Eredivisie - preview 24. kola: V akci těžké váhy

01.03., 08:45, aktualizováno 03.03., 08:38
Previews
Luuk de Jong (© AFP)

V neděli vyběhnou na hřiště v rámci 24. kola hráči nejzvučnějších nizozemských klubů. Ajax doma hostí Utrecht, hlavní událostí dne je pak vzájemný zápas PSV a Feyenoordu.

AFC Ajax - FC Utrecht

neděle 12:15

Amsterdamský gigant po naprosto katastrofálním vstupu do této sezony sice od poloviny listopadu uplynulého roku stabilizoval svou výkonnost a v Eredivisii z dvanácti případů hned devětkrát zvítězil a třikrát remizoval, ovšem od začátku února tohoto roku opět upadl do hluboké krize a momentálně nevyhrál v nizozemské nejvyšší soutěži čtyřikrát po sobě, nejlepší čtyřka se mu tedy neustále vzdaluje. Nyní by rád našel recept na zvedající se Utrecht.

Svěřenci trenéra Johna van 't Schipa jsou v tuto chvíli na pátém místě tabulky se šestatřiceti body o šest bodů za čtvrtým Alkmaarem a dva body před šestým Go Ahead, přičemž na vedoucí PSV ztrácejí propastných devětadvacet bodů. V předchozích čtyřech utkáních na ligové scéně vybojovali jen dva body, kromě nerozhodných výsledků s PSV (1:1) a Nijmegenem (2:2) překvapivě nestačili na Heerenveen (2:3) a před týdnem ani na "znovuzrozený" Alkmaar (0:2).

Mezitím sehráli nesmírně dramatický dvojzápas play-off o osmifinále Konferenční ligy s houževnatým norským protivníkem Bodø/Glimt a v odvetě ho přeci jen udolali po prodloužení, již nadcházející čtvrtek je proto čeká další bitva mezi šestnáctkou nejlepších s anglickou Aston Villou. Jejich nedělní rival od příchodu nového kouče Rona Janse začal postupně vzkvétat a vrátil se do hry o evropské poháry.

Utrecht totiž v Eredivisii neprohrál od konce října roku 2023, kdy po přestřelce zdolal právě Ajax (4:3) a momentálně tedy drží úctyhodnou šňůru patnácti ligových střetnutí bez porážky - v předešlých čtyřech případech si k tomu poradil jak s Volendamem (4:2), Fortunou (4:0), tak s Twente i Heraclesem (v obou případech 1:0) a tabulkou se rázem vyšvihl na současnou osmou příčku s dvaatřiceti body.

"Nejsme v lehké situaci a velice nabitý program nám dělá velké problémy, ale všichni věříme, že úderem března se vrátíme na vítěznou vlnu a budeme porážet jednoho soupeře za druhým. Utrecht bude opravdu těžký oříšek, jestliže však proměníme vytvořené šance, tak ho můžeme zastavit," prohlásil Van 't Schip optimisticky. Tomu i tentokráte scházejí Bergwijn, Godts a Ávila.

Jans se musí vypořádat s ještě početnější marodkou, na které zůstávají Romeny, Gadellaa, Lidberg, Descotte či americký snajpr Taylor Booth. "Ajax nic na svém věhlasu neztratil, i když se svými výkony v tomto ročníku nemůže být spokojen. Přesto ho považuji za velkého favorita a my k jakémukoli bodovému zisku potřebujeme předvést nadstandardní výkon," má jasno pětašedesátiletý kormidelník Utrechtu.

AFC Ajax - pravděpodobná sestava:
Ramaj - Kaplan, Šutalo, Hato - Rensch, Taylor, Van den Boomen, Sosa - Hlynsson, Akpom - Brobbey

FC Utrecht - pravděpodobná sestava:
Branderhorst - Ter Avest, Van der Hoorn, Viergever, Karouani - Flamingo, Fraulo - Azarkan, Jensen, Boussaid - Lammers

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.99 - 3.63

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - Feyenoord Rotterdam

neděle 14:30

Jeden z nejočekávanějších duelů letošního ročníku Eredivisie se odehraje ve 24. kole v Eindhovenu a všichni příznivci ofenzivně laděného nizozemského fotbalu se na tuto nedělní bitvu jistojistě těší - prozatím suverénní PSV totiž přivítá úřadujícího ligového šampióna a bude před ním hájit desetibodový náskok, ze kterého rozhodně nechce ztratit ani bod. Naopak Feyenoord má jednu z posledních možností, jak může eindhovenského giganta alespoň částečně znervóznět.

Svěřenci trenéra Petera Bosze v dosavadních třiadvaceti zápasech tohoto ligového ročníku ani jednou neprohráli a naopak si na konto připsali těžko uvěřitelných jednadvacet výher, jediné ztráty zaznamenali začátkem tohoto roku s Utrechtem a Ajaxem (v obou případech 1:1). S pětašedesáti body tedy kráčí za triumfem v Eredivisii po dlouhých šesti letech a vzhledem k aktuální formě se nedá očekávat, že by obrovský náskok ještě prohospodařili.

PSV se v této sezóně utkalo se svým nadcházejícím rivalem už třikrát - nejprve ho hned v srpnu uplynulého roku porazilo v Superpoháru (1:0) a poté i začátkem prosince v lize v Rotterdamu (2:1), jenže v nedávném osmifinále KNVB Bekeru naopak prohrálo nejtěsnějším poměrem 0:1. Oba rivalové se od začátku února potýkají s nesmírně náročným harmonogramem, avšak vyrovnávají se s ním více než obstojně.

Domácí favorit sehrál úvodní osmifinále Ligy mistrů s německým Dortmundem (1:1) a za necelých čtrnáct dní ho čeká obtížná odveta v Německu, celek vedený koučem Arnem Slotem se ve čtvrtek představil v semifinále národního poháru a i přes odpor druholigového Groningenu otočil vývoj ve svůj prospěch (2:1). I díky rozhodujícímu zásahu střídajícího českého krajánka Ondřeje Lingra si tak po šesti letech zahraje finále a proti Nijmegenu bude na vlastním stadionu De Kuip považován za jasného aspiranta na celkový triumf.

Hosté v předchozích devíti utkáních nizozemské ligy hned sedmkrát vyhráli a dvakrát remizovali, před týdnem udolali nováčka z Almere (2:0). PSV naopak zažilo další gólové hody ve Zwolle, když místní PEC deklasovalo 7:1. "PSV je bezesporu nejlepším týmem aktuálního ročníku a jeho konstantní výkony jsou obdivuhodné. Pokud chceme myslet na úspěch, tak musíme jeho ofenzivní kvality naprosto eliminovat. Podle mě máme poslední šanci, jak se k němu ještě přiblížit," vyjádřil se Slot s očekáváním v hlase.

Bosz také považuje toto střetnutí za jedno z nejdůležitějších v celé sezóně a věří, že nápor rotterdamského konkurenta definitivně odrazí. "Teď je na tahu Feyenoord, před našimi fanoušky musí bezpodmínečně zvítězit a to bude naše výhoda. Ovšem v náš neprospěch může hrát určitá dávka nervozity, která je ve vypjatých chvílích takřka nevyhnutelná. Jestliže ale zvítězíme, tak třináctibodový náskok udržíme," má jasno nebuzený lodivod PSV.

Ten opět nemůže počítat s útočníkem Langem a důležitým marockým záložníkem Saibarim, nově se navíc vznáší otazník nad startem jiného špílmachra Joeyho Veermana, jenž laboruje se zraněným lýtkem. Slot dlouhodobě postrádá Nieuwkoopa, Traunera, Zechiëla, Van den Belta i brankářskou jedničku Bijlowa, kvůli nemoci se na trávníku možná neobjeví ani Hartman. Toto prestižní derby "De Kraker" bude řídit zkušený rozhodčí Serdar Gözübüyük.

PSV Eindhoven - pravděpodobná sestava:
Benítez - Teze, Ramalho, Boscagli, Dest - Saibari, J. Veerman, Tillman - Bakayoko, De Jong, Lozano

Feyenoord Rotterdam - pravděpodobná sestava:
Wellenreuther - Geertruida, Beelen, Hancko, López - Wieffer, Timber, Ivanušec - Minteh, Giménez, Igor Paixao

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.77 - 3.61

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - PEC Zwolle

neděle 14:30

Heerenveen i v tomto ligovém ročníku předvádí nevyrovnané výkony a kvůli nim jen těžko bude bojovat o přímý postup do evropských pohárů pro příští sezónu, na druhou stranu zůstává ve hře o dodatečné play off a nyní se pokusí rozšířit své konto proti nováčkovi ze Zwolle. SC doposud posbíralo osmadvacet bodů a je desáté, jeho nedělní protivník má na kontě o bod méně a patří mu jedenáctá pozice.

Srdíčka v předchozích pěti ligových zápasech nestačila jen na konkurenční Go Ahead, kterému v domácím prostředí podlehla po výsledku 0:2, jinak dokázala remizovat s Alkmaarem (2:2), před vlastními fanoušky senzačně porazila Ajax (3:2) a naposledy si odvezla všechny tři body z půdy Volendamu po přesvědčivém vítězství 4:0. Zwolle se úderem nového roku začalo dařit, ale poslední dva duely se mu nepovedly.

PEC totiž od posledního utkání podzimní části neprohrálo šestkrát v řadě a z toho dvakrát zvítězilo, následně však nezvládlo nováčkovský souboj s Almere (0:1) a uplynulý víkend utrpělo obrovský domácí debakl 1:7 se suverénním PSV. "Bohužel ve druhém poločase jsme si neplnili defenzivní úkoly a všem fanouškům se za náš výkon omlouváme, i když PSV vskutku ukázalo obrovskou kvalitu. Teď nás ovšem čeká Heerenveen a my si další porážku nepřipouštíme," řekl s optimistickými vyhlídkami hostující trenér Johnny Jansen.

Zwolle se na svého nadcházejícího protivníka z dlouhodobého hlediska daří, protože od roku 2020 s ním prohrálo v pěti případech pouze jednou, v tomto ročníku se s ním rozešlo smírně v poměru 2:2. Kouč SC Kees van Wonderen nemůže využít služeb Wålemarka, Nicolăescua a Van Eeho, jenž byl ve Volendamu zbytečně vyloučen, Jansen však počítá ještě větší ztráty - na marodce se totiž nacházejí Namli, de Rooij, Fichtinger, Druijf, Lagsir, Buurmeester i Thomas a karetní trest si navíc musí odpykat záložník van den Berg.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.45 - 5.95

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - SBV Excelsior

neděle 16:45

Oba dva nedělní protivníci mají v této sezoně jediný úkol a tím je záchrana. Před závěrečnou třetinou sezóny je na tom lépe celek ze Sittardu. Ten v dosavadním průběhu posbíral sedmadvacet bodů a je dvanáctý, před šestnáctou barážovou příčkou Waalwijku momentálně drží dostatečný devítibodový odstup. Teď by rád rozšířil své konto proti Excelsioru, jehož forma je v tuto chvíli naprosto tristní.

Domácí tým od začátku sezóny sbírá body celkem pravidelně a dlouhé šňůry bez vítězství se mu poměrně úspěšně "vyhýbaly". Až do minulého kola sice nezvítězil třikrát za sebou a z toho překvapivě vypadl ve čtvrtfinále KNVB Bekeru s druholigovým Groningenem po nezvládnutém penaltovém rozstřelu, avšak uplynulý víkend po vyrovnaném průběhu skóroval v úplném závěru ve Waalwijku a zaznamenal tedy cenné vítězství po výsledku 1:0.

Rotterdamský klub zahájil nový ročník odhodlaně a chvíli dokonce trápil i ty největší favority, od té doby však zažívá jedno zklamání za druhým. Od začátku října uplynulého roku totiž porazil v šestnácti utkáních jen Heerenveen (3:0), aktuálně prohrál čtyřikrát za sebou. Po neúspěších s Almere (1:2), Twente (0:3) a v městském derby se Spartou (2:4) neudržel vedení ani do té doby s posledním Vitesse (1:2).

SBV se tak postupně propadlo až na aktuální patnáctou pozici s jednadvaceti body a před Waalwijkem je o pouhé tři body, na soupeře z Arnhemu má náskok pěti bodů. Excelsior v posledních dvou vzájemných duelech s Fortunou neprohrál, v předchozím roce po jasné výhře 3:0 se s ní rozešel smírně v poměru 2:2. Domácí kouč Danny Buijs postrádá Pierieho, Smeulerse, Donkora, Seymora, Hartjese a možná i irského kanonýra Parrotta, hostující lodivod Marinus Dijkhuizen nenasadí Alessia da Cruze.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.67 - 4.15

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - Almere City

neděle 20:00

Klub z Almela se po pouhém roce stráveném ve druhé lize okamžitě vrátil mezi elitu a teď se v ní hodlá udržet co nejdéle, nicméně před závěrečnou třetinou tohoto ročníku je jasné, že to jednoduchý úkol nebude. V dosavadních třiadvaceti střetnutích totiž posbíral dvaadvacet bodů a patří mu až čtrnáctá pozice, přičemž před šestnáctou barážovou příčkou Waalwijku je o pouhé čtyři body. Nyní ho čeká velmi důležitý zápas s ambiciózním Almere.

Svěřenci trenéra Erwina van de Looie zahájili tuto sezónu s velkým odhodláním a chvíli se pohybovali i v poklidném středu tabulky, ale v předchozích sedmi duelech hned pětkrát prohráli a kromě nerozhodného výsledku s posledním Volendamem (1:1) porazili jen předposlední Vitesse (3:2). V minulých dvou utkáních zavítali na půdu velkých favoritů a i přes houževnaté výkony na body nedosáhli (porážka 0:2 s PSV a 0:1 s Utrechtem).

Almere postoupilo do Eredivisie vůbec poprvé ve své novodobé historii přes baráž a na začátku to vypadalo, že nebude konkurenceschopné, poté však začalo pravidelně bodovat a teď se naopak zdá, že mezi nejlepší osmnáctou zůstane i v příštím roce. Aktuálně má na kontě sedmadvacet bodů a je třinácté, v uplynulých osmi ligových duelech navíc jen dvakrát prohrálo a naopak hned čtyřikrát zvítězilo.

Předchozí víkend přivítalo obhájce mistrovského titulu Feyenoord a dlouho s ním drželo nerozhodný bezbrankový výsledek, jenže nakonec přeci jen prohrálo 0:2. Svému nacházejícímu protivníkovi má rozhodně co vracet, protože s ním koncem listopadu roku 2023 utrpělo potupný domácí debakl 0:5. Hosté by měli nastoupit v nejsilnějším možném složení, naopak Van de Looi nemůže využít služeb Brunse, Čestiče, Laursena ani vykartovaného Vejinoviče.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.24 - 2.74

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk

sobota 18:45

Celek z Deventeru letos předvádí velmi solidní výkony a momentálně bojuje i o přímou účast v evropských pohárech pro nadcházející sezonu, jelikož má na kontě čtyřiatřicet bodů a je šestý jen o dva body za pátým Ajaxem. Nyní bude plnit úlohu velkého favorita proti Waalwijku, který má naopak zcela jiné starosti a bojuje o udržení prvoligové licence, protože s pouhými osmnácti body mu patří až šestnáctá barážová příčka.

Svěřenci trenéra Reného Hakeho až do minulého víkendu neprohráli v Eredivisii pětkrát za sebou a z toho hned třikrát zvítězili, nicméně před týdnem zaostávali za vysoce favorizovaným Twente a nakonec mu podlehli ve vysokém poměru 0:3. Teď tedy mají co napravovat, na RKC se jim však poslední dobou poměrně dařilo. V loňském roce ho totiž dokázali porazit po výsledcích 1:0 a 3:2.

Hostující celek skončil v předchozích dvou ročnících v poklidném středu tabulky, avšak letos bude mít co dělat, aby se vyhnul sestupovým pozicím a zajistil si tedy přímou záchranu. V tuto chvíli drží jen dvoubodový náskok před sedmnáctým Vitesse, na patnáctý Excelsior ztrácí body tři. V minulých jedenácti duelech dokázal překvapivě porazit jen Nijmegen (2:0), v předchozím kole doma nezvládl utkání s konkurenční Fortunou (0:1).

Hake se v tomto střetnutí opět musí obejít bez Edvardsena, Amofy a Rommense, jeho protějšek Henk Fraser nenasadí duo Seuntjens - El Harmazi.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.78 - 3.64

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - FC Twente

sobota 20:00

Vitesse se hodně ztuha dýchá. Těžko se vymaňuje z hluboké krize, která ho provází prakticky po celou sezónu. Poslední dva výsledky ovšem přece naznačují, že by v Arnhemu mohli najít dýchací přístroj. Na čtyři získané body z možných šesti by rádi navázali v duelu s Twente, ale tohle bude pro domácí zajisté náročný úkol. Celek z Enschede totiž patří k tomu nejlepšímu.

Není vůbec pravděpodobné, že by se hostům nějakým způsobem zželelo svého soupeře. Jestli si chtějí v příštím ročníku zahrát Ligu mistrů, musejí být prostě nekompromisní a sbírat body se stejnou pravidelností jako zubatá své mrtvé. Obzvláště pak v takových utkáních, jakým je zrovna toto, tedy proti oponentovi, pro něhož je jedinou prioritou záchrana Eredivisie. Není teď žádný pochyb o tom, že na stadionu GelreDome je do role favorita pasováno Twente.

Naposledy se De Tukkers moc nemazali před vlastními fanoušky s Go Ahead Eagles. Vyhráli o tři branky, konečně přitom zase začal řádit ofenzivní pilíř Sem Steijn. Ten prožil famózní podzimní část sezóny, zapsal za tu dobu deset přesných zásahů. Jenže po vánočních svátcích se úplně zadrhl. A až do klání s klubem z Deventeru neskóroval ani jednou. "Věděl jsem, že góly jednou přijdou. Čím déle to trvá, tím dříve to pak přijde. Tak jsem to viděl já,” uvedl v rozhovoru pro televizní stanici ESPN krátce po skončení mače.

I kabina Twente doufá, že Steijnovo střelecké řádění bude pokračovat. To trvání na další rozvlnění sítě bylo opravdu dlouhé, naposledy se muž se čtrnáctkou na zádech trefil do brány rotterdamské Sparty v půlce prosince. "Když nevstřelíte gól sedmkrát v řadě, začne vás to v určitém okamžiku štvát,” povídal Steijnův spoluhráč a kapitán Robin Pröpper. "Něco to s ním asi udělalo. Sem však na sobě stále tvrdě pracoval a nakonec mu to vyšlo.”

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.71 - 4.15 - 1.70

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar

sobota 21:00

Alkmaar před týdnem zvládl důležitou bitvu proti Ajaxu a i nadále se udržuje ve hře o postup do Ligy mistrů. Potřebuje však v trendu vítězných duelů pokračovat, jestli chce smazat ztrátu pěti bodů na třetí Twente. Teď venku narazí na rotterdamskou Spartu, která je na hraně účasti v posezónním play-off o evropské poháry. Aktuálně domácí nevykazují nijak zázračná čísla.

V předešlých čtyřech ligových případech padli celkem třikrát, zvládli pouze městské derby s Excelsiorem. A napravovat si reputaci zrovna proti nynějšímu protivníkovi, který je nejen povzbuzený o nedávnou výhru nad amsterdamským velikánem, ale také o tu předchozí na půdě Fortuny, nebude představovat jednoduchý úkol. Sparta každopádně určitě nechce s AZ padnout podruhé v sezóně, v podzimním měření sil z loňského roku mimochodem ani jednou neskórovala.

Hosté od sebe naposledy odstřihli svého souseda v tabulce, který je zároveň přímým konkurentem v boji o strategickou třetí pozici v tabulce. Právě přes tu jako přes poslední vede v Eredivisie cesta do milionářské soutěže. K té zatím nemá úplně blízko ani Ajax, ani Alkmaar, v tomto ohledu hraje prim Twente. Jedno je nicméně jisté, De Kaasboeren začínají mít lepší náladu. Poprvé od listopadu, pokud do sumáře započteme i evropské působení, vyhráli dvakrát za sebou. A hodlají jistě co nejdříve podniknout nekompromisní nálet na klub z Enschede.

Hlavním strůjcem úspěchu byl v minulé přímé bitvě o čtvrtou pozici v tabulce, poněkud překvapivě, dvougólový střelec Ruben van Bommel. Ten přitom do této chvíle skóroval jen dvakrát. "Dá se říct, že tohle byl můj nejkrásnější zápas života," rozplýval se. "Fakt, že se moje produkce během jednoho utkání zdvojnásobila, je pro mě určitě super. Snad v tom budu pokračovat i nadále,” vzhlížel optimisticky ke zbytku ročníku.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.73 - 3.53 - 2.03

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Volendam - NEC Nijmegen

pátek 20:00

"Zdecimovaný" Volendam se s každým dalším zápasem Eredivisie stále více přibližuje k pádu do druhé ligy, a pokud v nejbližší době nějakým výrazným způsobem nezabere, tak se mu sestup do Eerste Divisie s největší pravděpodobností nevyhne. Domácí výběr zvítězil v dosavadních třiadvaceti zápasech jen třikrát a po nedávné vysoké porážce v domácím prostředí s Heerenveenem (0:4) se propadl na úplně poslední místo tabulky s třinácti body.

FC v tuto chvíli ztrácí na sedmnácté Vitesse tři body a za šestnáctou barážovou příčkou Waalwijku zaostává o bodů pět, před závěrečnou třetinou sezóny tak jeho situace rozhodně není bezvýchodná. Svěřenci trenéra Regillia Simonse však aktuálně nevyhráli mezi nizozemskou elitou již sedmkrát za sebou a z toho vybojovali pouhé dva body, teď navíc přivítají povzbuzený Nijmegen.

Hosté jsou v této páteční předehrávce 24. kola považováni za favority hned z několika důvodů - v Eredivisii jim aktuálně patří velmi solidní sedmá příčka se ziskem třiatřiceti bodů a na šesté Go Ahead ztrácejí jediný bod, v předchozích deseti duelech na ligové scéně překvapivě nestačili jen na Waalwijk a po minulém ligovém úspěchu s konkurenční rotterdamskou Spartou (2:0) udolali v úterním semifinále KNVB Bekeru druholigový Cambuur 2:1 po prodloužení, díky tomu si po čtyřiadvaceti letech zahrají dubnové finále.

Oba dva nadcházející soupeři se spolu naposledy utkali v polovině listopadu uplynulého roku a rozešli se smírně v divokém poměru 3:3. Hostující stratég Rogier Meijer nemůže využít služeb Dirka Propera, Nuytincke, Rossena a Kase de Wita, Simons dlouhodobě postrádá Le Rouxe, Twigta, Mbuyambu i Antonioliho.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.30 - 4.40 - 1.59

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
PSV Eindhoven
23
21
2
0
77 : 11
65
2
Feyenoord Rotterdam
23
17
4
2
58 : 17
55
3
FC Twente
23
14
5
4
45 : 22
47
4
AZ Alkmaar
23
12
6
5
44 : 22
42
5
AFC Ajax
23
10
6
7
51 : 43
36
6
Go Ahead Eagles
23
9
7
7
37 : 32
34
7
NEC Nijmegen
23
8
9
6
43 : 37
33
8
FC Utrecht
23
8
8
7
29 : 30
32
9
Sparta Rotterdam
23
8
5
10
29 : 33
29
10
SC Heerenveen
23
8
4
11
38 : 44
28
11
PEC Zwolle
23
7
6
10
32 : 41
27
12
Fortuna Sittard
23
7
6
10
23 : 39
27
13
Almere City
23
7
6
10
22 : 39
27
14
Heracles Almelo
23
6
4
13
29 : 53
22
15
SBV Excelsior
23
4
9
10
36 : 47
21
16
RKC Waalwijk
23
5
3
15
20 : 40
18
17
SBV Vitesse
23
4
4
15
18 : 47
16
18
FC Volendam
23
3
4
16
23 : 57
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele