Lockyer se smiřuje s koncem kariéry, šance na návrat se ale ještě nevzdává

02.05., 12:03
Aktuality
Tom Lockyer (© AFP)

Velšský fotbalista Tom Lockyer (29) utrpěl minulý rok v prosinci při zápase Premier League zástavu srdce. Tehdejší kapitán Lutonu uvedl, že je smířený s předpokládaným koncem kariéry.

Kapitán Lutonu se i přes velmi krutý osud nevzdává naděje návratu na fotbalové trávníky. Lockyer se nedávno stal poprvé otcem. Navzdory svému přání připouští, že obnovení profesionální kariéry pravděpodobně není možné.

"Netajím se tím, že bych se rád vrátil, ale to by musel posoudit kardiolog nebo specialista, který by provedl kompletní vyšetření toho, co se stalo a zda by se to mohlo opakovat. Máme malou holčičku a ta má přednost. Rád bych znovu hrál, fotbal je můj život, ale pokud je to tak, že nemůžu, tak jsem s tím smířený," prohlásil zkušený obránce, který poslední čtyři sezony hájí barvy Lutonu.

Lockyer se po prosincové zástavě srdce podrobil operaci, při níž mu byl voperován defibrilátor. Ten by měl v budoucnu zabránit dalším kolapsům. Reprezentant Walesu opustil hřiště také loni v květnu, kdy mu nebylo dobře. Lékaři tehdy zjistili nepravidelný srdeční tep. Následně se podrobil operaci a o měsíc později dostal zelenou k návratu na soutěžní trávníky.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / TASR

Komentáře (18)

Přidat komentář
kovi610

Bejt očkován, mohl si byt v pohode.. Naletel si protisójovym dezolátum.. Dobre ti tak.. Slava Ukraini!!!

Reagovat
Man__United

Manchester United confirm Jonny Evans and Anthony Martial are back to training ahead of trip to Crystal Palace.

It will be the final month for Martial at Man United as he’s leaving as free agent in the summer.

Tonyho last dance přichází

Reagovat
vodka

ale v momentě, kdy mu stejně nikdo nenahraje, tak je to jedno.

Reagovat
Busby babes

hattrick a nova smlouva...

Reagovat
Man__United

Ten Hag on the challenges ahead: "Always a lot of work, it sounds a little bit like, it's normal. But when you go into a transfer window but the injuries had a big impact. We know also we are still below the levels from the expectations Manchester United has so we have to catch up and I'm now going into my fifth window, two windows quite okay, two we missed, we have to make new improvements to the squad. But there is a base of this squad that is very good." #mufc

Ten Hag on Wilcox: "I didn't say I had a chance. We talk every day from now, from last week. In a very short period we have to build an intense relationship, we are working now to a plan, we had a plan already before he stepped in and of course we have to get aligned. It takes time but we don't have so much time." #mufc

Reagovat
Man__United

Erik ten Hag : Bruno is a doubt for Monday's trip to Selhurst Park.

Takže na 100% bude hrát

Reagovat
Higi

Tak v létě opět budeme usilovat o Douglase Luize? Kolikáté léto, tak čtvrté už snad ne?

Reagovat
Busby babes

Ten Hag said of Sancho’s performance: “Yesterday he played very well and he’s a very good player. Yesterday he showed why United bought him and he showed he represents a high value for United which is good.

“I’m happy for Jadon, for the performance yesterday and we’ll see what is going to happen in the future.”

to vypada, ze po sezone se rekne: ok, pul roku mimo tym, to je ok "trest" a je zpatky... pokud za nej nekdo teda nenabidne hodne penez

Reagovat
J0EL

A Jadon si mozno povie, ze ok - nemam zaujem hrat zase za United Takze je skor pravdepodobne, ze ho budete musiet pustit za relativne nizku ciastku (najma kvoli tomu jeho platu).

Reagovat
Busby babes

well, mozne je vsechno. ale jasne, ze jako nejpravdepodobnejsi je pro tebe nejhorsi mozna varianta. klasik

Reagovat
J0EL

a pre teba ta najlepsia imagine my surprise

Reagovat
Busby babes

to, co jsem popsal vejs rozhodne neni nejlepsi varianta.

Reagovat
J0EL

No Sancho v tej "forme" a chuti z BVB by vam mohol celkom pomoct. Takze netusim co moze byt lepsia varianta ako toto

Kazdopadne si nemyslim, ze sa bude chciet vratit hrat pod ETH no

Reagovat
Busby babes

o jake forme mluvis? ma cisla jako ma Antony u nas. a ano, ted odehral dobrej zapas. well to odehral i u nas. problem je, ze to byl jeden zapas z deseti

Reagovat
Busby babes

jinak nejlepsi varianta je, ze nam za nej nekdo da 70 mega imho nema na to byt kridlo v tymu, kde je na 10 Bruno. Neni rychlej, nedokaze prejit pres hrace... ale tak vsechno bude zalezet, kdo nas bude trenovat pristi rok

Reagovat
J0EL

"neni rychlej, nedokaze prejit cez hrace" To si prave popisal to v com je (bol) prave dobry no.

Sancho ma za 12 zapasov 2 goly a 1 asistenciu. Antony nema tolko za 27 zapasov Ale ano, je to to iste no

Reagovat
Busby babes

akorat ze vubec no. ale whatever no. chapu, ze mas nase zapasy poradne nakoukane.

zrovna nekdy minulej tyden, kdyz tu zas probihal wankerfest nad tim, jak je Sancho bozi, protoze ma 3+2 tak nekdo daval, ze to same ma od ledna i Antony.

Reagovat
Hachim Mastour

Finished

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele