Petrášek vymění polskou ligu za angažmá v Koreji

22.06.2023, 12:10
Aktuality
Tomáš Petrášek (© AFP)

Obránce Tomáš Petrášek má po odchodu z Čenstochové namířeno do Korejské republiky. Novým působištěm trojnásobného českého reprezentanta bude podle polských médií klub Jeonbuk Hyundai Motors. Trenérem devítinásobného korejského šampiona a dvojnásobného vítěze asijské Ligy mistrů je někdejší dlouholetý rumunský reprezentant Dan Petrescu.

Jednatřicetiletý Petrášek hrál za Čenstochovou od roku 2016. Pomohl jí k postupu ze třetí ligy do nejvyšší soutěže a letos k historickému triumfu v polské lize. Za poslední dva roky s Rakówem získal již čtvrtou trofej. Dvakrát s týmem vyhrál pohár a jednou Superpohár. O Petráška měl prý zájem Lech Poznaň či kluby v Turecku, ale nakonec se bývalý hráč Viktorie Žižkov vydá za exotickým angažmá do Asie.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Anetis92

Wow, jsem za něj rád.

Osobně rád vidím CZ hráče v těchto destinacích mimo Evropu.

Lepší než koukat, že většina našich jde do Polska nebo Turecka.

Reagovat
QooBo

Reagovat
Salfovic

Do Turecka už naši skoro nechodí.

Reagovat
dontcallmeandre

To mu přeju, v Koreji je fajn, peníze taky bude mít dobré. Snad se mu bude dařit.

Reagovat
O.Giroud

no Jeonbuk má dobrých stopérov aj keď kapitán je momentálne teraz nedostupný tak asi bude zranenie vážnejšie, na druhú stranu nový tréner tak si privedie svoje posily. Zrovna obrana fungovala posledné zápasy výborne aj napriek veľa zraneniam

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Sigma Olomouc

good luck

Reagovat
Pablos

Sranda liga

Reagovat
rel7

Chudák Kasánová...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele