Eredivisie - souhrn 26. kola: PSV urvalo šlágr v závěru

15.03., 21:53, aktualizováno 17.03., 22:00
Komentáře a souhrny
Ricardo Pepi (© AFP)

PSV díky pozdní brance skolilo v neděli večer ve šlágru kola třetí Twente. Feyenoord stvrdil svou druhou pozici po vydřeném vítězství v Heerenveenu, Ajax neuměl venku porazit rotterdamskou Spartu. Heracles v předehrávce 26. kola nizozemské nejvyšší soutěže zdolal Go Ahead Eagles a připsal si důležité body v boji o záchranu. V nižších patrech se zrodily i remízy Excelsioru s Waalwijkem a Vitesse s Almere. Sittard zdolal Zwolle a přiblížil se tak sedmým Eagles na tři body.

PSV Eindhoven - FC Twente 1:0

17.03.2024 20:00

Góly: 90+6. Ricardo Pepi

Na PSV v boji o ligový titul čekal nedělní šlágr 26. kola s třetím Twente a dlouho to vypadalo, že se z třiadvacáté ligové výhry v tomto ročníku radovat nebude, nicméně v poslední možnou chvíli udeřil americký mladíček Ricardo Pepi a eindhovenský gigant tak udržel desetibodový náskok před dotírajícím Feyenoordem. Osm kol před koncem je tedy poměrně blízko k tomu, aby po dlouhých šesti letech usedl na nizozemský trůn.

Celek z Enschede proti největším favoritům Eredivisie spoléhá na precizní defenzívu, což prokázal i před několika týdny právě v Rotterdamu s Feyenoordem (0:0), jenomže tentokráte až do závěrečného hvizdu čisté konto neudržel - v tabulce je tak stále třetí se ziskem třiapadesáti bodů, avšak před čtvrtým Alkmaarem už drží jen čtyřbodový odstup.

Domácí favorit od samého začátku režíroval hru, míč měl v držení z více jak šedesáti procent, ale v úvodním dějství si mnoho vyložených šancí nevypracoval. K prvnímu většímu ohrožení se dostal po necelých čtyřech odehraných minutách kapitán Luuk de Jong, který se po parádní narážečce Lozana zjevil sám před brankářem Unnerstallem, ovšem v pádu pouze orazítkoval pravou tyč. Zhruba v polovině první půle chtěl otevřít gólový účet také Til, nicméně jeho hlavička skončila o pár decimetrů vedle pravé konstrukce.

Svěřenci trenéra Petera Bosze po změně stran přidali a obstřelovali branku soupeře - ihned po změně stran dokonce skóroval Boadu, jenže tato jeho trefa neplatila kvůli předchozímu útočnému faulu. V následujícím průběhu předvedl vynikající zákroky Unnerstall proti dvěma nebezpečným pokusům Luuka de Jonga, v 88. minutě stejný hráč docílil branky z ofsajdového postavení a na tabuli tak stále svítil nerozhodný bezbrankový výsledek.

Když se zdálo, že Twente vybojuje nesmírně cenný bod, tak v šesté minutě nastavení rozhodl stále teprve jednadvacetiletý americký mladíček Pepi, jenž si seběhl do středu pokutového území protivníka na finální nahrávku krajana Tillmana a z první uklidil svůj skákavý pokus do levého dolního růžku Unnerstallovy branky.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - AFC Ajax 2:2

17.03.2024 16:45

Góly: 28. Arno Verschueren, 47. Arno Verschueren - 65. Chuba Akpom, 88. Steven Bergwijn

Ajax stále prohlubuje letošní krizi a po další ligové ztrátě už bude hodně náročné, aby skončil v elitní čtyřce zaručující přímý postup do evropských pohárů pro nadcházející sezónu. Nyní v Rotterdamu s místní Spartou dlouho prohrával o dva góly, nakonec však s vypětím všech sil alespoň vyrovnal a získal tedy bod. V tabulce se v tuto chvíli nachází na páté pozici s jednačtyřiceti body a na čtvrtý Alkmaar již ztrácí hrozivých osm bodů.

Domácí celek se v posledních týdnech spíše trápil, ovšem teď nebyl daleko od toho, aby amsterdamského giganta porazil. Po nerozhodném výsledku 2:2 má na kontě jednatřicet bodů a je desátý. Výběr vedený trenérem Johnem van 't Schipem po návratu z Birminghamu, kde utrpěl potupnou porážku 0:4 s Aston Villou a byl proto vyřazen v osmifinále Konferenční ligy, působil poněkud unaveným dojmem a především v prvním poločase tahal za kratší konec.

Sparta naopak postupem času nabírala potřebné sebevědomí a první větší možnost si vypracovala krátce po pětadvaceti odehraných minutách, kdy pozdější hrdina domácího týmu Arno Verschueren vypálil z první a brankář Ramaj musel vytáhnout skvělý zákrok na brankové čáře. Nicméně stejný hráč přeci jen otevřel gólový účet tohoto střetnutí ve 28. minutě, jelikož se po přihrávce Saita elegantně zbavil bránícího Ahmetcana Kaplana a ze středu šestnáctky protivníka zamířil přímo do pravého spodního růžku.

AFC se v následujícím průběhu první půle snažilo přidat, jenže až do samotného konce si žádnou vyloženou možnost nevypracovalo. Naopak ihned po změně stran inkasovalo podruhé, neboť znovu skóroval belgický záložník Verschueren, jenž prudký přízemní centr Clementa nasměroval do protipohybu bezmocného Ramaje. Ajax se však v žádném případě nechtěl vzdát a v 65 minutě se vrátil do hry o bodový zisk.

O snížení se postaral střídající anglický forvard Chuba Akpom, když si po načechraném pasu Hendersona udělal prostor k hlavičce a ze sedmi metrů zamířil k pravé tyči. Svěřenci trenéra Jeroena Rijsdijka pak sice odváděli pozornou práci v defenzívě, ale v 88. minutě přišli o senzační vítězství kvůli vyrovnávacímu zásahu Stevena Bergwijna - ten si totiž seběhl před branku na přihrávku z pravé strany od Akpoma a zblízka ve skluzu rozvlnil síť.

Amsterdamský celek se pak dokonce snažil otočit vývoj, jenomže se k ničemu nedostal a naopak ve čtvrté nastavené minutě musel zatáhnout za záchrannou brzdu Kaplan, který ve vyložené brankové možnosti stáhl k zemi unikajícího Bryma a rozhodčí Gözübüyük mu bez váhání udělil přímou červenou kartu. Ajax tak opět prokázal "frustraci" z posledních týdnů, jelikož červenou kartu obdržel počtvrté z předchozích pěti případů.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Feyenoord Rotterdam 2:3

17.03.2024 14:30

Góly: 17. Mats Köhlert, 64. Mats Köhlert - 37. Mats Wieffer, 74. Igor Paixão, 88. Ayase Ueda

Obhájce mistrovského titulu Feyenoord sehrál nesmírně náročný zápas na půdě houževnatého Heerenveenu a ještě zhruba dvacet minut před koncem to vypadalo, že může klidně prohrát, ovšem poté díky trefám střídajících hráčů Igora Paixãa s Ajasem Uedou vývoj otočil a po výhře 3:2 získal další důležité tři body. Rotterdamský gigant si upevnil druhé místo Eredivisie s dvaašedesáti body a před třetím Twente už drží celkem znatelný devítibodový náskok.

Svěřenci trenéra Arneho Slota navíc stále mohou myslet na nizozemský trůn, i když za naprosto suverénním PSV zaostávají o deset bodů. A musejí tedy doufat ve velký kolaps protivníka ve zbývajících osmi kolech. SC se za svůj nedělní výkon v žádném případě nemusí stydět, jenže po třinácté porážce v sezóně kleslo na jedenáctou příčku s jednatřiceti body. Domácí v tomto klání hned dvakrát vedli, avšak z trávníku nakonec odcházeli s prázdnou.

Feyenoord začal o něco aktivněji a poprvé se mu povedlo rozvlnit síť v 8. minutě, jenomže zásah Geertruidy neplatil vinou těsného ofsajdu. Heerenveen pak srovnal krok a do nečekaného vedení se dostal krátce po odehrané čtvrthodině - prosadit se dokázal pětadvacetiletý německý záložník Mats Köhlert, jenž po rychlém přečíslení využil obrovského zmatku v defenzívě soupeře a velmi krkolomným zakončením uklidil míč k levé tyči.

Favorizovaní hosté však na sebe nenechali čekat s odpovědí příliš dlouho a zhruba deset minut před přestávkou vyrovnali. Mats Wieffer si po vynikajícím pasu Ivanušece z levého křídla udělal místo mezi dvěma bránícími protihráči a z hranice brankového území nasměroval balón do levého spodního růžku. V samém závěru první půle chtěl otočit vývoj Hartman, ale ten ve stoprocentní šanci poslal svou dorážku příliš vysoko.

Úvod druhého dějství se nesl v poklidném tempu a delší dobu se nic nedělo, to však v 64. minutě změnil Köhlert svým druhým zásahem v utkání. Tentokráte vrátil překvapivé vedení svému týmu po finální nahrávce Sahraouiho a ukázkové střele z dvaceti metrů do vzdálenější šibenice.

Nicméně favorit pak přepnul na vyšší rychlostní stupeň a o deset minut později podruhé v zápase srovnal krok, neboť chytrý centr Minteha nasměroval Paixão zblízka hlavou pod břevno. O osudu tohoto klání nakonec rozhodl v 88. minutě Ueda, jenž po obrovské hrubce van Otteleho zamířil po zemi k protější konstrukci kolem bezmocného brankáře Van der Harta. V hostujícím dresu mimochodem nastoupil na závěrečných pětadvacet minut český krajánek Ondřej Lingr.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - NEC Nijmegen 1:0

17.03.2024 14:30

Góly: 61. Sam Lammers

Velmi důležitý zápas v boji o přímý postup do evropských pohárů se odehrál v Utrechtu a po nesmírně vyrovnaném průběhu se nakonec radoval z netěsnějšího vítězství 1:0 domácí tým, který tak přerušil svou sérii dvou ligových duelů bez vítězství a opět se vrátil do hry o pohárovou Evropu. FC se díky cennému tříbodovému zisku proti rozjetému Nijmegenu vrátilo na osmé místo tabulky se šestatřiceti body.

Hosté až do tohoto nedělního utkání 26. kola vyhráli čtyřikrát po sobě, jenomže tentokráte se v ofenzivní fázi téměř k ničemu nedostali. V Eredivisii jim i přesto stále náleží solidní šestá pozice s devětatřiceti body a za pátým Ajaxem zaostávají o nicotné dva body. Na obou týmech byla od začátku znát mírná nervozita a ani jeden nechtěl udělat nějakou klíčovou chybu v defenzívě, první poločas tak téměř nic zajímavého nepřinesl.

Za zmínku snad stojí jen přímý volný kop Verdonka ze střední distance, který však skvěle zlikvidoval pozorný brankář Barkas. Utrecht po změně stran přeci jen přidal a ve 48. minutě chtěl otevřít gólový účet Bozdoğan, avšak jeho dělovku z necelých třiceti metrů na poslední chvíli brilantně odvrátil do zámezí gólman Cillessen. Rozhodující okamžik tohoto střetnutí přeci jen nastal v 61. minutě.

Šestadvacetiletý útočník Lammers si po naprosto perfektním pasu El Karouaniho z levého křídla seběhl do brankového území protivníka a z první obstřelil pozdě reagujícího Cillessena. Nijmegen s přibývajícím časem začal hrát na stále větší riziko, ale až do závěrečného hvizdu si prakticky nic nevypracoval. Utrecht se naopak snažil pojistit svůj náskok, jenže Jensen a hned dvakrát Lammers prostor tří tyčí netrefili a výsledek se proto nezměnil.

Více informací k zápasu

FC Volendam - AZ Alkmaar 0:4

17.03.2024 12:15

Góly: 22. Dani De Wit, 30. Yukinari Sugawara, 70. Vangelis Pavlidis, 76. Yukinari Sugawara

Alkmaar s chýlícím se koncem letošního ročníku Eredivisie udržuje celkem konstantní výkonnost. Osm kol před koncem je velmi blízko k tomu, aby skončil mezi nejlepší čtyřkou, a zajistil si tak přímou účast v pohárové Evropě pro nadcházející sezónu. Nyní nedal žádnou naději na úspěch poslednímu Volendamu a po druhé výhře v řadě v poměru 4:0 si upevnil právě čtvrté místo tabulky se ziskem devětačtyřiceti bodů.

AZ si navíc po dalším zaváhání Ajaxu vytvořilo před pátou příčkou solidní osmibodový náskok a naopak za třetím Twente zaostává už jen o body čtyři. FC nevyhrálo v nejvyšší nizozemské soutěži podesáté v řadě a s pouhými čtrnácti body je stále poslední osmnácté, přičemž na šestnáctou barážovou pozici Waalwijku ztrácí propastných osm bodů. Pád do druhé ligy se tedy v tuto chvíli zdá být nevyhnutelný.

Svěřenci trenéra Maartena Martense dominovali na trávníku od samého začátku a síť dokázali rozvlnit již po necelých sedmi odehraných minutách zásluhou Rubena van Bommela, ovšem jeho gól nebyl uznán kvůli předchozímu zpracování míče rukou. Jasný favorit se přeci jen dočkal regulérního gólu v polovině úvodního dějství, kdy se Dani De Wit po skvěle zahraném přímém volném kopu Mijnanse zjevil u pravého rohu pokutového území a brankáře Backhause překonal pohotovou hlavičkou.

Přesně po odehrané půlhodině navýšil náskok favorita japonský záložník Yukinari Sugawara, jenž se opřel do balónu z dvanácti metrů a jeho nečekaná "šajtle" zapadla přímo do bližšího spodního růžku. Hosté si pak hlídali dostatečný náskok a s přibývajícím časem zvyšovali své tempo. V 68. minutě skóroval řecký kanonýr Vangelis Pavlidis, ale tato jeho trefa ještě nebyla uznána kvůli těsnému ofsajdu.

Stejný hráč přece zaznamenal svůj třiadvacátý zásah tohoto ligového ročníku za další dvě minuty, a tím se vyhoupl do čela tabulky střelců celé soutěže, jelikož po přesně načasované kolmici obstřelil bezmocného Backhause z deseti metrů - 0:3. Zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem nakonec definitivně stvrdil výhru AZ Sugawara svou druhou brankou v utkání, neboť parádně zahrál standardní situaci z dvaadvaceti metrů a míč ukázkově poslal přímo do levé šibenice.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - Almere City 1:1

16.03.2024 21:00

Góly: 87. Anis Hadj Moussa - 19. Kornelius Hansen

Vitesse ani ve 26. kole Eredvisie nedokázalo udělat důležitý krok k záchraně a nyní i přes jasnou převahu mohlo být rádo, že s nováčkem z Almere vybojovalo alespoň bod za nerozhodný výsledek 1:1. V tabulce se tedy stále nachází na sedmnáctém sestupovém místě se sedmnácti body a za šestnáctým Waalwijkem i patnáctým Excelsiorem stále zaostává o bodů pět. Almere se naopak o další krůček opět přiblížilo k vytouženému udržení.

Hostující tým plnil v tomto střetnutí úlohu mírného outsidera, nicméně po třetí remíze za sebou na tom není úplně špatně a s třiceti body mu náleží dvanáctá příčka. Úvodní čtvrthodina se spíše nesla v nervóznějším duchu, poté se mohlo dostat do vedení SBV. Pozdější hrdina Anis Hadj Moussa totiž předvedl krásnou individuální akci přes několik protihráčů, jenže nakonec mířil o celkem znatelný kus vedle levé konstrukce.

Naopak hosté z následného protiútoku nečekaně otevřeli gólový účet. Prosadit se dokázal dvaadvacetiletý norský záložník Kornelius Hansen, jenž po finální kolmici Koopmeinerse vystřelil z deseti metrů z mírného úhlu a jeho přízemní pokus zapadl přesně do protějšího růžku. Vitesse chtělo srovnat krok v samém závěru úvodního dějství, ale Hadj Moussa nebyl ani v tomto případě úspěšný, protože brankář Şahin-Radlinger výtečně odvrátil balón do zámezí.

Almere mohlo přidat druhou uklidňující branku krátce po změně stran, avšak nebezpečnou hlavičku francouzského kanonýra Robineta vyškrábl nad svou branku připravený gólman Room. Domácí pak postupně zvyšovali své obrátky a zaslouženého vyrovnání se dočkali v 87. minutě - aktivní Hadj Moussa tentokráte po parádní nahrávce Tielemanse zachoval v zakončení chladnou hlavou a z mírného úhlu zakroutil míč ke vzdálenější tyči.

Vitesse nakonec hodlalo otočit vývoj tohoto klíčového střetnutí v poslední minutě základní hrací doby, nicméně ránu Kozlowského vyrazil Şahin-Radlinger famózně jednoruč před sebe a poté Hadj Moussa svou dělovkou z dvanácti metrů jen napálil levou spojnici.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - RKC Waalwijk 1:1

16.03.2024 20:00

Góly: 28. Siebe Horemans - 76. Mats Seuntjens

Oba sobotní protivníci se v tuto chvíli nacházejí na hranici sestupu do druhé ligy a teď tedy spolu sehráli velice důležitý vzájemný zápas, jenž po celkem strhujícím průběhu skončil nerozhodně po výsledku 1:1. Rotterdamský celek se dostal do kýženého vedení po necelé půlhodině hry, ovšem s přibývajícím časem mu začaly docházet síly, a RKC toho využilo zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem.

SBV díky této remíze sice přerušilo svou šňůru šesti utkání bez bodového zisku, jenže v Eredivisie nevyhrálo již poosmé za sebou a v tabulce mu stále patří patnáctá příčka s dvaadvaceti body. RKC naopak nenavázalo na minulý skalp konkurenčního Vitesse a se stejným počtem bodů je šestnácté vinou horšího skóre. Úvodní dvacetiminutovka nic zásadního nepřinesla, pak hned dvakrát během krátké chvíle zahrozili hosté.

Nejprve chtěl otevřít gólový účet Dario Van den Buijs, ale jeho hlavičku s pomocí země brilantně zneškodnil pozorný gólman Van Gassel. O pár minut později se zjevil ve stoprocentní šanci Margaret, avšak jeho dorážku směřující pod břevno znovu perfektně zlikvidoval strážce Excelsioru. Svěřenci trenéra Marinuse Dijkhuizena z ničeho nic prorazili ve 28. minutě zásluhou Siebeho Horemanse.

Pětadvacetiletý belgický obránce se totiž po odvráceném rohovém kopu a tečovaném centru Driouecha zjevil u vzdálenější tyče a hlavou zblízka rozvlnil síť. SBV si pak hlídalo těsný náskok, nicméně hrálo až příliš pasivně a Waalwijk dokázal vyrovnat v 76. minutě.

O konečný nerozhodný výsledek se postaral Mats Seuntjens, který napřáhl z více jak pětadvaceti metrů a jeho úchvatný projektil zaplachtil přímo pod pravou šibenici. Excelsior přeci jen mohl rozhodnout o svém úspěchu za dalších deset minut, ovšem dělovku Lamproua famózně odvrátil brankář Vaessen.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - PEC Zwolle 3:1

16.03.2024 18:45

Góly: 37. Kaj Sierhuis, 59. Justin Lonwijk, 90+1. Alessio Da Cruz - 90+3. Lennart Thy

Celek ze Sittardu se poslední dobou dostal do velmi dobré formy a tu potvrdil i v sobotním utkání 26. kola, když díky třem vstřeleným brankám zdolal trápící se Zwolle 3:1. S velmi solidním ziskem čtyřiatřiceti bodů se vyhoupl na skvělé osmé místo, v tuto chvíli tedy bojuje o dodatečně play-off o evropské poháry. PEC naopak nevyhrálo v Eredivisie již pošesté za sebou a patří mu až třináctá příčka s osmadvaceti body.

Fortuna bodovala počtvrté v řadě a z toho potřetí vyhrála, její aktuální forma se tedy řadí mezi vůbec nejlepší ze všech osmnácti účastníků. Zwolle naopak stále nemůže překonat krizi, z předchozích šesti případů získalo pouhé dva body a postupně se přibližuje k sestupovému pásmu. Domácí byli od začátku lepším týmem a velmi často zaměstnávali brankáře Schendelaara, do vedení se však dostali až necelých deset minut před přestávkou.

Důležitou vedoucí trefu Fortuny zaznamenal jedenáctigólový kanonýr Kaj Sierhuis, jenž si seběhl před hranici brankového území na povedený centr Dijkse z levého křídla a prudkou hlavičkou zamířil přímo do protějšího spodního růžku. Mírný favorit se od této chvíle tolik netlačil na útočnou polovinu a spíše vyčkával na svou další šanci, která přišla po necelé hodině hry.

Náskok Fortuny zvýšil Justin Lonwijk, jenž po rohovém kopu Özyakupa využil svého dobrého postavení a z první z hranice brankového území pokořil bezmocného Schendelaara přízemním obstřelem. Poté se zápas víceméně dohrával, domácí přidali svůj třetí a zároveň poslední gól v první nastavené minutě po přesné ráně Alessia Da Cruze z mírného úhlu pod břevno. Zwolle se zmohlo alespoň na čestný úspěch za další dvě minuty, jelikož německý forvard Lennart Thy zavěsil z otočky z deseti metrů k bližší konstrukci.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - Go Ahead Eagles 2:0

15.03.2024 20:00

Góly: 55. Jizz Hornkamp, 69. Bryan Limbombe

Nováček z Almela se poslední dobou neprezentoval úplně špatnými výkony, avšak výsledkově se mu nedařilo a v páteční předehrávce 26. kola tak plnil úlohu mírného outsidera proti ambicióznímu Go Ahead. Nicméně po vyrovnaném prvním poločase dokázal být produktivní v tom druhém a díky trefám Jizze Hornkampa s Bryanem Limbombem překvapivě zvítězil po výsledku 2:0.

Svěřenci trenéra Erwina van de Looie tedy přerušili sérii čtyř ligových utkání bez vítězství a navíc si do tabulky připsali nesmírně cenné tři body v boji o udržení prvoligové licence, v tabulce si upevnili čtrnácté místo a před šestnáctým Waalwijkem si prozatím vytvořili pětibodový odstup. Naopak klub z Deventeru nečekaně ztratil ve snaze o pohárovou Evropu a zůstává sedmý se sedmatřiceti body.

Úvodní dějství tohoto příliš zajímavého nepřineslo a za zmínku stojí jen šance hostujícího Victora Edvardsena krátce po odehrané čtvrthodině, jehož dorážka byla před poloprázdnou brankou na poslední chvíli zablokována. Domácí vstoupili do druhého poločasu s větší aktivitou a do vedení se z ničeho nic dostali v 56. minutě. Klíčovou vedoucí trefu vsítil šestadvacetiletý forvard Hornkamp, jenž v jedenácti odehraných duelech Eredivisie skóroval již posedmé.

Tentokráte po pasu Hanssona z levého křídla prudce hlavičkoval před hranicí brankového území a zasahující gólman De Lange vytahoval míč až několik decimetrů za brankovou čarou. Go Ahead ani ne o dvě minuty později chtělo bleskově vyrovnat, ale v tisíciprocentní možnosti zklamal Breum, který trestuhodně pálil příliš vysoko. Heracles se mohlo definitivně uklidnit v 69. minutě, kdy jeho výhru pečetil belgický forvard Limbombe nechytatelným projektilem z hranice šestnáctky přímo do vzdálenějšího spodního růžku.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
PSV Eindhoven
26
23
3
0
81 : 13
72
2
Feyenoord Rotterdam
26
19
5
2
66 : 21
62
3
FC Twente
26
16
5
5
49 : 25
53
4
AZ Alkmaar
26
14
7
5
53 : 23
49
5
AFC Ajax
26
11
8
7
57 : 47
41
6
NEC Nijmegen
26
10
9
7
50 : 40
39
7
Go Ahead Eagles
26
10
7
9
38 : 35
37
8
FC Utrecht
26
9
9
8
31 : 33
36
9
Fortuna Sittard
26
9
7
10
33 : 44
34
10
Sparta Rotterdam
26
8
7
11
33 : 38
31
11
SC Heerenveen
26
9
4
13
42 : 49
31
12
Almere City
26
7
9
10
26 : 43
30
13
PEC Zwolle
26
7
7
12
34 : 47
28
14
Heracles Almelo
26
7
5
14
33 : 58
26
15
SBV Excelsior
26
4
10
12
39 : 57
22
16
RKC Waalwijk
26
6
4
16
24 : 43
22
17
SBV Vitesse
26
4
5
17
21 : 53
17
18
FC Volendam
26
3
5
18
26 : 67
14

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele