Gracia se v Málaze cítí jako doma a vyhlíží další zlepšení

18.03.2016, 17:51
Aktuality
Na lavičce Málagy bude i nadále vládnout Javi Gracia. 45letý trenér začátkem tohoto týdne prodloužil smlouvu a španělskému klubu se upsal až do června 2019. A z této dohody má velkou radost...

Gracia dříve pracoval v Osasuně a do Andalusie zamířil před sezonou 2014/2015, v níž Málaga nakonec obsadila devátou příčku tabulky Primera División. Ta klubu patří i v probíhajícím ligovém ročníku a v tuto chvíli se jedná o úspěch, jelikož Málaga letos odstartovala mizerně a značnou část podzimu strávila na sestupových pozicích.

"První věcí je vděčnost klubu, majitelům, sportovním činovníkům, hráčům a fanouškům. To oni jsou zodpovědní za hodnotu mé práce. Od prvního dne jsem se zde cítil jako doma, cítil jsem se jako člen rodiny a z toho mám velkou radost. Jsem pyšný na to, že mohu trénovat velkým klub jako Málaga. Trénovat každý den a snažit se o zlepšení a další posun. Cení si mě zde po všech stránkách, po smluvní i osobní. A já to cítil od prvního dne," pochvaluje si Gracia.

"Nejsem unavený, jsem naopak natěšený a mám stále stejnou touhu pracovat, proto také věřím v další zlepšení. Každodenní práce znamená další zlepšení a já jenom doufám, že se díky ní stanu lepším trenérem. Tohle je ambiciózní klub a chci v něm zůstat. Mým dalším cílem je porazit Betis. Celý klub si je vědom současné situace, do budoucnosti chceme stabilitu a zlepšení ve všech aspektech," říká dále.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

malaga jsou hrozni labilove, potrebujou tvrdou ruku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele