Eredivisie - souhrn 21. kola: Ajax padl, derby pro Feyenoord

09.02., 22:00, aktualizováno 11.02., 21:56
Komentáře a souhrny
Django Warmerdam v souboji s Yankubem Mintehem (© AFP)

Heerenveen si překvapivě vyšlápl na Ajax, který tím odmítl možnost posunu na čtvrté místo. PSV naopak venku v pohodě přehrálo Volendam, to samé platilo i v případě Feyenoordu, který zvládl domácí derby se Spartou. Utrecht si bez problémů věděl rady se Sittardem. Nijmegen nezvládl utkání na půdě sestupem ohroženého Waalwijku a po porážce 0:2 si neupevnil pozici na místech zaručující playoff o Evropskou konferenční ligu.

Feyenoord Rotterdam - Sparta Rotterdam 2:0

11.02.2024 20:00

Góly: 57. Dávid Hancko (pen.), 63. Lutsharel Geertruida

Nedělní dohrávka 21. kola slibovala dramatickou podívanou v městském derby mezi obhájcem mistrovského titulu Feyenoordem a ambiciózní Spartou, po nepříliš zajímavém úvodním dějství otevřel gólový účet krátce po změně stran slovenský krajánek Dávid Hancko a krátce po hodině hry rozhodl Lutsharel Geertruida. Domácí si proto upevnili druhé místo tabulky s devětačtyřiceti body a před pátým Twente jsou stále o bodů pět.

Feyenoord tak alespoň částečně odčinil nerozhodný výsledek z prvního vzájemného utkání v podzimní části, kdy na půdě Sparty uhrál remízu 1:1. Hostující celek naopak nevyhrál v Eredivisii již počtvrté za sebou a tabulkou klesl až na desátou příčku se šestadvaceti body. Svěřenci trenéra Arneho Slota měli v úvodních pětačtyřiceti minutách herně navrch, míč drželi téměř z pětasedmdesáti procent, avšak vyprodukovali jen jednu přímou střelu na branku a do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného bezbrankového stavu.

Ihned po přestávce ale ještě více přitlačili a do kýženého vedení se mohli dostat ve 48. minutě, jenže brazilský forvard Paixão mířil těsně vedle levé konstrukce. Nejdůležitější okamžiky tohoto večerního klání se zrodily v rozmezí 56. - 57. minuty, kdy byl v pokutovém území hostujícího outsidera poslán k zemi Minteh a rozhodčí Van Boekel po přezkoumání videozáznamu ukázal na penaltový puntík.

K němu se postavil právě zkušený obránce Hancko a balón nechytatelně uklidil do levého dolního růžku. Neuběhlo ani dalších šest minut a definitivní pojistku přidal Geertruida, jelikož po skvostném pasu střídajícího Ivanušece chladnokrevně vypálil k pravé tyči kolem naprosto bezmocného brankáře Olije. Domácí pak rozvlnili síť ještě jednou a to zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem, nicméně krásná trefa Wieffera do levé šibenice nakonec neplatila kvůli předchozímu zpracování míče rukou.

Více informací k zápasu

FC Volendam - PSV Eindhoven 1:5

11.02.2024 16:45

Góly: 1. Jordan Teze (vl.) - 13. Ismael Saibari, 52. Jerdy Schouten, 74. Jordan Teze, 79. Ricardo Pepi, 84. Isaac Babadi

Eindhovenský gigant začal na půdě podceňovaného Volendamu naprosto katastrofálně a již po šedesáti odehraných sekundách prohrával. Nicméně tento moment ho v žádném případě nepoložil a naopak vývoj otočil hned pěti trefami. Po snadné výhře o čtyři góly si tak upevnil vedoucí příčku v Eredivisii se ziskem devětapadesáti bodů a před druhým Feyenoordem si alespoň na pár hodin vytvořil obrovský třináctibodový náskok.

Domácí celek naopak nevyhrál popáté za sebou a s pouhými dvanácti body na kontě zůstává předposlední sedmnáctý, přičemž za patnáctou příčkou Excelsioru zaostává o propastných devět bodů. Svěřenci trenéra Regillia Simonse se ihned po úvodním výkopu natlačili na útočnou polovinu a první bleskovou akci přetavili v senzační vedení, neboť po centru z levého křídla a následné finální přihrávce Coxe si nešťastně srazil míč do vlastní sítě bránící Jordan Teze.

PSV ale pak vytvořilo svůj tradiční tlak a vyrovnání se dočkalo ani ne po čtvrthodině hry. Skórovat dokázal třiadvacetiletý záložník s marockými kořeny Ismael Saibari, jenž si po pobídce Tezeho navedl balón do pokutového území soupeře a ze čtrnácti metrů usměrnil svůj přízemní pokus k levé tyči. Volendam si nečekaně mohl vzít zpět ztracený náskok ve 21. minutě, jenže americký talent Zach Booth po otočce z mírného úhlu pouze orazítkoval bližší konstrukci.

Výsledek prvního poločasu se poté nezměnil, tým okolo úspěšného kouče Petera Bosze každopádně po změně stran skóroval hned čtyřikrát. Nejprve v 52. minutě otočil vývoj sedmadvacetiletý záložník Jerdy Schouten, jenž si po rohovém kopu z pravé strany a hlavičce kapitána Luuka de Jonga parádně zpracoval míč na prsa a precizním obloučkem přehodil naprosto bezmocného gólmana Backhause.

Jasný outsider začal hrát s přibývajícím časem na stále větší riziko a ofenzivní taktika se mu v závěrečné dvacetiminutovce nevyplatila, protože do závěrečného hvizdu inkasoval ještě třikrát. V 74. minutě přiblížil PSV k očekávanému tříbodovému zisku "hříšník" z úvodu utkání Teze, který po geniálním pasu Saibariho pokořil marně se natahujícího strážce FC pohotovou hlavičkou z bezprostřední blízkosti - 1:3.

Za dalších pět minut měl přesnou mušku střídající americký mladík Ricardo Pepi, po kolmici snaživého Tezeho vypálil ze čtrnácti metrů přímo do vzdálenějšího spodního růžku. A zhruba deset minut před koncem pečetil vysoký skalp PSV další střídající hráč Isaac Babadi pohotovou střelou z hranice brankového území doprostřed poloprázdné branky.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - Fortuna Sittard 4:0

11.02.2024 14:30

Góly: 21. Taylor Booth, 70. Othman Boussaid, 75. Taylor Booth, 80. Sam Lammers

Jeden z hlavních adeptů na pohárovou Evropu se v první polovině sezony výrazně trápil a příliš dobře nevstoupil ani do té druhé, nicméně tentokráte se podruhé v řadě rozstřílel a po konstantním výkonu od začátku až do konce rozdrtil vyzyvatele ze Sittardu vysoko po výsledku 4:0. Díky druhému vítězství v řadě se tak prozatím vyhoupl na desátou pozici se šestadvaceti body, zatímco hosté přišli o svou sérii tří ligových utkání bez porážky a jsou dvanáctí se čtyřiadvaceti body.

Stejně jako uplynulý víkend se stal ústřední postavou americký snajpr Taylor Booth, který po nedávném premiérovém hattricku skóroval dvakrát. Nedělní zápas se přitom rozjížděl pozvolněji a v úvodní dvacetiminutovce k ničemu ani trochu podstatnému nedošlo. Avšak úderem 21. minuty se vše změnilo, protože se prosadil již zmiňovaný jednadvacetiletý talent Taylor Booth.

Zásluhu na první trefě tohoto střetnutí ale měl hlavně pozdější střelec Sam Lammers, jenž odvedl vynikající prací na křídle a pak Boothovi naservíroval balón před poloodkrytou branku, kterou v podstatě nemohl minout. Domácí si v následujícím průběhu hlídali těsný náskok, soupeře téměř k ničemu nepouštěli, na druhou stranu se však nikam výrazně netlačili. Fortuna však s přibývajícím časem začala hrát na stále větší riziko a to se jí nevyplatilo, neboť v rozmezí 70. - 78. minuty kapitulovala dokonce třikrát.

Náskok favorita nejprve pojistil belgický záložník Othman Boussaid, když po finální přihrávce střídajícího dánského špílmachra Jensena zachoval chladnou hlavu a zblízka pokořil bezmocného brankáře Verripse. Neuběhlo ani dalších pět minut a podruhé měl přesnou mušku neomylný Booth, jelikož se pohotově trefil do levého dolního růžku - 3:0. A za další tři minuty nakonec uzavřel gólový účet agilní Lammers nekompromisní bombou z dvanácti metrů přesně pod břevno.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - AFC Ajax 3:2

11.02.2024 14:30

Góly: 11. Pelle van Amersfoort, 38. Osame Sahraoui, 46. Pelle van Amersfoort - 51. Pawel Bochniewicz (vl.), 79. Chuba Akpom

Jeden z očekávaných šlágrů 21. kola Eredivisie se odehrál na stadionu Abeho Lenstry a od samého začátku až do úplného konce mu dramatičnost rozhodně nechyběla. SC předvádí v tomto ročníku značně nevyrovnané výkony, nicméně "velké" zápasy z historického hlediska zvládá na jedničku, což potvrdilo i teď proti amsterdamskému gigantovi z Ajaxu. A díky cenné výhře 3:2 se tabulkou posunulo na jedenáctou pozici s pětadvaceti body.

Přitom Heerenveen se až do tohoto nedělního vystoupení trápil, neboť v nizozemské nejvyšší nevyhrál šestkrát po sobě a spíše se přibližoval k sestupovému pásmu. Na AFC se mu navíc ve vzájemných střetnutích vůbec nedařilo, neporazil ho více jak patnáct let v jedenácti případech za sebou. Svěřenci trenéra Johna van 't Schipa naopak přišli o svou dvanáctizápasovou ligovou šňůru bez porážky, a v tabulce tedy zůstávají na páté příčce s pětatřiceti body.

Domácí outsider parádně zvládl úvodní dějství. Do kabin totiž odcházel s dvoubrankovým náskokem a ihned po změně stran k tomu přidal třetí zásah. Hosté sice vzápětí snížili a čtvrthodiny před závěrečným dokonce na rozdíl jediné trefy, ale další jinou už nepřidali. Hlavní postavou duelu se stal sedmadvacetiletý kanonýr Pelle van Amersfoort, který nasměroval svůj výběr k nečekanému úspěchu už v 11. minutě.

Vůbec první větší možnost byla k vidění ještě o devět minut dříve, když Osame Sahraoui pálil o kousek nad horní tyčku. V inkriminovaný okamžik si pak Van Amersfoort naběhl do volného prostoru na tečovaný centr Braudeho z pravého křídla a přesně umístěnou hlavičkou zamířil k pravé tyči. Krátce po dvaceti odehraných minutách se chvěla branková konstrukce na obou stranách. Nejprve domácí Haye orazítkoval břevno ranou z přímého volného kopu a vzápětí na opačné straně pálil do horní tyče islandský mladík Hlynsson.

Tým vedený koučem Keesem van Wonderenem přidal druhý gól necelých deset minut před přestávkou. Dvaadvacetiletý norský špílmachr Sahraoui byl sice po zpětné nahrávce z pravé strany na první pokus zablokován, ovšem s dorážkou z pěti metrů si již věděl rady. O osudu tohoto klání se zdálo být definitivně rozhodnuto po pětačtyřiceti sekundách druhého dějství, protože Van Amersfoort usměrnil svou dorážku z osmi metrů pod břevno - 3:0.

Nicméně hosté se v žádném případě nevzdali a ani ne o pět minut později vykřesali naději na bodový zisk, neboť pobídku Brobbeyho si smolně srazil do vlastní sítě vracející se Pawel Bochniewicz. Ajax se přiblížil na rozdíl jediného gólu v 79. minutě, kdy se střídající Chuba Akpom po pobídce Gooijera trefil ze šesti metrů k bližší tyči. V nastaveném čase bylo na pár momentů dokonce srovnáno, jenže video následně odhalilo, že vracející se Bochniewicz ještě stihnul odkopnout balón do bezpečí z okraje brankové čáry.

Více informací k zápasu

Go Ahead Eagles - PEC Zwolle 1:1

11.02.2024 12:15

Góly: 90+9. Mats Deijl (pen.) - 77. Lennart Thy

Zwolle opět prokázalo solidní formu z poslední doby, nicméně po závěrečném hvizdu nakonec odcházelo z trávníku zklamáno. Hned v úvodu zápasu přežilo nepoměněný pokutový kop favorizovaného soupeře z Deventeru a zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem překvapivě vedlo. Go Ahead však postupem času zvyšoval svůj tlak a kýženého vyrovnání se přeci jen dočkal v deváté nastavené minutě, kdy na druhý pokus při penaltě nezaváhal.

Domácí zahájili tento nedělní duel aktivněji a hned po šesti odehraných minutách se postarali o první zajímavý moment. Brankář Schendelaar totiž naprosto evidentně podrazil rozběhnutého norského forvarda Olivera Edvardsena a rozhodčí Higler neváhal s nařízením pokutového kopu ani vteřinu. K němu se však vzápětí postavil švédský jmenovec Victor Edvardsen a v důležitý okamžik selhal, protože jeho nepříliš razantní pokus směřující k levé tyči vyrazil famózní gólman De Lange do strany.

Hosté od tohoto okamžiku ožili a přesně v polovině úvodního dějství rozvlnil síť pozdější střelec Lennart Thy, tato jeho trefa ale ještě nebyla uznána kvůli velmi těsnému ofsajdu. Po změně stran se delší dobu zdálo, že se oba celky spokojí s nerozhodným bezbrankovým výsledkem, nicméně v 77. minutě udeřil právě německý forvard Thy. Ten vsítil již svou devátou branku tohoto ligového ročníku po obrovském nedorozumění Kuiperse s Linthorstem a své krátké sólo zakončil ukázkovým lobem do protějšího spodního růžku.

Go Ahead pak marně dobýval dobře organizovanou defenzivu PEC, a když to vypadalo, že bude odcházet z trávníku poražen, tak ve vlastní šestnáctce zasáhl míč loktem hostující Kersten a po přezkoumání videorozhodčím tentokráte nezaváhal na penaltového puntíku Mats Deijl, který s přehledem zavěsil k levé konstrukci.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - SBV Vitesse 3:2

10.02.2024 21:00

Góly: 30. Jordy Bruijn, 57. Jizz Hornkamp, 71. Jizz Hornkamp - 24. Kacper Kozłowski, 27. Melle Meulensteen

Trápení tradičního účastníka Eredivisie v této sezóně nezná mezí, tentokráte i přes dvougólový náskok nezvládl důležitý souboj v Almelu a místnímu nováčkovi Heraclesu nakonec podlehl po divokém výsledku 2:3. Klub z Arnhemu přitom ve 27. minutě vedl 2:0, jenže soupeř ještě do přestávky snížil a po zbytečném vyloučení protivníka v samém závěru první půle otočil vývoj po změně stran.

SBV tak stále má na kontě pouhých dvanáct bodů a dlouhodobě mu patří úplně poslední osmnácté místo ligové tabulky, naopak domácí tým udělal důležitý krok k vytoužené záchraně a s dvaadvaceti body se vyhoupl na čtrnácté místo Eredivisie. Úvodní dvacetiminutovka nic zásadního nepřinesla, hosté se z ničeho nic dostali do vedení ve 24. minutě zásluhou dvacetiletého polského záložníka Kacpera Kozłowskiho.

Ten si po vynikajícím pasu Arcuse z pravého křídla udělal prostor k hlavičce a z deseti metrů nechytatelně usměrnil balón k protější konstrukci. Neuběhly ani další tři minuty a svěřenci trenéra Edwarda Sturinga skórovali podruhé, jelikož Melle Meulensteen se po zpětné nahrávce Boutraha opřel do balónu z více jak pětadvaceti metrů a naprosto úchvatnou ranou zamířil pod levou šibenici kolem plachtícího brankáře Brouwera.

Nicméně Heracles to v žádném případě nezabalilo a přesně po odehrané půlhodině se vrátilo zpět do hry o bodový zisk, protože záložník Jordy Bruijn si po krásné akci na levé straně a finální nahrávce do volného prostoru seběhl do středu pokutového území soupeře a z první se trefil do levého dolního růžku kolem dívajícího se gólmana Rooma. Vitesse si výrazně zkomplikovalo svou situaci v poslední minutě základní hrací doby úvodního dějství.

Zkušený dvaatřicetiletý obránce Nicolas Isimat-Mirin se totiž nechal naprosto zbytečně vyloučit po druhé žluté kartě během necelých pěti minut, v inkriminovaný okamžik zatáhl za rameno Jizza Hornkampa a rozhodčí Nijhuis byl zcela nekompromisní. Heracles po změně stran dominovalo, jeho hrdinou se stal právě pětadvacetiletý útočník Hornkamp.

Ten nejprve srovnal stav v 57. minutě razantní hlavičkou z hranice brankového území po precizně zahraném rohovém kopu Bruijna z pravé strany a o čtrnáct minut později převrhl misky vah na stranu svého týmu nekompromisní dorážkou z bezprostřední blízkosti po chytré hlavičce Hanssona.

Více informací k zápasu

Almere City - AZ Alkmaar 0:0

10.02.2024 20:00

Góly: -

Favorizovaný Alkmaar "navázal" na katastrofální formu z posledních týdnů i na půdě nováčka z Almere a po naprosto bezkrevném výkonu si z jeho půdy odváží jen bezbrankovou remízu. AZ tak po středeční porážce ve čtvrtfinále národního poháru s Feyenoordem (0:2) zaznamenalo na ligové scéně další nečekanou ztrátu - v tabulce je sice stále čtvrté s šestatřiceti body, ale za třetím Twente už zaostává o propastných osm bodů.

Svěřenci trenéra Maartena Martense aktuálně nevyhráli v základní hrací době již desetkrát po sobě, v Eredivisii se naposledy radovali z tříbodového zisku před více jak dvěma měsíci právě s Almere (4:1) a teď se tedy jejich čekání ještě více protáhne. Naopak domácí celek udělal další důležitý krok k vytoužené záchraně, po minulém úspěchu s Excelsiorem (2:1) získal nesmírně cenný bod a v tabulce mu patří jedenáctá příčka se čtyřiadvaceti body.

Tento nedělní duel "zaváněl" od samého začátku velkou nudou - domácí celek se pochopitelně soustředil na pozorný výkon v defenzivně a na útočnou polovinu se prakticky netlačil, hosté byli v ofenzivní fázi naprosto bezzubí a za celých devadesát minut vyslali jen tři přímé střely mezi tři tyče, se kterými si celkem s přehledem poradil pozorný gólman Bakker.

Almere se dokonce prezentovalo jen jedním pokusem přímo na branku a to zhruba po pětadvaceti minutách hry, brankář Ryan s ním navíc neměl větší potíže. Výběr vedený koučem Alexem Pastoorem v příštím kole zavítá na půdu konkurenčního Zwolle, Alkmaar bude chtít konečně uspět v Sittardu.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - FC Twente 0:3

10.02.2024 18:45

Góly: 2. Daan Rots, 5. Ricky van Wolfswinkel, 13. Ricky van Wolfswinkel

Celek z Enschede se v uplynulém kole vrátil na vítěznou vlnu a nyní potvrdil zlepšující se formu v Rotterdamu, kde díky fantastické úvodní čtvrthodině zvítězil přesvědčivě po výsledku 3:0. Twente vsítilo všechny tři své góly během úvodních třinácti minut a hned dvakrát měl přesnou mušku kanonýr Ricky van Wolfswinkel, jenž se tak v tomto ročníku Eredivisie trefil už desetkrát.

Svěřenci trenéra Josepha Oostinga dlouhodobě zůstávají na třetím místě tabulky, se ziskem čtyřiačtyřiceti bodů si před čtvrtým Alkmaarem vytvořili solidní osmibodový náskok a za druhým Feyenoordem zaostávají jen o body dva. SBV naopak nevyhrálo mezi nizozemskou elitou potřetí za sebou a v tuto chvíli kleslo až na patnáctou pozici s jednadvaceti body, přičemž před šestnáctou barážovou příčkou Waalwijku je o pouhé tři body.

Hosté vlétli do tohoto sobotního duelu jako uragán a úvodní branky se dočkali ani ne po osmdesáti sekundách. Gólový účet otevřel Daan Rots, neboť po vynikající patičce Vlapa si navedl balón blíže do středu hrací plochy a z dvanácti metrů i s notnou dávkou štěstí pokořil zasahujícího brankáře Van Gassela. Neuběhly ani další tři minuty a náskok mírného favorita zvýšil již zmiňovaný Van Wolfswinkel.

Zkušený pětatřicetiletý útočník se po centru z levého křídla a finálnímu přistrčení českého reprezentanta Michala Sadílka elegantně otočil s míčem a z hranice brankového území nekompromisně zavěsil do pravé šibenice. O osudu tohoto klání bylo definitivně rozhodnuto o osm minut později, jelikož Van Wolfswinkel si u vzdálenější konstrukce elegantně zpracoval míč na prsa po rohovém kopu z pravé strany a z mírného úhlu nikým nehlídán propálil naprosto bezmocného Van Gassela.

Od tohoto okamžiku tempo hry výrazně upadlo a vyložených možností bylo k vidění jen poskrovnu. Přesně v polovině druhého dějství rozvlnil síť střídající Unuvar, nicméně jeho zásah neplatil kvůli zřetelnému ofsajdu. V samém závěru mohl zaznamenat alespoň čestný úspěch Excelsioru irský forvard Parrott, ale toho vychytal brilantním zákrokem gólman Unnerstall.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - NEC Nijmegen 2:0

09.02.2024 20:00

Góly: 7. David Min, 22. David Min (pen.)

Waalwijk vstupoval do této páteční předehrávky 21. kola v roli jasného outsidera, ovšem díky bleskovým zásahům Davida Mina vedl již krátce po dvaceti odehraných minutách o dva góly a nadějný náskok poté udržel až do závěrečného hvizdu. RKC se naposledy radovalo z tříbodového zisku v nizozemské nejvyšší soutěži koncem listopadu uplynulého roku (výhra 2:1 nad Zwolle), v tabulce mu stále patří šestnáctá barážová příčka s osmnácti body.

RKC si prozatím vytvořilo šestibodový náskok před sedmnáctým Volendamem i posledním Vitesse, naopak za patnáctým Heraclesem zaostává o jediný bod. NEC tentokráte nenavázalo na skvělou formu, kdy v sedmi ligových duelech získalo parádních sedmnáct bodů a k tomu vždy dokázalo skórovat, v Eredivisii se po této nečekané ztrátě nachází na sedmé pozici s devětadvaceti body o bod ze šestým Go Ahead Eagles.

Svěřenci trenéra Henka Frasera začali s velkým elánem a hned svou první větší možnost ze 7. minuty přetavili ve vedoucí gól, jelikož čtyřiadvacetiletý útočník Min si po skvěle zahraném přímém volném kopu Meijerse z levé strany seběhl do brankového území protivníka a z první napálil balón přímo do protějšího spodního růžku kolem dívajícího se brankáře Cillessena. Domácí navýšili svůj náskok o čtvrthodiny později po kuriózním momentu ohledně pokutového kopu.

Rozhodčí Manschot nařídil penaltu pro RKC po evidentním nedovoleném zákroku Sandlera na Mina až po přezkoumání videa, k ní se vzápětí postavil Min a hostující strážce jeho tvrdou ránu skvěle zneškodnil. Jenomže ihned na to šlo do akce opět video a to odhalilo předčasně vyběhnutí Cillessena, Min proto dostal "druhou šanci" a tentokráte s přehledem zavěsil k levé konstrukci.

Hosté pak až do závěrečného hvizdu toho příliš zajímavého nepředvedli, postupně proti dvěma solidním šancím Cheryho i v samém závěru proti nepříjemnému projektilu Ogawy výtečně zasáhl gólman Vaessen, a výsledek se tedy nezměnil.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
PSV Eindhoven
21
19
2
0
68 : 10
59
2
Feyenoord Rotterdam
21
15
4
2
55 : 17
49
3
FC Twente
21
13
5
3
42 : 21
44
4
AZ Alkmaar
21
10
6
5
40 : 21
36
5
AFC Ajax
21
10
5
6
49 : 39
35
6
Go Ahead Eagles
21
8
7
6
35 : 29
31
7
NEC Nijmegen
21
7
8
6
39 : 35
29
8
PEC Zwolle
21
7
6
8
31 : 33
27
9
FC Utrecht
21
6
8
7
27 : 30
26
10
Sparta Rotterdam
21
7
5
9
25 : 29
26
11
SC Heerenveen
21
7
4
10
34 : 42
25
12
Fortuna Sittard
21
6
6
9
21 : 37
24
Almere City
21
6
6
9
21 : 37
24
14
Heracles Almelo
21
6
4
11
29 : 50
22
15
SBV Excelsior
21
4
9
8
33 : 41
21
16
RKC Waalwijk
21
5
3
13
20 : 38
18
17
FC Volendam
21
3
3
15
22 : 52
12
18
SBV Vitesse
21
3
3
15
15 : 45
12

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele