Pavlenka se po sedmi letech rozloučí s Werderem, podle tisku odejde do Saúdské Arábie

30.04., 12:59
Aktuality
Jiří Pavlenka (© AFP)

Poslední týdny v Brémách před sebou má Jiří Pavlenka. 32letému českému brankáři končí smlouva a novou nedostane, podle posledních zpráv pak jeho další kroky povedou do Saúdské Arábie.

Pavlenka v polovině dubna oslavil 32. narozeniny a s informací o chystaném stěhování do Saúdské Arábie přišel deník Bild. Gólman dle jeho informací využije poslední možnost na výraznější přivýdělek, další detaily včetně jména budoucího zaměstnavatele nejsou známy.

Pavlenka má smlouvu do konce června a zápasy jen z lavičky sleduje od loňského října. Čáru přes rozpočet mu udělalo zranění třísel, v základní sestavě se usadil Michael Zetterer a pro toho v Brémách chystají nový kontrakt. Záda by mu měl krýt devatenáctiletý Mio Backhaus, který letos hostuje v nizozemském Volendamu, na pozici trojky pak vedení shání nějakou "zkušenou" variantu.

Pavlenka přišel do Werderu v létě 2017 za tři miliony eur ze Slavie a v barvách německého klubu odchytal 221 soutěžních zápasů, ve 44 případech dokázal udržet čisté konto.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
Salfovic

Na to má jméno

Reagovat
kattos

Masakr že nakonec nikdy nebyl a nebude pokud fakt přestoupí na velkém turnaji?

Reagovat
Braunau-jihozápad

překladatel pls.. tady fakt vůbec nic, od formy po obsah..

Reagovat
Sosi

Reagovat
Hafna

7 let

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
St. Pauli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele