Liverpool přišel o Kloppa, o Salaha ale pravděpodobně ne. Egypťan naznačil, že setrvá

21.05., 21:06
Aktuality
Mohamed Salah (© AFP)

Egyptský reprezentant Mohamed Salah v pondělí večer naznačil, že po odchodu manažera Jürgena Kloppa zůstane v Liverpoolu. Po Kloppově derniéře po téměř devíti letech u kormidla a oficiálním potvrzení trenéra Arneho Slota jako jeho nástupce se zvýšila nejistota ohledně Salahovy budoucnosti v Liverpoolu, kde mu v červnu 2025 vyprší smlouva.

Zkušený hráč byl v závěru sezony častokrát spojován s odchodem do saúdskoarabské ligy. Nejlepší střelec Liverpoolu se v této sezoně zdál být poněkud z formy, obzvlášť ke konci ročníku, kdy se v posledních šesti zápasech gólově prosadil pouze jednou, což byl jeden z faktorů proč Reds na titul nedosáhli.

Statistiky Mohameda Salaha v letošním ročníku Premier League (©Opta by Stats Perfor)

Nicméně v pondělí pozdě večer, poté, co byl Slot oznámen jako nový trenér Liverpoolu, Salah představil ambice svého týmu pro příští sezonu a vyslal pro Kloppa vzkaz na rozloučenou. Egyptský křídelník zároveň naznačil, že by v Liverpoolu rád setrval i příští rok.

"Víme, že trofeje jsou to, co se počítá, a uděláme všechno pro to, aby se tak stalo i v příští sezoně. Naši fanoušci si to zaslouží a my budeme bojovat jako o život," napsal Salah v příspěvku na sociálních sítích.

"Bylo skvělé s tebou sdílet všechny ty trofeje a zážitky za posledních 7 let. Přeji ti hodně štěstí do budoucna a doufám, že se ještě setkáme," přidal Salah popisek k fotografii, na které je s bývalým manažerem Liverpoolu.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (66)

Přidat komentář
EL Gringo

Dobre by bolo pre neho a aj pre klub keby toto leto odišiel, išiel výkonnostne dosť dole, vážim si čo pre klub spravil, zapísal sa do histórie Liverpoolu a je to svojim spôsobom aj legenda tímu, ale na základ to už nevidím, treba priviesť niekoho na RW

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Unai

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
josepe

Je dobře, že hráči s tou pakárnou se Saudskou Arábií prozřeli.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
avicii

Ja som aj za, stým ale ze by bolo dobre kúpiť hráča ktorý neskôr to prave krídlo bude hrať v základe po jeho odchode

Reagovat
O.Giroud

Aspoň keby ho predlžili, ale asi chce borec zdrhnúť zadarmo no.

Reagovat
772jozef

toho streli Edwards ako prveho

Reagovat
frezi

dúfam, emócie bokom, ušetriť 400k týždenne a ešte niečo zinkasovať od Arabov by mohlo tím posunúť ako odchod Couthinha

Reagovat
Kucka

Reagovat
SCELO

Reagovat
SCELO

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Unai

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
j_mrazik

Pokud by byl zájem z Arábie za balík, tak být Liverpoolem, tak asi neváhám. Plat má jak kráva a tahle sezona se moc nepovedla a je otázka, jestli je tam motivace na další to ještě naposled hecnout.

Reagovat
Feind

jestli jo, tak to liverpool loni totalne podelal

Reagovat
fsada

Už na to nemá , věk ošálit nejde.. Budu se hodně divit , pokud příští sezónu zopakuje aspoň tyhle čísla ..

Reagovat
Bandita_Harry

On nemá 41, ale 31

Reagovat
sergi

Píše sa tu ako o vyhorelom útočníkový ktorý má štatistiky na úrovni Mudryka. Pritom 32z/18g v lige je stále viac než slušné, celkovo to tiež nemá špatné.

Reagovat
LyEX

Si nič nevážia, tu od hráčov žiadajú srdce a oddanosť klubu a keď hráč má trochu vyšší vek, určite nie vek na odpis a po slabšej sezóne kedy bol aj zranený a hneď ho chcu arabakom predávať aby zarobili, pokrytci jedni, hlavne že You'll Never Walk Alone

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
avicii

Netrep ropná mrdka ... zrovna Pepek je dobrý v tom ze vie bez nostalgie vymeniť hráča ktorý už nemá výkonnosť...

Reagovat
LyEX

Ja tu nehovorím o tréneroch, vedení alebo anglických fans, ja tu hovorím o vás bezvýznamných prispievateľov webového portálu s česko/slovenskou pokryteckou náturou, kedy hráčov iných tímov nazývate žoldákmi a sami hráča, ktorý tvoril jednú z najúspešnejších ér LFC a stále s nie zlými číslami hneď predávate, ty mrdka. Mňa stále mrzí odchod Harta napríklad.

Reagovat
avicii

Futbal je ale biznis a niekedy príliš nostalgie bráni v posune ďalej..len konštatujem.. je to na zvážení vedenia a uvidíme ako sa rozhodnú.. ja ho inak nevyhanam, je mi v podstate jedno ci dostaneme nejaké peniaze teraz alebo pokde zadarmo o rok pripadne

Reagovat
fenixLFC

prilsina nostalgia by bola ale ponechanie si maneho ktory postupne upadal. salah bol uplne v klidu aj napriek tomu ze mu zaver sezony nevysiel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

co nie je priklad salaha ale

Reagovat
kattos

Pep ale chápe že když kvalita je věk není problém. Kompany, Xabi (kterej docela hrál i prd) atd

Reagovat
aragorn

Netrepe, má pravdu.

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Luc-Luc

Jenže v Liverpoolu, ty joudo, počítáme každou libru a Salah je zkrátka moc drahej a neperspektivni.

Reagovat
LyEX

Čiže jeden z najlepších pravých krídelníkov, ktorý má stále slušné čísla na tejto pozícií 18 gólov v PL, by mal byť lacný? a neperspektívny je 32, teda 33 ročný na začiatku ďalšej sezóny? Nejak nechápem, ale ak máte namiesto neho niekoho lepšieho na túto pozíciu ako fans vyhliadnutého, kto by to mohol byť?

Reagovat
Kowe

Reagovat
Luc-Luc

Za rok mu konči smlouva, bere 350k liber týdně, má 32. Pokud přistane něco kolem 80 milionu liber, tak ho prodaj, tomu věřim. Edwards za ty love sežene adekvátní náhradu a ještě nám zbyde na stopera.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Kdo by za něj asi tak zaplatil 80 mil liber.

Arabi platí mzdy, ne přestupy, Real má vystarané na křídlech a stejně by tolik nedal.

City má mladé. Bayern by ho použil a už ukázal, že za třicátníka klidně vysolí, ale dalších skoro 100 mega za Salaha určitě nedá :) Má rok do konce smlouvy, za tři týdny 32, Kane byl pořád o dva roky mladší. Ale v Německu by udělal 20+15 v pohodě.

To je tak asi jediná možnost.

Reagovat
Luc-Luc

Jedině Saudi. Pro ně je Salah uplná špička i marketingově.

Reagovat
aragorn

Reagovat
aragorn

*

Reagovat
Lojzík

Reagovat
Pozor skluz!!!
Reagovat
Gazdo

Keby slabsia sezona, ale on ma stale statistiky ako v niektorych timoch hrotaci cislo jedna a to je iba RW… stale sa od hracov ocakava 50+ golov za sezonu pricom si nikto z fanusikov neuvedomuje ze v sucasnosti su asi len dvaja hraci na svete ktori su toho nejako dlhodobejsie schopni

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

mne sa teda paci ako sa hovori ze mal zlu sezonu ale uplne sa zabuda ze v prvych 20 kolach mal 14+8 realne mu nevyslo od 20. kola 9 ligovych zapasov (pricom v troch z nich bodoval). ale jasne, je to zla sezona

Reagovat
sergi

Že? Ja toto tiež nepochopím. 18+10 je hnoj. V sezóne 19/20 keď vyhrali ligu mal 19+10 a bol za boha.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
aragorn

Reagovat
frezi

keby Darwin premení polovicu tutoviek od Salaha, tak by sa vďaka tým asistenciám o takej zlej sezóne nehovorilo

Reagovat
fenixLFC

to je zas picovina. ono by stacilo keby premiena vlastne sance alebo kopec z nich nezadrbe v priprave zlym spracovanim atd. a najma aj keby da trebars o 5 golov viac a hned je to vsetko hodnotene ako super sezona vypoveda asi najviac- nikto neriesi sezonu ako celok ale len poslednych par mesiacov. a nielen u salaha, presne opacna situacia je u macallistera (kde uvod sezony mal biedny) alebo sa zabuda ako bol pred zranenim skvely trent a ako pomahal szobo. kazdy si pamata poslednych par mesiacov a tym chce hodnotit celu sezonu

Reagovat
aragorn

Reagovat
frezi

ok može byť, neviem prečo je Salah po afcone vždy mimo.. Szobo sa dúfam dá dokopy pred sezónou, lebo august-november patril medzi najlepších hráčov a bola radosť naňho pozerať, potom repre pauza, zranenie a odvtedy je polovičný

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Lojzík

Reagovat
vodka

a hlavně hraje trochu jinak, mě v těch zápasech, co jsem viděl, tak dost příjemně překvapil, jak přizpůsobil hru.

Reagovat
sergi

Súhlasím.

Reagovat
Kowe

Reagovat
masly008

Tvl vždyť je to pořád nejlepší právě křídlo v lize a možná i na světě.

Bez něj by pool neudělal ani LM.

Reagovat
772jozef

Videl si LFC keď bol Salah na afcone ?

Reagovat
Luc-Luc

Je drahej a za zenitem, bohužel.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lojzík

Reagovat
Salfovic

Přijde mi, že tu většině uniká, že Salah by s tím prodejem musel souhlasit. A takového hráče na tribunu nedáš.

A i přes všechno byl Salah čtvrtý v bodech.

Reagovat
Lojzík

Legenda klubu a někteří blbečci typu Luc-Luc by ho cpali k saudům i když chce zůstat a pořád na to má

Reagovat
Bandita_Harry

Dúfam že zostane, po zranení to nebol on a koniec sezóny nevyšiel takmer celému tímu. Od novej sezóny to verím že bude zase starý dobrý Salah, strašné potrebujeme hráča so stabilnou výkonnosťou nech ma nový tréner na čom stavať, je to náš najproduktívnejší hráč odkedy prišiel naňho sa chyta iba Jota. Na ostatných sa zatiaľ nedá veľmi spoľahnúť. Musím súhlasiť s LyEXom poniektorí ste tu fakt nevdacni kokoti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele