do chelsea šup Romane tohle je Drogba 2.0.

Reagovat
jany kozak

jj len o hlavu mensi

Reagovat
smazaný uživatel

Filip prs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
jany kozak

Maneho by tiez mali otestovat na kokain

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Sudí nás posral, tak zítra v novinách budem brečet zas my

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jedno jestli to skončí 2:1 nebo 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Ale bylo by to větší dráma

Reagovat
smazaný uživatel

No tak na Kanadu jsme viditelně neměli. Kromě prvních 10-ti minut nás nepustili k ničemu a i když pak ke konci hráli na půl plynu tak jsme byli úplně bezzubí.

Reagovat
Busby babes

nebo by Kanada zas prepla na vyssi rychlostni stupen a dala dalsi dva goly. byli uplne jinde celej zapas az na prvnich pet minut. tam byla skoda, ze jsme nedali gol.

Reagovat
fenixLFC

ono to bolo vidno aj v prvom zapase s vami-hrali na pol plynu ale ked ste sa priblizili a vyrovnali tak proste zapli a rozhodli bez nejakých vacsich problemov

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme, nejsme Slováci

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Magpies letos udrží a v příští sezoně se zvednou, protože tohle si fakt nezaslouží. Nehorázná bída letos. A bude třeba se zbavit vší té francouzské lůzy, co se tam zabydlela..

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty francouzské žoldáky si ten sestup právě zaslouží.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že za tu bídu si ten sestup prostě zasloužíme. Takový promrhání potenciálem, to je pomalu na kriminál.

Reagovat
Realita

Prosím, kolik týmů - vzhledem ke všem pohárům v Anglii - jde z PL do Evropské ligy??

Reagovat
Liquid

řekl bych že 5.tým z ligy, a za každý pohár 1 tým, tzn za Chelsea půjde 6., a případně za Arsenal 7., pokud Arsenal nerupne s Aston Villou

Reagovat
Counter

+ ještě jeden tým za fair play.

Reagovat
Liquid

snad West Ham

Reagovat
Realita

děkuji Vám... No, osobně bych to za celou sezonu přál Sotonu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím to jistě, ale do Evropské ligy postupuje (v případě že vítěz poháru si místo do LM nebo EL vybojoval v lize) poražený z finále. Bylo to tak loni ve FA cupu, Arsenal měl jistou LM a tím pádem do EL postoupil poražený - Hull

Reagovat
HullCity

Už to neplatí...

Reagovat
Counter

UEFA tohle změnila, poražený finalista už ostrouhá všude.

Reagovat
Counter

F O X E S !

Definitivní záchrana, naprosto easy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver

Reagovat
Liquid

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Úžasná jízda Cambiasso říkal, že by to pro něho bylo víc jak titul, takže teď asi užívá

Reagovat
Cobra

Užívá společně s Livermoorem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

V suchom triku.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjadrenie Crosbyho po zápase: No hrali sme takým tréningovým tempom prišiel za nami ten šedivý Jágr a na kolenách prosil nech ich neznemožníme pred domácim publikom tak bolo nám ľúto dedka tak sme trénovali triafanie tyčiek a po zápase prišiel celý zadychčaný a nič som mu nerozumel ale bol šťastný dal nám aj nejakú tú ich gebuzinu čo volajú pivo čo aj v Amerike majú lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtípek z maďarské kuchyně, wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preco mas ako nick "madarskeho" rapera, ty dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to frajer a jeho národnost je v tomhle vedlejší.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to bylo dobrý. Btw jak jste dopadli ve čtvrtfinále? Ajo, stejně jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se rozlišovat, maďaři postoupili.

Reagovat
eliskafan

Tu kolonoskopii ti dělali přes nosní dírky? Pooperační stavy, soucítíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

halgaš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Cobra

Proč musíš kolem sebe tak kopat? To máš z Česka takový mindrák?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čobole, pls

Reagovat
wild

Reagovat
Robochelsea

Ty naozaj definuješ výraz ,,kokot".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty vole Henriquez hattrick...mlady sikovny utocnik a my ho predavame za 2 mega ci za kolko a nechavame si tu starych preplatenych hracov...ja toto nepochopim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Dve mega? Slusne.

Reagovat
Talker

Kiwwi máš odpověď u Depaye... Ve zkratce, záložníci měli dohromady 10 výkonů za posledních 6 let, kdy dali 25 bodů+. A 2x dali záložníci i přes 20 golů a přidali k tomu nezanedbatelný počet asistencí (10+).

Reagovat
kiwwi

njn, to uz si upravujes z golov na body...ale sak v tej debate aj tak nic nevyriesime a uz ani neviem o co tam presne slo...mne sa len ponuka(la) analogia s Hazardom v postupnosti vyvoja

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Pomer minut na gol ma lepsi nez Kramarić.

Reagovat
smazaný uživatel

kam ho predavate ?

Reagovat
kiwwi

no tam kde teraz je

Reagovat
smazaný uživatel

To mozno aj obratom pojde za viac niekam inam, alebo ? nevies ci maju predkupnu zmluvu ?

Sa tak rozbehol ze je mu uz HNL mala...

Reagovat
kiwwi

mali by mat prave nejaku opciu ktoru pravdepodobne chcu vyuzit...neviem sice ake su tam financne pomery, ale 2 mega pre taky klub asi nemoze byt velky problem zvlast za taky prospekt, na ktorom dost mozno za kratku dobu zarobia ovela vacsie peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

ten pocit ked sa na ef hadas ale uz ani nevies o com..ja som sa prestal zapajat do takychto diskusii, to je nezmyselny moloch co sa zivi casom

Reagovat
smazaný uživatel

to malo ist vyssie

Reagovat
Counter

Já se vždycky snažím držet toho původního tématu, akorát jsem v průběhu pak obviněný, co sem tahám takové věci, když už se to svezlo úplně jiným směrem...

Reagovat
smazaný uživatel

no 2 mega je asi ich rozpocet na prestupy ale ked strelia do Interu Brozovića a niekam este Čopa tak si to v pohode uplatnia.

Reagovat
smazaný uživatel

lfc zase bida

Reagovat
minoLFC

HANBA!!!

Stevie

Reagovat
Liquid

stylová rozlučka Stevieho, chybělo jen podklouznutí u nějaké branky

Reagovat
smazaný uživatel

Bez srandy .. Gerrard

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná rozlučka Gerrarda a taky Rodgerse.

Reagovat
Grahf

Tu záverečnú penaltu mali nechať kopnuť Gerrarda

Reagovat
k0udy

Rodgersi tak už táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Ukľudni sa chudáčik, pretože toto už hraničí so šikanou, kámo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nebude stream?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

Nemám opravdu slov. Takhle sem si rozlučku pro Steveho nepředstavoval.. Měli jsme aspon pro něj vyhrát. Jediná dobrá věc je aspon ta, že se tím čím dál víc zvětšuje šance že Rodgers poletí. Rodgers out!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nový film: Jak pokazit Gerrardovi rozlučku za 90 minut

Reagovat
SunFells

Ty vole Live Další smutná věc je, že takhle tragický Newcastle ani nespadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hullu pustíme

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě uvidí, zítra vyhrajeme a pak uvidíme co Arsenal v té dohrávce se Sunderlandem

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ještě jo, ale je fakt, že forma WHU je dost nanic a Hull by musel vypustit nadopovaného Livermora, aby z toho něco bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Gerrarda nakonec vysvobození, že končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no měl tam ale skončit dávno...

Reagovat
SunFells

Už ho šel honem rychle vyzvednout odvoz na letiště, ať z tama může být pryč.

https://pbs.twimg.com/media/CFJdSn_WAAAtNyu.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nám se smějte, že to máme v plastiku, pořád lepší, než takhle vystříhaný a oblepúený lepenkou :-D

Reagovat
fenixLFC

toto bol vyrobene od srdca, nie ako vase vlajocky-seriovo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

teda teda Stevie...."fantastic manager Rodgers Brendan" končit poslední řeč na Anfieldu takovou lží

Reagovat
mr.Silver

Obrana Aston Villy

Reagovat
Nikikrew

Liverpool Chudak Stevie.

Reagovat
smazaný uživatel

Steven, budes najviac chybat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Talker

Kevin de Bruyne dnes v bundesligovém utkání proti Dortmundu (2:1) zaznamenal letošní 20. asistenci a vyrovnal rekord německé nejvyšší soutěže, v tuto chvíli se záložník Wolfsburgu dělí o první místo se Zvjezdanem Misimovićem, který dvacet gólových nahrávek nasbíral v sezoně 2008/2009.

Kevinek Ještě jeden a pak šupky dupky do CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ne do Chelsea...

Reagovat
Counter

To bys mu přál? Zas trapošit na lávce pod Mourinhem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám/doufám, že ironie

Reagovat
Talker

Tak ve chvíli, kdy by přišel za 40 mega liber, tak by snad šanci dostal... Každopádně je to nereálný, můžu se jen modlit, aby Mourinho odešel co nejdříve.

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli není debil tak tam nepujde

Reagovat
kiwwi

Mourinho sa proste zbavil top hraca ktoremu nebol ochtny dat sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to mas jak my s Pogbou... ted je kazdej chytrej.

Reagovat
I am Mancunian

tak to bola ale uplne ina situacia

Reagovat
smazaný uživatel

TO rozhodne, vy jste za nej nic nedostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

dobry zajo

Reagovat
smazaný uživatel

Promin.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

KdB nedostával v první půlce dostatek šancí a jelikož pokud by to tak pokračovalo celou sezónu, znamenalo by to jeho absenci na MS. Přišla velice slušná nabídka od Vlků (spousta lidí na EF si klepala na čelo, co to tam vyvádějí, že chtějí dát takové prachy zrovna za Kevina), my to nechali na Kevinovi a Kevin neváhal. Pravdou ale je, že pokud by v tu zimu neodešel, nekupovali bychom Salaha a KDB by měl příležitosti, jak přesvědčit Mourinha, že patří do základu.

Pořád jsme za něj dostali slušné prachy,nevidím to jako výraznou chybu...

Reagovat
kiwwi

prachy za ktore kupite ineho hraca, naco je to dobre?

Reagovat
Arbiter

Za ty prachy jsme si ty hráče mohli dovolit koupit dva

Reagovat
kiwwi

za tie prachy ste si kupili napriklad Cuadrada

Reagovat
Arbiter

Ne, za ty prachy jsme si žádného Cuardada nekoupili. Toho jsme si koupili za prachy z Andrého To je jak říkat: "Proč prodávat akcie, když se za ty peníze koupí akcie jiné."

Reagovat
vodka

https://www.facebook.com/PositiveMoney?fref=ts

dělám reklamu, ale věřím, že třeba pro tebe by mohl být jejich koncept zajímavý. A ano, jde o akcie, které následně nakoupíš a jestli víš, kdy se jich zbavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Su veci, ktore zazijete len pri sledovani Liverpoolu, vdaka za ne

Reagovat
fenixLFC

hrdost, cest, ucta....to proste u vas nevidis

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CHONG

Solidní rozlučka

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa expertov zo Sky Sports, španielsky brankár David De Gea nepodpísal žiadnu zmluvu s Realom Madrid.

„David De Gea sa nedohodol s Realom Madrid a neprebiehajú žiadne rokovania s týmto klubom, zostáva hráčom Manchestru United."

Ďalšia informácia, z hniezda Sky Sports, vyšla na povrch ohľadom Harryho Kanea, ktorý by sa nemal sťahovať z Londýna na Old Trafford.

„Očakávam, že budú v lete nakupovať, no podľa mňa, nebude jednou z ich priorít posilnenie útoku. Podľa slov ľudí z Manchestru United, Harry Kane nie je ich prestupovým cieľom. Sú si vedomí toho, čo dokázal pre Tottenham Hotspur, no ak sa pozriete na ich možnosti zloženia útoku je tam dostatok hráčov v podobe kapitána Rooneyho, Robina Van Persieho, ďalšiu možnosť ukázať sa možno ešte dostane Falcao. James Wilson pravdepodobne odíde na hosťovanie a netreba zabudnúť ani na Javiera Hernándeza, ktorý sa vráti z Realu Madrid."

Reagovat
CHONG

Příchod DDG k nám je bohužel pouze otázkou několika málo týdnů.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Manik...

Příchod DDG k nám je naštěstí pouze otázkou několika málo týdnů.

Reagovat
CHONG

Mě na tom sere to, že ten příchod odesere Keylor, který ani nedostal pořádnou šanci, přitom je to výborný gólman. Mimochodem, co je to za pičovinu mít v oblíbených Real i Barcelonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

To mě taky sere . Keylor je rozhodně kvalitní, ale jak vidíš, tak šanci nedostal ani když Iker nepředváděl zrovna oslnivé výkony, takže ten si nezahraje, bohužel. De Gea je v současnosti bez debat nejlepší možná golmanská jednička pro Realu.

Není to pí*ovina. Mně Barcelona nikdy nějak nevadila. Styl jejich fotbalu jsem vždycky obdivoval, už v dobách Kleiverta, Ronaldinha nebo začátky Pepa Guardioly jako trenéra. Real je Real to je jasný, ale kvůli tomu, že Barcelona je jejich rival, nebudu na ně bezhlavě kydat špínu. Letos ve finále LM jim budu hodně přát, Juve nemusím. V PD nejvíc nesnáším Atlético, jsou to rivalové z města jako třeba Slávie a hrajou hnusný zákeřný fotbal...

Reagovat
CHONG

Ty vole, to přeci nejde, to je jako kdybys měl na zdi kříž a zároveň na zemi modlitební kobereček, musíš si vybrat, buď fandíš Realu nebo katalánské špíně, buď jsi křesťan nebo terorista

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ? Chápem takto rivalitu medzi Kataláncami a Španielmi... Ale takto od nás sú to len detské konflikty ľudí čo sa na to nevedia pozrieť z nadhľadom. Netvrdím že sa máme bratríčkovať, ale takéto reči sú fakt trápne.

Reagovat
CHONG

Na nadhled seru, já Barcelonu nesnáším z hloubi srdce a nikdy se na tom nic nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Manik...

Nic není na světě buď černé nebo bílé . I křesťan může být terorista, tak to je.

Proč jsou špína? Protože jsou to rivalové a musí se jim nadávat? To je přece kravina...

Samozřejmě, že fandím Realu, ale minulý rok jsem byl pěkně nasraný, když PD vyhrálo Atlético před Barcelonou , měli jsme to být my, ale když ne my... Já jsem rád, když Barcelona prohává , protože je to plus pro Real, ale to neznamená, že rád nekoukám na jejich zápasy, fotbal hrají skvělý

Reagovat
CHONG

OK, je to tvoje volba, na to máš právo, pro mě budou vždycky špína a nepřítel číslo jedno (ať už za demagogii ohledně Franca, za televizní šot s hyenami nebo za kecy samotných hráčů a vedení Barcelony vůči Realu), to už bych radši fandil bandě komunistických muslimských cikánů než tomu červenomodrému odpadu.

Reagovat
Manik...

V pohodě, já ti to neberu .

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je to tak, že to španělský noviny potvrzují a anglický vyvracejí?

Reagovat
smazaný uživatel

S tím, že anglický noviny mají spíš pravdu.. ono je dost dobře možný, že Marca akorát chtěla rozveselit Madridský fandy po tom týdnu, kdy se přišlo o šance na ligu i LM, tak pustili ven zprávu, že DDG už je dohodnutej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký hráč, taková rozlučka.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, třeba Lamps neměl žádnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že neměl podobnej poslední zápas? aha... zase vedle debile

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš tím poslední poločas, kdy hrál? ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
jacobT

Reagovat
Robochelsea

Haha, židovský vtípek

Reagovat
smazaný uživatel

לזיין אותך

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Melda

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

http://gfycat.com/LastBareFlounder

taka picovina a aj tak s tym Lovrena ojebal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Lampard > Scholes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

pome, za každé písmeno jeden lajk

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý vtip na večer

Reagovat
smazaný uživatel

lolz

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

o parník

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Manik...

Scholes byl prase... Lampard je charakter

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

O tom ještě někdo kromě mufanů pochybuje?

Reagovat
I am Mancunian

takmer vsetci praveze

Reagovat
smazaný uživatel

dnes diváci skysports třeba

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo měřítko, tak Arsenal je nejúžasnější klub na světě s nejlepšími hráči na každém postu... a přesně proto není

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli to je měřítko, ale je to odpověď na to, kdo si to ještě myslí...

Reagovat
Counter

Však je

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stačila expreska

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tomhle nepochybuje snad ani nejzarytejsi mufan

Reagovat
kiwwi

to je snad este horsi pokus o trolling jak povodny prispevok

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
raduinho

Reagovat
tomasinho

Já jo a to jsem fanda LFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej duvod si myslet opak?

Reagovat
tomasinho

Byl pro mě lepší prostě Scholes. Lampard je ze všech záložníků, kteří jsou tak rádi porovnáváni nejgólovější, ale celkově kvalitnější podle mě byli Gerrard i Scholes.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to uz musi byt nejaka diagnoza, tohle. Ale nic proti tobe, proti gustu..

Reagovat
smazaný uživatel

to je prehladne aj na teba

Reagovat
nani92

skrytý mfaník

Reagovat
smazaný uživatel

Taky fandím LFC a souhlasím se vším, co si teď napsal.

Reagovat
raduinho

Mufani se právě pokoušejí přesvědčit zdejší komunitu, že to je naopak

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Lukaku has now scored more goals this season than Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

V PL?

Reagovat
Zaschrona

Celkove.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale v PL má mín a při vší úctě počítat tam EL :-)

Reagovat
Zaschrona

Mnoho z tech souperu byly kvalitnejsi tymy typu Burnley nebo NU. Takze pocitat v klidu.

Reagovat
Counter

Ale v PL jich mělo být víc.

Reagovat
Zaschrona

Je v PL hrozne nevyrovnany, mel tam spoustu zapasu kdy se poradne nedostal do hry, kdy ho hra mijela a tymu nebyl schopny moct pomoct. Ale to se snad casem zlepsi, porad je to mlady ucho.

Reagovat
Whitemedia

Lukaku o necelých 1000 odehraných minut navíc, pár branek z penalt.. ale jinak slušná sezóna pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký ale zase je nutný podívat na to, že Costa čtvrt sezony proseděl na trestech nebo zraněních. Dále nekope žádné penalty - to Lukaku ano a třeba 5 golů dal Lukaku ve dvojzápase s tragickými Young bosy bern . Ale jako dobrý fotbalista.

Reagovat
Zaschrona

NUFC have picked up ONE point since the 28th Feb.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, snad to Hullu pustime..

Reagovat
Infernoqt

to se jen předem vymlouváme, až nás přejedou

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

a tento tým jako jeden ze 2 dokázal letos porazit Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Všechny tři týmy, které nás v téhle sezoně porazily, jsou k smíchu

Reagovat
Infernoqt

spíš mi víc přijde k smíchu ten způsob, kterým jste to docílili

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Wow Bob nechal hrat Gallowaye. A dle vseho velmi solidni debut, i kdyz hral mimo pozici. Tak snad pristi sezonu prevezme roli 4. stopera v acku.

Reagovat
monty25

Z dnešní rozlučky Stevieho jsem toho moc neviděl, protože se mi sekaly streamy a navíc jsem musel pořád odbíhat. Takže jsem pořádně viděl až ten závěr, který vyvrcholil vymyšlenou penaltou... Je škoda, že se Stevie loučí s Anfieldem zrovna po takovém zápase. Dneska jsem věřil ve vítězství, ale podle komentářů ten výkon asi zase nestál za nic. Snad se nepodělá i to 5. místo, to už by bylo úplně v háji...

Tak tady aspoň jedna fanynka pro zlepšení nálady (viď tomasinho)...

https://twitter.com/CaroWozniacki/status/599627207330406400

Reagovat
smazaný uživatel

Caro

Reagovat
kiwwi

half and half saly su vseobecne shity, ale toto je extrem

http://i.imgur.com/Sjhtdbx.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo kdy by se měl Steve připojit k LA?? jestli až od další sezony nebo už v téhle?

Reagovat
I am Mancunian

zajtra hra Falcao od zaciatku, som na neho zvedavy

Reagovat
Infernoqt

podle mě bude hrát Persie

Reagovat
I am Mancunian

na 100% falcao, pisal to barney z red news, takze tutovka

Reagovat
Infernoqt

tak to potom jedině to, že se z něj Gaal snaží vytlačit nemožné, aby mohl tvrdit, že po sezoně zůstane...http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-v-arsenal-men-9266121

Reagovat
jjnovo

Bych rád v sestavě viděl Wilsona, Januzaje a Pereiru..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže im chceš odovzdať 3. miesto?

Reagovat
jjnovo

Nikomu žádný 3. místo odevzdávat nechci Jak si na to přišel? Januzaj i Wilson už dávno ligu U-21 přerostli a Pereira je tam skvělej, ty kluci si šanci zaslouží, nevidím důvod proč ne klidně zítra. Furt lepší než zase nastoupit s Rooneym, Matou, Youngem, Fellou, kterým to teď moc nejde, i když Young odehrál posledně dobrej match no.. Takže klid, nikdo nikomu nic neodevzdává

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, upokoj sa.

Reagovat
Infernoqt

Mno, na bwinu má DDG kurz 1,30 k tomu, že příští sezonu bude hrát za Real. 4 pro setrvání...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

At uz vypadne a je klid...

Reagovat
Busby babes

ale jo, at se to co nejdriv vyresi. Jestli chce jit, tak at jde. Diky za ty dve posledni sezony, jeden titul k tomu. A at se dari.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jjnovo

Dneska to byla Gerrardova posledí mise na Anfield a zněla zajistit LM na Old Trafford – mission complete. Dík Stývý a měj se..

Reagovat
stas87

Tak to skusim tu-mal by Bolasie na lepsi tim?Southmpton ci Everton?Dneska ich tam slusne pomotal.Mohol dat sam fika,trafil brvno.

Reagovat
smazaný uživatel

On je brutalny. Neverim ze ho udrzia viac jak na dalsiu sezonu. Aj ked po pravde, vsetky zapasy som nevidel.

Reagovat
stas87

Tak to je aj Nolito ci Orellana..len prave tito hraci z tych priemernych timov casto nedokazu nadviazat na tie vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Ani v repre mu to moc neslo. PL mu proste sedi postavu a dynamiku a aj techniku ma skvelu. Soton ci Everton by nemusel byt az tak velke susto.

Reagovat
smazaný uživatel

To je otazne, asi by mal, ale neviem, ci by ich vedel potiahnut...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se na něj strašně hezky kouká, ale neřekl bych, že má na víc. On je šíleně nekonzistentní, což se logicky v takovým týmu jako Palace ztratí, ale v těch lepších týmech by se tohle víc odhalilo. Navíc jeho finální fáze je úplně tragická.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
stas87

Ja som ho videl len dneska.Dneska mu to sedelo,mohol si zautocit do otvorenej obrany.Krasne sa pozera prave aj na Orellanu,Nolita..ale vdaka.Kto by z CP mal na nieco lepsie?

Reagovat
fenixLFC

tak bolo to s Liverpoolom, málokto ma taku deravu obranu a vo vacsom klube by asi tazko dostal tolko priestoru

Reagovat
SunFells

Mít by moh, ale že by tam patřil do základu si nemyslím.

Reagovat
GeneralGoat

V Evertonu joo, u Saints sedí třeba i Tadič takže tam by se asi neprosadil... Ono je to ale stejně nereálný, ta PL je tak nadopovaná penězmi že CP za něj budou chtít určitě přes 10, možná až ke 20, což by byly schopný zaplatit ty TOP 6 nebo tak kluby, pro který ten hráč ale zase není

Reagovat
SunFells

Tadic ale sedí na úkor horších hráčů, ono je to celkem nepochopitelné Everton je pro mě stejná utopie s pravděpodobností základů jak Saints. Oni se v létě stejně budou dívat po vyhlášenějších křídlech. Možná tam ještě zůstane Lennon a třeba přijde na hostování ten Januzaj, jak je to u nich pod Bobem zvykem.

Reagovat
Zaschrona

Pry koukame po Redmondovi z Norwiche. Mohl by byt fajn.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Asi jen kdyz Norwich nepostoupi, no.

Reagovat
SunFells

Reagovat
GeneralGoat

S tím Tadičem to chápe asi jenom Koeman, jestli chodí pozdě na týmový seance nebo tak... Každopádně tam by se neprosadil, u Evertonu záleží jak to bude vypadat po létě, jestli koupí Redmonda, Lennona a/nebo na hostovačku Januzaje tak asi neeee no, ale v současnosti by si asi přes nějakýho Atsua, Osmana nebo McGeadyho prosadil

Reagovat
GeneralGoat

I když teda po dnešku by člověk křídla Mané, Long na úkor Tadiče chápal asi, ale až takhle jim to každý den nevychází

Reagovat
SunFells

Mané hrává dobře často, hlavně i ve velkých zápasech je to on, kdo vystoupí. Long je bohužel tragéd, ale z tama ho hravě vytlačí Jay Rodriguez ...trochu jsem na něj zapomněl, máš pravdu - maj tam lepší možnosti než Everton

Reagovat
Zaschrona

A Longy neni traged.

Reagovat
SunFells

U Saints bohužel hraje dosti tragicky

Reagovat
GeneralGoat

Mané je fajn, pravda, ale ani ten Long není tak špatnej, jenom hrozně nevyrovnanej, tam jednou za čas střelí dva góly a pak zase nic... To spíš jenom že za něj Saints dali víc než má hodnotu, tak pak má člověk moc velký očekávání, takovej Bale v malým měřítku

Reagovat
SunFells

Přesnější by teda bylo "jednou střelí dva góly a jindy nic" Hrozně mě zklamal.

Reagovat
GeneralGoat

Nedával někdy v lednu nebo tak taky dva jako supersub někde? Jinak jako squad player si prostě myslím že není špatnej, ale ne do základu přes Tadiče za 12 mega, to je pak průser, to je jasný.

Reagovat
SunFells

Proti Leicesteru v listopadu to bylo. Jak říkáš, jako náhradník nebude špatný.

Reagovat
fenixLFC

je

Reagovat
Robochelsea

Chudák Gerrard. Samozrejme, že Lampard je pre ligu väčšia strata, ale aj Stevie je veľká legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou srovnatelné ztráty. Pak už záleží na sympatiích kdo koho preferuje více.

Reagovat
Robochelsea

Ich dvoch okrem počtu titulov rozlišuje ešte schopnosť podržať tím v rozhodujúcich momentoch. Gerrard vtedy zvykoo podržať skôr súpera... Proste smoliar, jeho kariéra mohla byť vyšperkovanejšia.

Reagovat
LGT

Páni, větší blbost si už snad napsat ani nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palec hore pro Gerrarda ... nechápu ty ubožáky, co mají potřebu se ještě teď do něj strefovat ... jedna z legends PL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
off-olda

OT: Link na diskuzi k hokeji CZE - CAN...Díky

Reagovat
nani92

300. pre Solskjeara

Reagovat
smazaný uživatel

trenuje ted nekoho?

Reagovat
SunFells

Ne, sedí nad fmkem a přemýšlí, kde udělal chybu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

každopádně zdarec Stevie a teď to nemyslím nijak špatně...klobouk dolů, že se s tím zkoušel celou dobu prát, i když to nakonec prostě nevyšlo...i tak je to legenda a soupeř, na kterého člověk bude vzpomínat s úctou...ať se na to člověk dívá jak chce, legenda PL a jeden z nejlepších hráčů, které mohl člověk sledovat...ať se daří chlape...

Reagovat
SunFells

Přésně. A co na tom, že byl horší než Vieira. O to tu přece vůbec nejde!

Reagovat
Swarley

Vieira se vůbec nechytal, bohužel...

https://www.youtube.com/watch?v=jXoOrPM1Jeg

Reagovat
SunFells

Raplík mu byl sotva po prsa

Reagovat
Swarley

nemusíš být nejvyšší ze všech, abys zvládl fantastický věci

https://www.youtube.com/watch?v=hHG1g8IFbQk

Reagovat
CubONE

Reagovat
SunFells

Tož dva metry taky nejsou málo

Reagovat
Swarley

nejsou, ale lítal jak kdyby měl dva a půl

Reagovat
SunFells

Reagovat
j_mrazik

Pěkně se na to kouká. A připomnělo mi to, že mě sere, že nejsem schopný zavěsit.

Reagovat
fantomas

Wow, Wazza zejtra vynechá vůbec první soutěžní zápas s Arsenalem od svýho přestupu do ManUtd.

Reagovat
kiwwi

huste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

LVG

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konecne

Reagovat
mr.Silver

Hned bude easy win.

Reagovat
smazaný uživatel

LIverpool je ještě horší, než si lidstvo vůbec myslelo

Reagovat
Hokaido

link na MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

fajku

Reagovat
smazaný uživatel

drevák Hutton sa včera pekne vyfarbil

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheon je momentálne asi najlepší exekútor priamych kopov v PL, nie?

Reagovat
kiwwi

Keď momentálne berieš za posledné 2 zápasy, tak áno

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

I bych se divil, kdyby nejúspěšnější. V přímácích bych asi nejvíc ocenil Eriksena, v tom si vynahrazuje své zbylé herní nedostatky docela zdatně.

Reagovat
kiwwi

tak podla statistik dal z aktivnych hracov najviac golov Larsson a najvacsiu uspesnost ma Mata

Reagovat
SunFells

A nevíš, kdo jich dal nejvíc tuto sezónu?

Reagovat
kiwwi

skusal som to hladat ale neviem to nikde najst

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel som to vážne, skôr som len chcel oceniť jeho posledné 2 zápasy. Ale triafa to pekne. Má tento rok už 3 (MU, MC a teraz), čo si skromne trúfnem povedať, že je najviac, nemyslím, že dal niekto viac než 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Len v lige teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor čo teraz komentuje united arsenal na digi1 má neuveriteľne hnusný obťažujúci hlas. radšej by som to pozeral bez toho komentára. otras, brndží ako straý trabant

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte si sundat vlajky z aut,po zápase to bude trapný

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kde vzal EF info, že se DDG domluvil s Realem ? na transfermarkt.de je akorát info "podle časopisu Marca"

Reagovat
smazaný uživatel

+ včera ráno to napsal DailyMail a večer to naopak vyvrátil Skysports.

Reagovat
smazaný uživatel

a ani logisticky to nemá smysl. nejdřív se musí domluvit kluby... pak až může jednat hráč.

Reagovat
hefy

Logisticky, jo?

Reagovat
Swarley

tak svým způsobem taky, pokud jim ho tam dopravíš a přitom kluby nebudou domluvené, tak ho tam necháš u stadionu na dešti?

Reagovat
hefy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Reagovat
CubONE

Reagovat
Jardin

možná myslel cynicky

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda de mi hlavně o to, proč tam dáváte nejuznávanější zdroj na přestupy transfermarkt.de a né pravý zdroj té informace Marcu.... je to trochu zavádějící

Reagovat
smazaný uživatel

transfermarkt najj

Reagovat
niflheim

Podle statistik jsme byli víceméně dominantní (zvláště v prvním poločase). Neviděl jsem to, může mi někdo dát nějaký rychlý souhrn?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslúžili sme si ani bod, ale Theo dokázal svoju veľkosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo dokázal leda hovno - opět

... Výkon katastrofa. Škoda že jsme tam nedali ještě jednu šmudlu. Alespoň bychom je okradli o 3 body stejnou sračkou, jakou mají vy zvyku oni poslední roky

Btw takhle pustit to 2. místo City? Zklamání...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Zapas som nevidel ale na FB mi vyskocilo spomalene video Jonesa ... neuveritelne daco ten chlap

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

kua on sa tam pohybuje fakt len o trochu pomalsie ako giroud

Reagovat
Swarley

to je na tom to úplně nejvíc neuvěřitelný, že prostě i tak je dost rychlej

Reagovat
smazaný uživatel

skor by som videl chybu na druhej strane

Reagovat
vladis271

Zaujímavosť fajn, ale uvedomte si, že to je Giroud. Keby tam bol útočník a nie drevo, tak je z toho ešte aspoň strela na bránu.

Reagovat
Counter

Zas jako zachránil tím velkou šanci, hezky obětavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na posledné 2 ligové už to treba pomeniť, Santi a hlavne Alexis si musia posedieť, Theo do základu, nech si začne veriť, ono mu to tam bude padať, o to sa nebojím. Keď sa uzdraví Welé, tak aj toho skúsiť na hrot, Giroudovi došľa šťava a vytiekla mu do pušného prachu.

Reagovat
j_mrazik

To byl ale hnusnej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

giroud uz asi siesty zapas v rade uplne marny..ako som si zacinal mysliet ze sa tak zlepsil a dosiahol novej urovne a uz je konecne dost dobry na jednotku, tak to bola len jeho dalsia purple patch a zase prislo klasicky obdobie kedy hraje sracku...ak by welbz nesie cez leto zazracne brutalne hore, tak ten utok je fakt velka slabina s ktorou sa velke veci vyhrat nedaju

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasné

Reagovat
Counter

No a nebo je tohle ta výjimka Giroud tuším ještě nikdy v arsenalské kariéře takové dlouhé sucho nezažil.

Reagovat
C-M@ster

jak ho vždycky slepě obhajuješ, to je neuvěřitelné...

Zkrátka na to nemá, smiř se s tím, že velký Thierry holt ví něco málo o fotbale víc jak ty

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Mame len jedineho hrota, takze niekto musi prist. Sam nas neutiahne.

Reagovat
j_mrazik

Mně dneska přišla neskutečně marná záloha.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ono by ta Giroudova marnosť tak nekrčiala keby nam zahraju dobre kridla,žiaľ Theo bol v prdeli dlho a Alexis neni vo forme.Ak bude ale Theo fit alebo príde náhrada za neho tak s Olim to bude v pohode hrateľné.

Reagovat
smazaný uživatel

každopadne to chce ale Theovu 15+ sezonu,ak bude trend golovosti našich kridel podobny poslednemu cca polroku tak musi prist hrot(holt ..ale nie Holt..hehe)

Reagovat
smazaný uživatel

tá slovná hračka na konci podvihla moje ústne kútiky

Reagovat
smazaný uživatel

mam rád také milé vtipnôstky ,aj ja som sa usmieval keď som ju písal

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Je to odvislé od dalších hráčů. Giroud je kvalitní v tom, jak dokáže lidi okolo sebe dostat do hry, jenže když toho nevyužijou, je to bída. On sám není ten typ, který by individuálně dokázal rozhodovat zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

a to mi pride malo..mat na najdolezitejsej pozicii v tyme hraca, ktory to primarne pritukava ostatnym

Reagovat
Counter

No nevím, jestli nejdůležitější, každopádně mi na té naši situaci vadí, že za něj není pořádná náhrada. Resp. možná by šla poskládat, ale v tuhle chvíli žádný takový plán B při posílení útoku bez něj víceméně neexistuje.

Reagovat
Infernoqt

Podle mě Fellaini nemá na MU hru. Je dobrý ve vzduchu, podrží někdy v těžší chvíli, ale způsob, jakým zpomaluje hru, mě přímo irituje. Do toho vůbec nespadá do už tak skvělé hry Ashleyho Younga, přičemž tam dát Youngovi lepšího záložníka, tak držíme nápor mnohem, mnohem déle. Pro mě je vyztužení zálohy v létě priorita, šoupnout tam dneska dva fíky, tak je klid, ale zase jsme doplatili na zpomalení hry přes Fellainiho a neproduktivity útočných řad, Arsenal může být za plichtu rád. Střídání Roja za Blacketta jsem rovněž nepochopil, ale dejme tomu, že tam hraje roli ještě zranění třísel, které Roja vyřadilo prakticky z celé jarní části.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini tam nemá co dělat, měl místo něj hrávat Angel, ten má fotbalové myšlení a dobrej pohyb.

Reagovat
Infernoqt

Zklamal poslední zápasy, hraje bez jiskry... tím neříkám, že by byl lepší, ale aspoň když se snaží, tak nehraje takovej průměr, který je pro tento klub opravdu málo.

Angel...prošel si 6 zraněními tuto sezonu, možná 7, nikdo mu nevěří... prakticky nemáme moc možností koho tam poslat. Můžeme jen doufat, že se to příští sezonu změní. Každopádně s odchodem Fellainiho moc nepočítám.

Reagovat
mimi_united

LVG prvá sezózna viac menej podľa očakávaní. Všetko sa stabilizovalo, a v ďalšej sezóne útočíme na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Counter

Jestli jsi čekala tragédii v obou domácích pohárech a umolousané čtvrté místo, které by loni bodově stačilo sotva na páté, tak všechna čest, na fanynku ManUtd velmi přízemní očekávání

Reagovat
C-M@ster

Jestli "tragédii v pohárech" myslíš jak nás Arsenal za vydatné pomoci rozhodčího zválcoval 1:2, když jsme dohrávali v 10, tak ok.

Reagovat
J0EL

Co ty si zas za debila?

Reagovat
smazaný uživatel

no od teba to sedi..

Reagovat
J0EL

Ten pravy sa ozval.

Reagovat
Counter

Myslím třeba MK Dons. Nebo Oxford.

Reagovat
Counter

Ah, tak Cambridge

Reagovat
J0EL

Reagovat
C-M@ster

MK Dons postoupili nakonec do Champu, takže nejsou zas tak špatní

Reagovat
nani92

teraz na ten zápas pozerám hned inak

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Infernoqt

vtípek

Reagovat
Counter

Jaký?

Reagovat
Infernoqt

Co ti na to říct. Buďto nesleduješ situaci dění v klubu, a tedy nevíš, že si procházíme značnou přestavbou, která jde i tak špatně, neboť je doprovázena řadou zranění, nebo je to pokus o vtip... musím však podotknout, že nevyšlo ani jedno.

Reagovat
Counter

Jako fanoušek klubu, který si touhle přestavbou procházel víceméně posledních deset roků, ti na to můžu říct, že pro ManUtd nemám podobné pochopení, protože na vylepšení své situace cálují neuvěřitelné sumy.

Reagovat
Infernoqt

Je vidět, že se na tobě ta situace podepsala, a tudíž ji musíš někde ventilovat... a na kom jiném než na týmu, který si tím právě prochází. A co se týče finanční situace, tak nejen, že je to věc týmu, který si na to za ta léta našetřil, ale navíc si myslím, že to je i dosti kompenzováno naší zdravotní situací. Takže tyhle řeči ti opravdu neberu.

Reagovat
Counter

Takže ty jsi vážně spokojený s letošní sezonou? Od fandů ManUtd bych prostě čekal vyšší ambice.

Reagovat
Infernoqt

Já opravdu nevím, co to má společného s mým předchozím příspěvkem. Ale pokud ti opravdu záleží na mé odpovědi, tak kdyby jsi četl mé reakce počas sezony, jistě víš, že jsem psal, že současný "nevybalancovaný" kádr na lepší místo nemá... to nehledě těch posil, které pronásledovala zranění (Shaw 8x injured, Di Maria 7x, Rojo 5x, Blind 2x, Herrera 2x)... a to máme jen otázku posil. Nejsem spokojený, ale zároveň nemůžu chtít víc od něčeho, kde víc nejde/nešlo. Uspokojil jsem tě dostatečně?

Reagovat
Counter

Jasně že ne, ale dosáhnout na víc by šlo jen ztuha, takže se s tím smířím.

Reagovat
Infernoqt

Tak vidíš. Sám víš, že dosáhnout více by šlo jen ztuha a přitom nás takto balamutíš, abychom zvýšili očekávání. Očekávat můžeme, ale je značný rozdíl mezi očekáváním a přáním si. Což ti asi vysvětlovat nemusím, protože za ty roky sis tím prošel víc než dost.

Reagovat
Counter

Já to myslel k tomu komentáři, ne situaci ManUtd.

Potíž je v tom, že Arsenal rok co rok musel prodávat své hvězdy, net spend býval většinou kladný. ManUtd se nepovedla jedna sezona, tak utratili přes 115 milionů liber, aby se to zvrátilo, a stejně ukopali akorát to čtvrté místo, bez úspěchu v pohárech. Škoda, že nevím, kde proběhla letošní předsezónní tipovačka, tamní odhady mufanů by skýtaly zajímavé rozuzlení, jaká ta očekávání doopravdy byla.

Reagovat
Infernoqt

Akorát se opakuješ, lepší vysvětlení jsem ti podat nemohl. Chtěl sis rýpnout, já jsem ti to vytkl, ty se snažíš svýma narážkama vytáhnout něco víc z našich očekávání, ale jistě víš, že tento MU už není MU, který býval. A vlastně to je i ten důvod, proč se utrácí a staví se nový tým. Přirovnání ke klubovému utrácení vzhledem k jedné nepovedené sezoně ti rovněž neberu, neboť to dělá každý (viz namátkou Man City v prvních sezonách po koupi klubu - 67 a 71 bodů za mnohem většího net spend než-li my) a rovněž věřím, že kdyby dané prostředky měl Arsenal, nebude jednat jinak. To vše bez ohledu na kluby, které si na to samy vydělaly, mezi něž patříme.

.. A v neposlední řadě, pokud se chceš věnovat +/- z uplynulé sezony či předsezonní tipovačky, založ si vlastní článek. Pokud já sám vím, drtivá většina Mufanů se spoléhala na hlavní cíl, kterým bylo místo v top 4. A opět, pokud nečteš mezi řádky, totéž jsem ti napsal výše, takže bych se zbytečně opakoval.

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

jj uz budete jak Tottenham s tym, ze skonci pred Arsenalom alebo ako Pool s titulom dalsiu sezonu

Reagovat
Dawon

Jojo, titul MU a ty dve veci cos vypsal jsou zcela na stejne urovni

Reagovat
J0EL

Titul MU v dalsej sezone je na tej istej urovni ako tie dve veci hore.

Reagovat
Dawon

kdyz myslis

Reagovat
J0EL

Ina doba, budes si musiet zvyknut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid C.F. ‏@reaIrnadriden 7 minpřed 7 minutami

Announcement: Real Madrid and Manchester United have made an agreement over the transfer of De Gea. #BienvenidaDeGea HOTOVO

Reagovat
smazaný uživatel

takže ide do Rnadrienu, hej? hm, zvrat.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

do piče vole, takové šoky mě dělají

Reagovat
smazaný uživatel

už to asi vymazali

Reagovat
Counter

Ono není moc těžké zjistit, že jde o fake (kombinace r+n místo m je dost běžná), jen si to třeba rozklikni a uvidíš počet followerů atd.

Reagovat
smazaný uživatel

jo už sem to viděl, ale na první pohled mě to fakt zmátlo

Reagovat
C-M@ster

Tak on i fejkovej účet De Gey hlásal, že je to dneska poslední zápas za Reds...

https://twitter.com/daviddegeaa

Reagovat
J0EL

Aspon sa na to pomaly pripravis.

Reagovat
SunFells

LVG on DDG: "He has the chance to go to another great club. He is Spanish. His girlfriend is Spanish. But he shall not leave easily."

Ten je jasnej.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

to je tutovka uz no..ale necakal som to i tak, ze Ikera tak odjebu

Reagovat
I am Mancunian

tak to je madrid, oni vyjebu aj s najvacsou legendou

Reagovat
SunFells

Už je to dlouho, co to má nahlé. Zase odcaď pocaď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Babu má poslat do piče a najít si angličanku

Reagovat
j_mrazik

Jasná volba. Proč být ve slunečném státě, kde jsi doma, v jednom z nejlepších klubů na světě (ne-li největším), ale být v Manchesteru a najít si ještě ošklivou Britku.

Reagovat
smazaný uživatel

osklivou britku? a to ma jako uprednostnovat ty hnusny cikanky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To by musel být řádný scouting.

Reagovat
vladis271

ale otázka je prestupová suma, to bude ešte zaujímavé ako Real ošklbe MU.

Reagovat
smazaný uživatel

vlado ty zabrečíš až de gea podepíše novou smlouvu

Reagovat
J0EL

Ty budes strasne sklamany.

Reagovat
kiwwi

on? sak uz tyzden tu kazdy den da 10 prispevkov ako DDG odchadza

Reagovat
J0EL

Tak stale je viac pravdepodobne (skoro iste), ze to Vladovi nakoniec vyjde, takze neviem co to s tym ma spolocne.

Reagovat
smazaný uživatel

já s tím naopak sem plně smířený, ale když to není oficiální tak furt je šance že prodlouží, bohužel hodně malá

Reagovat
Miguel19

Reagovat
I am Mancunian

no tu to mate

LVG on DDG: "He has the chance to go to another great club. He is Spanish. His girlfriend is Spanish. But he shall not leave easily."

Reagovat
Infernoqt

hele, já bych to neřešil, ale Valdése jako náhradu nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ať pošlou Balea s Ronaldem

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, DDG je pro real perfektní posila

Reagovat
smazaný uživatel

Nič proti Valdésovi, za gól nemohol, ale ja chcem Huga.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sni dál

Reagovat
niflheim

Tolik klávesnic...

Reagovat
Swarley

Reagovat
CubONE

Real zaplati de Geu klavesnicami

Reagovat
Counter

Se nedoplatíš

Reagovat
vodka

Reagovat
wild

nakoniec si budes muset jednu napchat ty sam..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nic sa neda robit, ak budeme hladat jednotku, tak jasna volba pre mna Cech, musime Mourinha nejak zlomit..

Reagovat
smazaný uživatel

Což by neměl bejt takovej problém, protože podle Koláře dostal Čech svolení jednat s jakýmkoliv klubem, který se o něj bude zajímat.

Reagovat
Miguel19

30 mega ho zlomí.

Reagovat
kiwwi

tych volieb je celkom dost...Valdes, Cech, Lloris, Oblak, Leno, Handanovic...brankar sa da vzdy zohnat

hlavne nech vyriesime poriadne obranu a niekto si tam uz do tej brany stupne, hoc aj Lindegaard

Reagovat
Swarley

jako ten trh s gólmany je fakt slušný...ztráta DDG bude samozřejmě mrzet, ale slušné náhrady se budou dát určitě sehnat...loni jsme tu řešili, kam by mohl Čech a v podstatě pro něj v těch top klubech ani nebylo místo, nebo nebylo nějak životně důležité pro nějaký tým ho koupit...

teď se nakonec možná to místo uvolní u nás...já sám netuším, jestli bych chtěl dát šanci Valdesovi nebo ne, to je fakt velkej otazník...ale asi bude lepší v tomhle ohledu volit jistotu a zkusit někoho z dvojice Lloris nebo Čech...

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris bude zbytocne drahy a Cech je i tak lepsi..mne to vychadza ako jasna volba

Reagovat
Swarley

no to si právě nejsem tak jistej, jestli bude Čech nějak zázračně levnej...počítám, že by to bylo obdobné jako v případě Maty, takže prodat by nám ho nejspíš prodal, ale nevěřím, že to bude něco levného...to už by pak stálo za zvážení Llorise za tu výkupku, pokud tedy nějaká taková výkupka je...

Reagovat
nani92

len nech to nebude Valdes..nič proti nemu, dnešny gol nemohol,ale jednoducho rok bez suťažneho zápasu sa podpíše a ešte v inej lige,kde sa do brankárov chodí tvrdšie..ideálny by bol Čech a po ňom Ben Amos

Reagovat
Whitemedia

Přemýšlím, koho by od vás mohl Mourek na oplátku chtít.. takže jedině za Rooneyho

Reagovat
vladis271

Keďže nie ste pre Chelsea hrozba, tak sa bojím, že Mourek nebude robiť napriek a pustí vám ho.

To len u nás bude šaškovať Mignolet.

Reagovat
Swarley

tak k vám Čech nepůjde, vy jste totiž jiná hrozba, že jo...ale pro Čecha...

Reagovat
fantomas

To by bylo prostě tak absurdní, kdyby Mourinho pustil Čecha někomu z konkurentů. Na 99 % cizina, nic jinýho si fakt nedovedu představit.

Reagovat
kiwwi

pustil Matu, preco by nepustil Cecha?

Reagovat
smazaný uživatel

pripada mi to rovnako absurdne, ako k niekomu pustit Matu teda a ak fakt budeme mat zaujem, tak aky lepsi klub by mohol chciet Cecha? snad uz len to PSG by mohla byt konkurencia pre nas

Reagovat
Swarley

tak tam musíme spoléhat na to, že Čech bude chtít zůstat v Anglii, čemuž všechno nasvědčuje

Reagovat
C-M@ster

Čech má dobré vztahy s Abramovičem... takže ho pustí kam chce, je tam poměrně dlouho a získal toho s Chelsea poměrně dost

Reagovat
Kenneth

Docela rychle vás Perez zlomil. Před měsícem sem četl, že Davídek nikdy neodejde a pokud ano, tak min. za 50.

Reagovat
vladis271

poriadne ich ošklbte. Kľudne to môžte stlačiť pod 20.

Reagovat
Kenneth

Já ho osobně nechci ani zadarmo. Představa že odchovanec Atlética nahradí klubovou legendu, se mi těžce hnusí.

Reagovat
Swarley

ale s ním budete mít o 20 bodů víc, jak se tady můžeš dočíst, takže jste v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš Perezovi dopis, třeba tě vyslyší, ale pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Darren Fletcher

sice na zaklade sympatii by som radsej mladeho Llorisa a skusit potiahnut desat rokov s nim, ale tak nevyslo to s DDG, nemusi ani s nim. A preto sa mozeme poucit z minulosti a kupit Petra Cecha, ktory zopakuje to, čo sa podarilo Edwinovi v poslednych par rokoch. Fenomenalny zaver kariery u nas :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vymenit za Di Mariu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

No co, místo príma backupu za Courtoise príma backup za Hazarda.

Reagovat
Arbiter

až na to, že Čechovi věřím, že by Courtoise mohl plnohodnotně nahradit. U DiMy o tom dost pochybuju...

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Dost dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Christiana Eriksena

Reagovat
SunFells

mimo jak Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho tam, sluneční joudo.

Reagovat
SunFells

Nevyrovnaný jak Walker.

Reagovat
smazaný uživatel

nevyrovnaný je lepší slovo

Reagovat
SunFells

Víš, že nejsem vulgární.

Reagovat
Cobra

I když si to za poslední zápasy nezaslouží, ale jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Anderko na podzim neměl zranění a pulku jara neproseděl na lavičce, tak je jasně nejlepší záložník PL! Toto musí uznat každý kdo rozumí fotbalu!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Anderko na podzim neměl zranění a pulku jara neproseděl na lavičce, tak je jasně nejlepší záložník PL! Toto musí uznat každý kdo rozumí fotbalu!

Reagovat
C-M@ster

OT:

Růžička ve studiu

Reagovat
C-M@ster

Teď Jarda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

Herec Lance z Arrowa je fanoušek Arsenalu

Reagovat
J0EL

Symatak

Reagovat
J0EL

Cynicky som to pokazil

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Třeba je to jen otec

Reagovat
SunFells

To už je neprůstřelný

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nemužu najít tu debatu mezi Yungem a Kiwwim, kde se smáli jeden druhýmu, že jejich týmy skončí na druhém místě.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze ja neviem najst debatu s kiwwim o tom, este uplne na zaciatku, ze je kludne mozne ze de gea odide a on stale len:

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

veru,to mi trošku prekaža ta arogatnost niektorych prispievajucich...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ale tých mufanov bolo viac

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Si dělal klasicky jenom srandu...jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a najlepsie na tom je ze presne taku istu diskusiu som s nim mal s welbeckom

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

takú si ani nepamätám, úprimne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto je revival z tej o De Geovi, viem, nemusíš sa pripomínať

Reagovat
Infernoqt

Tak zkus pohledat. A rovnou bych možná zkusil najít i tu, kde City obhájí.

Reagovat
Counter

Hledej, šmudlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda jak se tady fanoušci Chelsea, MU a Poolu přou jestli Lampard, Scholes nebo Gerrard. Mně stačí říct jediné jméno - Pirlo a všichni budete mlčet.

Reagovat
J0EL

Skusil si a mozes zase ist

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl dobrej, teď tu o Karkulce

Reagovat
Whitemedia

Možná, kdyby si kopl v kvalitnější lize, tedy v PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lumír Mistr woe.

Reagovat
Tomanatura

Naprosto vsim nade vsema, jak uspechama, tak individualnima kvalitama.

Reagovat
smazaný uživatel

on a Scholes na rovnakej urovni

Reagovat
raduinho

To je konec toto.

Reagovat
smazaný uživatel

co konkretne, ty picus?

Reagovat
J0EL

od teba to sedi...

Reagovat
raduinho

Už jen chybí aby si napsal, že na stejné úrovni je i Xaxi ty kokote

Reagovat
raduinho

* Xavi.

Reagovat
kiwwi

to by snad nenapisal...Scholes je vyssie

Reagovat
raduinho

Né ty vole, ukončete už ten trolling mufánci.

Reagovat
r.mrazik

Pirla bych mozna zkousl,ale davat posouvace xaviho ke scholesovi? Tyvoe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

som Scholesom sú si kvalitou podobní ale tí zvyšní dvaja

Reagovat
raduinho

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Navas právě podpořil De Geuv přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
Infernoqt

Pepe mu poslal malou domů a s míčem čekal tak dlouho, až o něj přišel a z následující akce dostal Real gol.

Reagovat
Nikikrew

Zlaty bod z OT

Oplatí sa mi to pozriet zo záznamu alebo radšej pozriet Breaking Bad?

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si Breaking Bad

Reagovat
SunFells

uč se

Reagovat
Nikikrew

To už ja nemusim

Reagovat
SunFells

Ale můžeš, abys nezačal stagnovat.

Reagovat
Nikikrew

Mna vzdelava forum na ef

Reagovat
smazaný uživatel

radšej chod do talianska na broskve

Reagovat
Nikikrew

Ani to uz chvalabohu nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

BB

Reagovat
smazaný uživatel

BB NR

Reagovat
smazaný uživatel

NYR

Reagovat
Counter

Když si to pustíš od šedesáté minuty, ani z toho nebudeš moc rozezlený.

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/OpenAcclaimedBanteng to je prostě GIF sezony

Reagovat
EXoRcIsT

kazdy sa z toho smeje ale nikto nepovie ze tam isiel bez strachu hlavou pod nohy

Reagovat
Whitemedia

Pod jaké nohy, Giroud byl ještě na míle daleko

Reagovat
Svatej

ten psolední krok stačil udělat delší a měl by to

Reagovat
Swarley

ach jo, to je prostě neuvěřitelný

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto nema chybu

Reagovat
I am Mancunian

ja sa z neho asi poserem

Reagovat
Svatej

By mě zajímalo, kdyby tam byl Costa místo Girouda, kterej mu do tý kebule kopnout nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

VZDYT HO MOH ZABIT!!!!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PP

Toto si pouštět každé ráno po probuzení, tak jdeš do práce s rohlíkem..

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/gzafc/status/600005229531295744

Jak se zarazil, když gooners skandovali "He’s off to Madrid, he’s off to Madrid, David De Gea, he’s off to Madrid"

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Trand

I want to say thank you to you.

Reagovat
smazaný uživatel

Depay will undergo his medical at Carrington tomorrow, flying in to Manchester tonight. [BBC] #MUFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

DDG mal fantasticke zakroky tuto sezonu, ale toto je pre mna asi save of the season

Reagovat
Maresma

vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Má za sebou hodně povedenou sezonu, dobře odpověděl na kritiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
FUnk

lloris style

Reagovat
raduinho

Pičake = největší fotbalový analfabet tohoto fóra.

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
raduinho

Scholes na úrovni Pirla ? Vždyt tomu rozumí jak koza petrželi.

Reagovat
smazaný uživatel

to tu slušne nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Jen píšu pravdu a mufani si tu vzájemně strkají palce do prdelky.

Reagovat
kiwwi

Bobrovsky najslabsi brankar z top timov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Takle, kdyby se všechny národy světa spojily a vytvořily top team, tak by se ani toto nemohlo rovnat nejlepšímu výběru Kanady.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
SunFells

Aspoň, že na nás byli Kanaďani hodní.

Reagovat
kiwwi

ono to vyzera tak, ze ani pre Rusov to nebude hanba takto prehrat...ti Kanadania su uplne inde

ale dal som este za stavu 4:0 na neprehru Rusov

Reagovat
kiwwi

nasrac, ja si tu pokecam sam

Reagovat
Swarley

ok, nebudu ti do toho kecat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

hovno, rusáci jsou klasicky sračky, ještě 4 goly pro kanadu aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

tak 5 tyčiek tam ešte mali ...

Reagovat
fenixLFC

o to nejde, tam bolo vidiet ze hraju na pol plynu. Rovnako ako v zakladnej skupine-oni ked potrebuju tak proste zapnu a rozstrielaju kazdeho, vid ten zapas v skupine s cechmi. Teraz sa evidentne bavia a ukazuju coho vsetkeho su schopni

Reagovat
kiwwi

Real Madrid have won La Liga only once in last seven seasons - despite €755m outlay since 2009

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CFOz4MvUEAAISyK.jpg:large No uvidíme, ale něco mě říka že zustane u nas

Reagovat
smazaný uživatel

to jako za něj dáte těch 40 mega nebo kolik?

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/rGouLqVXkS8

What Phil Jones Was Thinking

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Vermaelen ma po vitacke druhykrat ten dres na sebe, nie?

Reagovat
SunFells

Přišel akorát na oslavy, frajer

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Však je na něm vidět, že se moc dobře necejtí. Některý spoluhráče nezná ještě ani jménem

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

hoci ma hokej nejak nezaujima, vidiet bolsevikov dostavat riadne na pi*u je skvele

Reagovat
*CZE*

kde dostává EU na piču?

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma EU spolecnyho s bolsevikama?

Reagovat
Luc-Luc

a co soucasny Rusko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Soucasny Rusko ma s bolsevikama spolecnou historii..

Reagovat
smazaný uživatel

a většinu elit a území

Reagovat
Luc-Luc

to je jak kdybys Nemce oznacoval porad za nacky, trosku hloupej pristup...

Reagovat
Luc-Luc

a jo, fanousek Plzne, tak to uz je mi jasny...kmeny :D

Reagovat
hefy

Reagovat
*CZE*

Reagovat
*CZE*

no je v ní docela dost bývalých bolševiků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David De Gea ‏@D_DeGea 3 min.před 3 minutami

Thank you very much indeed for your support. You're unbelievable. I hope the injury is not too serious. #MUFC

Reagovat
I am Mancunian

tak este si troska zatrolluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Kaspar....

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

picus jeden

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

4-1, DUCKS :3

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Majko už má dva SC, tentokrát jsme na řadě my

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers snad, ale Ducks mam taky rad

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je to jedno v podstate, ale Rangers a Ducks mi nie su sympaticki, no...

Reagovat
Honza Matoušek

Doufám, že ty zamrdance zničí. Za Wild!

Reagovat
Infernoqt

Wild jsem přál postup. Ikdyž jsem série jejich nesledoval, troufám si tvrdit, že na to přistoupili špatně takticky. No, uvidíme jak se vyvine tato série, ale kluci jsou momentálně skvěle motivováni.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Mourinha

Reagovat
tomasinho

FSG have allegedly voted in favour of releasing Brendan Rodgers in the summer ***SUBJECT TO*** the securing of their chosen candidate.

Zdroj pochybný, ale jako i tak snad dobrá zpráva.

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Nejlepší je ten komentátor... tři vteřiny ticha a pak "wow..."

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

"dribbles it out of bounds"

Reagovat
smazaný uživatel

ale z PL ste na to zvyklí, na tuhle techniku ne?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Swarley

to je skvělý

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tak podle vcerejsi hry a vlastne sezony jsou ty zmeny celkem jasny...valdes musi byt dvojka,blind nesmi hrat DM,fella musi sedet a byt jen jako hrac pro zmenu stylu hry...matovi prisit koule,jinak taky sedet

a depay si pres younga nekopne

snad se pres leto zmeni trochu taktika...preci jen to vysouvani kvetaka je takovy divny a prestava to byt ucinne...nehlede na to,ze to je pomaly...

navic kdyz nam pravy kridlo supleje valencia na bekovi...

a jo...ander je božan a van gaal by si mel dat facku,ze ho nechaval tak dlouho sedet

Reagovat
kiwwi

pozrel by som si stred Herrera - Mata a za nimi Carrick (Blind ked je teraz Carrick zraneny)...na krajoch dve original kridla a pred nimi poriadneho hrotaka, nie tie vykopavky Falcaa s Robinom

na Hull to nasadit

Valdes

Valencia, Smalling, Jones, Rojo

----------------Blind-----------------

---------Mata--------Herrera-------

Januzaj----------------------Young

---------------Wilson----------------

Reagovat
r.mrazik

klidne...je to posledni zapas,tak at se zkousi...a hlavne at hraje januzaj a wilson

tady je akorat problem,ze bys nemel v tom stredu silnyho hrace,kterej vyhraje souboj...blind ti nevyhraje hlavicku ani za boha...pokud je mic na zemi,tak je to v klidu,ale jakmile jde do souboje s hracem,nebo do hlavicky,tak je v prdeli...vcera ho preskakal z arsenalu kazdy...

ander je dost podobny a mata ti mic neziska nikdy,ten je slabsi jak kagawa

ale jinak klidne at se to takhle vyzkousi...kazdopadne chybi nejaky silny zaloznik,ktery by to udrzel,to by pak blind mohl hrat teoreticky vedle andera a leve kridlo by se nemuselo tak hodne vracet,jak to dela ted,kdyz zustava vepredu hodne kvetak....

Reagovat
r.mrazik

*jinak na posledni zapas bych to hodil

---------------Jones

-----------ander---di maria(blind)

januzaj---------------------young

-------------wilson-----------------

silny jones pred stoparama...dva rozehravaci pred nim,kterym by ten mic jen posouval a oni by se nemusli bat neco vymyslet (zdravim blinda a di mariu) a pred nim tri rychlici

Reagovat
kiwwi

Herrera je fantasticky v defenzivnej praci...silny v subojoch, sklzy vsetko

Reagovat
r.mrazik

Delaji mu problem vysoke mice...obranne hlavy v souboji nema

Kdyz je mic na zemi,tak je skvely,ale ne v silovem souboji...on ten mic dokaze vypichnout

Tam to chce taky bud nekoho kdo to zvalcuje (jones) nebo pozicne ustoji (carrick)

Bych se bal za mata ander a blind by byla hrozne slaba zaloha

Reagovat
kiwwi

tak hlavne ide o to, ze tato zaloha by mala potencial totalne dominovat hre, cize velakrat by sa do takych situacii ani nedostali...vezmi si Barcu, tam to vsetko drzi Bus (aj ked je pravda ze ten je uplna topka medzi DMkami, ale nie je to silovy hrac, skor inteligentny, ktory prihravky vystihuje akoby loptu vyhraval vo fyzickych subojoch) a pred nim moze byt hocikto

Reagovat
r.mrazik

tak preci jen Bus je vysokej a svoje mice si odtrka...nehlede na to,ze souboje taky zvlada dobre...tohle ti blind nikdy nezahraje...

to,ze by v kontrole mice nebyl problem je pravda...ale jinak by to byla slabota

Reagovat
Swarley

já bych chtěl zkusit Angela do středu hřiště, prostě na tu pozici, co hrál loni v Realu...klasický 4-3-3 ne tu variantu s Fellou na podhrotu...

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/Footy_Fooligans/status/600065569702998017

Manchester United fans with possibly the chant of the season.

Reagovat
nani92

Reagovat
Side

nerozumím

Reagovat
kiwwi

Going on up to the spirit in the sky

It's where I'm gonna go when I die

When I die and they lay me to rest

I'm wanna go on a piss with Georgie Best

Reagovat
Side

díky

Reagovat
Grahf

ja neviem, či som sám, ale nikdy nerozumiem, čo v týchto chantoch spievajú

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo tady, akorát si tu všichni hrají na to, že ano a tím pádem, že jsou velkými fanoušky anglického fotbalu. Taková póza docela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Něco jako když se tu tvrdí, že Ospina je lepší než Szczesny.

Reagovat
SunFells

Ačkoliv to se tu opravdu tvrdí, na rozdíl od sračky, co kristofyk napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kýč.

Reagovat
SunFells

Je dobře, žes své komentáře už takhle zobecnil na to, co představují. Vyhneme se klasickým kristofykovinám jen v jiném odstínu kakaové.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň vidíš, jak vypadáš, když na mě reaguješ

Reagovat
SunFells

Ani nevidím. Já ti takhle reaguju na tvé hovadiny, o kterých jsi si vědom, že to jsou hovadiny ...přesto je napíšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nereaguj

Reagovat
SunFells

Tak se přestaň vyžívat ve svém kreténismu a nelži.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase reaguješ

Reagovat
SunFells

Ovšem, troubo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase urážíš, všimni si, že já na tebe reaguji slušně, kdežto ty už se zase uchyluješ k urážkám. Už jsem ti to psal minule, chovej se slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ještě moralizuj

Reagovat
smazaný uživatel

Erik?!

Reagovat
smazaný uživatel

mel by sis ho srovnat do late, takhle tady urazet vladimira

Reagovat
SunFells

Nelze jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom se s Wengerem shodneme no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi don´t like?

Reagovat
kiwwi

haha, very fanny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

od when i die som im to rozumel, ale ten začiatok vôbec..

Reagovat
smazaný uživatel

A Georgie Best ještě, pokud se nepletu

Reagovat
kiwwi

pozer

Reagovat
nani92

to sa neráta, kedže to je koniec pôvodného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jasne a tento tam nesmie chybat

https://youtu.be/B68Q0MZWLsE

Reagovat
smazaný uživatel

Prospective Arsenal owner Allko Dangote reportedly plans to make Patrick Vieira the club’s new manager and Thierry Henry his assistant.

To sú zas veci odrána. Ale Arséne ako chairman by bol super.

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda City jako trenérem Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

a henry by pokrikoval na girouda ze na to nema a nikdy mat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

to mi robil trener,Laco,načo robiš klučky ked na to nemaš odjeb to preč

faded

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

náš dával také veci, že sa nám dosť často stávalo, že sa prerušil na chvíľu zápas, lebo všetci vrátane rozhodcu sa tak smiali, že nemohli hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

klasici

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemá vlastnú wiki stránku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tibor je legenda,ešte ako 50 ročny robil brankarsku trojku v tretej lige,tušim za Myjavu a ešte fešak to bol !

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre mak medzi zubami

Reagovat
fff

Fuj, mak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neni o čom,makove grilzz su faded

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
I am Mancunian

uz ho zacinaju vydierat

@D_DeGea if you don't sign the contract I'm pouring jam over my nan's head. She hates jam. Think hard about that.

Reagovat
Swarley

tak jak se u vás změnil seznam posil?

Lloris nebo Čech, Clyne, Hummels, střeďák (co dokáže zahrát i DM a začal bych zkoušet Angela na jednom z CM) a nějakého hrota (odchod Robina i Falcaa)...střeďák i hroťák, oba bych chtěl nějaké mladé borce, jména nemám...

--------------Lloris---------------

Clyne, Smalling, Hummels, Shaw

--------------Carrick-----------------

-------Herrera------Angel-------

Young----------------------Depay

---------------Rooney----------------

střídačka: Valdes, Tony, Jonesy, Rojo, Blind, Fella, posila na střed, Mata, Januzaj, posila na hrot, Wilson

Reagovat
Swarley

+ teda pořád netuším, co s Nanim...před sezónou bych na 1000% odstřelil Younga a okamžitě bych bral Naniho, ale teď nevím...ta možnost nechat si oba, to asi nemá moc smysl a co si budeme říkat, Young si o to místo letos prostě řekl dost důrazně...pochybuju o tom, že se ho LVG bude chtít zbavit a je to po letošní sezóně pochopitelné...

Reagovat
r.mrazik

Clynea nebrat, golmana Cech/Lloris...hlavne ne Valdes,

chce to silove DM, young je napravo bohuzel o dost horsi nez nalevo a to to tam ma pres nohu,zvlastni...

hrotak Kazeta, pravyho beka bych nechal Valenciu a Rafaela (ehm ehm)

pokud prijde hummels,klidne bych hodil jonese jako DMko, vytahl bych vice strany a ti dva stredaci pred jonesem by se starali o hru a jeden by doplnoval utocniky...do ty dvojky by klidne mohl nastoupit i blind,kterymu by to tam melo sedet i vice...

protoze ted se vytahuje fella a brani krajni young...v nove verzi by branil ten stredak a vytahoval by se vic kraj tzn depay...

takze

--------------------Cech/Lloris-----------------

Valencia (Rafael), Smalling (Evans),Hummels (Rojo), Shaw (Blind)

-------------------Carrick (Jones,POSILA)---------------

--------Ander (Blind)-------Di Maria (Fella)---------------

Mata (januzaj)-----------------------Depay (Young)

-------------Rooney (Persie,Kazeta,Wilson)------------

Reagovat
Swarley

Jonesy mi na to DM přijde prostě šíleně poplašenej, to nevím, jestli by mohlo dlouhodobě fungovat...ale tak zkusit by se to klidně mohlo, dřív něco takového hrával...

jinak co se týče pravého beka, tak nevím, ale prostě Tony mi přijde směrem dozadu slabý, nemůžu si pomoct...na Rafaela není spoleh, chtěl bych to tam prostě vylepšit...

Reagovat
r.mrazik

jasny...tak on to kazdy vidi jinak...

antonio obcas nestiha,protoze supluje vlastne pravy kridlo a neni prdel se umet rychle vratit,kdyz musis behat dopredu misto Maty

ale RB klidne...jen bud kvalitu,nebo prospekta...Clyne mi neprijde ani jako jedno....

DMko to chce ale hrozne nutne...je fakt,ze Jones by byl jen zaplata a byla by skoda s nim zas cestovat sestavou

Reagovat
Swarley

tak ono je hlavní, jak to vidí LVG

jako klidně to může být i někdo jiný, Alves vypadá, že prodlouží v Barce a co já vím, jestli není někde mladý RB, který by za to stálo...jen bych i rád dodržel určitou rozumnou kvótu angličanů...

Reagovat
r.mrazik

jasne,ale na za kazdou cenu...mne neprijde jako nejaky zazrak...ale rad bych se pletl

Reagovat
Swarley

jako pravda no, možná by to nebylo úplně řešení, který by nás posunulo o level nahoru...Rafael je kvalitnější, ale není na něj spoleh a jestli je pak Clyne moc výrazný posun od Tonyho, to těžko říct no...Tony se mi směrem dopředu a s podporou do útoku líbí, ale umí pak dost kvalitně propadat, vzadu být pozičně mimo, něco sem tam podběhnout...většinou to ještě zvládne svou rychlostí zachránit, ale párkrát jsme kvůli tomu dostali laciné branky...

Reagovat
CubONE

--------------Handanovic---------------

Valencia, Smalling, posila, Shaw

--------------Carrick-----------------

-------Herrera------Angel/posila-------

Muller----------------------Depay

---------------Rooney----------------

Valdes, Rafael, Jones, Rojo, Blind, posila na DM, Mata, Wilson

Ten Muller asi nerealny, ale okamzite by som ho bral Gundogan na CM by mohol prist, nahrada za Carricka fakt netusim...a posila na stopera asi Hummels, ale ja mu velmi neverim + dalsia sklenenka. Na druhej strane, neviem akeho ineho kvalitneho stopera by sme mohli pritiahnut. (Zobral by som Pepeho z Realu, kebyze je mladsi )

Reagovat
Swarley

já Mullera moc rád nemám, ale rozhodně je to kvalitní hráč a ze strany by byl schopnej zahrát taky...navíc je i gólový, tím pádem by ta celá útočná trojka byla schopná stabilně střílet branky...to nám letos chybí, těch gólových hráčů máme sice na papíře dost, ale reálně nám takoví hráči neskutečně chybí...

a jinak samozřejmě souhlas u Hummelse, to je prostě otazník...kvalitou je to hráč, který nás okamžitě posune výš, ale bohužel ta zranění se mu nevyhýbají...budu asi zase doufat, že teď už se to konečně zlomí...v zimě se o tom pobavíme, zase budu nasranej

Reagovat
CubONE

Je to zmrd a nemam ho velmi rad, ale hrac skvely. Mna hlavne desi, kto nahradi Carricka, nevidim na trhu nikoho, kto by toho bol schopny. Ani ziadne cistokrvne kvalitne DMko.

Reagovat
Swarley

on je prostě dokonalá kombinace obojího...je výborný jak směrem dopředu, tak i dozadu a někdo takový se doopravdy těžko hledá...jedinej Javi Martinéz mě tak napadá, fakt nevim...Verratti je boží, v tom pohybu, když je tým na míči, ale ten zase prostě není vyloženě typ na nejdefenzivnějšího z té trojky...to ani Mattuidi, ale jsou to hráči, kteří se mi strašně líbí...jenže ty z PSG těžko dotáhneme...a podobně i Javi Martinéz, který v Bayernu postupně nahradí Xabiho...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Swarley

škoda, že nejde trošku omladit, bral bych ho....jako jinak tohle by klidně mohla být varianta, ale Barca ho nepustí...

Reagovat
Counter

Bys chtěl šest nových hráčů? To je obrovský zásah do sestavy, se zas budete tři měsíce sehrávat.

Reagovat
Swarley

tak zásahy do sestavy to jsou, ale ta osa týmu ti zůstane v podstatě stejná...jako já nevěřím tomu, že dalších 5 hráčů přes léto přivedme, ale jsou to prostě posty, kterýma se musíme zabývat a vyřešit to třeba během dvou let podle toho, zda budou vhodní hráči na tyhle posty k mání...pokud ne, bude se to řešit ze současných zdrojů...

Reagovat
Counter

Jako jasné, je to třeba, ale najednou to nejspíš nepřijde.

Reagovat
Svatej

Já nevím, možná se mi tu lidi vysmějou, ale podle tímhle přístupem se na úroveň těch tří gigantů ve španělsku, resp neměcku nikdo nedostane...

Nákupy mladejch, lehounce nadprůměrnejch hráčů namísto opravdovejch fotbalistů mi příjde už jak nějaká úchylka mezi klubama z PL...

Stačí si jen uvědomit, že real si na lavičce může dovolit Coentraa, Danila a Varana, kteří by mohli hrát základ všude jinde a pak se podívat, po čem letěj kluby z PL a co mají jako hlavní přestupvej cíl na danej post a hned je jasný, proč se nám ostatní vzdalujou..

Clynea nebrat a radši se snažit o něco kvalitnějšího.. Kupovat hráče, jen protože je celkem mladej, anglán a lehce vyčnívá nad ostatníma, je podle mě k ničemu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

Je tu niekto rušňovodič?

Reagovat
Swarley

to nevim, ale chazy chtěl být výhybkář

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkaca sa spytaj

Reagovat
EXoRcIsT

moj oco je

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš strojvedoucí?

Reagovat
smazaný uživatel

stromokocur

Reagovat
smazaný uživatel

teda Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

rušňovodič > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

owny, jestli je to teda nějaká nadávka

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš strašný butthurt

Reagovat
smazaný uživatel

neber to tak vážně

Reagovat
j_mrazik

Nejsem, ale co potřebuješ?

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/l96BKfrLLPs

blazni ale donutili podpisat Davida novy kontrakt v United

Reagovat
Swarley

Lewis Hamilton !

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/9xyQg-_QJC0

tie komentare pod videom

dat crab walk though, love how he takes the time to wipe his nose

Only thing missing is him screaming "my precious"

Reagovat
Swarley

měl toho nejlepšího učitele, co pak čekat...

https://www.youtube.com/watch?v=Br5BtnEsLxM

Reagovat
CubONE

Reagovat
Swarley

ok, to až děsivě sedí

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
CubONE

*

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

zmrdecek sterling odchadza

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

k popukání

Reagovat
vladis271

Jebat Sterlinga. Tohtoročné výkony boli od neho o hovne.

Viac ma serú mená ako Rafa, de Boer, či dokonca Boas.

To nakonec bude musieť skončiť pri tom Kloppovi, inak môžme zavrieť krám a zhasnúť kreslo.

Reagovat
smazaný uživatel

To vždycky čekám, jak začne milovanej hráč odcházet na ten moment kdy se to zlomí a fandové se začnou proti němu otáčet

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

He forgot how to football teams.

Reagovat
Nikikrew

ten pojde do Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Řikám to tu jak dlouho že by to dávalo smysl. Kolikrát se mi tu vysmáli kvůli tomu nespočítám.

Reagovat
smazaný uživatel

22.2.

Reagovat
smazaný uživatel

To už dávno věděl beztak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

jupííííííííííí, mám to

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Milner is "seriously considering" moving to north London to join Arsenal, @guardian_sport reporting.

To by bylo boží, kdybysme ho vyfoukli LFC, kde ho potřebujou o tolik víc.

Reagovat
smazaný uživatel

On je skvělý

Reagovat
Nikikrew

Nic proti jeho kvalitam ale tento post mame urcite viac ako slusne obsadeny.

Reagovat
smazaný uživatel

teoretiky by sme sa mohli zbavit rosu,flaminiho,poldiho, diabyho (schvalne nepisem aj artetu lebo nechcem aby odisiel )a zalepit to nim co by bolo dost vyhodne

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

A co je jeho post? Zisk Milnera by se pro Wengera rovnal zisk vytuněnýho Benayouna. On takový univerzály miluje a Milner v tomhle zvlášť vyniká. Navíc je to Angličan, a takoví se dneska hodí dvojnásob. On by si to místo prostě vždycky našel, a vzhledem k tomu, že by šel zadarmo... absolutní no-brainer.

Reagovat
smazaný uživatel

Na něj asi nejvíc sedí charakteristika pravýho záložníka ve 442, který teda prakticky nehrál Defenzivnější běhavý křídlo, spolehlivý CM. Pravidelně mne za to cupujou, ale podle mne ideál pro takovýho Mourinha.

Reagovat
fantomas

Jo, ve vší vážnosti - on by dost možná odváděl lepší práci na tom Oscarově postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, on by s ním zaplácnul v pohodě tak 3 posty. Když si vezmu, jaká je často napravo vzadu škoda Williana, on by na to byl daleko lepší.

Reagovat
Svatej

Záleží asi kterýho ne ? My máme dva, jednoho na podzim, druhýho na jaro

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

ale sam Jose minule vravel ze je pre Oscara dobre ze si konecne odychne cez leto, co bude zaklad pre jeho pripravu na sezonu, cize si aj on asi uvedomuje ze Oscar ma problemy.. a taky Milner by ten problem mozno aj vyriesil keby mal s kym Oscara tocit

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší na něm je, že když si ho hodíš fo Googlu, tak vyjede jako 3. výsledek @BoringMilner

Boring James Milner @BoringMilner · 12. 4.

Really disappointed that we lost today because I wanted us to win but we didn't win, we lost.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, presvedčil si ma Mám ho moc rád, ale ohľadom jeho príchodu som bol trocha skeptický, lebo som myslel, že ho využijeme ešte menej ako City, ale to, čo píšeš, dáva zmysel. Mal by si sa dať na propagandu.

Reagovat
fantomas

Wengele a jeho Goebbels.

Reagovat
smazaný uživatel

ak máš 160cm, chromú nohu a pre ženy šarmantný pohľad v očiach, tak si jasný.

Reagovat
Nikikrew

Hrava vacsinou stiahnute kridlo a na kridle mame urcite pretlak. Ako univerzal je vyborny ale takych ti tiez najdem u nas : Wilshere a Ramsey hravali tiez na kridle plus stred zalohy mame momentalne velmi dobry.

Ja ho mam rad ale fakt neviem ci by si u nas viac zahral ako v City. Wenger ma totiz svoje kone.

Reagovat
cristiano.K.

ani se nesnaž

Reagovat
Counter

Hmm, chceme Sterlinga?

Jinak titulka zítřejšího Mirroru:

https://pbs.twimg.com/media/CFUaZSMWgAEOL-W.jpg

Reagovat
fantomas

Hah, tak nejenom Domingo používá dvě tečky místo tří, i Mirror je na to nějaký pravidlo vlastně?

Reagovat
Counter

Myslíš to "..while Milner?" Řekl bych, že v češtině se vždycky používají tři, v angličtině to asi mají nastavené jinak. Ale taky nevím no.

Reagovat
fantomas

Jj, vypadá to skoro, že u nás je to spíš jen nepsaný pravidlo, což by bylo lehce zvláštní.

Reagovat
Counter

http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=166&dotaz=te%C4%8Dka

Tady je to docela slušně rozebrané.

Reagovat
fantomas

Tam se píše jen o více tečkách, ne méně.

Reagovat
Counter

nj, tak méně bude prostě nepoužitelných a basta

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

..aj ja ich vzdy pouzivam

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Jako já to takle v diskuzích taky neřešim a měl sem období, kdy sem zásadně používal jen dvě, ale právě v článku bych si to nikdy nedovolil.

Reagovat
SunFells

Vidím to na Chelsea.

Reagovat
minoLFC

vľavo Sterling s nejakým kufrom vpravo Milner s cenovkou 34 mil. libier. No jebne má po ránu....

Reagovat
Nikikrew

nie, mame predsa Oxa

Reagovat
Counter

Teď jsem si tak ve světle De Gey se Sterlingem uvědomil, že to konečně nejsme my, kdo se musí strachovat o odchod svých největších hvězd. Příjemný pokrok.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

možná proto, že je nikdo nechce.....

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz ich tam vela nezostalo...v podstate iba sanchez.

Reagovat
fantomas

Özil, Wilshere, Ramsey, v podstatě i Walcott.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ozil uz nema take meno, ako ked odchadzal z realu...

wilshere vecne zraneny, uz pat rokov bez vyrazneho progresu.

ramsey dajme tomu.

walcott je nahradnik a tiez furt zraneny.

kto z nich by hral napr. v barcelone, bayerne alebo chelsea zaklad? mozno ozil...

Reagovat
SunFells

Özil.

Reagovat
smazaný uživatel

Forever in Eriksen's shadow.

Reagovat
SunFells

Jojo, když to napíšeš anglicky, tak se z té utopii stane pravda.

Reagovat
Svatej

coq

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jacobT

Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Chceš povedať, že nie je lepší než napríklad Mathieu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to podobny traged. Nejsou to zadny top stoperi, obycejnej prumerak.

Reagovat
jacobT

Hm, asi je zbytočné sa s tebou púšťať do nejakej debaty...

Reagovat
Counter

ubírá se to tu špatným směrem, proto jsem ten koment výše nepsal...

Tyhle debaty nejde vyhrát, každý totiž ví, že Tottenham má lepšího hráče na každý post.

Reagovat
jacobT

Tomu sa nemožno čudovať, keď máme v tíme evidentne samých obyčajných priemerákov.

Reagovat
Leo Rekordman

mame Vermu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozila este berem, ostatni tak to je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

diky aj za toho Ozila,na teba neuveriteľný pokrok ale čo ma viac na tomto vlákne zaráža že nikto nespomenul Ospinu

Reagovat
r.mrazik

hlavne o walcotta by si ve stoke a sunderlandu ulamali ruce

Reagovat
r.mrazik

posli jeste nejakej kreativni obrazek

Reagovat
SunFells

oh

Reagovat
Counter

Podle mě je současný kádr kvalitnější než ten zpřed několika let, ostatně nedávno jsme se tu bavili naší soupiskou z výhry 3:0 na ManCity...

Reagovat
smazaný uživatel

To jste vyhráli spíš díky taktice.

Reagovat
Counter

To jsme vyhráli především díky Boyatovi... Ale pointa je v kvalitě tehdejšího kádru v porovnání s tím aktuálním.

Reagovat
smazaný uživatel

kterých?

Reagovat
Counter

Tak jako když jsme se před pár lety museli vypořádávat s odchody hráčů jako Nasri nebo Adebayor, tak si myslím, že leckteří hráči současného kádru nejsou horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jste se začali víc orientovat na starší hráče, kteří jsou kvalitní, ale nikdo je od vás už nechce, protože nejsou tak perspektivní, tvární, jsou už zvyknutí na vyšší plat a s přestupem by chtěli ještě víc...

Reagovat
fantomas

Özil přicházel jako starší hráč? Je v nejlepších letech a ještě nějakou dobu bude. To samý Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně mladí nejsou, přišli jako TOP hráči a dostali odpovídající finanční ohodnocení. Právě proto to nejde moc srovnávat s minulostí, kdy hráči odcházeli, když si sotva vydobyli pověst v Arsenalu a začalo jim to být málo.

Reagovat
Counter

No a to je ten posun

Reagovat
fantomas

Uvědomuješ si, žes nám právě přitakal jo?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

owned

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Jako Persie? Plat už dneska u velkých klubů nehraje moc roli, stačí kouknout na MU, jak to vesele solí.

A věř tomu, že kdyby Arsenal nebyl finančně zajištěný, zájem o lidi jako Ramsey, Ox, by tu byl. Jsou mladí, tvární a perspektivní, nezvyknutí na nějaký abnormálně vyšší plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdo by mel zajem o Ramseyho? Jo, mozna Swansea, ale bavime se primarne o odchodech do lepsich klubu..

Reagovat
Counter

Swans by ho moc nechtěli, když hrál za Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk, ale Ramsey je sam o sobe traged a rozhodne by nemel co delat ani lavicce tymu jako je Chelsea, MU, City, nebo Real, Barca, Altetico apod.

Reagovat
SunFells

Toto je boží.

Reagovat
Counter

Tak na tom se tak úplně neshodnem no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej hrac, kteryho bych z vaseho tymu bral do Chelsea, je Ozil, a to ne diky vykonum od vas, ale jeste z Realu, jelikoz vim, jak genialni je to tvurce hry. Klidne bych ho hned vymenil za Fabregase.

Reagovat
icemike

kušuj

Reagovat
fantomas

Tahle tvoje neměnná póza fakt neomrzí.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protoze zadny nemate..

Reagovat
Counter

Když si vzpomenu na Adebayora, Nasriho, Hleba, Songa, Clichyho, Tourého, Flaminiho... Ti všichni odešli, aniž by s tím klub mohl něco pořádného udělat. Teď v kádru nejsou horší hráči a na odchodu prostě nejsou. Persie s Cescem jsou + - jako Alexis s Özilem, a ti taky nejsou ani náznakem na odchodu.

Je to prostě posun.

Reagovat
SunFells

Bavíš se s retardem.

Reagovat
Counter

jj, dělám čestnou výjimku, protože nedávno mi dal nečekaně palec nahoru na nějaké téma k Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

nevis ceho se to tykalo?

Reagovat
Counter

Už moc ne, ale bylo to tuším něco z té debaty na obhajobu Wengera v porovnání s Ancelottim nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to mas recht. A s tim jsi mel pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Zadnej posun to neni, ti hraci u vas v ty dobe hrali dost lip, nez ti soucasni, akorat vy dost rychle zapominate.

Reagovat
j_mrazik

Je to posun, protože tihle hráči mají automaticky díky přestupu k nám za velkou částku rovnou cenovku, pod kterou se prostě nepůjde. To z nich ale nedělá žhavější zboží než ty předchozí hráče, i když uznávám, že tyhle transfery demonstrovaly to, že už nemusíme prodávat, ale naopak dokážeme zaplatit top kvalitu.

Já si třeba myslím, že ve své době ti předchozí hráči byli zajímavějším zboží, než jsou ti nynější + jsme líp fungovali jako tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Hmmm Sterling... Na to, že je mu 20 a že letos ukazuje výkony hodných tak 40 táců týdně, se fakt chová jako neuvěřitelnej hňup. Kdyby neměl loňský jaro jaký měl, tak bych ho v klidu nechal jít... ale loni prostě ukázal, že na správným místě se pár pořádnými spoluhráči je naprosto fenomenální. A všichni víme, jak je na tom LFC s pořizováním náhrad za odcházející hvězdy.

Reagovat
bandwagoner

Nekdo video Fabregase?

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, no, tak Sterling je dobrý turbokokot. Ten spadne veľmi rýchlo. Pri všetkej úcte k nemu a k Liverpoolu, Sterling bol pravý hráč pre Liverpool a Liverpool bol pravý klub pre Sterlingov rast. Na viac zatiaľ nemá a hocikam pôjde, tam padne rýchlo na hubu. Neexistuje klub, ktorý je reálny, že ho kúpi a zároveň v ňom dostane aspoň približne toľko priestoru a šancí, ako v Liverpoole. Jedine Arsenal, ale o tom si nemyslím, že je reálny a ani ho nechcem. Pôjde do Chelsea a zhorí jak fakla (Sibyla ).

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych mu paradoxne veril v Chelsea.

Reagovat
Counter

Zas ale když se jim teďka upíše na dalších pět roků, znamená to dlouhodobý závazek, z kterého už nebude jen tak úniku. Je očividně talentovaný a ambiciózní (což skvěle vytunil Rodgers svým prohlášením, že to je nejlepší mladý talent v Evropě), přitom v klubu, který bude hrát Ligu Mistrů asi tak každý třetí, čtvrtý rok? Právě tuhle sezonu končí Gerrard, který tam strávil celou kariéru což je sice unikátní a chvályhodné, jenže za tu dobu neuhrál jediný ligový titul a budoucnost vypadá přinejmenším nejistě. Netřeba dodávat, že Sterling není žádný zarytý fanda LFC, přišel tam v patnácti z QPR se stejnými ambicemi, s jakými se chce teď zase podle všeho posunout dál (a pokud teď přestoupí do nějakého lepšího klubu a úspěšně tam stráví zbytek kariéry, tak bude bezesporu v suchém triku jeho legendou).

Jako obvykle mám tohle z twitteru - když už se v souvislosti s jeho možným přestupem do většího klubu zmiňují faily ala Rodwell, Sinclair, Zaha, proč nezmínit i přestupy Lamparda z WHU nebo roneie z Evertonu. Taky to byly kroky do neznáma, mladí hráči, kteří šli za lepším.

Tím teda nechcu tvrdit, že by snad Sterling tuhle situaci zvládal dobře, to ani omylem. Ale chybu vidím na obou stranách, přičemž od LFC bych čekal větší rozum než od dvacetiletého kluka.

Reagovat
smazaný uživatel

Na prestup vyššie má ešte kopu času. Ak by podpísal na 5 rokov, tak za 3-4 má 23-24 rokov a to by bol ideálny čas. Na viac podľa mňa zatiaľ nemá a všade vyššie vyhorí. V Chelsea s jeho náladovosťou trpezlivosť mať nebudú.

Reagovat
Counter

Ideální čas to může být i za dva roky, kdy mu v LFC skončí smlouva, kdyby ho třeba nechtěli prodat.

Reagovat
mickey mouse

No pokud by Sterling hrál tak jako letos tak by mi snad jeho odchod ani nějak extra nevadil. Ibe bude stejně lepší.

Reagovat
mickey mouse

ale pokud přestoupí někam do Anglie tak je to dobrý zm*d

Reagovat
smazaný uživatel

Kam inde by šiel Angličan?

Reagovat
avicii

toto je presne moj nazor, neviem o co mu ide, 3 - 4 roky kludne mohol ostat a potom by som jeho odchod este pochopil, ak odide dufam ze jeho kariera zacne upadat...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ja mám vo fante v základe Ivanovića, Bellerína, Bertranda a Eriksena (1 b., 2 b., 2 b., 1b.) a na lavičke pekne krásne po sebe Gylfiho, Neila Taylora a Dawsona z WBA (7 b., 3 b., 6 b.).

Reagovat
smazaný uživatel

A teď mě jenom napadlo, kdyby Cesc trefil do hlavy Costu(nejlépe) nebo jiného spoluhráče, bylo by to pořád na červenou?

Reagovat
icemike

jo, protože by mu Costa dal do držky a za to se vylučuje

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele