Evropská liga - souhrn odvetných zápasů osmifinále

14.03., 20:47, aktualizováno 14.03., 23:00
Komentáře a souhrny
Patrik Schick (© AFP)

Karabach měl na dosah senzaci, v Leverkusenu ovšem znovu selhal v nastavení a jeho katem se stal Patrik Schick. Suverénní byl West Ham, po velkém obratu sahal Villarreal.

Atalanta Bergamo - Sporting CP 2:1

14.03.2024 21:00

Góly: 46. Ademola Lookman, 59. Gianluca Scamacca - 33. Pedro Gonçalves

První zápas: 1:1, postupuje Atalanta Bergamo

Atalanta porazila v odvetném duelu osmifinále Evropské ligy Sporting 2:1, a postoupila tak do další fáze soutěže. Utkání se pro italský celek nevyvíjelo dobře, když krátce po půlhodině hry poslal tým z Lisabonu do vedení Pedro Goncalves, jenž musel chvíli nato z důvodu zranění střídat. Bergamo ovšem po změně stran zápas otočilo. Jen pár vteřin po návratu ze šaten vyrovnal Ademola Lookman a postupové razítko přidal v 59. minutě Gianluca Scamacca.

Sporting byl v domácí soutěži na dobré cestě k zisku druhého titulu od roku 2002, a tak perspektivní kouč Rúben Amorim možná lehce upozadil snažení v Evropské lize. Svědčila o tom základní sestava v úvodním klání proti Atalantě, v níž chyběl například rozjetý Viktor Gyökeres. Ten sice na trávník naskočil už v poločase, dostat Nerazzurri z pozice dominantnějšího celku se ale ani jemu nepovedlo a Lvi se museli spokojit s remízou.

Vytvořit si brankovou příležitost se jako první podařilo domácímu celku, když Sead Kolašinac v 15. minutě hlavičkou z penaltového puntíku jen těsně minul pravou tyč. Gólové oslavy ovšem jako první zažil tým z hlavního města Portugalska. Parádní patička švédského šikuly Viktora Gyökerese našla Goncalvese, který v souboji jeden na jednoho nadělil vůbec první střelou hostí na branku jesličky Juanu Mussovi. Euforie Sportingu částečně ochladla již o tři minuty později, vinou zranění totiž musel střídat právě úspěšný střelec.

Pouhých 36 vteřin potřeboval po změně stran nigerijský buldok Lookman k tomu, aby se po centru Edersona dokázal na vzdálenější tyči natlačit k dorážce a suverénně poslat balon do víka. O 13 minut později perfektně načasoval svůj náběh do vápna Scamacca a optimální pas Alekseje Mirančuka bez potíží proměnil přízemní ranou do levého dolního rohu. V 87. minutě se Mussu snažil chytře přelobovat Paulinho, argentinský brankář se však vytáhl dostatečně vysoko a jeho klec závěrečnému portugalskému náporu odolala.

První soutěžní výhra po téměř měsíci tak Atalantu dovedla k postupu do čtvrtfinále Evropské ligy. Jeho rozlosování je na programu 15. března.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - AS Řím 1:0

14.03.2024 21:00

Góly: 37. Danny Welbeck

První zápas: 0:4, postupuje AS Řím

Fotbalisté Brightonu ovládli odvetu osmifinále Evropské ligy, když na vlastní půdě porazili AS Řím 1:0, k postupu jim to však vzhledem k vysoké prohře z Itálie nestačilo. Římané měli v zádech čtyřgólový polštář, a tak si mohli dovolit nechat odpočívat Paula Dybalu, přičemž je příliš nemrzelo ani zranění Romela Lukaka. Albion, který nepadl už 13 domácích zápasů v řadě sice oslabeného soupeře přehrál, na pohádkový obrat to ovšem nestačilo.

Zatímco řadu osmifinálových soubojů čekaly nervy drásající odvety, Brighton by do další fáze poslal jen zázrak. Kouč Roberto De Zerbi totiž musel ve své domovině sledovat čtyřgólovou demolici jeho svěřenců, na níž se jedním gólem podíleli oba členové obávaného útočného tandemu Lukaku a Dybala. Ti dali v posledních čtyřech soutěžních duelech dohromady sedm gólů.

Také do odvetného zápase vstoupil lépe tým z věčného města, Sardar Azmoun křižnou ranou z hrany vápna jen o malý kousek minul levou tyč. Tentýž muž se ve 24. minutě radoval ze vstřelené branky, euforii ovšem zhatil ofsajdový výrok pomezního rozhodčího. Na první střelu na branku čekali diváci na Amex Stadium až do 37. minuty, Danny Welbeck ovšem neitalskému publiku svým pokusem vše vynahradil. Nechytatelná dělovka z hrany vápna zapadla přesně do pravého horního růžku branky.

Přiblížit Racky senzačnímu obratu mohl po hodině hry Simon Adingra, jeho hlavička z malého vápna však těsně minula pravou tyč. Pohlednou akci předvedl vzápětí Leonardo Spinazzola, po nádherném sólu ovšem pouze orazítkoval levou tyč. Poslední velké šance domácích přišly 12 minut před koncem, předvídatelná rána Igora ani nepřesný pokus o dorážku Adingry však na dramatizaci osmifinále nestačili stejně jako dvojice prudkých střel, které v poslední desetiminutovce vyprodukoval exbarcelonský Ansu Fati.

Brighton se tak sice fanouškům omluvil za týden starou ostudu domácí výhrou, k postupu mu to však nestačilo. Čtvrtfinálové dvojice Evropské ligy budou rozlosovány 15. března.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Qarabağ Ağdam 3:2

14.03.2024 21:00

Góly: 72. Jeremie Frimpong, 90+3. Patrik Schick, 90+7. Patrik Schick - 58. Abdellah Zoubir, 67. Juninho

První zápas: 2:2, postupuje Bayer Leverkusen

Fotbalisté Karabachu byli v odvetě osmifinále Evropské ligy blízko senzaci, nakonec ale favorizovanému Leverkusenu podlehli 2:3 a v pohárech skončili. Úvodní gól si připsal po změně stran Abdellah Zoubir, a ačkoliv hosté museli po červené kartě z 62. minuty dohrávat v oslabení, svůj náskok dokázali ještě navýšit. Následnou stíhací jízdu domácích za obratem úspěšně dokonal střídající Patrik Schick, jenž dvěma góly v nastaveném čase poslal BayArenu do extáze. Celý duel v dresu Bayeru odchytal Matěj Kovář a nevídané otočce přihlížel pouze z lavičky náhradníků Adam Hložek.

Jen málokdo očekával, že se Leverkusen na hřišti v dalekém Ázerbájdžánu přiblíží první porážce v ročníku. Karabach nicméně dvoubrankový náskok neudržel a kvůli vyrovnávacímu gólu Schicka si vezl do odvety nepříliš příznivou remízu. Bayer totiž před vlastními diváky padl naposledy 5. května loňského roku a ve skupinové fázi smetl tohoto soupeře vysoko 5:1.

Die Werkself vlétli na soupeře od úvodních minut, v nichž se k nebezpečnému zakončení dostal Borja Iglesias. Brankářovi sice balon po střele z ostrého úhlu nešikovně propadl, ke štěstí hostů ovšem těsně minul pravou tyč. Po půlhodině hry vyslal Kovář dalekým výkopem do samostatného úniku Floriana Wirtze, po jehož centru do šestnáctky však Jeremie Frimpong zamířil mimo tři tyče. Krátce před pauzou předvedl hrubku v rozehrávce gólman Andrej Luňov, když postrčil míč přímo na zaskočeného Iglesiase, který místo zakončení do prázdné brány zvolil přihrávku na spoluhráče v ofsajdu.

Chvíli po návratu z kabin mohl vedení na stranu Bayeru překlopit střídající Exequiel Palacios, tečovaný balon však proskákal těsně vedle pravé tyče. O to větší šok přišel pro domácí před hodinou hry, kdy si na centr naskočil Zoubir a hlavičkou pod nohy Kováře otevřel skóre. Chvíli nato zatáhl Elvina Cafarquliyev v roli posledního obránce za dres unikajícího Frimponga a musel předčasně odejít do sprch. Ani to ovšem bojovníky z Ázerbájdžánu neodradilo, když v 67. minutě po přízemní ráně Juninha navýšili náskok na dvě branky.

S rychlou odpovědí ovšem přispěchal Frimpong, jenž z voleje posadil balon ke vzdálenější tyči. Infarktové nastavení pro fanoušky v obou táborech zakončil hrdinným výkonem Schick, jenž nejprve pohotovým skluzem v malém vápně vyrovnal a v posledních momentech i rozhodl hlavičkou do protipohybu brankáře.

Leverkusen si tak udržel neporazitelnost i na evropské scéně a postoupil do čtvrtfinále. Soupeře v něm mu určí páteční los.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Sparta Praha 6:1

14.03.2024 21:00

Góly: 7. Darwin Núñez, 8. Bobby Clark, 10. Mohamed Salah, 14. Cody Gakpo, 48. Dominik Szoboszlai, 55. Cody Gakpo - 42. Veljko Birmančević

První zápas: 5:1, postupuje Liverpool FC

Fotbalisté pražské Sparty si v odvetném utkání osmifinále Evropské ligy proti Liverpoolu reputaci nevylepšili a po domácí pětigólové nadílce schytali výprask 1:6. V součtu s ligovou prohrou v Plzni se už třetí debakl Letenských v uplynulých sedmi dnech začal rodit během úvodní čtvrthodiny, kdy domácí nasázeli hned čtyři branky. Po vleklém zranění stehna se poprvé od úvodní minuty představil v dresu Reds také Mohamed Salah, jenž svůj návrat oslavil vstřeleným gólem a rovnou třemi asistencemi.

Výlet na Anfield byl sice pro tisíce fanoušků Sparty životním zážitkem, se sportovním úspěchem však mnoho z nich nepočítalo. Letenští se vydali na Britské ostrovy v mizerném rozpoložení, když na porážku 1:5 od Reds navázali ligovým debaklem ze hřiště Plzně. Jürgen Klopp si naopak užíval poslední měsíce na lavičce Liverpoolu plnými doušky a jeho svěřenci, přičemž řada z nich do velkého fotbalu teprve nakukovala, sbírali úspěchy na všech frontách.

Sparťané zažili během úvodní čtvrthodiny peklo, které odstartoval v sedmé minutě úvodním gólem Darwin Núňez. Hned po následné rozehrávce zaváhala s přihrávkami stoperská dvojice Sparty, čehož po přiťuknutí Salaha využil k prvnímu seniorskému zásahu za Reds Bobby Clark. Už o dvě minuty později se jejich role otočily, po další hrubce Jaroslava Zeleného se prosadil Salah, jemuž asistoval právě 19letý Angličan. Tragický úvod z pohledu českého celku završil ve 14. minutě čtvrtým zásahem Cody Gakpo. Domácí po bleskovém nástupu o něco polevili. Ve 42. minutě se tak dočkala gólových ovací i Sparta, když Veljko Birmančevič zvítězil v silovém souboji ve vápně a z těžké pozice přilepil míč nenápadnou ranou přesně k tyči.

Po návratu z kabin ovšem opět slavili červení. Dominik Szoboszlai předvedl smělý náběh do nitra šestnáctky, odkud i s přispěním teče Ladislava Krejčího vrátil Reds čtyřbrankový náskok. Utrpení českého klubu pokračovalo v 55. minutě, kdy si po šikovné teči patou připsal svou druhou trefu v utkání Gakpo. Nizozemský křídelník se ve zbytku duelu hnal za hattrickem, prvně ovšem těsně minul levou šibenici a napodruhé ho pohotovým zákrokem vychytal Peter Vindahl.

Fotbalisté Sparty se tak na ikonickém stadionu čestného úspěchu nedočkali a prohráli vysoko i podruhé. Čtvrtfinálového vyzyvatele Liverpoolu určí los 15. března.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - AC Milán 1:3

14.03.2024 18:45

Góly: 85. Matěj Jurásek - 33. Christian Pulisic, 36. Ruben Loftus-Cheek, 45+6. Rafael Leão

První zápas: 2:4, postupuje AC Milán

AC s přehledem zvládlo osmifinálovou odvetu Evropské ligy, když na půdě Slavie zvítězilo 3:1. Pražané, kteří museli dohánět dvougólové manko z Milána, se už od úvodních minut snažili dostat do tlaku. Pro to však neměl pochopení několikrát ošetřovaný Mike Maignan, jenž byl nakonec vystřídán. Už ve 20. minutě navíc přišla pro českého zástupce tvrdá rána, jelikož Tomáš Holeš uviděl za nechtěný šlapák červenou kartu, a slávisté tak stejně jako v prvním zápase odehráli většinu utkání v oslabení. Rossoneri v početní převaze nastříleli tři góly už do konce první půle, v níž asistencí a nádhernou trefou zazářil Rafael Leao.

Sešívaní vstoupili do zápasu na San Siru nebojácně, jejich plány ale výrazně překazila zbytečná červená karta El Hadjiho Malicka Dioufa. Favorit si s následnou přesilovkou poradil, byť inkasování dvou branek nebylo ideální, čehož si všimla i italská média. Ta Rossoneri varovala před nevyzpytatelnou odvetou v Praze, kde v základní skupině prohrál AS Řím 0:2. Stejný výsledek by Slavii poslal do prodloužení.

Pražané vlétli do utkání velmi aktivně a krátce před čtvrthodinou hry se do tutovky prodral Mojmír Chytil, gólman Maignan však i přes zranění, které utržil v samém úvodu při souboji s Tomášem Vlčkem, dokázal proti ráně z otočky vytáhnout famózní zákrok nohou. Ve 20. minutě ovšem přišla nešťastná chvíle Holeše, jenž přišlápl nohu soupeři a uviděl červenou kartu. Na druhé straně se chvíli nato blýskl Jindřich Staněk, jenž skvěle vykryl zakončení unikajícího Christiana Pulišiče. Americký křídelník už byl úspěšnější ve 33. minutě, kdy po zaseknutí míče ve vápně namířil po zemi přesně k levé tyči. Posléze se z bezprostřední blízkosti prosadil také Ruben Loftus-Cheek, aby následně slávistům odchod do šaten ještě více znepříjemnil Leao, jenž se z velké dálky spektakulárně trefil do pravé šibenice.

Agilní Portugalec zatápěl domácí defenzivě i po návratu z kabin, nebezpečné centry z levé strany však nekončily přímým ohrožením Staňkovy brány. Rossoneri se jinak snažili držet balon na kopačkách a nepouštěli oslabeného soupeře do žádného zběsilého výpadu. Čestný zásah červenobílých si až v závěru připsal po dvou minutách na trávníku Matěj Jurásek, jenž si na okraji vápna navedl míč na střed, odkud nádherně zamířil levačkou ke vzdálenější tyči.

Italský gigant tak přidal v pražské Fortuna Areně snadné vítězství a s přehledem si zajistil místenku ve čtvrtfinále. Jméno dalšího soupeře se dozví 15. března.

Více informací k zápasu

Rangers FC - SL Benfica 0:1

14.03.2024 18:45

Góly: 66. Rafa Silva

První zápas: 2:2, postupuje SL Benfica

Fotbalisté Benfiky zvítězili v odvetě osmifinále Evropské ligy na hřišti Rangers 1:0 a postoupili mezi nejlepších osm celků soutěže. Dramatickou přestřelku z úvodního klání vystřídala taktická bitva, kterou v deštivých podmínkách až po více než hodině hry rozhodl nejlepší střelec portugalského celku v této sezoně Rafa. Tento výsledek kromě příznivců Orlů potěšil také tuzemské fanoušky, neboť znamenal vypadnutí posledního zástupce Skotska, s nímž svádí Česko tuhý boj o 10. místo v pořadí koeficientu.

Rangers se v roce 2024 rozehráli k famózním výkonům, což se promítlo i do úvodního klání v Lisabonu. Odtud si nakonec odvezli nadějnou remízu 2:2, avšak z pohledu The Gers mohlo být ještě lépe. Benfiku ale spasil Ángel Di María, jenž dal gól a u vlastní branky Connora Goldsona byl právě on autorem předcházejícího centru. Argentinec tak měl podíl na všech čtyřech trefách Orlů v jarní části Evropské ligy.

Podle očekávání sledovali fanoušci vyrovnanou bitvu také na stadionu v Glasgow. V úvodní půlhodině vyzkoušel každý tým pozornost brankáře pouze jednou a důraz byl kladen především na minimalizování počtu chyb. Ve 37. minutě dostal na pravé straně více prostoru Di María, jeho přihrávka však na podmáčeném trávníku prosvištěla kolem všech spoluhráčů. Následovaly tři slepené rohové kopy, se kterými si obrana Rangers dokázala bez větších potíží poradit.

Krátce po změně stran se Cyriel Dessers skvěle uvolnil v pokutovém území a jeho střelu až na poslední chvíli srazil na roh jeden z bránících hráčů. V 66. minutě využil Rafa své rychlosti a po dobře odbráněném rohu vystartoval směrem k soupeřově bráně, milimetrově si pohlídal ofsajdové postavení a po přihrávce Di Maríi v souboji jeden na jednoho vyzrál na domácího gólmana. Jednogólový náskok už fotbalisté Benfiky ve zbývajících minutách ubránili.

Vítězství Orlů tak rozhodlo o tom, že Rangers nezopakují finálovou účast ze sezony 2021/2022. Los další fáze soutěže je na programu 15. března.

Více informací k zápasu

West Ham United - SC Freiburg 5:0

14.03.2024 18:45

Góly: 9. Lucas Paquetá, 32. Jarrod Bowen, 52. Aaron Cresswell, 77. Mohammed Kudus, 85. Mohammed Kudus

První zápas: 0:1, postupuje West Ham United

Fotbalisté West Hamu porazili v odvetném utkání osmifinále Evropské ligy Freiburg 5:0 a postoupili do další fáze soutěže. Londýňany, kteří si z Německa přivezli jednogólové manko, k obratu nasměroval Lucas Paquetá, jemuž asistoval český reprezentant Tomáš Souček. Rozdílovou branku dvojzápasu pak krátce po odehrané půlhodině vstřelil Jarrod Bowen. V dresu Kladivářů odehrál celé utkání také Vladimír Coufal.

West Ham si sice dělal zálusk na druhé evropské finále v řadě, ale výsledkem z Německa se mu nepřiblížil. Osudnou se mu stala 81. minuta, kdy i se dvěma českými reprezentanty v sestavě neuhlídal Michaela Gregoritsche. Kladiváři před sebou sice měli domácí odvetu, jenže před svými fanoušky vyhráli v roce 2024 jediné soutěžní utkání z celkových šesti.

Kladiváři začali zostra. Během devíti minut si vypracovali hned čtyři rohy a z toho posledního vyrovnali skóre dvojutkání. Aaron Cresswell nasměroval balon k Součkovi, jenž míč tečoval na zadní tyč Paquetovi. Brazilec neměl s doklepnutím sebemenší problémy a měsíc po zranění se dočkal již druhé trefy. Krátce po uplynutí 30 minut nasměroval domácí blíže k postupu Bowen. Ten se prodral přes několik obránců Freiburgu a tvrdou střelou k pravé tyči zvýšil na 2:0. Souček si sice druhou asistenci nepřipsal, ale opět se podílel na vydařené akci Kladivářů.

Svěřenci trenéra Davida Moyese ale pořád neměli dost. Defenziva hostů opět propadla poté, co ve velkém vápně neuhlídala Cresswella. Nikým nehlídaný expert na rohové kopy tak měl dostatek času si míč připravit a s velkou jistotou vstřelil levačkou třetí gól West Hamu. Freiburg sice nebyl o nadějné šance ochuzen, úspěšná však nebyla žádná. Štěstí zkusil v 65. minutě Roland Sallai, jehož střela obloučkem našla pouze rukavice Lukasze Fabiaňského. Oproti tomu Kladiváři udeřili ještě dvakrát. V obou případech se o branku postaral Mohammed Kudus, který si ke skórování pokaždé vybral pravý dolní roh.

Vítěz loňského ročníku Konferenční ligy tak zůstal ve hře o ještě cennější trofej. Jméno svého dalšího soka se dozví 15. března.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Olympique Marseille 3:1

14.03.2024 18:45

Góly: 32. Étienne Capoue, 54. Alexander Sørloth, 86. Yerson Mosquera - 90+4. Jonathan Clauss

První zápas: 0:4, postupuje Olympique Marseille

Villarreal porazil ve druhém utkání osmifinále Evropské ligy Marseille 3:1, z postupu se přesto radoval francouzský celek. Ten si do Španělska dovezl pohodlný čtyřgólový náskok, který se mu podařilo i navzdory výbornému výkonu a třem nastříleným brankám domácích ustrážit. Vítězný gól při rozlučce Žluté ponorky s pohárovou Evropou zaznamenal ve skvělé formě hrající Alexander Sörloth.

Pikantní osmifinále pro kouče Villarrealu Marcelina, který sezonu načínal na lavičce Marseille, bylo prakticky rozhodnuto po jeho první části. Na Azurovém pobřeží totiž španělský zástupce schytal čtyři góly a nešťastný večer ještě umocnilo vyloučení Alberta Morena. Bývalý bek Liverpoolu viděl červenou kartu i v následném ligovém klání, v něm ale "Žlutá ponorka" triumfovala.

Španělé tentokrát začali o mnoho lépe a nejvíce byl vidět Sörloth. Střelu norského fotbalisty ale v deváté minutě na poslední chvíli zneškodnil skluzující obránce Chancel Mbemba. Zkušený útočník zkusil o pár minut později štěstí z hlavičky, na tu ovšem tentokrát vyzrál Pau López. Stejnou část těla však ve 32. minutě využil ke skórování Étienne Capoue. Francouzského záložníka našel skvělým centrem Kiko Femenía, jenž se velkou měrou podílel na prvním gólu domácích. Další šancí Capoue po střele mimo branku pohrdl. Až ve 37. minutě se do příležitosti dostali také hosté. Azzedine Ounahi ale z velké vzdálenosti přestřelil.

"Žlutá ponorka" se nechtěla vzdát bez boje, o čemž svědčila druhá trefa domácích. Sörloth se do třetice přesného zásahu dočkal až po potvrzení videem. Ofsajd si pohlídal o vlásek a míč nasměroval přesně k levé tyči, kam se López natahoval marně. Villarreal byl nadále aktivnějším týmem, další branku ale jeho hráči přidat nedokázali.

Akce ze 74. minuty však přece jen mohla přinést drama, jak se patří. López nejprve vyrazil ránu Gerarda Morena a poté si mohl oddychnout, když Goncalo Guedes těsně přestřelil břevno brány hostů. Pořádně se ovšem španělský gólman zapotil po třetím inkasování vinou přesné hlavičky Persona Mosquery. Obavám Marseille o postup ale dal rychle sbohem zkušený Pierre-Emerick Aubameyang.

Villarreal si tak po debaklu z Francie spravil reputaci vítězstvím v odvetě, to mu ale k postupu nestačilo. O čtvrtfinálovém vyzyvateli Marseille bude jasno po losu 15. března.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (32)

Přidat komentář
Psy_cho

Fusky z Bayeru dostaly góla po vyloučení soupeře, doufám, že nebudou mít štěstí, jako v prvním zápase a nevyrovnají ve 100 minutě.

Reagovat
Perzifláž

Reagovat
Werkrider

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Müllered

Reagovat
eliskafan

Reagovat
kilobyte

Reagovat
0:1

Doufat v něco a napsat to na Eurofotbalu do diskuze . Takovej amatér.

Reagovat
Kily

Reagovat
ramm+

Reagovat
srandamač

No v podstatě se ti to splnilo, nevyrovnali ale rovnou to otočili

Reagovat
Sigma Olomouc

vítězná mentalita.

Reagovat
Kejza

Reagovat
king23

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Werkrider

Tohle už fakt není normální...

Reagovat
CHONG

Xabi má fakt smlouvu s ďáblem

Reagovat
Jordi Alba

Tomu Leverkusenu letos fakt nejde nepřát. Tři Češi, i když ne přímo základ. Super hra, neporazitelnost, strašně velká šance konečně vzít Bayernu titul, kterej ve vzájemným zápase propadnul. Polovina března stále šance na treble. Wirtze, Grimalda, Frimponga radost sledovat. Byla by strašná škoda z tohohle neudělat minimálně double, liga skoro vyhraná a v semifinále poháru jsou jedinej tým z 1. ligy. Vlastně to přeju i tomu Xabimu, kterej teda trávil část kariéry na straně zla, tak snad jenom doufat, že se Realu bude vyhýbat obloukem.

Reagovat
Sigma Olomouc

K tomu poháru... je tam ještě Saarbrücken, postrach prvoligových týmů.

Ale jo nejde jim nepřát.

Reagovat
janinho

nemate niekto link na zostrih zapasu? neviem ci uz ja som jebnuty, alebo na tom YT je 99% len pjbn clickbait fake videi... dik

Reagovat
poz3n

čt sport

Reagovat
janinho

na slovensku mi to nespusti jebne ma. ale dik

Reagovat
Maximm9

https://www.youtube.com/watch?v=oMNQkOPrAIM

Kdyby ti to neslo, tak dej nemeckou vpn

Reagovat
janinho

sranda ze som na nemeckej VPN na klientskom notase a aj tak mi to nejde. ale dikes, budem este skusat.

Reagovat
Maximm9

Aha, divne. Tak potom tady mas vetsinou vsechno https://hoofoot.com/

Reagovat
janinho

parada, tu to bezi. dikes

Reagovat
8lampard8

doporučuju kanál TNT sport na yt, kde jsou sestřihy britských týmů v poháru plus tam přidali i ten bayer, ale musíš se přihlásit přes vpn... případně je sestřih na webovkách ct sport

Reagovat
janinho

dikes :)

Reagovat
8lampard8

Reagovat
janinho

dik. uz mi fungoval ten link od Maximm9

Reagovat
kilobyte

Španělsko už je asi ze hry o to další místo v LM pro první dvě země, ne? Plus ještě hrozí, že Itálie předskočí v celkovém pořadí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele