Před trenérem Koubkem smekám, v lecčem se poučil, myslí si Petr Nerad

06.05., 08:59
Rozhovory
Miroslav Koubek (© AFP)

Loni v červnu jsme v Livesport Daily probírali krok Viktorie Plzně, která jako trenéra angažovala Miroslava Koubka (72). Pro řadu fanoušků i expertů šlo o těžko pochopitelný krok, ale ukázalo se, že dával smysl. Západočeši za sebou mají parádní pohárovou jízdu do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy, čeká je finále MOL Cupu, v lize skončí nejhůř třetí a Koubek s klubem prodloužil kontrakt o další rok. Jaké jsou klíčové faktory úspěšné plzeňské sezony pod jeho vedením? A je jeho pokračování automaticky zárukou dalších úspěchů? To jsme po roce opět probrali s fotbalovým expertem Petrem Neradem.

Poslední tři zápasy Plzně skončily výsledkem 3:0 a pokaždé se radoval výběr velezkušeného trenéra. To jen dává razítko na vynikající ročník Viktorie, který mohou Západočeši korunovat vítězstvím v pohárovém finále. V něm 22. května vyzvou doma Spartu. A navazovat na to budou v příští sezoně opět pod dohledem Koubka, který v Plzni prodloužil smlouvu.

"I na základě toho, co jsem tady říkal před rokem, jsem panu Koubkovi v Plzni nevěřil. Ale zároveň dodávám, že první sezony při jeho angažmá byly většinou velmi pozitivní. To samé platí letos v Plzni, sezonu mají skvělou, smekám klobouk, je to velký úspěch. Myslím si, že po tom, co se dostalo na veřejnost po jeho loňském odchodu z Hradce, kde byly problémy ve vztahu s hráči, se v lecčem poučil a změnil," myslí si bývalý ligový fotbalista Petr Nerad.

V pondělní epizodě Livesport Daily jsme řešili také:

Zapojení mladých hráčů do sestavy Plzně.

Změnu přemýšlení plzeňského vedení.

Výhled do příští sezony z pohledu Plzně.

Všechny díly Livesport Daily najdete také na oblíbených podcastových platformách - Apple Podcasts a Google Podcasts.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
St. Pauli

Nerad

Reagovat
St. Pauli

Petr Nerad > Petr Rada

Reagovat
zeroberto

V tom být expert na hodnocení práce, kterou není schopný sám vykonávat

Reagovat
Pablos

Nerad před Koubkem smekám.

Reagovat
Nieuwendyk

Já rád Nerad

Reagovat
fabec1222

Ale smekl nerad.

Reagovat
Mass

V lecčem se Koubek poučil, ale nerad.

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Nerad, neraď...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele