Premier League - preview 33. kola: Chelsea hostí Everton

13.04., 08:52, aktualizováno 15.04., 08:46
Previews
Moisés Caicedo (© Chelsea FC)

V dohrávce kola anglické ligy proti sobě nastoupí Chelsea a Everton. Domácí ještě mohou poskočit na šesté místo, hosté mají zcela odlišné problémy a hrozí jim sestup.

Chelsea FC - Everton FC

pondělí 21:00

V pondělí večer je na programu dohrávka 33. kola anglické nejvyšší soutěže mezi londýnskou Chelsea a Evertonem. Domácí neprohráli od začátku února a budou do posledního kola bojovat o postup do pohárové Evropy, naopak Toffees se chtějí vyhnout sestupu do Championship.

Situace v kádru Chelsea se v posledních týdnech ustálila, svěřenci Mauricia Pochettina drží sérii jedenácti zápasů bez porážky a pomalu stoupají ligovou tabulkou. Blues se ale nedaří proti papírově slabším soupeřům, body totiž v březnu ztratili nejen s trápícím se Brentfordem, ale také s Kompanyho Burnley, které se pravděpodobně nezachrání v nejvyšší soutěži.

Na tyto nekonzistentní výsledky navázali Blues i minulý týden, kdy nejprve porazili ve vyhroceném utkání Manchester United, v neděli pak remizovali 2:2 na půdě posledního Sheffieldu United.

V pondělí se pak střetnou s neoblíbeným soupeřem, který dokázali v posledních pěti zápasech porazit jen jedinkrát, a to na podzim roku 2022, kdy jedinou branku vstřelil těsně před poločasovou přestávkou italský záložník Jorginho z pokutového kopu.

Navíc kádr Chelsea je stále okleštěný o několik klíčových hráčů. Pochettino nemůže počítat s týmovým kapitánem Reecem Jamesem, mimo hru je i dvojice stoperů Colwill, Fofana a k dispozici není ani Lavia, Ugochukwu či Nkunku. Nejistý je start anglického reprezentačního obránce Bena Chilwella, kvůli nemoci bude pravděpodobně chybět i Raheem Sterling.

Na druhé straně Evertonu se v minulém kole podařilo poprvé v letošním roce zvítězit v utkání anglické Premier League, když svěřenci Seana Dyche porazili Burnley nejtěsnějším rozdílem. V utkání proti Clarets se dlouho herně trápili, jediný gól vsítil Calvert-Lewin, který se prosadil ve dvou po sobě jdoucích duelech poprvé od loňského září. V druhé půli byl navíc vyloučen obránce Burnley O'Shea, a tak se Evertonu ve zbytku střetnutí dýchalo o poznání snadněji.

Everton se tak vyhnul propadnutí do sestupové zóny, osm kol před koncem mají Toffees dvoubodový náskok na osmnáctý Luton Town, navíc mají ještě dva zápasy k dobru.

V pondělí tak mohou udělat další důležitý krok k záchraně. Mimo hru je jen dvojice Angličanů Delle Ali, Lewis Lobin. Do sestavy se naopak může po téměř třech měsících vrátit nizozemský křídelník Arnaut Danjuma.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovic; Gusto, T Silva, Chalobah, Cucurella; Caicedo, Gallagher; Madueke, Palmer, Mudryk; Jackson

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko; Harrison, Garner, Onana, McNeil; Doucoure; Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 4.36 - 4.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Crystal Palace

neděle 15:00

V neděli odpoledne sehraje Liverpool další důležité utkání v anglické Premier League. Na Anfieldu vyzve v 15:00 trápící se Crystal Palace, které nezažívá nejpovedenější měsíce v sezóně. Boj o titul vrcholí a Reds musí nutně zvítězit, naopak Eagles by chtěli udělat další krok k záchraně v nejvyšší soutěži.

Liverpoolu se v posledních týdnech dařilo, poslední dva soutěžní zápasy ale nedopadly podle představ trenéra Kloppa. Nejprve v neděli Reds ztratili body na Old Trafford, kde sice herně dominovali, nedokázali však být dostatečně produktivní a o zisku bodu musel nakonec až v závěru rozhodnout z penalty Mohammed Salah. Zápas skončil remízou 2:2 a hráči Liverpoolu tak podruhé během jednoho měsíce odešli z utkání s Manchesterem United zklamaní, v polovině března totiž na Old Trafford padli i v rámci FA Cupu.

Během týdne se pak do týmu vrátila řada zraněných hráčů, kteří byli připraveni už na čtvrteční čtvrtfinálový souboj v Evropské lize s Atalantou. Utkání ale svěřencům trenéra Kloppa vůbec nevyšlo, italský soupeř na hřišti dominoval a odvezl si zasloužené vítězství 3:0. Pro Reds to byla zároveň první soutěžní porážka na Anfieldu od 21. února minulého roku, kdy padli v osmifinále Ligy mistrů s Realem Madrid.

Z prohry se musí ale rychle oklepat a zápas s Crystal Palace na to může být ideální. Eagles totiž pod novým trenérem Oliverem Glasnerem vyhráli jen jediné utkání, a to 24. února proti trápícímu se Burnley. Od té doby získali z pěti zápasů jen dva body za remízy s Lutonem a Nottinghamem, a tak se pomalu začali propadat tabulkou.

Příznivci londýnského týmu musí být rádi za poměrně podařený začátek sezóny ještě pod trenérem Royem Hodgsonem, který odešel z lavičky Eagles kvůli osobním problémům na začátku února. Crystal Palace má nejhorší formu z celé Premier League a svoji sérii nezdarů pravděpodobně prodlouží i v neděli.

Liverpoolu bude chybět už jen dvojice zraněných hráčů, a to Joel Matip a Thiago. Glasner pak nebude moct využít brankáře Johnstonea, duo anglických stoperů Holding, Guéhi či brazilského středopolaře Matheuse Francu.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Endo, Szoboszlai; Salah, Nunez, Diaz

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Ward, Andersen, Lerma; Munoz, Wharton, Hughes, Mitchell; Olise, Mateta, Eze

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.89 - 15.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

West Ham United - Fulham FC

neděle 15:00

West Ham United hostí v neděli odpoledne v rámci londýnského derby Fulham. Cottagers se vydávají na krátký výlet na London Stadium z třinácté příčky, na své hostitele ale ztrácejí pouhých devět bodů. Hlavním rozhodčím bude v neděli od 15:00 Stuart Attwell.

West Ham ve čtvrtek odehrál první zápas čtvrtfinále Evropské ligy v německém Leverkusenu proti místnímu Bayeru, který letos patří k těm vůbec nejlepším týmům v celé Evropě. Dlouho to vypadalo, že si Hammers přivezou do domácí odvety bezbrankovou remízu, jenže v závěrečných deseti minutách dvakrát inkasovali a naděje na postup do druhého evropského finále v řadě se výrazně zmenšila. West Ham má tak nyní na kontě jen dvě výhry z osmi zápasů ve všech soutěžích.

Minulý víkend ale West Ham ukončil sérii čtyř zápasů bez výhry v nejvyšší soutěži, když na hřišti Wolverhamptonu Wanderers zvítězil 2:1. Na Molineux dokázal zvrátit poločasový deficit a zvítězit. Vzhledem k tomu, že Manchester United opět ztratil body, zaostávají Hammers za šestým místem o jediný bod. Větší starosti jim ale dělají pronásledovatelé, kteří odehráli méně zápasů než Moyesův tým.

V prosincovém vzájemném utkání na Craven Cottage West Ham prohrál vysoko 5:0 a předvedl jeden ze svých nejhorších výkonů v sezoně. Fulham je ale tentokrát v horším rozpoložení.

V posledních dvou venkovních zápasech na hřištích Sheffieldu United a Nottinghamu Forest totiž inkasoval po třech gólech a potvrdil, že patří mezi týmy s nejhoršími venkovními výsledky, z 16 zápasů si Fulham připsal pouhé dvě výhry. Minulý víkend pak doma prohrál 1:0 s Newcastlem United a je již tři zápasy bez vítězství.

I přesto se nachází v klidném středu tabulky a má možnost snížit ztrátu na West Ham na šest bodů. Teoreticky pak může pomýšlet i na postup do Konferenční ligy.

Hosté vyrazili na London Stadium v plné sestavě, domácím bude chybět zraněné trio Areola, Bowen, Phillips.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski; Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson; Alvarez, Soucek; Kudus, Ward-Prowse, Paqueta; Antonio

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Castagne, Adarabioyo, Bassey, Robinson; Palhinha, Cairney; Iwobi, Pereira, Willian; Muniz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.71 - 2.87

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Aston Villa

neděle 17:30

Arsenal, který se chce přiblížit zisku prvního anglického titulu za posledních dvacet let, přivítá na Emirates Stadium v důležitém ligovém střetnutí Aston Villu, která usiluje o překvapivý postup do Ligu mistrů. Šlágr 33. kola anglické Premier League je na programu v neděli od 17:30. Gunners v úterý remizovali s německým Bayernem Mnichov, Villans o dva dny později triumfovali v Evropské lize proti Lille.

Poprvé od roku 2010, kdy tým vedl ještě legendární manažer Arséne Wenger, se Gunners v úterý představili ve čtvrtfinále Ligy mistrů a své fanoušky herně určitě nezklamali. Bukayo Saka rychle dostal svůj tým proti Bayernu do vedení, tým z Bavorska pak otočil průběh zápasu brankami Serge Gnabryho a Harryho Kanea. Na konečných 2:2 pak v závěru usměrnil skóre belgický křídelník Leandro Trossard. Na Emirates tak padly čtyři branky a v odvetě se bude opět začínat od nuly.

Gunners se musí ale soustředit i na své výkony v domácí soutěži, boj o titul je totiž v plném proudu. Arsenal má nejlepší formu z celé Premier League, v posledních deseti zápasech ztratil jen dva body za bezbrankovou remízu na půdě Manchesteru City a od začátku kalendářního roku nepoznali přemožitele.

Tým ze severu Londýna má navíc Aston Ville co oplácet, v prosinci totiž ve Villa Parku Arsenal prohrál 1:0, jedinou brankou utkání rozhodl John McGinn.

Stejně jako Gunners, tak i Villans stále bojují v pohárové Evropě. Aston Villa si chce zajistit první velkou trofej od roku 1996 a ve čtvrtek udělala další důležitý krok k výhře v Konferenční lize, když ve čtvrtečním čtvrtfinálovém duelu ve Villa Parku porazila francouzské Lille 2:1.

Svěřenci Unaie Emeryho mají navíc vysoké cíle i v samotné Premier League. Ještě aby ne, sedm kol před koncem jim patří pátá příčka, za čtvrtým Tottenhamem pak zaostávají jen o rozdíl ve skóre. Spurs však mají ještě jeden zápas k dobru.

Arsenalu se během týdne vrátilo do kádru většina zraněných hráčů, mimo hru je už jen nizozemský obránce Jurrien Timber, který se ale pomalu po poranění kolena vrací do plného tréninku. Naopak hostům bude scházet několik klíčových hráčů, do utkání určitě nenastoupí Buendía, Mings, Kamara či Ramsey, karetní trest si navíc odpykává Douglas Luiz.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Rice, Odegaard, Smith Rowe; Saka, Martinelli, Havertz

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez; Konsa, Carlos, Torres, Digne; McGinn, Tielemans, Iroegbunam; Bailey, Rogers, Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.55 - 11.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Newcastle United - Tottenham Hotspur

sobota 13:30

Ve 33. kole Premier League Newcastle United vyzve v St. James Parku Tottenham Hotspur. Domácí celek je aktuálně v tabulce na osmé pozici, hostující tým má o něco lepší pozice do závěr sezony, jelikož je čtvrtý.

Poté, co Newcastle United vstoupil do březnové mezinárodní přestávky porážkou, nasbíral v posledních třech zápasech Premier League sedm bodů a zvýšil tak své šance na umístění alespoň v první sedmičce. Jen pár dní poté, co Straky doma remizovaly 1:1 s Evertonem, si připsaly strhující vítězství 4:3 nad West Hamem United, ale minulý víkend se vrátily na vítěznou vlnu, když na Craven Cottage přehrály Fulham výsledkem 1:0.

Bruno Guimaraes skóroval devět minut před koncem utkání ve svém stém vystoupení za Newcastle a zajistil tak maximální počet bodů pro tým Eddieho Howea, který se nachází na osmém místě v tabulce nejvyšší soutěže a jen jeden bod za sedmým West Hamem United, který má odehráno o zápas více. Newcastle, který se snaží poprvé od prosince vyhrát dva po sobě jdoucí ligové zápasy, čeká návrat do St. James Parku, kde v posledních pěti zápasech neprohrál a vstřelil v nich 14 gólů.

Magpies si budou připomínat poslední domácí střetnutí se Spurs z dubna 2023, kdy severolondýnský celek smetli 6:1, přičemž už po devíti minutách vedli 3:0 a během prvních 21 minut 5:0. Zopakovat tento úspěch bude náročné, ale nedávná venkovní bilance Tottenhamu - pouhé dvě výhry z posledních devíti zápasů - je pro Howea a spol. před sobotním kláním dobrou předzvěstí.

Přestože forma Tottenhamu na venkovních hřištích vzbuzuje obavy, na severu Londýna vyhrál osm z posledních devíti domácích zápasů Premier League, včetně víkendového úspěchu 3:1 nad Nottinghamem Forest. Spurs bojovali o tři body proti energickému týmu Forest a do poločasu šli za vyrovnaného stavu poté, co na jejich úvodní vlastní gól Murilla kontroval Chris Wood. Obranné duo Micky van de Ven a Pedro Porro však během šesti minut druhého poločasu skórovalo a vystřelilo Lilywhites k důležitému vítězství.

Už jedenáct gólů zařídili Tottenhamu v letošním ročníku Premier League jeho obránci, což je spolu s konkurenčním Arsenalem nejvíce v lize, a výhra nad Forestem mu pomohla přeskočit Aston Villu na čtvrté místo, kde se nyní nachází nad pátými Villains s lepším skóre a zápasem k dobru. Do konce sezóny zbývá odehrát už jen sedm zápasů, a tak Ange Postecoglou zopakoval své stanovisko, že ho "závod o čtvrté místo nezajímá" a místo toho chce vidět známky zlepšení ve svém týmu, který se nyní chystá na náročné zápasy s Newcastlem, Arsenalem, Chelsea, Liverpoolem a Manchesterem City.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Schär, Burn, Hall - Longstaff, Guimaraes, Anderson - Barnes, Isak, Gordon.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Bentancur, Bissouma - Johnson, Maddison, Werner - Son.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 4.09 - 2.48

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers

sobota 16:00

Nottingham Forest na domácí půdě přivítá ve 33. kole Premier League Wolverhampton Wanderers. Hosté jsou v tabulce jedenáctí a pravděpodobně skončí v klidném středu tabulky. Zato domácí jsou sedmnáctí a mají stejně bodů jako na sestupové příčce se nacházející Luton.

Od poloviny března, kdy byly Nottinghamu Forest odečteny čtyři body za porušení pravidel Premier League o zisku a udržitelnosti, zaznamenal tento celek v nejvyšší soutěži střídavé úspěchy, když v posledních třech zápasech vyhrál, remizoval a prohrál. Po remíze 1:1 s Crystal Palace následovalo tolik potřebné vítězství 3:1 proti Fulhamu, ale minulý víkend se Tricky Trees navzdory energickému výkonu nepodařilo uspět proti Tottenhamu Hotspur, když na severu Londýna utrpěli porážku 1:3.

Nuno Espirito Santo označil situaci na dně tabulky za nepořádek bodových odpočtů, které postihly jak jeho tým Forest, tak Everton, který stále čeká na slyšení poté, co potvrdil svůj záměr odvolat se. Forest je v tabulce sedmnáctý a vznáší se těsně nad sestupovým pásmem jen o skóre před osmnáctým Lutonem.

Zatímco Forest se potácí v moři nejistoty, kolem Wolves v současné době panuje spousta frustrace poté, co se minulý víkend stali obětí dalšího kontroverzního rozhodnutí VAR při domácí porážce 1:2 proti West Hamu United. Wolves nyní nedokázali vyhrát žádný z posledních čtyř zápasů Premier League, přičemž získali pouze jeden bod, a následně se v tabulce propadli na 11. místo, šest bodů za sedmý West Ham, který odehrál o zápas více.

Wolves ještě v této sezóně čekají náročná střetnutí s aspiranty na titul Arsenalem, Manchesterem City a Liverpoolem, ale na obzoru mají také čtyři příznivě vypadající zápasy s týmy, které jsou v tabulce pod nimi, včetně sobotního střetnutí na hřišti Forestu, kde neprohráli žádné z posledních pěti venkovních střetnutí od porážky 1:3 v březnu 2013, kdy se utkali v Championship.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Williams, Omobamidele, Murillo, Aina - Yates, Sangare - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Wood.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Dawson, Kilman, Toti - Semedo, Lemina, Doyle, Gomes, Doherty - Sarabia, Cunha.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.55 - 3.79

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Manchester City - Luton Town

sobota 16:00

K měření sil dvou různých váhových kategorií dojde ve 33. kole Premier League na Etihad Stadium. Třetí Manchester City bojující o titul totiž hostí Luton Town, kterému v tabulce patří osmnácté sestupové místo.

Střetnutí mezi Manchesterem City a Realem Madrid nepřestávají udivovat a fotbalový svět byl v úterý obdařen dalším strhujícím soubojem plným gólů, když se v prvním utkání čtvrtfinále Ligy mistrů na Santiago Bernabeu dělily o body za remízu 3:3. Bernardo Silva ve druhé minutě otevřel skóre, Los Blancos ale vývoj duelu otočili, než dva nádherné dalekonosné góly Phila Fodena a Joska Gvardiola vrátili Citizens zpět do vedení v polovině druhého poločasu. Úžasný nízký volej Federica Valverdeho však zachránil Realu Madrid remízu a odveta na Etihadu bude příští středu napínavá.

Trojka se zdá být pro tým Pepa Guardioly magickým číslem. Nejenže v polovině týdne vstřelili City tři góly v Lize mistrů v devátém zápase za sebou, ale také zůstávají na cestě k udržení každé ze tří trofejí, které zvedli během historického vítězného tažení v sezoně 2022/23, ačkoli jsou tentokrát součástí tříčlenného souboje o titul v Premier League a v současné době se nacházejí na třetím místě v tabulce. Citizens navíc na své rivaly Arsenal a Liverpool jeden bod ztrácejí.

Série deseti zápasů Lutonu v Premier League bez vítězství, z toho sedmi porážek a tří remíz, skončila minulý víkend, kdy Luton doma zvítězil 2:1 nad Bournemouthem. Marcus Tavernier poslal Cherries do vedení sedm minut po přestávce, ale Hatters vyrovnali díky brance Jordana Clarka, než Carlton Morris poslal Kenilworth Road do varu, když v 90. minutě doklepl do sítě vítězný gól a zpečetil tak tři důležité body.

Rob Edwards byl po posledním vítězství Lutonu vyčerpaný, ale šéf Hatters vyzdvihl charakter své party, která se dokázala dostat z nejhoršího a vybojovat důležité vítězství, které ji udrží v boji o přežití v Premier League. Luton zůstává v tabulce na 18. místě, ale má stejně bodů jako sedmnáctý Nottingham Forest, který se nachází těsně za sestupovým pásmem.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ortega - Akanji, Dias, Gvardiol - Lewis, Kovačič - Doku, De Bruyne, Nunes, Grealish - Haaland.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Hashioka, Mengi, Burke - Onyedinma, Barkley, Clark, Doughty - Townsend, Chong - Morris.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 12.40 - 27.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Burnley FC - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00

Sobota nabídne hned několik utkání anglické Premier League, na 16:00 je naplánován výkop i na Turf Moore, domácí Clarets vyzvou v důležitém souboji favorizovaný Brighton. Svěřenci Vincenta Kompanyho potřebují nutně zvítězit, chtějí-li si udržet alespoň teoretickou šanci na záchranu v nejvyšší soutěži, naopak Seagulls bojují o postup do pohárové Evropy.

Burnley se daří v posledních týdnech pravidelně bodovat, s udržením se v Premier League to však nevypadá příliš nadějně. Z posledních pěti zápasů si sice odneslo hned šest bodů, což se mu v dosavadním průběhu sezony ještě nepodařilo, i přesto ztrácí na sedmnáctý Nottingham šest bodů a předskočit musí navíc ještě také Luton Town nebo Everton.

Kompanyho navíc dozajista trápí kromě pozice v tabulce také četná marodka. V sobotu nebude k dispozici hned sedm hráčů A-týmu, chybět budou zejména stopeři Al Dakhil a Beyer či zkušený křídelník Nathan Redmond.

Po vypadnutí z Evropské ligy se může Brighton soustředit už jen na ligu. V ní se bude snažit zopakovat loňský úspěch a znovu postoupit do evropských pohárů, sedm kol před koncem patří svěřencům Roberta De Zerbiho desátá příčka. Střed tabulky je letos velmi vyrovnaný, o čemž svědčí i fakt, že na šestý Manchester United ztrácí Seagulls jen šest bodů.

Dlouhodobě mimo hru je japonský křídelník Kaoru Mitoma, v sobotu nenastoupí ani James Milner či Solly March.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Muric; Assignon, Delcroix, Esteve, Taylor; Foster, Cullen, Berge, Larsen; Odobert, Fofana

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen; Lamptey, Van Hecke, Dunk, Estupinan; Gross, Baleba; Adingra, Pedro, Enciso; Welbeck

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.89 - 4.18 - 1.88

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Brentford FC - Sheffield United

sobota 16:00

V sobotu od 16:00 je naplánováno utkání anglické nejvyšší soutěže mezi Brentfordem a Sheffieldem United. Hosté se pomalu loučí s Premier League a pravděpodobně sestoupí zpátky do Championship, naopak domácí by se chtěli v nejvyšší soutěži udržet.

Svěřenci Thomase Franka ale v letošním kalendářním roce vyhráli pouze dvakrát, naposledy 10. února na půdě Wolves. Od té doby získali v devíti ligových zápasech jen tři body a nebezpečně se přiblížili sestupovým příčkám. Před osmnáctým Lutonem mají náskok čtyř bodů, z trápení Bees nevyvedl ani navrátivší ostrostřelec Ivan Toney.

Oslnivou formu nemají ani hosté z Sheffieldu. Ti letos vyhráli dokonce jen jedno utkání, a to shodně 10. února s Lutonem. V posledních týdnech ale překvapivě o body obrali Fulham, Bournemouth a naposledy také lodnýnskou Chelsea.

Domácím bude chybět v sobotu čtveřice hráčů, mimo hru je Dasilva, Henry, Hickey a Mee. Velká marodka trápí i Sheffield, tomu nepomůže získat důležité body například Baldock, Brewster, Davies, Egan či Norringhton-Davies.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken; Zanka, Collins, Ajer; Roerslev, Onyeka, Jensen, Janelt, Reguilon; Mbeumo, Toney

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Grbic; Holgate, Ahmedhodzic, Trusty; Bogle, Souza, Norwood, Hamer, Osborn; Brereton Diaz, McBurnie

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.98 - 6.22

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester United

sobota 18:30

Program 33. kola anglické Premier League nabídne v sobotu duel mezi znovuzrozeným Bournemouthem a Manchesterem United. Domácí fotbalisté by rádi prodloužili svou sérii vítězství na Vitality Stadium, naopak Red Devils poslední čtyři soutěžní utkání v základní době nevyhráli.

Svěřenci Andoniho Iraoly mají za sebou velmi úspěšný měsíc březen, ve kterém nepoznali chuť porážky a do tabulky si připsali cenné body a vytvořili si pohodlný náskok na sestupové pozice. Na začátku dubna si pak poradili na domácím stadionu i s Crystal Palace, minulý týden ale překvapivě padli na půdě osmnáctého Lutonu a přišli o příležitost posunout se do první poloviny tabulky.

Sedm kol před koncem sezóny tak mohou ještě teoreticky snít o postupu do pohárové Evropy, ambice Bournemouthu budou ale naplněny i při umístění ve středu tabulky. Vždyť po úvodních 12 kolech patřilo Cherries sestupová osmnáctá pozice.

Správný směr nabral Bournemouth až po prosincovém vítězství 3:0 na Old Trafford právě proti Manchesteru United. Tehdy o výhře rozhodla trojice Solanke, Billing, Senesi. V médiích se začalo spekulovat o odvolání Erika ten Haga. To ale nepřišlo, a tak nizozemský trenér působí na lavičce United dodnes.

Red Devils se ale nenachází v ideálním rozpoložení ani tentokrát. V posledních týdnech ztratili body na půdě Brentfordu a Chelsea, v posledním kole pak s pořádnou dávkou štěstí vybojovali bod v domácím střetnutí s rivalským Liverpoolem.

Za zmínku rozhodně stojí i fakt, že svěřenci Erika ten Haga nejsou schopni na půdě soupeřů udržet čisté konto, inkasovali totiž v posledních osmi venkovních ligových zápasech, což není pro obranu okolo brankáře Andrého Onany nejlepší vizitka.

V sobotu bude Iraolovi chybět obránce Fredericks, mimo hru je i křídelník Sinisterra.

Naproti tomu je marodka Red Devils je podstatně širší. Do zápasu určitě nenastoupí hned pětice obránců, kvůli zranění totiž bude chybět Varane, Shaw, Martínez, Malacia i Lindelöf. Dlouhodobě mimo hru je pak útočník Martial a další minuty nepřidá ani Skot McTominay.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto; Smith, Zabarnyi, Senesi, Kelly; Christie, Cook; Semenyo, Scott, Kluivert; Solanke

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana; Dalot, Kambwala, Maguire, Wan-Bissaka; Casemiro, Mainoo; Antony, Fernandes, Garnacho; Hojlund

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 4.20 - 2.73

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
31
22
5
4
75 : 24
71
2
Liverpool FC
31
21
8
2
72 : 30
71
3
Manchester City
31
21
7
3
71 : 31
70
4
Tottenham Hotspur
31
18
6
7
65 : 45
60
5
Aston Villa
32
18
6
8
66 : 49
60
6
Manchester United
31
15
4
12
45 : 46
49
7
West Ham United
32
13
9
10
52 : 56
48
8
Newcastle United
31
14
5
12
65 : 52
47
9
Chelsea FC
30
12
8
10
55 : 52
44
10
Brighton & Hove Albion
31
11
10
10
51 : 49
43
11
Wolverhampton Wanderers
31
12
6
13
44 : 49
42
12
AFC Bournemouth
31
11
8
12
45 : 55
41
13
Fulham FC
32
11
6
15
47 : 51
39
14
Crystal Palace
31
7
9
15
36 : 54
30
15
Brentford FC
32
7
8
17
45 : 58
29
16
Everton FC
31
9
8
14
32 : 42
27
17
Nottingham Forest
32
7
8
17
40 : 56
25
18
Luton Town
32
6
7
19
45 : 65
25
19
Burnley FC
32
4
7
21
32 : 67
19
20
Sheffield United
31
3
7
21
30 : 82
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (943)

Přidat komentář
andkoo

Slepice maju bohovy zaver sezony, mozu rozhodnut o titule

Reagovat
icemike

Tak i Chelsea

Reagovat
kris_kros

Boze ten Maddison je ale kurvicka

Reagovat
fenixLFC

van de ven

Reagovat
BennDyaz

Goool... chci rict gooolyyy!

Reagovat
SunFells

Eh, van de na prdel

Reagovat
fenixLFC

a zas van de ven

Reagovat
VTID94

To je ten stopér ktorého tak Ange chválil?

Reagovat
Taiger

Lol, tak já na ten EuroFotbal začnu chodit kvůli těmhle drevakum

Reagovat
Taiger

No když jsem tu, Pražští Gooners, kam chodíte na fotbal? V prdeli, že zavřeli Terasy Harfa, ideální počasí na to. Chtělo by to juknout Bayern.

Reagovat
tweek

Já jsem na PL chodil do Londoners na Štěpánské a úplně špatné to nebylo..

Reagovat
Taiger

"úplně špatné to nebylo"

Hmm, víc popiš pls

Reagovat
tweek

No, prohráli jsme tehdy se Slepicema 3-0

Ne, jako já v Pze nemám se sportbary dobré zkušenosti, vždy mi příjde, že je problém s různými televizemi, kdy na každé je nějaký časově jiný posun, několikrát se mi stalo, že televize u vedlejšího bloku byla napřed, takže jsem vědě vše dopředu, než bylo na obrazovce, kde jsem měl výhled (sprtbar u Zábranských i Londoners byl problém). Vybíral bych hospodu, kde je jen jedno vysílací zařízení.

Ještě jsem si vzpomenul, že super na LM to bylo v Riegráčích, ale to jde jen za teplého počasí - je to open air.

Reagovat
Taiger

Jj, ta první čas je na hovno

Open air je mega, nepamatuješ si, jak se to místo jmenovalo? Díky moc

Reagovat
tweek

Restaurace Riegrovy sady

Reagovat
Busby babes

James Joyce.

Reagovat
Taiger

Arsenalsky?

Reagovat
Busby babes

tak vylozene Arsenalsky bar imho nenajdes vubec. Ale i do Joyce chodi fans Arsenalu

Reagovat
SunFells

To najdeš, dokonce i v 25K velkém městě

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
Busby babes

jako co si predstavujes pod tim pojmem? ze jsou vsude na zdech vyzdoby Arsenalu a kdyz prijde nekdo v jinem dresu tak ho dovnitr nepusti?

Reagovat
fenixLFC

akoze suhlasim s busbym ale pri troche googlenia mi vyskocil Gunners pub na Biskupcovej. pripadne ked nemusi byt vyslovene arsenalsky (ale ked sme tam boli tak ich tam bolo vela ked hral arsik s newcastleom vlani) tak Pubble

Reagovat
Nieuwendyk

Hele tady bydlím, nejsem gunner, ale byl jsem a je to úplně malý klasický žižkovský bárek, kam chodí hlavně starší fans Ars z okolí. Jako proč ne, ale nic moc prostředí. A navíc mají jen Kozla

Reagovat
TopinB

Majitel je gooner, ale taky je to (asi) hlavni zakladna fanousku Villy v Praze

Reagovat
Euphael

Pubble na vinohradech... v den zapasu tam chodi fans v dresech a je to supr, hodne televizi a vidis z kazdeho mista

Reagovat
Taiger

Super, moc díky!

Reagovat
Taiger

Musíš se objednat, jinak si nese dnes?

Reagovat
Euphael

asi nebude problem si prisednout k nejakemu stolu ale rezervace pomuze

Reagovat
Salfovic

ManU je podle xPTS 15. To teda jeho hře odpovídá mnohem více než to šesté. Opačně je na tom Newcastle, který je 4.

https://understat.com/league/EPL/2023

Reagovat
Grahf

United je krásny príklad ako sú štatistiky na hovno

Reagovat
Busby babes

akorat ze vubec no statistiky jsou uplne v pohode. Jen proste ligova sezona je hrozne kratka, takze tyhle vykyvy se mohou stat. pokud takhle budem hrat dal, tak 15 budem i realne.

Reagovat
Salfovic

Když se koukneš na předchozí sezony, tak u vás už to dlouhodobé celkem je.

Letos +12 bodů, loni +9, +4, +8.

Reagovat
Busby babes

tak to ma ale vic tymu. Arsenal loni taky +11 , pool + 6 rok predtim a tak.

On je problem, ze tech 38 zapasu je malo v kazde te sezone. A pred kazdou sezonou se resetujou vychozi podminky, kazdej tym obmeni sestavy, prijdou novy manageri a tak. Proste nepokracuje stejne.

Reagovat
kissak

Který United?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Oba

Reagovat
J0EL

Heh

Reagovat
SunFells
Reagovat
Taiger

Takhle dopadne i debílek Dier ve středu, až ho Trossard spinne

Reagovat
YoungPyo1882

šedivý fosil Trossard leda tak zamotá své křivé nohy

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Busby babes

doufam, ze Porro dostane ve fante acko.

Reagovat
kissak

Zatím tedy snový poločas, kdy jsme Slípky prakticky k ničemu nepustili.

Reagovat
Jesfey

K tomu ani nejde říct nic nového.

Reagovat
Salfovic

Pokud letos skončí Anglie v koeficientu do druhého místa a získá místo v LM navíc, tak 5 týmů půjde do LM, 2 do EL a jeden do eklu nebo jich bude ještě víc ?

Reagovat
Thelvin

Straky nás školí úplně ve všem, od nás katastrofální zápas

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Thelvin

Maddison

Reagovat
Jesfey

Postecoglou, bída úplně ve všem

Reagovat
Jesfey

Maddison jde dolů až v 81. minutě, GLC jde na hřiště až v 81. minutě...

Reagovat
Thelvin

Jo, to je na facku. Ten tam měl jít už při tom střídání v šedesáté minutě

Reagovat
Thelvin

Reagovat
r.mrazik

Sezóna 23-24 sumy agentům:

Chelsea 75 Mega liber

City 60

United 34

Liver 31

Arsenal 24

.

Slusny...

Reagovat
Salfovic

Nechápu kluby, že ze sebe nechají dělat takové idioty

Reagovat
Busby babes

tak kdyz dojednavas 100 milonovej prestup, tak tem, co to zprostredkovavaj pak neco plati no.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
FCSL

Newcastle bez 11 hráčů a 4:0 Jinak Leiceister a Leeds taky slušná tragédie

Reagovat
LaVolpe

Hashioka je taky legrační fotbalista.

Reagovat
Kinky7

Myslím že Haaland by si měl porodit dres co se trhá jinak to tahání nikdy nepisknou

Reagovat
Nizzie

Slepice

Reagovat
Salfovic

Kovačič dal gól

Reagovat
Miguel19

A jak jinak výstavní

Reagovat
Busby babes

Onana, Dalot, Kambwala, Maguire, Wan-Bissaka, Casemiro, Mainoo, Garnacho, Bruno, Rashford, Hojlund.

Antony je zranenej.

Reagovat
Busby babes

jinak asi nejlepsi mozna no. Na lavicce 4 hraci z akademie, obrane hraje kdo je zdravej, tam se nic jinyho vymyslet neda. Snad bude Willy pokracovat v dobrych vykonech

Reagovat
Grahf

mount už do konca sezony nebude v základe?

Reagovat
Busby babes

tak porad se vraci po zraneni. nevidim v tom nejak problem.

Reagovat
Wazza228

A snad si zahraje Amad. Od toho gólů Liverpoolu nehrál.

Reagovat
Kinky7

To by šlo. 3 body, Rodri si odpocal skóre zlepšeno

Reagovat
herbage

Newcastle doma a slepičí vývar, to už je taková pěkná každoroční tradice

Reagovat
Maximm9

Ta premacena polovina Bournemouthu je nejaka taktika ?

Reagovat
fenixLFC

kambala pozeral dnesny vykon van de vena?

Reagovat
VTID94

Reagovat
Neutron

Ale do pice uz tam Kambwala sa zjebe jak na roli…

Reagovat
Salfovic

Co tam vyvávěl, že se takhle prolomil v zádech

Reagovat
Neutron

Zamotal sameho seba a potom sa potkol no…

Reagovat
iamek

To si Kambwala od toxic fans na insta užije rasismu a podobně

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

Garnacho tohle nemuze udelat. pak Willy teda velka smula. Skoda no, solanke pak trefil vyborne

Reagovat
Busby babes

btw zajimavy, jak na pulce Bournemouthu je povoden a na nasi ani kapka.

Reagovat
Man__United

Napíšu jak to cítím a je mi to jedno - Rashford je kokot a měl by být po sezoně prodán kamkoliv

Reagovat
Busby babes

gol posere Garnacho ale prijdes hejtit Rashe...

Reagovat
iamek

Myslel asi tu šanci, kde to mohl řešit lépe.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Neutron

Opat super nebezpecnejsi…ostuda

Reagovat
iamek

Ta povodeň na obranné polovině domácích je komická.

Reagovat
Busby babes

to uz je snad i na hrane regulernosti hlavne proc jako, vsak to je strasne dvojsecny...

Reagovat
iamek

Tohle jsem snad neviděl ani v gambac lize. Ostuda.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak asi to nebolo naschval

Reagovat
Busby babes

rozbilo se jim to na jedne strane?

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, aky by malo inak zmysel spravit to na jednej polovici

Reagovat
Busby babes

podle me ztizit utocnym hracum vedeni balonu. jako me to prijde divny, ale proste tohle je ocividnej zamer.

Reagovat
Mastný Chobot

To by dopredu museli vediet, na akej strane budu hrat predsa. A aj keby tak je to hlupost, lebo jedini, komu to robilo problemy, boli stoperi a brankar Brnmusu pri rozohravke

Reagovat
Busby babes

They’re only watering our side of the pitch at half time

hele je to by default.

Reagovat
Busby babes

a jinak souhlasim, nechapu proc to delaj, muze se to snadno otocit proti nim. coz doufam, ze se stane, byl by to desne vtipnej moment.

Reagovat
Busby babes

a dodam, ze to nemuze za to, ze hrajem blbe. jen je to divny

Reagovat
Salfovic

Nefňukejte, pokud o přestávce nenaběhnou s fény, tak si ji taky užijete.

Reagovat
Swarley

Nam uz nepomuze ani svěcená voda

Reagovat
Neutron

Skusil by som 10 ran bicom

Reagovat
Busby babes

spis je to divny hlavne se pak muze stat, ze se ten balon zasekne nekde pri prihravce obrancu...

Reagovat
Wazza228

Furt ten stejnej prostor úplně volnej

Reagovat
iamek

Co si najde var ?

Reagovat
Busby babes

Bruno nevyjednaval. ale co tam zas predvadi Case... tvl neverim, ze je zdravej

Reagovat
iamek

Kambwala odcinil

Reagovat
Man__United

Komické bránění

Reagovat
Busby babes

lol nam je fakt strasne snadny dat gol

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Ten průchozí stred je něco nejvíc wtf . A je úplně jedno kdo tam hraje.

Bránění od AWB teď moc hezké.

Totální chaos

Reagovat
iamek

*Dalota

Reagovat
fenixLFC

dalot a onana

Reagovat
Wazza228

Co posral Onana? špatný převzetí mezi Dalotem a Kambwalou.

Reagovat
fenixLFC

sorry ale brankar jednoducho nemoze dostat gol na blizsiu tyc po strele z dialky

Reagovat
Wazza228

Ja myslel, že mluvíš o druhém gólů...

Reagovat
Busby babes

s tim kolik casu oba strelci meli? please...

Reagovat
iamek

Easy kopnuti.

Reagovat
Mastný Chobot

To branenie MU, to je proste fantazia

Reagovat
Busby babes

nejlepsi bude az to s vama nejak uhaluzime jak s Poolem

Reagovat
Salfovic

To by byla krása

Reagovat
Busby babes

jako me to ve vysledku spis nasere, rpotoze by to pomohlo k titulu horsim variantam

Reagovat
J0EL

Aspon z niecoho by ste mali radost tuto sezonu

Reagovat
iamek

Co celou sezónu stačí v pohodě na Pool bohužel nestačí na Bournemouth.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Kopnuti skrz slzy

Reagovat
iamek

Musíš hledat pozitiva. Však to znáš nejlepe

Reagovat
Miguel19

My stojíme tak za hovno, ze už do nás ani nikdo nekope.

Reagovat
iamek

Vyhrajete FA cup a bude zapomenuto

Reagovat
Busby babes

to je nejhorsi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Nestaci to na nikoho…nielen Bournemouth…uplne primitivne vykony celu sezonu…

Reagovat
Man__United

V poločase dole Rashford a Casemiro

Reagovat
Wazza228

Proč je Case furt tak vysoko?

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo nizsie by musel branit

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

jinak proste stejny jako celej rok no. Nechapu, proc takhle hrajem, fakt by me zajimalo co tim ETH sleduje a proc to hraci na hristi neresi, kdyz vidi, ze to nefunguje.

Reagovat
iamek

Kdyby to bylo něco chvilkoveho, tak reknes ok, ale tohle je celou sezónu.

Reagovat
Busby babes

a jako mohli bychom mit daleko lepsi hrace a stejne by to imho nefungovalo. Rice misto Casemira a vypadal by uplne stejne spatne. fakt to nechapu a nechape to nikdo. jako novinari ani lidi co resi taktiku a tak, tak tam proste nikdo nevidi takove to: jasne, vim o co mu jde a to muze fungovat... a celej rok to nemeni.

Reagovat
Salfovic

A přesto pořád chceš, aby zůstal.

Reagovat
Busby babes

well, jo. pokud rikame, ze manager potrebuje cas, tak ho nemuzem chtit vyhodit po prvni horsi sezone. Ja nikdy nebudu volat po vyhazovu managera a budu doufat, ze to nejak otoci.

Navic nevidim moc alternativu. Snad jedine Nagelsmann.

A teda navic to vypada ze ho INEOS podrzi, ale uvidime. zacinam si myslet, ze ty drby o tom, ze zustane jsou dane tim, ze nikdo nema zadne info a tak to vykladaj jako podporu.

Ale treba Mitten rika, ze ETH pusobi jako clovek, co vi, ze tu bude pristi rok. tak uvidime.

Reagovat
iamek

Totální dno. Pozitivní je to, ze nás ceka už jen 7x utrpení

Reagovat
LaVolpe

Možná 8x.

Reagovat
iamek

Nestraš

Reagovat
Man__United

Harry Maguire keeps clutching his left thigh and is clearly playing through an injury

Peklo tohle fakt

Reagovat
iamek

Taky jsem si všiml no. Klasika.

Reagovat
iamek

Onana fantasticky

Reagovat
Mastný Chobot

Brnmus uz tak 5 kuskov mohol dat. Pekna vizitka MU za polcas

Reagovat
Maximm9

Kdyby jim tam padlo vsechno, tak by z toho byla poradna naloz

Reagovat
iamek

Ja napocital 8 jasných gólů a 7x chybelo stesticko.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Urcite sa napocitas este dnes

Reagovat
Busby babes

xG 1.16., tak uplne neprehanej. ale jasne, i s takovym xG se daj dat 4 goly

Reagovat
Mastný Chobot

Ta hlavicka Kerkeza, 2 strely lavou Outtaru a volej Sinisterru (?) boli velmi dobre prilezitosti, kde naozaj chybalo malinko bez ohladu na ich xG.

Reagovat
Busby babes

hele vezmu tu strelu Outtary... to je situace, ktera z 10 pripadu skonci 8x zablokovanim obrancem. tady to proslo a chybel kousek. ale proste to neni vylozena sance by default. tak to myslim. ale jak rikam, i z tohodle se da uplest 4 goly kdyz se to sejde, nepochybne

Reagovat
Mastný Chobot

Vsak jasne, ved my v podstate piseme to iste. So stastim to mohlo byt 4 aj 5 golov. Dali 2, co je pri tom xG stale nadstandard.

Reagovat
Busby babes

fair

Reagovat
Man__United

Rashford je totální troska

Reagovat
iamek

Wrexham hned postup

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

To není moc překvapení s jejich náklady a bývalými PL posilami

Reagovat
iamek

Btw i dnes to vypadá; že soupeř bude mít cca 25 střel. To je neuvěřitelný

Reagovat
Busby babes

btw Dalot je dneska taky silenej, to jeho braneni... u te dvojsance Kerkese tvl...

Reagovat
Wazza228

Reagovat
LaVolpe

Jako zase battering, to je neuvěřitelný.

Reagovat
Kiss Me Polka!

vždycky jsem to měl tak, že ten midtable fotbal mě vůbec nebral, ale v poslední době jsem tomu díky united přišel na chuť.

prostě ta pohodička, kde z těch zápasu čiší, že o nic moc z hlediska výsledkového nejde, jen si pro zábavu zahrát fotbal nahoru dolů, hodně šancí a střel, semtam nějaký vtipný moment jako dneska kambwala.. je to super

Reagovat
Busby babes

jako bavi me to jak jeden rok po 20 letech hrajete dobre a najednou mate tyhle kecy... ale jinak jo, chaos je zabavenjsi nez ty takticky sachy Pepka a spol, co chteji naprostou kontrolu nad zapasem. a dodam, ze chapu, rpoc to delaj, dava ti to vetsi sanci na vitezstvi. jen je to casto nuda no

Reagovat
iamek

Jsem zvědav jak budou oslavovat třetí flek

Reagovat
Busby babes

ja doufam, ze vyhrajou. Jen pak clovek chvili bude muset na EF trpet no

https://media.tenor.com/4taYWFg1U6AAAAAM/sacrifice-shrek.gif

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak s united to uz mam tak nekolik let, to neni o arsenalu, i kdyz je pravda, ze s ten hagovym defenzivnim systemem to letos doslo k dokonalosti

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
J0EL

Druhy rok

Reagovat
SunFells

Tento má 20 let zdá se na vše

Reagovat
Mastný Chobot

Bournemouth je na sledovanie skvely tim momentalne

Reagovat
Kiss Me Polka!

molina to vede slusne no, pomalu na vymeneni za brighton do vedlejsich tento rok

Reagovat
Gunner14

United jenom 12 střel zatím, pěkně hoši. Dnes to možná nebude 30+

Reagovat
Busby babes

Improving Manchester United limit Bournemouth to only 12 shots in the first half, a calendar year best

zlepsujem se

Reagovat
fenixLFC

furt je to po lutone druhy najvyssi pocet zo vsetkych dnesnych zapasov za prvy polcas a len 4 timy mali za cely zapas viac striel ako bournemouth za polcas

Reagovat
Salfovic

Ale Sheffield dneska jen 9, takže už se osamostatní na prvním místě

Reagovat
Man__United

Garnacho dole? Proč jako? A ten vyjebany Trashford furt na hřišti

Reagovat
iamek

Garnacho dole a Rash zůstává?

Reagovat
Busby babes

kdo vi, jestli se nezranil

Reagovat
Busby babes

jinak Case je spatnej, ale i kdyby mel formu tak to, co se po nem chce nemuze dat. Asi bych radsi aby tam dal Mounta a mel pristup fuck it, dozadu to bude pruchodak, ale dopredu trbea neco vymyslime

Reagovat
iamek

Reagovat
Wazza228

Zatím máme jen první část toho přístupu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Rozhodčí

Reagovat
Busby babes

btw to jak v prubehu zapasu zmenil vyslovnost Kluiverta je strasne otravny

Reagovat
Hlahart

wtf

Reagovat
iamek

Totalne bez energie a nějakého zápalu .

Reagovat
LaVolpe

Jak Bruno furt rozhazuje rukama. To je kapitán.

Reagovat
Man__United

V létě vyhazet půlku hráčů a v první řadě Rashforda

Reagovat
iamek

Kambwala

Reagovat
Wazza228

Penalta pro nás?

Reagovat
iamek

Penalta pro nás? Wtf? Co se děje? Erupce na slunci? Za mě teda nebyla

Reagovat
iamek

Stejne neda

Reagovat
LaVolpe

taková penalta.

Reagovat
Busby babes

tohle neni penalta. neverim, ze to VAR otoci, ale tohle bych proste nepiskal. nastrelena, hraj dal

Reagovat
iamek

Přesně. Jasnější ruky nepiskaji a tohle Jo? Neměl ani čas uhnout a stejne mi pripadalo, ze ji měl u těla.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Toto penalta ?

Reagovat
Man__United

Byla to asi taková penalta jako měl minulý týden Liverpool

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lajka30

Za tohle penaltu.

Reagovat
avicii

Reagovat
Jetysko14

To je absolutní idioice

Reagovat
Swarley

Halvne vymysleme modrou kartu a ten bordel v rukach nechejme tak

Reagovat
iamek

Reagovat
bakasa

Penalta ani hovno no

Reagovat
Swarley

Uplne v klidu, vsak ty ruky si piska kazdy jak chce

Reagovat
Salfovic

Ale v PL se pískají minimálně. Nechápu.

Reagovat
iamek

Je mi z toho Rashe smutno.

Reagovat
Swarley

Kdyby jen z neho

Reagovat
iamek

A Hojlund po zranění taky trapný

Reagovat
Busby babes

rozhodne

Reagovat
Swarley

*rozhodně

Reagovat
Man__United

Mount se vrátil před měsícem a ještě neodehrál víc jak 20 minut když nepočítám prodloužení v fa cupu, to se fakt tak bojíme že se znova zrání že nezvládne ani poločas

Reagovat
Man__United

PICA PROČ MAINOO? CASEMIRO AŤ TAHNE

Reagovat
Busby babes

co ted pisknul u toho rohu

Jinak Kobbie dolu cajk. mel jit dolu driv, jde nam uz relativne o hovno, ma prumernej zapas a je treba ho trochu setrit.

Reagovat
iamek

Hraje až moc. Garnacho to stejne

Reagovat
Wazza228

Ani režie nevěděla, co ukázat

Reagovat
Modřín2

Snad skončíme na konci sezóny nad MU. Jsou ještě větší tragédi jak my.

Reagovat
iamek

Úplně bez problému. Skoncime snad kolem 9-10 místa a bude klid od evropských poháru

Reagovat
Man__United

Reagovat
Maximm9

Muzes mi rict, jak to chceme udelat ? Ze zapasu s 20 a 19 tymem v tabulce mame 2 body

Reagovat
Modřín2

No do konce sezóny hrajeme hlavně s týmy nad námi a se silnějšími soupeři hrajeme slušně a většinou bodujeme.

Reagovat
iamek

Penalta ne, ale žlutá taky ne

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Maximm9

Tady byl vetsi kontakt, nez co udelal Anthony na Kukurici

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

tohle kdyby pisknul jak penaltu, tak to VAR neotoci

Reagovat
Salfovic

Už letos VAR v PL něco otočil? Ti tam vážně můžou vklidu sjíždět péčko.

Reagovat
Busby babes

tak tohle by byl ale judgement call, tam neni duvod pro otoceni

Reagovat
Swarley

Tohle nepiskl zkusene, odpoustim mu tu chybu s rukou

Reagovat
Busby babes

za to, co udelal Neto, dostal Dalot druhou zlutou

Reagovat
iamek

Lol

Reagovat
Modřín2

Ale pencle

Reagovat
LaVolpe

Willy

Reagovat
Man__United

TI HRÁČI JSOU ÚPLNĚ VYJEBANI TOHLE DĚLAT V NASTAVENÍ!

Reagovat
Swarley

My jakoze branime nejakou remizu, ktera je stejne uplne k hovnu, jako treba by tam mohla byt nejaka snaha vyhrat zapas... Ono to jako taky nic neresi, ale tak nejak sportovne nebo tak...

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Ale zaslouzena prohra

Bod nam dneska nepreju ani já

Jinak teda před vápnem ne?

Reagovat
Busby babes

ted jsem teda zvedavej, tam se da vybrat cokoliv

Reagovat
iamek

To je tak pulmetru před vápnem ty vole. Co tam jako řeší

Reagovat
Wazza228

Typický

Reagovat
Modřín2

VAR

Reagovat
iamek

Wow var pracoval jak má

Reagovat
Kiss Me Polka!

jako sorry ale tohle je sracka, vzdyt ten faul jednozncne pokracoval i ve vapne no aspon, ze snad ten zapas nebude hozeny na kambwalu

Reagovat
iamek

Reagovat
Kiss Me Polka!

cemu se smejes? vzdyt se to prece takto posuzuje, ze se bere v potaz cely faul, treba pri drzeni, je jedno, ze zacalo pred vapnem kdyz pokracovalo i do vapna. tady je to podobne, faul - dotyk nohou - byl pred vapnem, ale pak ho sundal jeste telem uz ve vapne a stejne tak pokracoval i kontakt nohama..

Reagovat
Maximm9

Neverim, ze tohle myslis vazne

Reagovat
Busby babes

srazka se stane v nejakej moment. drzeni muze trvat. pokud nevidis rozdil, tak tvl...

Reagovat
Kiss Me Polka!

souboj taky muze trvat a tady se to evidentne stalo. kontakt (zastaveni pohybu protihrace, tim ze se mu postavil do cesty a tudiz faul) netrval jednu milisekundu prvotni srazky, ale pokracova pote i ve vapne

Reagovat
Busby babes

lol

Reagovat
Salfovic

Pokud třeba držení začne před vápnem, ale pokračuje až do vápna, tak se penalta píská.

Ale těžko říct, co tohle vlastně bylo za faul

Reagovat
smazaný uživatel

V pravidlech se vyznáš.

Reagovat
Kiss Me Polka!

retardovana verze sunfellse?? tak radsi povez, jak to v tech pravidlech je spravne, misto divne arogance, ja ziju v tom, ze se to posuzuje podobne jak je to napsane tady: If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding inside the penalty area, the referee must award a penalty kick.

Reagovat
Salfovic

verze sunfellse

Reagovat
smazaný uživatel

Salfovic

12.04.2024

07:17

Pískat cm ofsajdy je proti smyslu ofsajdu.

Salfovic

12.04.2024

07:42

To od Wengera je nesmysl, dal bych tam tu toleranci. A když jí někdo překoná o cm, tak holt smůla.

Reagovat
Salfovic

Ty jseš takovej zoufalec, že ani nepoznáš, když se tě někdo zastane

Reagovat
smazaný uživatel

Dojemné.

Reagovat
SunFells

Telátkům jsem ranil ego

Reagovat
Salfovic

Kdybys měl špetku sebereflexe, tak se slovo ego vyhneš sakra velkým obloukem.

Reagovat
SunFells

Kdybys měl špetku inteligence, tak si teď nemusíš lízat rány.

Reagovat
Salfovic

Ty máš fakt svůj svět.

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho to je výňatek? Vždycky se faul píská tam, kde je jeho počátek.

Reagovat
Kiss Me Polka!
Reagovat
smazaný uživatel

A co podle tebe rozhodčí pískal jako faul? To je zásadní.

Reagovat
Kiss Me Polka!

aktivni zabraneni souepri v pohybu s micem smerem k brane.

Reagovat
hodoňa

Jakože stoper se postaví soupeři před 16, útočník do něj vší silou narazí a spadnou do 16, tak je to penalta?

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak, ze to byl faul, o tom snad nikdo vubec nevede rec ne? to je evidentni, takze nechapu relevanci, kdyz jde jen o misto prestupku

Reagovat
hodoňa

Píšeš, že pokračoval ve vápně. Ale jakým stylem tam pokračoval? Vždyť tam jen už oba spadli.

Reagovat
Busby babes

vsak on mluvi o miste prestupku

Reagovat
Kiss Me Polka!

souboj taky muze trvat a tady se to evidentne stalo. kontakt (zastaveni pohybu protihrace, tim ze se mu postavil do cesty a tudiz faul) netrval jednu milisekundu prvotni srazky, ale pokracova pote i ve vapne

Reagovat
Kiss Me Polka!

vedle

Reagovat
Busby babes

ne, to se nestalo, tady se nas hrac postavil do cesty utocnikovi, ten do nej narazil a spadli do vapna. faul jasne, ale neni to nejakej faul co pokracuje...

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Busby babes

jak pokracoval? byla to srazka dvou hracu. ta se stane, nepokracuje.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jestli nevidis, ze kontakt obou hracu pokracoval i dal, tak fakt neni o cem, je to evidentni ze vsech videi, ze se nestal jen konakt pred vapnem, a pak uz zadny nebyl, ten souboj pokracoval i ve vapne. kdybys mi ukazal v pravidlech, ze se bere jen prvotni kontakt, pri tomto typu souboje tak ok, ja to nenasel nikde, naopak to co jsem postoval, coz by se logicky mdalo pouzit i v tomto pripade

btw sam jsi po zakroku psal, ze nevis a rozhodci si muze vybrat cokoli. tak asi chapes, o cem se bavim

Reagovat
Busby babes

tvl ty ses fakt mimo. Kambwala proste podrazil protihrace/telem ho zastavil. jasnej faul neni o cem. ale proste je to srazka. pak uz oba jen padaj. pokud tohle chces brat jako neco, co pokracuje...

Kdyz bude hrac ve sprintu, ty ho podrazis, on bude padat a tim pohybem doklouze o 5 metru dal. porad bude misto faulu ne tam, kde se faulovanej zastavil, ale tam, kde by podrazenej

Reagovat
Kiss Me Polka!

???tim telem se ale srazili ve vapne, tak nevim, cemu se teda smejes, kdyz to sam priznavas, ze i to bylo soucasti faulu.. kontakt je jednoznance ve vapne, ne ze jen padaji, to se stalo tento tyden treba v zapase liverpoolu na macalistera, kdy zakrok byl pred vapnem a pak doletel do vapna, ale tohle by uplne jiny pripad.

Reagovat
Busby babes

ne, srazili se pul metru pred vapnem, ach jo.

Reagovat
Busby babes

https://www.espn.com/soccer/story/_/id/39946500/the-var-review-how-man-united-were-awarded-escaped-penalty-bournemouth

This mixes up the law and it applies only to holding, not to a tackle or block.

Harrington gave the penalty against Kambwala for a trip, and the replays did show this contact was outside the area. There was a subsequent block, but even if the referee had given the spot kick for this, the contact for the foul was first made just outside the box.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ok (ale uz se tesim, az za podobny zakrok penalta pisknuta bude..)

ale nic to nemeni na tom, ze jsem mel pravdu, ze ten zakrok a faul pokracoval i ve vapne, takze nechapu tvuj vysmech a popirani

Reagovat
Busby babes

tak bude pisknuta spatne.

ja nechapu, kde vidis cokoliv, co potvrzuje, zes mel pravdu, ale ok no

Reagovat
Kiss Me Polka!

v tom tvem odkazu?? pise se tam o subsequent blocku, ktery byl ve vapne.

Reagovat
Busby babes

There was a subsequent block, but even if the referee had given the spot kick for this, the contact for the foul was first made just outside the box.

Reagovat
Kiss Me Polka!

??? subsequent block se udal ve vapne. evidentne ale v tomto pripade, jak jsem se dozvedel se posuzuje jen prvotni kontakt, to ale nic nemeni na tom, ze ten blok, pak pokracoval i ve vapne. nicmene bere se v potaz (pro me nesmyslne, ale to uz je jina diskuze) jen prvotni kontakt

Reagovat
Busby babes

btw ano, muze si vybrat, kde je prvni kontakt. protoze to z tech opakovacek nebylo uplne jasne. ale neni to situace, kdy zacnej faulovat pred vapnem, faulovanej to nejak ustoji a ty pokracujes dal...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Wazza228

Stejně dostaneme z přímáku

Reagovat
Swarley

Vsak je to uplne jedno, hrajeme hovno, vyhrat to nechceme, tak pak jaky je rozdil jestli remizujeme nebo prohrajeme? Vsak je to vsem prdel a prehrat je neumime

Reagovat
Wazza228

Jop, remíza nebo prohra, pro nás ani jedno nic neřeší. Takovýhle soupeře máme přehrát a ne bejt otloukánek.

Reagovat
O.Giroud

jak toto nemôže vidieť, že má byť roh

Reagovat
iamek

Ta bezmoc teď jak máme balon

Neumím si představit, ze ETH bude trénovat i příští sezónu. Opakuje pořad stejne chyby. Kdyby měl komplet kádr, tak to bude 100% lepší, což se ukázalo, když se uzdravil Shaw a Martinez, ale zdravý kádr nebude mít nikdy .

Reagovat
Swarley

Tenhle zaverecny "tlak" mluvil za vse

Reagovat
hodoňa

Neskutečný závěrečný nápor, jde vidět že kluci pod ETH to za téměř dva roky precizně natrénovali.

Reagovat
supporter

HNUS velebnosti! Jak toho trageda na lavicce porad nekdo muze obhajovat, tak to nechapu.

Reagovat
A Seleção

Prvni sezona...Naivni UTD fans si asi myslite,ze borec nosi v kapse instatni stesti a,ze kdyz zrovna poslete UTD na tiket tak borec rozmicha prasek stesti ve vode a postrika tim kluky na trenalu...

Reagovat
A Seleção

Cego cego.Je mi 12 a zacal jsem vcera fandit Arsenalu,je to v poho?

Reagovat
O.Giroud

j, lepšie než mať 12 keď sa darilo ManUtd

Reagovat
Mastný Chobot

To teda, vsak to uz by ti tahalo na 30

Reagovat
Neutron

Stale to vychadza menej ako pri Arsenale

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, za rok 30

Reagovat
Neutron

kazdopadne tento rok ste velmi blizko

Reagovat
LaVolpe

Každej sme nějak začali.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

Ocino ti spravil účet? Alebo starší brat

Reagovat
dantetomas

Podla datumu vytvorenia uctu to bol ocino ihned po synovom narodeni

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
pobody's nerfect

Při početí. Otec zakládal účet a soused se postaral o zbytek.

Reagovat
Modřín2

Dneska očekávám ztráty a City už zůstane do konce sezóny na prvním místě.

Reagovat
Modřín2

První ztrátu bychom měli. Večer přijde druhá.

Reagovat
Modřín2

jako bych nepsal

Reagovat
Coutinho10

Alisson zpět

LIV: Alisson, Bradley, Konate, van Dijk, Robertson, Endo, Mac Allister, Jones, Salah, Diaz, Darwin

CRY: Henderson, Munoz, Andersen, Lerma, Clyne, Wharton, Hughes, Mitchell, Olise, Eze, Mateta

Kelleher/TAA/Jota on the bench

Reagovat
fenixLFC

alisson zaklad a namiesto szoboszlaia jones. z toho nie som uplne nadseny, jones oba zapasy po zraneni neposobil uplne spolahlivo. a CP v zaklade Olises s Ezem...

Reagovat
avicii

Ty dvaja sú celu sezónu zranený, neviem ci spolu nastúpili ale dnes proti nám v zaklade ale nie, musíme vyhrať tak ci tak proti každému do konca sezóny

Reagovat
fenixLFC

nastupili a ked hraju obaja tak ten tim je o uroven vyssie. len pod Glasnerom neviem ci uz nastupili naraz. ale jo, tak ako tak musime vyhrat vsetko, len by som bol radsej keby to je proti oslabenym superom

Reagovat
Coutinho10

Souček a Zouma šetření na odvetu EL

West Ham XI: Fabianski(C); Coufal, Mavropanos, Aguerd, Emerson; Ward-Prowse, Álvarez; Kudus, Ings, Lucas Paquetá; Antonio.

Subs: Cresswell, Cornet, Soucek, Johnson, Zouma, Anang, Ogbonna, Mubama, Earthy

Fulham XI: Leno(C); Castagne, Adarabioyo, Bassey, Robinson; João Palhinha, Lukic; Iwobi, Andreas Pereira, Willian; Rodrigo Muniz.

Reagovat
pingla

už by někdo po x letech mohl upravit to info o Liverpoolu, když jejich prezident je 2 roky mrtvý a Anfield má kapacitu cca 61 tisíc diváků

Reagovat
LaVolpe

Co Antonio nedal...

Reagovat
Miguel19

Dobře je Palace rozebral

Reagovat
Salfovic

To byl nádhernej ťukes

Reagovat
dantetomas

Necakane

Reagovat
Coutinho10

ach jo tragedi

Reagovat
LaVolpe

Tak uvidíme, jestli je to nakopne nebo naprosto položí.

Reagovat
bbbauch

Hodne laxni od Liverpoolu

Reagovat
EL Gringo

Curtis Jones sa pekne na neho vyjebal

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsou góly úplně jak z loňské sezóny

Reagovat
Salfovic

Liverpool se pěkně zachumlává pod deku.

Reagovat
Miguel19

Slippy V.

Reagovat
Swarley

Ty vole my jsme ten Liverpool snad zlomili

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Salfovic

AV jste taky dost rozhodili. Snad vám ještě něco zůstalo v toulci.

Reagovat
Swarley

Neber nam alespon nejaky mini dilci uspech

Reagovat
Grahf

rozložili sme ich na atomy

Reagovat
forrest

Když se zlomil, tak se zlomil... Brzy zlomíme i Arsenal...

Reagovat
Salfovic

Dobře jsi to řekl, Ivane

Reagovat
forrest

Legenda

Reagovat
Salfovic

Tuhle hlášku rád používám, akorát za ní vždycky dostanu ban.

Reagovat
Miguel19

Ale skvěle Robertson.

Reagovat
Kixi Syhimour

I ten slip normálně , Robertson Bůh

Reagovat
martin.b

Jsme se po návratu z Manchesteru úplně zesrali nebo co, to je strašný

Reagovat
fenixLFC

hrali sme hovno uz par zapasov predtym

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
J0EL

Reagovat
forrest

Tam jste byli nalomeni, ale nikdo vás nezlomil... Zlomili jsme vás až my...

Reagovat
Mastný Chobot

Andersenova rozohravka je porno

Reagovat
LaVolpe

Mateta taky dneska vypadá jako fotbalista.

Reagovat
martin.b

Henderson už nám to v ofenzivě dlouho nekazil

Reagovat
Kixi Syhimour

Jones

Reagovat
Luc-Luc

Co se zas deje ? ted jsem to pustil

Reagovat
fenixLFC

endo s jonesom su dnes zufali

Reagovat
Giwdul

To útočné trio je tak zoufale nesehrané. To snad ani není možné, co tam předvádí. Jediný, kdo dnes zatím dělá něco do útoku dobře, je Robertson.

Reagovat
PhilipS

Paqueta zas hraje jako retard. Místo jednoduchý přihrávky vymysli furt nějaký picoviny. A když nezahraje on je West Ham úplně v hajzlu

Reagovat
Sandstorm

Kloppo se nakonec rozloučí trofejí z Carabao cupu. Epic

Reagovat
Giwdul

Začíná to tak vypadat.

Reagovat
LaVolpe

Pěkná rozlučka.

Reagovat
fenixLFC

no vidis a aj tak nanho budeme spominat v lepsom ako vy na hociktoreho z vasich manazerov od odchodu Safa

Reagovat
forrest

Jak málo stačí ke štěstí...

Reagovat
fenixLFC

jojo to si presne vravim u vasich komentarov

Reagovat
avicii

Véd práve

Reagovat
avicii

Epic

Reagovat
Salfovic

To byste taky byly pěkné kurvy, kdybyste na něj vzpomínali jako Mufani na kohokoliv po Fergusónovi.

Reagovat
Neutron

len spominajte

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
BaggioRoberto

Tak tohle je ale od tebe vlastnak. Protoze Klopp mel byt vasim Safem.

Reagovat
fenixLFC

wtf

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LaVolpe

Bradley a Konaté zatím hrůzostrašní.

Reagovat
Giwdul

Tohle je hrůza. Někteří hráči působí, že jsou spolu na hřišti poprvé - totální chaos. Do druhé půle bych nasadil místo Enda Szoboslaie.

Reagovat
Modřín2

Live zapomnělo bránit. To je šílený průchoďák

Reagovat
Giwdul

Bohužel zapomněli i útočit.

Reagovat
Luc-Luc

Koukam, ze ctvrtecni vykon nebyla zadna nahoda

Reagovat
SCELO

jaka nahoda ?

Reagovat
forrest

Prostě jsme LFC zlomili. Tím zápasem v FA Cupu to všechno začalo... Následovala remíza v lize, výprask s Atalantou a teď trápení s Crystal Palace... Hořký konec Jirky Kloppa.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
forrest

Jako já vím, že je to vtipný, ale nemůžeš říct, že to není pravda no...

Reagovat
avicii

Minule sme si boli sami sebe súperom, nechápem aké zásluhy si za to dávate keď ste hrali na úrovni Natinal League

Reagovat
forrest

Tak hlavně že si tam najdeš nějakou obhajobu...

Reagovat
avicii

Zato ty si v tom našiel tolko ze fantáziu máš fakt dobrú

Reagovat
forrest

Možná jste byli nalomeni, ale my jsme z toho udělali otevřenou zlomeninu...

Reagovat
fenixLFC

no nie je ale nahovaraj si dalej ze mate na nieco nejaky vplyv. problemy sme mali uz zapasy predtym

Reagovat
forrest

Já nevím no, ty zápasy se hrály... Jeden zápas s námi jste prohráli, druhý jen remizovali (se štěstím) a pak dostali trojku s Atalantou... Jako, můžeš si nalhávat, že na to nic vliv nemělo... ale v praxi to znamenalo vyřazení z FA Cupu a ztrátu v boji o titul v době, kdy jste byli největší favoriti...

Sorry, jestli tohle nebylo zlomení, tak nevím, kdy tedy přišlo... (když jste remizovali se City?, když jste dali Spartě 11:1?, když jste vyhráli - opakuji vyhráli - se Sheffieldem, Brightonem, Nottinghamem, Chelsea, Lutonem, Brentfordem, Burnley...? )

Reagovat
fenixLFC

mozno by stacilo tie zapasy sledovat ako celok a nie len pozerat na vysledky. dobre sme nehrali uz proti nottinghamu kde sme vyhrali golom z poslednej akcie a proti sparte vonku to vazne nebol dobry najma uvod, tam keby premenia svoje sance tak to bude zly zapas. ale chapem ze sa nechas oklamat vysledkom. so sheffieldom sme hrali hovno, s brightonom nemali ziadnu kontrolu...

Reagovat
forrest

Oklamat výsledkem? Já vím, že na tom Slovensku jste už tak trochu ruská kolonie... ale ty vole, není prostě výsledek (výhra, 3 body) to, na čem závisí nejvíc?

Reagovat
fenixLFC

ja chapem ze pre teba ako fanusika united ked hrate hovno hra nezaujima tak sa musis spoliehat len na vysledky. ale ked sa bavime o tom odkedy sa trapime tak to by si musel tie zapasy aj sledovat

Reagovat
forrest

Dobře, byli jste nalomeni už 10 zápasů před - sice jste je všechny vyhráli - a zrovna byla jen náhoda, že se hrál dvojzápas s United, ve kterém jste prohráli a remizovali... pokud by to byl dvojzápas s Lutonem, Sheffieldem, Burnley... dopadlo by to stejně... Nechápu teda, že se vám dávali na titul největší procentuální šance, který po remíze s námi značně klesly... ale jak říkáš, asi do toho ostatní nevidí tolik jako ty...

Reagovat
Neutron

prosim ta, vysvetli mi aky ma toto zmysel?

Reagovat
Front hell

to je jiná křeč

Reagovat
Neutron

Reagovat
BaggioRoberto

Kdepak. To ten dvojzapas se Spartou. Znicil Spartu i Liverpool. Proste se nemeli potkat. Jedni spadli z hrzsky tvrde na zem, druzi si zacli myslet, ze jsou galacticos. Ale zapomneli, ze Sparta si naravala ve vlastnim vapne, coz nikdo jinej neudela.

Reagovat
fenixLFC

spartani a mufani, dva irelevantne tabory co si myslia ze sa vsetko toci okolo nich

Reagovat
dantetomas

Not better, just arrogant

Reagovat
Mastný Chobot

Palace super zatial, ale ako ich poznam, tak to aj tak urcite prejebu v druhom polcase

Reagovat
Edgewalker

, to bude nakonec tak 3:1.

Reagovat
Giwdul

Je to možné, ale i kdyby - takhle se trápit s CP doma? To s ohledem na los nevěstí nic dobrého.

Reagovat
Luc-Luc

To je jak s Atalantou :D

Reagovat
Giwdul

Klopp říkal, že proti CP přijde reakce. Tak tady ji máme...

Reagovat
martin.b

Jsme extrémně netrpěliví, strašně se to snažíme strhnout bez nějakýho rozmyslu. Dnes nás spasí jen případná genialita Trenta a Joty.

Reagovat
avicii

Noo ak by sme to aj otočili tak naše šance sú bez debaty najmenšie s tej trojky..max max 10 percent ... každopádne hneď do druhého polčasu by som tam dal Trenta miesto Enda a Jota miesto Darwina alebo Jonsa...

Reagovat
BaggioRoberto

Mate nejlepsi los, v Evrope koncite. Tohle si muzete prohrat jen sami. Coz vy ale umite dobre.

Reagovat
fenixLFC

najlepsi los ma jednoznacne city

Reagovat
avicii

Najľahší los ma City..neviem skade sa berie toto ze ho mame najľahší..každopádne sa zdá že na nas padá kríza v najhoršom možnom čase

Reagovat
Giwdul

Reagovat
BaggioRoberto

Dobre odpiledne Scousers, jaký máte tep?

Reagovat
Golasso

Jako člen Maxim Turbulence

Reagovat
fenixLFC

vazne nechapem co je nas zapasovy plan. loptu zbytocne dlho drzime a vo vysledku ju tak jones s endom nonstop stracaju a vytvaraju brejky CP. on to teda robit aj diaz ale ten je aspon z tej ofenzivy nejak vidiet. napriek tomu ma mega sere, jak proti united tak dnes ked sa to snazi prehnane brat na seba miesto aby to nahraval. vdaka tomu ze nam zo zalohy jakz takz hra iba macca tak nas prechod do utoku vyzera tak ze to nakopavame na nuneza a cakame ze znici vo vzduchu andersena??? vo vysledku tak mame nefunkcnu zalohu a uplne odrezany utok kde jeden soluje, z druheho robime croucha a treti pre istotu (okrem jednej strely) v tom zapase ani nie je. jones sice obcas vypomoze v utoku ale obecne do ofenzivy moc nepridava takze mame dvoch hracov na linii stoperov a za nimi nic a zaroven je prilis vysoko na to aby zachytaval utoky . do toho hori aj prava strana obrany.

a napriek tomu sme dve tri vylozene sance mali a mali dat gol. ale musime to ukludnit, aj na ihrisku aj z tribun citit nervozitu az frustraciu. coho sa ale najviac bojim ze je zas uvod polcasu ktory vobec nezachytavame. nedostat druhy gol tak sa to da este otocit, prilezitosti sme mali a na lavicke mame dost moznosti ako to ozivit...

Reagovat
martin.b

fakt ironie, že to oslabenej kádr jakž takž zvládal celý jaro tahat a jen co se marodi začínaj po zranění dostávat do rytmu, stihneme během týdne odstřelit veškerý naděje na cokoliv

Reagovat
fenixLFC

mi prave nepride ze sa dostavaju do rytmu. salah je mimo, jones minusovy. do toho nam odchadzaju aj tie opory co drzali celu sezonu alebo jej klucove casti ako bradley a endo

Reagovat
martin.b

Tak rytmus za mě neznamená že hráč musí automaticky zářit. Návrat Salaha nám spíš ublížil, už dýl ho kritizuju a doufám, že v létě půjde a něco zajímavýho za něj dostanem, už nás spíš brzdí. Zbytek co píšeš je pointa mýho příspěvku no.

Reagovat
fenixLFC

to ze nas brzdi nesuhlasim, stale je to jeden z par wordl class hracov ligy co ti vyhraju zapas aj sami.

Reagovat
martin.b

Se neshodnem no

Reagovat
avicii

Jo toto mi presne napadlo, v case ked nam ma pomôcť návrat hráčov tak si to takto odpalime

Reagovat
Giwdul

Protože jediný, kdo se vrátil v jakés takés formě je Robertson.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kinky7

Rád bych po včerejšku alespoň trochu potěšil fans utd. Vaše holky zatím vedou v semifinále poháru nás Chelsea 2:0 což mi po tom co předvedla Hayes minulý týden dělá moc velkou radost

Reagovat
Salfovic

Zbytečné, o jejich potěšení se dostatečně stará Liverpool.

Reagovat
Luc-Luc

Ty vole odneste ho, potrebujem hrat

Reagovat
martin.b

Tvl snad to není tak vážný, už jednou byl Conor skoro rok out

Reagovat
Giwdul

Ten Konate dnes s těmi nákopy

Reagovat
Luc-Luc

Darwin

Reagovat
Coutinho10

Darwin klasik, celá brána prázdná a on nahulí golmana

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic nového Darwine

Reagovat
martin.b

Tvl

Reagovat
Giwdul

Neuvěřitelné Nuneze jsem zrovna před pár dny bránil v jedné internetové diskuzi. Dnes mi to tedy vskutku vrací.

Reagovat
dantetomas

Hovno Man Utd, LFC lame Darwinove zakoncenie

Reagovat
Luc-Luc

Darwina prodat a koupit nekpho jinyho, on je prokletej

Reagovat
Modřín2

Bereme, ten u nás dokonale zapadne.

Reagovat
Giwdul

Přitom ve všech dalších ohledech tak zábavný hráč. Hrozná škoda té jeho koncovky

Reagovat
BennDyaz

Jaké jsou Darwinovy silné stránky? Ty slabé jsem již zaznamenal

Reagovat
Giwdul

Pohyb, rychlost, není sobec, umí zaspolupracovat se záložní řadou... Daleko víc mu to ovšem svědčí na křídle, na centru je vražděn jeho potenciál. On vůbec není klasický hroťák.

Reagovat
BennDyaz

Jo, taky mi přijde, že by se hodil více na pozice, kde by spíše tvořil než proměňoval. Leckdy mi přijde, že ani zakončovat nechce. Otázka tedy je, proč je na tom hrotu? Kvůli své výšce?

Reagovat
Giwdul

Kvůli tomu, že Jota byl dlouhodobě zraněný a momentálně je kromě Nuneze a Gakpa právě on tím, kdo jako jediný umí na centru zahrát. A Gakpo do základu zkrátka není dost dobrý.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Giwdul

Pokaždé, když přijde Gakpo za Nuneze, vím, že je konec.

Reagovat
fenixLFC

tak teraz prisiel za diaza

Reagovat
Giwdul

To je jedno, bylo to vícenásobné střídání. Zkrátka Nunez šel ze hřiště, Gakpo na hřiště. Jakkoli může mít Nunez špatný zápas, s ním na hřišti je pořád nějaká šance, že se vepředu něco vymyslí, s Gakpem je to prakticky zabité. Jediná šance je Jota.

Reagovat
LaVolpe

Arsenal: Raya, White, Saliba, Gabriel, Zinchenko, Rice, Odegaard, Havertz, Saka, Trossard, Jesus.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Modřín2

Jota

Reagovat
Coutinho10

Jota twl my jedem

Reagovat
PhilipS

Ben Johnson tam u toho gólů dělal co? Paqueta viz vyse. Dneska fakt nesnesitelnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

To je konec, už i Jota

Reagovat
Swarley

Wow

Reagovat
martin.b

Reagovat
LaVolpe

Mateta

Reagovat
Modřín2

Wow, to jsou paliči.

Reagovat
Edgewalker

To jsou šance

Reagovat
guestikor

Reagovat
fenixLFC

neuveritelne

Reagovat
Golasso

Wtf teď to přečíslení

Reagovat
Coutinho10

lol Jones další do party

Reagovat
LaVolpe

tpč

Reagovat
EL Gringo

Curtis JONES A Salah nechápem jak môžu dohrať tento zápas

Reagovat
Kixi Syhimour

ne, ne, si děláš už prdel

Reagovat
Giwdul

Neskutečné, oni musí mít vsazeno. Tohle už není normální.

Reagovat
Registrujisejenproto

Tohle musi byt prodany jinak nechapu

Reagovat
frezi

????????????????

Reagovat
martin.b

Reagovat
Swarley

Kdo se tam tak nechal odstavit Salahem u toho vysokyho balonu? Toho musime koupit, ten se nam do toho chaosu nmbude dokonale hodit

Reagovat
rave

Výkony některých hráčů otřesné, ale v konečném důsledku zase rozhoduje jenom koncovka. Spálit skoro 70 velkých šancí za sezonu, s tím se vyhrát titul prostě nedá.

Reagovat
Giwdul

Je to tak. To, co byla donedávna největší přednost Liverpoolu, je letos jeho největší slabina. Kdykoli se ženou do nějakého přečíslení, jediné, co mi běží hlavou, který z nich to zajebe tentokrát. Momentálně v tom týmu není nikdo, komu bych věřil, že dokáže šance spolehlivě proměňovat.

Reagovat
Swarley

Kloppa dlouho neukazovali, zije? Toho muselo mrdnout

Reagovat
fenixLFC

doslova ho ukazovali dve minuty dozadu

Reagovat
Swarley

Asi to mam kousek dozadu

Reagovat
Swarley

Ok, diky režie, ten je nejaky moc v klidu

Reagovat
Giwdul

Už z toho musí být apatický. Co chceš trénovat, když ti hráči pravidelně nepromění čtyři gólovky v průměru na zápas.

Reagovat
Swarley

Jako jo no, s tim uz jako trener nic nenadelas

Reagovat
SunFells

Třeba obranu

Reagovat
Giwdul

Obrana mi celkově přijde v pohodě. Většinou je to spíš o individuálních chybách, nežli by byla systémově špatně. Však Liverpool má, tuším, nejméně obdržených gólů hned po Arsenalu.

Reagovat
SunFells

2 xGA proti Palace doma a 38 v sezóně není o individuálních chybách a dost daleko od "pohody", také mnohem horší než City.

Reagovat
Giwdul

Od zápasu s United (možná už od Arsenalu, přestože se pak ještě něco vyhrálo) je to celé na hovno, i včetně zálohy - zkrátka klasický Liverpool ztrácející formu v nejméně vhodnou část sezóny. Ale až na výjimku posledních několika zápasů jsem nepozoroval, že by měl v této sezóně Liverpool nějaký výraznější problém právě s obranou.

Reagovat
dantetomas

Clovek sa ani necuduje, ze to po sezone bali. Snad sa konca sezony dozije

Reagovat
BennDyaz

Ukazovali no. Tleskal něčemu relativně bezvýznamnému

Reagovat
Modřín2

Zatím mě to pálení šancí neskutečně baví, ale je mi jasné, že tohle uvidím i v pondělí

Reagovat
guestikor

Elliot, ten tam neco prihraje ve vapne

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Kixi Syhimour

Možná ale pak to někdo odpálí na horní tribuny

Reagovat
guestikor

Jinak Palace ty rohy brani fakt hrozne. Tam to smrdi pri kazdem rohu golem.

Reagovat
Kixi Syhimour

No nic, liga definitivně v hajzlu, tak teda gratulace tomu, kdo to nakonec vyhraje. Zkusme alespoň zázrak v Bergamu, i když s tímhle útokem sotva trefíme byť jen na letiště

Reagovat
dantetomas

Uz vidim jak Liverpool pristane v stredu rano v Atlante

Reagovat
Giwdul

Jako z toho, co dnes bylo k vidění za šance, nedat vážně ani jeden gól, to se skutečně moc nediví. Škoda no. Ale alespoň nebudu až do konce sezóny v nervech, aby se to potom zase prohrálo o bod nebo něco podobného.

Reagovat
fenixLFC

kiezby si mal pravdu ze sa to moc nevidi, ale u nas to je celkom klasika posledne tyzdne

Reagovat
Giwdul

U nás se z toho bohužel stal standard Především ten United - to nedostanu z hlavy dlouho, co se tam neproměnilo.

Reagovat
masly008

no oni taky něco málo spálili.

Reagovat
Pablos

Klopp ven !

Reagovat
vilp

Divím se, že si Whartona z Blackburnu nevytáhl lepší tým. Top talent.

Reagovat
Giwdul

Reagovat
bartlu

Tolik spálených šanci. To i kdybys vyloženě chtěl tak se ti to nepodaří…

Reagovat
masina_LFC

takto si odjebať sezónu za pár dní...

Reagovat
Edgewalker

Tak to byl dobrý zápas blbec pro Pool

Reagovat
pobody's nerfect

Tož snad to nakonec urve Arsenal.

Reagovat
ACSMan

Sparta Liverpool zničila

Reagovat
LaVolpe

Během dvou týdnů vypadadnout z FA Cupu, evropských pohárů a z boje o titul. Gooneři, mně to něco připomíná.

Reagovat
martin.b

aspoň že jednou tu ligu vyhrál

Reagovat
masly008

on měl fakt smůlu na Pepka jinak by to dal aspoň 2x minimálně.

Reagovat
avicii

v športe potrebuješ aj kopu šťastia, to je proste tak a nikto mi to nikdy nevyhovori ze to je len o tom co do toho dáš

Reagovat
BennDyaz

Mám pocit, že kdyby dnes hrál Liverpool bowling, shodí split 7 10, ale mezi se netrefí ani za nic

Reagovat
Luc-Luc

Takto se odjebat behem 14 dni ze vsech soutezi, to je majstrstyk.

Reagovat
masly008

Arsenal styl

Reagovat
J0EL

Hold my beer

Reagovat
forrest

To pivo furt drzime, uz si pro nej pojd zpet

Reagovat
fenixLFC

by sme nedali gol ani keby hrame tyzden. v priebehu tyzdna si odpalit celu sezonu, to je celkom umenie...

Reagovat
Whitemedia

Pohoda, Havertz titul v suchém triku.

Reagovat
SunFells

Tu se bude za týden po Wolves vyvádět stejně jak teď scouseři při dvoubodové ztrátě

Reagovat
LaVolpe

Proč až za týden?

Reagovat
Euphael

protoze za tyden hrajeme z Wolves

Reagovat
FCSL

Pool Doma s Crystal Palace to teda zabolí. Ted ještě oberou Martinez s Emerym nás a CIty můžou slavit titul už ted

Reagovat
forrest

wow wow wow wow wow

Reagovat
BennDyaz

Zase Bosák, achjo

Reagovat
BennDyaz

Matty Koš. Zápas ještě nezačal a už przní jména

Reagovat
dantetomas

Polska vyslovnost

Reagovat
BaggioRoberto

To by bylo mozna tak Cošek

Reagovat
Kiss Me Polka!

nechápu, má se soustředit na Masters, u kterého začína přenos ve 20, nevím, jak to chce stihnout

Reagovat
Salfovic

Nepřekvapilo by mě, kdyby se připravoval během komentování.

Reagovat
Spikous

Som zvedavý kedy sa dnes naša obrana vyznamena už do polčasu alebo klasika niekedy od 50 do 65 minúty a inkasuje 2 až 3 góly

Reagovat
Jesfey

Konsa se zase sesype

Reagovat
Spikous

Celá obrana za zosype ako to uz ukázali nie jeden zápas v tejto sezóne. Každopádne je to pre nás fanúšikov v Villy skvelá sezóna ale zároveň tam je stále potenciál na zlepšenie

Reagovat
Jesfey

Je pravda, že proti Brentfordu dělal chyby hlavně Torres

Reagovat
Spikous

Ten zápas s brentfordom bude Aston Villu možno veľmi mrzieť

Reagovat
Janek 7

Celou sezonu dřou a potom poserou celou sezonu během jednoho týdne. Takový zkušeným tým s ještě zkušenějším trenérem. Proč? Chce se mně, jako dlouholetému (29let) fanouškovi Liverpoolu brečet. Tohle bolí.

Reagovat
Jetysko14

Ten Bosák je fakt plankton…Děkujeme stačilo

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Golasso

Už jsem si myslel, že tu žlutou nedostane

Reagovat
SunFells

Slabá Villa, katastrofická finálka. Přesně jako u nich.

Reagovat
Golasso

Zidanezwishenko ještě, že z toho nic nebylo

Reagovat
Lovecour42

Ode si to dává dnes

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

Piči Odegaard, Zinchenko ...můžou ti hráči nepřetahovat jednoduché pasy?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten zmrd ebening se pokaždý uplně třese, aby nás obral o body

Reagovat
Euphael

To bude hodne tezke dneska

Reagovat
BennDyaz

Můžeme, prosím, přestat kombinovat ve vlastním vápně a střelit to sem tam do prostoru pro Diabyho nohy?

Reagovat
Spikous

To kombinovanie má strašne štve. Každý zápas to je na infarkt

Reagovat
BennDyaz

Kdyby to aspoň k něčemu bylo, ale ne. Dostaneme se z toho a stojíme a pomalu kombinujeme dále. K čemu?! Když už vylákáme ze tři čtyři hráče, tak by to pak chtělo prásknout do koní

Watkins pěkně aspoň

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ty vole Ode nějak zabral v těch soubojích poslední dobou, bojovnost měl teda vždycky ale..

Reagovat
Golasso

No bylo na čase

Reagovat
Golasso

Až na Odeho jsme nějací bež šťávy

Reagovat
mr.Silver

Ode a Kai jsou boží

Reagovat
Dontlookatme

Kai byl včera úplně marnej, 4 šance a všechny posral

Reagovat
Golasso

"Jesus sice není žádný čahoun, ale byl to Saka"

Reagovat
BennDyaz

Ten si splete i LeBrona Jamese s Franckem Riberym

Reagovat
Golasso

Určitě tam nějakou podobu najde

Reagovat
Golasso

Ufff tvl

Reagovat
Euphael

Ty picoviny Gabriela v obrane se zacinaji kupit

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Zase začíná no a to tuhle sezonu byl jinak bezchybnej.

Reagovat
mr.Silver

Trossard WTF

Reagovat
Tommy the Gunner

Gabriel

Reagovat
Spikous

Martinez je blázon

Reagovat
Lovecour42

Tross děláš si že mě prdel že?

Reagovat
Tommy the Gunner

Trossard

Reagovat
Trand

Trossard pls

Reagovat
SunFells

Gabriel s Portem, Bayernem, tady ...pod tlakem máme toho klauna v něm zpět

Reagovat
mr.Silver

Uff, teď to byla dobrá Holdingovinka.

Reagovat
guestikor

Jsme chytlo podobnou retardaci, jak Liverpool odpoledne

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Cože

Reagovat
Golasso

Na co tam teď Zinch čekal . Havertz nabíhá a až se vrací z ofsajdu, tak dostane přihrávku

Reagovat
mr.Silver

Ode a Havertz jsou super, naopak Jesus a Tross hrozní, věřím, že to zlomíme a dva góly dáme.

Reagovat
J0EL

No Kai dneska zajebal co sa dalo. Ale aspon sa do tych sanci dostava. Ode je skvely. Ono aj nas vykon je celkom fajn. Len skoda, ze z toho zatial nic nepadlo. Gabriel sa tych somarin musi vyvarovat lebo v takom zapase dostat prvy gol, tak sme v haji

Reagovat
Nikikrew

Po dlhej dobry super na ES. Mali sme riadne stastie pri Watkinsovi. Gabriel kalamita je spat. Odegard 10/10 uzasny vykon, najlepsi v sezone.

Chyba nam ten hrotak, a velmi. Watkins ale i ten Isak by boli super posily a rozhodujuca skladacka o titul.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tross a kai meli dat gol.. to jsou obrovske sance. na druhou stranu gabriel je najednou mimo, prijde mi, ze od te doby, co se o nem zacalo mluvit, ze je letos lepsi nez saliba, tak si jede ty svoje kiksy.

Reagovat
owny✨

0:0 udržet pls

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Že byste ještě zaútočili na titul, jo?

Reagovat
jk

Kdo by to tipoval před začátkem sezóny že?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ty a owny.

Reagovat
jk

Vizionáři

Reagovat
guestikor

Má nakadíno, ze skončí 5 a anglie přijde o bonusové místo v LM

Reagovat
masly008

Hm. Netrefil balon, podrazil protihráče a nic?

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Kiss Me Polka!

jesus si proto sel, jak bradley, simulace a zadna penalta

Reagovat
Golasso

Je fakt strašně vidět únava

Reagovat
Lovecour42

Počkej v LM

Reagovat
Golasso

To bude hrozný fakt potřebujeme kádr dost kvalitní na to, aby se dal pravidelně rotovat na nejvyšší úrovni

Reagovat
Golasso

*dost široký a kvalitní

Reagovat
guestikor

Co ma říkat Villa...

Reagovat
Golasso

Dnes vypadají, že mají víc energie

Reagovat
guestikor

Zicnhenko zas kokot

Reagovat
guestikor

Mělo být samostatně

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kincl

Bylo by dobrý kdyby dneska Arsenal rupnul a i příští týden v LM

Reagovat
Lovecour42

Jesus střídej už

Reagovat
masly008

* Trossard

Reagovat
Lovecour42

Toho jsem ještě neviděl druhý poločas

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jesus dneska absolutně ničemnej. A ještě je zas herec.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Zinčenko zase dvakrát po sobě uplně debilně odevzdá balon.

Reagovat
guestikor

Pau by se mi líbil místo Kiwiora

Reagovat
Spikous

Toho nám pekne nechajte

Reagovat
mr.Silver

Zinchenko co to bylo

Reagovat
Modřín2

Luckeři

Reagovat
J0EL

Ale Zinch nech uz ide do pici s tymto stale

Reagovat
Spikous

Ten Raya má toľko šťastia dnes

Reagovat
Lovecour42

No do píce Zinch poslední zápasy strasnej

Reagovat
masly008

Sezónu.

Reagovat
Edgewalker

Ehm...střídej?

Reagovat
Trand

Tak dneska už 3 tyče ze 3

Reagovat
Tommy the Gunner

Zinch

Reagovat
FCSL

Zinchenko je fakt kkt, co to tam předvedl U vlastního vápna po rohu zkouší jesle nebo co to zkoušel ten magor

Reagovat
Golasso

"To je fotbalový buldog, který navíc umí hrát fotbal" Já si to budu někam zapisovat

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Zaniolo kašpar simulanskej.

Reagovat
Spikous

Zaniolo sa nepáči ani fanúšikom Villy

Reagovat
Golasso

Fakt jsem myslel, že jde za Zinche ...

Reagovat
guestikor

Řekl někdo tomu kokotovi Bosakovi, ze Emery uz netrenuje Arsenal

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nebo v prvním poločase "Gabriel by si měl dávat pozor na hraní rukou, protože Saliba vzal proti Bayernu balon do ruky.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Zároveň Unai Emery provede dvě změny.

Reagovat
BennDyaz

Unai Emery provede dvě změny. Střídá Arsenal. Bosák je pár let zpět zase. Začínám si zvykat a začíná mě to bavit. Dobrá chlastací hra by byla z toho

Reagovat
guestikor

Senilní důchodce. Není to tak dávno, co si pletl Saku s Jesusem

Reagovat
Edgewalker

To jo, akorát bys byl v poločase zlitej jak carskej důstojník

Reagovat
ACSMan

Jak je možné že Bosák každý zápas co vidím splete 15x jména. Teď zas říkal že Emery pošle na hřiště Martinelliho a Tomiyasu

Reagovat
Modřín2

To fakt nejsou na trhu žádní lepší komentátoři, že tento dinosaurus stále sedí za mikrofonem?

Reagovat
mr.Silver

Co to hrajem?

Reagovat
Golasso

Hovno

Reagovat
FCSL

4 doteky ve vápně Villy 2. poločas Tam není ani žádná touha po výhře, útočíme ve 3 lidech, co to je

Reagovat
Euphael

Jde videt unava

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Z Jesuse se stává dobrej Lakazet.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Zaniolo mrdka

Reagovat
Tommy the Gunner

Zinchenko je uplne tragickej

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Agent

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

Reagovat
mr.Silver

Bože

Reagovat
Modřín2

LOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
J0EL

Boha to je polcas.... Neskutocne

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Modřín2

Ale zaslouženě

Reagovat
Euphael

Otazka casu vzhledem k celemu druhemu polocasu

Reagovat
Edgewalker

Dalo se čekat, AV ve všem lepší.

Reagovat
bartlu

Tak pomeeee. Další treble

Reagovat
guestikor

Dejte ten pohár City rovnou

Reagovat
masly008

Reagovat
Kiss Me Polka!

jdu se divat na florbal, kreteni

Reagovat
FCSL

Ve středu vypadnem s trapným Bayernem a zase se všichni můžou plácat po ramenou, jak jdeme nahoru a jakej je Arteta génius

Reagovat
Edgewalker

Trust the process, vole

Reagovat
iamek

Reagovat
Golasso

Tvl to už se zase vyhazuje Arteta

Reagovat
FCSL

Kde ho vyhazuju?

Reagovat
Golasso

Tak co to je za kecy tvl .

Reagovat
FCSL

To je bohužel pravda

Reagovat
SunFells

trucuj dál

Reagovat
Golasso

Ale no tak

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Petr.Petr

8,8,5,2, xy utracenych mega trofeje nikde.

Reagovat
Lovecour42

Strasny pruser hrat o titul v PL a QF v LM

Reagovat
FCSL

Ale ani žádnej úspěch

Reagovat
Golasso

Otázka času no. My máme problém udělat cokoliv a ještě je necháme hrát na balonu. Jsme unavení a necháme se po hřišti honit bez balonu jak mamrdi.

Reagovat
Petr.Petr

chudinky unaveny, to nas strasne mrzi. Vubec nemela Villa narosnejsi program + cestovani. Je potreba koupit za 100 micu dalsiho pokemona artetě

Reagovat
Golasso

Běž si hojit mindráky na někom jiným nebo vyhledej odbornou pomoc

Reagovat
Petr.Petr

tebe rozplakat je tak lehke vyhledej pomoc, mel bys byt odolnejsi

Reagovat
Trand

Achjo

Reagovat
Modřín2

haha

Reagovat
iamek

Reagovat
Lovecour42

Tak zas za rok

Reagovat
mr.Silver

GG, teď se posereme a vypadneme i z LM

Reagovat
masly008

Však standart ne?

Reagovat
Hachim Mastour

Čo ti jebe

Reagovat
Miguel19

Nemáte zač za Jorginha.

Reagovat
Euphael

Bez utocnika tezko vyhrajeme titul

Reagovat
guestikor

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

Nás trápí tolik věcí, že útočník je fakt to poslední

Reagovat
Euphael

Co nas trapi vice?

Reagovat
Golasso

Šířka a díry v kádru na více postech, které nevyřešíme, když dáme 100 mega za hrot. Máme na lavičce hráče, kteří jsou na téhle úrovni nepoužitelní. A to máme letos docela dost velký štěstí na zranění, tak se to tolik neprojevilo.

Gólů dáváme hromadu, ale potřebujeme:

- celkově rozšířit kádr, hlavně v záloze a nejspíš i obraně

- top CM (+ nejspíš náhradu za Parteye)

- křídlo na styl Grealishe

To je minimum.

Reagovat
Golasso

+ teda ještě alternativu za Saku a doufat, že se chytí Fabio a Kiwior

Reagovat
Euphael

Utocnik bude znamenat, ze Havertz bude hrat stred a ne hrot, pripadne Jesus zkraje. Rozhodne lepsi mit goloveho hrota nez backup za Martinelliho/Saku. Sirka kadru je problem, kdyz alternuje na hrotu lopata Nketiah, kraje obrany nemluve. Ale je problem Artety, ze nerotuje dostatecne, aby se mu rozehral ESR nebo Vieira

Reagovat
Golasso

Tohle zase shoří na tom samém, jako teďka.

Dáváme málo gólů? Nedáváme. Dokážeme dát gól silným klubům? Dokážeme. Já fakt nevím, proč chceš utratit hromadu peněz za pozici, která tě zlepší o několik procent na hrotu, když lepíš hromadu věcí na ostatních postech. Řekni, kterého hroťáka na světě chceš a já ti povím, že při současném setupu by se tam dnes ploužil, stejně jako zbytek hráčů a byl by odříznutý midblockem, na jehož rozbití máme omezené prostředky.

Moje řešení není možná tak atraktivní, ale v této fázi sezony by nám bylo rozhodně platnější.

Reagovat
Euphael

Watkins a ne kvůli dnešku. Je to typ útočníka, který podrží balón, přihraje do nohy a na stadnardky platný hráč. Žádné pokusy za Isaky, Osimheny nebo Toneye.

Mít Watkinse od ledna, tak ti říkám, že máme titul.

Reagovat
SunFells

Popsal jsi Toneyho

Reagovat
Euphael

Jsou si podobni...ale Watkins nema narozdil od Toneyho vymrdano v hlave podle vseho.

Reagovat
Golasso

To je celkem odvážné tvrzení vzhledem k tomu, že Live i City mají v útoku lepší hráče, zbytek jejich týmu má méně slabin a od ledna je střílení gólů téměř to poslední, co by nás trápilo.

Reagovat
Golasso

Jinak ten zbytek, co píšeš, to zvládne i třeba Havertz. Možná ne taky dobře, jako současný Watkins, který je na vrcholu, ale zase jsme u toho, že dáš třeba 100 mega za hráče a dostaneš marginální zlepšení v jedné oblasti, když ti hoří hromada dalších věcí.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Viz reakce na fenixe nize, ktery to velice dobre popisuje

Reagovat
fenixLFC

na rozbitie midblocku mate ale obmedzene prostriedky prave kvoli absencii toho utocnika. to ze od noveho roka davate goly je jedna vec ale presne ako spominas ten midblock s tym mate problemy. jasne, vacsinu sezony ho dokazete rozbit standartkami a potom dorazit supera ked to viac otvori a uvolni vam kridla. ale bez poriadneho hrotaka (a nim jesus vazne nie je) to casto sklzne k tomu ze si to budete len nahravat okolo vapna. ono v tej stredovej trojke saliba, gabriel, rice mate dostatocnu silu aby ste supera nepustili do vela sanci, kvalitny hrotak by vas posunul dalej

Reagovat
Euphael

Uplne presne jsi to popsal. S temi kridly to tak je, frkot kolem vapna s tim, ze se vsazi, ze to tam padne Sakovi, Martinellimu, Trossardovi. Do utoku se dost zapojuji i stredovi hraci, kteri se pomerne casto dostavaji ke strelbe v boxu. Ale bez utocnika mame malou utilizaci centru prave z kridel. Ukazalo se v zapasech s Portem, Bayernem, ale i treba proti City, ze kdyz jsou kridla pokryta, pripadne vycerpana, tak jsme hodne bezzubi.

K tomu strileni golu - ano, v absolutnich cislech nemame problem s davanim golu. Ale druha vec je, ze se to utrhlo v nekolika zapasech, kdy jsme rozdavali vyprasky. Kdyz prijde vyrovnany zapas a nemuzeme se prosadit v kridelnim prostoru, neujebe to nekdo strelou ze stredni vzdalenosti ani nevyjde roh/standardka, tak jsme proste v prdeli.

Reagovat
Petr.Petr

*tezko vyhrajeme titul - takhle to staci

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Man__United

Reagovat
Kincl

Emery šéf

Reagovat
Swarley

Wow, s klidem

Reagovat
masly008

Raya kde zase lezl jako?

Vždyť to bylo jeden na jeden a ještě byl z úhlu. 2 střely mezi tyče 2 góly. Chytne někdy něco na víc?

Reagovat
mr.Silver

Co a těmi góly měl dělat?

Reagovat
masly008

Třeba u druhého nelézt dopředu, ale dnes je to jedno, beru to letos. Kdy nám něco vychytal?

Si pamatuji jeden dobrý zákrok.

Tím neříkám že by neměl chytat ale prostě zakrokama nám nijak nepomáhá

Reagovat
Dontlookatme

Vždyť ho 2x zachránila tyč, ptž je prostě malej a nedosáhne na nic. Golman pro rozehrávku jinak nechytne nic.

Reagovat
Kinky7

takovej krasnej den...

Reagovat
BennDyaz

Lalalá první poločas sme ubránili, ve druhém jasně lepší

Reagovat
Spikous

Tak ale tento zápas nás stojí veľa síl ...neuveriteľná bojovnosť. Hlavne to nejak udržať

Reagovat
Lovecour42

Hriste z kopce

Reagovat
martin.b

Pep se musí smát, bottle show v plným proudu

Reagovat
Lovecour42

Stejně to pomrdal Trossard. Stacilo dat do prazdne v prvni pulce..

Reagovat
masly008

Tross prostě nemůže hrát od začátku. To je vždycky ztracený

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Spikous

Veď s brentfordom sme remizovali 3:3. Odkiaľ má ten výsledok 2:2?

Reagovat
fenixLFC

bosak len tak medzi recou spravi z fans arsenalu gloryhunterov....

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
A Seleção

Mame super team,vcetne trenera jenze na titul to furt neni.Zinch hořel neskutecne a Arteta stahne misto nej Whita…A to neni jen toto.Villa temer celej zapas hrala konzistentně dozadu a dařilo se jim kontrolovat tempo.My jsme se klasicky pokadili z tlaku podobne jako proti Bayernu.Mame velice nadejny mužstvo,ale potrebujem klasik devitku,levyho beka a stale jeste nejaky ty zkusenosti.Tak jako tak je to nadherna sezona na sledovani.

Reagovat
Miguel19

Na to, že fandíš Arsenalu 2 dny, tak máš docela přehled

Reagovat
A Seleção

* a je mi 12

Reagovat
Nikikrew

Tak lavy bek je Timber, ten chyba ako sol

Reagovat
masly008

Já jsem se sezonou taky spokojený. Hlavně se na ten fotbal dá dívat.

Uvidíme co předvede Timber.

Reagovat
norton

Reagovat
Hachim Mastour

Emery BLM

Reagovat
sensei25

Do konca ligy este 6kol.Strata na city 2 body a tu uz vsetci pisu ako keby bolo posledne kolo.City tiez este raz puknu.Klidek,treba verit do konca

Reagovat
Luc-Luc

Ty moc nesledujes v poslednich letech Premier league a city, ze?

Reagovat
sensei25

Praveze sledujem.A vidim aj to,ze City hra tak o20% horsie ako minulu sezonu.Cele to tam hasi Foden v zivotnej forme.

Reagovat
Modřín2

za naivitu

Reagovat
Swarley

2 body jsou hovno

Reagovat
Kincl

Vyhráváš, za tak krásný komentář ti posíláme písničku https://www.youtube.com/watch?v=VcjzHMhBtf0

Reagovat
Raul=Real

Nesplietaj

Reagovat
Neutron

Vacsinou s tebou nesuhlasim, ale teraz mas pravdu…

Reagovat
Kincl

No jako Pep musí mít fakt radost doma včéra jasná výhra a dneska to konkurenti pohnojili na 100% oba

Reagovat
forrest

Koukal i Taiger? Doufam, ze mu ke konci chutnalo…

Reagovat
Wazza228

Jakou vidíte šanci, že se Everton v případě sestupu zvládne hned vrátit do PL? Čekám, že by půlku kádru prodali, ale i tak by furt měli být schopni poskládat fajn tým.

Reagovat
O.Giroud

Nezostúpia, tá trojka Brantwaithe, Tarkowski, Pickford ich udrží. Ale ak kvôli odpočtom hej tak pochybujem, že by sa hneď vrátili dokonca sa tu spomínalo, že by to pre nich bolo dosť zlé.

Reagovat
Miguel19

Lavička opět topovka

Reagovat
Maximm9

Reagovat
John Obi Mikel

Docela hnusnej šlapák v první minutě

Reagovat
John Obi Mikel

Holeš by za něj dostal červenou

Reagovat
off-olda

Ja vubec nechapu, jak to nemuze být ani karta.......

Reagovat
John Obi Mikel

Dvě riskantní malé domů na obou stranách během minuty

Reagovat
Maximm9

Ja to snad vypnu... zase ty nase rozehravky... 8 minuta a jsem nasrany

Reagovat
KnoxXx

Beto

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím nehrajeme vůbec dobře.

Reagovat
Modřín2

To bude dneska zase utrpení.

Reagovat
Miguel19

GOAT.

Reagovat
Mimalu

Palmer

Reagovat
Modřín2

Cold

Reagovat
John Obi Mikel

Paaaaalmer je boží

Reagovat
off-olda

Ty píčo

Reagovat
SunFells

Ooo, krásně

Reagovat
guzman

Palmer

Reagovat
Error

To je buh

Reagovat
Miguel19

Dostat takový jesle ze stoje, tak střídám.

Reagovat
John Obi Mikel

Palmer

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Miguel19

Teď měl hodit škorpiona...

Reagovat
Miguel19

Cold, Cold, Cold...

Reagovat
Trapper

Mudryk, Palmer

Reagovat
Modřín2

Zatím one man show

Reagovat
Mimalu

Palmer

Reagovat
John Obi Mikel

Paaaalmer

Už jsem chtěl nadávat jak zamrdali ten přímák na krátko a on je z toho gól

Reagovat
Trapper

Mudryk tam konečně lítá jak bych čekal kolem těch obránců

Reagovat
Maximm9

Cold Palmer

Reagovat
off-olda

Není možný, že je tohle jeho první full sezona v PL... To fakt není možný.

Reagovat
iamek

Chelsea masina . Z posledních 12 zápasu jen jedna prohra v prodloužení proti nejlepšímu týmu minimálně v Anglii. Poche

Reagovat
raduinho

Reagovat
Busby babes

Palmer by mel vyhrat hrace sezony.

Reagovat
Miguel19

To vyhraje Foden.

Reagovat
Busby babes

je mi jasne, ze to vyhraje nekdo z tymu, co da titul.

Reagovat
iamek

Tady není důvod. Zatím má v týmu, který hraje stred 19+9 z 27 zápasu. A 3+4 v domácích pohárech. Šílené stats.

Reagovat
Busby babes

proto to pisu, ze by to mel dostat.

Reagovat
iamek

Snad dostane.

Reagovat
Gazdo

Tak ale on ma strasne vela penalt nie? To Foden nema myslim ani jednu

Reagovat
Busby babes

9. penalty se nepocitaji?

Reagovat
J0EL

Penalta je statisticky 0,76% gol. Takze pocitaju sa, ALE ak tieto tvoria 50% tvojich strelenych golov, tak vyhodnocovat najlepsieho hraca cisto podla poctu golov je proste nezmysel.

Reagovat
Busby babes

i penalta je skill a nikdo to nerika jen ciste podle golu, Palmer ma celkove skvelou sezonu + je k tomu produktivni, ted ma kolik, 20+9, jako zaloznik...

Reagovat
J0EL

Samozrejme ze je, ale statisticky aj priemerny kopac penalt by tych golov dal len o 2 menej no Palmer ma proste aj stastie, ze tych penalt kope Chelsea celkom dost.

Kazdopadne je skvely, ale za mna je Foden tuto sezonu proste lepsi hrac.

Reagovat
Busby babes

Foden je taky super, takze s tim, ze by nekdo zvolil jeho nemam problem

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Maximm9

On by to dal Sakovi

Reagovat
iamek

Za nejlepšího herce?

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

To ne, ale byl by blíž. Je to souboj Rodriho a VVD.

Reagovat
Kinky7

Rodri či rice podle toho kdo to vyhraje

Reagovat
Wazza228

Za mě teda Watkins. Dobrý čísla a AV hraje o LM. Palmer má sice dobrý čísla a rozhodně je to nej hráč CFC, ale hrajou v půlce tabulky.

Reagovat
fenixLFC

ma to byt cena za individualny vykon takze timove vysledky by nemali hrat rolu (ano, naivne), ale palmer ako zaloznik ma podobne cisla ako hrotak watkins

Reagovat
samson192

2 góly náskok...čas ho stratiť do polčasu

Reagovat
Greny

Gól gól gól Cold Cold Cold Poche z něj udělal delo

Reagovat
Miguel19

Caicedo si vzal nějak drogy ne?

Reagovat
Miguel19

Cold, Cold, Cold...

Reagovat
Trapper

Cooooooooooooooooold

Reagovat
Mimalu

Palmer

Reagovat
John Obi Mikel

Paaaaaaaalmer

Reagovat
Modřín2

Reagovat
guzman

Neskutečné

Reagovat
iamek

Hate na Pocheho kde?

Reagovat
Wazza228

Musíš počkat, až to v 2. Půli everton otočí

Reagovat
Whitemedia

Tady se hlásím.

Reagovat
Modřín2

Tady!

Reagovat
Modřín2

Jak já to přeji tomu slizounovi v bráně

Reagovat
Miguel19

Wtf jak to tam zapadlo...

Reagovat
guzman

Že by konečně zápas v klidu?

Reagovat
John Obi Mikel

Klasický gólman. Posere to a řve na ostatní

Reagovat
Greny

Klasického Pickford

Reagovat
VTID94

Konečne dá aj nejaké góly z hry

Reagovat
SunFells

Hodně zdaru na Euru

Reagovat
Mates_Matesović

Proti Slovincům ho tam Southgate na 10 minut pošle no

Reagovat
SunFells

Pickford

Reagovat
dantetomas

Cez Henda nema sancu

Reagovat
pingla

cold cold cold palmer

Reagovat
off-olda

Docela bych se smál, kdyby vyhrál krále střelců.

Reagovat
iamek

Šanci teď nemá zrovna malou. Celkově odchovanci city po Evropě předvádějí slušne výkony.

Reagovat
Greaber

Snad nasazi dalsi hatrick v pristim kole

Reagovat
Svatej

Jak muze nekdo Saku srovnávat s Palmerem?

Reagovat
iamek

Reagovat
Miguel19

Jako záloha a útok bude mít Anglie na Euru brutální. Obrana a golman bude těžký průser...

Reagovat
Seydou Doumbia

klasický vyhoří anglie

Reagovat
Greny

Jinak ten Paez přijde už teď v létě nebo až po další sezóně???

Reagovat
iamek

Až v 18 letech

Reagovat
Svatej

Další

Reagovat
John Obi Mikel

Stejně půjde nejprve hostovat do Štrasburku.

Reagovat
Mimalu

nejspíš půjde hostovat do Strasbourgu

Reagovat
Whitemedia

letos ne

Reagovat
Modřín2

Hlavně hrejte! My jsme schopni i tohle posrat

Reagovat
Zaschrona

Že z tohohle zápasu něco dostaneme skutečně nehrozí.

Reagovat
off-olda

Dostanete bídu.

Reagovat
Zaschrona

V té už dávno jsme.

Reagovat
John Obi Mikel

Ono to není ani tak o vás

Reagovat
Zaschrona

Já mám vždy sto chutí zápas, kdy prohráváme, vypnout, protože z takového zápasu něco dostaneme tak jednou do roka.

Reagovat
John Obi Mikel

WTF Poche, proč brání jejich nejlepšího hráče na standardky Palmer

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksoooon

Reagovat
raduinho

Tenhle Pickford má jako jet na EURO?

Reagovat
dantetomas

Otazka, kto iny? Ramsdale nechyta, Pope zraneny a je otazne, ci sa do konca sezony vrati. Tam uz je snad len Henderson z Palace…

Reagovat
John Obi Mikel

Kterej je taky špatnej.

Reagovat
dantetomas

Aha, vcera bol world class

Reagovat
John Obi Mikel

Aha

Reagovat
Greny

Rozlučka pro Harta

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Trapper

Se bojim, že se vystřílíme na 5 zápasů dopředu.

Reagovat
SunFells

Wow, super dotek

Reagovat
Miguel19

Reinkarnace Didiera Drogby.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Maximm9

Ja nevim, co si o nem mam porad myslet. Rychlost ma super,skills taky ma. Porad na neho picuji, ale cisla na prvni sezonu nema spatne. Ale mohl je mit 2x lepsi

Reagovat
off-olda

Wow..

Co se tu dneska děje?

Reagovat
Miguel19

Ten Petrovič je fakt k hovnu. Však to je míč do vápna, který musí brankář PL jasně lapit. On zase stojí a čumí na lajně...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Error

Pristi sezonu uz to bude tvrdy boj o konferencni ligu

Reagovat
Mönchengladbach

Už si to sedá.

Reagovat
Mimalu

xG prvního poločasu asi taky bude zajímavé

Reagovat
Wazza228

1.39 v 1.18

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Everton docela pech no. Zrovna trefili asi náš jediný zápas v sezoně, kdy nám tam spadne každý hovno.

Reagovat
Kincl

Jjjj už si to sedá, proti týmu, kterému věčně odečítají a přičítají body

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k tomu, jak jsme hráli minulý týden se slabým Sheffieldem, tak tenhle argument neberu.

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska hodně dobrý výkon. Střed zálohy hraje hodně dobře, Madueke to větrá z křídla, Jackson výborný a Palmer naprosto boží!

Reagovat
Greny

Ke spokojenosti už chybí jen červená pro Pickforda

Reagovat
Miguel19

A kousnutí Tarkowskiho do ucha.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zaschrona

Nemůžeme už konečně zkrachovat?

Reagovat
Svatej

Jako herně je to celkem špatný, obrana včetně golmana totiz hraje naprosto katastrofální zápas a mame hromadu štěstí na obou stranách hřiště + úchylně dobře hrajícího Palmera

Golman musí fakt přijít. V tom vápně je tak absurdně snadný vládnout ze strany útočníka, že to mluvi samo za sebe. Ten chlap udelal pár zákroků, ale jinak má sebedůvěru Torrese po zranění, úplně v hajzlu.

Reagovat
Greny

Vrátí se Kepa

Reagovat
Svatej

A jinak jsem v PL nevidel golmana, co nevladne ani malymu vápnu, regulérně byl v tomhle lepší i Kepa

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hlahart

Donny van de Beek se z hostování v Eintrachtu Frankfurt vrátí do Manchesteru United. Bundesligový klub má na nizozemského záložníka opci ve výši 11 milionů eur a dalších třech na možných bonusech, podle informací novináře Fabrizia Romana se ji však rozhodl neuplatnit.

Tohle je fakt zlý a je mi to u něj hodně líto

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

Gol Jacksona, cista skola chladnokrvneho zakoncovatela

Reagovat
VTID94

Arsenal U21 vs. Aston Villa U21 - 3:5

Reagovat
Miguel19

Mudryk je fakt šílenej.

Reagovat
Miguel19

Konečně něco.

Reagovat
Miguel19

Jsou normální?

Reagovat
Maximm9

To jsou fakt kokoti ten Madueke a Jacksson

Reagovat
dantetomas

Ved to bol utocny faul, nie?

Reagovat
Hlahart

to na Maduekeho mi jako faul taky spíš nepřišlo

Reagovat
dantetomas

No presne to myslim, ved Madu tam isle stuplami proti lopte a smykol sa na nej. Aspon tak mi to prislo

Reagovat
Miguel19

Pískal faul na Palmera snad.

Reagovat
Hlahart

FPL má asistenci Maduekeho no

Reagovat
Hlahart

tak už to opravili a faul podle nich byl na Palmera

Reagovat
dantetomas

Tak ta bola, ale podla mna povodne piskal Maduakeho pad a VAR tam nasiel faul na Palmera

Reagovat
Greny

Ale předtím penalta

Reagovat
Error

Typico, okamzite stridat oba

Reagovat
Trapper

Debilové fakt

Reagovat
Mastný Chobot

Ti retardi sa tam este pobiju to je tim dpc

Reagovat
Hlahart

Tvl, to jsou hrozně trapní kokoti s těma penaltama. Hlavně Madueke furt. To je fakt ostuda a opakovaně

Reagovat
Noke

Madueke, Jackson to jsou volové

Reagovat
John Obi Mikel

Poperte se tam vy magoři

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson neni normální

Reagovat
dantetomas

Uga caga uga caga

Reagovat
off-olda

Okamzite bych oba vystřídal. A okamžitě bych Jacksona poslal do píči.

Reagovat
Error

Tak Jackson u me definitivne skoncil, se projevuje jako rakovina, ne tymovy hrac

Reagovat
John Obi Mikel

Hraje dnes skvěle, ale on prostě není normální

Reagovat
Sali5

Co to tam ti kreténi jakože vymýšleli? Proč by to měl kopat kdokoliv jiný než Palmer?

Reagovat
Miguel19

Fakt nemůže být zápas v klidu.

Reagovat
iamek

Co se stalo?

Reagovat
Maximm9

Madueka vs Jacksson fight o penaltu a nekonec si ji vzal Palmer

Reagovat
iamek
Reagovat
Maximm9

To uz je konec, tam byla jeste 30sek tahanice Madueke s Jackssonem

Reagovat
Greny

Zase Gallagher u toho to je jasny

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Jackson a Madueke se skoro porvali o to, že chtějí kopat penaltu..

Reagovat
iamek

Vždyť Palmer jasné cislo jedna na penaltu ne? Každou proměnil a navíc bojuje o krále střelců.

Reagovat
John Obi Mikel

Madueke se o ni hlasí pokaždé a Jacksonovi nějak úplně hráblo, ten ji ani nechtěl slavit.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Error

Vysvetluj to tem opicakum

Reagovat
John Obi Mikel

Se tam málem porvali o penaltu

Reagovat
Greny

Jackson s Manželem se malem porvali na hřišti o to kdo půjde kopat penaltu, přišel Gallagher a dál míč Palmerovi

Reagovat
Greny

Maduekem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Greny

Dopici vysvětlí mě někdo proč se do toho ti dva dementi serou??? Stejně vypatlani jak Sterling, já bych je oba okamžitě vystridal

Reagovat
Seydou Doumbia

každý si chce za rozhodnutého stavu dát gol, nemusí všechnu slávu sežrat ten agent ze city

Reagovat
Čenda

Tak tohle je ukázkový a spektakulární selhání v testu inteligence.

Reagovat
Maximm9

Dej mu redku

Reagovat
John Obi Mikel

Už druhej hnusnej zákrok na kotník

Reagovat
dantetomas

Ten Beto to bol tiez kauf

Reagovat
Zaschrona

Neví, co to je ofsajd a když už vystřelí, tak to taky stojí za to...

Reagovat
Seydou Doumbia

klasický everton příchod

Reagovat
Nikikrew

Palmer

Reagovat
Zaschrona

Luton dostal bůra, nicméně si ještě oproti nám zlepšil skóre.

Reagovat
blade115

Vedeme 5:0, ale asi nikdy jsem se necítil u zápasu tak trapně. To je tak nehorázná ostuda, co tam Madueke s Jacksonem předvedli.. A hlavně to není poprvé, Poche je měl srovnat už posledně, kdy se o tu penaltu dohadovali. Místo toho je to jen další z řady věcí, kterou absolutně nezvládá..

Reagovat
Greny

Plus Sterling si jí taky jednou bral jak dement myslím pohár s Leicesterem

Reagovat
Maximm9

I v lize to bylo a nedal

Reagovat
fenixLFC

oni fakt vedu 4:0 a dve kopyta sa tam biju o penaltu ked ten co ich kope celu sezonu je na ihrisku

Reagovat
Hlahart

*když jedinej, kterej z nich umí kopnout do balonu, je na hřišti

Reagovat
Nikikrew

Maju asi nizke platy

Reagovat
fenixLFC

mne napadlo to iste ze ju chcu kopat kvoli bonusom

Reagovat
Hlahart

to je kokot tvl ví, že není Ronaldo, že jo?

Reagovat
Greny

Jackson dohraje celej zapas ten je schopnej z toho hřiště neodejit už tak se cukal Madueke

Reagovat
Error

Ten by dnes zaKepoval

Reagovat
Miguel19

Madueke jede dál

To řekl "fuck off" ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Good guy Poche ho aj tak objal aj po tom fiasku pri penalte

Reagovat
Greny

Hej a nebylo to taky jednou v PL jak se ti dva spoluhráči porvali a rozhodčí je oba vyloučil???

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Maximm9

Nebyl to Newcastle ?

Reagovat
dantetomas
Reagovat
Greny

Reagovat
Error

Zboznuju sledovat storicka hracu Chelsea na instagramu, a pak videt realitu na hristi. To je jeden citat z Bible za druhym a skutecnost trochu jinde...

Madueke pred 10 hodinami - my dear brothers and sisters, take note of this: Everyone should be quick to listen, slow to speak and slow to become angry...

Reagovat
dantetomas

A nie su nahodou vsetky socialne siete podobneho razenia len zielanie pokrivenej reality ich uzivatelov?

Reagovat
Zaschrona

Pořád nechápu, proč ho Pep nechal prodat. Místo toho tam má Nunese...

Reagovat
Miguel19

Protože chtěl odejít.

Reagovat
fenixLFC

nechcel viac nastupovat? pokial su pamatam spravne tak pred toutou sezonou mu sluboval pep ze ho bude staviat viac ale palmer chcel hrat prve husle, preto odisiel

Reagovat
Maximm9

On chtel myslim jit i na hostovacku, ale tu City zamitlo

Reagovat
Maximm9

Tak pro Palmera jenom dobre. V tom co hraje CIty by se Palmer jen zahrabal a takhle vubec nevyletel. Mozna City potrebovalo neco vydelat, tohle byl cisty zisk pro nich

Reagovat
SunFells

Palmera? Jednak chtěl odejít, jednak se nijak neovlivňují.

Reagovat
masly008

Jako že by hrál na středu hřiště místo KdB, Fodena nebo Silvy

Reagovat
Greny

Proč by nemohl, minimálně čísla má letos v PL brutální 20+9

Reagovat
masly008

Ale kvalitu těch dvou nemá.čísla v Chelsea je jedna věc a hra v City ta druhá.

Reagovat
Miguel19

Game, set and match.

Reagovat
Greny

Gilchrist pěkný emoce

Reagovat
Noke

Alfie

Reagovat
PanAu

Jasně, jednou usnu při uspávaní děti a ty dementi daji šest kousků.

Reagovat
fenixLFC

tak nabuduce nenechavaj pri detoch tolko kuskov

Reagovat
Ritchie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
John Obi Mikel

Alfie

Reagovat
Free_player

Ten Madueke ... co to je za mašťáka proboha ? Nejdřív si idiot myslí, že vezme penaltu spoluhráči, který má šanci vyhrát krále střelců a potom takovej kinobox při střídání .... Jackson si s ním může podat ruce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele