Bundesliga - preview 27. kola

18.03.2016, 08:52, aktualizováno 20.03.2016, 10:24
Previews
Borussia Dortmund cestuje do Augsburgu a pokusí se znovu snížit manko na vedoucí Bayern Mnichov na pět bodů. Leverkusen vyklidil pohárové pozice, na něž ho nyní může vrátit výhra ve Stuttgartu...
VfB Stuttgart - Bayer Leverkusen  (neděle 15:30)
Podzimní střetnutí mezi Stuttgartem a Leverkusenem působilo jako reklama na fotbal: Sedm gólů za jediný poločas a dramatická výhra Die Werkself (4:3) jsou bezpochyby jedním z nejzábavnějších momentů celé bundesligové sezony. Podaří se hráčům připravit podobné hody i v odvetě?

Podzimní přestřelku rozhodl pozdní brankou Admir Mehmedi, přestože Bayern prohrával už 1:3. Podobný scénář by se týmu kolem Javiera Hernándeze docela hodil: Bayer je stále aktivně ve hře o Ligu mistrů, ve čtvrtek však vypadl z Evropské ligy proti Villarrealu a potřeboval by tak trochu povzbudit.

"Villarrealu gratulujeme. Celkově si za oba zápasy postoupit zasloužili. My jsme dnes dominovali, ale chyběla nám průraznost," komentoval kouč Roger Schmidt odvetnou remízu 0:0, která Die Werkself na postup mezi nejlepší osmičku nestačila.

Podle slov ofenzivního záložníka Karima Bellarabiho je nyní načase na zpackaný dvojzápas co nejrychleji zapomenout - ideálně už dnes. V sázce je hodně. Bayer je v tabulce nyní šestý, tři body za pátým Gladbachem a pouze pět bodů za čtvrtým Schalke. Ani jeden ze soupeřů přitom už v neděli nehraje, takže Schmidtovi muži mají skvělou šanci vrátit se naplno do bitvy o LM.

Musí však nejprve vyřešit problém v útoku. "Pokud za dva zápasy nedáte gól, nezasloužíte si postoupit. Teď je naším cílem zahrát si v Evropě i napřesrok," komentoval vypadnutí s Villarrealem sportovní ředitel klubu Rudi Völler - a zdá se, že vysychající proud branek je přímo spojen se zmiňovaným Hernándezem. Mexický forvard se totiž v posledních týdnech trochu zarazil, od ledna vstřelil jediný ligový gól a ve svém malém souboji o "devítku roku" s Lewandowským a Aubameyangem nyní solidně ztrácí.

Schmidt nicméně své hvězdě věří i nadále; dokonce označuje Hernándeze jako klíčového muže týmu, přestože v kabině ještě není ani rok. Dnes má solidní šanci se opět chytit - obrana Stuttgartu inkasovala už 52 gólů, což je druhé nejvyšší číslo z celé ligy (po Brémách). Na druhou stranu se výkony mužstva po příchodu nového kouče Jürgena Kramného dramaticky zlepšily. Stuttgart je nyní jedenáctý, pět bodů od sestupové zóny, a kolo může zakončit dokonce na deváté příčce.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.75 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Augsburg - Borussia Dortmund  (neděle 17:30)
Augsburg se připravuje na Borussii Dortmund a hlavně její hvězdu Pierre-Emericka Aubameyanga. Gabonský střelec Bavorům naposledy nasázel hattrick a celkově se v šesti vzájemných zápasech prosadil už sedmkrát. Teď sice prožívá nečekané střelecké sucho, ligový gól nedal třikrát po sobě, o to větší ale bude jeho motivace zlomit to proti oblíbenému klubu..

Že Aubameyang střílet rozhodně nezapomněl, ostatně dobře ví v Londýně. Borussia předvedla další impozantní výkon ve čtvrteční odvetě osmifinále Evropské ligy proti Tottenhamu; po úvodní drtivé výhře 3:0 tentokrát žlutočerní triumfovali 2:1 a suverénně tak postoupili mezi nejlepší osmičku. Aubameyang dal oba góly vítězů, za domácí pouze snižoval ex-leverkusenský Heung-Min Son.

Forvard Marco Reus po závěrečném hvizdu v euforii prohlásil, že tým je dostatečně sebevědomý na to, aby si troufl na jakéhokoliv soupeře; páteční los pak připravil fanouškům opravdovou lahůdku. Borussia se střetne s Liverpoolem, tedy se svým bývalým dlouholetým koučem Jürgenem Kloppem.

Jeho nástupce Thomas Tuchel si zatím ve své první sezoně vede skvěle. Ve 26 ligových zápasech posbírala Borussia už 61 bodů, což by v drtivé většině případů znamenalo formu na titul; letos ale válí také Bayern, takže výsledkem je provizorní ztráta na čelo. Naděje ale stále ještě žije (Dortmund může tuto propast stáhnout na pět bodů). Naopak Augsburg řeší úplně jiné problémy: na patnácté příčce jej od sestupu dělí pouze lepší skóre.

Největší výzvou pro domácí bude kromě udržení Aubameyanga také útočná fáze: o Dortmundu se právem mluví jako o ofenzivním týmu, ve skutečnosti je to ale spíše obrana, která v posledních týdnech budí velkou pozornost. Tuchelovi muži vyhráli devět z posledních deseti zápasů a inkasovali u toho pouze dvakrát (!). Augsburg tak čeká spousta práce.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.00 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
VfL Wolfsburg - SV Darmstadt  (sobota 15:30)
V prvním vzájemném měření sil měl Wolfsburg ve skromném Darmstadtu problémů až běda a vyhrával až díky relativně pozdní brance Caligiuriho. Nejtěsnějším možným poměrem 1:0 mimoto Wolfsburg tohoto soupeře přetlačil také v srpnu 2014 v rámci národního poháru. Bude to tedy podobně vypadat i poprvé ve Volkswagen Areně, nebo Vlci potvrdí roli favorita přeci jen s větší grácií?

Svěřenci Dietera Heckinga sice nasbírali v roce 2016 více proher (4) než triumfů (3), poslední dobou se ale jejich forma opět zvedá - a doma budou velkými favority, vzhledem k tomu, že ve Volkswagen Areně tradičně příliš bodů neztrácí. Klíčové pro ně bude zapomenout na minulý víkend a překvapivou prohru se zachraňujícím se Hoffenheimem. Situace je stále otevřená, Vlci se drží na dostřel pohárovým příčkám a mohou čerpat sebevědomí z faktu, že postoupili do čtvrtfinále Ligy mistrů. Tam je čeká slovutný Real Madrid; teď se ale ještě musí soustředit na domácí boje.

Darmstadt představuje nepříjemného soupeře. Nováček hraje skvěle hlavně venku; pouze dva týmy, Bayern a Dortmund, nasbíraly na cestách více bodů než právě Lilie. Na druhou stranu, co se celkové formy týče, nemohou si Schusterovi muži příliš vyskakovat. Nevyhráli už šestkrát v řadě, přitom naposledy vedli nad Augsburgem 2:0; výsledkem byla pouze frustrující remíza 2:2. Pokud by dnes prohráli, mohou se vůbec poprvé v sezoně propadnout na sestupové příčky.

Domácím dnes budou chybět čtyři hráči: Hecking postrádá marody Nalda (rameno), Junga (koleno), Dosta (chodidlo) a Benaglia (žebra). Kvarteto absentérů hlásí také hostující tým. Schuster dnes nemůže počítat se službami Stroh-Engela (záda), Garicse (koleno), Rosenthala (achillovka) a Diaze (nemoc). Důležité nicméně je, že je v pořádku nejlepší střelec Sandro Wagner.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hamburger SV - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
Před zápasem s Hoffenheimem, který rozhodně ještě vůbec nic nezabalil, má Hamburk sedmibodový náskok na nebezpečnou zónu, což v minulých dvou sezonách osm kol před koncem neplatilo. Setrvání v soutěži ale samozřejmě také nemá jisté (to jsou vcelku snadné počty), takže oba soupeři budou mít o tomto víkendu na Volksparkstadionu o co hrát.

HSV minulý týden prohrálo 0:1 v Leverkusenu, když si v 18. minutě nešťastně srazil balon do vlastní sítě Albin Ekdal. Labbadiovi svěřenci si pak vytvořili solidní šance, ale famózně proti nim zachytal Bernd Leno. "Hrozně jsme ten zápas chtěli vyhrát. Jsem rád, že se mi podařilo pochytat několik střel a že jsem tím pomohl týmu k vítězství," prohlásila jednička Bayeru.

Naopak jeho protějšek mez třemi tyčemi Hamburku, René Adler, byl z pochopitelných důvodů po utkání naštvaný: "Ve druhém poločase jsme byli o poznání lepším týmem a určitě jsme si zasloužili bodovat. Znovu se nám ale nepodařilo proměňovat šance. Sice jsme prohráli se špičkovým mančaftem, ale alespoň na ten bod jsme podle mě měli."

Stejně utkání hodnotil i jeho spoluhráč Aaron Hunt, jemuž by i proti Hoffenheimským měl patřit střed záložní řady. Mimo budou ale Ashton Götz, Josip Drmić (ten zřejmě už do konce sezony pro zranění kolena nenastoupí) a Nicolai Müller, jenž pyká za červenou kartu. Po totožném trestu se do hry vrací Emir Spahić a post pravého křídla by mohl zaujmout Michael Gregoritsch, jenž byl rovněž zraněný.

Celek z přístavního města v minulém týdnu 0:1 prohrál, kdežto Hoffenheim stejným výsledkem překonal Wolfsburg. "Přestože jsme byli pod obrovským tlakem, dobře jsme bránili a povolili jsme jim jenom jednu velikou šanci. Přestože jsme šli brzy do vedení, nic jsme na naší taktice neměnili. Druhý gól by nás uklidnil, ale nakonec nebyl zapotřebí. I proto, že nás po celou dobu vydatně podporovali fanoušci," řekl kouč Nagelsmann.

Z jeho podřízených do hry na severu Německa nezasáhnou zranění Kai Herdling a Pirmin Schwegler. O post levého obránce se tedy poperou Jeremy Toljan a Philipp Ochs. Na druhé straně by měl řádit Pavel Kadeřábek. Jeho tým sesbíral z posledních šesti utkání už deset bodů a nic pro něj rozhodně není ztraceno.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - G. Sakai, Spahic, Cleber, Ostrzolek - Ekdal, Holtby - Gregoritsch, Hunt, Ilicevic - Rudnevs
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Kadeřábek, Bicakcic, Süle, Toljan - Polanski - Rudy, Nad. Amiri - Uth, Volland - Kramaric
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Werder Brémy - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Brémy se chtějí udržet nad sestupovými vodami. Mohuč zase nechce na úkor Bayeru Leverkusen opustit pohárové pozice. Vše tedy nasvědčuje tomu, že Weserstadion uvidí zajímavou podívanou.

Werder si v minulém kole odvezl "bůra" z Mnichova, což trenér Skripnik okomentoval těmito slovy: "Ten výsledek je dost krutý. Snažili jsme se až do konce, ale Bayern má prostě vynikající tým. Nemůžete je zastavit na celých 90 minut. Výsledek mě samozřejmě mrzí, ale naštěstí se nám nikdo nezranil. Už před tím zápasem jsme ale věděli, že mnohem důležitější bude následující střetnutí s Mohučí."

Na seznamu těch, kteří nebudou moci v předposlední březnovou sobotu vyběhnout na trávník, tedy zůstává stejná šestice jmen - Raphael Wolf, Aron Jóhannsson, Philipp Bargfrede, Janek Sternberg, Özkan Yildirim a Miloš Veljković. Do hry se však vracejí Clemens Fritz, Zlatko Junuzović a Claudio Pizarro, jenž přišel o výlet do bavorské metropole, kde hrál dohromady devět roků, vinou zranění. Návrat těchto tří opor tedy ukrajinský kouč uvítal s velkým nadšením.

Zatímco Werder Brémy v minulém kole narazil na první tým tabulky, Mohuč se shodou okolností potkala s tím druhým. V duelu s Dortmundem prohrála díky trefám Marka Reuse a Shinjiho Kagawy 0:2, nicméně výsledek byl vzhledem k úmrtí jednoho fanoušků pro oba trenéry i hráče z těchto pochopitelných důvodů až druhořadý.

Martin Schmidt bude postrádat Elkina Sota, Emila Berggreena, Yoshinoriho Muta, Guilia Donatiho a s největší pravděpodobností také Pierra Bengtssona a Nika Bungerta. Při minulém vzájemném střetnutí Brémští vyloupili Coface Arenu a doma neprohráli v posledních pěti zápasech. Jak uvedeno - tohle by opravdu měla být zajímavá podívaná.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Gebre Selassie, Vestergaard, Djilobodji, S. Garcia - Fritz, Junuzovic - Öztunali, Grillitsch - Pizarro - Ujah
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Karius - Brosinski, Balogun, Bell, Bussmann - Baumgartlinger, F. Frei - De Blasis, Malli, Jairo - Cordoba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Köln - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Na středeční únik Bayernu z hrobníkovy lopaty zřejmě leckdo jen tak nezapomene, fotbalisté z Mnichova se o to však nyní dozajista budou pokoušet. Okamžitě totiž musí přepnout na domácí Bundesligu a vyvarovat se tam jakéhokoliv dalšího klopýtnutí. Po dvou zpackaných kolech minule přišel debakl Werderu; co to bude proti 1. FC Köln?

Thriller proti Juventusu sice nakonec skončil pro Bayern dobře, zároveň ale ubral Guardiolovým svěřencům spoustu sil - a protože druhá Borussia Dortmund stále číhá v pětibodovém závěsu, Bavoři potřebují nadále vyhrávat. Katalánský kouč dokonce prohlásil, že odteď už každý zápas bude jako finále. Statistika hovoří v jeho prospěch: letos nastoupil Bayern v lize po pohárovém zápase celkem sedmkrát a neztratil ještě ani bod. Hned třikrát dokonce uštědřil soupeři minimálně třígólový debakl.

Kolínské šance tak na papíře vypadají poměrně chabě, zvláště uvážíme-li, že Robert Lewandowski bude mít dnes extra motivaci: pokud vstřelí alespoň jeden gól, stane se nejproduktivnějším cizincem klubové historie v rámci jediné sezony. Aktuálně má na kontě 24 přesných zásahů.

Domácí však nemusí házet flintu do žita. Po nedávném výpadku formy posledně opět zabrali, porazili Hannover a poprvé od listopadu se jim podařilo udržet čisté konto. Kouč Peter Stöger projevil svoji odvahu, když se rozhodl změnit formaci z dosavadního 4-2-3-1 na systém se dvěma útočníky; nyní je otázkou, jestli si troufne takto vyrukovat i na Bayern. Skvělé představení kolínské defenzivy z posledního utkání dává fanouškům nemalou naději.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.75 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hertha BSC - FC Ingolstadt 04  (sobota 15:30)
Hertha BSC v této sezoně s poměrně obdivuhodnou lehkostí proplouvá Bundesligou. Doma prohrála jen jednou, a to v říjnu s Borussií Mönchengladbach. Není tedy divu, že i proti Ingolstadtu bude favoritem.

"Když Hertha naposledy porazila Schalke, byl jsem ještě členem týmu," vzpomínal Pál Dárdai po výhře 2:0 nad celkem z Gelsenkirchenu. Ten Stará dáma neporazila od září 2006. "Všichni hráči naprosto přesně plnili své pokyny. Doma se nám daří, za což jistě do jisté míry může i nový trávník. Nesmírně mě taky těší, že jsme neinkasovali," dodal.

Své k zápasu řekl i Vedad Ibišević, který se na porážce die Königsblauen podílel jednou přesnou trefou: "My prostě postupujeme od zápasu k zápasu. Pokaždé chceme podat co nejlepší výkon a díky tomu porážíme i týmy jako je Schalke. Chtěli jsme se prezentovat docela jinak, než předtím proti Hamburku a to se nám povedlo."

Hertha má navíc po delší době téměř kompletní kádr. Mimo zůstávají pouze Sami Allagui a Sebastian Langkamp. Místo něho tedy ve středu obrany patrně znovu nastoupí Niklas Stark. Před ním se o místo poperou Tolga Cigerci a Fabian Lustenberger. Pro českou reprezentaci je skvělé, že Vladimír Darida má svou pozici jistou. Dokonce svými výkony zaujal skauty Realu Madrid. Pavel Vrba musí mít před EUREM radost.

Ingolstadt v minulém kole uhrál remízu 3:3 se Stuttgartem, přitom vedl už o dvě branky. "Nějak jsme prostě ztratili koncentraci. Chtěli jsme vyhrát a potěšit naše příznivce. Jinak to byl ale pěkný zápas," nechal se slyšet Ralph Hassenhüttl, jehož tým tedy v tabulce drží devátou příčku a teprve podruhé v sezoně dokázal vstřelit v jednom utkání tři branky.

Tobias Levels, Dario Soares jsou zranění, Benjamin Hübner vykartovaný. Místo něj tedy nastoupí do středu obrany Romain Brégerie. Nalevo od něj bude buď Markus Suttner, nebo Robert Bauer. Do středu zálohy se potom vrací Pascal Gross, díky čemuž se zřejmě jenom na lavičku náhradníků posadí Almog Cohen. První vzájemný duel Hertha vyhrála a pro tři body udělá nepochybně všechno i tentokrát. Přeci jen právě takový náskok má na dotírající Borussii Mönchengladbach.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Weiser, Stark, Brooks, Plattenhardt - Skjelbred, Cigerci - Haraguchi, Darida, Kalou - Ibisevic
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Özcan - da Costa, M. Matip, Bregerie, Suttner - Roger - P. Groß, Christiansen - Mo. Hartmann, Lezcano, Leckie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Eintracht Frankfurt - Hannover 96  (sobota 18:30)
Večerní duel sobotního programu Bundesligy obstarají dva celky, které jen sotva tuší, jaké to je vyhrávat. Hannoveru se to v posledních 10 kolech povedlo jednou jedinkrát, jinak samé prohry, Eintracht zase naposledy slavil 24. ledna - devět bundesligových zápasů zpátky. Jak tedy asi dopadne tento klíčový záchranářský souboj?

Situace u dna tabulky začíná být kritická. Die Roten už může pomoci jenom zázrak: Poslední tým tabulky ztrácí propastných sedm bodů na svého dnešního soupeře, který je aktuálně na šestnácté, barážové příčce. Je zřejmé, že hosté dnes musí hrát bezpodmínečně na výhru. Pokud by nezískali ani bod, nejspíš se mohou začít "těšit" na zápasy druhé ligy.

Ve Frankfurtu není situace o moc lepší. V tuto chvíli se sice tradiční klub stále drží nad hladinou ponoru, vzhledem k tomu, že konkurenční Hoffenheim nabírá pod vedením mladého kouče Juliana Nagelsmanna solidní formu, však rozhodně nemá nic jisté. Už po tomto kole se může stát, že se frankfurtští propadnou na předposlední příčku. Toužebně očekávaný návrat zraněného kanonýra Alexandera Meiera by mohl zafungovat jako důležitá morální vzpruha.

Dnešní zápas bude také prvním "šestibodovým" testem pro nového kouče Nika Kovaće, který se minulý víkend uvedl sice drtivou, ale ve skutečnosti docela očekávanou prohrou 0:3 s Gladbachem. "Tlak je čím dál silnější. Musíme zachovat chladnou hlavu," urguje před klíčovým utkáním chorvatský kouč.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach  (pátek 20:30)
Páteční večer bude v Německu patřit důležitému a atraktivnímu utkání mezi domácím Schalke a hosty z Mönchengladbachu. Schalke by rádo získalo zpátky ztracené sebevědomí a po minulém nezdaru si připsalo tři body proti týmu, se kterým se mu v poslední době moc nedaří.

Pokud jste milovníkem emotivního fotbalu, ve kterém jde opravdu o hodně, pak je ideální čas pustit si v pátek večer německou Bundesligu. Na programu je totiž duel mezi domácím Schalke a hostující Borussií Mönchengladbach. Tým, který vyhraje se dostane na čtvrté místo. Na něm jsou aktuálně hosté a domácí Schalke si již brousí zuby. Oba celky totiž od sebe dělí jen jeden bod, takže nás čeká pořádná bitva.

Gladbach rozhodně není oblíbeným soupeřem Schalke, což je vidět i z minulých duelů. Za posledních pět vzájemných utkání Schalke vyhrálo jen jedno jediné, když doma těsně porazilo svého soka. Mimo Veltins Arenu, na které se bude hrát i tento pátek, se tým vyznávající královskou modrou spíše trápí. Naposledy mu však jeho soupeř dokázal připravit nepříjemné překvapení i na jeho půdě, protože v rámci poháru vyhrála v Gelsenkirchenu právě Borussia.

Schalke nezvládlo ani minulé kolo první německé soutěže, které pro něj bylo rovněž klíčové. Ve hře bylo třetí místo a Schalke jelo do Berlína. Nakonec se však ze tří bodů radovala domácí Hertha, které k tomu stačily trefy Vedada Ibiševiće a Niklase Starka. Kvůli tomu muselo Schalke okusit porážku a výsledný pád na páté místo. Na Schalke teď spočívají zraky domácích příznivců, kteří od svých miláčků za své peníze očekávají kvalitní podívanou.

Tu jim trenér André Breitenreiter chce dodat, i když ví, že to rozhodně nebude snadné. V rozhovoru pro oficiální klubové stránky zmínil: "Očekávám silného soupeře a těžké utkáním, protože ioba celky jsou na podobné úrovni. Je pravda, že Gladbach má dobrou defenzívu a velmi rychlé protiútoky. Bude to náročné, ale uděláme pro výhru maximum," dodal trenér Breitenreiter s odvahou.

Tým trenéra Schuberta mimo svůj stadion nedokázal vyhrát už šest zápasů, takže v tomto ohledu potřebuje zabrat. Po prohře ve Wolfsburgu se ale Gladbach vrátil na domácí půdu a tam mu to jde výtečně. Potvrdil to i v minulém kole, v jehož rámci si dokázal s přehledem poradit s Eintrachtem Frankfurt. O výhru domácího týmu se společně postarali Stindl, Raffael a Dahoud, který uzavíral skóre zápasu.

Schalke nebude mít kompletní kádr, protože mimo hru jsou vykartovaný Caicara a zranění Höwedes, Nastasić a Uchida. Ani hostující celek není schopen povolat všechny opory, neboť mu scházejí hráči jako Dominguez, Schulz, Jantschke, Nordtveit nebo Wendt. Posledně jmenovaný hráč alespoň začal s lehkým tréninkem. Gladbach měl katastrofální úvod sezony a prohrál prvních pět utkání, ale přesto se díky minulému kolu dostal už na hranici 40 bodů.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Kolašinac, Matip, Neustädter, Aogo - Geis, Höjbjerg - Sane, Belhanda, Meyer - Huntelaar
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, Christensen, Hinteregger, Korb - Dahoud, Xhaka - Johnson, Hazard - Stindl - Raffael
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.50 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov26213264:1366
2.Borussia Dortmund26194361:2561
3.Hertha BSC26136735:2645
4.Borussia Mönchengladbach261331053:4242
5.Schalke 0426125937:3441
6.1. FSV Mainz 05261241034:3240
7.Bayer Leverkusen26116937:3339
8.VfL Wolfsburg26107938:3337
9.1. FC Köln2689928:3333
10.FC Ingolstadt 042689922:2933
11.VfB Stuttgart26951243:5232
12.Hamburger SV26871130:3531
13.FC Augsburg26691132:4027
14.SV Darmstadt26691127:4027
15.Werder Brémy26761335:5327
16.Eintracht Frankfurt26591228:4324
17.TSG Hoffenheim26591227:4224
18.Hannover 9626521922:4817
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach
sobota 15:301. FC Köln - Bayern Mnichov
sobota 18:30Eintracht Frankfurt - Hannover 96
neděle 15:30VfB Stuttgart - Bayer Leverkusen
neděle 17:30FC Augsburg - Borussia Dortmund

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (354)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele