Premier League - souhrn 30. kola

12.03.2016, 15:37, aktualizováno 14.03.2016, 22:50
Komentáře a souhrny
Tottenham naplnil roli favorita a vyhrál na půdě Aston Villy, Leicester na to zareagoval triumfem nad Newcastlem. Úvodní utkání 30. kola anglické nejvyšší soutěže vítěze nenabídlo a Norwich se rozešel s Manchesterem City bez branek. Hostující družina tak zaznamenala další citelnou ztrátu. Bournemouth vyzrál na Swansea, Stoke nestačil na Southampton...

Leicester City - Newcastle United 1:0

14.03.2016 21:00

Góly: 25. Shinji Okazaki

Leicester předvedl jeden z nejslabších výkonů sezóny, proti Newcastlu mu to však stačilo na tři obrovsky důležité body. Díky fantastickým nůžkám Shinjiho Okazakiho zvítězili při premiéře nového šéfa Magpies Rafy Beníteze 1:0 a odskočili Tottenhamu opět na rozdíl pěti bodů. Osm zápasů do konce mají situaci v boji o titul pevně ve svých rukou.

Claudio Ranieri po utkání bez mučení přiznal, že jeho tým neodehrál zrovna skvělý zápas, avšak bojovností a kompaktností se dopídil k vítězství. Boj o titul však veřejně nepřiznal, dokonce tvrdí, že Leicester zatím válčí pouze o pohárovou Evropu jako takovou.

Zkrátka krok za krokem, tak jako v utkání proti Newcastlu, které zpočátku Foxes vůbec nevyšlo. Už v první minutě Morgan vystrašil nepovedenou zpětnou přihrávkou Schmeichela a jen potvrdil, že koncentrace domácích nebyla v nejlepším pořádku. V dalších třech minutách měl šanci zakončit v šestnáctce Ayoze Pérez i Jack Colback, ale naštěstí pro Leicester mířili vedle.

Totéž platilo i Sissokovi, který po Mitrovićově centru přeskočil Simpsona, ale nedokázal zamířit. Vzápětí jej napodobil Huth. Leicester se dokázal dostat k jediné střele na branku za celých 90 minut; ale stačilo mu to naprosto dokonale. Albrightonův centr se totiž dostal až k hlavičkujícímu Vardymu, jenž míč posunul před branku k Shinjimu Okazakimu. Japonský forvard ve vzduchu skvostně zastříhal nůžkami a nádherným způsobem tak otevřel skóre.

Z Lišáků zahrozil ještě Marc Albrighton, ale po úniku jeden na jednoho vypálil vedle. Jenže mrzet ho to nemuselo, protože Newcastle nebyl o nic produktivnější. Na branku vypálil až Pérez na sklonku prvního dějství a Schmeichel neměl velkou práci. A to ani po změně stran, jelikož většinu akcí ukončila disciplinovaná obrana Leicesteru v čele s neúnavným Kantém.

Ve druhém poločase byl nicméně Newcastle o poznání aktivnější a Leicesteru viditelně docházely síly. Jeho obránci však dokázali rány Magpis nadále blokovat, jako při Sissokově špatné přihrávce na Janmaata, kdy zabránil střele Albrighton.

A měli i štěstí - Sissokovu střelu totiž Morgan i Huth tečovali rukama. Blok po střele De Jogna však už byl v pořádku. Když pak Foxes nastavený čas de facto strávili u rohového praporku, mohli slavit další nesmírně cenné tři body.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Tottenham Hotspur 0:2

13.03.2016 17:00

Góly: 45. Harry Kane, 48. Harry Kane

Tottenham splnil svoji existenční povinnost a zdolal již takřka druholigovou Aston Villu. V boji o titul tak dotáhl Leicester na odstup pouhých dvou bodů, přičemž Foxes mají utkání k dobru. Ve Villa Parku rozhodl Harry Kane, který se díky dvěma gólům vyrovnal na čele tabulky střelců Jamiemu Vardymu. Těsně před i po přestávce mu branky přichystal Dele Alli.

Spurs se nadějí na titul nechtějí vzdát, zatímco Aston Villa (přinejmenším její hráči) už nějaké větší pomyšlení na udržení mezi elitou skutečně nemají. První poločas tomu dokonale odpovídal, protože mimo jedné šance Gestedeho, který v devětatřicáté minutě v prostoru penalty zakončoval přímo do Llorise, si svěřenci Remi Gardeho nevytvořili jedinou nebezpečnou příležitost.

Naopak Tottenham udržel Brada Guzana v permanenci. Nutno říct, že zpočátku byl úspěšnější americký gólman, byť mu k tomu pomáhali všichni svatí. Kane po Lamelově nádherné průnikovce poslal míč obloučkem do břevna, zatímco Rosovu přihrávku do stoprocentní gólovky zmařil Harry Kane ještě víc. Bez většího tlaku zamířil z deseti metrů do jediného místa, kde se Guzan nacházel.

Tlak Kohoutů však neustal, především Harry Kane měl apetitu na rozdávání. Po chvíli pelášil na Guzana sám z boku, ale napálil míč opět do svého protivníka. Obrovský závar přečkali domácí fotbalisté po půlhodině hry. Walker se na pravé straně zbavil Guzana a věnoval možnost slávy tentokrát Lamelovi. Tentokrát ovšem zaúřadovala tyčka a po odrazech odpravil míč do bezpečí Hutton.

Tottenham se dočkal až na sklonku poločasu, kdy se konečně prosadil dvorní "palič" úvodního dějství Harry Kane. Dele Alli bleskově rozehrál volný přímý kop, pročež se Harry Kane dostal spolu s dotírajícím Huttonem do šestnáctky. Zakončení však tentokrát zvládl na jedničku a křížnou ranou kolem skluzujícího obránce rozvlnil síť u zadní tyčky.

Zasloužené vítězství zařídil tentýž tandem jen dvě minuty po obrátce. Akci zakládal jejich věrný přisluhovač Erik Lamela, který dostal míč na levou stranu k Allimu. Perfektně časovaný pas zkřížil trasu Harrymu Kaneovi a ten špičkou kopačky poslal míč do protipohybu Guzana.

Po druhé trefě už tempo hry logicky opadlo, Tottenham měl pohodlný náskok a do žádného velkého úprku se nehnal. V závěru utkání však mohl litovat. Pět minut před koncem totiž Llorise hned třikrát (!) zachránila branková konstrukce - Jordan Ayew trefil z úhlu tyčku, Gestede následně poslal míč do břevna. V úplném závěru pak spálil jasnou šanci ještě Joleon Lescott, jenž nacvičený signál s Gestedho hlavičkou "zabil" sám před prázdnou bránou střelou do tyče.

Více informací k zápasu

Stoke City - Southampton FC 1:2

12.03.2016 16:00

Góly: 52. Marko Arnautović - 11. Graziano Pellè, 30. Graziano Pellè

Více než čtyři měsíce čekal na gól Graziano Pellé. Téměř třináct hodin fotbalového času musel italský střelec vytrpět, než se opět zapsal do listiny úspěšných kanonýrů. Na hřišti Stoke City se gólově prosadil hned dvakrát a sám zařídil výhru Southamptonu 2:1. Marco Arnautović už dokázal domácí prorážku pouze zmírnit.

Pellé se byl blízko prvního gólu už v desáté minutě, jeho hlavičku po centru Longa však Butland vyrazil nad břevno. Už z následného rohového kopu ovšem takřka totožnou střelu již anglický gólman polapit nedokázal. Davisův centr si Graziano vyhlídl na přední tyči, předskočil bránícího soupeře a otevřel skóre.

Krátce nato se k nebezpečné střele dostal Shane Long, ale Butland tentokrát vytáhl dobrý zákrok. Hostující fanoušci se dočkali druhé branky až po půlhodině hry a byl u toho opět Graziano Pellé. Skvělou práci odvedl Dušan Tadić, který šikovnou otočkou vyřadil ze hry tři protihráče a míč k Pellému. Jeho rána nebyla nechytatelná a Butland ji málem kryl - levou paží však trajektorii promáchl.

V zakončení to nicméně Tadićovi dneska nešlo. Pellé jej na sklonku poločasu našel volného ve vápně, srbský záložník se kličkou zbavil Shawcrosse, jenže se zakončením váhal tak dlouho, než mu šanci sebral dobíhající Cameron.

Hned po obrátce byla jeho liknavost tvrdě potrestána. Ve dvaapadesáté minutě totiž Ibrahim Affelay dostal míč na levé straně, poslal centr do vápna a tam si ideálně vedl Marko Arnautović. Na hranici malého vápna předskočil Van Dijka a špičkou kopačky zatloukl balón do sítě.

Ve druhém dějství byli Potters jasně lepším týmem, jenže druhý gól se jim dát nepodařilo. Arnautoviće podruhé Forster vychytal, po hodině hry pak Dioufovu obrovskou šanci zhatil skvělým blokem Van Dijk.

V závěru utkání už ale opět diktovali i hostí. Tadić se možná právem (ale marně) dožadoval penalty poté, co nicméně značně zvýraznil svůj střet s Butlandem. Trápit ho to však nemuselo; stejně jako Warda-Prowse, když z přímého kopu trefil břevno. Southampton po cenné výhře mrzí jen vyloučení Sadia Maného, který musel pod sprchy za vcelku běžný osobní souboj s Pietersem.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Swansea City 3:2

12.03.2016 16:00

Góly: 37. Max Gradel, 50. Joshua King, 78. Steve Cook - 39. Modou Barrow, 62. Gylfi Sigurdsson

Z tohohle už musí kápnout záchrana. Bournemouth si připisuje na konto třetí po sobě jdoucí vítězství, když tentokrát přestřílel Swansea 3:2, a po 30 kolech bude mít na sestupové pozice náskok minimálně 10 bodů. V barvách nováčka dnes úřadoval hlavně vděčný navrátilec Max Gradel...

Křídelník z Pobřeží Slonoviny strávil vesměs celý podzim na marodce, a i když teď šlo už o jeho čtvrtý start v základní sestavě, Gradelův comeback na fanoušky z pochopitelných důvodů stále působí čerstvě.

A čerstvě se jevil i sám 28letý fotbalista. Byl to totiž právě Gradel, kdo v 37. minutě skočil po vyraženém centru a v poklidu jej uklidil do sítě, aby pak okamžitě dosprintoval na lavičku obejmout trenéra Eddieho Howea a další zaměstnance klubu, kteří mu pomáhali s rekonvalescencí.

Gradelovo gesto jistě leckoho zahřálo, Bournemouth se však z jeho trefy těšil ani ne dvě minuty. Poté Barrow vběhl z pravé strany doprostřed a napnul síť tentokrát za Borucovými zády.

Podobný scénář se opakoval i po přestávce. Joshua King poslal domácí do vedení, ovšem rozjetý Gylfi Sigurdsson vzápětí srovnával svým sedmým gólem v 11 startech. Odchod Jonja Shelveyho a příchod stále nemocného trenéra Guidolina Islanďanovi bezesporu prospěl.

Ani tehdy nicméně nebylo hotovo a poslední slovo měl opět bournemouthský hrdina nedávné doby, stoper Steve Cook. Ten před pár týdny skóroval takovými polonůžkami a také tentokrát se prosadil ze vzduchu, i když pro změnu hlavou za asistence rovněž čím dál lepšího Matta Ritchieho.

Více informací k zápasu

Norwich City - Manchester City 0:0

12.03.2016 13:45

Góly: -

Technicky je bod sice nevytrhne, ovšem sebedůvěra Kanárků bude po tomto výsledku patrně někde jinde. Norwich si proti o titul bojujícímu Manchesteru City připsal na konto ojedinělou nulu, přičemž na druhé straně Patrick Bamford zničehonic napálil břevno...

Citizens šli do utkání s vědomím, že dva ligové zápasy v řadě nevyhráli od měsíce října (!), a tuhle nevídaně ošklivou šňůru se zprvu velmi vehementně pokoušeli přetrhnout. Ruddyho například rozhodila standardka, z níž mohl skórovat Kompany, Agüero zajímavě střílel z přímého kopu a Silvu se soupeřům dařilo zastavovat jen za pomoci taktických faulů.

Canaries se poprvé na delší dobu podařilo držet míč až ve 23. minutě, od té doby až do přestávky však jejich sebevědomí už jenom posilovalo. Po necelé půlhodině hry ještě sice Ruddy vytahoval nejtěžší zákrok zápasu proti Agüerově přízemní ráně, pak už ale převzali iniciativu domácí.

A speciálně Otamendimu se rázem podlamovala kolena. Argentinský obránce nejprve na žlutou fauloval aktivního Martina, posléze špatně odhadl poskakující balon a Bamford vyslal zdánlivě přespříliš optimistickou bombu do břevna.

Koncem poločasu se Norwichi zranil Nathan Redmond a s jeho odchodem se pro celý druhý poločas vytratila podstatná část ofenzívy Kanárků. Neilova parta se s ohledem na to, jak před týdnem dopadla Aston Villa (0:0 po poločase, 0:4 po 90 minutách), především soustředila na obranu, a tak trochu netypicky se tlaku soupeře také ubránila.

Zoufale neinvenční obléhání pokutového území žlutozelených nevytrhl ani příchod Sterlinga s Kelechim. Silva z vynikající pozice trefil z přímého kopu jenom zeď a pár Agüerových střel rovněž nemělo moc šancí na úspěch. To se spíš na druhé straně mohl po zmatku v obraně hostí zničehonic prosadit Dorrans.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City30189353:3163
2.Tottenham Hotspur301610453:2458
3.Arsenal FC29157746:3052
4.Manchester City29156852:3151
5.West Ham United291310645:3349
6.Manchester United29138837:2747
7.Southampton FC301281038:3044
8.Liverpool FC28128843:3744
9.Stoke City301271132:3643
10.Chelsea FC291010943:3940
11.West Bromwich Albion291091030:3639
12.Everton FC28911851:3938
13.AFC Bournemouth301081238:4738
14.Watford FC291071229:3037
15.Crystal Palace29961432:3933
16.Swansea City30891330:4033
17.Sunderland AFC29671635:5425
18.Norwich City30671731:5425
19.Newcastle United29661728:5424
20.Aston Villa30372022:5716
Zbývající zápasy
12.03. 16:00Manchester United - Crystal Palace
12.03. 16:00Sunderland AFC - Everton FC
12.03. 16:00West Ham United - Watford FC
12.03. 18:30Arsenal FC - West Bromwich Albion
13.03. 17:00Liverpool FC - Chelsea FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (890)

Přidat komentář
Tuxedo

City asi maju potitule

Reagovat
Salfovic

Olé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má zatiaľ v boji o 4. miesto slušnú konkurenciu.

Reagovat
afc

o 2. miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Ano,3 body strata a 9 kol do konca,to je fakt nehratelne.Mas pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bavíme sa o Arsenale, nie? Tam takéto matematické počty neplatia.

Reagovat
Salfovic

Doplnil bych a aktuálním Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

*tragickom

Reagovat
afc

Ako ti potom sedi ta picovina,ze slepiciaci skoncia pred Arsenalom?

Reagovat
smazaný uživatel

To som kde presne napísal?

Reagovat
afc

Ked pises o 4 mieste,tak je logicke,ze Tott bude pred nami,nie?

Reagovat
smazaný uživatel

A naozaj, to je neskutočne logické.

Reagovat
afc

Aspon vidis,aku picovinu si napisal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, že si mi to takto jednoducho ozrejmil. Fakt na nezaplatenie takáto pomoc.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Táto tabuľka sa mi pozdáva. Ukončite sezónu. Leicester titul, Tottanham v LM, Arsenal pod Tottenhamom, United a Liverpool mimo Európu a do Championship Villa, Newcastle a Norwich.

Reagovat
Kowe

mimo Europu? to už Anglii odebrali dvě místa nebo co?

Reagovat
Salfovic

Jak tohle může napsat fanda Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie, ja mam realistický pohľad na vec a titul je momentálne pre nás s našim programom vzdialený sen.

Reagovat
Salfovic

Promiň, ale to je celkem slušné přizdisráčství.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani náhodou, ja nebudem po každom jednom víťazstve vyhlasovať útok na titul ako to robia ostatní, je nutné to brať s pokorou a ísť od zápasu k zápasu. Leicester ma momentálne náskok bodov a nevyzerá to, žeby mal poľaviť a začať strácať. Nás čakajú extrémne náročné zápasy na Stoke, Liverpoole a Chelsea, kde sa nám vôbec nedarí.

Reagovat
smazaný uživatel

*náskok 5 bodov

Reagovat
Salfovic

Pořád zbývá 9 zápasů (včetně vzájemného) a ztrácíte 5 bodů na Leicester, Leicester, u nějakého top týmu bych tenhle přístup chápal, ale takhle ne.

Reagovat
smazaný uživatel

+Newcastle, který je pro nás taky nepříjemný, MU v bůhví jakém rozpoložení, beton WBA, no, když na to koukám, snad nikde to nevypadá na jasné body

Reagovat
smazaný uživatel

doma Bournemouth a zajtra Villu ale musíme zvalcovať, to ani nijak inak nejde

Reagovat
Counter

Hlavně žádný alibismus

Reagovat
smazaný uživatel

+ výhru doma nad United si ani nepamätám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nebyls to náhodou ty, kdo tady Countera osočoval z alibismu?

Reagovat
smazaný uživatel

však já jenom konstatuji skutečnost, určitě neomlouvám možné selhání

Reagovat
Salfovic

To jsou komici.

Reagovat
vanGomm

Přesně tak jasné body nikdo v žádném zápase mít nebude.Ono se totiž bude tvrdě bojovat i o záchranu viz nýní příklad Norwich.9 kol před koncem se psalo,že má každý ve hře 27 bodů.Ted se bude psát o 24 bodech.To je sice možné pouze teoreticky a navíc by se to stejně týkalo pouze max. u poloviny týmů.Praxe je totiž o něčem úpně jiném.Schválně ať se každý podívá npř. na posledních 5 kol.Nejvíc uhrála Chelsea 11 bodů.Ostatní tedy 10 a méně.Takže žádných 15 bodů se u nikoho nekonalo,ale byly ve hře .To jsou jen takové ty řeči.Pokud jde o titul tam bych to viděl tak,že ten kdo bude mít po 38 klech 76 a víc bodů bude mít titul.Takže Leicesteru by mohla v posledních 9 kolech stačit i bilance 5 1 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to sa medzi fanusikmi londynskych klubov siri ako virus

Reagovat
salami

s našim programom

Reagovat
smazaný uživatel

priorita je LM, najlepšie priamy postup.

Reagovat
smazaný uživatel

fotka

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Shity Neporazit tuhle sezonu Norwich je opravdu umění.

Reagovat
fantomas

Sou už 12. týmem, kterýmu se to stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

to počítáš?

Reagovat
fantomas

Ted sem to narychlo spočítal, páč sem (správně) neměl dojem, že by si z Norwiche celá liga dělala srandu. Pár lidí je tu fakt v neustálý křeči, co se Kanárků týče.

Reagovat
kiwwi

to je fakt tazke pozriet na tabulku a spocitat 6+7? (City uz bolo 13. timom ktoremu sa to stalo)

Reagovat
fantomas

Ehm... WHU s nima ztratilo dvakrát.

Reagovat
kiwwi

jaj, to je pravda...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

těžké ne, ale někdo s tím může mít problém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Doslova 12. West Ham to totiž dokázal dvakrát

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Stop odvetám. Dělají v tom akorát bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tej kiwwiho jednoduchej matematike určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Peleho jsem se docela zastávat po tom, jak přivezl školku na SB. Tohle ale už celkem smrdí, určitě by měli začít uvažovat nad nějakým interimem, dokud není pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini dotlaci City sotva do EL, z toho bude mit natesenej Pepek velkou radost

Reagovat
Whitemedia

Kanada překvapuje

Reagovat
Hokaido

Kramarič další gol, z něj bude raketa ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasny to z neho nemohlo vyprchat

Reagovat
Counter

OT: Barcelona má zrovna dneska takový ten zápas, který je fakt supereasy - za půlhodinu 3:0 s neproměněnou penaltou a nastřeleným břevnem...

Reagovat
smazaný uživatel

A to ani nehrá v plnej zostave. Na Arsenal sa musia šetriť.

Reagovat
Hokaido

Gol, asistence a neproměněná penalta- to se bude jednou nazývat Messiho hattrick, něco jako u Gordieho Howa.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som skôr videl na gól asistenciu a červenú kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj blbo som prečítal sry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Hmm, ten Messi asi fakt bude zakuklený plzeňák.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Whitemedia

oooo Kanada

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Honem dohrávka s Manchesterem City, dokud se jim tolik nedaří

Reagovat
vrabejka

No vida Citizens nám vyhořeli na Norwichi. This is PL. Ta top 4 tak ztracená není. a City to mit lehke nebude. 4. flek udělá ten kdo bude mít nejvyrovnanější výsledky. Snad se kluci kousnou a zapojíme se do toho boje taky.

Reagovat
Kowe

stačí devětkrát prohrát a čtvrtý místo je tvoje

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Error

Kdo tady psal, že se Gylfi po Shelveyho odchodu probere? Od Nového roku 7 gólů v 11 zápasech.

Reagovat
I am Mancunian

vymasteny mane cervena karta

Reagovat
smazaný uživatel

ale neoprávnená...

Reagovat
I am Mancunian

prisna

Reagovat
smazaný uživatel

by bola žltá...

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu zákrok na červenou

Reagovat
vrabejka

dal mu loket do ksichtu jasná, mohl by dostat ještě nějaký trest od FA

Reagovat
smazaný uživatel

Loket do ksichtu, když naskakoval s rukou prakticky u těla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Usty

Reagovat
cristiano.K.

dement

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výsledok pre Chelsea. Soton

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se City nekvalifikuje do LM, tak to bude pořádný trapas. To si Pepek užije ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries nakonec za zachranou v suchym triku

Reagovat
Usty

A v nesmírně sympatickým stylu Hlavně pro ně každá příčka vzhůru strašně důležitá - 1,5 milionu liber bonus za jedno místo.

Reagovat
smazaný uživatel

a to jako jiné týmy nedostanou nebo co?

Reagovat
Usty

jiné týmy mají několikanásobný rozpočet

Reagovat
smazaný uživatel

jakto?

Reagovat
Usty

jakto? jsou úspěšnější, mají bohatší majitele, větší stadion, silnější značku? co to je za otázku

Reagovat
Mastný Chobot

jakto?

Reagovat
smazaný uživatel

jakto?

Reagovat
smazaný uživatel

Příjmy těch klubů na spodku tabulky tvoří TV práva až z 80%. Rozdíly jsou tam tedy nepatrné.

Reagovat
Mastný Chobot

dafuq

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ne te bodove, ale financni. U Newcastlu je to asi 65%.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Až na to, že takovou profilovku nemá už tak sto let

Reagovat
smazaný uživatel

pls... paulyly mrdková vypadá důvěryhodně...

Reagovat
Usty

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

jak se to stane? fake profil?

Reagovat
Usty

měl jsem chuť prostě

já nevím.. to snad ani není FB, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

mně to příjde jako běžnej messenger, ale třeba je to něco z těch podivnej novejch sítí snapchat / tinder atd., to neznám no ...

Reagovat
Mastný Chobot

ňeňi, buď je to fb messenger, alebo ten čudný iphone text messenger

Reagovat
Lacko_Boh

hlavička

Reagovat
Mastný Chobot

na to som tu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Loudil

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

ale ta bloncka s prvym komentom vyzera dost dobre :3 skoda ze nema viac fotiek

Reagovat
fenixLFC

neviem kto to je, ale mame jedneho spolocneho priatela

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

jen mu tu smlouvu dejte, at vas doji i dal.....

Reagovat
madridcan

Akoby Robertovi Ficovi z predkozky vyletel

Reagovat
tunkic

Vždyť v pohodě, z mýho to není

Reagovat
Lacko_Boh

dakujem oliver ze si ma uplne zblbol, erasmakovi som miesto confidence napisal confident...

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver nemůže za vaše posraný životy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Man City

Reagovat
fff

West Ham United podle informací "TheWestHamWay.co.uk" získal první posilu pro nadcházející sezónu. Hammers se údajně dohodli s Håvardem Nordtveitem, jemuž končí smlouva s Borussií Mönchengladbach a do Londýna by tak zamířil jako volný hráč. (transfermarkt.de)

Hm ktovie co sa stalo s nasim zaujmom, ci preferuje WHU alebo sme od toho ustupili.

Reagovat
SunFells

Lukakuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl neuvěřitelný gól

Reagovat
SunFells

Ale Cahill byl zmatený jak polární motýl.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stas87

Ozaj,ako je mozne,ze Cahill za to,co predvadza,berie tolko?

Reagovat
SunFells

Mazec, čukotkáři tohle musí vidět strašně rádi

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší útočník PL

Reagovat
SunFells

Skvělá tečka

Reagovat
smazaný uživatel

a největším zmrd PL jde ven, super mač

ale jinak Garethe pěkná čuňačina takhle se cicmat s Costou

Reagovat
smazaný uživatel

Costa Barry

Reagovat
EXoRcIsT

Barry to nevydrzal a bezal za svojou laskou do satne

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dost okaté

Reagovat
smazaný uživatel

ani by som sa necudoval po tom co sa odohralo

Reagovat
C-M@ster

https://www.facebook.com/BackUpTrollFootball/videos/1551358895156842/

ham ham

Při první žluté plivne na rozhodčího a při druhé kousne protihráče... to je borec

Reagovat
fenixLFC

ono to vyzera ako keby sa s nim chcel zacat bozkavat

Reagovat
Counter

Líp ten zápas ani nemohl dopadnout - Costa KONEČNĚ vyloučený a potopil je Lukaku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Snad Costa dostane ban aspon na 10 zápasů. At je stejný metr jako u Suareze.

Reagovat
SunFells

Poprvé dostal Suárez 7 zápasový ban. Navíc tady Costa chtěl Barrymu udělat spíš cucáka.

Reagovat
vrabejka

jeste ho bran. https://twitter.com/RichardBuxton_/status/708734221746049024. tady jde úplně vidět jak šel do něj zubama.

Reagovat
smazaný uživatel

romance na place

Reagovat
SunFells

Milenecké skousnutí, Barry si ani nevšim.

Reagovat
vrabejka

no uvidíme FA ma na Chelsea celkem velkou pifku

Reagovat
fenixLFC

Costa will never be as good as Suarez and he can't even bite as good as him

Reagovat
icemike

Nikde zuby vidět nejsou, tak nemel vrabejkoviny

Reagovat
vladis271

skôr mi príde, že si to na poslednú chvíľu rozmyslel.

Reagovat
Counter

Costa to ale dneska neudělal potřetí...

Reagovat
vrabejka

nemluvím o banu na 3 měsíce, ale těch 5-10 zápasů by měl dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to hlavně neudělal vůbec, v tu poslední milisekundu si to rozmyslel, což Luis nikdy nedokázal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak ma Barry cucflek nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nemá nemá, jenom možná nějaké sliny hlavně by si Barry hned lehnul na zem kdyby ho fakt zkousnul..

Reagovat
icemike

Holt to nebyl polibek smrti

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
Nikikrew

Danko , Bugar

Reagovat
minoLFC

plus tí neonazi z LSNS čo sa vyfarbili ešte pred zložením poslaneckého sľubu

Reagovat
EXoRcIsT

oni skoncili ked budu predcasne volby tak Bugar , Prochadzka mozu zabudnut nato ze sa dostanu do parlamentu a SNS tiez strati % kedze pojde s Mostom

Reagovat
fenixLFC

SNS strati aj ked pojde so SMERom

Reagovat
smazaný uživatel

To vobec nemusi.

Reagovat
fenixLFC

WTF? ked pojdu so SMERom tak pojdu proti tomu co slubovali svojim volicom. A uz teraz ked sa pozries do diskusii tak sa vacsina zacina od nich odklanat

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, kde na to chodis, ale nepojdu proti nicomu, co Danko sluboval volicom, vsetci co volili SNS, tak vedeli, ze je takmer iste, ze sa bude spajat s Ficom...ake diskusie? mas diskusiuu cez 100 tisic volicov SNS, kde sa väcsina odklana od neho?

Reagovat
fenixLFC

ich hlavnym bodom bol boj proti korupcii co so smerom proste nedaju. to ze tito parhcanti s nim pojdu bolo jasne od zaciatku to je pravda.

100000 nie, ale jednoznacne prevazuje odmietanie tohto kroku, nehovoriac o tom, ze uz v týchto volbach v ich domovskej oblasti zacinali zbierat hlasy kokotlebovci. Okrem toho si spomen na predchadzajuce obdobie ked boli vo vlade, potom sa nedostali ani do parlamentu. Je proste nemozne aby z toho vysli lepsie nez su teraz. Ale oni sa nepoucia. Ved co cakat ked od zaciatku je jasne co je danko zac a úlohou SNS je len byt tou stranou ktora bude prisluhovat SMERu a na koho bude moct hodit svoje zlodejstva- to sa hovorilo uz pred volbami a teraz sa to len potvrdzuje

Reagovat
smazaný uživatel

Sns neublizi spolupraca so Smerom, s tym ludia proste vsetci ratali, snad si nemyslis, ze ludia volili Danka preto, ze tam ma nejaky bod proti korupcii, to je naivne...Dankovi viac ublizi spolupraca s Mostom..nech je to jak chce, cela tato situacia sa vyvija tak, ze ja si ani nechcem predstavit, ako porastie Kotleba vsak ten bude mat tak 15-20%

Reagovat
EXoRcIsT

nemusi porast len kotleba ale aj SAS a OLANO budu mat viac

Reagovat
kvasha16

"standardne" strany (okrem Smeru a Madarov) pojdu do pice ked to takto pojde dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bugar sa uz pomaly spaja s SMK a bude v parlamente v pohodicke..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak budú predčasné, spojí sa s SMK, hej? A ako sa s nimi spája?

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadne predcasne nebudu a jj, uz sa mali dohodnut s SMK, ze pridu na rad stretnutia, v ktorych zacnu hovorit o moznej spolupraci..to sa proste dalo cakat, spolu by mali okolo 10% a kedze Bugar nie je sprosty a vie, ze spojenie so SMerom mu zoberie slovenskych volicov, tak sa spoji s SMK a ich len madari s prehladom budu do parlamentu posielat stale..horsie to bude mat Prochazka no, ten to uz nezvladne, ale ten to nezvladne aj keby nesiel so Smerom

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem za zaujímavú odpoveď... Ja len k tomu napíšem - ja som to tvrdil ...

Reagovat
vladis271

niekto mu musel naliať mozog do hlavy. V politike bol vždy dezorientovaný ako ty, a teraz sem dáva analýzy za ktoré by som sa nemusel hanbiť ani ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme keby kazdy vedel prejst sebareflexiou ako ja, tak dnes neriesime takuto situaciu v krajine

Reagovat
kvasha16

si pre nas vzor ....

Reagovat
kvasha16

"analýzy za ktoré by som sa nemusel hanbiť ani ja."

Reagovat
smazaný uživatel

Lol.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
CubONE

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EXoRcIsT

aspon nech ten Prochadzka aspon raz urobi nieco spravne a odmietne SMER ale pochybujem

Reagovat
nani92

ak to Rado zachráni, tak mu všetko odpustím

Reagovat
Lacko_Boh

ked si zoberem ze keby ma dva roky dozadu o 3% viac v prvom kole tak je prezident

Reagovat
minoLFC

Reagovat
nani92

mohol byť, bol by kľud teraz aspoň

Reagovat
misinho7

bugar ale totalne sklamal..

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

predajne kurvy

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

OT: Danko Bugar kokoti zapredani... Smer, SNS, Most, Siet vo vlade to je proste sen.

Reagovat
Lacko_Boh

počkaj este ked Tottenham vyhra ligu, to uz ani do anglicka emigrovať...

Reagovat
J0EL

hmm, na toto som uplne zabudol, diky

Reagovat
Lacko_Boh

ale toho Danka alebo Bugara si so Smerom očakavať mohol(len nie dokopy , to som fakt nečakal že su až tak chamtivý a nečestní) a vlastne aj podľa Radkovho spravania posledny mesiac. Krasna analogia s Arsenalom mimochodom.

Reagovat
Lacko_Boh

a prepáč

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Slovo "stabilita" budeme teraz asi pocuvat casto.

Reagovat
J0EL

Hmm, tak podobny prispevok tu uz je. Sorry za spam teda. Ale nezvladam

Reagovat
kvasha16

sa Ficovi vratil ten jeho "zlepenec" ako bumerang

Reagovat
smazaný uživatel

Redka pre Costu? ja snívam

Reagovat
Salfovic

Pěkně Lukaku K dokonalosti chyběl jen Mourinho na lavičce Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si to mal odskákať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda tamto byl uklik

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Costovi dneškem skončila sezóny. Ideálně, aby se trest přenesl i na Euro, pokud s ní Španělsko vůbec počítá.

Reagovat
icemike

Udělal to v klubu, takže se to na repre nevztahuje

Reagovat
C-M@ster

Jágr

Reagovat
DelPiero137

Bolo by zaujimave sledovat Pepka sezonu bez LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham are lining up a move for Arsenal midfielder Jack Wilshere in the summer transfer window

Barcelona are keen on Chelsea youngster Andreas Christensen

Robert Lewandowski and Alvaro Morata will only consider joining Real Madrid this summer if Cristiano Ronaldo leaves the club, according to Sport.

Pep Guardiola wants to build a new Manchester City defence around Juventus' £25m-rated centre-back Leonardo Bonucci.

Reagovat
13

Wilshere do WHU? Z pozice Arsenalu by obměna kádru dávala smysl, ale zrovna Wilshera bych si teda nechal, je to aspoň bojovník.

Reagovat
Mastný Chobot

bojovník s čím? so zdravotnými poisťovňami?

Reagovat
smazaný uživatel

bojovník proti Spurs

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

OT: owny co je s tvojim efsearch-om? od 2.-3. 3. tam nie su nove komenty

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rozbité od těch změn tady, musím to opravit.

Reagovat
Mastný Chobot

Ach jo, celé napiču. Keby sme mali viac politikov ako Sulík, tak by nám bolo lepšie.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Sulik je pan, co sa tyka nazorov na EU a imigrantov... Inak ho nepoznam, ale za toto ho uznavam.

Reagovat
Mastný Chobot

To je celkom smutné, že ho uznávaš na základe tohto, ale moc ma to neprekvapuje Má skvelé ekonomické znalosti a zdravé, pravicovo-liberálne zmýšľanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis, obidvaja uznavame Sulika .

Reagovat
smazaný uživatel

V socioekonomickych otazkach. Kulturno- etických ma veľmi choré liberáne myslenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco chore?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keď niekto spochybňuje univerzálnosť ľudských práv, tak vlastne sám zo seba robí definíciu protikladu liberalizmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam nejak nastudovane jeho vyroky ohladom toho, max viem jeho postoj k migrantom, Merkelovej atd a tam s nim celkom teda suhlasim väcsinou. Neviem na co presne narazas

Reagovat
smazaný uživatel

„Vôbec si nemyslím, že z pohľadu nás majú mať všetci ľudia na svete rovnaké práva, a dávam verejný prísľub, že v prvom rade budem hájiť záujmy občanov krajiny, v ktorej žijem a ktorej občanom tiež som,“

Tá prvá veta je totálna antitéza k liberalizmu.

Reagovat
Mastný Chobot

to je snáď nejaký slovami fantíka misquote

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nie bohužiaľ. Riešilo sa to celkom intenzívne aj a hlavne medzi členmi SaS. On sa to potom snažil zachraňovať, ale neskoro a i dosť nepresvedčivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Niiekto ale prišiel s možným vysvetlením, ktoré dáva zmysel.

Všeobecnú deklaráciu ľudských práv ešte nevydali v Exceli

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

nie je, su rozne druhy ako liberalizmu tak aj nahladu na ludske prava a rovnost. a to ze vsetci nemaju rovnake prava je proste fakt

Reagovat
smazaný uživatel

To môžeš povedať o hocijakom politicckom smere toto. To, čo je vyššie vedené nemá s klasickým liberalizmom absoútne nič spoločné, nech sa na to pozreš z akého uhlu chceš.

Reagovat
fenixLFC

hm nemozes. pretoze liberalizmus chape aj kazdy filozof ktory sa nim zaoberal uplne inak. pre jednych je liberalizmom to ze ta stat neobmedzuje, pre iných ze ti stat aj vytvara podmienky (negativna a pozitivna sloboda) a mnoho mnoho dalsieho. liberalizmus je spojeny s tolkymi vecami ze na kazdu ma kazdy iny nazor. este raz, to ze vsetci ludia na svete nemaju rovnake prava, s tym suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

verím, že to bolo len nešťastné prerieknutie. Alebo tomu chcem veriť.

Reagovat
Mastný Chobot

nepovedal by som choré, ja jeho názory (aj na utečencov o. i.) chápem, akurát sa s nimi úplne nestotožňujem. Druhá vec je, že z neho robia pseudoliberála.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež chápem rôzne názory na migračnú krízu. Ale Sulík mal snáď najtvrdšie vyjadrenia, plus sa pustil do ludských práv niektorých ľudí. Buď to je veľmi chorý liberalizmus, ale skôr žiadny.

Reagovat
Lacko_Boh

on je proste konzervativec,nič viac nič menej. Veď SAS ma humanitne otazky uplne v piči, viac menej su na nalakanie mladeho voliča

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tým by neúhlasila úplne drtivá väčšina ich kandidátky. Snáď mimo Sulíka a Galka SaS na začiatku založila svoj úspech na presadzovaní a rozširovaní ľudských práv.

Reagovat
Lacko_Boh

aké presadila ?(fakt sa pýtam:P)

Reagovat
smazaný uživatel

Ved nic, zaklad bola mariška a manzelstva buzerantov..ale to netreba nejak riesit, sam Sulik povedal, ze pred 6 rokmi, ako nova strana, ak sa chceli dostat do parlamentu, tak populizmus musel byt, bez toho by sancu nemali...plus tam mali veci ako, ze poslanci jazdia na drahych autach ci co, ale to nic z toho sa nezmenilo, ked uz prides do vlady, tak nejak zistis, ze taketo picoviny nikoho nezaujimaju

Reagovat
Lacko_Boh

na to som naražal. A jasne, Poliačik je iné kafe ako Sulik a Galko ale bude sa musiet podriadiť zaujmom strany( zaujimava demokracia mimochodom)

Reagovat
smazaný uživatel

Keď je spoločnosť bez kríz a v dobrom ekonomicom stave, tak sa to rieši, viď svereské krajiny.

Keď je krajina v prdeli, tak samozrejme sa riešia bazálnejšie zaležitosti.

A zvlášť blbo sa niečo také presadzuje vo vláde s KDH

Reagovat
vladis271

práve migrantov rieši napiču. Neni normállne aby líder liberálov riešil v pred voľbami utečencov ako on.

Ale toto je Slovensko. Tu nič nie je dokonalé.

Reagovat
smazaný uživatel

*OT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ale mám piči

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Ten vlevo nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Uhrík Ako malý fagan, ešte k tomu hlúpy.

Reagovat
Lacko_Boh

na empatii a egu by mohol zapracovat. Teda ako politik by mal ale vzhladom ku konkurencii je to zial zanedbatelne, sam som SAS volil.. A aby sa nam ten euroskeptizmus skaredo nevratil. Kazdopadne, ked sa pozrem na vysledky volieb tak teda nechapem kto hlasoval ANO pre vstup do EU lebo vysledky indikuju ze slovaci by radi Putina...

Reagovat
Mastný Chobot

však s tým referendom to vtedy bolo všelijaké a už sa asi nedozvieme, či tie výsledky boli ozaj pravé.

Práveže mi príde, že Sulík ako jeden z mála, je empatický a racionálny človek (aspoň čo sa medzistraníckych a čisto politických vecí týka), veď aj ten môj pôvodný komentár mu bol venovaný za to, ako to tam upokojoval a snažil sa spojiť pravicu s Dankom. Je správne, že on je momentálne líder pravice. Keď si tam predstavím uyebaného Matoviča, farizeja Bugára alebo hada s nohami Procházku, tak grcám.

Reagovat
Nikikrew

a prave preto nikdy by som nepovedal ze som celkom rad za postoj Kolara

Reagovat
Mastný Chobot

Kollár-nekollár, ten by na tom moc nezmenil, ani keby išiel so Smerom. Ale treba uznať, že v mojich očiach z tých volieb asi nevyjde ako najväčší keket, aj keď spolu s Kotlebom z takej pozície do nich išli.

Reagovat
Lacko_Boh

s tou empatiou a egom narazam prave na ten vyrok co pacol juao10 no sak to, vsetci ostatni su este horsi..

Reagovat
vladis271

hada s nohami...som oprskal monitor

Reagovat
Nikikrew

to zas bola teda diskusia. Kazdopadne to vidim na 90 percent stratene.

Reagovat
Mastný Chobot

to už je na 100% stratené

Reagovat
Lacko_Boh

Niki Niki Niki. ty si ešte mladý čo? Tvoje príspevky sú vždy plné nádeje(poprípade nostalgie, aj čo sa týka futbalu), musíš s tym prestat lebo sa utrápiš k smrti z tých sklamaní

Reagovat
smazaný uživatel

to preberanie sa do zivota je vzdy najhorsie

Reagovat
Nikikrew

achjo co je zase toto. Myslim si, ze 90 percent je velmi vysoke cislo, na 100 percent by som to este nedaval.

Co sa tyka futbalu tak uz ani moc nie. Je pravda ze v minulosti som tymu naozaj veril ale bohuzial to vidim teraz triezvejsie.

Reagovat
Lacko_Boh

nedavno po nejakej prehre (tušim United) si tu pacol koment s videom a spominačkami na DB10. Ved si mi tym vyse dojebal den ako samotna prehra!

Reagovat
Nikikrew

No to asi nie nakolko duel s United som ani nevidel . Co sa tyka videa s DB10 tak to dal niekto iny a ja som napisal len ze DB, to bola laska

Reagovat
Lacko_Boh

omg vieš ako som to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to uz v pdostate 100%, je to cele na Prochazkovi a zober si jeho moznosti, ak budu predcasne, tak nebude mat ani 5%, ak bude 4 rony v opozicii tak to je pre neho tiez do dalsich volieb zle a tazko da tych 5%, takze ma moznost 4 roky zavladnut si, tu uz nie je velmi co riesit..

Reagovat
Lacko_Boh

vlastne Rado môže len získať

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on uz nema velmi co stratit vsak je za totalneho kokota, robia si z neho srandu uz vsade a nakoniec bude vo vlade, takze len ziska

Reagovat
smazaný uživatel

Stratí ale pár poslancov možno.

Reagovat
vladis271

celé sa mu to rozpadne už dnes.

Reagovat
Mastný Chobot

so Sieťou je to dosť smutné, keď si človek vezme, že za svoju dvojročnú existenciu si už zažili svoj vrchol, ktorý už ťažko prekonajú a ktorým úsmevne boli predvolebné prieskumy a zároveň aj svoj totálny pád, ktorým boli voľby. Smutné to je aj preto, že som ich po páde SDKÚ bral ako novú pravicovú stranu, ktorá by mohla byť v rámci pravice tá neutrálna a tým zjednocovacím pilierom pri zmierňovaní pravice...

V rámci zdvihnutia pravice (a teraz nemyslím kotlebovské zdvihnutie pravice) asi nevidím inú možnosť, ako, že by sa na to takí ako Matovič, Procházka alebo Kollár mali vysrať a mal by sa založiť najlepšie jeden veľký pravicový celok s tým zdravým, čo v pravici je (Sulík, Mihál, Galko, Beblavý, Žitňanská? atď.), ktorý by vo svojej podstate nebol ani liberálny, ani kresťanský, ani nijaký iný, ale zároveň by vedel osloviť mladých, starších, solventných, chudobných, liberálnych, kresťanských a všetkých pravičiarov v SR, lebo takto sa nikam nepohneme a ľavica s hegemónnym Smerom tu bude nafurt.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

zitnanska je jedna zapredana ...... co najprv hovorila ze smer je zlo a teraz s nim chce ist do vlady

Reagovat
fenixLFC

a ako to asi chces spravit?

Reagovat
Nikikrew

Kazdopadne posledne 4 politicke roky pre Prochadzku, potom sa moze venovat tomu pravu na skole

Reagovat
minoLFC

Reagovat
EXoRcIsT

mozno keby sa konecne zachoval normalne a povedal by jasne nie SMERU tak by sa este mohol dostat na dalsie volby ale ked pojde s nim do vlady tak skoncil

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nebyla ještě žádná PL expreska? Skandální.

Reagovat
cristiano.K.

ani ty nemáš žádnou novinku ze slepičárny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/mikesanz19/status/708585246774661120

Tomu by "tak určitěěě" svědčilo.

Reagovat
vladis271

Žitňanská, Šebej vo vláde so SMEROM. To určite.

https://lynettenoni.files.wordpress.com/2014/05/popcorn.jpg

Reagovat
Lacko_Boh

mimochodom, Matovicova nova profilovka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
misinho7

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zitnanska dostane ministerstvo spravodlivosti a bude kludna a este budu moct hovorit, ze maju pod palcom spravodlivost a vsetko je v poriadku. Vsak vcera hned sedela vedla Bugara, ked oznamovali, ze pojdu so Smerom, nebude robit ziadne problemy..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nebola pre nič za nič celá v čiernom

Reagovat
vladis271

ja viem, mne ide skôr o fyziku. Ako sa bude každé ráno malovať, ked vždy pri pohľade do zrkadla praskne.

Reagovat
smazaný uživatel

Beblavý tiež už včera naznačil, že on asi ťažko.

Reagovat
Hokaido

Už choďte do piče s těma slovenskejma volbama.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

keby si mi radšej dal vyššie palec, keď som sa už tak posnažil... taký dlhý komentár som nenapísal, odkedy sa riešili prestupy cez leto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Mě to třeba zajímá.

Reagovat
SunFells

Tak choď do piče s něma

Reagovat
fenixLFC

ukaz nam cestu, pretoze v poslednej dobe si v pici stále

Reagovat
SunFells

Tak asi víš, kde to je.

Reagovat
fenixLFC

ja budem v pici vo stvrtok z vasich dejin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ti ignoransti fanousci Chelsea a Arsenalu, co tady jeste nedavno rikali, ze se vlastne nic nedeje, ze jsou porad ve hre ve trech soutezich. Proberte se, nejste ve hre nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Však do stredy bola Chelsea v hre v troch súťažiach, a Arsenal ešte dnes. To mali klamať či čo dopiči?

Reagovat
smazaný uživatel

Meli priznat, ze s tim jak hrajou to na titul zdaleka nebude, u Chelsea na pohary a ze je pouze otazka casu kdy vypadnou v LM, ten pohar bych neresil, ale sami se odepsali.

Reagovat
Mimalu

fanoušci Chelsea

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

A lot of posts on twitter about our fans fighting among themselves outside the stadium now. It has all come to this

Reagovat
Hokaido

Už se bijou!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Ljüďské odpady.

Reagovat
Mastný Chobot

niekde na anglickom ef sa dohodli, že o piatej pred Emirates

Reagovat
smazaný uživatel

Fúha, riadna bitka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

fotka

Reagovat
Mastný Chobot

Payet si stále ide svoje, neskutočný borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Boha Nenazranec, ktoremu ide len o zisk.

Reagovat
Trand

Je to hrozně ignorantskej idiot, můžu potvrdit i z NFL, kde má svůj tým.

Reagovat
Mastný Chobot

naše vyhliadky sú skvelé teda, vo všetkých ohľadoch

Reagovat
Trand

Letos přesunul svůj tým ze St Louis do Los Angeles, lidi z vedení Los Angeles se s ním chtěli domluvit na financování novýho stadionu, dávali mu stále nějaké nové návrhy, jenže on se jim ani neozval zpět, úplně přerušil veškerou komunikaci a dělal si všechno po svým. Mezi ostatníma vlastníkama týmů je branej jako celkem hajzl. A ve svým týmu si drží trenéra, kterej už má 4 roky stejný výsledky a není tam vidět žádnej posun a nikdo v podstatě neví proč. Teď se objevily zprávy, že mu chce prodloužit smlouvu, která má vypršet po příští sezóně a fakt to nikdo nechápe. Takže to, že Arsenal nekoupil kvůli trofejím docela koresponduje s jeho chováním v NFL a naše vyhlídky bohužel fakt moc růžový nejsou.

Reagovat
Zaschrona

Jake mas stesti, ze sis oblibil jeho klub ve fotbale i socceru...

Reagovat
Trand

Co ti na to mám říct, fandit Barceloně nebo Chelsea a Patriots by bylo lehčí no.

Reagovat
Zaschrona

Me jen proste bavi, ze sis ty dva kluby vybral zrejme nezavisle na sobe a on je oba vlastni zrovna Kroenke.

Reagovat
Trand

No, je to trochu smutný. Ale oba ty týmy mám prostě rád. I když soccer už mě poslední roky tolik nebaví.

Reagovat
Trand

Lidi z vedení St Louis samozřejmě, chtěli tam totiž ten tým udržet

Reagovat
Mastný Chobot

omg, že som ja nezačal fandiť Chelsea, keď som bol decko... mohol som sa teraz s krlym na vás smiať

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi my sme zase pukli..

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z dvojice Kane/Lukaku v lete musi ist ku nam dlho som si myslel ze ku tomu ma blizsie Kane aj by som si ho viac prial, ale teraz zo Spurs asi neodide hlavne ked u nas ani nezahra LM takze to vidim viac na toho Lukaka co ale tiez neurazi vcera dal v FA cupe proti Chelsea dalsi wonder goal

Reagovat
Zaschrona

i kdyby Lukaku uz u nas nechtel prodlouzit smlouvu, tak minimalne jeste jeden rok nemame zadny duvod ho prodavat, byli bychom hlupaci

Reagovat
fff

Ale mohli by ste byt hlupaci so slusnym balikom penazi .

Reagovat
Zaschrona

ale co pak s nim? uz ted mame hafo penez diky TV pravum a dalsi slibil dodat novy majitel... a dle toho, co kdysi tvrdil Moshiri spolecne s Usmanovem ve spolecnem dopise fanouskum Arsenalu, tak kvuli stavbe noveho stadionu je proti tomu, aby se oslaboval hracsky kadr nebo se dojili fanousci kvuli silenym cenam listku

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ber proste tak, ze to je s Aguerom najlepsi utocnik v lige, este dalsiu sezonu u Vas ostane cakam, ale ak sa nadalej ani len nepriblizite LM, tak ho nemate sancu udrzat dhsie jak jednu sezonu..

Reagovat
Zaschrona

To mi je jasne, ze trpelivost s nama nebude mit nekonecnou nezlepsime-li se v tabulce, navic asi taky bude preferovat dostat nekde jinde vic penez... I kdyz ono to ted dost mozna nemusi byt zas tak o moc vic, nez by mohl dostat nabidnuto u nas, treba 150k uz ted vubec nemusi byt sci-fi - a pokud zaroven s tim udrzime dalsi opory a jeste posilime, to zaroven s tim, ze se mu u nas libi je docela silny argument pro to, aby treba jeste alespon rok ci dva veril tomu, co se tu buduje, zvlast treba jestli letos se podari nemozne a uhrajem ten FA Cup. Zasadni bude, jestli bude letos v lete/behem pristi sezony ochotny prodlouzit tu smlouvu. Jestli ne, tak pristi leto temer automaticky musi jit, jinak jeho cena pujde kvuli tomu dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ma Everton ambiciu dlhodobo udrzat hraca ako je Lukaku tak to fakt mierite vysoko lebo to vazne nieje zvykom zeby v takom klube hral jeden z najlepsich utocnikov PL dlho a zeby Everton odmietol tak velku sumu aku United vpohode ponukne. Lebo proste vsetky tie veci co si napisal sa riesia jednoducho viac peniazmi a ked vazne odmietnete serioznu ponuku tak bude dost sok.

Reagovat
Zaschrona

Media psala, ze nas novy majitel chce podporit plan, ze nabidneme klicovym hracum nove smlouvy a budem je chtit udrzet + zaroven da k dispozici dalsi prostredky na nakup dalsich hracu. Takze ta ambice tady snad fakt je. Navic PL se meni, kazdy klub dostava z TV smlouvy tolik penez, ze prodavat nejlepsi hrace uz neni takove lakadlo jako driv, vic klubu si muze dovolit udrzet lepsi hrace, navic ti nejlepsi hraci uz nedostavaji nabidku na tak o moc vic penez v pripade prestupu, jako drive. V kazdem pripade, pokud uz by na ten jeho prodej fakt muselo dojit, tak snad mimo Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

vam to aj dost prajem, ale celkovo nam vstky okolnosti len stazuju poziciu a fakt sme si na krizu nemohli najst horsiu dobu. Spurs a WHU idu stavat 50+ tisicove stadiony, Toffees uz maju svojho araba, Pool mozno zacne robit aj dobre prestupy a do toho Leicester vsetkym natrhne anus...Uz sa vazne aj united musi obavat kazdeho druheho klubu v lige.

Reagovat
Zaschrona

Tak porad mate nejvic penez v lize, ale je fakt, ze se ty rozdily zmensuji - pred Evertonem uz nema MU naskok cca 5x vetsiho rozpoctu, ale uz treba jen 3x.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dôvod su peniaze ktore United ponukne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku sam povedal ze casom chce hrat za vacsi klub

Reagovat
Zaschrona

Vsak to idealne pujde ruku v ruce presne s tim jeho vyjadrenim - Everton vyroste. A prachy proste nepotrebujem, nekoupime si za to lepsiho hrace nez je on, jen treba o level nebo dva horsich 4 nebo 5 hracu, ktere si muzem dovolit uz ted i bez prodeju. Pokud nebudem donuceni jeho pomalu koncici smlouvou k prodeji, neprodal bych ho.

Reagovat
smazaný uživatel

zrazu nikomu netreba nase prachy bodaj by jeblo vsetkych tych arabov a rusakov co nam kazia ksefty

Reagovat
Zaschrona

Predevsim nova TV smlouva se Sky a BT.

Reagovat
Hokaido

Ale taky byste byli hlupáci, kdybyste drželi hráče, kterej má očividně navíc, než Everton a chce mermomocí odejít. Navíc United by i tak nabízeli pálku a jsou tragičtí ve vyjednávání, takže je ještě podojíte.

Reagovat
Zaschrona

Proc hlupaci? Stonese jsme vloni drzeli a letos pravdepodobne muzem zas dostat minimalne tolik, co vloni od Chelsea, byl-li by na nasi strane zajem ho prodat, coz podle me neni, naopak. Jsem zastancem nazoru, ze kdyz hrac podepise smlouvu s klubem, tak si pak muze brecet jak chce, ale plne o nem ma rozhodovat klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Načo by tam Lukaku chodil? Nemá jeden rozumný dôvod. Pod Gaalom je to cirkus, pod Mourinha druhykrát nepôjde.

Reagovat
EXoRcIsT

ale prečo by napr. Kane chodil do United keď v Tottenhame má všetko čo potrebuje alebo Lukaku nemá dôvod ísť k LVG alebo Mourinhovi keď sa oňho určite budú zaujímať kluby v lepšom stave

Reagovat
jk

Fakt mě nepřestane překvapovat, kolik fans MU si fakt myslelo, že ukážou na Kanea a on přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takým prestupom už odzvonilo.

Reagovat
kiwwi

ze vas to este nepreslo

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež sa čudujem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kebyze LVG nieje zmrd, dostal by nas do top4 a keby sme hrali atraktivnejsi futbal tak verim tomu ze by to tak stale bolo. Ale nieje...stale ma ale United perspektivu byt jeden z najlepsich klubov v europe(in Jose we trust ) co Spurs az tak nie.

Reagovat
Error

Wonder goal

Reagovat
smazaný uživatel

anglicania to bezne pouzivaju ten vyraz a gol to bol uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

uz vidim ako Lukaku nahopka za MOurinhom ak tam nakoniec skonci

Reagovat
Zaschrona

Romelu Lukaku has revealed José Mourinho was the first person to wish him luck when he signed permanently for Everton and denied the former Chelsea manager was responsible for his Stamford Bridge exit.

http://www.theguardian.com/sport/2015/dec/25/romelu-lukaku-jose-mourinho-everton-chelsea

Reagovat
Coutinho10

tak snad zejtra v losu do Wembley pro Watford idealne CP

Reagovat
smazaný uživatel

Tottemham super. Posledných 10 minút bola Villa lepšia, mala 2 obrovské šance, našťastie to tam nepadlo a zaslúžené tri body. Už po 1. polčase mohlo byť hotovo, keby nemal Guzan obrovské šťastie pri gólovke Lamelu a Kane lepšie nastavené mieridlá na začiatku zápasu.

Každopádne celkom dobre od nás, ale ťažko sa to hodnotí pri súčasnej Ville. Rose a Walker výborne na krajoch obrany, rovnako Lamela výborne pracoval smerom dopredu aj dozadu. Dembele a Alli dnes niekedy zbytočne dlho držali loptu.

3 body doma, tlak sa preniesol na Leicester, Arsenal aj City. Pretočenie zostavy sa Pochemu vyplatilo výsledkom, uvidíme čo vo štvrtok. Ja osobne by som tam postavil to najlepšie čo máme a hral by som to na víťazstvo pre divákov.

Reagovat
Usty

Na Arsenal a City? Ti mají problém sami se sebou i bez toho, aby jejich okolí vítězilo...

Reagovat
Dawon

#mufc have failed to win 21 of the last 34 games in all competitions [squawka]

...snad jen...wow

Reagovat
fff

Furt lepsie jak za Moyesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EXoRcIsT

katastrofa a delude povie že jeho systém funguje tak si nechcem ani predstaviť čo by bolo keby nefungoval

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

ja uz tomu rozumiem...vedenie je dohodnute s Mourinhom, ale boja sa reakcie od fanusikov (predsa len Mourinho bol vzdy vnimany ako rival), tak hrame toto, aby sme si toho Mourinha zacali sami pytat a vedenie malo ciste svedomie

Reagovat
fff

V tom pripade je to naozaj dlhodoba strategia .

Reagovat
Lacko_Boh

projekt ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Inspirovaný Liverpoolem.

Reagovat
smazaný uživatel

...a to všetko nakoniec bude dobré na to, že sami budete plakať za Van Gaalovou érou.

Reagovat
vladis271

*vnimany ako kokot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne saskovia.

Reagovat
Salfovic

Tragikomické vystoupení anglických velkoklubů zdárně pokračuje

A tihle zoufalci by chtěli mít jistou účast v LM

Doufám, že na ,,bedně´´ skončí Leicester, Tottenham a WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To si snad dělá prdel, jak moh tu Martialovu branku uznat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Vždyť je to magor, si vymyslel vlastní pravidla

Reagovat
Dawon

tak vzhledem k tomu, ze Payet mel byt 5 minut pred svojim primakem venku za 2. zlutou, tak je to ve finale asi celkem fuk...Atkinson je proste pica

Reagovat
J0EL

jj, je to presne to iste.

Reagovat
Dawon

takze nevylouceni hrace, ktery dal chvili potom gol, je mensi chyba, nez uznani sporenho golu? a tuhle stupnici zavaznosti chyb rozhodci vymyslel kdo?

Reagovat
J0EL

Evidentne ty.

Reagovat
Dawon

Oukej

Reagovat
C-M@ster

Co tam má být? Faul na gólmana?

https://streamable.com/zcfd

Teď jsem došel a mám jen tento záběr.

Reagovat
fantomas

Jednoznačně faul na golmana.

Reagovat
fantomas

https://vine.co/v/iwZnbbEWM5A - vyloženě do něho zajel.

Reagovat
r.mrazik

Zajel??

Reagovat
fantomas

Jj, když se zaměříš na poslední okamžik, tak si ještě dal záležet, aby ho odstavil. Faul jak bota.

Reagovat
r.mrazik

Ne

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

jak ho odjebal

Reagovat
Busby babes

a co presne tam mel piskat. faul na golmana? Proc? Basti tam sel na ten mic, ten ho preletel a srazil se s golmanem o kterem nevedel. byt to na pulce, tak si neceho takoveho ani nevsimnes.

Reagovat
fantomas

To snad nemyslíš vážně

Reagovat
fantomas

Když si vezmu, jaký všechny minimální kontakty s golmanem se pískají, když si de pro vysokej balon, a pak do něho takhle Basti naběhne (že ho neviděl je fakt irelevantní), znemožní mu zakročit, a nic se nepíská... fakt k smíchu.

Reagovat
Busby babes

celkem i myslim vazne. nikde v pravidlech nenajdes cokoliv o nejake specialni ochrane golmana kdekoliv na hristi. Male vapno neni hokejove brankoviste.

Reagovat
Hokaido

Já mám teda za to, že takový pravidlo je.

Reagovat
Busby babes

fajn, kdyz ho najdes, uznam ze se pletu. nebylo by to prvne ani naposled.

Reagovat
fenixLFC

jedine co tam je je: It is an offence to restrict the movement of the goalkeeper by unfairly impeding him, e.g. at the taking of a corner kick

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fantomas

No, a Schweini snad neomezil golmana v pohybu tim, že do něho vběhl?

Reagovat
Busby babes

kdyz se dva hraci nezavinene srazi, tak to snad neni pokazdy faul, ne?

Reagovat
fantomas

Tak tohle je snad vztah hráč - golman, kterej je specifickej. U hráč - hráč v první řadě ani nemáš zmíněno nic o "restrict movement".

Reagovat
fenixLFC

lenze je to zabranenie hry brankarovi, umysel v tom nema co robit. aj ked sa snazi hrac hrat loptu a trafi protihraca tak je to faul aj ked to nebol umysel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

I kdyby to nebylo daný formálně, tak snad vidíš, že v praxi sou golmani chráněni maximálně, co to jde. A v poslední době se to ještě zpřísnilo. Problém je, že Atkinson absolutně postrádá cit no.

Reagovat
Busby babes

no me ta praxe prave celkem stve. uz jsem to tu parkrat psal, v pravidlech to podle me neni, tak to ti rozhodci nemaj piskat. ale stejne to delaj.

Reagovat
fantomas

Štve to každýho, ale snad pokud máš něco zaběhlý, tak jen tak zničehonic nemůžeš začít mhouřit oči. Kór v Británii, kde stále jedou podle zvykovýho práva (hehe).

Reagovat
Busby babes

fajn, stejne tak jsme se tu bavili o Matovi a jeho cerveny... tu druhou zlutou by mu dal asi jenom Dean a nikdo jinej... a i tak tu byla vetsina prispevku ve smyslu: konecne to nekdo pisknul tak jak je to v pravidlech...

Reagovat
Busby babes

to ze neco delaj vsichni proste neznamena, ze to je dobre.

Reagovat
fantomas

No, na druhou stranu konkrétně pro takový srážky je zas precedens trochu jinej. A zatimco souhlasim s omezenim ochrany ve vzduchu, tohle by se trestat normálně mělo, protoež Adrián kvůli tomu prostě nemohl dělat svou práci. A nezájem, jestl iv tom byl úmysl nebo ne.

Reagovat
vitasrp

Srazil brankáře v malém vápně, to je takřka stoprocentní faul.

Reagovat
Busby babes

100 % to je, protoze to rozhodci vetsinou alibisticky piskaj i kdyz k tomu neni duvod. teda pokud Hokaido nenajde to pravidlo.

Kdyby to pisknul, tak asi nereknu pul slova. ze to pustil. nestastna srazka dvou hracu. nebyl v tom umysl, bastiho rozhodil ten bek WHU.

Reagovat
Hokaido

Asi to pravidlo fakt neexistuje, samotnýho mě to překvapilo.

Reagovat
r.mrazik

Tak tohle jako faul bych teda nepiskal i kdyby to bylo proti nam..zadny umysl v tom nebyl,schvalne mu nijak nebranil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vitasrp

Faul vůbec nemusí být úmyslnej, čili je ten argument absolutně irelevantní. Řekl bych, že je to docela jednoznačný bránění ve hře, já bych teda vůbec nic neřešil.

Nicméně bych se vsadil, že si sudí týhle situace vůbec nevšiml, kdybych neměl k dispozici opakovačky, tak bych taky nevěděl, že tam Schweinsteiger brankáře srazil.

Reagovat
fantomas

Reagovat
r.mrazik

Nemusí...ale já píšu o této situaci a ne obecně

Bránění ve hře to není...

Reagovat
fantomas

Jo tak není

Reagovat
r.mrazik

nebuď zas afektovanej

Reagovat
vitasrp

To je pravda, poněvadž brankáři nikterak v pohybu nezamezil.

Reagovat
r.mrazik

porad tam vidim nejdriv kontakt toho obrance,kterej se snazi zabranit schweinemu v pohybu a pak teprve kontakt schweine s brankerem...

ja bych zrovna tohle fakt nepiskal...to je vse...a zadnou kauzu bych z toho taky nedelal

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem pisknout uz daleko mensi doteky jako fauly na brankare. Navic z toho zaberu je uplne jasne, ze vystrcil preel schvalne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je parádny víkend. Tottenham 3 body, Bournemouth záchrana, Watford postup, City bod z tragického Norwichu a WHU s United jeden nechcený zápas navyše (budem si môcť pozrieť zápas cez týždeň).

Reagovat
habinity

Buduci utorok bude odveta? Po EL?

Reagovat
smazaný uživatel

netuším fakt...

Reagovat
vladis271

*vnimany ako kokot

Reagovat
vladis271

*vnimany ako kokot

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

sa začni chovat jinak a zmeni sa to

Reagovat
kiwwi

Reagovat
FUnk

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Jazdec

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Diego2

Reagovat
kiwwi

"Van Gaal: "I think Fellaini played a good match again. That [the reaction to his sub] was disappointing. That was the only moment.""

restartujte ho niekto lebo sa chudak zacyklil

Reagovat
EXoRcIsT

podľa mňa mu začína starecká demencia a to bez srandy

Reagovat
Whitemedia

Ševci goooool

Reagovat
andrew96

A zrovna Veselka

Reagovat
M0rb1D4S

Ti největší tragédi mezi všema

Reagovat
Whitemedia

a to víš že jo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Třinec už musí met slusny komplex..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
wild

Reagovat
Miguel19

Neskutečná tlačenka...

Reagovat
andrew96

Ale hovno.

Reagovat
Miguel19

Klíčový okamžik zápasu/série po jasným faulu.

A špína Veselý se ani nepřizná.

Reagovat
Whitemedia

Tak přeci nebude dělat práci za rozhodčí, je jich tam dost, aby si všimli..

Ondřeeeej Veselý

Reagovat
andrew96

Veselka se po tom zákroku podíval na sudího a ten kývl, ať hraje dál, takže to asi vyhodnotil tak, že tomu Doudera přidal, tak proč by se přiznával? Navíc to snižující gól, 3nec po něm pořád vedl, neměl se pak Svačina hloupě vyloučit a hvězda LA Kings měla lépe plnit své defenzivní povinnosti no.

Reagovat
Whitemedia

Jojo, hvězda LA Kings, oblíbené to téma komentátorů, kolikrát jen jsem o tomhle neskutečném příběhu v téhle sérii slyšel..

Reagovat
andrew96

Když jsem ho prvně zahlédl, tak jsem si myslel, že je to hvězda z Chánova. Když pak Zamazal řekl že hrál NHL, to byla dobrá facka.

Ale Zamazal s Moravcem jsou dobří, svědčí jim to spolu.

Reagovat
Whitemedia

Mě spíš dnes zaujal ten borec ve studiu, který si teda nechal narůst solidní roští na bradě, to by mu měl někdo z vedení TV zakázat

Reagovat
Miguel19

To víš, play off

Reagovat
andrew96

Hipster Hölzel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jj přidal

No to bylo taky hodně vtipný. Jak Svačinovi napálil 2+10 a Ondráčkovi nebo jak se jmenuje za mnohem hroší zákrok krosčekem do hlavy 2 minuty..

Reagovat
Whitemedia

Šmejdi podplacení

Reagovat
andrew96

Já si nemyslím, že tomu přidal, ale sudí si to asi myslel. Nebo se slitoval nad Veselým. No a od Ondráčka to byla prasárna, za to měl dostat víc.

Sudí v zápase chybovali a přidali spíš nám, ale Oceláři si to prohráli především sami.

Reagovat
Miguel19

Jj Třinec je v hrozných sračkách. Vůbec nechápu ty jejich příchody typu Tybor, Svačina, Stehlík (to je neskutečnej tragéd mimochodem )..

Ale teda co musím říct, tak z Holíka je pan hokejista. Neskutečný výkony

Jinak já byl nasranej, protože jsem potřeboval výhru Třince kvůli dlouhodobýmu tiketu..

Reagovat
andrew96

Nechápu, jak tak mohl Třinec letos dopadnout. Tam je všechno připraveno k úspěchu a přijde sezona jako je tahle. Mně se třeba Tybor líbil, Svačina je hráč, který střídá lepší s horším. Bylo ale krásně vidět, že nejlépe za ně hráli hráči z Havířova (Kanko, Pechanec), tj. hráči, kteří tam přes sezonu skoro nebyli. Plus teda Dravec s Kopeckým a náš Nosek za ty góly.

Holasovi přispěl příchod Bukyho, to byl nejlepší příchod od Čajdova návratu. Přísnější měřítko snese ještě Vlach, Čachotský, zbytek nevím. Já nejsem fanoušek Rosťovy taktiky, mám ho rád, ale jestli je on a vedení spokojen s hrou, jakou mužstvo předvádí, tak bych byl raději, aby odešel, protože někdy se na to fakt nedá dívat a nedivím se, že je Zlín jeden z nejneoblíbenějších týmů v ELH.

Reagovat
Kowe

Otázka co chceš, pokud by hrál Zlín se současným rozpočtem a týmem něco víc ofenzivního, tak se titul nikdy neudělá. Mě se naopak ta politika odchovanců a hraní toho, na co ten tým fakt má líbí, rozhodně daleko víc než to co předvádí Třinec.

Reagovat
andrew96

Já jsem rád, že vsází na mladé, ale věřím, ze by s nima mohli hrát ofenzivnější hokej. A titul se udělal ještě se starou gardou, tam ta taktika byla pochopitelná.

Reagovat
Kowe

Kdo na ten ofenzivnější hokej ale má z mladých mimo Holíka a Vlacha (pokud vůbec jde počítat do mladších on) ?

Reagovat
andrew96

To se právě neví, když to ještě nevyzkoušeli. Proto bych se nebránil tomu, kdyby se třeba 5 chlapů přivedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tybor je zly?

Reagovat
Godwinson

Dlouho jsem takovou neviděl. Ovcomrdi si to holt o čtyři zápasy prodloužili, no ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

gotze za 31,5? berieme

Reagovat
fff

Co kto kde ako?

Reagovat
Maresma

Mario Götze was asked by a Sky reporter in Germany if there has been any contact with #LFC. Götze replied - "You should ask Jurgen."

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

klasicke drby z nejakých pofidernych dennikov ze za 31,5 by ho predali a ze sa zaujima aj juve a chelsea, pricom vdaka kloppovi sme v pole position plus to vyjadrenie co dal maresma...klasika

Reagovat
fff

Co som prave cital, tak ten nas zaujem tam naozaj je. No uvidime, odkeyd sme ziskali Kloppa, mozne je ... nie vsetko, ale ovela viac nez predtym

Reagovat
fenixLFC

ako jasne, ale u nas som si zvykol neverit takymto spravam

Reagovat
smazaný uživatel

toho berete za 31i na rocni hostovacku

Reagovat
smazaný uživatel

všemi šedesátidevíti!

Reagovat
smazaný uživatel

ale on k vám ani jedním hm

Reagovat
fff

Presne, tak isto ako Klopp.

Reagovat
Maresma

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju.

Reagovat
cristiano.K.

1. Lišky

2. slepice

3. LFC

4. WHU

až skončí sezona takhle, bude ještě škemrat,aby mohl k nám

Reagovat
FUnk

ktera sezona to bude?

Reagovat
smazaný uživatel

přece příští

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/theunitedmanc/status/709100063113531392

Puste tohle nekdo LVG, at se na to kouka kazdej den.

Reagovat
Dawon

at si nic nepousti, zabali to a jde si uzivat duchod to prospeje asi vsem zucastnenym stranam

Reagovat
smazaný uživatel

K příležitosti toho, že Vardy s Kanem jsou teď na děleném prvním místě střelců PL...

http://imgur.com/0cROsUq

Sestava Foxes proti Barnsley, 1.4.2013, prohra 2:0.

Reagovat
Hokaido

A v útoku nějaký Wooder.

Reagovat
smazaný uživatel

na lavičce takový útok a on tam jebne nějaké dřevo a nugety

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan Ibrahimovic: "If they can replace the Eiffel Tower with a statue of myself then I will stay [at PSG - Paris Saint-Germain], I promise!"

Reagovat
smazaný uživatel

Jose ho uz nalakal do United, len teraz neviem fakt, ake mat z toho pocity

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dúfam, že fakt príde. Určite by nám pomohol, on by nevyhorel ako Falcao, to som si istý.

Reagovat
Tomanatura

Uplne skvele. Zlatan je vitez, takove hrace potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl taky mě to napadlo podle mě to bude level up zlatan mourek ještě toho Daridu k nám

Reagovat
cristiano.K.

budete mít dva faktory na rozjebáni kabiny, 2>1

Reagovat
Usty

To by byla velká jeba

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Busby babes

Dneska jsem byl na Charlton vs Boro... to byl ulet. Fans hostu porad vyvolavali Karanku a meli transparenty jako Aitor forever a tak a fans domacich zas delali bordel a protestovali proti vedeni. Zapas zacal vlastne az v pate minute, protoze hned po uvodnim hvizdu zasypali plochu nafukovacima micema. V polocase pak vetsina domacich odesla ven pred stadion ke vstupu pro vedeni a tam byli celej druhej polocas (takze nevideli ty dva goly Charltonu).

A Boro vypadalo, ze oni jsou predposledni v tabulce. Ale aspon jsem nazivo videl legendu vsech FM v nizsich soutezich, Davida Nugenta. Sedel jsem vedle nejakyho clena realizacniho tymu Boro a on tam za nim chodil kecat. Sympatak.

Reagovat
Whitemedia

Ty si umíš vybrat utkání, jsem zrovna koukal na report a musela to být sranda pro nezaujatého fanouška

Reagovat
Busby babes

prvni pule strasna. v druhe uz to pripominalo souboj druheho s predposlednim... jen jaksi opacne. takze nakonec docela dobry. jen hrozna kosa. A Kalas jen na lavicce. Pritom Nsue byl strasnej. On teda umi poslat dobrej balo do 16ky, ale dozadu byl uplne desnej.

Jinak vyber... no ono na vyber moc nebylo, jeste ze jsem nesehnal listky na West Ham s Watfordem, to by mi presunuli a byl bych v haji.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Arsenal? Co jsem koukal, tak tam bylo spoustu volných míst

Reagovat
Busby babes

no v te dobe meli planovanou jen tu ligu a to bylo moc drahy, tolik jsem za zapas tymu, kterymu nefandim davat nechtel. navic bez clenstvi bych se k tomu stejne nedostal. a ze budou hrat FA tenhle vikend bylo jasny pozdeji a to uz jsem mel koupenej listek na tenhle zapas.

Reagovat
Hokaido

Kolik stojí lístek na Champ?

Reagovat
Busby babes

tady chteli 22 liber.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zda se ti to hodne nebo malo?

Reagovat
smazaný uživatel

Poměrně hodně.

Reagovat
Busby babes

v zasade polovicni cena oproti PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný Zdá se mi to teda sakra drahý, když musí člověk platit 22 liber na předposlední tým druhý Anglický ligy.

Reagovat
Busby babes

asi dela svoje i to, ze to je v Londyne. vsechno drahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi hlavně vůbec nedošlo, že je Charlton v Londýně..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je věc, které se trochu bojim, že si člověk koupí lístek a pak mu tam mrdnou FA Cup

Reagovat
Trand

To se mi přesně stalo.

Reagovat
vitasrp

Stačí si pohlídat termíny, kdy se ten FA Cup hraje, tradičně jde o jeden víkend v březnu a jeden v dubnu.

Reagovat
smazaný uživatel

A co když se tam jebne opakovaný zápas? nebo ten je vždycky v týdnu?

Reagovat
vitasrp

Opakované zápasy se hrají takřka výhradně v týdnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Counter by ti vysvětlil, že přesně z toho důvodu se termíny zápasů nepřesouvají.

Reagovat
Busby babes

jo a po prvnim golu asi 4 fanousci vbehli na hriste. taky dobry.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, fakt stesti na vyber zapasu.

Reagovat
Busby babes

jako ja se celkem bavil. Stadion peknej, kousek od Greenwiche kde jsem bydlel, takze pohoda. a zapas nakonec zabavnej. Navic jsem pred zapasem videl i vypadnuti Arsenalu a 15 minut nasi bidy v polocase.

Reagovat
Zaschrona

Zrejme fajn vylet. A lupen jsi taky musel, tipuju, kupovat nejak pres membership?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na zoufalce z přeboru snad seženeš lístek i bez membershipu

Reagovat
Busby babes

nene, normalne volnej prodej po netu na jejich strankach. snad jen registrace za kterou nic nechtej. byla obsazena tak polovina kapacity, takze spousta volnejch mist. ale mozna je to tim, jak bojujou proti jejich vedeni. to netusim o co presne tam jde.

Reagovat
Zaschrona

aha, diky... tady holt jsou radi za kazdeho cloveka, co prijde, nevybiraj si

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý výsledok pre Charlton. Dúfam, že sa zachránia. Rád by som ich raz znova videl v PL, momentálne na tom nie sú dobre, ale sympatický klub a útulný štadión. Závidím účasť

Reagovat
smazaný uživatel

super zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
SaianSupaCrew

Chlapi, má smysl hrát ty Lišky zítra?

bit.ly/1QWsIK1

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som povedal že nie.

Reagovat
bbbauch

Po sto letech jsem dnes poslal neco na bet365, mas nejaky tipy? Ja jsem dneska zkusil Ighalo gol za kurz 3.5 a Kanea na prvni gol za 4, nejak me to zacina chytat zas

Reagovat
smazaný uživatel

Na zajtra som ešte nepozeral. Ale tí strelci parádne trefy

Reagovat
SaianSupaCrew

Díky, chtěl jsem to slyšet i od někoho jiného.

Reagovat
nani92

Takze sme dnes este nevypadli..dobry tyzden

Reagovat
Busby babes

neboj, pristi tyden uz nekde vypadnem...

Reagovat
Busby babes

Match of the Day ‏@BBCMOTD 2m2 minutes ago

.@AdleneGUEDIOURA is clocking this shot at 124km/h.

Wouldn't want to get in the way of that! #motd

Reagovat
Ligter

Do prdele, až teď na to koukám.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Bayern +

OT: Ako najlepšie zvládnuť rozchod? Alkoholom viete, že to u mňa nepôjde, tak dajte nejaké nápady...

Reagovat
FUnk

najit nahradu

Reagovat
FUnk

ne na randeni

Reagovat
Swarley

wow, no tak zeptat se tady, tohle má náběh na legendární diskuzi...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

udelat vsechny ty veci, ktery ve vztahu z nejakyho duvodu nedelas a pak sup do dalsiho a zacit psat novej seznam

Reagovat
Swarley

pěkná shoda

Reagovat
smazaný uživatel

mě tam u vás naočkovali(jou)

Reagovat
Swarley

svoboduuuuu!

Reagovat
Swarley

popřemýšlej nad tím, co jsi v té době toho vztahu chtěl vždycky dělat...ty momenty, kdy tě sralo, že jsi za ní musel jet, protože bylo v plánu něco zajímavějšího...teď na to máš čas i prachy...

a je jedno jestli je to jiná slečna, sport nebo rybičky...třeba v mém případě to nebylo nutně v tomhle pořadí...

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, proč to tu řešíš.. to zaprvé

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
cristiano.K.

zoufalá situace a hlavně u kámošů víš co ti řeknou

Reagovat
smazaný uživatel

u kámošů...

Reagovat
smazaný uživatel

už se to dávno řešilo, hledej

http://efsearch.owny.cz/?a=&s=rozchod&f=&t=&o=n

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsi jak ty šupáci, co na každou debatu v hospodě vytahují smartphony a hledají odpovědi na netu

Reagovat
smazaný uživatel

ne, já na debatu na eurofotbalu hledám odpověď na eurofobalu

Reagovat
Usty

to je víc než google

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Bros before hoes.

A věnuj čas sobě, choď cvičit, běhat, zvedni si sebevědomí maličkostma... Anebo začni dovádět ale to stejně nikdy nevydrží dlouho...

Reagovat
Godwinson

Hlavně neskákej pod vlak. Zpoždění pak akorát sere lidi

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

už vůbec ne pod metro, prosím. Když už, tak pozdě večer aspoň

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
CubONE

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
ZB 07

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

vybíjaj si zlosť na internetových diskusiách ty kurvo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

(Ale na anonymních, ne tady.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
ZB 07

Reagovat
SunFells

Zbývají drogy.

Reagovat
j_mrazik

Rozešla se ona s tebou nebo ty s ní?

Reagovat
Bayern +

Ona, ale tak dôvody tam boli, no...

Reagovat
fff

Tak zalezi aj ako dlho ste boli spolu, dovody rozxhodu a tak.

Reagovat
cristiano.K.

když o něčem takovém napíšeš na EF, tak to bylo určitě déle než půl roku

Reagovat
Lacko_Boh

dôležita je intenzita

Reagovat
Bayern +

Dva roky...

Reagovat
Miguel19

Anča Dlaňovka

Reagovat
Free_player

tedka musíš klátit všechno co jen jde a až tě to přestane bavit tak si nabrkni novou a 2x tak lepší

Reagovat
Kowe

Volej ji tak třikrát denně, že to chceš dát zpátky dohromady. Ona to vyřeší za tebe.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
db18

Reagovat
fff

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

biblia

Reagovat
smazaný uživatel

pochop, ze je to tak lepsie

Reagovat
cristiano.K.

kup si prášky na spaní a o víkend to řeš alkoholem

Reagovat
smazaný uživatel

nemam pocit, ze by si to potreboval nejak zvladat

Reagovat
nani92

FM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
patas92

Sbal nějakou její kámošku

Reagovat
Bayern +

Tiež to vidím ako najschodnejšiu možnosť.

Reagovat
Radin

Zbav se těla :)

Reagovat
Diego2

Ja si rekl ze navstivim TOP 4 ligy, Italie a Spanelsko uz mam za sebou jeste Nemecko a Anglii a hlavne se zacit bavit , nema ti kdo nadavat ze kam jdes

Reagovat
bbbauch

Nejlepsi nakonec

Reagovat
Diego2

Atmosferou urcite ale fotbalovy vrchol uz mam za sebou v Barcelone

Reagovat
bbbauch

To nejspis jo

Reagovat
niflheim

Ten náš rozvrh zápasů včil

Reagovat
salami

tohle kolo je zatim fanta perfektní a to ještě neni konec

Reagovat
kissak

čekáš ještě nějaké překvapení?

Reagovat
smazaný uživatel

Captain Kane

Reagovat
salami

jj, řikal jsem si, že Harry strčí Kuna do kapsy, ted už mám 49 a ještě mi hraje Mahrez, Vardy, Gini a Smeichel, ne že bych si úplně přál, abych dneska nějak extra bodoval, ale je to ideální, případný zklamání ze zápasu mi vykompenzuje fanta

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak klidně Mahrez, Vardy po golu a Gini hattrick

Reagovat
salami

a v 90. ještě Kasper chytí penaltu, ideálně Cissému, ostatním bych to nepřál

Reagovat
smazaný uživatel

zúfalci z Newcastlu zase raz ukázali, že do PL nepatria

Reagovat
smazaný uživatel

titul pro Foxes

Reagovat
smazaný uživatel

Budiš, ale najkrajší moment by aj tak bol v poslednom kole poslať Newcastle do Championship. Obávam sa, že to nestihneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně to vidim: "Mauricio, tell us how do you feel after this season?" "It couldn't be better. I have always dreamt about sending Newcastle to Championship and Leicester winning the league."

Reagovat
smazaný uživatel

"Mauricio, tell us how do you feel after this season?" "It could be better, but we should fairly accept quality of the Leicester side and after 38 games congratulate them for wining the Premier League. But we push over our weight, with youngest squad finished in Chapions League and next season we will again improve."

Reagovat
smazaný uživatel

a vyjadrovať sa o Newcastlu by bolo to posledné, o čom by sa hovorilo v súvislosti s našou sezónou

Reagovat
smazaný uživatel

" najkrajší moment by aj tak bol v poslednom kole poslať Newcastle do Championship"

to je dost smutný highlight sezony", ale tak, když máš laťku ještě niž než umístění Newcastlu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

To je môj highlight sezóny, s ktorým by som bol veľmi spokojný, len čo je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš ty vaše domácí prohry s NUFC fakt těžce nést

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, Newcastle prehrá všetkých 18 away zápasov a len na WHL 3 sezónu po sebe uhaluzí tri body. Navyše fandím Sunderlandu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kissak

myslel jsem si, že nejtragičtější fanoušky mají právě Magpies, ale koukám že fanoušci Slepic jsou ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

ved som napisal pravdu, co je na mojom komente tragicke?

Reagovat
kissak

Jen to, že už je to trapný zde číst o tom abychom spadli do druhý ligy a zajímavý na tom je, že to stále čtu od fanoušků Spurs

Magpies bohužel měli smůlu, že v posledních letech nevybrali manažera, ale neschopáky. Bohužel tohle nejde na vrub samotným pánům trenérům, ale vedení. Konečně snad teď panu Cashleymu případná ztráta 96m za televizní práva otevřela oči a angažoval správného člověka jen aby už nebylo pozdě. O tom, že Cashley mohl vybrat tak či onak nemá cenu spekulovat. Pokud nás nezachrání manažer s tak zvučným jménem a nespornou kvalitou pak už nikdo. Pánové odpusťte si prosím furt ty trapný komenty je to celkem ohraná písnička.

Reagovat
smazaný uživatel

N E U V E R I T E Ľ N É

Reagovat
C-M@ster

Leicester

Dneska unavenej výkon, ale hlavní jsou 3 body.

Rozhodčí mě v závěru trochu zklamali... hlavní se kouká na hodinky a naznačuje, že k těm třem minutám přidá to, co se prozdržovalo při házení autu.... a nepřidal nic. Pomezní špatně ukáže roh (míč nebyl celým objemem za čárou) a aby to zakryl, tak míč posune... Vocas.

Reagovat
Mastný Chobot

Strely 10-13, na bránu 1-2. Jedna strela na bránu a 3 góly. Pekne, Leicester, ale asi aj Newcastle celkom dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

1 strela a tri góly je majstrovska fazóna

Reagovat
Usty

Reagovat
icemike

Lord bendtner style

Reagovat
Mastný Chobot

3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle nepředvedl dopředu nic. Snad jen trochu líp držel míč. MOTM byl dal celou obranou čtverku Leicesteru s Kantarem. Dneska totální jistota všichni. Fuchs úžasný, Morgan s Huthem spolehliví a Simpson standard. Kantare je všude a všude bojuje jak lev. Jo, a Colback kdyby hrál v lepším načaftu s lepšími spoluhráči, tak by z něj byl parádní player. Druhý Scholes ne, ale aspoň poloviční Chtěl bych ho do týmu. Nikdy nic nevypustí, skvělý týmový hráč-

Reagovat
kissak

aha, tak to jsme asi koukali oba na jinej zápas

Já jsem včera viděl, že Lester také nic nepředvedl, ale poctivěji pracoval a pak se opravdu krásně, ale náhodně trefilo to dřevo

Reagovat
smazaný uživatel

oni nemuseli předvést nic světoborného. přesně tak třeba hraje doma Arsenal nebo City. Pokud je tým neprověří, tak hrají na půl plynu a stačí jim většinou výhra 2:0 třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester vůbec nic nepředvedl. Newcastle ale ve slušnym srabu a koncový hráč Sissoko se dnes opět předvedl. Každopádně jestli nás nezachrání Rafa, tak by to nedokázal nikdo. Ta změna organizace hry za 3 dny co je u týmu je markantní. Příští neděli zápas o všechno a po dnešku můžeme být optimističtí

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester nepotřeboval předvést nic, protože jste ho ani náznakem neohrozili. Kdyby jste srovnali, přidali by, tady dneska hráli se zataženou brzdou a přesto to v pohodě uhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle byl sice dobře připravenej, ale taky mi přišlo, že tak trochu zapomněli na ofenzivu, když se to tak vezme, tak do konce zápasu hru znatelně neotevřeli, drželi se pořád svýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
biznizmen

Lester nemusel nic předvádět, protože jsme nepředvedli nic my. Na stopera se musí vrátit Mbemba, Lascelles ještě musí sbírat zkušenosti. Shelvey dnes nic krom bojovnosti. Townsend byl úplně v lese vyjma jednoho centru. Nevím na co se přivedl Doumbia, když dostane 5 min na konci zápasu, v klidu tam mohl jít v 70. minutě, Mitrovic byl už vyčerpaný. Posun tam vidět je, ale jen bojovností to prostě nezachráníme. Příští týden to zkrátka musí být za 3 body, jinak už si můžeme začít tipovat, kdo všechno se bude v létě společně s Rafou pakovat...

Reagovat
kissak

naprostej souhlas. Okamžitá reakce střídání na vývoj zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, že Leicester zápasy kde se jim nedaří zvládá, i když s bojem o titul nemá žádné zkušenosti, ale mužstvu jako Arsenal se rok co rok na konci sezóny rozklepou kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoducho sú lepší a majú pravdepodobne lepšieho trénera, ktorý neplače a nerozpráva sa so 4. rozhodcom celý zápas.

Reagovat
Nikikrew

Ano a preto sme ich porazili ako jediny v lige ....

Reagovat
Mimalu

a následně poztráceli body s kdekým...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

no áno, to sú 2 zápasy, ale odohralo sa ich už 29, respektíve 30

Reagovat
Nikikrew

A preto su ako celkovo lepsi hej?

Reagovat
smazaný uživatel

no veď sa pozri na tabuľku, asi teda hej

Reagovat
Nikikrew

Rozumies slovicku celkovo?

Ja Leicestru velmi fandim a dufam ze to vyhraju oni (ak sa z nasej strany nestane zazrak). Kazdopadne takato sezona, kde vacsina favoritov zlyhava sa stane raz za 10-15 rokov. Mam pocit ze buducu sezonu budu hrat max do 7-8 miesta a vysoko vidim Liverpool a City. Tvrdit ale ze to zvladaju je celkom odvazne, nakolko 2 polcas ich Newcastle celkom tlacil a nevsimol som si ich nejake sance po prestavke. Samozrejme ze taketo vybojovane zapasy a hlavne 3 body su velmi cenne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem sa tu s tebou naťahovať o slovíčka. Po necelých 30 kolách môžeme pomaly bilancovať. Neberiem do úvahy budúcu sezónu, to teraz nemá zmysel. Leicester je prvý, zvláda v pohode zápasy, kedy nie je lepším tímom. Vyhráva zápasy ak je favorit, ak hrá vonku alebo ak nastúpi proti City vonku. Je konzistentný, a to nie len od augusta, ale už asi rok. Posily zapadli dokonale, tréner vie, čo chce hrať a nesťažuje sa každú chvíľu. Áno, Leicester je celkovo lepší.

Reagovat
C-M@ster

Ty se fakt chceš vychvalovat výhrou proti desíti, když proti jedenácti jste se absolutně nechytali?

Jasně, výhra jako výhra 3 body za to jsou. Nicméně z takového zápasu snad nemůžeš vyvozovat, že jste lepší?

Taková Sparta kdyby hrála s Barcelonou a té se vykartovali třeba 4 hráči, tak by je pak taky porazila, nicméně dávalo by to pak sparťanům právo říkat, že jsou lepší tým než Barca? si ne, co?

Reagovat
Nikikrew

"absulutne sme sa nechytali ked sme boli 11-ti? Vazne, videl si prvy polcas ty typelo. Pokial si pamatam tak mali az jednu sancu Vardyho a my sme mali o cose menej viac.

Ten koment som myslel celkovo, nie tuto sezonu ale ok.

Reagovat
Nikikrew

plus teda ta penalta, ktora bola diskutabilna

Reagovat
fenixLFC

oni mali tri sance, kante alebo kto to tam mal strelu ktora skoro skoncila golom. vy ste nemali ani prd

Reagovat
Nikikrew

Co to meles , ved oni dali gol iba z penalty.

Reagovat
fenixLFC

tak si pozri highlighty ked si to nepamatas. v prvom polcase mali vardyho sancu ked to cech chytil na ciare, kanteho lob ktory tak tak vytesnal a penaltu. vy ste mali 0 striel na branu pokial si dobre pamatam, maximalne jednu

Reagovat
Nikikrew

Ta Kanteho strela teda nebola nejaka nebezpecna, o Vardyho sance som hovoril a tak isto aj o penalte. Nie je to iba o strelach na branu omg , v plrvom polcas sme dostlai my do vylozenejsich sanci.

Neviem co tu saskujes, ja som tvrdil ze prvy polcas bol vyrovnany co sa neda povedat o druhom.

Reagovat
fenixLFC

ok, ked kanteho strela nebola nebezpecna tak vy ste boli skoro bezzubi cely zapas to ze mate drzanie lopty a obliehate vapno neznamena ze ste lepsi, obzvlast proti leicesteru ktory tak hra stale. vylozene ste nemali fakt nic a nebyt toho vylucenia tak by ste gol nedali, az vdaka nemu ste boli schopni dostavat sa do vylozenych sanci

Reagovat
Nikikrew

Jasne ty si jasnovidec ze vies predpovedat ze by sme gol nedali za 45 minut v plnej sile proti Leicestru

Reagovat
fenixLFC

bezne sa pouziva spojenie nedali by sme gol do rana....dovtedy ste si proste nevedeli vypracovat zhola nic, to je proste fakt, v druhom polcase uz tam boli nejake naznaky. takze ano, proti leicesteru ste sa v jedenastich na nich nechytali, ci uz v obrane alebo v utoku, v nebezpecnosti, vasu zalohu znicil sam kante. jedine v com ste boli lepsi bolo drzanie lopty tak sa uz s tym zmier

Reagovat
Hokaido

V tom prvním zápase je třeba Arsenal porazil 5:2. To byl letos snad jedinej zápas Foxes, kdy je někdo fakt přehrál...

Reagovat
C-M@ster

V tom jo... taky Arsenal měl potom ke konci roku fazónu jak hrom. Ale v roce 2016 je jednoznačně horší.

Reagovat
smazaný uživatel

ako jediny?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to všechno o mentalitě která v tom týmu je, tam snad nikdo ani neuvažuje nad tím, že by se mu mohli rozklepat kolena, prostě si za tím jdou a neohlížejí se, hrajou pořád stejně, dokonce možná s přibývajícíma kolama zrajou víc a víc. Zní to neuvěřitelně, když tam je pár hráčů který maj s něčím podobným zkušenosti (jako Huth). Velkou roli hraje podle mě to, že je média nijak extra nepronásledujou, je pro ně důležitější úpadek Arsenalu nebo to proč o titul nehrajou všichni top 6 (papírově) a mezitím Lišky všem utíkají..

Reagovat
Dominator

Cosi podobne je dolezite aj podla mna. Potrebuju sa nedostat pod tlak medii ci do akejsi prehnanej pozornosti medii/verejnosti. Azda minule, ked (iba) remizovali doma s WBA, som snad prvy-krat zachytil udiv/sok nad tym, ze neziskali tri body, ze stratili dolezite body. Oni ale potrebovali/potrebuju ist od zapasu k zapasu, "nehrat o titul", a tak by ten titul aj mohli ziskat . A vtedy aj hned na druhy den zakopol Arsenal etc. a po vikende tak boli napokon oproti konkurentom o dalsi jeden bod v pluse

Reagovat
smazaný uživatel

Na každýho to dojde, buď herní úpadek nebo nervozita o co se vlastně hraje. Teď je právě to období, kdy by se to mělo nejvíc projevit nebo ukázat jestli jsou opravdu schopní ten titul vyhrát. Na Liškách není znát ani jedno, spíš ještě jak jsem psal tak se herně možná i zlepšujou v tom smyslu, že dokážou mnohem líp diktovat hru. Do konce 8 kol, stačí 6 výher a titul je doma, pomalu tomu začínám i věřit..

Reagovat
Usty

mentalita ryba smrdí od hlavy

Reagovat
Gareth Bale 11

Nechápu, že Janmat hraje, ten je tak špatnej, že to není ani možný. Jak měl na soupeřově půlce míč, mohla se akce zabalit. A Sissoko, kdyby nenahrával a střílel, tak bych věřil, že to tam procpe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

pff, jestli vyhrajou ligu o 5 bodu tak me bude hodne srat ten nas vzajemny zapas, tam jsme je meli na lopate. ale zase nam maji co vracet z minulych let, ted je asi rada na nich no

Reagovat
Dominator

Rozumiem Ti, ale ono je to blbe tak sa na to pozerat Ak by sa takemu Arsenalu podarilo ziskat titul tesne pred Leicesterom, tak by to zase mohla byt skoda zo strany Foxes, ked vo vzajomnom zapase neboli daleko od lepsieho vysledku (cervena karta, gol inkasovany v samom zavere). Ale tak uvidime, jak to dopadne, bude to zaujimave

Reagovat
db18

Shinji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, hrál Leicester dnes tak špatně protože mu to stačilo, nebo začínají být hráči vyšťavení?

Reagovat
Hokaido

Vyšťavení asi nejsou. Ranieri sice skoro nerotuje, ale i tak tu hráči můžou mít v průměru o 500-600 minut míň, než všichni jejich konkurenti. Navíc jim pořád dává volno atd.

Spíš dali celkem rychlej gol, nebylo se kam hnát a asi poprvé se projevila ta tíha, co na nich chtě nehctě leží.

A taky se mi zdálo, že Wijnaldum byl nějak podezřele často okolo Mahréze. Pokud to byla Rafova taktika, tak to se mu povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak s tím volnem... to je přelomová myšlenka

Reagovat
nani92

Je zaciatok pracovneho tyzdna, nikomu sa vtedy nechce podavat maximalne vykony

Reagovat
C-M@ster

Na mě působili dost unaveně. S Crystal Palace by to chtělo minimálně bod a pak je repre pauza.

Reagovat
Hokaido

Life was so much better when the only thing Leicester players were on top of was Thai prostitutes.

Reagovat
Hachim Mastour

hej no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď koukám, že Foxes dali svůj jediný gól z ofsajdu. Oni ten titul fakt získají, protože zápas co zápas mají tuhle drobnou pomoc od rozhodčích v klíčových rozhodnutích. A proč ne. Nikdo nevyhraje titul, aniž by neměl štěstí v tomhle.

Reagovat
C-M@ster

http://prntscr.com/affb36

Moc mi to jako ofsajd nepřijde.

A nevšiml jsem si, že by jim s Arsenalem (přísná redka, kterou si sice rozhodčí obhájí, ale dát ji nemusel) nebo Aston Villou (vyrovnávací gól po evidentní ruce) zrovna pomáhali...

Včera jim leda pomohl tak, že zkrátil zápas o 30 sekund a čárovej zas, že špatně odmával roh v 93. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Nnnoooo, možná, že trochu je, ale ta čára by mohla být trochu dál, přijde mi, že půl prdele obráncovi musí vzhledem k jeho držení těla přečuhovat.

Reagovat
smazaný uživatel

http://pmd.foxsports.com.au/images/2016/03/15/508568_640x360.jpg

A pak tu máme neodpískanou ruku v pokutovym území.

Reagovat
kissak

bude líp

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už nevíš jak by si za ně orodoval prostě jste prohrály tak nehledej v tom nic jiného. Zkus se s tím smířit a uvidíš že život bude lepší třeba se zachráníte a příští rok jim to oplatíte nikdy nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si prosím zznovu o čem se tu bavíme a pak reaguj znovu a já ti odpovím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám problémy se čtením a až budu chtít tvojí odpověď tak to poznáš tak že za větou bude otazník pač sem se tě na nic neptal, jen slušně a vší počestnosti poukazoval na fakt že ofsajd a ruka jsou marné pokusy o slávu

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd a ruka je poukázání na to, že Leicesteru se tuhle sezonu daří mít tyhle rozhodnutí ve většině zápasech na svojí straně a i díky tomu mají náskok pět bodů na čele. O Newcastlu se tu bavíš jen ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to nebyl a ruka nastřelená u těla tak vlastně je to tak spravedlivé. Navíc štěstí musíš jít naproti a oni ušli takovou cestu, že můžou dát gol rukou i z ofsajdu ale jinak už vím jak si to myslel svým způsobem souhlasím s tebou, ale fakt je že si to zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

wow, takze Leicester ak vyhra titul tak to je vlastne kvoli rozhodcom

Reagovat
Harakan

Wow. Umíte vy vůbec číst? Kde to kurva vidíš napsaný?

Reagovat
smazaný uživatel

hej medzi riadkami do pice

Reagovat
C-M@ster

Vážně? Takováto ruka by se měla pískat?

http://gfycat.com/AdoredDiscreteBlackcrappie

Reagovat
smazaný uživatel

To není na penaltu ani kdyby tam byl Ronaldo Viděl sem o víkendu takové ruky které se nepískaly že tahle jednoznačně v pořádku

Reagovat
salami

číst umíš, i když porozumění textu je horší, ale co s tím psaním?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň nejsem rodilí čech pořád tam jsou rezervy budu na sobě pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Koeman i Carragher ve studiu to prohlásili za 100% ruku. Co jinýho bys chtěl pískat jako ruku potom? Zcela evidentně jde rukou proti míči.

Reagovat
C-M@ster

Zkus si doma udělat ten pohyb s rukou víc u těla, natoč to a hoď sem link.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já tě tu o tom fakt přesvědčovat nebudu. Pokud tě nepřesvědčí ani pozápasový rozbor ve studiu ani tenhle gif, tak to nemá žádný smysl. Ale k původnímu tématu tu hodím pro zajímavost tabulku bez chyb rozhodčích z půlky února.

https://metrouk2.files.wordpress.com/2016/02/capture25.jpg

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kissak

ty vole tu ruku jsem neviděl asi jsem byl v tu dobu kakat

Reagovat
smazaný uživatel

tieto picoviny podla tohto by teda Arsenal mal dakovat za Wengera a len nadavat rozhodcom, v podstate Arsenal ma len smolu na rozhodcov

Reagovat
Gareth Bale 11

No to je zase volovina bože.

Reagovat
r.mrazik

jasna ruka prece...jeste s ni pohne k mici

Reagovat
smazaný uživatel

Tutovej ofsajd.

Reagovat
SunFells

Super fotka

Reagovat
SunFells

A ano, pomáhají jim celou sezónu, i proti Arsenalu. Proto si to Tottenham zaslouží víc.

Reagovat
habinity

AFC Bournemouth - Manchester City info

02.04.2016 ? Stoke City - Swansea City info

02.04.2016 ? West Ham United - Crystal Palace info

02.04.2016 ? Sunderland AFC - West Bromwich Albion info

02.04.2016 ? Norwich City - Newcastle United info

02.04.2016 ? Manchester United - Everton FC info

02.04.2016 ? Liverpool FC - Tottenham Hotspur info

02.04.2016 ? Leicester City - Southampton FC info

02.04.2016 ? Aston Villa - Chelsea FC info

02.04.2016 ? Arsenal FC - Watford FC info

09.04.2016 ? Swansea City - Chelsea FC info

09.04.2016 ? West Ham United - Arsenal FC info

09.04.2016 ? Watford FC - Everton FC info

09.04.2016 ? Tottenham Hotspur - Manchester United info

09.04.2016 ? Sunderland AFC - Leicester City info

09.04.2016 ? Southampton FC - Newcastle United info

09.04.2016 ? Manchester City - West Bromwich Albion info

09.04.2016 ? Liverpool FC - Stoke City info

09.04.2016 ? Crystal Palace - Norwich City info

09.04.2016 ? Aston Villa - AFC Bournemouth info

16.04.2016 ? Norwich City - Sunderland AFC info

16.04.2016 ? Stoke City - Tottenham Hotspur info

16.04.2016 ? West Bromwich Albion - Watford FC info

16.04.2016 ? Newcastle United - Swansea City info

16.04.2016 ? Manchester United - Aston Villa info

16.04.2016 ? Leicester City - West Ham United info

16.04.2016 ? Everton FC - Southampton FC info

16.04.2016 ? Chelsea FC - Manchester City info

16.04.2016 ? Arsenal FC - Crystal Palace info

16.04.2016 ? AFC Bournemouth - Liverpool FC info

23.04.2016 ? Sunderland AFC - Arsenal FC info

23.04.2016 ? Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion info

23.04.2016 ? West Ham United - Manchester United info

23.04.2016 ? Leicester City - Swansea City info

23.04.2016 ? Norwich City - Watford FC info

23.04.2016 ? Manchester City - Stoke City info

23.04.2016 ? Liverpool FC - Newcastle United info

23.04.2016 ? Crystal Palace - Everton FC info

23.04.2016 ? Aston Villa - Southampton FC info

23.04.2016 ? AFC Bournemouth - Chelsea FC info

30.04.2016 ? West Bromwich Albion - West Ham United info

30.04.2016 ? Watford FC - Aston Villa info

30.04.2016 ? Stoke City - Sunderland AFC info

30.04.2016 ? Southampton FC - Manchester City info

30.04.2016 ? Newcastle United - Crystal Palace info

30.04.2016 ? Manchester United - Leicester City info

30.04.2016 ? Everton FC - AFC Bournemouth info

30.04.2016 ? Chelsea FC - Tottenham Hotspur info

30.04.2016 ? Arsenal FC - Norwich City info

30.04.2016 ? Swansea City - Liverpool FC info

Totenham nato nemastychto zapasov uhraju tak 6 bodov

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Fór?

Reagovat
smazaný uživatel

On cely je jeden velky for.

Reagovat
SunFells

Jsi dement?

Reagovat
vitasrp

Nebyl to ofsajd, v podání Taylora šlo o vědomé zahrání míče (nebyl pod tlakem, sám se rozhodl o odvrácení míče hlavičkou, měl čas na takové rozhodnutí, akorát to neprovedl správně), což ofsajdové postavení Vardyho zrušilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde hodně zvláštní rozdělovat tu situaci na 2 fáze a nikdy jsem to takhle vysvětlit neviděl (až ve studiu, kde teda Carra s Koemanem taky docela vrtěli hlavou při zprávě od rozhodčího, proč to není ofsajd). Chápu to a proto se nijak nehádam, ale spíš už bych to omlouval tím, že drobné ofsajdy se mají pískat ve prospěch útočícího hráče, než nějak rozdělovat situaci, která vznikla při 1 centru do vápna a obránce nedokázal odklidit míč pryč od hráče, který byl v ofsajdu.

Reagovat
vitasrp

Já to nepotřebuju omlouvat, já se řídím tím, jak jsou postavený pravidla, přičemž tahle změna vešla v platnost tuším 2 sezóny dozadu.

Jinak já nečekal na to, až to ve studiu zmíní Carragher a Koeman, ale psal jsem už o půli, že to podle mě není ofsajd kvůli tomu, že se ten centr Taylor pokusil odhlavičkovat.

http://fotbal.idnes.cz/video-ofsajd-fotbalova-pravidla-dnt-/fotbal.aspx?c=A130719_102927_fotbal_pes

Případy 6 a 7 parádně sedí na tu včerejší situaci, díky tomu si to taky pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si tam místo omluvy dosaď třeba slovo odůvodnit, když tě omluva uráží.

Ta situace je podle mě jiná tím, že je v pokutovym území, ale ok. Podle tohodle to vypadá, že jen neznám pravidla. Což neni nijak divný, spíš mě překvapuje, že je neznají ve studiu.

Reagovat
vitasrp

Neuráží, jenom uvádím, jak to doopravdy je (že nemám zájem nějakou chybu omlouvat nebo něco takového), ale v internetové diskuzi to může vyznít trochu jinak.

Reagovat
cristiano.K.

stejně je to masakr, tyhle týmy včera měli spolu bojovat o první desítku. Je to postavený na hlavu, když někdo může bojovat s těžkopadnými stopery o titul jako jsou Brown a Huth, k tomu jim sekunduje Simpson a dalšími stavebními kameny jsou Okazaki,Albrighton...... jinak včera jim stačila jedna střela na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Brown?

Reagovat
Jesse Pinkman

Wes jako Wes

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo oni to fakt urvou

Reagovat
Kenneth

Senzace je kurva blizko . Spurs to s timhle losem podle me uz nedaji.

Reagovat
Swarley

pěkně, ne a ne se z toho posrat

Reagovat
minoLFC

Leicester dúfam, že ten titul dajú, so slepicami by sa to tu potom nedalo vydržať ak by ho dali oni

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to vyhrají Kohouti, když ne my.

Reagovat
smazaný uživatel

Kubajs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a ze si s tim odpadnutim davaj na cas, co?

Reagovat
Hokaido

Možná už by jim to někdo měl říct.

Reagovat
Busby babes

aby na to nezapomneli...

vem si ten trapas, krepcis s tim poharem pro viteze LM a najednou si vzpomenes: vsak my jsme meli zacit prohravat... ups. sorry, priste..

Reagovat
Free_player

Tak za tohle ať Newcastle spadne !

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že sympatickýmu Leicesteru nechají body a arogantním Spurs je seberou? Myslím, že je za to budou mít v Anglii spíš rádi.

Reagovat
kissak

Reagovat
Wat

Reagovat
Free_player

tak doufám, že je budou mít rádi i v 2. lize ... já bych titul Leicesteru taky přál, ale zrovna, když se Spurs jednou za x let tak daří tak se znenadání objeví tým jako Leicester a proplouvá sezonou úplně v klídku - to nezvládám

Reagovat
Hokaido

Že jsou Spurs druzí je hlavně tím, že odpadla klasická špička. Loni třeba, se stejným počtem bodů, by byli po 30. kole na 5. místě...

Reagovat
smazaný uživatel

loni jsem taky nebol majorom, a terasky heej...

Reagovat
kissak

jestli to náhodou nebude tím, že jsou prostě lepší a Spurs stále něco chybí k tý dokonalosti

Reagovat
Free_player

oni prostě dokážou z těch zápasů vytěžit maximum ... v tom se od nich můžou Spurs a ostatní jen učit

Reagovat
kissak

líp bych to nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

Znenadání se objeví tým jako Leicester....jenže tak to není. Zrocna když Leicester předvádí úchvatnou jízdu za titulem, tak se Tottenhamu začalo řekněme od prosince neskutečně dařit a vystoupali tabulkou až na momentální druhé místo. Měli byste jim spíš poděkovat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kissak

co tak strašnýho provedl?

Reagovat
Free_player

nebodoval ! ... i když nehrál vůbec špatně

Reagovat
kissak

však získali stále jen o 1 bod méně než kohouti proti liškám takže až tak špatný nejsou

Reagovat
Free_player

mám takovej pocit, že zrovna pro Newcastle by ten bod letos měl cenu zlata

Reagovat
kissak

přišel Rafa a s ním přijdou i body, ale nemůžeme to chtít hned za 3 dny po nástupu a také proti "mistrovi"

Reagovat
smazaný uživatel

vznikol

Reagovat
smazaný uživatel

Useless f-cking c-nts from Newcastle... Ta banda drevakov fakt nevie byt ani raz za rok uzitocna. Nastastie buducu sezonu uz budu pekne smrdiet v champe. Neskutocne odporny tim fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju fanoušky Spurs na EF. Banda věčně nasraných komediantů

Reagovat
kissak

přesně toto jsem psal o trochu výš

Reagovat
kissak

ale docela je chápu takhle blízko titulu nebyli už hodně dlouho a když už je na dosah stojí jim v cestě nějakej Lester

Reagovat
smazaný uživatel

To není tím. Oni mají pocit, že mají nějaký bohem daný právo na to být nejlepší na světě. Je jedno jestli hrajou o titul nebo o postup do LM. Všichni soupeři by si měli vstřelit 3 vlastňáky a pak odejít do šaten.

Čest výjimkám jako Kohout-NL, Sonny a určitě jich je mnohem víc. Jen ti nejhlasitější na foru jsou fakt k popukání.

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze tomu rozumies no

Reagovat
smazaný uživatel

No ty seš těch dementů král

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

komediant je zbytecne slaby slovo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My máme zase prý jedny z nejhloupějších fanoušků v Anglii. To je pro klub mnohem horší vizitka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

ježíš na tohoto nesvéprávnýho člověka jsem tu čekali

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl prosím vyřadit Spurs z letošního ročníku PL nebo aspoň zakázat profily než skončí PL. My bychom vám ten titul i přáli slepičky, ale to co tu vyplodíte za hlody a neustále okopáváte všechny okolo to je víc než známka punku nejhorší fans ever to ani barcelonští v sekci PD nepí.ujou takový hovna jako vy a to je už co říct

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

ked toto napises ty, tak ten svet je uplne naruby

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

drevaci jste vy, nemeli jste s nima ztratit 5 bodu.

Reagovat
kissak

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Já doufám, že budou užiteční v posledním kole a získají 3 body.

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

druhy raz zajo, sleduju tě

Reagovat
bbbauch

souhrn neodehranejch zapasu mi tu chybel

Reagovat
Gareth Bale 11

Ať to klidně Leicester ukope, ten tým je sympatický a šla. Hodně lidí od nás tady nemá moc pokory, můžeme být rádi, když budeme hrát LM a ne brečet, že jsme druhý, to je hrozná volovina. Druhý místo je neskutečný z mýho pohledu, tak snad aspoň druhý budeme i na konci.

Reagovat
Cobra

Neskutečný to je. Ale když už si tak blízko prvního místa, tak to chceš prostě dotáhnout do konce. Prostě jakožto fanoušek Tottenhamu nemůžu přát titul Leicesteru, když jsme jejich přímý konkurenti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale tak je jasný, že já bych si ho přál taky, ale když někoho Lišky porazí, tak psát na ten druhý tým, jaký to jsou dřeváci atd, to mi přijde na hlavu. Chci titul, ale nemusím se chovat jak úplnej idiot.

Reagovat
Cobra

Tak to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale blít tady na straky a napsat, že ať to Liecester klidně ukope, nejsou dva protipóly. Mě Newcastle nenasral tím, že neporazil Lester, to jsme konec konců nezvládli ani my, ale i tak si přeju, aby jsme je přeskočili. Nikdo nebrečí, že jsme druzí. Nevím co je špatného na tom chtít z téhle super sezóny vytlačit maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

čít ani pysk. Treba vyhrať všetko do konca a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

tleskám to je přístup hodný mistra kdyby byli všichni jako tento fanoušek tak bych vás uznával z něho si berte příklad, aspoň jeden kdo má pokoru a užívá si prozatím 2 místo

Reagovat
Swarley

*vicemistra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

Máme hodně těžký los, ale aspoň se tak ukáže jestli na to máme a budeme dál lišky pronásledovat nebo poztrácíme body a dojdeme si aspoň pro LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele