Hernándeze čeká dlouhá pauza, znovu si přetrhl přední zkřížený vaz

02.05., 17:59
Aktuality
Lucas Hernández (© AFP)

PSG prohrálo v Dortmundu a v domácí odvetě semifinále Ligy mistrů bude dotahovat jednobrankové manko, na trávníku u toho navíc nebude Lucas Hernández. Obránce čeká dlouhá pauza, včera večer si poranil levé koleno a podrobné vyšetření odhalilo přetržený přední zkřížený vaz.

Někdejší zadák madridského Atlética a mnichovského Bayernu nuceně střídal těsně před koncem prvního poločasu a dnes absolvoval testy, které potvrdily původní obavy.

"Lucas Hernández si během utkání proti Borussii Dortmund přetrhl přední zkřížený vaz v levém koleni, původní diagnózu lékařů ze středečního večera potvrdilo dnešní podrobné vyšetření. Fotbalista se v nejbližších dnech podrobí operaci," oznámil francouzský šampion v oficiálním prohlášení.

Hernándeze zdravotní problémy přibrzdily opakovaně a vaz si přetrhl již před rokem a půl během mistrovství světa v Kataru, tehdy ho zradilo pravé koleno. Doba absence se i tentokráte bude pohybovat okolo půl roku a obránce tak vynechá i evropský šampionát.

Autor: Tomáš Pavlík / psg.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

To je konec

Reagovat
Nickname 9

tak ten už je hotovej. Velká škoda, obránce jinak výborný. Z odstupem času ale od nás dobrý prodej.

Reagovat
Csaplárova past

To je strašná smůla, zase takhle zmeškat velký turnaj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele