Candreva: Toto musí být odrazový můstek do dalšího roku

21.12.2015, 11:57
Aktuality
Fanoušci Lazia mají po hodně dlouhé době znovu důvody k radosti. Klub z hlavního města Itálie se v uplynulých týdnech trápil a klouzal tabulkou Serie A směrem dolů, zastavit pád se mu povedlo až včera, když překvapivě vyhrál na půdě vedoucího Interu Milán. Hlavním hrdinou duelu byl Antonio Candreva...

Lazio nebralo tři body v předchozích sedmi ligových duelech, z nichž vytěžilo pouhé dvě remízy a o práci se tak musel obávat trenér Stefano Pioli. Náladu v kabině alespoň částečně vylepšilo vystoupení v Evropské lize a poté také čtvrteční výhra 2:1 nad Udinese v rámci Italského poháru.

"Proti skvělému týmu jsme podali vynikající výkon. Toto musí být odrazový můstek do dalšího roku. Myslím si, že sebevědomí nám dodalo vítězství v Coppa Italia. Ukázali jsme správný přístup a na tom musíme stavět. Máme za sebou několik složitých měsíců, tohle je výhra pro všechny, zasloužili jsme si jí," nechal se po utkání slyšet italský reprezentant Candreva.

Candreva otevíral skóre utkání již v páté minutě a stav 0:1 platil do 61. minuty, v níž vyrovnal Mauro Icardi. Rozuzlení nakonec přinesla 87. minuta, římský celek dostal po zákroku Felipeho Mela výhodu pokutového kopu, Candreva proti Handanovićovi napoprvé sice nepochodil, míč se k němu ovšem dostal znovu a na druhý pokus už ho poslal do sítě. Pro Candrevu přitom mohl mít duel pikantní náboj, italská média ho totiž spojovala s možným přestupem právě do Interu.

"Soustředím se jenom na Lazio, koncentruji se výhradně na výkony v tomto dresu," reagoval po závěrečném hvizdu na spekulace.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

První gól byl skvělej, není to nic nic lehkýho to takhle z první trefit

Reagovat
Koubinhor

hlavně to byla pumelice, takže Handa mohl jenom čumět

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to brání bylo příšerný, na to jak má Mancini tu defenzivu propracovanou, tak tohle byla obrovská chyba

Reagovat
madridcan

Ma nasledovaneho tohto hraca https://www.youtube.com/watch?v=3lNcrb_vd1g

Reagovat
Koubinhor

Dobrý hráč, ale v hlavě vybabráno viz.

https://www.youtube.com/watch?v=Byc4B8BOXo0

Ale včera první gol slušná pumelice

Reagovat
lucius6

Nezlob se na mě, ale tohle je přehnané. Jasně, ta simulace byla svinstvo, ale za celou svou kariéru to udělal tak podruhé a říct na základě toho, že je to debil, tak to je dost unáhlené.

Reagovat
Koubinhor

Já neřekl, že je to debil, ale tak jak chodí do soubojů, tak mám pocit, že na to prostě čeká.

Ale křídlo hraje dobře, lítá nahoru dolu, ale tady ty simulace to škodí všem prostě.... a jedno jestli je to Candreva či někdo jiný.... viz ten mladíček "El-Hadadí" z Barcy v Japonsku teď o víkendu... Ale Barca to je jiná škola v té academii mají i výuku simulace

Reagovat
Seydou Doumbia

At už zaberou. V polovině tabulky nemají co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Tondo i za nas!

FORZA JUVE!!

Reagovat
juveforever

pekne Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně! :) po novém roce už snad bude konečně zdravý De Vrij a vrátíme se do boje o poháry

Reagovat
Pipo123

Včera tam bol náznak zlepšenia, prekvapilo fungovala aj obrana, po novom roku sa vráti pár hráčov, príde posila do obrany a musíme začať jazdu ako v minulom roku, makať makať a vyhrávať každý zápas. Možno Lazio nemá až takú kvalitu ako konkurencia, ale na hráčoch je vidieť snaha, tie emocie po prehranom zápase ( Juventus, Doria ) a následne včera po vyhranom zápase boli krásne. Pioli má podporu hráčov aj vedenia, ak mu prinesú poriadneho hráča do obrany tak ten priestor na zlepšenie tam je.

Inak za prvú polovicu sezóny je zložite niekoho pochváliť, ale ak niekoho tak určite Bigliu, ako kapitán tie zápasy vždy odmaká a je vidieť že mu záleží na Laziu + neviem možno je to prehnané, ale myslím že v rámci Serie A aj repre Argentiny si vydupal skvelé miesto a patrí medzi TOP Pre mna momentálne najdôležitejší hráč a musíme ho udržať

Reagovat
lucius6

Je super vidět Antonia zpátky ve staré formě. Poslední zápasy byl jednoznačně náš nejlepší hráč. Věřím, že i jeho vzestup pomůže celému týmu. Teď se ještě vrátí zranění a podle mě to prostě půjde.

Reagovat
stas87

Boloňa - Italský fotbalový mistr světa z roku 2006 Vincenzo Iaquinta je mezi více než 140 lidmi, kteří budou muset před soud kvůli podezření ze spojení s mafií. Začátek soudního slyšení, jež se bude odehrávat v Boloni, je naplánován na konec března příštího roku.

Obvinění lidé jsou podezřelí z toho, že napomáhali nebo byli členy kalábrijské organizace 'Ndrangheta, jež je nejmocnější italskou kriminální organizací. Bývalý útočník Juventusu Iaquinta, který pochází z Kalábrie, je obviněn z nelegálního držení střelných zbraní a napomáhání 'Ndranghetě. Jeho otec Giuseppe je obviněn z mnohem vážnějšího činu spojení s mafií.

Nyní šestatřicetiletý Iaquinta ukončil kariéru v roce 2012 v Ceseně, předtím působil v Juventusu a Udine. Za italskou reprezentaci odehrál v letech 2005 až 2010 čtyřicet zápasů, vstřelil 10 gólů a představil se na dvou mistrovstvích světa.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele