Previews

Další články

Evropská liga - preview odvetných zápasů čtvrtfinále

Semifinalisté v Lize mistrů jsou známí a po čtvrtku se rozluští také otázka těch v Evropské lize. Blízko senzačnímu vyřazení Liverpoolu má Atalanta, která bude hájit tříbrankový náskok před vlastními fanoušky. Dobře nakročeno má čerstvý bundesligový mistr z Leverkusenu proti West Hamu. AS Řím po výhře v Miláně přivítá AC tentokráte doma, do akce půjde i Marseille proti Benfice.

Plzeň bude ve Fiorentině bojovat o semifinále Konferenční ligy. Může vyrovnat české maximum

Plzeň ve čtvrtek zabojuje o účast v semifinále Evropské konferenční ligy. Viktoria v odvetě čtvrtfinále nastoupí na stadionu Fiorentiny a po úvodní domácí bezbrankové remíze z minulého týdne má před zápasem ve Florencii stále reálnou naději na postup.

Bayern po nadějné remíze v Londýně zkusí postoupit do semifinále na domácí půdě

Mnichovský gigant byl vzhledem k aktuální formě považován v tomto dvojzápase čtvrtfinálové fáze Ligy mistrů za mírného outsidera, nicméně před týdnem v Londýně předvedl solidní výkon a nechybělo mnoho, aby si z Emirates Stadium odvezl překvapivé vítězství.

Dokáže Manchester City zopakovat loňský úspěch proti Realu Madrid?

Manchester City zvládl náročné venkovní utkání na stadionu Santiago Bernabéu se ctí a domů se vracel s vědomím, že nemusí dotahovat žádné manko. Real Madrid, nejúspěšnější klub historie Ligy mistrů, ovšem ani v Anglii nehodlá propadat skepsi a naopak věří, že na Etihad Stadium sehraje lepší partii se šťastným koncem.

Dortmund mírnil v Madridu konečnou porážku, teď potřebuje nad Atlétikem zvítězit

Možná že před týdnem tento zápas nepřipomínal ta dramata, jaká se konala v dalších třech čtvrtfinálových duelech. Ale teď může být situace diametrálně jiná. Atlétiku prostě daleko lépe vyšla první půle na domácí půdě, Dortmund každopádně aspoň snížil. A právě korigující trefa na 1:2 může mít velký vliv na to, s jakou náladou bude vstupovat německý celek do odvety.

PSG se pokusí v Katalánsku o revanš. Udrží doma Barcelona těsný náskok?

První čtvrtfinálové střetnutí Ligy mistrů nabídlo v Parku princů pět gólů a šťastněji nakonec dopadlo pro hostující Barcelonu. Ta má tak před odvetou k semifinále určitě blíže než PSG, obzvláště když druhý zápas podstoupí doma. Hrdý celek z Francie na každý pád vzkazuje, že se o šanci urvat účast mezi čtyřkou nejlepších ještě porve. Dohnat musí jednogólové manko.

LaLiga - preview 31. kola: Valencia cestuje do Pamplony

Valencia má stále naději na poháry a v dohrávce 31. kola potřebuje uspět v Pamploně, Osasuna zatím posbírala o pět bodů méně než její pondělní soupeř.

Serie A - preview 32. kola: Dvě pondělní dohrávky

Italská liga si na pondělí nachystala hned dvě dohrávky a v obou se představí pohároví zástupci. Fiorentina se doma střetne s Janovem, Atalanta pro změnu přivítá Hellas Verona.

Premier League - preview 33. kola: Chelsea hostí Everton

V dohrávce kola anglické ligy proti sobě nastoupí Chelsea a Everton. Domácí ještě mohou poskočit na šesté místo, hosté mají zcela odlišné problémy a hrozí jim sestup.

Niké liga - preview 5. kola nadstavby: Trnava může odskočit

Páté kolo nadstavby bude dohráno posledním zápasem a Trnava si v něm může pojistit druhé místo, potřebuje k tomu bodovat na půdě trápící se Podbrezové.

Liga Portugal - preview 29. kola: Na tahu je Benfica

Nejlepší týmy letošní sezony mají toto kolo za sebou a jedinou výjimkou je Benfica. Lisabonský celek bojuje s Marseille o postup do semifinále EL a dvojzápas si proloží ligovým utkáním proti Moreirense.

Eredivisie - preview 30. kola: Ajax proti silnému Twente

Feyenoord cestuje do Sittardu a potřebuje vyhrát, aby udržel alespoň teoretickou naději na titul. Trápící se Ajax změří síly s Twente, silný Nijmegen přivítá Zwolle.

Bundesliga - preview 29. kola: Leverkusen v očekávání

Leverkusen proplouvá sezonou jako nůž máslem a dnes může ukončit čekání na trofej. Bayer hostí Werder a pokud vyhraje, získá mistrovský titul.

Ligue 1 - preview 29. kola: Netradiční nedělní porce

Francouzská neděle trochu netradičně servíruje jenom tři zápasy nejvyšší soutěže. Jednoznačně nejatraktivnější přijde na řadu až na konec, lepšící se Lyon hostí druhý Brest.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele