Anglická Premier League - preview 11. kola

05.11.2011, 09:45, aktualizováno 06.11.2011, 08:17
Previews
Wigan cestuje do Wolverhamptonu a bude se chtít odlepit ode dna tabulky. Mizerně je na tom rovněž Bolton, ten přivítá Stoke. Tottenham čeká druhé londýnské derby v řadě, po QPR ho tentokráte vyzve Fulham...
Wolverhampton Wanderers - Wigan Athletic  (neděle 14:30)
Boj u dna ligové tabulky bude k vidění na Molineux Stadium. Wolverhampton Wanderers přivítají poslední celek soutěže Wigan Athletic. Forma obou účastníků je prachbídná, hosté sedm zápasů v řadě nevyhráli, domácí dokonce osm.

Začněme nejprve u týmu Wolves. Domácí měli dobrý start do sezony, když vyhráli své dva úvodní zápasy, špatná nebyla ani následující remíza na půdě Aston Villy, ale pak jakoby šlo všechno z kopce. Od této chvíle totiž Vlci nevyhráli, v devátém kole sice bodovali, ale domácí remíza 2:2 se Swansea rozhodně není úspěchem.

Nedávno se domácí také rozloučili s ligovým pohárem, kde vůbec nestačili na letošního suverénna Manchester City. Pokud se chtějí Vlci zachránit, měli by co nejrychleji začít sbírat body, nejlépe hned v domácím prostředí proti Wiganu.

Wigan je totiž na tom prakticky stejně, také jemu vyšel start sezony poměrně dobře, tři kola a ani jedna porážka. Jenže pak se přestalo totálně dařit, a to tak, že si tým nepřipsal už žádný bodový zisk. Manažer Martinez se rázem ocitl pod velkým tlakem, podle vedení je však jeho pozice pevná. Nicméně nezůstane to napořád, Martinezovi svěřenci musejí začít bodovat a především dávat branky, Latics jsou totiž nejneproduktivnějším týmem Premiere league. Doposud nastříleli pouhých šest branek.

Oba týmy už se pochopitelně několikrát utkaly a vzájemné zápasy hovoří jasně ve prospěch posledního Wiganu. Ten vyhrál i při poslední návštěvě stadionu Molineux, po brankách Rodallegy a Cleverleyho zvítězil 2:1.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Stoke City  (neděle 16:00)
Blíží se třetina Premier League a málokdo by tvrdil, že tým s ambicemi, jako měl před sezonou Bolton, nebude mít v této chvíli na kontě ani bod z domácích zápasů. Určitě nutno brát v potaz, že na Reebok Staduim přijely týmy jako Chelsea, Manchester United nebo City, avšak prohry se Sunderlandem nebo Norwichem těžko ospravedlňovat. Proti Stoke to bude už šestá příležitost Trotters k prvním bodům před domácím publikem.

Ani Stoke neoplývá žádnou oslňující formou, prohrál na anglických trávnících už tři zápasy v řadě a z toho dva doma, kde obvykle boduje i s těmi nejsilnějšími, jako letos s Chelsea nebo Man Utd. Naposledy však přišla prohra s neskutečně rozjetým Newcastlem 3:1 a konec domácí série. Proti týmu, který měl před kolem nejvíce obdržených branek ze všech profesionálních týmu v Anglii by však najet na správné koleje mohli.

Pro Potters je důležité skórovat jako první, když se tak stalo, pokaždé vyhráli. Naopak když jako první inkasovali, čtyřikrát z šesti prohráli, zbytek uhráli alespoň bod. Zajímavé také je, že hned tři čtvrtiny všech gólů Stoke padla ze standardních situací. Proti Boltonu ovšem moc dobrou bilanci nemají. Naposledy na jejich půdě vyhráli ve třetí lize v roce 1990.

Chybět bude hostům kapitán Ryan Shawcross a Marc Wilson, kteří si v zápase s Necastlem přiovdili zranění. Nejistí jsou také Etherington, Pennant a Delap. Bolton pak nevyužije služeb vykartovaného Ricarda Gardnera, kterého by mohl nahradit Paul Robinson. Do základní sestavy by se pak mohl vrátit kapitán Kevin Davies.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Další z dvaceti londýnských derby letošní sezonu si rezervovalo své dvě hodiny na neděli odpoledne. Fulham přivítá Tottenham a půjde o souboj dvou účastníků Evropské ligy, v níž v minulém kole oba uspěli rozdílným způsobem.

Zatímco Tottenham prohrál v ruské Kazani, Fulham doma deklasoval Wislu Krakov 4:1. Svěřenci Martina Jola, pro něhož to bude vzhledem k jeho "slepičí" minulosti zcela jistě pikantní souboj, konečně začali vyhrávat. Kromě zmíněného triumfu proti polskému klubu taky naposled v lize, ve Wiganu 2:0.

V Premier League je na tom však o poznání lépe celek ze severu Londýna. Drží páté místo a oproti všem konkurentům v boji o pohárové příčky má v současnosti dva zápasy k dobru. Naposledy zvítězili Spurs v dalším derby s QPR 3:1.

Při pohledu na statistiky se Fulhamu příliš šancí dávat nemůže. Proti Tottenhamu nevyhráli už tři roky, z posledních 22 londýnských derby pak vyhráli jen dvě. V tom nadcházejícím může nicméně dojít k jednomu historickému zápisu. Proti Wiganu si Clint Dempsey připsal 36. gól v Premier League, čímž překonal americký rekord Briana McBridea. Dnes se tedy schyluje k záložníkovu osamostatnění.

K tomu mu smí pomoci i Bryan Ruiz a Moussa Dembele, kteří nemohli nastoupit v týdnu proti Krakovu. Z utkání si ale přinesl lehké zranění kolene kapitán Danny Murphy, jehož start je nejistý. Taky Tottenhamu se do ligového kolotoče vrací jeden hráč, William Gallas je konečně v pořádku a po zvládnutí duelu s Kazaní může nastoupit i dnes. I přes drobný šrám by měl hrát také Luka Modrić, na rozdíl od tria Huddlestone, Dawson, Kranjćar, kteří jsou stále mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.30 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Everton FC  (sobota 13:45)
Jedenácté kolo Premier League otevře zápas mezi Newcastlem a Evertonem. Duel největšího překvapení letošní sezony s celkem, jehož podzim je tradičně tragický a opět se bude muset spoléhat na jarní část. Zápas, který obvykle nemá jasného favorita, je tentokrát nalinkovaný poměrně jasně.

Magpies v lize válí. Mají nejlepší obranu v celé Anglii, z deseti zápasů už čtyřikrát udrželi čisté konto a co je nejdůležitější, ani jednou neodešli z trávníku s pocitem poražených. Naposledy si poměrně snadno poradili s do té doby na domácí půdě neporaženým Stoke City 3:1, a to domácí ještě snižovali s velmi kontroverzně nařízeného pokutového kopu. Za zmínku stojí i hattrick Demby Ba.

Forma Newcastlu je zkrátka výborná, po dvojnásobném selhání Chelsea se dostal dokonce na třetí příčku, s pouhým bodem ztráty na druhý tým - obhájce titulu Manchester United. To Everton navázal na předchozí léta, ani tuto sezonu nedokáže na podzim pravidelně sbírat body a v tabulce je až šestnáctý. Před dvěma týdny se zablesklo na lepší časy, kdy Toffees v nastaveném čase dvakrát pokořili Fulham a vyplenili Craven Cottage 3:1. Pak ale nepřekonali na domácím stadionu Rudé ďábly z Manchesteru a vrátili se zpět "na zem".

Týmy se chystají už na 161. vzájemné střetnutí, a bilance je zcela totožná. Everton i Newcastle vyhrál třiašedesátkrát, zbylých 34 zápasů skončilo nerozhodně. Moyesovi svěřenci nemají na St James‘ Parku dobré výsledky. Vyhráli zde sice poslední klání v březnu 2:1, do té doby nicméně na severu Anglie pětkrát prohráli a třikrát remizovali.

Hrozbou pro defenzivu Evertonu bude zcela jistě senegalský kanonýr Demba Ba, který naposledy skolil Stoke hattrickem a v roce 2011 už slavil gól patnáctkrát. Jen Van Persie a Rooney jsou v tomto směru úspěšnější. Newcastle má tedy nakročeno už ve 14. neprohře v řadě a blíží se k dalšímu mezníku - naposledy v sezoně 94/95 se jim povedlo udržet neporazitelnost v prvních jedenácti duelech.

K tomu jim možná pomůže už i Cheik Tiote, který proti Stoke nemohl nastoupit. Určitě ovšem nebude hrát Gabriel Obertan, místo něhož může zaskočit letní posila Marveaux. Evertonu se po suspendaci vrací Drenthe, naopak Fellaini dostal jeden zápas stop. Nejistý je start taktéž u trojice Distin, Neville, Cahill.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Celá stará "Big Four" hraje svůj zápas jedenáctého kola v sobotu od 16 hodin a Arsenal není výjimkou. Severolondýňané hostí West Bromwich Albion a není pochyb o tom, kdo bude na Emirates Stadium favoritem. A to nejen kvůli papírovým předpokladům, také poslední zápas Premier League vyšel mnohem lépe svěřencům Arsene Wengera, než těm Roye Hodgsona.

Zatímco WBA doma nedokázali vzdorovat Liverpoolu a podlehli mu 0:2, Arsenal zažil zápas, na který se bude v historicky nejúspěšnějším londýnském klubu dlouho vzpomínat. Gunners přijeli na Stamford Bridge, na půdu jednoho z nejméně oblíbených soupeřů, co se fanoušků i klubu kompletně týče. Kdo však na utkání byl osobně, nezapomene.

Blues do klání vstupovali v pozici jasného favorita, se skvělou formou a údernou ofenzivou. Také do poločasu dvakrát skórovali a vedli 2:1. Pak ovšem naprosto selhala kdysi neprostupná defenziva a Arsenal i díky hattricku Robina van Persieho porazil tým André Villas-Boase neskutečných 5:3.

Vzájemné duely o poznání lépe vycházejí Arsenalu, doma vyhrál proti klubu poblíž z Midlands čtyři z šesti zápasů, nicméně ten nejčerstvější skončil potupnou porážkou 2:3, když Samir Nasri dvakrát snižoval až v posledních minutách. Návod, jak na Gunners, tedy Baggies mají, teď už jen zbývá, napodobit ten loňský a ne předchozí.

Arsenal bude určitě spoléhat na kanonýrka názvu svého klubu nejhodnějšího - Robina van Persieho. Nizozemec nasázel v roce 2011 v 27 ligových zápasech neuvěřitelných 28 branek a vzhledem k tomu, že v týdnu pouze střídal, dá se očekávat, že proti WBA nastoupí v základu a máme se tedy na co těšit. Loňským finalistům Carling Cupu také půjde o velký mezník, v případě triumfu to bude už 400. klubová výhra v Premier League.

K němu jim určitě nepomůže útočník Marouane Chamakh a Kieran Gibbs, naopak stoper Lauret Koscielny by se mohl vrátit do sestavy. Hosté nemohou využít služeb střelce z West Midlands derby proti Aston Ville Paula Scharnera, který si v utkání s Liverpoolem poškodil vazy v koleni. Peter Odemwingie pak možná nenastoupí kvůli zranění uprostřed týdne v tréninku, zde však ještě není rozhodnuto.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 5.00 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Norwich City  (sobota 16:00)
Villa Park nám nabídne zajímavý duel tabulkových sousedů, domácí celek zde přivítá doposud skvěle se prezentující Norwich. Kanárci se do Premier League vracejí po dlouhých sedmi letech, svému slavnějšími soupeři však mají rozhodně co vracet, právě v posledním vzájemném měření sil zde totiž utrpěli pěkný výprask.

Aston Villu trápí v letošní sezóně zhoubná nemoc a tou je až přílišný počet nerozhodných výsledků, které se navíc často rodí v zápasech, kde se Villans dostanou do vedení. Ukázkovým případem je poslední utkání na Stadium of Light, kde svěřenci Alexe McLeishe hned dvakrát vedli, nakonec se však museli znovu spokojit jen s bodem. Takhle již celek z Villa Parku ztratil z utkání, kde vstřelil branku jako první devět bodů, což je suverénně nejvíce v celé soutěži. O to horší je potom zjištění, že podobná statistika se s tímto týmem vlekla již po značnou část minulé sezóny.

To na druhé straně Kanárci si jakožto nováček vedou až nad očekávání dobře. A přitom je tomu již sedm let, co se tento tým vyznávající zelenožluté barvy objevil v Premier League. Tehdy se však Norwich potácel od samého začátku na chvostu tabulky, na první výhru čekal až do listopadu, což mu jak se později ukázalo, zlomilo vaz. Nyní je to ale jiná písnička, celek z Norfolku je nejvýše postaveným nováčkem, z posledních šesti duelů ztratil jediný na Old Trafford a na konto si za tu dobu připsal skvělých jedenáct bodů.

Domácí lodivod může mít radost alespoň z vyprazdňující se marodky. Premiéru od svého letního příchodu z Tottenhamu by si mohl odbýt uzdravený Jermaine Jenas, který konečně vyléčil vleknoucí se zranění Achillovy šlachy. Klub poté omilostnil Barryho Bannana, jenž nedávno zavinil pod vlivem alkoholu dopravní nehodu, v týdnu už však začal znovu trénovat se spoluhráči a měl by tak být připraven. Mimo hru potom i nadále zůstává Eric Lichaj.

To u Norwiche se předpokládá, že Paul Lambert pošle do utkání stejnou jedenáctku, která se tak úspěšně prezentovala v posledních zápasech. Kdo se v ní s jistotou neobjeví, jsou dlouhodobě zranění Daniel Ayala, James Vaughan, Elliot Ward a Zak Whitbread.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Nula bodů z posledních dvou zápasů značí jediné, Chelsea si půjde v sobotu bezpodmínečně pro tři body. Svěřenci manažera Andrého Villas-Boase jedou do Ewood Parku, kde je ideální příležitost se vrátit na vítěznou vlnu. Rovers se dlouhodobě trápí a favoritem budou jednoznačně hosté.

Ačkoliv ani ti nyní neoplývají nijak zvlášť oslnivou formou. Vše začalo nečekanou prohrou s QPR, kterou sice následoval náročný postup přes Everton v Carling Cupu, jenže následná drtivá prohra s Arsenalem a remíza v Genku v rámci Ligy mistrů opět na Chelsea uvalily špatné světlo.

Aktuálně jsou Blues v Premier League až čtvrtí, tři body za Newcastlem a devět bodů za vedoucím Manchesterem City, takže musí co nejrychleji zmobilizovat své síly. Za vítězstvím by již měl mužstvo vést kapitán John Terry, jenž proti Genku odpočíval a problému se zády se zbavil i John Obi Mikel. Trest vyřadí Didiera Drogbu.

Není to sice příliš pravděpodobné, ale přeci jen to zmíníme - kdyby Chelsea v sobotu padla, prohrála by v lize potřetí v řadě poprvé od října 1999. To určitě nebude chtít André Villas-Boas dopustit, na něhož je po posledních nezdarech vyvíjen tlak. Srovnávání s Josém Mourinhem ho neustále následují a v tuto chvíli se sluší vypíchnout jen jediné: Mourinho při své první sezoně v Premier League inkasoval za celou sezonu 15 branek, Villas-Boas jich stejný počet dostal už v deseti zápasech.

Blackburn nemá proti Chelsea co ztratit. Letos vyhrál jen jednou, od ledna se ve 24 zápasech radoval z výhry pouze třikrát. Není tak příliš překvapivé, že fanoušci permanentně protestují proti manažeru Stevu Keanovi. Ten má však nadále důvěru vedení.

Minulý týden si musel Kean myslet, že proti němu nejsou jen vlastní fanoušci, nýbrž celý svět. Na Carrow Road totiž s Rovers útočil na cenné tři body, ještě deset minut před koncem vedl nad Norwichem o dvě branky, jenže pak snížil Bradley Johnson a když v nastaveném čase sudí nařídil hodně kontroverzní penaltu a Holt ji proměnil, bylo jeho prokletí dokonáno.

Dobrou zprávou je pro Keana alespoň zdravotní stav Davida Dunna, který vyléčil lýtko a je připraven nastoupit. Menší šrám si ze zápasu s Norwichem odnesl Junio Hoilett, ale i on bude k dispozici.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.00 - 4.20 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Na Anfield Road dorazí během krátké doby další z nováčků, skvěle se prezentující Swansea by tak mohla být pro Liverpool takovým malým "déjà vu". Domácí se ovšem zdá se z posledního nezdaru s Norwichem vzpamatovali, případná výhra by je navíc katapultovala do první čtyřky, což je přesně místo, kde by se slavný celek rád viděl na konci sezóny.

Liverpool drží již pětizápasovou sérii bez porážky. Posledním celkem, který si na Reds vyšlápl, byl v polovině září londýnský Tottenham. Ten však dokonale využil soupeřovu indispozici a na cestu mu přidělil pořádný nášup. Od té doby jsou liverpoolské výkony poměrně konstantní, i když jednu slabinu si přece jen na Anfield Road neodpustí za žádné situace. Oním nedostatkem jsou zbytečné ztráty s outsidery.

Varováním budiž úvodní remíza se Sunderlandem a především potom nedávná dělba bodů s Kanárky Paula Lamberta. Oba zmiňované duely pojí jediné - Liverpool se pokaždé ujal vedení, krátce po změně stran o výhodu přišel a i přes enormní snahu již nedokázal utkání otočit. Teď se tak musejí mít ve městě Beatles na pozoru, na cestě je totiž další výborně se prezentující nováček Swansea City.

Ani Velšané si po postupu do Premier League nevedou vůbec špatně, ba naopak. Swansea těží především z výsledků na Liberty Stadium, které se stalo doslova nedobytnou tvrzí. Zde dokázali svěřenci Brendana Rodgerse vydolovat jedenáct z celkových dvanácti doposud získaných bodů. Tím ovšem vyplouvá na povrch další a už méně pozitivní poznatek, na venkovních hřištích totiž dokázal sympatický nováček získat pouhý jeden bodík. Ten Swans vybojovali na Molineux Stadium, kde to ale byli spíše oni, kdo ztratil dva body.

Prokletí stále pronásleduje liverpoolského kapitána Stevena Gerrarda, který sotva stihl doléčit dlouhodobé problémy s třísly, tak ho pro změnu zradil kotník, se kterým by měl být na marodce další dva týdny. Do hry podle všeho nezasáhne ani další ikona Reds Jamie Carragher, jehož nepustí na trávník potíže s lýtkovým svalem.

Na druhé straně nebude ještě připraven Stephen Dobbie, kterého zraněný kotník připraví ještě minimálně o dva týdny. Po šestitýdenní absenci zapříčiněné svalovým zraněním by se naopak měl vrátit Kemy Agustien.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Manchester United se domácím fanoušům představí v zápase proti Sunderlandu. Rudí ďáblové jsou pochopitelně velkým favoritem, svěřenci Sira Alexe Fergusona potřebují nutně zvítězit, aby udrželi kontakt s vedoucím City. Další ztáta by totiž mohla znamenat výraznou komplikaci v cestě za obhajobou.

Vysoká porážka 1:6 od Citizens už je historií. Manchester udělal za tímto zápasem tlustou čáru a od té doby vlastně neztratil ani bod, byť zrovna výkony neoslnil. Výhra v ligovém poháru nad Aldershotem Town se čekala, poté následovalo ligové kolo, kde United jedinou brankou Hernandéze zkolili Everton, a v neposlední řadě si připsali i výhru na poli Ligy mistrů s rumunským Otelulem Galati. Rudí ďáblové teď nesmějí usnout na vavřínech, musejí dál pokračovat v dobrých výsledcích a pokud možno ukrojit co nejvíce z náskoku suverénních Citizens. V jedenáctém kole si to United rozdají se Sunderlandem a budou chtít pochopitelně všechny tři body.

Čtrnáctý Sunderland zatím předvádí rozpačité výkony. Svěřenci manažera Steva Bruce sice získali z posledních dvou kol čtyři body ale do té doby měli na svém kontě pouze jedno vítězství. O tom, že se Black Cats zvedají ukázal už zápas s Arsenalem. Hosté drželi sedm minut před koncem nadějnou remízou, jenže branka Van Persieho všechno zhatila. Po výhře na Boltonu a remíze s Aston Villou se Černé Kočky vydají na půdu nejtěžší, totiž obhájce prvenství Manchesteru United.

O favoritu utkání není pochyb, Sunderland na Fergusonovu družinu nikdy nevyzrál, jen ve velmi málo případech se zrodila remíza, přičemž se oba celky spolu utkaly nesčetněkrát.

Sunderland se v Divadle snů představí bez Simona Mignoleta i bývalého hráče Manchesteru Johna O’Shea. Oba mají zdravotní komplikace Pochybnosti jsou i nad startem Davida Vaughana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Queen's Park Rangers - Manchester City  (sobota 18:30)
Už jen následující statistika vypovídá sama za sebe. Queen Park Rangers letos doma v šesti zápasech jen třikrát vstřelil branku, Manchester City pak na hřišti soupeře v šesti z osmi duelů ve všech soutěžích vsítil tři a více branek. V součtu to pak dělá čísla vskutku kontrastní. QPR doma dává gól jednou za tři hodiny, Man City pak každých 25 minut.

Z týmu vedeného Roberto Mancinim jde vážně strach. Stačí si prohlédnou bilanci zápasů v Premier League - z deseti zápasů jen jediný prohýřený zápas, z nějž vyplynula remíza 2-2 na hřišti Fulhamu, jinak samé výhry. A to včetně neskutečných představení na White Hart Lane (5:1) nebo Old Trafford (6:1). Poslední výhra doma s Wolves sice nebyla zcela přesvědčivá, tři kýžené body však přinesla.

QPR poslední dva týdny konfrontovali své síly pouze v rámci derby s Chelsea a Tottenhamem. Proti západolondýnským rivalům i díky kontroverzním rozhodnutím sudího vyhráli 1:0, naopak se Spurs zápas nezvládli a podlehli 1:3. Doma však neprohráli čtyřikrát v řadě, čímž mohou soupeři lehce nahnat obavy.

Manchester City navíc možná bude postrádat dost možná nejlepšího hráče letošní Premiet League Davida Silvu, jenž si přivodil problémy se zády. Zcela jistě se nezúčastní kapitán Vincent Kompany, který byl právě proti Wolves vyloučen. Naopak Hargreaves se může vrátit do plného tréninku.

To domácí trápí početnější marodka, hned trojice hráčů musí na svůj start počkat až bezprostředně před zápasem. Adel Taarabt má potíže s žaludkem, Derry a Traore pak mají menší zranění.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.50 - 4.75 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City1091036:828
2.Manchester United1072127:1223
3.Newcastle United1064015:722
4.Chelsea FC1061323:1519
5.Tottenham Hotspur961218:1419
6.Liverpool FC1053214:1018
7.Arsenal FC1051420:2116
8.Norwich City1034314:1513
9.Aston Villa1026213:1312
10.Swansea City1033412:1512
11.Stoke City103348:1412
12.Queen's Park Rangers103348:1712
13.West Bromwich Albion103259:1311
14.Sunderland AFC1024414:1210
15.Fulham FC1024413:1210
16.Everton FC931510:1310
17.Wolverhampton Wanderers102269:178
18.Blackburn Rovers1013613:236
19.Bolton Wanderers1020813:276
20.Wigan Athletic101276:175

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1491)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska to vidím na první ztrátu Citizens, Newcastlu a zbytek výhra favoritů.

Reagovat
smazaný uživatel

respektivě první po delší době.

Reagovat
Tuxedo

Tak to bude

Reagovat
smazaný uživatel

QPR 1?

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky hned praštilo do očí. Přál bych si to, ale vidím to jako utopii.

Reagovat
terry

Já si myslim, že Usty na to už moc neviděl.

Reagovat
miky10

Reagovat
jv

Reagovat
Usty

správný úsudek, už asi bylo pozdě..

Reagovat
Liquid

jak to každého taky šokovalo, by Citizens musel vyloučit tak 2 hráče....

Reagovat
smazaný uživatel

Jose, vrat se do Chelsea

Reagovat
terry

Reagovat
Liquid

Jose nebo Hiddink, AVB mě zatím o předpokladech vést světový velkoklub nepřesvědčil

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
afc

Za odvazny tip na QPR

Reagovat
Kenneth

Jak je na tom David Silva? Bude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si udělám fotbalovou sobotu, když už mám volno. Jen nevim, kterej zápas sledovat od 16 hod.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem na to koukal a nemůžu říct, že bych tim byl překvapen, ale stejně je to hnus.

Reagovat
terry

Nepočítám, že by tě to snad překvapovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale kdyz to mas takhle cerny na bilym, tak se nad tim pozastavis

Reagovat
terry

Mě už to ani nepřekvapuje, nicméně je to ten nárůst enormní, to jo.

Reagovat
Eric_The_King

Chtělo by to k tomu i nárůst průměrné mzdy v Británii za tu dobu. Takhle to může být hodně zkreslující.

Reagovat
kiwwi

nechodis na pl.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěřím,že Magera se vysral na Polsko a Česko a šel do 4.anglický ligy kde dostává 10 tisíc?!?! WTF?

Reagovat
tomasinho

Dneska povinné tři body, Swans venku uhráli jen bod, my už máme dvě výhry v řadě. Snad se dočkám od začátku Bellamyho a 4-4-2 na krajích s ním a Downingem, zesílený střed není třeba. Jinak dneska cítím ztrátu Newcastlu a remízu ve Villa Parku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim Cahill dnes odehraje ligovy zapas cislo 200

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Wat

Reagovat
Wat

Reagovat
Rssa

Teprve? Mně přijde, že už je tam strašně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

7 sezon, to mas dohromady neco pres 250 ligovych zapasu.

Reagovat
Rssa

Tak to mi vždycky přišlo, že už je tam snad odnepaměti. 200 zápasů je dobrá porce.

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

hlavně je obdivuhodné, odkud se tam dostal a jak se hned adaptoval na PL.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=pipTwjwrQYQ

Škoda,že to není fotbalovej coach! To jeho winning je úplně magický

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný herec. Kdyby nebyl takový lempl, tak mohl být klidně americký Belmondo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Tak to si přehnal, Belmonda přirovnávat k takové trosce ( i když v Hot Shots září)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem to tak že zvládá komediální role, charakterní role, aji postavy drsných chlápků. A ve všem je přirozený. Jinak se Belmondovi ani omylem nevyrovná, to je pro mě jeden z top 5 herců vůbec.

Reagovat
Rssa

I když zvládá spíš komediální role, ty dramatické mu nevěřím (už, kdysi jo) a drsné chlápky se svou postavou už vůbec, ne.

Reagovat
Swarley

obrovská škoda, že je takový vůl...

Reagovat
kiwwi

podla teba

Reagovat
Swarley

jasně že podle mě já ho mám jako herce strašně rád...Žhavé výstřely a Dva a půl chlapa miluje snad každý...ale jinak je to blázen...

Reagovat
kiwwi

uziva si zivot a nelutuje to

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že každý kdo nezvládá drogy a nebo chlast tak toho značnou část času lituje. Ať už si říká co chce.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Rssa

Je to herec jednoho výrazu. V Četě byl neokoukaný, v Hot Shots mu stačilo tvářit se jako Tom Cruise, kterého parodoval s přehledem výborně a v Dva a půl chlapa hrál sám sebe, většinu času byl při natáčení připitý a dostával přes 1 mil. dolarů za epizodu (24 epizod za sezónu, 8 sezón... pěkný, no ). Měl to vychytané, ale jako herec snad ani nemůže nikoho nadchnout, pokud to není vyloženě jeho oblíbenec.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

jak už tu snad píšu po desáté, u mě nejlepší filmy jsou Bláznivý střely, tak co po mně chceš?

Reagovat
Rssa

Chudák Leslie Nielsen se obrací v hrobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Je podle tebe lepší první a nebo druhý díl?

Reagovat
Kenneth

Nejlepsi herec

Reagovat
Rssa

No fuj.

Reagovat
Kenneth

Nikdo mě nedokázal rozesmát tak jako on, Charlie Sheen (Harper)

Reagovat
Rssa

To jsi toho ještě moc neviděl Doporučil bych ti spoustu lepších seriálů, hlavně i vtipnějších.

Reagovat
Kenneth

Two and a Half men u mě asi nic nepředčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušels třeba Black Books?

Reagovat
kiwwi

uff to som zacal pozerat, ale vobec ma to nechytilo...najnovsie sa paradne bavim na misfits

Reagovat
smazaný uživatel

Z Misfits jsem byl zkraje nadšen, ale postupem času mě to přestalo bavit... Takový nijaký, nesympatický charaktery...

Z poslední doby jsou pro mě top Homeland, Suits a HNTLYL...

Drží mě klasiky jako Dexter, TBBT a i The Mentalist a Modern Family...

Naopak co mě poslední dobou neba a u čeho přemýšlím o konci jsou HIMYM, Breaking Bad, Californication...

Reagovat
kiwwi

skus entourage

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, ale možná později... Už tak mi teď seriály zabíraj dost času...

http://img829.imageshack.us/img829/8734/beznzvudc.png

Reagovat
kiwwi

siedmeho ma byt dalsi diel misfits? parada

Reagovat
smazaný uživatel

S03E02

Reagovat
smazaný uživatel

To je nekrofilně roztříděná složka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kámoška studuje psychologii a vždycky když vidí něco úzkostlivě čistě uklizené, nebo srovnané, tak tomu říká nekrofilní. Protože nekrofilové prý milujou pořádek, všecko srovnané, věci na svém místě, všechno přehledné a bez komplikací. Je to jeden ze znaků kterým je pro ně typický.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem asi nekrofil, já na tohle dbám dost, složky v PC nejsou jedinou věcí

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk se hlavně za sebe nesmí stydět.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě mám rád pořádek a věci na svým místě, nic víc bych v tom nehledal... I když mladou to občas pěkně sere

Mrtvolky mě neberou

Jen ze zajímavosti? Máte někdo na ploše něco víc než Počítač, Dokumenty a Koš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottal Commader, Google chrome, sopcast, My Bluetooth Places které nejde smazat, a fotku žlutého Daleka v ulicích Londýna.

Reagovat
smazaný uživatel

To My Bluetooth Places smazet lze, je to někde v nastavení, taky jsem to hledal... Nebo v Regeditu

Reagovat
kiwwi

preco by to neslo zmazat?

Reagovat
kiwwi

kos, jeden textak kde si zapisujem veci, a Fifa 12

Reagovat
kiwwi

pekne

Reagovat
Trand

Díky. Ale tapetu si měním tak každé dva dny, nevydržím požád u jedné.

Reagovat
kiwwi

taky tak...prave dnes som ju zmenil z Welbecka na Fergieho 25th anniversary

Reagovat
Trand

Tak já tam fotbal ani moc často nemám. Nějak tak střídám Brazilskou vlajku s Pringles nebo logem Coca Coly, logem Livestrong nebo Emirates stadium v trávě. Prostě to, co najdu nový na deviantArtu a osloví mě to.

Reagovat
Kaze
Reagovat
smazaný uživatel

Dexter, Battlestar Galactica, Doctor Who, House MD - ze zvyku, Suits

Reagovat
smazaný uživatel

Misfits jsou skvělí. Nathan a Simon hlavně.

Reagovat
kiwwi

Nathan je proper idiot hra to neuveritelne

a Alisha, to je rajda...neskutocne krasna

ale v podstate mam rad vsetky postavy

Reagovat
Yanek

"When shark and bear will fight, who will win?"

Nathan je frajer, už ať je třetí sezona...

Reagovat
smazaný uživatel

Začla pět dní zpátky, teďka sem se díval.

Reagovat
kiwwi

slabsi diel, ale pripisujem to tomu, ze predstavovali novu postavu a venovali jej vacsinu casu

Reagovat
Yanek

snad už to bude někde na netu.

Reagovat
smazaný uživatel

"I tripled myself. it's when you cum, puke and shit yourself all at the same time. Thre bodily functions, doing the Triple."

Reagovat
kiwwi

toto bolo huste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si se měl nejdřív zeptat na jeho oblíbenej film. Jestli to jsou prcičky, nebo podobná americká věc, tak pro něj nebude anglickej seriál dobrá volba.

Reagovat
Kenneth
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chválím.

Reagovat
Rssa

Příliš profláklé

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

Já radši méně známě věci, u kterých mě kvalita filmu překvapí. U Shawshanku už jsem slyšel o něm asi 100x předtím, než jsem se koukl. Ale jo, je to dobrý film, ale nejlepší ani náhodou.

Reagovat
Kenneth

ee. Na seriály se krom 2,5 chlapa nedívám. Zkusil sem HIMYM nebo BBT ale ani jedno mě nechytlo.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

Dobrá, pokusím se o stručný přehled vtipnějších seriálů, jen tak z hlavy -

How Not To Live Your Life

Black Books

Spaced

Černá zmije

Mládí v partě

Všichni starostovi muži

That 70´s Show

Flight of the Conchords

Modern Family

Family Guy

a i ten Big Bang Theory

Reagovat
Wat

Family Guy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Bratrstvo neohrožených

Reagovat
minoLFC

jo bratrstvo bolo vyborne, škoda, že pacific príbehovo(postavy) nuda(ale natočené to bolo rovnako kvalitne)

Reagovat
Rssa

Není vtipný seriál, proto nebyl zařazen, jinak je to taky špička.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.csfd.cz/uzivatel/30031-shadwell/

Sice nechápu ani zbla o čem mluví, ale dobře se to čte.

Reagovat
Ligter

U Shadwella člověk vůbec neví, kdy to myslí vážně a kdy už je to jeho záměrná stylizace textu. Často se od filmu dostane k souvislostem, které s tím filmem nemají nic společného. Jinak to ale působí hrozně chytře, na první pohled - což je, mám dojem, pravděpodobně i účel.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.csfd.cz/film/223182-perverzni-pruvodce-filmem/

Viděls tohle? Srb sedí na židli a rozebírá filmy z pohledu psychoanalýzy. Za á je to strašná sranda a za bé to má něco do sebe.

Reagovat
Ligter

No jó, ale dávat vedle sebe Shadwella a Slavoje Žižka. Nicméně to plánuju - zkouknu až budu mít více znalostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky myslím že to co píše jsou kraviny. Ale fakt se to dobře čte. Minimálně si z tama vezmeš spoustu citátů.

Reagovat
Ligter

Tak to určitě ano, já ho mám v oblíbených uživatelích, protože, když si člověk přimyslí tu nadsázku - tak se to - jak říkáš - fakt dobře čte.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký tam máš nick?

Reagovat
Ligter

Ligter.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou přesně ty komentáře které bych nikdy nedokázal napsat, přestože se snažím filmy takhle vidět.

Reagovat
Ligter

Teda, díky moc!. Ale mně samotnému se komentáře moc nelíbí, málokdy bývám se sebou spokojený. Takže tenhle feedback fakt potěší.

Reagovat
Rssa

Šup do oblíbených uživatelů I když některé tvé hodnocení si zaslouží střelbu do kolena

Reagovat
smazaný uživatel

jaké třeba?

Reagovat
Rssa

Hanební pancharti - 1 hvězda, Poldové - 4 hvězdy, V Brugách - jen 3 hvězdy, Ali - jen 3 hvězdy...atd.

Ale zase za něco musím chválit, třeba za koncert Foo Fighters a 5 hvězdy. Celkově chválím, máme podobný vkus (Rocky 4 , Růžový panter, komedie, válečné filmy...)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je přesně to co sem nechápal. Hanební parchanti a V Brugách. Oba jsou to perfektní filmy. A taky Po přečtení spalte, kde si jenom samotný Brad Pitt zaslouží tři hvězdičky. A Clooney další dvě.

Reagovat
Rssa

i dEst má asi své démony, které musí ventilovat tímto stylem

Reagovat
smazaný uživatel

K Hanebnejm parchantům jsem se hezky rozepsal...

Reagovat
kiwwi

vynechat priatelov a frasiera? daj si facku okamzite

Reagovat
Rssa

Stejný případ jako HIMYM - postupem šla kvalita pomalu dolů.

Reagovat
kiwwi

ani naaaaahodou...ako aj Frasier, tak aj Friends si drzali kvalitu pocas vsetkych serii

Reagovat
kiwwi

dokonca by som povedal ze niektore vyssie serie su aj lepsie

Reagovat
Rssa

Přátelé mají svůj vrchol někde kolem 3-4.série, od 7. to šlo rapidně dolů a poslední 2 už bylo utrpení. Frasier je nuda .

Reagovat
kiwwi

tak toto si Frasier nezasluzil koncim tuto debatu, kde budes urazat najlepsi sitkom siroko daleko

Reagovat
Rssa

Pche, klidně ukonči,...a trošku od cesty - Frazier je nudná srágora

Reagovat
smazaný uživatel

ako nechapem co mate s tym HIMYM vkuse a ze kvalita isla dolu, ano mozno 5 seria bola naozaj slaba, ale odvtedy sa to od dost zlepsilo a 7 seria je perfektna

Reagovat
minoLFC

Red Dwarf

Simpson

Futurama

Scrubs

Thats 70 show

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak legend je hodne ale v srdci mam red dwarfa neprekonatelny

Reagovat
Maresma

Pratele nikdy nic neprekona!

Reagovat
kiwwi

Frasier, ale su hned na druhom mieste

Reagovat
Maresma

pratele sou daleko lepsi nez fraiser

Reagovat
Maresma

je mnoho serialu lepsi nez fraiser, napr HIMYM, dva a pul chlapa, simpsonovi, futurama, the big bang theory..

Reagovat
kiwwi

simpsonovci su hned na tretom mieste a sracky ala himym a 2 a pol chlapa do tejto elity neplet

Reagovat
smazaný uživatel

zaradit do elity takovou sracku jako Pratele

Reagovat
kiwwi

to by si ich nesmel pozerat s ceskym dabingom, necudujem sa ze cesi priatelov hodnotia tak nizko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi nejakej vseved. Jedinej serial, na ktery koukam s dabingem jsou Simpsonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MASH má parádní dabing. Plus Trpaslík samozřejmě. Všecko ostatní je lepší v originále.

Reagovat
kiwwi

chces mi povedat ze priatelov si videl v povodnom zneni?

ja som ich v Slovencine zral, ale ked som si pustil povodne znenie tak ten serial sa dostal na uplne inu uroven...odvtedy som vsetkych 10 serii videl asi milionkrat

Reagovat
Maresma

s dabingem vubec problem nemam, je to o zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=9QS0q3mGPGg&feature=related

Škoda, že youtube neukazuje kolikrát mám shlédnuto z těch 34 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

A Manchester United victory would see them become the first team to surpass 900 home points in the Premier League (currently on 898).

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Deš dneska na Spartu? A nejdeš předtím někde do hospody? Potřeboval bych poradit hospodu kde by mohli vysílat zápas s Kočkama. Ideálně někde u Andráku, ale reálně beru všecko.

Reagovat
Swarley

no já mám dneska poslední zápas a následnou rozlučku s podzimem ( ), takže opět a tradičně nestíhám nic

no a kde by nás mohli dávat v hospodě v televizi??nevěřím tomu, že nějaká taková hospoda bude...navíc u Andráku...

Reagovat
smazaný uživatel

Prý je to na digi sport. To by možná nějaký sport bar zvládnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea bar vedle Drápala asi není dobrá volba? Fandit Chelsea a Spartě mi připadá jako hodně častá kombinace.

Reagovat
Swarley

víš, že je to to jediný, co mě napadlo?no nevim jestli to je nejlepší volba, aby jsi vůbec došel na tu Spartu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Já sem tam chodil do Garrigue vedle Dášenky, tam mají nahoře 2 velkoplošné TV, tam jsem viděl většinu MS i ME. Poté kdysi vysílali v pizzerce vedle prodejny kol od Šimůnka (na Masarykově třídě), ale tam jsem byl hodně dávno, takže už to možná ani neexistuje. V S-baru u VŠ kolejí ti výčepní Radek klidně naladí zápas, pokud bude někde vysílán a pokud tam nebude hrát tenis . Pak už mě napadá jen Tipáč, kde by to mohli vysílat. V Chelsea baru bych to možná taky zkusil, nejsou tam nějak zvlášť fanatici, aby TV vypli, když tam nebude Chelsea. Popřípadě se kouknout do vodních kasáren do té hospody, kde nalívají Radegast, taky jsem tam jednou viděl zápas PL:

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Manažer Arsenalu chce utratit velkou část z 50 mil. liber za přestupy v létě, protože má zájem o mladého útočníka Borussie Dortmund Maria Goetzeho.

Tak snad.

Reagovat
smazaný uživatel

V lete je pozde , radsi uz v lednu

Reagovat
jv

Zapomeň.

Reagovat
Wat

Mladý útočník?

Reagovat
smazaný uživatel

dnešna sobota v PL je asi najlahšia na tipovanie na veľmi dlhu dobu

Reagovat
Maresma

Newcastle muze dopadnou jakkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

pri forme Novych Zamkov je to nie priliš reálne

Reagovat
kiwwi

X je dost realna

Reagovat
smazaný uživatel

Nejrealnější

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád , když to někdo překládá

Reagovat
Maresma

podle me to bude remiza, ale toffees muzou v pohode vyhrat...

Reagovat
smazaný uživatel

No i Magpies můžou vph vyhrát

Reagovat
Maresma

Muzou, proto rikam, ze to muze dopadnou jakkoliv

Reagovat
blade115

Všechny komentáře pro prohru City !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manažer Evertonu David Moyes by rád získal na hostování hvězdu Los Angeles Landona Donovana. Americký reprezentant už v Goodison Parku strávil část sezony 2009-2010. "Nejspíš to zkusíme, uvidíme, jestli bude zájem," říká Moyes.

Kéž by

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se ví, koho bude dávat Bloodzeed od 16? A zda bude vysílat Newcastle s Evertonem?

Reagovat
smazaný uživatel

od 16 bude ManUtd Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

United - Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Live !! Pohodlná výhra 5:0 a aspoň 5. místo

Reagovat
smazaný uživatel

QPR - City 1

Blackburn - Chelsea 2 , over 3.5

Reagovat
smazaný uživatel

QPR bez sance...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přál bych jim to moc! Co ty víš ... třeba se City nechaj vykrartovat jako Bluez a bude

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Maresma

QPR vyhraje aspon o dva goly..

Reagovat
smazaný uživatel

... QPR strelilo tolko golov doposiaľ koľko City inkasovalo ... tu uz len tipovat, ze QPR moze bodovat je blaznovstvo

Reagovat
kiwwi

pre istotu si tento koment ulozim

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Maresma

chtel sem napsat pohraje

Reagovat
smazaný uživatel

snad po dnešním kole bude ztráta jen o 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=pfdzA-9snU8

Konečně někdo ukázal trochu kultury těm anglánům.

Reagovat
kiwwi

nic extra tam nevidim, away support hociktoreho anglickeho timu je na vyssej urovni

Reagovat
smazaný uživatel

To víš někomu stačí trošku čmoudu a je z toho hned kultura.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dnes bude Bosingwa v základní 11, tak mě střelí

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko

Reagovat
kiwwi

Newcastle - Everton x

Arsenal - WBA 1

Aston Villa - Norwich 1

Blackburn - Chelsea 2

Liverpool - Swansea 1

ManUTD - Sunderland 1

QPR - ManCity 2

Wolves - Wigan 1

Bolton - Stoke x

Fulham - Tottenham x2

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

NU 1 a idem do fortuny, nech je aspon na pivo

Reagovat
Maresma

prihod tam jeste Valencii a mas na dve piva

Reagovat
tomasinho

Výjimečně musím souhlasit, teda až na Fulham, tam to vidím spíš na 1X a Villa remíza.

Reagovat
kiwwi

hrali EL v silnom zlozeni, Spurs zaklad nechal odpocivat...nemyslim si ze Fulham bude stihat...a Villa dnes bude bodovat naplno, to je tutovica

Reagovat
Maresma

zas takova tutovica to neni, na tiket bych to asi nedal

Reagovat
tomasinho

S McLeishem není tutovica nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle je jasná 1

Reagovat
Wat

Btw, máš to vsazeno?

Reagovat
kiwwi

ako vsetko naraz?

Reagovat
Wat

Ne, jen něco.

Reagovat
kiwwi

z tohto vela nie

Reagovat
smazaný uživatel

QPR 1? Are you joking?

Jestli dneska budou hrát na stoperu Rio - Evans tak mě střelí...Vidic - Jones

Reagovat
mesyas

kež by to pískal kris floyd a úřadoval jako při zápase QPR s chelsea

Reagovat
Wat

Že by dnes konečně hrál Marveaux?

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro hattrick Edina Džeka

Reagovat
Wat

To radši Agüera nebo Silvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako?

Reagovat
Wat

Mám je radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, Džeka si pamatuju ještě z našich trávníků. Je nejvíc v pohodě týpek, mám ho rád. A je to hlavně výbornej fotbalista.

Reagovat
kiwwi

je to sedlak

Reagovat
kiwwi

a drevak

Reagovat
Wat

Nečekaně.

Reagovat
smazaný uživatel

To jste tak maximálně tak vy dva

Reagovat
Wat

Vysvětlíš mi, proč já?

Reagovat
Rssa

Pravda, United domlátil jako slámu.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
kiwwi

jj je to sedlak...keby bol gentleman tak uz by nas nechal tak

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
herbage

Reagovat
minoLFC

Dzekovi charakterov a osobnostou siaha po clenky malokto z ManU....ten tam kde je je svojou pracovitostou....a nieje nahoda, ze je top kanonier uz troch ligach, takze reci o dreve su mimo...minuly zapas dokonca tvoril....dneska dufam v dalsie goly a bodiky do fanty od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne je to nejlepsi hrac v PL v pomeru vstrelene goly/odehrane minuty (55).

Reagovat
smazaný uživatel

Protže sedláci mají maximálně blbý kecy

Reagovat
smazaný uživatel

bylo na Wata..

Reagovat
Wat

To, že nechci aby dal Džeko hattrick, ze mě dělá sedláka? Ty jsi případ.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč mu říkáš ty, že je sedlák?

Reagovat
Wat

Kdy jsem to řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se přehlídl on oboje napsal Kiwwi, tak to se omlouvám. Ale stejně jsi mu dal palec k tomu, že je dřevák což je nějvětší blbost...

Reagovat
Wat

Kde jsem mu dal kurva palec?

Reagovat
smazaný uživatel

Sedmkrát za sebou jsme neprohráli. Bojím se jen toho, že swans jsou nováček, a vím jak na nováčky ne(umíme).

Reagovat
tomasinho

Swans mají venku jen jeden bod. Dneska e nebojím, i když to s nováčky neumíme.

Reagovat
smazaný uživatel

nepíše se to spíš "(ne)umíme" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si řikal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale omlová mě, že jsem před chvílí vstal.

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

Manchester United have fielded 14 different back four combinations in just 17 games this season.

to je proste sialene

Reagovat
Swarley

no bohužel nás právě tohle tlačí dolů...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že nás tlačí dolů to že přihráváme na útočníky kteří stojíjou zády k brance. Obrana, aji když se mění a je propustná, zase taková slabina není.

Reagovat
kiwwi

musi sa ustalit hlavne stred obrany a stred zalohy...to su proste nase najvacsie slabiny

Reagovat
mithro

a posledne zapasy zase navrat k tradicne kreativnemu stredu pola z minulej sezony

Reagovat
niflheim

Není kreativnějšího středu než Carrick - Fletcher

Reagovat
mithro

Reagovat
Rssa

Lucas - Spearing

Reagovat
minoLFC

Dnes dúfam, že konečne bez problémov vyhráme

Reagovat
Wat

Snad se konečně naplní očekávání, ne jak s Norwichem.

Reagovat
mithro

Starting at the top of the league, six of Man City's ten games have been against the bottom six sides. That's 60% bottom six opponents

Manchester United have played two teams in the bottom six and four in the top six. 20% of games against bottom six, 40% against top six.

Reagovat
niflheim

Však City z "náročnějších" potkali teprve nás a nerozehrané Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

A skóre je 11:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Average positions of opponents played after 10 games (9 for Spurs): MCFC 13.1, MUFC 9.0, NUFC 12.8, CFC 11.2, THFC 9.6, LFC 11.2, AFC 9.2.

Reagovat
smazaný uživatel

201. pro Moua

Reagovat
smazaný uživatel

Tommy Moe

Reagovat
Wat

Vočko?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, olympijský vítěz...

Reagovat
Ligter

Ten má kapku divnější jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jaký používáte:

OS?

Antivir?

Prohlížeč?

Přehrávač videí?

Reagovat
smazaný uživatel

W7

Avast!

Opera

GOM Player

Reagovat
minoLFC

W7

každu hcvilu iný

Opera

PotPlayer

Reagovat
Kenneth

W7

AVG 2012

Chrome

VLC

Reagovat
Maresma

W7

Avast

Chrome

KMPlayer a GOM Player

Reagovat
minoLFC

KmPlayer je dead, nástupca je PotPlayer

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládá přehrát všecko jako VLC? A hlavně, má posunování obrazu šipkama? Dal bych si ho jako druhý přehrávač pro neobvyklé formáty.

Reagovat
minoLFC

mne prehral zatiaľ všetko

Reagovat
Maresma

no ja nevim, ted pozivam hlavne GOM

Reagovat
smazaný uživatel

XP

MSE

firefox

BS player

Reagovat
Wat

Windows 7

Avast!

Mozilla

GOM Player

Reagovat
smazaný uživatel

XP

Avira

Chrome

BsPlayer

Reagovat
kiwwi

W7

MSE

Opera!!!!

Gom/VLC

Reagovat
smazaný uživatel

W7

AVG

Opera

VLC

Reagovat
Kenneth

Koukám že většina má Operu, přitom ve statistikách má méně procent než Safari.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Operu nedám dopustit

Reagovat
smazaný uživatel

A divím se, že ještě někdo používá Mozillu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co mi vyráží dech, když občas vidím někoho používat IE

Reagovat
Kenneth

IE používají snad akorát firmy a počítačový analfabeti.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ses divil...

Reagovat
kiwwi

to je strasny bullshit - to platilo kedysi, poznam spustu adminov, ktory pouzivaju IE

Reagovat
Kenneth

Tak to nechápu, pomalý,nepřehledný, je tam riziko jako kráva.

Reagovat
kiwwi

to vobec nie je pravda...je kurva rychly, nebal by som sa povedat ze vobec najrychlejsi a o bezpecnosti sa bavit nemusime, to si asi zaspal dobu...to ze je neprehladny je len vec zvyku, ja by som ho napr. pouzivat nemohol, vlastne ja nemozem pouzivat nic ine ako operu lebo ked otvorim iny prehliadac tak sa mi chce grcat

Reagovat
Kenneth

U mě přesně naopak.

Reagovat
niflheim

Co se týče firem, tak IE má snad nejvíce možných nastavení pro přístup a podobně...do soukromého sektoru je to špička.

Reagovat
Maresma

moje mama

Reagovat
minoLFC

ja som rodine nahodil Chrome a skoro si to nešimli...Opereu su ale všimnu, to je na nich moc tlačidiel

Reagovat
kiwwi

nahodou, IE 9 je kvalitny prehliadac a pouzivam ho ako druhy prehliadac ak nieco blbne v opere

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak s tím novým já nemám zkušenosti, mluvím spíš o tý starší klasický verzi

Reagovat
kiwwi

z fleku by som ti vymenoval zopar bugov, ktore v inych prehliadacoch niesu, ale aj tak bude pouzivat operu dosmrti

Reagovat
kiwwi

*budem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, všechno má svý mouchy, ale neměnil bych...

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát Opera těch pár nedostatků válcuje svýma výhodama, že jo. Co se týče ostatních prohlížečů, jejich chyby mi časem začaly vadit tak, až se mi znechutily. To u Opery není a ani to snad nehrozí.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Ligter

Reagovat
minoLFC

tak tak ...Opera na PC/notebooku/netbooku a Opera Mobile/mini na telefone a tablete

Reagovat
kiwwi

lebo operu pouzivaju hlavne pocitacovo zdatnejsi ludia

Reagovat
smazaný uživatel

To je relativní. Na světě ano, ale ve střední Evropě by měla být Opera mezi těmi nejvyužívanějšími prohlížeči.

Reagovat
Minister

XP

Avast!

Mozzila

GOM player

Reagovat
smazaný uživatel

XP

NortonAntivirus

Chrome

GOM Player

Reagovat
Ligter

7

avast

Opera

VLC

Reagovat
Trand

W7

Norton

Chrome

KMPlayer

Reagovat
Kovi81

W7, AVG 2012, firefox, media player classic

Reagovat
Bayern +

W7

Norton

Chrome

Gom/VLC

Reagovat
niflheim

XP

AVG 2012

Opera

BSplayer, Winamp (hudba)

Reagovat
kiwwi

na hudbu Aimp

Reagovat
Rssa

Vista (to tu nikdo jiný nemá? )

NOD

Chrome

BsPlayer

Reagovat
kiwwi

za NOD

Reagovat
Kenneth

Ještě týden zpátky sem jí měl .

Reagovat
Kaze

Windows 7

Avira

Chrome & Opera

Gom Player & VLC (pokud je to mkv a pokud má v sobě více zvukových kanálů a titulků)

Reagovat
Kaze

Hodláš přeinstalovat Winy?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Kaze

Že se takhle ptáš, já před instalací taky se rozhoduju, co budu potřebovat, stáhnu to a pak to dám na flashku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já se ptal jen ze zajímavosti Ale díky...

Reagovat
Kaze

Jestli, tak ti doporučím svou výbavu:

Základ: Opera, WinRAR, GomPlayer, uTorrent, Avira, Alcohol 120

Média: VLC, Gimp, Winamp

Internet: Chrome, Digsby (!!!!!!!), Skype, Steam

A pak už něco, co chceš osobně.

Reagovat
kiwwi

Digsby bezkonkurencne

Reagovat
Kaze

Perfektní program, vše v jednom. Vlastně stejná filosofie jako s Operou parádní skiny (teda, teď už ne, ale jeden pěknej skin už mám asi rok), umí skoro všechno už defaultně, všechno funguje, jak má. Navíc ti vývojáři odpoví

Reagovat
kiwwi

hlavne to nie je ziaden zrut pamate, a nepada mi to tak ako kedysi trillian - o mirande ani nehovoriac

Reagovat
Kaze

Právěže ze začátku do docela žrout byl, ale teď je to už velmi optimalizované. U Mirandy jsem měl problém zase takový, že ačkoliv je program sám o sobě stabilní, po asi 20 doplňcích začal blbnout. Navíc spoustu času jsem do toho musel vložit, starat se o aktualizace a kompatibilitu jednotlivých doplňků, fuj.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

W7

Avira

Mozilla

VLC

Reagovat
kofin

win7

Microsoft security essentials

chrome

KMplayer

Reagovat
smazaný uživatel

W7

Avast

Chrome

VLC

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě když stáhnu blbé titulky tak v MV2 playeru se dají posunout, tak občas ten.

Reagovat
Yanek

Vista

AVG 2012

Chrome

GOM Player

Reagovat
smazaný uživatel

XP (Vista je nic, W7 pořád není ono, čekám na nový)

Avast

Mozzila

BS player

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvedavy co dnes Boas vymysli , Alex pry neni nominovan k zapasu takze myslim ze jeho zimni odchod je uz definitine speceten. Pokud prijde Cahill tak mi to az tak vadit nebude. Ale bez nej by bylo zle , Ivanovic posledni dobou ukazuje ze na pravo mu to proste v minulosti sedelo vice nez na CB a Luiz je skvely dopredu , ale vzdadu pacha moc chyb.

Kazdopadne jestli opet nastoupi Bosingwa tak uz ani nebudu nastvanej spis me to pouze pobavi.

Reagovat
Kenneth

Bosingwa? Neuvěřitelně se mi letos líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Howard, Hibbert, Baines, Jagielka, Heitinga, Coleman, Drenthe, Neville, Rodwell, Osman, Saha

Krul, Simpson, S Taylor, Coloccini, R Taylor, Marveaux, Cabaye, Guthrie, Gutierrez, Ba, Best

Reagovat
smazaný uživatel

Stve me, ze to neuvidim. Jsem zvedavej na Marveauxe v zakladu.

Reagovat
Wat

Reagovat
kiwwi

kurnik sopa, zasa 1 hrot bez poriadneho podhrota...Moyes ma zacina stvat

Reagovat
tomasinho

Kolik hrotů má hrát, když jediný schopný tma je Saha? A Osman je pořádný podhrot, je to pro něj lepší pozice než na kraji.

Reagovat
kiwwi

cakal som Cahilla ako podhrota, alebo toho noveho ako hrota k Sahovi...ale chapem, je to vonkajsi zapas uz silneho supera no

Reagovat
Maresma

Marveaux

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že everton aspon dá branku v newcastlu,city by mohli už padnout

Reagovat
mithro

boze tie nove dresy UNited na buducu sezonu su snad este horsie ako tento rok

Reagovat
kiwwi

musis to vzdy robit tak, ze to napises a cakas kym ta niekto poziada o link?

Reagovat
mithro
Reagovat
kiwwi

to my bad patrilo tomu zlemu linku?

Reagovat
kiwwi

jaj oni su tam dva...my bad

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, ani mě tak neštvou ty kostky které bych ještě snesl s tím že je to vzpomínka na typické anglické kabáty. Ale proč sakra musí být venkovní dres modrý? To máme barvoslepé návrháře, nebo co?

Reagovat
Chazy

K MU prostě modrá patří. A pár let se teď na dresech nevyskytovala.

Reagovat
kiwwi

ako to? 2009 boli

Reagovat
Chazy

Ale jako třetí, ne? Nicméně máš pravdu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to modré V na hrudi. Černé dresy jsou tak hezké, modré by mohly být třetí. Místo těch bílých, které se mi nikdy nelíbily.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pěkný kostičky

Reagovat
kiwwi

to je taky obrazok...tie dresy su bez vzoru...uplne jednoduche cervene a modre

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kostičky jsou normálně vzor, aspoň na těchto obrázcích

Reagovat
kiwwi

podla mna nie, ten dres je cisty

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se kostičky "točily" stejně jako jsou záhyby na dresu?

Reagovat
kiwwi

uvidime z lepsich fotiek...budem dufat, ze mam pravdu, neznasam vzory

Reagovat
smazaný uživatel

Na týhle fotce je to bezpochyby s kostičkama, to nemusíme čekat na lepší fotky... Ale dres může být nakonec úplně jiný, může to být jen nějaký návrh, přijde mi to moc brzo...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ne. Ale kostku bych ještě bral. Třeba je to na oslavu SAF a jeho čtvrt století na lavce Man United.

Reagovat
Chazy

Podle mě je to fakt nepochybně se vzorem.

Reagovat
kiwwi

podla mna pekne...uplne jednoduche, to sa mi paci

Reagovat
tomasinho

To je teda pěkný hnus. Letošní domácí nejsou špatné, venkovní jo.

Reagovat
kiwwi

co je na nich hnusne, pekny cisty cerveny/modry dres s logom klubu, sponzorom a fajkou...uplne pekne

Reagovat
kiwwi

ziadne vzory, ziadne pruhy...tak to ma byt

Reagovat
mithro

ale druhy rok po sebe modre dresy? ja chcem cierne

Reagovat
kiwwi

tak ja tiez samozrejme, ale takato modra mi az tak nevadi ako ta co mamte teraz...to je uplne zle

Reagovat
smazaný uživatel

Zlé to není, docela se mě to líbí. Akorát k nám se vůbec nehodíjou. Ale jako mikinu bych si to koupil.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Tak pokud ty kostičky jsou jen součástí kvality obrázků, tak ok. Pokdu na drese fakt budou, tak to je hnus. A modrá se mi nelíbí, ani na letošních dresech, mohli byste zase mít třeba černé.

Reagovat
smazaný uživatel

Kostky tam budou, nejsou přes nápis sponzora, takže předpokládám že to není důsledek rozlišení fotky.

Reagovat
vocasisko

taky bych řekl, že tam budou, stačí se podívat i na to jak je ten dres pověšený, tka ty kostky tvoří takový jakýsi oblouk, který koupíruje zavěšení na ramínku a dole jak je ten dres zohýbaný tak se podle toho ty kostky taky zohýbají ... a do třetice, když je to níž zazoomovaný, tak to jde vidět, že ty kostky tam prostě jsou

Reagovat
kiwwi

posledny dovod je najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná flanelka

Reagovat
C0br

Vypadá to jak pyžamo.

Reagovat
C0br

Jinak ty kostky jsou evidentně na dresech.

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed dneska na nufc:efc zapomněl nebo co?

Reagovat
pajamu

Rusáci jedou, 91871.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://sop.rojadirecta.me:3912/100804 -- dobra kvalita, holandsky koment

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 119537

Kvalita pochybná, ale je to anglicky.

Reagovat
pajamu

Co ti vadí na ruštině?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, ale blbne mě tam obraz.

Reagovat
pajamu

To je zvláštní, mně to jede v pohodě. Po Bloodzeedovi tenhle kanál nabízí asi nejlepší obraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se tam občas obraz stáhne do takové nudle která je na výšku v pohodě, ale na šířku asi třetinová než má být. Pak je to nesledovatelné.

Reagovat
Chandy

U mě je ta nudle naprosto nesledovatelná, vůbec netušim proč mi tnehle kanál blbne

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky tam koukám...

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! C'mooon NUFC ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/100801

NUFC, ale bez ENG komentáře, obraz dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi na ty černobílé proužky nějaký zatížený ne?

Reagovat
Pinturicchio

NUFC fandím z jiného důvodu, ale jo, tuhle kombinaci mám moc rád.

Reagovat
Rssa

Ty fandíš NUFC z důvodu, že ti řekli, že jim fandit máš

Reagovat
Pinturicchio

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát dneska Aguero? Zaprodal jsem duši ďáblu a povolal jsem ho do Fanty abych se trochu odlepil ode dna, tak snad aspoň bude hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pešek

Reagovat
kiwwi

kriste pane, to si Howard nekrical ci ako? Riadne drevacky obranny zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten byl krásně zbytečnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hooodně zbytečnej vlastenec.

Reagovat
kiwwi

ten Howard ma strasny odhad

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, Nove Zamky

Reagovat
smazaný uživatel

Letos hrajou tak jak si jeho fanoušci představujou že hraje každý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácá na tom digi, dyť to byla ruka ne?

Reagovat
kiwwi

Best? pozeram na skysports a tam vraveli ze to bola ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, byla.

Reagovat
kiwwi

tak toto by som od Sahu necakal

Reagovat
Maresma

400. pro dnesni vyhru LFC

Reagovat
13

Reagovat
Minister

Saha

Reagovat
smazaný uživatel

OOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
kiwwi

oh my fucking god

Reagovat
smazaný uživatel

The Premier League as it stands, Newcastle second. Wowzers.

Reagovat
kiwwi

dnes vlastne tiez o nic nejde nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumim.

Reagovat
kiwwi

tak Everton mas rad a prajes im nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja bych remizu s nima nepovazoval za katastrofu.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
Pinturicchio

Whaaaat a gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kenneth

Ty kravo. A ja mam ve fante Stevena

Reagovat
Error

Simpson i Raylor na lávce

Reagovat
kiwwi

nechat obrancov NU na lavicke je slusny amaterizmus

Reagovat
Error

Snad poprvé v sezoně bodujou i jinak než čistým kontem a pokud se Evertonu podaří dát gól, tak to zas ani taková ostuda nebude. Ale jo, měl to být geniální tah, zatím mám nakročeno na průser

Reagovat
smazaný uživatel

Ryaaaan!! Zrovna sem si rikal, že by ho tam mohl prásknout on i Baines a byl by pokoj ve fantě..

Reagovat
smazaný uživatel

GOooooooooooooooooooooooooooooooool

Ale hned po něm se mi sekl sopcast.

Reagovat
Maresma

what a goal

Reagovat
smazaný uživatel

Amaziiiiiiiiiiiiiiiiing!!

Reagovat
smazaný uživatel

a že vraj remiza

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor

Reagovat
pajamu

Škoda, že jsem ho nedal do fanty, od Simpsona se něčeho takového asi nedočkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ho mám ve fantě. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
EL Gringo

krasny gool!

Reagovat
smazaný uživatel

Sahooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól. Moja zbídačená fanta mu děkuje.

Reagovat
mithro

veru, presne nieco take potrebujem po poslednom kole

Reagovat
minoLFC

Ryan bodíky

Reagovat
smazaný uživatel

Uff

Reagovat
Pinturicchio

Uuuufff

Atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dobrej závar.

Reagovat
kiwwi

lexess za toto zaplatis

Reagovat
Maresma

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Aj vám sa podobá Ryen Taylor na herca Ryana Goslinga ?

Reagovat
Pinturicchio

Možná tak barvou vlasů.

Reagovat
minoLFC

ten je vychrtlejší v ksichte

Reagovat
Pinturicchio

Ted tam máš Goslinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krááávo Škoda, mohly bejt další body po Ryanově super gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye

Reagovat
Kenneth

Skvělé, Cabaye ve fantě.

Reagovat
Pinturicchio

Caboš neee

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo? Ja to ted nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej trislo, to bude po repre pauze v poho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nedostanu se před tebe ve fantě, když ho tam nemáš

Reagovat
smazaný uživatel

No to se nedostanes ani nasledujicich 27 kol

Reagovat
Kenneth

Ty dresy Evertonu jsou slušný humáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Popeláři.

Reagovat
smazaný uživatel

Jagielka vyrovnat, ať mi taky udělá nějaký body!

Reagovat
minoLFC

nie, to by Ryan prišiel o body za čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Magpies

Reagovat
Godwinson

Marveaux v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně!

Reagovat
kiwwi

Jack bol najnebezpecnejsim hracom Evertonu uz proti nam

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele toho nemohl dát Jagielka?!

Reagovat
Kenneth

Body za čisté konto v piči, že já se na to nevykašlu.

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužený gol, bude to ještě zajímavý zápas....

Reagovat
Pinturicchio

Zasloužený? Za to, že se Everton skoro celý zápas brání?

Reagovat
Pinturicchio

* poločas

Reagovat
smazaný uživatel

ale měli víc šancí jak Newcastle....NUFC má územní převahu, ale držení míče bylo ke konci poločasu vyrovnané

Reagovat
Pinturicchio

Já neviděl asi 10-13 minut ( od patnácté zhruba ), ale do té doby tam měl Everton jednu tutovku, kdy to tam propadlo k tomu hráči na zadní tyč. Jinak si nic moc nevybavuju.

Reagovat
smazaný uživatel

no to byla šance Colemana, pak Saha jel dá se říct sám na bránu, ale přestřelil a potom ještě Sahova tyčka po závaru....

Reagovat
Pinturicchio

Tak jo, s přivřeným okem zaslouženě.

Reagovat
Pinturicchio

Sakra, ta tyč, samozřejmě + ten závar po ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tu následnou střelu Drentheho do boční sítě?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Pinturicchio

Takhle se nechat předskočit.

Reagovat
Error

No, aspoň že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo rozehrával roh?

Reagovat
kiwwi

Drenthe

Reagovat
Kenneth

Drenthe.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Jack

Reagovat
smazaný uživatel

Spadnout tam ten Ryanův centr, tak je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

juchu teraz som si uvedomil ze Simpson ma asistenciu

Reagovat
Error

Jinak bych nahoře nebrečel

Reagovat
kiwwi

mna nastrasil lexess ze Ryan Taylor pojde na lavicku, tak som ho vymeniul za Stevena

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si teraz uvedomil, ze mam vo fante Tioteho a Santona a je to total v 3,14či

Reagovat
kiwwi

Tioteho mam aj ja...pojde namiesto neho Dyer tak dufam ze da Liverpoolu hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

isto . Ked dnes nenastupi ani Silva, tak to mozem zabaliť ...

Reagovat
Chandy

500. pro LFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

500. pro NUFC v CHL a aby udrželi dnešní vedení.

Reagovat
Chandy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
salami

ten magor se diví žlutý kartě

Reagovat
minoLFC

tak čisté konto v hajzli, tak nech to už Everton otočí

Reagovat
kiwwi

penaltaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marveux

Reagovat
Godwinson

Zraněn?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vůbec neměl kopačku na pravé(?) noze a odešel střídat a místo něj přišel Ameobi.

Reagovat
Pinturicchio

Penalta na jedné i druhé straně.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak které kluby se v tomto kole "obětují" a nastřílí si navzájem divoké hokejové skóré aby diváci v Asii byli spokojení??

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem přišel a koukám, že ten Cabaye byl na fantu bezva kauf

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Taylor

Reagovat
minoLFC

The Reds team in full is: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Lucas, Adam, Downing, Henderson, Carroll, Suarez, Subs: Doni, Spearing, Bellamy, Kuyt, Kelly, Coates, Maxi.

Reagovat
Kenneth

Vyměnil sem Lucase za Silvu, tak by aspon asistovat mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtela mam dnes ako kapitana, tak snad aspon udrzia ciste konto

Reagovat
afc

Szczesny - Jenkinson, Vermaelen, Koscielny, Santos - Arteta, Song - Walcott, Ramsey, Gervinho - Van Persie (c).

Reagovat
Godwinson

Hm, výborná :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl zkusit Rosu, ale stejně se musí šetřit na repre....jinak stopeři paráda hlavně ať jim to vydrží a nemají moc práce s Jenkinsonem

Reagovat
afc

No Rosicky 3 zapas zacina na lavicke.Nechapem Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak loni.

Reagovat
afc

Tak ale predsa Fabregas a Wilshere boli silni konkurenti,ale Ramsey aj Arteta zas nehraju v takej forme,aby museli hrat kazdy zapas zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale ta podobnost tam je. Nicméně teď už to je fakt čudné.

Reagovat
smazaný uživatel

bojí se posadit Artetu...

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Fabianski, Djourou, Mertesacker, Benayoun, Rosický, Arshavin, Park.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohroma Carl...Myslim,ze tam mohl nechat Johana,jelikoz tam hral solidne.Jenkinson je pro me zatim obrovskym zklamanim,je tragickej...Jestli chceme pomyslet na LM,nesmime ponechavat nic nahode a Jenkinson dle me jeste ne PL nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Team v B’burn: Cech; Ivan, Alex, JT (c), Cole; Ram, Mik, Lamps; Mata, Sturr, Mal. - subs: Turn, Bos, Romeu, Meirel, Kal, Lukaku, Torres #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to neni rovnou Ce, Rom, Mei, Luk, Lam, Ale, kdyz to tak debilne zkracujes?

Reagovat
smazaný uživatel

je to zkopírované joudo

Reagovat
smazaný uživatel

Nando

Reagovat
Godwinson

Útok mohl být lepší, ale ta obrana to vyvažuje :)

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel na hrotu? Bože...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak škoda,že nehraje Meireles ,ale Ramires si ten základ zaslouží.

Reagovat
Kenneth

Kdo je Alex?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kenneth

Někdo tady psal že nebyl ani nominovaný. Tak jsem myslel že je to někdo jinej

Reagovat
Kenneth

Tak jsem zvedavy co dnes Boas vymysli , Alex pry neni nominovan k zapasu takze myslim ze jeho zimni odchod je uz definitine speceten.

Battler to psal.

Reagovat
kiwwi

pry

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry , opisovat informace z jinych diskuzi se nevyplaci.

Reagovat
Error

Reagovat
miky10

Ježišmarja, to se mi nelíbí

Reagovat
kiwwi

#MUFC line up: Lindegaard, Jones, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Fletcher, Park, Welbeck, Rooney, Hernandez

Reagovat
smazaný uživatel

Anders

Reagovat
Kenneth

Jones

Reagovat
minoLFC

hmm žeby čisté konto

Reagovat
C0br

Park uprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že je to 4-3-3. Welbeck se mě na čistém křídle moc nelíbil.

Reagovat
kiwwi

Park - Flech stred, Welbeck na LW a Rooney pod Javierom

4-4-1-1

Reagovat
niflheim

Nebo se na to člověk může podívat jako 4-2-3-1

Reagovat
kiwwi

v United tie kridla nehraju tak vysoko, ale hraju ako klasicki kridelnici v stvrclennej zalohe

Reagovat
kiwwi

#MUFC subs: De Gea,Evans,Berbatov,Diouf,Carrick,Fabio,Valencia

Reagovat
niflheim

Carrick...no díky bohu už konečně aspoň na lavičce.

Reagovat
niflheim

Park střed a Danny levá strana?

Reagovat
kiwwi

tak to vidim aj ja

Reagovat
mithro

a nie fletch a rooney stred zalohy?

Reagovat
C0br

V to bych doufal, nevím za jakým účelem by ho tam dával SAF ve středu.

Reagovat
kiwwi

uvidime, mozno to bude aj tak, Park na LW a v predu Welbz s Javierom...ale pravdepodobnejsie sa mi zda to moje

Reagovat
mithro

uvidime, mna to napadlo v suvistlosti s tym zapasom v LM, a viac menej mi je to jedno, hlavne nech hraju dobre a vyhraju

Reagovat
miky10

Hezká

Reagovat
smazaný uživatel

BIG4aři se tady rozjeli se sestavama.

Reagovat
smazaný uživatel

Goslingův výkon se mi dneska fakt líbí

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ameobi , to je des a hruza

Reagovat
kiwwi

nehovorim ze je to nejaky technik, ale je velmi atleticky, rychly a ma vydrz...ten sa da pouzit

Reagovat
smazaný uživatel

tak nech ide robit sparinga Boltovi, zatiaľ pre mna najhorsi hrac NU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Je no, ale ještě bude legenda NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sammy Ameobi, experte

Reagovat
Chazy

A jak mám vědět, že hraje on?

Reagovat
smazaný uživatel

No prave

Reagovat
Chazy

No tak reaguju normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak reaguj normalne Sammy je sikovnej.

Reagovat
Chazy

To bylo samozřejmě na tebe, aby sis odpustil tu "experte" invektivu. Já o Sammym nic nevím, popis Sholy seděl dokonale. Co řek kiwwi by taky moh někdo o něm říct ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to byla legrace, nemusis byt po ranu tak vztahovacnej. Mne proste doslo, ze se nedivas a vyjadrujes se k hraci, ktery je nekde na tribune, tak jsem ti to dal na talir

Reagovat
Chazy

Njn, teď prostě na legraci nemám moc náladu, i když je mi jasný, že to se špatně čte.

Reagovat
Chazy

Jakože rozpoznává, se taky vyjadřuju jak dement už.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to jsem nemohl tusit, promin

Reagovat
Pinturicchio

Na to, jak je vysoký, tak je šikovný s míčem, dokáže si dobře pokrýt tělem a techniku má taky slušnou.

Reagovat
Kenneth

To byl zase trumf dát si Ba do fanty.

Reagovat
minoLFC

mohol by si pred vikendom vždy napísať akých hračov si tam dávaš, nech sa im môžeme vyhnút?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Pinturicchio

NUFC super, i když nutno dodat, byl to spíš remízový zápas.

Ted doufám, že Swansea pořádně naloží LFC.

Reagovat
kiwwi

a Dyer nech da hattrick

Reagovat
Pinturicchio

To už je mi jedno, ale budiž tedy.

Reagovat
smazaný uživatel

THERE'S ONLY ONE ALAN PARDEW!

Reagovat
kiwwi

naposledy bol NU na 2. mieste v sezone 96-97

Reagovat
smazaný uživatel

To je divny, za Sira Bobbyho urcite taky, mozna v jine fazi sezony.

Reagovat
kiwwi

tak potom som komentatora na sky sports zle pochopil

Reagovat
minoLFC

to tam už sedel Kenny

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo stopro za Keegana, ty Kenny

Reagovat
minoLFC

2. boli v sezone 1996/97 a neprišiel Kenny do Newcastlu v januari 1997?

Reagovat
minoLFC

čakam na odpoveď, mal by si poznať historiu svojho klubu

Reagovat
kiwwi

a este nieco pre teba

1 - Just 1 of the 25 sides to have won 25+ points in the first 11 games of a PL season have ended outside the top six in that campaign.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Vanoc z toho muze byt 7. misto.

Reagovat
Chazy

Ale nemusí, Pardew je prostě geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, ale tahle statistika je zrovna nepodstatna, je to jen zajimavost, nic vic

Reagovat
Chazy

Jj, ale teď už by asi bylo zklamání, kdyby Magpies tu EL za rok nehráli.

Reagovat
kiwwi

ta statistika ma nieco do seba a nie je to len zaujimavost

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen zajimavost, body to nikomu neprinese.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, prvy zapas si mozes na tickete odškrtnut, ešte 7

Reagovat
REPLIKATOR

pochlub se zbývajícíma zápasama

Reagovat
smazaný uživatel

niekde na začiatku diskusie som pisal,ze je dnes najlahsie kolo PL na tipovanie, tak som dal všetko favoritov , nech je na pivko :P

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem je tam musel dat,tomu kurzu neslo pri jejich soucasny forme odolat

Reagovat
smazaný uživatel

No mohl z toho být bod, ale gratulace Newcastlu, jim to přeju...

Reagovat
kiwwi

bol to taky zapas v ktorom o nic neslo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě mi sere ta ztráta, 3 body by jsme potřebovali jako sůl a i bod by byl fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Já se asi budu muset smířit s tím, že vážně mají právo dělat si ambice na Evropu

Reagovat
afc

No,takze straky vyhrali, to som teda zvedavy,ktory z favoritov zavaha.Tipujem,ze aspon dvaja.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na tipovačce vsadil proti Chelsea a Ville.

Reagovat
Chazy

Whelan would not be scared to sack Martinez

Reagovat
Counter

Reagovat
Chazy

Podle mě ale jde jen o to, aby to nevypadalo, jakože Martinez může prohrát 10x v řadě a bude tam dál. Tak to jeho minulý prohlášení prostě vyznělo.

Reagovat
REPLIKATOR

Newcastle jde na titul

Reagovat
smazaný uživatel

To se bude dát říct po dalších třech kolech.

Reagovat
Counter

Heh, kdo by to byl řekl,že ten bod s NUFC z prvního kola může AFC zpětně brát jako velký úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no teraz uz len dufat ze Cattermole nikomu nesprelame nohy - marodku mame fakt plnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

United na Bloodzeedu...co víc si člověk může přát

Reagovat
kiwwi

internet rychlejsi ako 512 kbps dwnld

Reagovat
mithro

a ja musim trcat v praci a pozerat to na webovom streame

Reagovat
Kenneth

OT: Odkud stahujete zápasy?

Reagovat
Ligter
Reagovat
Kenneth

Díky

Reagovat
vodka

ty vole, já mám ke svojí ploše na pc jiný přístup: http://photo.uloziste.com/?fotka=99dad02f8b7cb3ad.jpg&d=s662831aea945500&size=0

Reagovat
vodka

hmm, reakce tam nahoře...

Reagovat
Chazy

To je nejlepší no, když ani nevidíš některý ikony kvůli pozadí

Reagovat
smazaný uživatel

takovej bordel...

Reagovat
vodka

nejlepší je, když pak procházíš složky a najdeš úplné poklady. minule sem mazal nějaké kraviny, tak sem to projistotu otevřel a vidím, že tam mám celou diskografii descendents...

Reagovat
Devil

Penalta za ruku se asi fouknout mela,ale Newcastle opet Doufam v navrat Stracen do poharove Evropy!

Reagovat
Pinturicchio

Sopcast na Swansea?

Reagovat
Side

6816

Reagovat
papos182

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
Pinturicchio

Díky oběma.

Reagovat
mithro

David Gill announces the North Stand at Old Trafford to be renamed 'the Sir Alex Ferguson Stand'

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

wau to je parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro
Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

někdo sopcast na Chelsea? nechce se mi sledovat jen účka

Reagovat
Kenneth

sop://broker.sopcast.com:3912/112888

perfektní obraz,ale je to rusky.

Reagovat
smazaný uživatel

díky, to nevadí, ruštinu jsem měl na střední

Reagovat
smazaný uživatel

rusky ? :D chtěl si napsat rumunsky ne ?

Reagovat
Kenneth

Jojo ted sem to chtěl napsat. Nejdřív mi to přišlo jako ruština.

Reagovat
smazaný uživatel

jo šak pohoda, dik za to ja ty rumunske mrdky ani nevyhledavam ale fakt je že toto je snad historicky nejlepší kvalitka

Reagovat
Side

Nějakej stream nebo sopcast na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast akorát rumunský:

sop://broker.sopcast.com:3912/112233

Reagovat
smazaný uživatel

prosim sopcast na United (Bloodzeed) dakujem

Reagovat
Counter

Má někdo dobrý přenos na Arsenal?

Reagovat
Trand

Rumunsky ale dá se. Channel - 112233

Reagovat
Side

Zatím mám jenom toto sop://broker.sopcast.com:3912/112223

kvalita teda strašná ale co se dá dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na Arsenal?

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! C'mooon Swansea ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

scouseři odkaz na LFC?DÍKY

Reagovat
smazaný uživatel

takisto by som poprosil, nemozem nic najst

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 6816

Reagovat
smazaný uživatel

uz mam Channel - 6816

Reagovat
niflheim

Teď mi to došlo...já mám Davida ve fantě

Reagovat
Kenneth

Silvu? Já ho vystřídal za Lucase. Moc sem si nepomohl, Lucas stejně udělá tolik bodů jako Silva na marodce.

Reagovat
niflheim

de Geu

Reagovat
Kenneth

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Andy bože...11ty krát

Reagovat
spider_8

Rosse ne Ale Čech vypadá, že má dost.

Reagovat
Error

Zlomený nos?

Reagovat
Tomekcz

nevim proc zas Berba sedi, tohle proste nejni zapas pro Hernandeze, kdyz se ma hrat do plnejch

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Robiiiiiiiin i když měl ho dát Theo....

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooolllllllllllllllll!!!!!!

Reagovat
j_mrazik

Normálně mi chybí Eboué. Nikdy bych nevěřil, že to napíšu, ale občas uměl zázraky. U Jenkinsona se bojím.

Reagovat
Amos

Nejhorší je,že ani v Galatasaray nehraje pravidelně základ.

Reagovat
Counter

V koncovce byl Eboue jalový, ani asistencí moc neměl. Jenkinson je zodpovědnější, pracovitější a předpokládám, že se s nabráním zkušeností ještě podstatně zlepší.

Reagovat
Counter

A má perfektní centry :-)

Reagovat
miky10

van Persieeeeeee

Reagovat
Trand

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiin. Again.

Reagovat
Trand

a Aaron.

Reagovat
smazaný uživatel

Robiiiiiin!

Reagovat
Counter

Robiiiin Nikdo jiný prostě gól nedá. Ramseyho přihrávka perfektní.

Reagovat
miky10

Někdo Sopcast na CFC? 112888 mi nejede...

Reagovat
smazaný uživatel

Yeees! Ramsey opet skvostna prihra

Reagovat
Side

Ramsey nádnehrná přihrávka, Robin zase tam kde má být....nádhera

Reagovat
j_mrazik

"We don't need Batman, we've got Robin."

Reagovat
smazaný uživatel

We don´t need Batman. We have Robin !

Reagovat
smazaný uživatel

Tá prihrávka na Thea, to bol Rambo alebo Arteta? Nádhera. Takto si predstavujem využitie Thea.

Reagovat
Trand

Rambo.

Reagovat
Amos

Ramsey Robin

Reagovat
miky10

Ramsey génius

Reagovat
Azza

Reagovat
Nikikrew

Robin , Aaron

Reagovat
Ligter

Někdo SopCast na United?

Reagovat
smazaný uživatel

"Úžasnej" gól RvP.

Reagovat
vodka

ty vole, my sme zase marní...

Reagovat
smazaný uživatel

sleduje nekdo arsenal jinde nez na sopcastu?

Reagovat
smazaný uživatel

haha top gun . sopcat s united je tedka plno.. šahni poslepu a maš je

Reagovat
smazaný uživatel

to mohla být pentle...

Reagovat
spider_8

Ty vole to letadlo v Blackburnu, to už je moc

Reagovat
miky10

Canaries

Reagovat
smazaný uživatel

sudí dementní že offside

Reagovat
afc

Zatial to mame plne pod kontrolou.Treba dat este jeden,nech je pokoj.

Reagovat
Trand

Krásný přihrávky teďka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kostelník neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny má fakt perfektní formu Opět výbornej.

Reagovat
mithro

Statue to be sculpted by Philip Jackson, creator of the Busby and United Trinity statues at #MUFC and Bobby Moore statue at Wembley

Reagovat
miky10

Wow, Reina parádní

Reagovat
miky10

A na druhý straně Vorm taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Stew ten gol snad nedá

Reagovat
Pinturicchio

Kdo to ted přihrával do té super šance Labutí?

Reagovat
smazaný uživatel

Routledge

Reagovat
Pinturicchio

Díky, šikovný hráč.

Reagovat
vodka

ani ne...

Reagovat
Pinturicchio

Tak ok, no, ale tohle se mu povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Villans musí dotahovat...tak to se můžu s ticketem rovnou rozloučit

Reagovat
niflheim

Bent

Reagovat
Chazy

Sice je Diouf debil, ale asi se Rovers vyplatí. 0-2 na Ipswichi je pěkný, se Sharpem budou solidní útočná síla.

Reagovat
Chazy

Rams taky těší pěkně to začíná.

Reagovat
Chazy

Addicks taky pěkný, PNE prostě nevyhraje už nikdy asi

Reagovat
Chazy

No a ti Saints tomu dávaj korunu. To už je vážně mimo moje chápání, co letos předvádí.

Reagovat
soukup

Reagovat
Ranoth

Pepek

Reagovat
Tomekcz

aspon kdyz ma SAF to vyroci, tak se muzou trosku snazit

Reagovat
miky10

Taky se vám na YES tak posral zvuk?

Reagovat
Pinturicchio

jj

Reagovat
minoLFC

nie

Reagovat
Tomekcz

tohle bude nastaveni tak 10 minut dalsi osetrovani

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to byla dobrá zmuchlanka.

Reagovat
smazaný uživatel

tj - to klidně písknout mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkins fakt umí docela centrovat.

Reagovat
Counter

Reagovat
Amos

Arteta je děsnej, co dělá v základu AFC nechápu.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

takový posunovač no

Reagovat
smazaný uživatel

už aby byl zpět Jackie, jen aby pak Wenger neposadil Ramseyho..

Reagovat
Amos

Tyvole ale ten Arteta fakt.. Rosa by byl 10x lepší, stejně tak i Arshavin

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
miky10

Ten Graham je fakt dobrej...

Reagovat
Counter

Vermaeleeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

ten Jenkinson zatím vůbec není marný

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaaaaaa to je stoper !!!

Reagovat
Minister

Verminator

Reagovat
smazaný uživatel

Thommmmmmaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssss

Reagovat
Amos

Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

Veermalen !!!! Tohle mi celý rok chybělo, jeho goly

Reagovat
Trand

Verminatorrrrrrrrrrr.

Reagovat
j_mrazik

Tyhle akce mám rád. Z vápna přetáhnout na zadní, z první zpátky a z voleje bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

He is baaaack!

Reagovat
miky10

Robin asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jen aby, byla tam teč...

Reagovat
miky10

Aha, neviděl jsem, ale má jí na Livesportu i ve Fantě

Reagovat
Counter

Uvidíme, jestli mu ji nesmáznou. Doufám, že ne, mám ho jako kapitána :-))

Reagovat
miky10

I já

Reagovat
tomasinho

Já už pošesté v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

Minule jsi mel Adebayora, tak nekecej

Reagovat
tomasinho

Jo, vlastně a RvP hattirck

Reagovat
miky10

Já počtvrté, s výjimkou v minulým kole, kdy jsem ho neměl vůbec

Reagovat
Counter

Ha, tak nemám

Reagovat
vodka

já mám silvu, ale pokud nenastoupí, tak to ani nebude vadit, C by šlo na Van Persieho...

Reagovat
Wat

Taky tak.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, takhle se mi to líbí

Reagovat
Chazy

Jinak FCUM ani letos nevypadaj na přímej postup do konferencí ... na první místo ztrácí už 15 bodů, takže budou rádi za playoff.

Reagovat
Nikikrew

Verminator!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky za Artetu

Reagovat
Pinturicchio

Ta čárová rozhodčí je šikovná slečna.

Reagovat
Wat

To je smůla v koncovce v podání LFC...

Reagovat
Wat

Nový příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Chelsea? Koukám na BVB dneska tak nestiham sledovat obojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda , nic se tam nedeje.

Reagovat
Ligter

Jones pěkný pokus.

Reagovat
Ranoth

suarez uplne neviditelnej dneska

Reagovat
j_mrazik

Na Songovi bylo vidět, že je prostě zvyklej na běhavýho levýho beka.

Reagovat
Wat

Reagovat
Trand

Rambo dneska zatím defenzivně. Byla tam jedna ztráta ze který byl protiútok, ale jinak je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste jednou se Ramsey otoci pri utoku, kdyz dostane mic a pobezi ke svy brane, tak si ho najdu.

Reagovat
miky10

Jestli jsi fanda dobrého fotbalu, tak Ramsey ho hraje

Reagovat
Trand

Reagovat
j_mrazik

Moc ne. Jediná příhra, i když parádní, je na jeden poločas trochu málo.

Reagovat
Trand

Vždyť několikrát vybojoval míč, rozdává parádní přihrávky.

Reagovat
miky10

Já sleduju spíš LFC a AFC jen trhaně, takže dnešek moc nemůžu soudit, ale stačilo mi vidět první gól

Reagovat
miky10

Downing by se už měl trefit...

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužil by si to

Reagovat
Ligter

Dannyyyyyyyy

Reagovat
C0br

Danny

Reagovat
vodka

góóóól

Reagovat
Chazy

Achjo, ty dresy Sunderlandu. Nejsou špatný, ale prostě se k tomu klubu strašně nehodí. Samozřejmě nevím, jestli někdy v historii nebyli tradičně tyrkysoví, ale když to vidím, tak nevěřím, že jde o Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Tak nakonec to netrefil díky Wesi

Reagovat
Tomekcz

tak az v nastaveni

Reagovat
niflheim

Danny...no vidíte - nastoupil na křídle a dal gól

Reagovat
C0br

Nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Bez pohybu swans neporazíme. Nabízí se akorát Downing často, ten tam měl náběhů, že bych to ani nespočítal, ale často ho spoluhráči nehledaj a radši daj zase přihrávku zpátky. Proč? . Lucas je zbytečnej v tomhle zápase uplně...

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je uplně marnej, místo něj o poločase poslat Craiga a Suareze v šatně profackovat

Reagovat
minoLFC

neviem čo chceš, Suarez tam mal pár striel dobrých len to buď brankár vychytal alebo to šlo tesne

Reagovat
smazaný uživatel

rozčiluje mě jak se po hřišti plahočí, Andy dneska maká a suarez jen chodí a ještě se tam rozčiluje na spoluhráče, poslední dobou mě dost žere, kdyby aspon ty goly daval nebo připravil...

Reagovat
tomasinho

Dolů a místo něj Bellamy. Jinak máš pravdu, bez pohybu, šílené.

Reagovat
Wat

Bellamyho by to chtělo, ten tu hru Liverpoolu umí rozhejbat.

Reagovat
13

Je to tak, Kenny by mi udělal velkou radost kdyby ho stáhl a dal tam místo něj Bellamyho. Lucasova nekreativita je dneska obzvlášť vidět.

jinak nechápu proč se ještě nevyzkoušela pravá strana ve složení Kelly Johnson, podle mě by to fungovalo.

Reagovat
Tomekcz

za prvni polocas sad jen Jones hral dobre a mozna jeste Park a Fletcher do obrany, jinak hruza des

Reagovat
tomasinho

Co se děje na OT? Brown zapomněl, v jakém dresu hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Který zápas je zatím nejlepší ? Ted sem přišel a chci se na nějakej podívat.

Reagovat
Wat

Arsenal hraje pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim pohoda, klidně zvládnutej poločas, kontrolovali jsme hru a padli tam dva góly. WBA se zmohl akorát na jeden závar po tom, co se několikrát srazili hráči Arsenalu při bránění. Brejky byly obranou velmi efektivně eliminovány. Tohle bychom pustit už neměli a snad se dočkáme Parka.

Reagovat
smazaný uživatel

*padly

Reagovat
Counter

*padly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavina za Gervaisa, ktorému to dnes nejde a Benayouna namiesto Artetu, nech je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ipswich town,dekuji,2000 v prdeli...

Reagovat
Chazy

Tak prohráli dva snadný zápasy v řadě, to by se vyplatilo možná tak s kurzem 2.60.

Reagovat
tomasinho

Spíš děkuj sobě, žes vsadil na tenhle zápas.

Reagovat
Chazy

Tak on to takovej nesmysl nebyl. Rovers jsou prostě špatní. Záleží na tom, jakej byl kurz.

Reagovat
tomasinho

Jsou, ale už dokázali překvapit, navíc Ipswich doma vytekl už hodněkrát na to, abych je vsadil. Navíc faktor Diouf.

Reagovat
Chazy

Faktor Diouf je nula. Byla tak 40% pravděpodobnost, že Ipswich vyhraje, což by se s kurzem nad 2.50 prostě vyplatilo. Pokud to bylo kolem 2, tak je to tragická sázka samozřejmě.

Reagovat
tomasinho

Divil bych se, kdyby to bylo nad 2,2.

Reagovat
Counter

A kdyby se ten debil nechal v páté minutě vyloučit, tak bys taky psal faktor Diouf?

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt,ze dekovat muzu pouze sobe.Faktor Diouf mi vubec nedosel.Kurz byl 1.8,je pravdou,ze posledni dva zapasy doma Ipswich vytekl,ale s dobrymi souperi,tudiz jsem cekal,ze kdyz tam prijede posledni tym tabulky,budou uz vedet co snim...Opak byl pravdou.

Reagovat
tomasinho

S 1,8 to byl nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

1.8? Ráno byl ve fortune jen 1.6.

Reagovat
smazaný uživatel

presneji 1.78,byl jsem rano v tipsportu.

Reagovat
Chazy

1,8 musí bejt jistota

Reagovat
Chazy

Poslední dva zápasy prohráli se špatnýma soupeřema, Diouf opravdu roli nehrál. Ale prostě aby se ti vyplatil kurz 1.8, tak musí bejt ta pravděpodobnost výhry nad 55%, což jsi tady neměl ani zdaleka.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste a jednoduse,jsem ňouma...

Reagovat
Chazy

Stane se to. Ale je potřeba si ty kurzy hlídat, v champu je hodně vhodnejch tipů s kurzem nad 2. Prohraje samozřejmě každej, ale tady jsi zřejmě měl špatnej odhad.

Reagovat
smazaný uživatel

Směšných 1.6

Reagovat
Chazy

Reagovat
Nikikrew

Lubi sa mi nasa hra. WBA si ani nepipol.Vermalen a Kosta je neskutocna stoperska dvojica :). RVP klasika, lubi sa mi aj Wallcot.Len strasne malo strielame.Preco to neskusia? .Pridat este jeden gol a dal by som sancu AA23, Parkovi a Josimu :)

Reagovat
Counter

Arsenal snad neměl víc než dvě šance, to je krásná produktivita. A WBA tomu pomáhá otřesnou hrou, s takovou budou hrát o záchranu...

Reagovat
minoLFC

Brown si dáva proti bývalemu klubu gól

Reagovat
smazaný uživatel

OT : 5. 11. 1605 , dneska je výročí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Druhou půlku zkusím asi United, ta Chelsea je marná až to hezký není.

Reagovat
smazaný uživatel

radšej Pool alebo AFC, to bude ešte zaujímavé.

Reagovat
Kenneth

AFC je rozhodlý a u Live je na hřišti ten dřevák Caroll.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to buď teraz posere na začiatku a zdramatizuje sa to, alebo bude pokračovať v pekných kombináciách a to bude pastva pre oči, takže nuda to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

AFC není rozhodlý ani když je to 4:0

Reagovat
Wat

Hlavně u Liverpoolu se dá očekávat, že budou hodně tlačit.

Reagovat
Trand

Nemyslím si, že AFC bude zajímavé, tipl bych to na dobrý nástup do poločasu, poté cca 15 hra o ničem, pak přijdou střídání a začne se zas hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to píšu, ale obrovsky nám chybí Torres, ten by vytvořil smrtící duo s Luisem. Narozdíl od něj ty šance umí proměnit..

Reagovat
minoLFC

fakt? posledný pol rok to tak nevyzerá

Reagovat
smazaný uživatel

jen za tuto sezonu by měl Torres tak 10 golů, z toho co Luis všechno spálí

Reagovat
minoLFC

no ale v Chelsea a repre premiena ešte menej šance ako Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

to vím, beru jak to bylo za ty 4 roky u nas

Reagovat
smazaný uživatel

v repre mu to nejde už tak 2 roky, i když hral v Liverpoolu v repre to nebylo to co za reds

Reagovat
smazaný uživatel

no zatím nuda, o ničem. zaloha nefungue, sturrridge přeci jen na středu umí meně než na kraji. lampard zase o něco méně než obvykle, kombinace nikde. bburn to umi zhustit a rozbít.. Mata mě zklamal, nedokaže zatím udělat přečíslení, pokud to skončí remizou nebudu se divit, ale takove zapasy se stejně rozhodnou (pokud vubec) někdy late v 80. podme chelseaa !!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nishikori

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nishikori dal ve tretim setu Djokopicovi kanara

Reagovat
tomasinho

Co se tam dělo? První set jasný a pak toto.

Reagovat
Chazy

Davydenko asi zasvětil Djokovice do sázení

Reagovat
Kenneth

Kurz 11. No tohle muselo bejt cinklý.

Reagovat
Kenneth

Nishi who?

Reagovat
Chazy

Talent docela.

Reagovat
tomasinho

Nepsals tak před dvěma týdny pseudotalent?

Reagovat
Chazy

Však říkám "docela", prostě ho vidím tak kolem 25. místa no. Semtam překvapví. Skuteční talenti jsou jiní.

Reagovat
13

Přijde mi, že stále nevyužíváme správně Andyho potenciál.. Vyhrál několik hlaviček a v okolí nikdo komu by se dalo sklepnout.

Reagovat
SunFells

Sakrááá, jsem myslel, že hrají až od pěti

Reagovat
smazaný uživatel

prišiel si o Vermaelenov comeback, Aaronovu genialitu a Robinovu pokračujúcu úžasnú gólovú štatistiku.

Reagovat
SunFells

damn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Jestli myslíš PL, tak ta se hraje o pěti maximálně v Neděli ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Herb si zase myslí, že se hraje v Neděli, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Chazy

Není tu, tak mu to může bejt asi fuk

Reagovat
tomasinho

Proč Dirk proboha?

Reagovat
niflheim

Dalglish zase "zvládá" střídání?

Reagovat
tomasinho

Jo, zase nesmysl, místo Hendersona měl odejít Lucas a místo Kuyta měl přijít Bellamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Dirk? Proč ne Bellamy? Proč ne Lucas? Proč Henderson dolů?

Reagovat
tomasinho

Zase střídání úplně na pyttel.

Reagovat
13

Hlavně aby Kenny zase nezapomněl střídat. na lavičce číhá Bellamy a Kuyt..

Reagovat
13

Reagovat
Wat

Tak teď to Downing slušně zadrbal, Luis úplně volnej.

Reagovat
niflheim

Villa, Chelsea a Live zabrat hergot...taťka potřebuje prachy na pivo.

Reagovat
Kenneth

2:1 Villa. Jak ty to děláš

Reagovat
niflheim

No vyhledej si můj příspěvek, kdy jsem Villu povzbuzoval poprvý...hned snížil Bent na 1:1

Reagovat
tomasinho

Snížil na 1:1

Reagovat
Wat

Reagovat
niflheim

Heh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

uz som ho tam videl,skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen je pri štandardkách asi 1000x nebezpečenejší než poleno Mertesacker. Vermaelen na hrad!

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

900 pro Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj, hlavne, že Agbonlahora som minulý týždeň dal von a dal som tam Adebayora...

Reagovat
Trand

Úplně to stejný jsem udělal.

Reagovat
Trand

Další assist.

Reagovat
Kenneth

Já dneska vyndal Benta a dal sem tam Ba.

Reagovat
afc

Walcott dnes velka slabota a Gervinho detto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten futbal už nie je tak zaujímavý ako 1. polčas, takže gunneri, hľadajte djouroua po tribúnach.

Reagovat
Trand

Černoch mluvící slovensky, to nemůže být tak těžké.

Reagovat
miky10

Torres Teď to rozjedem

Reagovat
miky10

Lampaaaaaaaaaard!!! Legend

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Ho dával?

Reagovat
miky10

Hlavou po nádherným centru Braňa

Reagovat
smazaný uživatel

super.

Reagovat
Error

Braňo Úžasná šajtle

Reagovat
smazaný uživatel

link na Pool?

Reagovat
miky10

6816

Reagovat
spider_8

Ať mi ještě někdo říká, že důvod proč hraje napravo Bosingva místo Braňa je, že umí líp útočit.

Reagovat
Maresma

Reina na jistotku

Reagovat
C0br

Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt si dělá prdel? Vyklusávat na svojí straně za hráčem..

Reagovat
tomasinho

V poslední době je tragický, stejně jako Kenny při střídání, to až není možné tohleto. Na lavičce je Bellamy, který by to rozběhal neuvěřitelně a on tam pošle Dirka. Navíc potřebujeme vymýšlet a on stáhne Henda a trapného Lucase nechá hrát.

Reagovat
sintha

Nemáte někdo anglickej SopCast na Chelsea prosím? Z tý rumunštiny už mi hrabe.

Reagovat
j_mrazik

Tchoyi

Reagovat
Chazy

Robiiins udržet

Reagovat
smazaný uživatel

proč Kuyt proč Hendo musí přijít Bellamy nejlíp místo Kuyta..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to předvádíme ten druhej poločas?

Reagovat
tomasinho

Velkú piču.

Reagovat
Masi

Byl by někdo ochotný mi sdělit proč je výsledek zápasu Liverpoolu takový jaký zatím je?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nezačne hrát liverpool aspoň jako první poločas, tak brzo bude prohrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Lucasa by som za to laxné bránenie vyfackal.

Reagovat
tomasinho

Nejenom za to, dneska už posral tak 15 rozehrávek.

Reagovat
SunFells

Zrovna jsem viděl tu Rambovu přihrávku, maestro

Reagovat
minoLFC

Boha už dajme gól

Reagovat
kiwwi

fuuuuu tak teraz mi odlahlo

Reagovat
niflheim

No jestli nakonec písknul pro nás...tak neměla přijít žlutá pro toho Ji?

Reagovat
niflheim

To si dělá prdel, ne?

Reagovat
niflheim

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf.

Reagovat
j_mrazik

Kostelník se nemohl na ty pomalý protiútoky dívat, tak se z pozice stopera rozhodnul naběhnout.

Reagovat
Wat

Škoda, že už pak nemohl, za ten dlouhej běh by si ten gól zasloužil.

Reagovat
Maresma

Divam se az na druhou pulku, a je to primo otresny. Ani nemam chut se na to dal divat... a o Kennyho stridanich ani nemluvim...v

Reagovat
Trand

Proč ne Arteta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Tak proto.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

co keby ste uz prestali byt vsevedovia a nesnazili sa vyzerat mudrejsie ako Wenger

Reagovat
Trand

O to mi vůbec nejde. Ale Rambo hrál prostě dnes lépe, než Mikel. Uznávám ten smajl tam asi neměl bejt. Jen jsem se nad tím pozastavil.

Reagovat
Trand

Ty jsi se nikdynepozastavil nad Fergieho střídáním?

Reagovat
kiwwi

ale nie tak, ze som z neho robil blba...skor stylom ja by som tam poslal toho a nie toho

Reagovat
Trand

Však já to taky myslel tak jako ty. Měl jsem napsat"Já bych radši poslal dolů Artetu, než Ramba, dneska byl slabší." Neřešilo by se to a význam by byl stejný. Omluvám se tedy, špatně jsem to formuloval, plus ten smajl tomu příspěvku dodal ještě větší zmatenost.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

on tam toho Pratetu nechává a Thea taky

Reagovat
SunFells

On zas nemá Oxe na lavce?

Reagovat
Counter

Nejkrásnější gól utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
vodka

Westwood

Reagovat
Nikikrew

Arteta !!!! :)

Reagovat
afc

nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Prateta pěkně...aspoň to!

Reagovat
SunFells

Peršan 1+2 ...asi bych si ho do té fanty už moh taky dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho tam ned=am, protože by se hned zranil

Reagovat
smazaný uživatel

*nedám

Reagovat
SunFells

Nebuď pověrčivý

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem tam Vermaelena - zranil se. Sagnu - zranil se. Younga - zranil se. Longa - zranil se. Silvu - zranil se. Jako nevim, obyčejně pověrčivej nejsem, ale už to nebudu riskovat kvůli nějakejm bodům.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná akce na Emirates

Reagovat
niflheim

Westwood

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Lee?

Reagovat
Kaze

Westwood jede do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Za nás dal gól Cesc! Tá podoba je dosť zjavná.

Reagovat
C0br

Proti Evrovi zákrok kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má, jako já, ve fantě Robina jako kápa?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
pawiel_afc

ja

Reagovat
Wat

Reagovat
Maresma

Reagovat
miky10

Reagovat
Kluivert9

skoro každej... už by mohli udělat, že na začátku si postavíš tým a budeš s ním muset hrát celou sezónu a ne tu komedii co je teď.

Reagovat
miky10

Vždyť ho má vůbec v týmu jen 19,7 %

Reagovat
Kluivert9

Zatím, po dnešku si ho tam dá dalších 25%... Pak to začne střílet Suarezovi, tak tam každej bude mít Suaréze...

Reagovat
miky10

A proč si ho tam všichni nedali po hattricku na SB? Samozřejmě je logický, že to bude stoupat, když bude dál dávat góly (jakože bude), ale říct, že ho maj všichni a nazvat to jen kvůli tomu komedií, když ho nemá ani pětina lidí...

Reagovat
Counter

Dalo si ho tam cca 223 000 lidí

Reagovat
miky10

To je nic

Reagovat
Tomekcz

Rooney a Evra to se dava

Reagovat
Amos

Rosa RvP Arteta

Reagovat
C0br

Rooney jaká svíce.

Reagovat
Tomekcz

no ale jinak v tom stredu kraluje

Reagovat
niflheim

Berba

Reagovat
tomasinho

Tak pojď Craigu, udělej té bídě za dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez a Lucas ven! Hned!

Reagovat
Kenneth

35 mio za toho nekopu. Neskutečné.

Reagovat
tomasinho

Dneska lepší než Suarez, Kuyt, Lucas a Hendo dohormady trapáku.

Reagovat
kiwwi

to ma byt meritko?

Reagovat
tomasinho

Ne, ale dneska mu fakt není co vyčítat, navíc fatk nekopa není. To ale on, ty nebo podobní nikdy neuznáte.

Reagovat
niflheim

Ten Liverpool by mohl dát gól.

Reagovat
tomasinho

Není z čeho.

Reagovat
niflheim

S takovou přijdu o těžký prachy

Reagovat
Minister

preco nedal Parka

Reagovat
smazaný uživatel

také jsem ho tam chtěl

Reagovat
Erdovec

Downingova střela dokumentuje náš výkon v druhé půli

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych jim boda přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Heheh

Reagovat
smazaný uživatel

U vás je ta rivalita jen kvůli lokalitě, nebo je tam nějaká hlubší averze mezi fanoušky?

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem starší. Táhne se to snad od 17 století. Ale přesně ti neřeknu proč. Zkrátka Newcastleští a Sunderlandští se vždy přikláněli na opačný strany u vladařů, v bitvách...

Reagovat
minoLFC

Gól preboha už konečne dajte

Reagovat
Kaze

Teď mě napadá, je v nějakém předním českém týmu nějaký talentovaný Vietnamec? Bylo by to těžko uvěřitelné, že jeho rodiče by mu dovolili fotbal místo právníků, doktorů atd.

Reagovat
smazaný uživatel

jo...v FC Levné Oděvy

Reagovat
Kaze

Ty proti nima něco máš?

Reagovat
Wat

Dnes se jeden prosadil za Spartu B, jméno nevím teda.

Reagovat
miky10

Zrovna dneska jsem vyplňoval statistiky druhý ligy a narazil jsem na jakéhosi Maca, ročník 1992 a hraje za Spartu B, dneska dal dva góly

Reagovat
miky10

Quan Mac Hong

Reagovat
Wat

Reagovat
Kaze

Pozice? A výška?

Reagovat
Wat

Záložník, 174 cm.

Reagovat
miky10

Jdi už do háje

Reagovat
Wat

Promiň.

Reagovat
miky10

Stejně jsi to určitě zjišťoval na EF, kam jsem to vyplňoval já

Reagovat
Wat

Prd leda, oficiální stránky.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Záložník, 174

Reagovat
Kaze

Díky oboum, snad si na něj někdy najdu čas.

Reagovat
smazaný uživatel

1000 pre City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nééééééééééééé!! tohle měl bejt gól Aggere!!

Reagovat
niflheim

Ty vole jsem se lekl

Reagovat
miky10

Suárezi, nenatahuj to a rozhodni, ať je ta moje dnešní fanta opravdu dokonalá

Reagovat
miky10

Hehe, ještě Morison gól

Reagovat
Tomekcz

to chce druhej gol, jeste se Bendtner ukopne

Reagovat
niflheim

Chicharito -->

Carrick <--

Reagovat
Tomekcz

Javier se tam poraddrzi dneska hodne marnej

Reagovat
tomasinho

Další super provar, Bellamy přijde na hřiště, ale jde na hrot a na kraji pobíhá pomalý Kuyt. To už je dneska fakt neuvěřitelná komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda štěstí nám přeje..

Reagovat
miky10

Swans by si ten gól zasloužili

Reagovat
minoLFC

za čo?

Reagovat
tomasinho

Za to, že v 2. půli jsou lepší než my.

Reagovat
miky10

V druhý půli vás jasně přehrávaj, jsou nebezpečnější a navíc sympaťáci

Reagovat
smazaný uživatel

nemůže říct člověk co viděl první poločas..

Reagovat
miky10

Očividně může, Swans by si ho za druhou půli rozhodně zasloužili...

Reagovat
smazaný uživatel

dementi z DIGI Sportem - reklama

Reagovat
SunFells

Kurvaaaaaaa, Swansea pohřbí takovou tutovku

Reagovat
soukup

Doncaster paráda, ale začínám se bát o Coventry

Reagovat
Chazy

Taky si koledujou dlouhodobě. Robins se mi teď vážně rozjeli.

Reagovat
soukup

tak navíc mají prostě marnej kádr, tam by se slušní hráči dali spočítat na jedný ruce, zbytek je tragédie a ta mateřská škola jim taky nepomůže

Reagovat
Amos

Ten Arshavin je totalne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu od Kennyho prekaučovaný zápas.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Tomekcz

omg Hernandez

Reagovat
Wat

Žena pohřbila naděje.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

ty svině jedna zasraná

Reagovat
13

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
13

tak ne

Reagovat
Kenneth

To je poprvý co vidím ženskou na postranním.

Reagovat
smazaný uživatel

ta píča!!vymrdat jí kadák!!

Reagovat
Wat

...

Reagovat
minoLFC

ta piča, ženské k futbalu nepatria

Reagovat
Pinturicchio

Vidláku.

Reagovat
smazaný uživatel

mino opět projevuje svoji vysokou inteligenci

Reagovat
smazaný uživatel

mino je mimo

Reagovat
minoLFC

bež kamsi, som nasratý

Reagovat
j_mrazik

Ta pomezní, co odmávala ten ofsajd je najednou neskutečně hot!!!

Reagovat
SunFells

Co děláte blbci, jasný ofsajd.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Však jo.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm

Reagovat
Chazy

Wow

Reagovat
minoLFC

to bola šupa od Glena

Reagovat
miky10

Vorm

Reagovat
Kenneth

Ty pičo Vorme ty si blázen.

Reagovat
13

Vorm je neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

proč proti nám ty brankáři čarujou??

Reagovat
Pinturicchio

Vorm

Reagovat
SunFells

Vorm to tam neskutečně drží v posledních minutách.

Reagovat
kiwwi

VIdic je kraaaaaal

Reagovat
Wat

Čaroděj ten Vorm.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomaly každý brankár je proti nám čarodejník...

Reagovat
smazaný uživatel

Robin teď mával fanouškům...nehajloval náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

uff, to bylo otresny, ale 3 body jsou doma

Reagovat
kiwwi

business as usual

Reagovat
Masi

Ajaj kdo by to čekal že Liverpool s nováčkem bude jedinej zápas co nevýjde

Reagovat
niflheim

Tak Vorm mě připravil o těžký prachy

Reagovat
smazaný uživatel

napodobne...

Reagovat
niflheim

21 korun no

Reagovat
Wat

22 ne?

Reagovat
niflheim

21

Reagovat
Masi

asi nás bude víc

Reagovat
Nikikrew

Liverpool

Reagovat
SunFells

Výborně Swansea Tak to už boduje druhý nováček na Anfieldu, kdy dorazí Quenns Park?

Reagovat
mul

potesili,len nech takto oberaju LFC aj ostatni zo spodu tabulky ,za to co predvadza Suarez im ine ako neucast v LM ani neprajem...

Reagovat
smazaný uživatel

za ten konec doufam že Swansea sestoupí..nahrávat si vzadu

Reagovat
miky10

Neuvěřitelná drzost

Reagovat
tomasinho

Zalez blbečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ty jsi fakt cyp.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Reagovat
Ranoth

celemu liverpoolskemu tymu bych dal za dnesek povinne kazdy 5 kolecek okolo anfieldu za tu nemohucnost strelit gol

Reagovat
tomasinho

K čemu? Spíš každému vzát měsíční plat a Kennymu taky za další neuvěřitelně prokoučovaný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

a Kenny snima za střídání měl dát dolů Henda ale místo Bellamyho a Carrolla tam nechat on by gól dal..

Reagovat
afc

9 vyhier z 11 zapasov potesi.Dnes pohodove vitazstvo,ziadne zranenie + LFC potesil.Fajn sobota.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiwwi

ale ked som vam vravel ze budete OK tak ste plakali ze neskoncite ani v prvej polke

Arsenal v tej top 4 proste skonci aj keby traktory padali

Reagovat
afc

Tak je obdivhodne,ako sa cele muzstvo vysporiadalo s vypraskom na OT a prehrou na Rovers.To som fakt necakal,ze sa tak rychlo z toho dostaneme a zrejme nie som sam.

Reagovat
kiwwi

sak ste vsetci fnukali jak pubertacky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimtě. Zas se tady stavíš do role proroka a cucáš si tady z prstu reakce fanoušků Arsenalu. My jsme taky říkali, že to boje o LM se vrátíme, to jiní nás pasovali na boj o záchranu. Ale o tom, jestli v LM skončíme se teprv rozhodne, je tam našlapáno.

Reagovat
smazaný uživatel

*že do boje

Reagovat
kiwwi

fakt sa mi to nechce hladat, ale totalne ste rezignovali po par zapasoch, nadavky na Wengera, neverili ste novym hracom atd. atd....kaslat nato, hlavne ze budete drzat Liverpool von z top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, no. To je taky o tom, jaké fanoušky máš na mysli. Především bylo rozčarování z toho léta, který bylo posraný (a posraný opravdu bylo, to né, že ne), nasranost z výsledků a ze hry. Ale myslim, že všichni soudný fanoušci s tim zlepšenim počítali, i když třeba ne tak rychlým.

Reagovat
smazaný uživatel

Toreeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

dá se někde podívat na sestřihy zápasů , ne jenom góly?

Reagovat
kiwwi

vecer budes mat MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

pokud budu doma

Reagovat
Trand

Pokud ne, tak to bude tady: http://matchofthedays.com/

Reagovat
Counter

Arsenal má stejný počet bodů jako LFC

Reagovat
afc

Kolko sme pred mesiacom stracali?

Reagovat
smazaný uživatel

navíc 3 bodíky od čukotky....pěkně jsme se zvedli.

Reagovat
miky10

"Proč se v Blackburnu nastavují jen 4 minuty, když byl v první půli Čech ošetřovanej asi 10 minut?"

Reagovat
kiwwi

a co ma spolocne prva polovica s druhou?

Reagovat
Wat

Nepochopil.

Reagovat
kiwwi

no nie? sak preto sa pytam

Reagovat
Wat

Už ti to vysvětlil.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

kiwwi, kiwwi...Ty uvozovky znamenají, že někoho cituju, ten smajlík se tomu dotyčnému vysmívá

Reagovat
vladis271

fuck, fuck, fuck.... Ke%d

Reagovat
Kenneth

Už je sestava City?

Reagovat
Wat

Čekání na Silvu?

Reagovat
Kenneth

Ne, místo něho sem dal už Lucase. Jen mě prostě zajímá.

Reagovat
miky10

Já doufám, že hrát nebude, první náhradník Morison dal góla

Reagovat
Kenneth

Odkdy se náhradníkům počítají body?

Reagovat
miky10

Ježiš, vy jste všichni nechápaví

Reagovat
Kenneth

Když se někdo zraní tak tam jde automaticky náhradník?

Reagovat
miky10

Ano, pokud někdo nenastoupí, jde místo něj náhradník...

Reagovat
Kenneth

Ty vole, a já dával na náhradníky vždy ty největší žumpy. Sem tam toho Silvu mohl v klidu nechat.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je nejlepší když ti jde někdo na plac v 92. minutě

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

A když nenastoupí obránce a první na střídačce je záložník, budou se počítat body záložníkovi nebo obránci na střídačce?

Reagovat
miky10

Záložníkovi, pokud ti v základu zbydou aspoň tři obránci.

Reagovat
Trand

Ok, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Á, tak Silvička hraje...Tak snad nenastoupí Reo-Coker

Reagovat
miky10

A nebo bude stačit, když dá Silva tři asistence

Reagovat
miky10

Uff, důležitý tři body. Lamps

Reagovat
vladis271

Labute to vedia zahrať. Suarez dnes smeroval všetko medzi 3 žrde, ale po drevákovi Geovi si vybere dobrý deň ďaľší brankár. Adam na facku. Lucasa zavret do suda a hodiť do rieky, ak sľúbi, že sa už nevráti, uvažoval by som nad člnom.

Reagovat
smazaný uživatel

labutě pěkně ! :)

Reagovat
smazaný uživatel

QPR team: Kenny, Gabbidon, Bothroyd, Faurlin, Mackie, Traore, Barton, Young, Helguson, Wright-Phillips, Ferdinand. Subs: Murphy, Orr, Hill, Derry, Smith, Andrade, Puncheon.

Manchester City team:Hart, Richards, Kolarov, Lescott, Savic, Yaya, Barry, Milner, Silva, Aguero, Dzeko. Subs: Pantilimon, Zabaleta, Clichy, Kolo, A. Johnson, Nasri, Balotelli.

Reagovat
Kenneth

Silva fákt hraje. Se na to už vyseru, vážně.

Reagovat
Wat

Mám ho tam, jupí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
miky10

Moc pěkná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

sakra, dneska silva nastupovat nemusel...

Reagovat
miky10

Reagovat
minoLFC

snaď mi Džeko spraví fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole 54 bodu za 6 hracu, zatim moje nejlepsi kolo

Reagovat
miky10

56 za 7

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám ,že se Savič před baráží nedostane do formy

Reagovat
kiwwi

omg ja som si teraz vsimol ze som dal Ruddyho namiesto Vorma do brany, ja som korunovany chuj

Reagovat
minoLFC

občas sa zhodneme

Reagovat
Danny Larkin

taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

QPR hraje hezky.

Reagovat
mithro

2 - The last two times Wes Brown has found the net at Old Trafford it's been for his own side (v Manchester United, v Marseille). Owned

Reagovat
smazaný uživatel

QPR hezky pěkně

Reagovat
mithro

Reagovat
nemamvasrad

Snad zvládnou ve stejném tempu celý zápas.

Reagovat
Tomekcz

no nwm, zatim podobne jak s Chelsea, ale ta je pak mlela i v 10.

Reagovat
nemamvasrad

Já tomu nevěřím, je to jen přání.

Reagovat
vitasrp

*Mlela i v 9..

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko ty drevo drevené ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jaaaaaaaaaaaaaay Boooooooooothroyd

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to nebyl faul na Kuna

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko niekedy zahraje super a niekedy mam pocit, ze drevenejsi utocnik v PL ani neni..

Reagovat
smazaný uživatel

Ngog bo jak se to píše?

Reagovat
smazaný uživatel

ak do druheho polčasu nenastupi Balo , tak je to v prdeli ...s tym tragedom na hrote nič neotočia

Reagovat
smazaný uživatel

no akurat, ked som to postol, tak ten dilino vyrovna

Reagovat
smazaný uživatel

zakrikli sme ho

Reagovat
smazaný uživatel

Džžeekoo , to je kokot-.

Reagovat
Tomekcz

skoro 2:0 skodaa

Reagovat
mithro

ja sa to bojim zapnut, urcite potom silva vymysli nejaku genialnost a to drevo dzeko to doklepne do brany

Reagovat
mithro

a je tam

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
nemamvasrad

1200. pro Arsenal.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vám Džeko zavřel huby... Opět...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyčka .. sakra

Reagovat
minoLFC

no jo drevo Džeko si urobil všetkych obrancov a dal k tyčke body do fanty

Reagovat
Tomekcz

spis Anton to pekne projel, sel brzo na zem

Reagovat
niflheim

Pokrytci.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlouhou má Kompany stopku ? 3 zápasy?

Reagovat
niflheim

Na jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

co to Richards zkoušel?

Reagovat
smazaný uživatel

DAAAAAAVIIID the Wizard

Reagovat
smazaný uživatel

a Edin parádně.

Reagovat
miky10

Tak se Silva vyplatil, paráda

Reagovat
t0mmy33MCFC

uz je motaj, uz je motaj !

Reagovat
smazaný uživatel

Co chybělo...

Reagovat
minoLFC

Džeko 3 parádne obranné zákroky za sebou

Reagovat
vitasrp

City brání v hrozně úzkém obranném bloku, na krajích hřiště mají doslova dálnice.. Škoda, že Traore nedá rozumný centr, po stranách určitě vede cesta k úspěchu..

Reagovat
iamek

Uz ho dal :). Pis to castejc. City je trapne druhy zapas po sobe v lize. Sakra jak nam mohlz dat sestku :/

Reagovat
t0mmy33MCFC

nebude to tim ze utd je jeste trapnejsi?

Reagovat
iamek

Srr nema smysl se bavit s fans co sleduji city druhou sezonu. Pokud vubec druhou.

Reagovat
Chazy

Co to s tím má společný?

Reagovat
Maresma

nekdy se zacit fandit musi

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeee

Reagovat
Tomekcz

jeste jeden QPR, druhou puli si s nema jen hrajou

Reagovat
niflheim

To doufám...teď, když už mi ticket prosral 'pool....QPR jedééééééém

Reagovat
Tomekcz

jen se bojim Supermaria

Reagovat
smazaný uživatel

Savic , zase...

Reagovat
diastan

Klid Mario jde do hry :)

Reagovat
diastan

Ani nemusíí :D

Reagovat
Kaze

Nevíte, jak je to s rozšířením kapacity OT?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě u toho anglického fotbalu začíná srát: dva hráči jdou rovnocenně do souboje tělem a ten který to ustojí tak fauluje

Reagovat
smazaný uživatel

Yaaaya!

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon Rangers! Znova vyrovnat!

Reagovat
smazaný uživatel

mário

Reagovat
diastan

Jak by řekl Chramosta kontakt tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

Edin má nakonec parádní zápas.

Reagovat
Chazy

Prostě kretén.

Reagovat
mithro

tycka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu sebral ten odkopnutej balon

Reagovat
smazaný uživatel

tři body doma , huráá.Parádní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Barton je fakt hrozne vypatlanej curak!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: prosím vás nevíte někdo heslo k rozbalení skidrow verze foptball managera 2012?

Reagovat
smazaný uživatel

záleží odkud si stahoval..takhle ti nikdo moc nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus tohle ******** nebo tohle ********

Reagovat
smazaný uživatel

Victor Moses has had more shots without scoring (32) than any other player in the Premier League this term.

Reagovat
kiwwi

niekto prekonal Rodalegu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chce Wigan s touhle dvojkou ostrostřelců udržet je mi záhadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dvojkou, nezapomen na superstrikera Di Santa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se držela minuta ticha včera v Anglii ?

Reagovat
smazaný uživatel

Remembrance Sunday. Minuta ticha mela byt az pristi tyden, ale je repre pauza.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je co ?

Reagovat
kiwwi

robia ti problemy zakladne ukony na internete?

Reagovat
smazaný uživatel

aha se nemůžu zeptat ?

Reagovat
miky10

Můžeš, ale poukazuješ tím na to, jak jseš neschopnej.

Reagovat
smazaný uživatel

já se třeba radši zeptám někoho .. a nevim o co ti jde. si rejpej do někoho jinýho a o mě se nestraej

Reagovat
kiwwi

ved ja sa tiez len pytam

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptam se te, co ti prijde snazsi: Zadat dve slova do googlu, nebo cekat ctvrt hodiny na odpoved a kroutit ocima?

Reagovat
smazaný uživatel

ježíš ... přečet sem si to, zeptal se a pak se kouk i na net nevim co z toho tady děláte. se člověk jednou zeptá, a hned ho tady ukamenujte ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi je snazsi kroutit ocima... Nick te omlouva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

příště se tady radši nikoho na nic ptát nebudu. abys ses z toho neposral, že se tu člověk jednou zeptá .. napadat nick, to by ti šlo ... další trapnost zdejších uživatelů

Reagovat
vitasrp

Však fandíš Chelsea, musíš počítat s tím, že se do tebe kvůli tomu lidi budou navážet..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt sem ti odpovedel na to, na co ses ptal.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Co se divíš? Polovina lidí tady má kocovinu a není zvědavá na někoho kdo se ptá na věci které si může sám najít za deset sekund.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na tohle se cítím

Reagovat
kiwwi

musis pit castejsie a zvyknes si

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš stárnu, ale už pro mě není alkohol takové lákadlo jako dřív. Dneska si dám svých šest dvanáctek a do ničeho divokého se neženu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale občas se to nepovede, něco se zvrtne a ráno si říkám, fuj já sem prase, dyť mě ani není blbě

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemívám kocoviny už takové čtyři roky. Všichni kolem mě blijou, ráno chodíjou jak mrtvoly a já su docela v pohodě. Teda večer je mě vždycky jak psovi. Ale ráno nikdy. Ale včera mě to moc nesedlo, v kombinaci s fotbalem sem dopadl špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, když jde fakt do tuhého, tak mi většinou druhý den zle fakt je....

Reagovat
kiwwi

tak u nas to nie je slobodna volba...proste musis a kazdy je s tym zmiereny

Reagovat
smazaný uživatel

"Nad alkoholem se nedá zvítězit, jenom východňári zremizovali"

Reagovat
kiwwi

snazime sa, no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To uz mi prijde strasne ohrany

Reagovat
smazaný uživatel

Ale svůj výchovný význam to neztrácí.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

vzpomínka na padlé ve válce

Reagovat
tomasinho

A k tomu jsem četl i to, že FIFA zamítla anglické repre v přátelácích mít ma drese tradiční symbol červeného máku.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Bayern +

1300. pro Stoke City Football Club

Reagovat
smazaný uživatel

Kvitová

Reagovat
smazaný uživatel

KVITOVAAAA!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

hmm hezky, uvidíme co předvede vrchní labil Šafářová....

Reagovat
smazaný uživatel

Ta to prosere za hodinu a ctvrt, ale debl bude neskutecnej

Reagovat
Wat

Na ten se taky neskutečně těšim.

Reagovat
tomasinho

To bude, 4 velmi dobré deblistky, Rusáci postaví Kirilenko se Svetlanou, která debla taky umí. Bude to fakt super. Akorát kvůli tomu nebude živě florbal.

Reagovat
miky10

Péééééťa!!!!

Reagovat
minoLFC

Džekovi prajem korunu kráľa strelcov

Reagovat
kiwwi

by sa nam vsetci z inych lig smiali, ze co je to za ligu ked tam vyhra krala strelcov take drevo

Reagovat
Chazy

To jo, hlavně fanoušci Bundesligy, kde ho vyhrál taky

Reagovat
kiwwi

ti sa zato doteraz hanbia

Reagovat
Chazy

To tak, on tehdy měl k těm 22 gólům ještě 10 asistencí, takže tam prostě lepší útočník nebyl. A v PL taky pomalu začíná patřit k nejlepším.

Reagovat
smazaný uživatel

Že se s ním o tom bavíš. Podle něj musí mít vysoký útočník na zádech jméno Berbatov, aby nebyl dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko je lepší útočník než Berbatov... Pokud bych si měl vybrat mezi nima, je volba jasná...

Reagovat
Chazy

Tak teď je to asi pravda, ale zas dřív Berbatov hrál na úrovni, na jakou se Džeko jen tak nedostrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, taky hovořím o současnosti... Ale přesto je schopen kiwwi Džeka stále nazývat dřevem a Berbatova géniem...

Reagovat
Chazy

Tak Berbatov je génius, jen je čím dál tím míň kvalitní fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho v týmu nechtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Jinou reakci jsem popravdě ani nečekal...

Reagovat
kiwwi

vzhladom na to, co si napisal, boli tvoje ocakavania spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tobě i v současné formě, v právě probíhající sezóně, přijde Berbatov lepší než Džeko? Nebo hodnotíš Džeka z doby příchodu do PL a Berbatova ze zašlé slávy?

Reagovat
niflheim

Berbatova ze zašlé slávy?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ti přijde pořád na stejné úrovni jako byl, pořád stejně dobrý?

Reagovat
niflheim

V minulé sezóně ze 42 zápasů 21 gólů...co se ti nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

A Džeko v současné ze 14 zápasů 13 gólů... Jinak tady ani tak nejde o Berbatova, jako o Džeka... Já vím, že je Berbatov dobrej útočník, ale řekl bych, že Džeko je lepší...

Reagovat
Chazy

On nemůže bejt tak hloupej, aby hodnotil Džeka podle prvního půl roku, pokud sleduje MU dýl jak 2 roky ... Prostě jen neuzná chybu, dokud nebude muset a zatím nemusí.

Reagovat
kiwwi

to ako mam porovnat teraz hraca ktory sedi na lavicke s hracom ktoremu sa momentalne dari a dava goly a ma mi vyjst kto z nich je lepsi? takto to fakt nefunguje...

Reagovat
smazaný uživatel

A tak z jakýho hlediska je pro tebe Berbatov tak skvělej a Džeko dřevo?

Reagovat
kiwwi

z hladiska "pozriem a vidim"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo... Vsadil bych cokoliv, že kdyby naprosto stejné výkony předváděl někdo u United, budeš ho tady vynášet do nebes...

Reagovat
Chazy

A kdyby někdy hrál Berbatov za Everton, ty ho zas uvidíš lepšího jak Džeka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím... Ale nemám ve zvyku hodnotit výkony hráčů podle toho, zda hrají za tým, kterému fandím nebo ne...

Reagovat
kiwwi

pozri nizsie

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, že je skvělej útočník prokázal již několikrát... Jeho podceňování nechápu...

Reagovat
Wat

Radši Robinovi, za ty jeho výkony v poslední době.

Reagovat
kiwwi

Robinovi to nemusime priat, Robin si to s prehladom vystriela

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 6816 Staré dobré YES

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ty vole...O'Hara v útoku, Jarvis na lavičce, stejně jako Hammil...to je zas takové zabité.

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie bude podhrot..

Reagovat
niflheim

Tak to jde, ale pořád je ho tam škoda...on je takový motor zálohy, co hraje od šestnáctky k šestnáctce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Wolves hrajou dobře. Dvě velké šance, možná penalta.

Reagovat
niflheim

Jasná pencle

Reagovat
mithro

LOL

Reagovat
mithro

hugo hugo

Reagovat
niflheim

Jamie

Reagovat
smazaný uživatel

Di Santo krásný pas a Rodallega se teď cítí asi fajn...

Reagovat
SqueeZy

Jestli takhle hodlá Wigan pokračovat, tak to letos na záchranu nevidím.. Tohle byl klasický příklad nedáš - dostaneš. Prvních 20 minut takových šancí a nic z toho, to je bezmoc..

Reagovat
Chazy

Wigan letos jednoznačně na sestup vypadá, prostě chybí kvalita. To není nesehranost a špatnej herní projev, naopak v tomhle směru není moc co vytknout (až na občasný blamáže v obraně, který ale zas vycházej z individálních chyb a ne špatný organizace). Prostě se nepodařilo nahradit Palaciose, Valenciu, Nzogbiu, Brambla atd.

Reagovat
SqueeZy

To jsi mě moc nepotěšil

Reagovat
Chazy

Tak Wigan už pár zázraků předved, třeba přijde další letos. Ale zatímco včera sem ještě celej rok relativně věřil, letos bych byl v šoku ... je potřeba hodně věcí změnit.

Reagovat
Chazy

* zatímco loni

Reagovat
SqueeZy

Šancí je celkem dost, je potřeba je dávat.. Nemyslíš že takový Zaki vol II. by jim nepomohl? Mě ten tým připadá slušně poskládaný.. Celkem mě překvapuje co píšeš o té organizaci, sice je letos tolik nesleduju, ale myslel jsem že je chyba právě tam.

Reagovat
Chazy

Jj, ten by pomohl, jenže kde nějakýho najít? ... No někdy opravdu obrana dělá naprosto nevysvětlitelný chyby, ale to je prostě nedostatkem kvality, většinou se jedná o individuální chyby. Ta taktika je podle mě nastavená dobře.

Jsou to prostě hráči, se kterýma musíš betonovat, pokud nechceš dostat gól

Reagovat
SqueeZy

vzadu je to vážně na štíru, ještě nikdy jsem neviděl 4 hráče jednoho týmu bránit jednoho útočníka, pak to vypadá jako okopávaná alias divizní "hurá fotbal". Budeme se muset modlit za zázrak, ty góly musí začít padat..

Reagovat
Chazy

Někdy to tak vypadá no. Každopádně asi máš pravdu v tom, že ten tým solidní je, akorát liga je čím dal tím složitější. Ať letos z PL spadne kdokoliv, bude to tým s kvalitním kádrem.

Reagovat
SqueeZy

Viděl jsi to teď? Habsi Doufám že jestli spadnou tak on bude chytat v PL dál.. Ta obrana je víc než tragická..

Reagovat
Chazy

Viděl no. Wigan se loni zachránil díky tomu, že přesně tohle ve druhý polovině sezony nepředváděl.

Reagovat
SqueeZy

ten konec sezóny byl skvělý no, škoda že to nedokážou hrát celou sezónu..

Reagovat
kiwwi

tipujem ze z dvoch vypadavajucich sa obaja vratia naspat na dalsi rok a treti bude Blackburn

Reagovat
Chazy

Záleží na tom, jak se rozpadnou kádry. Třeba Wigan bude mít velkej problém udržet hráče.

Reagovat
SqueeZy

To bez debat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti nevim, jestli Rovers spadnou. Pokud do Vanoc vyhodi toho pitomce a prijde jim na lavicku nekdo kvalitni, tak se s tim kadrem muze bez problemu zachranit, je to jen o tom, jak dlouho tam budou trpet neschopnyho Keana.

Reagovat
kiwwi

preco to Martinez neskusi aspon zaplatat hostovackami? viem ze to nie je riesenie, ale aspon na tu zachranu by to pomoct mohlo

Reagovat
Chazy

Těžko říct. Taky záleží na tom, jací hráči na hostování jsou k dispozici. Mě by překvapilo, kdyby ta snaha po loňský zkušenosti s Cleverleym nebyla (přecijen přišel Vanholt). Asi nebylo nic moc k dispozici.

Reagovat
Usty

Fotbal je neskutečně krutej..

Reagovat
SqueeZy

jejich dnešní zakončování je krutý..

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Btw, tohle by snad nezahodil ani Torres.

Reagovat
Wat

O'Hara.

Reagovat
SqueeZy

Uff, aspoň že ho tam dokop..

Reagovat
niflheim

Tam nepískne penaltu na Hunta a proti mu potom ano

Kažopádně Wayne zase pech

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra

Reagovat
vodka

O'Hara další 4 body do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se takhle proměněná penalta počítá ve fantě? Je to pro brankáře chycená pencle a obdrženej gól (pro hráče neproměněná pencle a vstřelenej gól), nebo nechycená pencle (proměněná pencle)??

Reagovat
miky10

A, ten gol nebyl z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
vitasrp

To je zase bláznivej zápas.. Wolves mi připadají hodně tragičtí, to jejich bránění je prostě slušný chaos, vážně by s tím po 3 letech už mohli něco dělat.. Navíc je Wigan slušně napadá, takže jim několikrát míč odevzdali už na vlastní polovině, ale je fascinující, že takový brejk Latics ani jednou nedotáhli. Inu, to jejich zakončení, to je opravdu na zabití..

Co nedá Rodallega je prostě neuvěřitelný, ten chlap by to snad měl zabalit.. Wigan má naprosto pohodově na vítězství, Wolves přehrává a až na dě individuální hrubky v obraně jim nic moc nedovolil, jenže k čemu jim to je, když nepromění ani nejvyloženější šance.. Fotbal hrají pěkný, to jo, momentálně se mi líbí o dost víc než Wolverhampton, jenže efektivita je nijaká a s tím se nevyhrává.. Kdybych si měl vsadit, kdo vyhraje v druhé půli, dám určitě na domácí..

Reagovat
Chazy

Tak tak, v championship se to bude vyjímat ...

Reagovat
kiwwi

Alex Ferguson took over as manager at Manchester United the bottom four in the first division as it was known then were :-

Manchester United

Chelsea

Manchester City

Newcastle.

25 years later as Sir Alex Ferguson celebrates his silver anniversary of taking over United the top 4 in the premiership happen to be :

Manchester United

Chelsea

Manchester City

Newcastle.

neuveritelna zhoda okolnosti

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton - Stoka. To by som si prial 0-0 alebo 3-3 s hetrikmi Hangelanda a Shawcrossa.

Reagovat
Error

Shawcross nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

určite?

Reagovat
smazaný uživatel

nie je ani v nominácii?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na lavicce.

Reagovat
Error

Ne, dneska do zápasu nezasáhne

Reagovat
smazaný uživatel

nie Hangelanda, Cahilla samozrejme.

Reagovat
niflheim

Edwaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Chazy

Tohle je k pláči

Reagovat
Wat

Reagovat
Usty

Al-Habsi

Reagovat
smazaný uživatel

Wááááááááááááááááááááááááááárd! tohle už snad musíme dát

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Wolves?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo. Sice můj první klub byl Man United takže budu mufan do konce života(z nostalgie) ale Vlci mě hodně chytli a už nepustili..

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbaloví Mufani tu loď opouští nějak často, hrubas, Chazy, hefy, ty

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy. Ikdybysme po odchodu SAFa zpadli tak prostě... byl to klub co mě přvedl k fotbalu takže... budu v srdci pořád.

Reagovat
niflheim

Tak Wolves přejeme třeba i já a prospero

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jim taky přeju, ale HonzíkKája se vyjadřoval jako "my"...

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím United a Vlkům. United kvůli tomu co jsem psal nahoře a Vlci prostě chytli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se MU nikdy nezrekl, ale fandit jim je nuda

Reagovat
kiwwi

sme sice dokonali ale vobec to nie je nuda...tesim sa z kazdeho golu proti hociakemu superovi rovnako uz roky

Reagovat
smazaný uživatel

Ja od fandeni proste ocekavam vic

Reagovat
kiwwi

co take?

Reagovat
smazaný uživatel

United jdou do 40 zapasu v sezone jako favorit a muzou jen zklamat, to me nebavi. Samozrejme v LM, v FA Cupu, v obou ligovych derby i v zapasech proti CFC a AFC si zapasy MU uzivam a moc jim fandim.

Reagovat
kiwwi

cize nemas rad, ked ta klub sklamava

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rad, kdyz ve 3/4 zapasu jsou jen dve moznosti - povinna vyhra nebo zklamani a nastvani.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Nikdy sem nevedl Man United v žádném manažeru, páč si myslím že by to pro mě nebyla pořádná výzva. (A taky sem nikdy neměl to srdce vyhodit SAF ). Ale fandit United je něco co se nikdy neomrzí. A zase tak dominantní tým to není abych se mohl bez emocí dívat na každý zápas s tím že titul vyhrajem ať se stane co se stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja mluvim o sobe, ne o tobe Me to proste nebavi, vzdycky jsem pral vic tymum, aby me to naplnovalo. Nerikam, ze fandit United je neco spatnyho, kdybych si to myslel, nezastavam se vas tu

Reagovat
smazaný uživatel

Šak já taky píšu o sobě. A navíc, Man United je jediný tým kterému fandím který je schopný něco vyhrávat. Ostatní týmy kterým přeju, aji když často hrajou na špici a nebo u ní, tak tituly a trofeje zrovna nesbírajou. Sigma, AZ, Schalke, AS, Marseille, tak trochu Bilbao.

Reagovat
niflheim

Al-Habsi má neuvěřitelný pech dneska

Reagovat
SqueeZy

Tohle asi ani nemá cenu komentovat.. Je mi líto Habsiho..

Reagovat
Side

Al Habsimu za chvílu asi jebne Neskutečný zákroky a stejně je to k hovnu

Reagovat
Wat

Al-Habsi!

Reagovat
Usty

Seru z něj...!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo Al-Habsi je neskutečnej

Reagovat
Chazy

Teď tu bude Habsi za neskutečnýho gólmana, přitom taky umí vymyslet neskutečný chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každej z nás tady hodnotí doufám jen dnešní zápas...

Reagovat
mithro

to zakoncovanie hracov Wiganu

Reagovat
Wat

Tak Bolton se s tim nemaže.

Reagovat
niflheim

OT: http://youtu.be/zuzaxlddWbk - tak tohle se jim neskutečně povedlo

Reagovat
kiwwi

pekne ale aj tak sa mi viac pacila na Black Ops

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie zajel. ukázkovej faul i s ukázkovým pádem.

Reagovat
smazaný uživatel

Keďže Shwacross nehrá, tak je to jasné: Bolton!!

Reagovat
vitasrp

Alcaraz je kokot, plivat na protihráče je vážně nechutný..

Reagovat
smazaný uživatel

Sem to rikal, ze by mel Coyle prestat s tema experimentama s N'Gogem a dat na hrot ke Kevinovi Klasnice

Reagovat
niflheim

Ty vole...mě fakt ten ticket nevyjde jen o ten Liverpool

Reagovat
Maresma

Ta Kirilenkova je nadherna

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je Sharapova najlepšia.

Reagovat
Chazy

Taková mediální bublina ... jsou hezčí hráčky.

Reagovat
Maresma

Kdo?

Reagovat
niflheim

Ivanovicova?

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

To uz v soucasne dobe skoro neni hracka, ta uz vyuziva tenisu jen jako privydelku a k cestovani po svete

Reagovat
kiwwi

druha Kurnikovova?

Reagovat
smazaný uživatel

Brzo to tak bude

Reagovat
Chazy

To zas ne, Kurnikovová vážně nikdy nic nedokázala.

Reagovat
Chazy

Teď má finále po roce na strašným pseudoturnaji ... je to kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to zas na tom Bali? Tam byla i loni nejak daleko...

Reagovat
Chazy

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak ona to loni taky vyhrala

Reagovat
Maresma

pravda, ta ja taky pekna

Reagovat
kiwwi

o parnik Ivanovicova

Reagovat
Chazy

Už jen ta Kirilenková

Reagovat
Maresma

Reagovat
niflheim

Vojislava Lukić?

Reagovat
Kenneth

Cibulková.

Reagovat
smazaný uživatel

ako pre koho, ja si fakt na krajšiu nespomeniem a asi ani o nijakej neviem. Ani Ivanovićová sa mi tak napáči.

Reagovat
vodka
Reagovat
Maresma

Begovic by mohl chytnout aspon dve penalty

Reagovat
13

ach jo, hlavně že mi ve fantě hraje Jarvis místo Eaglese..

Reagovat
C0br

Tak že mi Eagles bude tahat fantu ze sra*ek bych nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak křídla tottenhamu dostaly za prvních 8 zápasů pěknou sodu a teď už se snaží. Bale+Aaron

Reagovat
Error

Sakra, na Grygeru v téhle pozici se nedívá vůbec dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hehe, Stoke připomíná Bolton a WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

1. gól Boltonu pěkná vychcanost...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Co se stalo Zamorovi, že ho 7 minut ošetřovali a pak odnesli s kyslíkovou maskou?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Grygera... A nevím, vypadalo to úplně nevinně, blbě došlápl, možná si nějak otočil nohu nebo něco natrhl...

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna to budu väzy v kolene, moze to byt dost dlha prestavka pre nho..

Reagovat
Rssa

Jo aha, no já přišel k PC a právě že říkali Zamorovo jméno, tak jsem myslel, že on

Reagovat
smazaný uživatel

Bale a Emo

Reagovat
Kaze

Trochu OT:

Guy Ritchie ve filmu Rocknrolla udělal nějaký skrytý odkaz? Nebo je to jen shoda náhod, že tam tři herci vypadají jako Abramovic, Garry Neville a Berbatov?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je Rodenova role na 100% inspirovaná Románkem...

Reagovat
Maresma

Spurs jenom brani snad to tam Fulhamu spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, fulham je mačká kvalitně. Buď to Spurs ještě zlomí, nebo tamu Fulhamu něco spadne. Tohle snad nejde vydržet.

Reagovat
Maresma

Hrajou si snima jako kocka s mysi, to tam proste musi spadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ten Fulham, herne sa na nich pozera celkom dobre, Jol to proste vie, skoda, ze nemaju viacej bodov, ale Tottenham teda druhy polcas uplne vygumovali..

Reagovat
kiwwi

ja by som tomu Ekkotovi tie vlasy seriozne podpalil

Reagovat
kiwwi

*Ekottovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Takovy sance v nastaveni Fulham ma smulu jak vydra...

Reagovat
tomasinho

To je fakt škoda ty vole.

Reagovat
Maresma

Tohle je presna ukazka toho, jak muze byt fotbal nespravedlivej

Reagovat
smazaný uživatel

větší spalovači než Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

No a pak Tottenham z jediný šance poločasu gól Jak slepej k houslím, Fulham obrovská smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

slepice sou haluzáci.. 3 body si dneska absolutně nezasloužili..

Reagovat
smazaný uživatel

Misto toho, aby Fulham kopal penaltu a Walker sel ven, nemluve o tech neskutecne zahozenych sancich (hlavne Dempseyho), da Defoe gol. Vyhrat si Spurs za druhej polocas nezaslouzili ani nahodou..

Reagovat
smazaný uživatel

nj, stane se

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Ani len bod si nezaslúžil Tottenham a nakoniec ani penaltu neodpíska ešte aj 3 im tam padne.

Reagovat
kiwwi

pekne Spurs, 3 body do tabulky sa pocitaju a najviac placu scouseri

Reagovat
vladis271

môžem ťa uistiť, že som na Spurs dnes ani nepomyslel, aj som zabudol, že hrajú. Plne ma dnes zaujímalo slovenské derby. Ale z časti tvoje zmýšľanie chápem, nakoľko som včera fandil Cityzens, pretože viem, že najviac ste kvôli včera plakali vy.

Reagovat
kiwwi

zanadaval som si ked dali na 2:3, to je pravda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele