Primera División - souhrn 29. kola

11.03.2016, 22:30, aktualizováno 14.03.2016, 22:22
Komentáře a souhrny
Real unikl ostudě v Las Palmas díky trefám netradičních střelců. Athletic si i bez Adurize v sestavě poradil s Betisem. Sevilla přestřílela Villarreal. Barcelona pokračuje ve spanilé jízdě, tentokráte zničila Getafe. Atlético nemělo mnoho problémů s Deportivem. Málaga si vystačila s jediným gólem ve snaze přemoci Sporting Gijón, stejným výsledkem udolala Celta Real Sociedad a Levante Valencii...

Granada CF - Espanyol Barcelona 1:1

14.03.2016 20:30

Góly: 40. Rubén Rochina - 82. Miguel Lopes (vl.)

Granada dlouho statečně hájila jednobrankový náskok nad Espanyolem, přestože hrála v oslabení, jenže vlastenec Miguela Lopese nakonec znamenal, že se oba celky rozešly smírně v poměru 1:1. V otázce boje o záchranu tak zůstává vše při starém - jak granadští, tak i hosté z Barcelony v něm zůstávají namočení až po uši.

Domácí poslal ještě v první půli do vedení Rubén Rochina, ovšem nešťastná chvíle Lopese osm minut před koncem lákavý zisk tří bodů zhatila. Granada přitom hrála o deseti již od osmadvacáté minuty, kdy David Barral uviděl druhou žlutou kartu za nešikovný faul na Gérarda Morena. Přesto zásluhou kapitána Rochiny šli o přestávce do kabin ve vedení právě granadští.

Espanyol v tu chvíli doplatil na staré známé pravidlo, že se musí hrát, dokud rozhodčí nepískne. Hosté totiž přestali hrát v domnění, že pád Isaaca Successe po zákroku Rubéna Duarteho vyústí ve hvizd sudího, jenže píšťalka zůstala němá a celá akce pokračovala. Success potáhl míč až do šestnáctky, kde byla jeho rána sražena k nohám Rochiny. Obrana barcelonského klubu opět jako jeden muž ztuhla v naději, že jde o postavení mimo hru, jenže Rochina se proti pravidlům neprovinil a suverénně napálil míč za záda brankáře Lópeze.

Hosté pak podle očekávání přidali na obrátkách a zatlačili svého oslabeného soka k vlastnímu pokutovému území. Burgui však po Gonzálezově pasu z kraje šestnáctky minul a Gérard Moreno stejně tak po centru Péreze nezvládl hlavičkou umístit míč mezi tři tyče. Ještě lepší pozici pro zakončení hlavou si posléze deset minut před koncem vypracoval Álvaro González, avšak i on se trestuhodně netrefil.

Přesto promarněné šance hosty nakonec mrzet tolik nemusely. Ve dvaaosmdesáté minutě totiž Pérez poslal do ohně přízemní centr, do nějž strčil nohu domácí Lopes a místo odpálení míče do bezpečí si jej nešťastně srazil do vlastní brány a gólman Andrés Fernández neměl šanci zareagovat. Zápas tak skončil remízou 1:1, s níž vzhledem k průběhu zápasu nemůže být spokojená ani jedna strana.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Real Madrid 1:2

13.03.2016 20:30

Góly: 87. Willian José - 24. Sergio Ramos, 89. Casemiro

Real Madrid se sice pořádně nadřel, ale nakonec si veze z Las Palmas všechny body za těsnou výhru 2:1. Hosty sice poslal do vedení Sergio Ramos, jenže tři minuty před vypršením základní hrací doby srovnal Willian José a zdálo se, že si ligový nováček připíše proti favoritovi překvapivý bodový zisk. Dvě minuty nato však domácím zhatil podobné naděje přesnou hlavičkou Casemiro a nic na tom už nezměnilo ani Ramosovo vyloučení za dvě žluté karty...

Pro brazilského středopolaře šlo o vůbec první gól v dresu Bílého baletu a hned svému týmu zajistil dva body navíc. Díky nim si Real alespoň upevnil postavení na třetím místě ligové tabulky a udržel stále stejný odstup od vedoucí Barcelony i druhého Atlétika Madrid. Ztráta na katalánský velkoklub však činí propastných dvanáct bodů.

Domácí, kteří měli tři čerstvá ligová prvenství v zádech, naskočili do zápasu proti favoritovi beze strachu a vytvořili si i první šanci večera. Keylor Navas byl ale při průniku Williana Josého pozorný a zavčasu stihnul celou situaci zneškodnit. Realu se zprvu nedařilo utkání ovládnout a za zmínku tak stojí pouze dva střelecké pokusy Cristiana Ronalda, přičemž první byl výrazně nepřesný a ten následující brankáře Javiho Varase sotva protáhl.

Ve čtyřiadvacáté minutě ale hosté potvrdili, že v letošní sezoně jim jdou alespoň standardní situace. Isco rozehrál rohový kop přímo na hlavu Sergia Ramose, jenž suverénní hlavičkou poslal míč pod břevno. Ani po inkasovaném gólu se však hráči Las Palmas nepoložili do kolen a nadále představovali hrozbu, o čemž svědčí i šance Pedra Bigase, jenž nohou usměrnil prudký centr jen těsně nad Navasovu branku.

Po změně stran se diváci na Kanárských ostrovech nijak pohledného fotbalu nedočkali, místo toho šlo o přehlídku fyzických soubojů a celé řady přerušení i žlutých karet. S blížícím se závěrem však domácí začali znovu utahovat smyčku a Navas musel být na pozoru, aby zabránil nešťastnému vlastenci Álvara Arbeloy. Kostarický gólman ale v sedmaosmdesáté minutě přece jen inkasoval, když Willian José využil trestuhodně špatné rozehrávky střídajícího Kovaćiće a rozradostnil domácí tribuny.

Hned dvě minuty nato však Real své zaváhání zdárně napravil, a to opět z rohového kopu. Tentokrát si na Jesého nákop naběhl na přední tyč Casemiro a usměrnil míč podruhé za Varasova záda. Ještě sice zbyl čas na Ramosovo jubilejní dvacáté vyloučení během jeho jedenáctileté kariéry v Realu, ale na výsledku se již nezměnilo nic. Real zvítězil s odřenýma ušima 2:1 a Zinedina Zidana čeká ještě spousta práce, pokud chce letošní sezonu zakončit úspěšně.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Betis 3:1

13.03.2016 18:15

Góly: 34. Sabin Merino, 44. Mikel Rico, 50. Sabin Merino - 85. Rubén Castro

Athletic Bilbao zdolal na valstní půdě Betis Sevilla v poměru 3:1 a zařadil se znova na šesté místo tabulky. Lvi byli lepší a svou převahu gólově vyjádřili dvěma trefami Merina a jeden gól přidal i Mikel Rico. Za Sevillské snižoval až v závěru utkání Rubén Castro. Baskové vyhráli počtvrté v řadě, Betis po šesti kolech poznal přemožitele.

Bilbao na svého soupeře nastoupilo zostra a Betis se musel od první minuty houževnatě bránit. Tým Ernesta Valverdeho si však dlouho nedokázal připravit pořádnou příležitost. Byli to tedy hosté, kdo se ve 26. minutě dostal do první gólovky utkání. Po pasu Petrose se v dobré pozici před Iraizozem zjevil nikým nehlídaný Castro, v záklonu ale mířil nad branku. Bilbao odpovědělo o osm minut později a hned z toho byla první branka zápasu. San José vyzval ke skórování Sabina Merina povedeným pasem za obranu a mladý útočník si před gólmanem Adánem počínal skvěle. Uázkově si míč zpracoval na prsa a nekompromisně zakončil - 1:0!

Důležitou branku na rozdíl dvou gólů stihli červenobílí přidat ještě do přestávky. Minutu před koncem poločasu zatáhl míč po pravé straně García, po jehož centru hlavičkoval domácí Muniain do ruky hostujícího obránce Molinera. Ve zmatku z reklamované ruky se nejrychleji zorientoval Mikel Rico, jenž odražený míč bez váhání napálil do sítě - 2:0!

Baskům vyšel i vstup do druhého dějství, když hned v 50. minutě vsítili třetí branku. Po rohovém kopu napřáhl z hranice šestnáctky Mikel Rico. Adán míč s vypětím sil vyrazil, ale trestuhodně neobsazený Merino mohl dorazit míč do odkryté sítě - 3:0! Domácí získali rozhodující náskok, který si drželi až do poslední desetiminutovky. V té se nejlépe prezentoval neúnavný forvard Betisu Rubén Castro. Čtyřiatřicetiletý veterán nejprve nastřelil v 84. minutě tyč, ale o pouhou minutu později už se mohl radovat z gólu. Castro si počkal při rohovém kopu na zadní tyči a nasměroval tečovan míč přesně za záda Iraizoze, jenž tak neudržel čisté konto - 3:1! Na vítězství domácích to už však nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Villarreal CF 4:2

13.03.2016 16:00

Góly: 23. Vicente Iborra, 51. Víctor Ruiz (vl.), 65. Jevhen Konopljanka, 90+1. José Antonio Reyes - 29. Cédric Bakambu, 37. Cédric Bakambu

Boj o klíčovou čtvrtou příčku se přece jenom začíná zamotávat. V přímém boji totiž Sevilla vyzrála na Villarreal a po vítězné přestřelce stáhla náskok Žluté ponorky už jen na pět bodů. V příštím kole navíc oba týmy čekají soupeři z kategorie těch nejtěžších - Villarreal uvítá Barcelonu a Sevilla se utká v Madridu s místním Realem...

O slibný start Andalusanů se postaral úvodním gólem odpoledne Vicente Iborra, jenže Cédric Bakambú, jenž se poslední dobou těší výtečné formě, stihnul ještě do přestávky vývoj utkání dvěma parádními trefami otočit. Po změně stran si ovšem vsítil vlastence Víctor Ruiz a zpět na stranu Sevilly strhnul vedení brilantní pumelicí zdálky Jevhen Konopljanka. Deset minut před koncem pak sice uviděl druhou žlutou kartu Éver Banega a Sevilla tak dohrávala v oslabení, avšak José Antonio Reyes poslal naděje hostí na vyrovnání k ledu trefou v nastavení a upravil skóre na konečných 4:2.

Svěřenci Unaie Emeryho se dlouhodobě pyšní kvalitními protiútoky a potvrdili tento um i tentokrát po dvaceti minutách hry. Celá akce začala v jejich vlastní šestnáctce a skončila u Kevina Gameira, jenž na levé straně přešel přes bránícího hráče a poslal míč na vzdálenější tyč k nabíhajícímu Iborrovi, pro nějž už nebyl žádný větší problém jej doklepnout do sítě.

Hosté však odpověděli hned záhy. Antonio Rukavina proklouzl po pravém křídle kupředu a nacentroval do šestnáctky. Jeho pas sice sevillská obrana odvrátila, jenže pouze k nohám Bakambúa, jenž z prvního doteku vypálil umístěnou přízemní ránu a srovnal na 1:1. Reprezentant Konga, který se postaral o oba góly i ve čtvrtečním osmifinále Evropské Ligy proti Bayeru Leverkusen, pak osm minut nato obrátil vývoj zápasu na stranu svého týmu další špičkovou trefou. Velký podíl na jeho ráně z voleje z ostrého úhlu ovšem nese i Adrián, jehož perfektní lobovaná přihrávka celé gólové zakončení připravila.

Sevilla dostala šanci vrátit se do zápasu šest minut po změně stran skrze hrubku Víctora Ruize, který si ve snaze zablokovat Konopljankův centr ke Gameirovi srazil míč do vlastní sítě. Ukrajinský reprezentant se pak už sám postaral o jednoho z hlavních kandidátů na gól sezony, když napřáhl z uctivé vzdálenosti, a přesto trefil neomylně horní růžek Aréolovy branky.

Konopljanka brzy nato sice musel střídat pravděpodobně kvůli svalovému zranění, ale právě jeho náhrada, José Antonio Reyes, uzavřela skóre v první minutě nastavení. Villarreal ještě předtím neměl daleko k opětovnému vyrovnání, jenže brankář Rico s Daniele Carriçem si připsali kvalitní obranné zákroky, a tak Sevilla nakonec v klíčovém "šestibodovém" střetnutí uspěla a nadále může doufat ve čtvrté místo a kvalifikaci do Ligy Mistrů...

Více informací k zápasu

Levante UD - Valencia CF 1:0

13.03.2016 12:00

Góly: 65. Giuseppe Rossi

Krátké zlepšení výsledků Valencie zpřed několika týdnů je definitivně tatam. Netopýři totiž po dalším mizerném výkonu beze špetky zaujetí podlehli v městském derby poslednímu Levante a kouč Gary Neville má opět o něco blíže k hodně brzkému konci ve své první trenérské štaci. O jedinou branku utkání se postaral Giuseppe Rossi.

Italský útočník, jenž dříve působil právě s Nevillem v kádru Manchesteru United, využil příšerného bránění soupeřovy obrany po autovém vhazování a křižnou ranou z voleje poslal míč k tyči v pětašedesáté minutě. Navzdory zaslouženému vítězství však Levante nadále zůstává přikováno k samému dnu Primera División, byť takovýto úspěch jeho hráčům jistě zvedne sebevědomí do dalších bojů o záchranu.

To Valencie utrpěla již třetí porážku v řadě, pokud vezmeme v potaz i čtvrteční neúspěch na půdě Athleticu v rámci Evropské ligy, a propásla tak možnost poskočit alespoň do horní poloviny tabulky. Z výkonu hostí stojí za zmínku snad jen několik šancí Sofiana Feghouliho, neboť kromě nich byli Los Che svým rivalem po většinu zápasu přetlačeni a mohli také brzy prohrávat, neboť Rossi trefil svou první ránu do tyče.

Záložník Valencie Dani Parejo měl ještě před odchodem do kabin velké štěstí, že neuviděl druhou žlutou kartu za nevyvedený zákrok skluzem. Zvláště na konci první půle se domácí dostali k celé řadě šancí a zdálo se, že průlom skóre je jen otázkou času. Diego Alves ve valencijské bráně však dokázal odolat hlavičce Zouhaira Feddala i ráně Deyversona a tentýž útočník poté hlavou přestřelil. Do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Ani po změně stran však hosté neprocitli a po právu inkasovali, když nikdo z jejich defenzivy nezaregistroval náběh Rossiho na Juanfranův aut, který okamžitě přetavil v první a nakonec i poslední branku zápasu. V příštím kole čeká Valencii domácí zápas s Celtou Vigo, zatímco Levante narazí na tým s dost možná nejhorší momentální formou, tedy Deportivo la Coruňa.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - SD Eibar 1:1

12.03.2016 22:05

Góly: 7. Zé Castro - 36. Gonzalo Escalante

Rayo Vallecano mířilo proti Eibaru za svým prvním ligovým vítězstvím po více než měsíci, ovšem branka Gonzala Escalanteho nakonec zajistila baskickému klubu vydřený bod za remízu 1:1. Zatímco domácí mohou smutnit a nadále se obávat čím dál větší hrozby sestupu, Eibar zdárně ukončil sérii čtyř porážek v řadě.

Pro hosty se přitom utkání nevyvíjelo vůbec dobře, zvláště s přihlédnutím k jejich momentálnímu rozpoložení. Baskové totiž prohráli celých sedm z posledních osmi zápasů a v Madridu museli dotahovat jednobrankové manko již od sedmé minuty, kdy se prosadil obránce Zé Castro přesnou hlavičkou z rohového kopu Roberta Trashorrase. Dost možná klíčová chvíle zápasu nastala hned minutu poté, kdy měl Mikú po dalším přesném pasu Trashorrase jedinečnou šanci navýšit vedení Raya na dvojnásobek, avšak brilantní zákrok brankáře Asiera Riesga udržel hosty ve hře.

V průběhu první půle bylo málem vyrovnáno, když Gonzalo Escalante svou hlavičkou těsně přestřelil. Devět minut před koncem první půle už však hostující obránce na centr Davida Juncy zareagoval přesnějším zakončením a stanovil poločasové skóre 1:1. Krátce po změně stran mohli dokonat obrat Takashi Inui s Borjou Bastónem, ovšem oba své střelecké pokusy poslali vedle. Na opačné straně zase přestřelil Zé Castro a stejně si posléze počínal i Mikú.

S blížícím se závěrem utkání začalo šancí před oběma brankami paradoxně ubývat a za zmínku stojí snad jen dalekonosná rána Mikúa z uctivé vzdálenosti, která nakonec stejně jen prosvištěla mimo Riesgovu bránu, a neujala se ani střela střídajícího Quiniho. Eibar sice musel závěrečnou pětiminutovku dohrávat pouze v deseti, když Josip Radošević uviděl druhou žlutou kartu, ale i s početní nevýhodou se dokázal statně poprat a udržel alespoň remízový stav. Poslední šance připadla portugalskému křídelníkovi Bebému, jenž se dostal k zahrání přímého kopu, avšak výrazně minul.

Další šanci ukončit černou sérii šesti zápasů bez vítězství dostane Rayo v tzv. "šestibodovém" zápase o udržení na hřišti Granady, zatímco Eibar zavítá znovu do Madridu na půdu obdobě sužovaného Getafe.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Deportivo La Coruña 3:0

12.03.2016 20:30

Góly: 18. Saúl Ñíguez, 60. Antoine Griezmann, 83. Ángel Correa

Barcelona sice neohroženě míří za obhajobou ligového titulu, ale její nejbližší pronásledovatel kolo co kolo odmítá odpadnout a nejinak tomu bylo i tentokrát. Atlético Madrid totiž na domácí půdě s přehledem porazilo Deportivo la Coruňa v poměru 3:0, a to díky brankám Saúla Ňígueze, Antoina Griezmanna a Ángela Correy. Depor naopak na své ligové vítězství čeká již propastných třináct zápasů...

Po výhře Barcelony nad Getafe ještě dvakrát tak velkým rozdílem byl náskok katalánského velkoklubu na čele Primera División již jedenáct bodů, z nějž Atlético záhy ukrojilo zpět tři body a zůstává na druhém místě.

Hned v úvodu prověřil hostujícího brankáře Germana Luxe nejlepší střelec Atlétika, Antoine Griezmann. Co se ještě nepovedlo francouzskému reprezentantovi, to už dokázal v osmnácté minutě jeho kolega Saúl. Ten si správně načasoval náběh na ostrý centr Felipe Luise a s přehledem zavěsil. Další šance pak po pasu autora první branky připadla Yannicku Carraskovi, jenž však v klíčové chvíli tváří v tvář Luxovi své zakončení uspěchal a namířil pouze do středu brány.

Deportivo tak ještě do poločasu dostalo ojedinělou šanci srovnat prostřednictvím Celsa Borgese, ovšem kostarický záložník se svou ranou zdálky těsně neuspěl a hra se opět natrvalo přesunula před branku hostí. Na druhý gól si Atlético muselo trpělivě počkat - další střela aktivního Griezmanna prosvištěla jen o kousek vedle a Carraskův pokus šest minut po změně stran skončil dokonce na břevně.

Na přelomu hodiny hry se už ale domácí zaslouženě dočkali. Koke na levé straně hřiště vybídl Griezmanna a ten svým třiadvacátým gólem sezony upravil přízemní ranou skóre na pohodlnějších 2:0. Deportivo zareagovalo statečně a Alberto Lopo s Jonathanem Rodríguezem neměli daleko k tomu, aby se ještě zápas zdramatizoval. Když pak na slovinského brankáře Jana Oblaka nevyzrál ani Faycal Fajr, přišel gól číslo tři, který zápas definitivně rozhodl ve prospěch domácích. Ángel Correa si naběhl na povedenou přihrávku Gabriela Fernándeze a prudkou ranou propálil bezmocného Luxe.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Sociedad 1:0

12.03.2016 18:15

Góly: 16. Iago Aspas

Celta se rychle otřepala po výprasku od Realu Madrid a dnes vybojovala hubené vítězství 1:0 nad Realem Sociedad. Krásný oblouček Aspase už z 16. minuty však stál za to a hlavně přinesl domáícm opravdu cenné tři body, díky nimž alespoň na pár hodin předskočili Bilbao. Fotbalisté ze San Sebastianu nevyhráli již čtvrtý zápas v řadě a jsou na průběžném desátém místě.

Domácím se vydařil vstupd do zápasu, z jejich tlaku ale dlouho nic nevzešlo a po čtvrthodině začali Baskové vyrovnávat hru. V tu chvíli ale domácí udeřili. Nolito našel ve vápně hostů vysokým míčem nabíhajícího Aspase, jenž si balón hezky zpracoval a chytrým obloučkem překonal vyběhnutého Rulliho - 1:0! Osmadvacetiletý útočník vystřihl podobný kousek i minulý týden proti Realu Madrid, nyní to ale byl daleko důležitější gól, neboť nakonec přinesl Vigu rozhodující náskok.

Ten však museli domácí ještě ubránit. Po půlhodině hry bylo totiž rušno před domácí svatyní. Pardo se postavil k exekuci nebezpečné standardní situace a Elustondovi chyběl na zadní tyči kousek, aby zakončoval do odkryté branky. Sám Elustondo pak obětavým sprintem vzad zabránil rychlému protiútoku domácích, když zlikvidoval přihrávku Aspase na Guidettiho. Aspas byl dnes nejnebezpečnějším hráčem Celty na hřišti a mohl dát svému celku nedlouho před přestávkou dvoubrankový náskok. To by však při své utažené ráně ve 44. minutě musel trefit branku.

Po změně stran se do zápasu konečně naplno dostali i Baskové, svému snažení však nedokázali dát gólový punc. Naopak blízko brance byl v 65. minutě domácí Wass, jenž ale v dobré pozici přestřelil. O deset minut později se míč pohyboval nebezpečně okolo brankové čáry Realu, když Aspas hledal zpětnou přihrávkou své spoluhráče, míč však nikdo do odkryté sítě netečoval. Střelec první branky se dalšího úspěchu už dočkat nemohl, jelikož si přivodil v jednom ze soubojů svalové zranění a musel střídat.

San Sebastian vycítil šanci přinejmenším na remízu v poslední desetiminutovce. Bruma se osmělil do pokutového území domácích, povedenou ranou na přední tyč si ale na domácího gólmana Sergia Álvareze nepřišel. Álvarez pak podržel svůj tým i proti ráně Illarramendiho, když míč vyboxoval do bezpečí. Galicijští tak nakonec mohli slavit tři body a dali zapomenout na neúspěšné vystoupení z minulého týdne.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Getafe CF 6:0

12.03.2016 16:00

Góly: 8. Juan Rodríguez (vl.), 19. Munir El Haddadi, 32. Neymar, 40. Lionel Messi, 51. Neymar, 57. Arda Turan

Barcelona znemožnila Getafe šesti góly, pod něž se podepsal dvěma přesnými zásahy Neymar a po jedné brance přidali i Munir, Turan a Messi. Vlastní gól si dal hostující Rodríguez. Messi si kromě branky a tří asistencí připsal i neproměněnou penaltu. Blaugranas neomylně kráčejí za titulem, Getafe se může propadnout na sestupové příčky.

Zápas měl neoddiskutovatelného favorita, který také nenechal nic náhodě a od první chvíle šel za dvanáctým ligovým vítězstvím v řadě. Tím dnes vyrovnal klubový rekord. Barca šla do zápasu po prvním týdnu bez soutěžního utkání v sezóně a Luis Enrique udělal v sestavě celkem pět změn oproti poslednímu vítěznému mači proti Eibaru. Do zápasu nezasáhli Luis Suárez, Dani Alves, Ivan Rakitic ani Sergio Busquets. Javier Mascherano byl navíc v trestu.

Hosté svému soupeři zápas hodně ulehčili, když si už v 8. minutě vstřelil vlastní gól Juan Rodríguez. Ten neobratně vytrčil nohu do přízemního centru Alby a gólman Guaita byl bez šance - 1:0! Vzápětí byla nařízena penalta ve prospěch domácích, když Emiliano srazil ve vápně Neymara. Lionel Messi však pokutový kop neproměnil a potvrdil, že z jedenácti metrů je v této sezóně méně nebezpečný než zpoza vápna. Neproměnil už svůj čtvrtý pokutový kop v této sezóně. Dle svého zvyku si ale argentinský reprezentant z neúspěchu moc hlavu nelámal. Hned v 19. minutě připravil brankovou příležitost pro Munira, jenž po jeho sklepnutí hlavou dopravil míč do sítě - 2:0!

Getafe nekladlo domácím velký odpor a ještě do přestávky dostalo další dva direkty. Ve 32. minutě asistoval Messi u branky Neymara. Brazilský forvard vytěžil z další geniální přihrávky Messiho maximum, když tváří v tvář Guaitovi zamířil neomylně na vzdálenější tyč. Pět minut před koncem poločasu pak upravil na 4:0 sám Messi. Ten se učebnicově obtočil kolem Rodrígueze a z hranice šestnáctky nedal hostujícímu brankáři šanci.

Po změně stran zvyšoval v 51. minutě už na pětigólový rozdíl znova Neymar. Tragicky bránící beci Getafe se pouze dívali, jak si rychlonohý Brazilec zpracoval Messiho pas a chladnokrevně zakončil - 5:0! Gólový účet zápasu uzavřel v 57. minutě Arda Turan, jenž se trefil i o minulém víkendu. V dnešním utkání se po rohovém kopu blýskl nůžkami po Piquého přihrávce a nešťastný Guaita lovil míč ze sítě pošesté. Hosté byli nejblíže brance v 69. minutě, ale Gomez odmítl i čestný úspěch svého klubu, když z úhlu pálil těsně mimo. Neúspěchem skončila v 82. minutě na druhé straně i akce Neymara, jehož hattricku zabránil Guaita dobrým zákrokem nohou. Více se už do utkání nevešlo a Barca tak naprosto zaslouženě oslavila neuvěřitelný sedmatřicátý zápas v řadě bez porážky.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Sporting Gijón 1:0

11.03.2016 20:30

Góly: 25. Juanpi Añor

Dlouhé čekání Malagy na své první ligové vítězství po více než měsíci je přece jenom u konce. Andaluský klub si totiž zvládl poradit se Sportingem Gijón a letošního nováčka nejvyšší španělské soutěže vyprovodil porážkou 1:0. O jedinou branku utkání se postaral krásnou ranou Juanpi.

Od pátého února, kdy si Malaga naposledy připsala tři body za výhru nad Getafe, uplynulo pět dalších kol, v nichž svěřenci Javiho Gracii nasbírali pouze tři body skrze remízy. Nyní je však Juanpiho fantastická rána zdálky dostala zpět na vítěznou vlnu a domácí fanoušci mohli ze stadionu Rosaleda odcházet spokojení.

Gólový příspěvek dvaadvacetiletého reprezentanta Venezuely přišel již v pětadvacáté minutě, kdy si Juanpi přivlastnil míč před pokutovým územím, přehodil si jej na levačku a zakroutil do růžku k vzdálenější tyči nechytatelnou ránu. Díky tomu se Malaze povedlo poskočit na průběžnou osmou příčku, zatímco Sporting zůstává nadále uvězněn v sestupových vodách a připisuje si již svou čtvrtou porážku za sebou.

Hosté přitom měli několik slibných šancí a také se hlasitě dožadovali pokutového kopu v samém závěru, když centr Pabla Péreze napálil ruku Pabla Fornalse, ovšem píšťalka sudího zůstala němá a o vše další se postaral Guillermo Ochoa. Mexický brankář dostal raritně prostor v brance kvůli zranění obvyklé jedničky, Carlose Kameniho, a nutno dodat, že obstál na výbornou. Vylámal si na něm zuby obzvláště Antonio Sanabria, jemuž Ochoa nejdříve lapil slibnou šanci hned na úvod zápasu, a pak i nebezpečnou hlavičku krátce po změně stran.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona29243284:2275
2.Atlético Madrid29214445:1267
3.Real Madrid29196483:2863
4.Villarreal CF29158635:2353
5.Sevilla FC29139743:3148
6.Athletic Bilbao291451047:3747
7.Celta Vigo291361041:5145
8.SD Eibar291071241:4137
9.Málaga CF29991128:2836
10.Real Sociedad29981237:4035
11.Valencia CF298101133:3434
12.Real Betis298101127:3934
13.Deportivo La Coruña29615837:4233
14.Espanyol Barcelona29951529:5532
15.UD Las Palmas29861531:4230
16.Rayo Vallecano29691439:6127
17.Granada CF29761630:5427
18.Getafe CF29761627:5127
19.Sporting Gijón29661730:5124
20.Levante UD29661727:5224

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (658)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten Gijón to dobře sere...to mají za to, že Haliloviča zase posadili na lávku.

Reagovat
Mateo16

Juanpi a Pablo Fornals ta Malaga je sialena kolko toho dokaze vyprodukovat .

To som zvedavy kto vyhra objav roka . Jedno je jasne Asensio alebo Halilovic ci Ceballos si to nezasluzia .

Oyarzabal , Penaranda , Fornals

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jedna z věcí, které bych dal k duhu Al Thanimu, protože ještě než se tak trošku nepohodl s městem, investoval vcelku solidní peníze do zlepšení mládežnické akademie. Kdysi si tady nebo na ještě bývalém spanelskyfotbal.cz dělali srandu, že Málaga bude akorát zkupovat hráče a ono to tak v úvodu téhle éry i vypadalo, já jsem k tomu psal, že Málaga, to je "sázka na mládež" (takovej Ilnoir nebo Sebyk, kdyby se tu objevili, jistě pamatujou).

Jenomže postupem času se ukázala tahle vize a myšlenka jako docela správná, a byť v tom onehdy byla i z mojí strany jistá dávka ironie, věděl jsem o tom trendu, který v Málaze chtějí zavést a jak to chtějí dělat. Doufám, že to půjde dál a dál dopředu.

Reagovat
Mateo16

na druhej strane co z toho ked ich potom predate o rok za smiesnu cenu ak Castilleja .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, nemůžeme čekat, že si každého juniora vypipláme do podoby Isca, že ano ... to je prostě nereálné, abychom kór v takhle krátké době vyprodukovali toliko skvělých fotbalistů, kteří z fleku můžou do jednoho z top klubů v Evropě. Jsme pořád na začátku, tenhle projekt netrvá ani deset let a upřímně řečeno ho už nesleduju tak jako dřív, takže nevím, jak si vedou naši junioři atd.

Reagovat
smazaný uživatel

I když, ono je jedno, jak si vedou, tady jde o to, že Javi je schopnej se svým managementem prostě nějakého kluka vytáhnout a nedat mu jen jednu šanci na 3,5 minuty v rozhodnutém zápase, ale šoupnout je tam třeba i na celý mač! To se mi strašně líbí, a proto doufám, že zůstane v dalších sezónách. Skvělej trenér pro Málagu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, to my vysvetli. Jakoze kdyz Malaga privedla Toulalana, Van Nistelrooye, Julia Baptistu, Mathijsena, Cazorlu, atd., tak ti bylo jasny, jak chtej v Malaze sazet na odchovance?

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar ty holandskej bejku! Al Thani tehdy říkal, že teď je to tak "nutné" (a účel světil prostředky), ale že do budoucna chce počítat s odchovanci klubu a bude cpát peníze do mládeže...

Pellegrini k tomu nebyl dobrej trenér, ten je spíš na hotový hráče (nepočítám Isca, což byl supertalent). Ferreira to říkal, Tapia myslím taky. Spíše mi jde o to, že ta sázka na odchovance zas taková blbost nebyla, na druhou stranu - jak by to asi vypadalo, kdyby Al Thani neupustil od docela megalomanského plánu...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ten posledni point je hodne dulezitej - myslim, ze sazku na odchovance je treba videt v kontextu toho, ze sejk zkratka prestal pumpovat prachy. v minulejch sezonach jste se kvuli tomu motali v sestupovym pasmu, letos ten start taky nebyl nejlepsi. ale ne, ac je to do velky miry takova znouzectnost, tak me fakt malaga prijemne prekvapuje - jen tak dal a mimochodem - myslim, ze i ty jsi tehdy bral "sazku na odchovance" s lehkou ironii

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom s lehkou, ty žvásty okolo mládežnický akademie a zapracování juniorů do týmu jsem při nákupech, které tu Noir zmiňoval, bral trošku jako pokrytectví. Na druhou stranu, ty peníze z Ligy mistrů nás tehdy dokázali docela dost stabilizovat poté, co Thani utáhl kohoutky.

I když jsme snad před dvěma lety ještě meli nějaké potíže s financemi, teď se mi zdá situace docela stabilní. Nutno podotknout, že jsem ale neviděl nebo ještě nečetl žádný článek k tomu, jaký je vývoj dluhů u týmů v La Lize - kdyby to někdo měl (co nejaktuálnější), mile rád přijmu odkaz!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych k tomu asi přidal Ricarda Hortu, ale pravdou je, že on už jako velký talent přišel z Portugalska a poslední dobou prostě nehraje no ... na druhou stranu, třeba zasejc chytne svou šanci za pačesy, mne osobně se hodně líbil.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LAM

Škoda odchozený druhý půle,ale není se kam hnát.Nahánět statistiku nepotřebujem.Pokuď budu hodnotit první půli,tak to byla naprostá paráda a exhibice Messi parádní-dneska tvořil jak divej-3 asistence a další tři golovky zahodili.

Neymar po tý pauze taky velmi dobře-15 bodů na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co z toho vyplývá? Pokračuje standardní nuda v PD. Titul v kapse, jako každý rok není o co hrát. Proto bude mít vždy PL větší napětí, sledovanost i zájem.

Reagovat
ADM

Bohužial nebude mať lepšiu kvalitu futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jen do jisté chvíle, dokud budou ty 2 kluby ve španělsku schopné konkurovat finančně týmum v PL a ti se každým rokem začínají víc a víc přibližovat. A těch klubu začíná být každým rokem víc.

Reagovat
ADM

Takže vlastne priznávaš, že z PD robi lepšiu sútať ten obnos penazí čo v nej je. Pretože keby bolo tolko penazi rovnomerne rozdelených v Śpanielsku, dosť pravdepodobne by si proti nim Angličania neprdli.

Reagovat
ADM

*PL

Reagovat
smazaný uživatel

Z části máš pravdu, pokud by měly stejné finanční možnosti i týmy dejme tomu na 3 až 6 místě jako ti první 2 tak ano. Pokud se budou v PD přerozdělovat finance od příští sezony stejným zpusobem jako v PL (někde jsem četl o tom článek), tak ta první dvojka bude mít menší zisky a tudíš pujde PL nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli zrovna PL půjde nahoru, to spíš ty týmy, které jsou v PD níž, budou ještě lepší a když se na to podíváme, jak na tom jsou už teď...(třeba podle toho, kam se dostanou v EL či LM)

Reagovat
Baronne

Přibližujou se jak svině, proto je teď první Leicester a City, Arsenal, United a Chelsea jsou výkonostně horší než dřív ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga je vzrusujuca svojim futbalom. V Premier League sa staci pozriet na tabulku, futbal uz je ale o nicom.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ked si porovnam tu techniku Liverpoolu a United co som videl vo stvrtok a techniku Barcy tak neviem ci sa mam smiat alebo plakat ..

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážně, PL ted fotbalově není žádná hitparáda to uznávám, ale taky se tam v každém zápase nepískají pentle pro favoriti. Není tam držení míče 70: 30 ale pořád je tam snaha hrát nahoru dolu, ikdyž kvalitou šla liga dolu to ano

Reagovat
smazaný uživatel

V Premier League ma bavil futbal Manchestru v sezone 2007-2008. Odvtedy je to jedna velka nuda. Ani velke zapasy neprinasaju take potesie, to uz zacinam viac sledovat Bundesligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Velké zápasy ted nejsou nic moc, ale zase zase se začínají bavit zápasy Leicesteru, WHU, Evertonu a bohužel i Slepic. proti nechcu říct lepším (ted bych to nazval týmum zvučnějších jmen)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

A teď utd vs lpool bylo kolik držení míče?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším- ber to celkově občas je nějaký tým dominantní, ale nemužeš to mít pořád, vždyt tě to pak nemuže bavit?

Reagovat
vladis271

Reagovat
vrabejka

Barca krása. Atletiko dalo o polovinů golů míň, to je sila

Reagovat
ADM

Ale dostalo v 26 zápasoch 8 gólov, ked odrátam goly čo im dala Barca..to je tiež sila

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

dnes uzasný výkon, v Reale do zajtra - 15 , este k tomu leovi , na svete mame superstrelcov Ronaldo, Ibra, Suarez...k nim patri aj Messi, ktorý ich v jeho najuspesnejsich streleckých rokoch prekonaval (91 golov za rok), a supernahravacov ako Ozil, ktorých moze Leo vyucovat finalne prihravky (200 asistencii) , mali sme hracov s neuveritelným driblingom ako Maradona, ktorého dribling je porovnatelný s Messim..proste Messi nie je len strelec, necaka na to co vymyslia spoluhraci, vymysla on sam , diriguje hru Barcy a po pritom da 50-60 golov za sezonu..da sa hrat futbal este lepsie, mozno ano, ale to co nam Lionel predvádza od roku 2005 je óda na hru zvanu futbal...tento hrac je "nesmrtelný"

Reagovat
smazaný uživatel

top strelec, nahravac, dribler a tvorca hry v jednom malokto ma aspon 2 tieto schopnosti, Messi ma vsetky a da sa povedat ze vo vsetkych je jeden z najlepsich na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta ten má 3 ze 4 tvých uvedených kritérií

Reagovat
smazaný uživatel

2,5

Reagovat
smazaný uživatel

tak sis pohonil, a můžeš vypadnout i s tím svým liliputem, co nikdy nejlepší na světě není a nebude a nic na tom nezmění ani tyhlety fanatický sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Treningove tempo a dolezite posetrenie sil na Arsenal a nasledujuce tazke a rozhodujuce kola v PD.

Messi dnes famozny. najskor si dovoli nedat penaltu a potom tam rozda 3 skvostne asistencie a prida famozny golik spozda 16tky

Reagovat
smazaný uživatel

a to neviem kolký uz je jeho gol spoza 16, ci tuto sezonu alebo minulu ..sak ich dava viac spoza 16 ako vyhlasený strelec z madridu, a pritom lea maju vsetci ako doklepavaca :D

Reagovat
madridcan

Ale ked Ronaldo jebne dva goly spoza sestnastky Celte, tak nahana goly proti slabym

Reagovat
smazaný uživatel

to som nikde nepisal

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

najvtipnejsie je , ze fanusici Ronalda, nepoviem Realu, lebo ti objektivni vedia, ze je Leo lepsi ich porovnavaju len v pocte golov...ale co tak sa pozret na ine akcepty hry, tam Ronalda evidentne zaostava..minimalne o dva levely, ale preco ked je to podla mnohych najkomplexnejsi hrac na svete....aj ked podla mna najkomplexnejsim je Leo ale budiš

Reagovat
madridcan

Dobre, lebo o tom bola debata...vdaka za prispevok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

-15 čáááááááááááááááááu :D

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Supr.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, lebo o tom bola debata...vdaka za prispevok

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona a Messi mají neslavné rekord

Expresky hantecem

Reagovat
dextroza_m

Píše Švancara:-))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Toto nie je liga o dvoch ani o troch ale o jednom tíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Pato-

tzv. nejlepší liga světa

Reagovat
Visca el barca

Leo je jinde. Zbytek netřeba řešit. Jinak http://fotbalovavidea.cz/proc-lewandowski-a-morata-nechteji-prestoupit-do-realu-madrid-vadi-jim-totiz-jista-osoba-v-jejich-kabine/?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=Postcron.com . Nevím co je na tom pravdy, ale upřímně se jim nedivim. Hrát s někym jako je Ronaldo, bych jako top hráč nikdy nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reus, Lewa, Douglas Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Komu by takový namyšlený člověk nevadil

Reagovat
roberos

Koho by bavilo zakončovat každý útok přihrávkou na CR , aby si mohl lepšit statistiky .Lewandovski je střelec a ne nahrávač na rekordmana počtu stř el ( často pro smích )

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac strelených gólov v tejto sezóne (všetky súťaže):

106⚽ Borussia Dortmund

104⚽ Real Madrid

103⚽ MSN

100⚽ PSG

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem si tu zkratku vygooglit

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Jordi Alba

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
smazaný uživatel

neunasas ? :D

Reagovat
zekq

skret opet nedal penaltu :D tvl at to nechavaji kopat Mascherana :D jak skret tak i zubatej Suarez to fakt neumej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Komu říkáš skret - ty vygumovaná hlavo !

Reagovat
Ed_Hazard

Tak hobit, noo. Hrajme sa tu teraz so slovickami.

Reagovat
LAM

Co by jste za něj dali Vy jste radši přejmenovali na Messiho toho vašeho Nora Na vás zbyl hold CR.

Reagovat
smazaný uživatel

*holt

A no jo, i my chudáci.. zbyl na nás jen hráč, který se jako jediný byl schopný Messimu v jeho kariéře aspoň přiblížit. Naprostá hrůza!

Reagovat
smazaný uživatel

Přiblížit jen golově, toť vše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Jo gólově ale maká na něj a jeho 10 střel na zápas celý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

celkem dobré nádávat messimu do skřeta když tam máte carvajala a jinak to mascheranovi nabízeli jenže on chce dát gól ze hry rakitič prý říkal, že by je kopal, ale věří v MSN a pokud i s neproměnováním penalt každého soupeře přejedem tak mi to vadit nebude

Reagovat
misinho7

zaujiamve ze teraz stale robia tie take timove fotky z treningu asi vitazneho timu abo co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

6:0 i se zahozenou penaltou, klasická sranda liga

Reagovat
smazaný uživatel

to teba a tebe podobnych este baví takto klamať sám seba?...čím skôr si priznáš, že píšeš blbosti, tým skôr si začneš užívať futbal

Reagovat
smazaný uživatel

resp. nebudeš tak sklamaný keď budú ďalej týmy z la ligy dominovať v európe ako posledných 6 rokov

Reagovat
Kluivert9

Mně stačilo vidět Tottenham ze sranda ligy ve čtvrtek...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, když Tottenham přijel s hráčema širšího kádru + ještě nějaký dorostence, tak se ani nediv...Asi to myslí s tím útokem na titul vážně

Reagovat
Kluivert9

Výmluvy

Reagovat
Footballer

Máte někdo odkaz na full highlighty? Díky

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Messi magický

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi si tam dělá naprosto co chce, to je uplně jinej level fotbalisty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co si fandovia Atletica myslia o José Giménezovi ? Bolo by to na Barcelonu ? Je mlady, Atletiko skoro neinkasuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Fandovia atletica si podla mna myslia aj mali by mysliet, zeby mal ostat v atleticu a nedavat ho konkurencii

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna by bol idealny ako stoper do Barcelony, za tych 100 - 120 milionov euro by vam ho atletico pustilo.

Reagovat
smazaný uživatel

100-120?

Reagovat
Atlético de Madrid

za 100-120 pravdepodobne zcela nepochybne

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik za stopera určitě ne, ale 50+ by jeho cena určitě měla.

Reagovat
Atlético de Madrid

Je skvely. Na svuj vek je naprosto nadpozemsky a muze patrit mezi ty uplne nejlepsi hrace na svete. Neztratil by se myslim v zadnym tymu.

Reagovat
Mass

s Godínem nejlepsi stoperi na svete

Reagovat
Ed_Hazard

Pokial zostanu v Atletilu, moze byt. Godinovy neverim, to co predvadza u Atletov, to by inde pravdepodobne nedokazal.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, napriklad v repre uruguaye

Reagovat
smazaný uživatel

Co rozohravka ? Hra vo vysunutej obrane ?

Reagovat
smazaný uživatel

pobavil jsi

Reagovat
smazaný uživatel

Preco ? Ide mi o styl hry...

Reagovat
smazaný uživatel

protoze fanousci atletica se jiste budou chtit bavit o prestupu gimeneze do barcelony. rozehravku nema spatnou, ale neni to jeho nejsilnejsi stranka. ve vysunuty obrane by myslim uplne nevynikal, tak dokonaly cteni hry zatim nema a hraje hodne agresivne, hrozilo by, ze propadne. jako momentalne je to sice asi nejlepsi mladej stoper na svete a v barce by se neztratil, ale typologicky se tam zatim uplne nehodi...

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes pěkné, mělo to snad kromě další promarněné penalty všechno,s tím už jsme ale opravdu k smíchu, možná je to proto, aby nás ti nafoukanější soupeři nebrali moc vážně.

Jinak se pošetřilo, i když poté, co jsem uviděl sestavu bez Masch , Bus, Raki jsem si říkal, že t o vůbec nemůže fungovat, věřím ,že tito kluci si máknou v LM a na Madrigalu a s postupem do čtvrtfinále prodloužíme i sérii výher v LL, která by nás zase o kus posunula.

Messi je něco, nikdy jsem nikoho takového neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

To Atlético nám to bude fakt solit do posledního kola, takže budeme muset pořád vyhrávat než to bude hotové, jinak nás to bude stresovat. protože oni už snad neztratí ani na San Mamés.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao má o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám ,že Bilbao nemá o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost. stratit mozu a to v ktoromkolvek zapase vonku. navyse aj taka malaga na Calderone nebude lahke susto

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvědavý jak budou ztrácet a dostávat góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sa mi zapas Atletica velmi pacil. Skoda ze Vietovi sa strelecky nedari, podla mna by mu stacil jeden gol a uz by to islo.

Deportivo spravilo na zaciatku tu istu chybu ako naposledy doma proti Atleticu, uplne sa v prvom zatiahli do obrany.

Reagovat
Atlético de Madrid

ja nechapu toho Messiho. On kopal jednu dobu penalty fakt dobre a najednou nic.

Jinak Atlético naprosto dokonale, snad to dokážeme udržet až do konce sezony.

Reagovat
ADM

Ak bude predvádzať to čo doteraz, kľudne nech tie penalty kope aj horšie

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, to je dalsi vec. On vyrostl v naprosto nadpozemskyho fotbalistu. Roky 2011-2013 byly z jeho pohledu fakt neskutecny, ale te dobe byl hodne zamereny na goly a ta mezihra nebyla tak dokonale (rozumej, byla porad asi nejlepsi, ale ne tak dominantne). Ted je naprosto neskutecny, jakym zpusobem jeste dokazal zdokonalit svoji techniku, prihravky, timing, dribling, pohyb... fakt jsem unesenej, pro toho cloveka neni problem vymyslet za zapas pet golovek a pridat k tomu hattrick. Pro to neexistujou slova nebo to nejde s nicim porovnat, fakt jsem podobnyho hrace nikdy nevidel, ani na zadnych higlightech.

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. mnohi si ani neuvedomuju, akeho futbalistu mame moznost sledovat. vsetko co spravi nam po tych rokoch uz pride ako samozrejmost, ale ked to zrazu raz skonci, nic podobne uz mozno nikdy neuvidime. Messi je unikat, genius a Barca ma to stastie, ze si ho v Rosariu nasli prave oni. My mame naopak to stastie, ze ho mozeme sledovat kazdy jeden zapas a vychutnavat si jeho hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasná je na něm přirozenost. On to dává takhle parádně a ještě se u toho ani nenadře. Člověk by řekl, že má ještě rezervy.

Reagovat
ADM

Rozhodne by toho dokázal ešte ovela viac s niektorými Ronaldovými povahovými vlastnosťami

Reagovat
Atlético de Madrid

No, ona je ta "lenost" podle me dost dulazita soucast jeho stylu. Messi neni tak fyzicky nadupany, aby mohl vsechny zapasy jak odmakat, tak rozhodovat, a proto se celkem inteligentne setri. Samozrejme se mu to nekdy nevyplaci, ale z dlouhdobeho hlediska dokaze ten vykon pak rovnomerne rozprostrit na delsi casove useky.

Reagovat
ADM

A prave na to naráža moja poznámka o Ronaldových vlastnostiach. Síce ma Messi nespočet trofeji, klubových, individuálanych atd - zhrniem to tak že ho nechcem nijak spochybniť - nie je to rodený víťaz. Nemá na to tú mentalitu, povahu.. ked sa mu niečo nepodarí, častokrát to s nim ani nepohne a pozerá do zeme. Neviem čo je lepšie, povahou som skor ten typ čo si zahučí, buchne o stenu preto často sledujem len s otvorenými ústami, že Messiho nerozhodí takmer nič. Povahou je skôr flegmatik.

Nie je fyzicky nadupaný - ale keby chcel byť fyzicky nadupany, tak čo mu v tom zabráni? Nie je to nič čo by nedosiahol a jeho úroveň by to (možno) posunulo ešte vyššie. V tomto je Ronaldo najlepší na svete - na ňom vidieť že on chce byť najlepší futbalista na svete a spravi preto všetko. Messi proste je najlepší na svete ale som si istý, že má asi tak o 100% viac "talentu od Boha" než Ronaldo

Reagovat
Atlético de Madrid

Jako podle me se v tomhle Messimu dost krivdi. On je Ronaldo samozrejme silene nadupany stroj, za kterym jsou hodiny neskutecne driny. Ale Messi to snad dostal zadarmo? Vzdyt se nejdriv musel lecit, aby vubec mohl vyrust do relativne normalni vysky. A kdyz do ni narostl, tak je stejne nejmensi na hristi. Druha vec je, ze na Messim je videt ohromny progres v technice a obecne v hernich cinnostech. V tom si podle me s Ronaldem s nicim nezada. A jinak viteznou mentalitu ma asi Ronaldo vetsi, ale na druhou stranu se pak muzes podivat, kolik toho oproti Messimu vyhral...a pak je myslim legitimni zapochybovat, ci mentalita je teda vlastne viteznejsi

Reagovat
misinho7

tak keby mal Messi este aj Ronaldovu mentalitu a tu chut byt najlepsi tak by bol este lepsi podal mna to si na Ronaldovi najviac cenim, vie ze superi z clovekom ktory sa narodi raz za desiatky rokov ze keby nebol on tak sa ani nemusi tolko usilovat a je suverejne najlepsi, ale on sa zatne a stale sa snazi byt najlepsi, sice niekedy to posobi arogantne ale vela ludi envidic kolko driny a vsetkeho je za tym ja som rad ze popri Messim tu je a bol hrac ako Ronaldo ktory ho chcel prekonat a aj ho tie dva roky prekonal a stale je blizko neho a hraje na takejto urovni sice ako fanusik musim uznat ze celkovo lepsi z tejto dvojice je Messi to je bez debat ale taka dvojica aka je teraz tu dlho podla mna nebude, a stale verim ze Ronaldo Messimu este nejaku zlatu loptu uchmatne

Reagovat
roberos

Neblbni Ronaldo na úrovni Messiho je jen góly, ale herně je Messi někde jinde. Messi vytvaří spostu šancí pro spoluhráče ( Ronaldo skoro žádnou) a Messiho lahůdkové přihrávky od Ronalda nikdy neuvidíš. Ronaldo se etabloval na čistě koncového hráče ( ale dost toho spálí - víc než všichni top střelci) hlavně kvůli tomu ,aby mohl soupeřit z Messim ( počem gólů) po rehní stránce na úrovni LM10 není . Messi má svůj vlastní level a tam nikdo nepatří!!!

Reagovat
patas92

Neřek bych, že by měl v porovnání s Ronaldem nějak míň vítěznou mentalitu. Třeba dneska po té penaltě šlo vidět, jak ho to naštvalo a zdravě nakoplo. Jen je prostě introvert a při hře nedává emoce najevo. Kdyby ji neměl, tak se těžko může furt takhle zlepšovat, když už vyhrál téměř všechno, co mohl.

Reagovat
ADM

"Třeba dneska po té penaltě šlo vidět, jak ho to naštvalo"

No ja by som už lámal bránkovu konštrukciu

Ale chápem, obaja máte pravdu. Ja som len tak špekuloval..

Reagovat
patas92

To já taky no... Ale tak třeba je to flegmatik a akorát si řekl: "mám v piči, stejně i tak udělám aspoň aspoň 3 góly a vyhrajem o parník"

Reagovat
Rssa

Nemyslim, ze by fyzickou nadupanosti byl Messi jeste lepsi. On ma uz ted obrogvskou silu, hlavne to muzes poznat v soubojich, kdy proste pres vsechny snahy o faul, Messi hrace prejede,ustoji a bezi dal i s micem na noze. On nepotrebuje fyzicky drtit protihrace, on potrebuje mit hlavne mic pod kontrolou, coz by se svalovou hmotou a logicky zpomalenim sve hry, nemel.

Reagovat
ADM

Fyzicka sila, vytrvalost sa da budovat aj bez vyrazneho narastu svalovej hmoty. Ale ako vravim rozumiem vam a sam uznavam ze Messi je urcite jeden z najnadupanejsich ludi vo futbale, uz len ta studia o tom ze jeho typ hry a pohybu(niekolko metrove sprinty s loptou pomedzi niekolko hracov) je ovela narocnejsi pre telo ako obyvcajne nabehy/sprinty. Ale stojim si za tym ze s troska inou povahou by mohol byt este lepsi. Ale mozno sa mylim..

Reagovat
Rssa

S trosku jinou povahou by se odpalil na zacatku sezony a tezko by se mu casovala forma, kdyz by mu odesla fyzicka. Ja jsem za jeho introvertni povahu rad, protoze naopak diky tomu si myslim, ze je tam, kde je.

Reagovat
technecium

"Neměnil bych něco, co neskutečně funguje." Jasně, mohl by to být přirozený lídr, jako Puyol, ale byl by pořád tak dobrý?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Stoprocentně.

Reagovat
-Carles-

proste najlepší z najlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

nepřestává posouvat své hranice

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kokesh

Ma proste aspergera, bez debat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bychom bez lidí s Aspergerem byli..

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, tomu jsem naprosto schopnej věřit.

Reagovat
Rssa

Ma obsedantně kompulzivní poruchu. Dokud nevytvori 5 golovek, nejde z hriste.

Reagovat
Hristo Stoichkov

2011-2013 bylo hodně ovlivněný tím, co dokázali pravidelně spalovat Alexis, Villa či Pedro. Proto to Messi bral až nechutně často na sebe, i v pozicích kde "musel" nahrávat. Letos (rok 2016) hraje fakt neskutečně, každý zápas udělá pět čistých gólovek. Samozřejmě je to hodně daný jeho technikou a prostorovým vnímáním, ale ještě bych vypíchnul náběhy Neymara, Suáreze a Alby. Ty od Alby jsou prostě nebránitelný, nabíhá tam v plný rychlosti a v kombinaci s Messiho načasováním a přesností přihrávky z toho je hodně účinná zbraň. Neymar a Suárez jich za zápas naopak udělají tolik, že nějaký se vždycky ujme.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak píšeš, Messi podobný pasy rozdával už roky zpět, jenže Alexis, Villa, Pedro či Tello je nedokázali zužitkovat, tak jak to dokážou Neymar, Alba či Suárez (jasně i ti toho dost spálí, ale jsou daleko více efektivnější). Jinak když si vzpomenu na jaro sezóny 2013/14, kdy byl Neymar zraněnej a Messi nehrál s chutí a byly zápasy co odchodil, tak jsem si myslel, že už nebude podávat výkony co letos nebo i třeba loni na jaře. Přijde mi, že s příchodem Neymara a Suáreze má opět nový impuls a chuť hrát.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hristo Stoichkov

Psychická záležitost. Těch penalt je navíc tolik, že jsou ty neproměněný dost vidět. Každopádně jsem rád, že si ten tlak rozložil s Luisitem a Neyem. Jednak kvůli snížení hatu na Messiho, navíc to pomohlo celý jejich spolupráci, která je fakt naprosto dokonalá.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo bude mit velkej problem se zachranit, pusobej dost rozhrane. Ale to samy se da rict i o Sportingu nebo Getafe no, zatim ty tymy moc nevypadaj, ze by chtely v lize zustat.

Reagovat
C-M@ster

Tak nějak mi vyšlo, že Real dnes znova zaváhá. Dá se to předpokládat?

Reagovat
madridcan

Vyhrame...este ze ja sa to uz pri tvojom oblubenom klube pytat nemusim

Reagovat
C-M@ster

Jak budou hrát United, to je pro mě záhadou, ale Las Palmas mají fazónu a Real po pohárovým zápase v týdnu je schopnej zaváhat. Pak bilance Realu venku tomu taky napovídá.

Reagovat
Masi

Palmy v zápase s Barcou předváděli hodně odvážnej výkon a někteří jedinci mě tam fakt nadchli, s jakou odvahou a poměrně dobrou technikou chodili do soubojů a kombinovali. Pokud by předvedli podobný výkon s námi, tak určitě ztráta možná je. Ale jako tutovku bych to neoznačoval, přeci jen se tam jede pro tři body.

Reagovat
C-M@ster

Tutovka určitě ne, ale kurzy jsou podle mě až moc vysoký na ztrátu Realu. Baleťáci jsou favoriti, ale jejich případná prohra nebo remíza nebude takovej šok.

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=PdI6haklmsQ

8 vytvořených golovek Tahle pozice Messimu hrozně sedí.

Reagovat
technecium

Neskutečný koncert

Reagovat
smazaný uživatel

inak Leo v roku 2016 18 zapasov 23 golov a 10 asistencii

Reagovat
ADM

Ide si po 6. GB. To uz by bol vazne strop

Reagovat
smazaný uživatel

a treba povedat, ze pri nom su tie statistiky len ceresnicka na torte, on aj bez nich presviedca o svojej genialite, jeho futbal bavi aj bez strelených golov :)

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giuseppe Rossi

Reagovat
Phillipinho

Rodrigo a Abdennour jsou nejhorsi hraci s cenovkou 30, respektive 25 mega, jaky jsem kdy videl.

Reagovat
Paddy

Reagovat
Kluivert9

No, našlo by se plno dalších, možná ještě horších případů...

Reagovat
valloire

Reagovat
eder

Prohrát s posledním celkem tabulky - kdepak asi udělali soudruzi Nevillovci chybu?

Reagovat
kubys

Ok, přichází Levante time, čeká, že se nakonec zas fakt zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.goal.com/en/news/723/serie-a/2016/03/13/21278112/capello-dybala-the-best-in-the-world-for-his-age?ICID=HP_BN_1

A to je presne dovod, preco pojde po sezone do Barcelony !

Ale nie, ja by som ho v podstate v Barcelone ani nechcel a prajem Juventusu, aby vybudoval co najlepsi tim, nech je sa cim bavit.

Reagovat
Kluivert9

Nesmysl brát takovýho hráče do Barcy na lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve šel do risku a dal za něj spousty peněz, tak ať si ten risk teď užijí.

Reagovat
Kluivert9

O to nejde. Určitě se jim Dybala vyplatí a očekávání naplní, ale v Barce pro takovýho hráče není místo a ještě nějakej čas nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky jde o to. Oni to ví ...

Reagovat
Spasitel

K Segunde pozerám, že tam je madridský Leganes prvý aké má PD požiadavky na štadión ? Lebo pochybujem, že by mohli hrať na svojom.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla hezky rozhybala souboj o 4. misto

Reagovat
Israha

Absolutně fantastický zápas mezi Sevillou a Villarrealem. Vůbec nevypadalo, že oba měli v nohách čtvrteční EL. Primera Division at its best

Reagovat
Phillipinho

fantazie

Reagovat
Mateo16

Nic nove . Akurat vzdy si maze Sevilla Villarreal efektivitou na chleba .

Reagovat
Israha

No jestli tě tenhle zápas nebavil, tak asi sleduješ nevhodnou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím spousta zvratů, ale konec šťastný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Ten clen realizacneho timu sa isto bavil ako ty.

Reagovat
DelPiero137

To je mi uroven a ked po nom niekto hodi banan tak sa cuduje.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
vladis271

ti drbe

Reagovat
vladis271

ti drbe

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi rozpacity vykon ponorky, s jakou lehkosti dokazali vedeni odevzdat zpatky seville, nepromeneny tutovky na konci a nakonec 4.gol od oslabenyho tymu...ono by to ani tak nevadilo, kdyby to nebylo proti tragedum ze sevilly, ktery predvadej celou sezonu naprosto otresnej fotbal s kupou stesti

Reagovat
Afrokrecek

Já bych teda Munira ještě neprodával

Reagovat
valloire

já taky ne

Reagovat
Afrokrecek

jak to vidíš dnes? Ronaldo penalta a výsledek 1:1 ?

Reagovat
valloire

ježiš promiň, já se zapomněl přelogovat

Reagovat
Afrokrecek

dobře, tak odpovídej teď jako baleťák

Reagovat
valloire

0-6, Ronaldo 5 fíků a všechny z penalt

Reagovat
Afrokrecek

tak já to zkusím vsadit, ale jestli to nevyjde, tak si tě najdu

Reagovat
Phillipinho

Strangest stat in football: 17 straight home victories for #Sevilla. No victories away all season in La Liga or Europe.

A muzou stale realne pomyslet na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Arbeloa; Modric, Casemiro, Isco; Vazquez, Cristiano, Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa si rozhovorom v tyzdni vypytal zaklad

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire, ktory futbalovy zapas by si oznacil za najlepsi,, co si videl ?

Reagovat
valloire

Barcelona - Chelsea 2-2

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
JM

Reagovat
teenz

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Samozřejmě jsou to zápasy na MS Brazílie-Argentina 82 a Brazílie-Francie 86. Žádná pochcaná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ligu si nemal kde sledovat, al inak dik.

Reagovat
el Principito

ale on jí sledoval ... všechno viděl, všechno ví ... jenom nám ještě neřekl kde to všechno viděl

Reagovat
valloire

Jelikož jsi mladý, neznalý dřívějších dob, tak ti osvětlím dobu. Live zápasy nebyly, ale na ZDF a ARD bylo možno shlédnout sestřihy z bundesligy a i nějaký důležitější zápas z italské, anglické a španělské ligy. Což bohatě stačilo a nemusel si poslouchat výstřiky o hráči, jenž si povodí Getafe a už je nej v galaxii. Důležité zápasy jsem samozřejmě na MS a v pohárech viděl.

Reagovat
el Principito

ty seš hroznej pohádkář

Reagovat
valloire

Co přesně je ta pohádka Svědku Leošův?

Reagovat
el Principito

že si neviděl ani desetinu toho co tady vykládáš ... ještě si tu nenapsal kolik ti bylo když řádil Pele na MS, už se ti na to pár lidí ptalo, nikdy si na to neodpověděl, neuděláš to ani teď, protože by se přišlo na to, že v tej době si chodil tak maximálně do školky ... prostě kecáš

Reagovat
valloire

O Pelém v TV live jsem nemluvil. Zažil jsem Maradonu, Kempese, Zica, Panenku ...Moje první Me bylo 76. Pamatuju i finále 74. Ale jak říkám, na Němcích běželi před MS i ME dřívější zápasy celý a spousta dokumentů. Na ligu a celý zápasy jak teď nekoukal nikdo. Taky proč? První přímý přenos anglický ligy šel v r.80 a hádali se tam o to, jestli je to pro fotbal dobře. Jde o to, že o Pelém se mluvilo a psalo tehdy, něco málo jsi viděl jak hrál a hlavně jak hrál na MS. To stačí. Tam si to vodil, k čemu, i kdyby byla možnost vidět brazilskou ligu by ses díval? Vidět úplně všechno nesvědčí úsudku, jak je na vás krásně vidět. Úplně se vám smažou ty rozdíly, co je důležitý a co ne. Na příkladu, kterýmu i ty porozumíš, tedy na Messim, ti říkám, že je mi fuk, jestli se plouží a hraje někdy špatně v lize, podle toho ho neposuzuju.

Reagovat
el Principito

no, to jsem přesně čekal. takže, jinak ... kolik si viděl live zápasů s Pelem? já ti věřim, že sestřihů a dokumentů si viděl hodně, jenže to se může podívat i dneska každej, k tomu nepotřebuješ být "starší a zkušenější"

Reagovat
el Principito

aby bylo jasno, mě je Messi celkem ukradenej, já fandim Barceloně a je jedno jestli tam hraje Stoichkov, Ronaldo, Ronaldinho, Rivaldo nebo Messi ... ale tvoje snaha Messiho za každou cenu shodit na je naprosto směšná a děláš tady ze sebe akorát blce

Reagovat
valloire

Jelikož jste zaslepení členové sekty, tak vám to tak může připadat, ale já ho neshazuju. Pouze říkám, že i dřív byli hráči a mohli být i lepší.

Reagovat
el Principito

jenže ty děláš jako by jich bylo asi 50 nebo i víc ... já chápu, že seš fanatickej fanoušek Brazílie, a že ti Messi jako Argentinec a nejlepší hráč Barcelony v historii musí strašně srát, ale seš nesoudnej ... nedovedu si představit co by si tady psal kdyby se jmenoval Messinho, hrál za Real a Brazílii

Reagovat
valloire

ok, není jich 50, jestli ti to tak připadá. V podstatě proti němu nic nemám a spíš tu dělám takovou opozici. A samozřejmě máš pravdu, že kdyby se jmenoval Messinho, asi bych tak kritickej nebyl. Ale nad Pelého nebo Zica bych ho stejně jako teď nedával. Spokojenej?

Reagovat
el Principito

::biggrin: ne

Reagovat
valloire

Prostě to neber tak vážně, je to jenom fotbal. Hecování k tomu patří a neboj, já vám tase pogratuluju, až vyhrajete LM nebo ligu.

Reagovat
valloire

u vás to ale někdy vypadá, že fandíte Messimu

Reagovat
el Principito

A ještě by mě zajímal tvůj názor na Maradonu. Je mi jasný, že jako Argentince ho nebudeš tolik vychvalovat, ale ... Pořád tady argumentuješ MS, on ho vyhrál 86 a v 90 je dotáhl do finále a nějakou chválu na něj tady od tebe nečtu ... Na rozdíl třeba od tvýho milovanyho Zica

Reagovat
valloire

Už jsem to tu párkrát psal. Maradonu jsem těžce nesnášel a nesnáším, nicméně musím uznat, že jeho výkon v 86 byl fantastickej. Nebyl k udržení. I v 90 to jde částečně za ním, i když spíš byli ve finále díky štěstí a defenzivě. S Neapolí udělal taky kus práce s Carecou a Alemaem a neznámejma Italama. Takže jako hráč respekt a bohužel musím přiznat, že číslo 2-3 s AdS. Takže na tomhle příkladu vidíš, že můžu uznávat i Messiho, jenže mu něco zatím chybí a troufám si říct, že vždycky bude. Ale ještě nekončí. Zico by u mě byl před Maradonou, ale jelikož jsem objektivita sama....to MS to kazí.

Reagovat
el Principito

Dobrý ty tady Messiho fanouškům vyčítáš zaslepenost a sám jseš ještě horší je to směšný

Reagovat
valloire

to sis z toho vzal?

Reagovat
el Principito

Z tebe ta brazilská zaujatost úplně stříká

Reagovat
valloire

Jo, ale Maradonu mám před Zicem. Tak jak je to vlastně?

Reagovat
el Principito

Jo, to jsem blbě pochopil, sorry ale stejně ty Brazilce (ač je mám taky rád) protezujes

Reagovat
valloire

Přiznávám, že je protěžuju. Ale moc nemusím, je to kvalita sama o sobě. Akorát mi sere, že furt lezou do Barcelony.

Reagovat
el Principito

Tak je mi jasný, že bys chtěl vidět třeba Neymara u vás v tom vašem cirkusu hovno, nasrat

Reagovat
valloire

U nás, v naší ORGANIZACI, by se měl lépe.

Reagovat
patas92

Furt seš retard

Reagovat
valloire

Kdybych byl retard, mám před nima Messiho jako ty.

Reagovat
LAM

Tak Messiho před nima má skoro každej člověk kterej se okolo fotbalu točí delší dobu.To že ty ne je ale jasný.

Reagovat
valloire

koukni pode mě Svědku Leošův

Reagovat
el Principito

Já jsem ti nikdy žádnej žebříček nepsal, takže nevíš kde mám Messiho. Jinak za nejlepšího fotbalistu z těch co jsem měl možnost sledovat považuju brazilského Ronalda. Škoda těch jeho zranění a Maradonu stavím zatím výš než Messiho

Reagovat
valloire

tak ještě nejsi v sektě Ronaldo Tak o čem se tu bavíme?

Reagovat
el Principito

Že potřebuješ za každou cenu shodit Messiho, má 5 zlatej chtěl balónů, dědku

Reagovat
el Principito

bez chtěl

Reagovat
valloire

No dobře, ale zatím máš stejnej nebo podobnej názor jako dědeček. Maradona s Ronaldem výš.

Reagovat
valloire

Ještě k Ronaldovi. Nikdy jsem nepochopil, proč jste se ho po sezoně pustili do Interu. Jestliže teď se dá hovořit o době Barcelony, to už klidně mohlo nastat s ním. V tý vaší tehdejší bídě si ty góly dělal úplně sám. Každej tejden v sestřihu ligy dokonalý sólo. Naprosto fenomenální.

Reagovat
Xavi

Zaslechl jsem, že se vědělo o jeho zdravotních problémech.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Tak to teda nevím, ale v tý době žádný neměl. Pustili jste ho, protože chtěl přidat, jak se sluší na nejlepšího hráče světa. Vaše blbost.

Reagovat
Xavi

Neměl, ale asi tam byl potenciál, že budou.

Reagovat
valloire

potenciál?

Reagovat
Xavi

Tak že může mít v budoucnu problémy se zdravím. Už v Eindhovenu měl problémy s koleny.

Reagovat
valloire

to má spousta hráčů, šetřili jste a ne poprvé

Reagovat
Xavi

V březnu 1996 si zlomil holenní kost, což bylo zapříčiněno jeho lenivým přístupem, ale i rychlým růstem. Proto bylo nezbytné, aby byly Ronaldovi několikanásobně zvýšeny tréninkové dávky a podávány speciální léky. Mnozí tehdy hovořili o dopingu.

Hovoří se o tehdejších neshodách hráče s prezidentem Nunezem i o velkých finančních požadavcích Ronaldových agentů. Těm se údajně nelíbili zdroje k pokrytí hráčova platu. Nunezovi zase výše částek i časté pozvánky do reprezentace.

Zdroj: článek od Jakuba19

Podle mě těch důvodů tam muselo být víc.

Reagovat
valloire

jak říkám, šetřili jste, s tím dopingem bych se ale ani nedivil

Reagovat
el Principito

byl úžasnej

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
PP

to odvoláš!!!

Reagovat
valloire

To starší a zkušenější funguje ale tak, že takovej člověk toho už zažil víc než ti mladší a proto není ze všeho tak vodvázanej a posuzuje to víc s nadhledem. Zeptej se rodičů třeba. Časem se do toho dostaneš taky. Co se týká fotbalu, tak já jsem viděl 10 MS v televizi live a koukám skoro na všechny zápasy. Za tu dobu jsem vynechal jenom pár utkání. Takže jsem viděl spoustu hráčů, spoustu výkonů, emocí a spoustu geniality. A proto můžu posuzovat s větším nadhledem. O evropskejch pohárech nemluvím...viděl jsem vaši první výhru v Evropě třeba. A dodneška si pamatuju to vaše prasení a záludnost. A to mi tenkrát byla Barcelona ukradená, fandil jsem Liverpoolů.

Reagovat
el Principito

Nedělej že mě puberťáka, nebudu o moc mladší než ty... proto vím, kolik si toho asi tak mohl vidět, taky jsme doma chytali němce a rakušáky , bydleli jsme hned u hranic

Reagovat
valloire

Budu určitě starší. Začal jsem sledovat a zajímat se tak od cca 75. Hokej, fotbal, tenis, atletiku...

Reagovat
el Principito

Straší seš, to je jasný, ale ne o tolik osmnáct už mi dávno není

Reagovat
el Principito

Starší

Reagovat
valloire

A třeba, protože o to ti taky jde, Zicovo góly v každým kole italský ligy, jsem samozřejmě viděl už tenkrát. A moc dobře si pamatuju, jak z něj byli skopčácí na větvi. A to tam v Itálii tenkrát řádil Platini i Maradona. K Platinimu jako k playmakerovi jenom tolik, že onanistický výstřiky nad běžnejma Messiho přihrávkama jsou sice hezký, ale Platini už tenkrát předváděl to samý a měl tam i něco, co Messi ne....40 metrový pasy na nohu. A ještě v defenzivní italský lize byl nejlepší střelec.

Reagovat
LAM

Messi nedává pasy na 40 metrů jo? Ty jseš strašnej dement.

Tak proč podle tebe jsou z něho právě tihle hráči nebo trenéři kteří věděj o fotbale asi 10x víc než ty a viděli na živo ty nejlepší,tak hotový?Proč?

Stačí se podívat kolik dal golů,kolik má asistencí.kolik dokáže vytvořit šancí,kolik toho dokázal vyhráta kochat se jeho herním projevem a zjistíš že je to nejlepší hráč co kdy tuhle hru hrál(Můžem srovnávat s Pelém,ale jelikož dřív to byla naprosto jiná hra,tak to srovnání není reálný).

Sere tě že je to Argentinec a hlavně to že hraje od mala z Barcu.Chtěl by jsi ho do Realu,ale to není možný,tak si tu sereš z huby každý kolo a děláš ze sebe všeznalýho.

Reagovat
valloire

Příspěvek od člena sekty Svědkové Leošovi není vůbec směroplatnej. Vytvořený šance... Jdi se léčit, máš to ale nabiflovaný hezky.

Reagovat
LAM

Ty jseš prostě čůrák kterej si bude pořád kecat to svoje ať je to směrodatný nebo ne.Když se tě někdo na něco zeptá tak hned najdeš proč ten a ten není nezávislej.Nejlepší hráč hraje holt u nás a to tě sere nejvíc.

Reagovat
teenz

To je prdel, jak vám drásá nervy.

Reagovat
valloire

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
JM

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

Ty seš typickej příklad zaslepenosti, ba až fanatismu. Když dá CR hattrick a Messi 2 asistence, tak úplně stejně jako technecium napíšeš...jo, ale podívej se, jaký to byly asistence a ty góly nic moc. Jaký by to sakra byly asistence? Normální asistence jako od normálního hráče, jenže tenhle je hlavní bůh sekty. Takovejch naučenejch přihrávek jsem už viděl...takovej Mahrez třeba v poslední době, to jsou asistence Jděte už s tím do prdele.

Reagovat
LAM

JJ Mahrez to je novej level Messiho. Už vidim jak zbytek života bojuješ na internetu o to aby Messiho nerali lidi za nejlepšího hráče historie,ale to by jsi se měl naučit ještě aspoň Anglicky,Německy,Španělsky a Francouzky

Reagovat
patas92

Proč s tím debilem vůbec ztrácíš čas?

Reagovat
valloire

páťa neunáší a nezvládá

Reagovat
Afrokrecek

za kvalitní provokace

Reagovat
valloire

Reagovat
Afrokrecek

ale vazne uz by se to tu mohlo zlomit a zacit resit fotbal

Reagovat
valloire

Vždyť řešíme, ale s každým mluvím, jak si zaslouží. s principitem i s tebou dneska v pohodě, s LAMem jako s lamou. Neuděláš nic.

Reagovat
Afrokrecek

LAMu neresim.. ten by se potreboval uklidnit aspon na mesic nez netu ale stebou nemluvim nikdy vazne protoze to ani nema smysl vzdycky si jen popichnu trosku a koncim.. ale spis me stve ze se neustale resi jen Messi a Ronaldo a nebo Barca vs Real no..

Reagovat
valloire

Je to holt ústřední téma doby. Já jsem nerad vážnej, zkracuje to život.

Reagovat
Afrokrecek

doufam ale ze ti to roberos uz vysvetlil

Reagovat
valloire

No a proto se taky moc vážně nebavím, roberos je skvělej test, i když náhodnej. Jak poznat , jestli někdo přemejšlí. Nevycházíš z toho dobře.

Reagovat
Afrokrecek

no a to bylo prave to moje popichnuti .. klidek dedku

Reagovat
valloire

tak ok, je ti odpuštěno

Reagovat
Afrokrecek

nikdy nic na tebe neni mysleno vazne

Reagovat
roberos

Reagovat
technecium

Trollil jsem. Omlouvám se, jestli jsem ti pocuchal nervy.

Reagovat
valloire

Ale netrolil. To píšeš až teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhy by som sj schvaloval, ale bra-arg az taky skvely nebol...to uz skor bra- tal....ale ten ti asi moc nevonial..

Reagovat
valloire

Brazílie s Itálií byla krádež za bílýho dne Argentina je tradiční derby a ten fotbal byl skvělej. Vůbec nehráli tak zle, jak se zdá podle výsledku. Itálie zalezla a Rossi, kterej nehrál celý jaro, ve skupině hovno, dal 3 góly. Taky se mu to už nikdy nepovedlo. No a na zápas s Francií by se měli povinně podívat ti, kteří si myslí, že se zdálky nestřílí anebo jenom pánubohu do oken. Samozřejmě mimo jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kradez tam bolo max nem-rak....rossi ich roztrhal ako mokry hajzelpapier..o zalezeni ani reci, uplne vyrovnany zapas...akurat, ze taliani mali betonovu obranu

, s ktorou si ani ten fantasticky brazilsky utok nedokazal poradit..len tak mimochodom, doktor sa mi vzdy pacil viac ako zico...prisiel mi viac elegantnejsi

Reagovat
roman1978

argentína rumunsko 94

Reagovat
valloire

V 94 se mi víc líbilo Brazílie - Holandsko.

Reagovat
roman1978

tak to ani náhodou. to se tomu ani neblížilo. já mám ten zápas na videu a i teď jsem z něho hotový. hadži radučoju

Reagovat
valloire

Já ty Rumuny moc nemusel. Je to taky asi o tom, komu fandíš. Ale Brancovo parádu vidím jako dneska. A Bebetovo a Romáriovo....Jsem se pak vožral

Reagovat
roman1978

já taky fandil arg. ale když už paráda, tak výkon hagiho a ten přímák

https://www.youtube.com/watch?v=DrMW7Ch1QbU

Reagovat
smazaný uživatel

Hadzi bol pan futbalista...

Reagovat
valloire

ta jejich obrana argentinská ale jo, hezkej zápas, otevřenej, to mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire, ja som fubtal zacal sledovat niekedy v roku 1997, kedy Kosice boli v Lm. Potom rok na to bol fantasticke MS, dalsie dva roky na to skvele Euro...no ale odvtedy

Reagovat
smazaný uživatel

...odvtedy ma repre futbal nebavi. Mam moznost pravidelne sledovat top europske ligy a ten reprezentacny futbal sa na to proste nechyta.

Reagovat
valloire

To MS bylo skvělý až na finále. Tam se to všechno posralo a zdegradovalo.

Reagovat
C-M@ster

Žlutá v pořádku?

https://ctrlv.cz/3zST

Reagovat
smazaný uživatel

Derby prohraný, ale od tý doby 4 vítězství a Real naopak 2 remízy 2 prohry...hezky kletba pro kluky z Errealy

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
papanegra

Jednou po dlouhý době jsem měl možnost se koukat na španělskou ligu, konkrétně na Real....

Ježiš, co to bylo ? to nehodnotím jen výkony týmu, ale i výkon rozhodčích... Ta malá domu ? :D ta "ruka" Arbeoli na konci ? :D

tragédie, španělové jsou stejný komendianti jako italové a to už je co říct... jedina koukatelná je ta PL...

Reagovat
ADM

za objektivitu

Reagovat
Spalovač šancí

Já tento zápas neviděl. Ale že jsou sudí v lize dlouhodobě hodně tragičtí, je fakt. A bohužel úplně zbytečně tak degradují celkovou kvalitu PD někam na úroveň BL.

Reagovat
ADM

To je jasné, ja som narážal na

"Jednou po dlouhý době jsem měl možnost se koukat na španělskou ligu...........tragédie, španělové jsou stejný komendianti jako italové a to už je co říct... jedina koukatelná je ta PL"

Reagovat
Kokesh

Dnesni hrubky v zapase jdou rozhodce na rozhodciho (az moc individualnich chyb, ani ne otaceni a prehlizeni faulu ci spornych situaci, spise nekvalita jeho osoby), celkove je ten problem ale samozrejme spise na spanelskou asociaci, Real i Barca dlouhodobe tezi z rozhodnuti sudich, tak jako u nas momentalne Sparta ci Plzen. Nerikam, ze pluji kaprici, ale karty a postaveni obou spanelskych gigantu jsou rozdany jasne, TV prava, byvali cinovnici v ruznych sekcich, verejna i medialni sila obou je znicujici...na rozhodci je vyvijen velky tlak.

Videl jsem plno kvalitnich vykonu od spanelskych sudich v poharech, EL i LM, od zacatku zapasu do konce naprosto dominantni vykony, bez chyb a pochybnosti...

Reagovat
Spalovač šancí

Proto jsem taky psal jenom o sudích v lize. V pohárech nejsou nikomu podřízeni a navíc by tam přece jen měli pískat ti lepší

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

co si budeme klamat, vykony rozhodcov su katastrofalne a teatro patri k hispanskej povahe, je to divadlo

Reagovat
Spalovač šancí

Real potřebuje Daridu jako sůl

Reagovat
One-Real

Na dnešek rychle zapomenout, hodnotit podle dnešních výkonů, tak máme na hřišti 9 problémů. Nedá se čekat, že to ve venkovních duelech bude jiné. Obecně bývají hodně těžké a když se k tomu přidá takový nezájem, tak je to průšvih. Doma to budou zápasy pro fanoušky a v LM čekám úplně jiný přístup.

Reagovat
LAM

Tak v LM je důležitej los.Teď vám přál,což snad ale nebude věčně.

Reagovat
Billy McClane

Podla vase logiky pokym nechytime Bayern, tak nam los praje stale

Ostatne v Barcelone sa place pravidelne pred kazdym losovanim Realu, takze nie si ziadnou vynimkou.

http://www.fcbarcelona.cz/images/karikatury/FCB_13406860.jpg

http://www.fcbarcelona.cz/images/karikatury/FCB_13406859.jpg

Reagovat
roman1978

Reagovat
JM

Reagovat
Visca el barca

Mě spíš fascinuje,že se Barca, Bayern či Real nikdy nepotkaj dřív než v semi. Možností už bylo vážne hodně za poslední roky a nikdy nic.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.imgup.cz/image/RE3

Hlavně, že se vysmíváš, ale podívej se, jak to za posledních 5 let bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky

Reagovat
celeb

neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snažil jsem se tu tabulku dělat objektivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ma fakt smolu na zreby, ale na druhej strane si myslim, ze prave taketo silne timy ich potom dokazu udrzat v tempe aby to dotiahli az k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Billy není z těch nejchytřejších.

Reagovat
misinho7

kde si nechal bayern co me mali?

Reagovat
valloire

Bayern 2012 je mín obtížnej než ten z roku 2015 bez nejlepších hráčů jo? Bayern 2014 jsme asi neměli a Juventus loni taky asi nebyl tak dobrej.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
roberos

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
JM

Reagovat
madridcan

http://www.eurofotbal.cz/clanky/semifinale-ligy-mistru-real-madrid-bayern-atletico-chelsea-252816/?forum=1#forum

jiri - fcb

11.04.2014 13:34

#

Paráda. K dokonalosti chybí už jen to, aby Atleti hráli odvetu doma

Kenneth

11.04.2014 13:39

#

UEFA uz teda nemete cesticku Realu?

jiri - fcb

11.04.2014 13:41

#

Už ne. Jste je asi tím vašim brečením naštvali. Jen dobře.

jiri - fcb

11.04.2014 13:56

#

Kenny, člověče, vytáhnou vám Bayern, a ty ztrácíš hned nervy. Klid, třeba vypadnete se ctí.

https://www.youtube.com/watch?v=LzlVmU2hqKc

Nam vzdy praje los

A potom sa clovek obzre na pravidelny Celtic, pravidelny Ajax, pravidelne priposrate City proti Barcelone a uvedomi si, ze Justin Timberlake naspieval pesnicku Cry me a river pre fanusikov Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno říct, že to byla jedna vlaštovka, která fakt jaro neudělala.

Neznám důvod, proč bys měl rozporovat takhle jasnou věc, jako že vám přeje los. O tom se obecně ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ses tu zase hezky vybrečel, stejně jako tví stejně chytří kolegové jako ty, ale LAM napsal "Tak v LM je důležitej los.Teď vám přál,což snad ale nebude věčně".

1) má pravdu - los je důležitý

2) TEĎ jste dostali lehkého soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ona je pravda, že jim prostě přeje los docela pravidelně. I tomu Bayernu se hodně dlouho vyhýbali.

Reagovat
Visca el barca

Já bych jim Bayern přál hned další kolo.

Reagovat
Billy McClane

To Bayern sa vyhybal nam.

Inak hrali sme s nimi 11/12 a 13/14. Barca 12/13 a 14/15. Tak jak to bude jirko?

Reagovat
Billy McClane

Inak povedane odkedy prekrocil Real osemfinalovy prah, tak sme na Bayern narazili tolkokrat ako Barca. Proste si to ako notoricky klamar zase raz skusil a nevyslo to no

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem se na to díval taky - los vám dá buď nejtěžšího soupeře (MU, 2x Bavory, Atlety) nebo naprosté lůzry - 2x S04, Galatasaray, APOEL. Dvakrát se vám stalo, že jste v semifinále fásli toho nejlepšího možného soupeře - jednou BVB, jednou Juventus ...

Bez ohledu na Bayern (uznávám, tam jsem jeden váš souboj s něma zapomněl) máte na los většinou strašnou kliku. Nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž u toho MU bych netvrdil, že byl nejtěžší možný - tam to byl prostě jen těžký soupeř.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Když vezmu vaše cesty ligou mistrů:

MU - Galatasaray - BVB nebo CSKA - APOEL - Bayern nebo Lyon - Spurs - Barca ...

Tohle nemá prostě nikdo.

Jen pro srovnání - naše cesta posledními ročníky:

City - PSG - Bavoři - Juve

City - Atleti

ACM - PSG - Bayern

Bayer - ACM - Chelsea

Arsenal - Šachťar - Real - MU (tady to bylo kapku lehčí, ale i tak to nebylo nic, co potkává vás)

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ta moje tabulka vyjadřuje vše. Ono je jednoduší dostat se do finále, když hraješ 1, těžší zápas, než když dostáváš favority už od začátku. Nebo to chce mít haluz a zaparkovat bus jako nejmenovaný modrý klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve svý podstatě to asi ani není nic, co by mohli nějak ovlivnit - prostě mají štěstí.

Ale tahle jejich nadutost, že jsou ještě schopní tak jednoznačnou věc okecávat a pohádkařit ... Do nebe volající.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis všimlul, tak RM za poslední 2-3 roky neumí hrát se silnýma soupeřema, vůbec. Minulý rok v lize s nejlepšími týmy získali snad jen 1/3 bodů. Oni jsou válec proti slabším, ale jak hrajou proti silnějším, hned narazí. Uvidíme, jak to bude dál, snad bude už los spravedlivější.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tlem se diskusní GURU :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Jinak Zlatan dneska 4 fíky.Byla by sranda kdyby vyhrál Zlatou kopačku on

Reagovat
smazaný uživatel

Nereálné, Ligue 1 má koeficient jen 1,5.

Reagovat
C-M@ster

Asi minutu jsem si myslel, jakej já nejsem expert na PD

http://prntscr.com/aeztli

Reagovat
Kenneth

Ani nechci vedet jakou rychtu dostaneme v El Clasicu. V LM muzeme jen doufat, ze Barca dostane Bayern.

Reagovat
Kenneth

A celkove sem zvedavej na leto. Jestli dostane nekdo ze ctverice James, Ronaldo, Bale nebo Isco cernyho petra.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych z toho nevypouštěl Kroose. U něj je dle mě ten pes nejzakopanější.

Kdybych si měl zahrát na manažeru za vás, tak bych zdefenzivnil střed pole nebo zdefenzivnil jednoho krajního beka. Jelikož máte krajní beky ofeznivní hned 3, tak by bylo asi jednodušší zdefenzivnět ten střed. Dál by bylo to asi chtělo jedno bránivější křídlo.

Kanté (ano, je to zatím jednosezonní hvězdička, ale on je prostě strašně strašně dobrý), Modrić, Kroos a před něma DiMa, Benzín (Cristiano), Alexis. Samozřejmě je jasné, že k vám časem dorazí Hazard, ale to bude zase jenom hra o prachy.

Reagovat
Kenneth

Alexise sem viděl poslední zápasy a posílení by to rozhodně nebylo. Hazard letos nedal v PL gol, takový hráč nemůže nahradit Ronaldových 60 golů. Celkově to vidím s náma bledě do tý doby, dokdy bude hrát MSN pospolu. Neymara jsme si prostě neměli nechat utéct. Kantému bych dal ještě rok, potom co se ukáže 2. sezonu a sezonu v LM. A co se týče beků, tak bych chtěl vidět zpátky Coentraa, prodat Danila a ještě sezonu si nechat Alvára.

Reagovat
Kenneth

Každopádně pokud někoho z PL, tak Mahréze. Ale u něho je to taky první sezona, plus je to očividně fanoušek Katalánců.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle jsou jen momentální formy - Alexis je prostě ve špatném týmu a ví to. On má hlavu šampiona a jako takový je v Arsenalu jediný. Oni se smějí a modelují si účesy a on lítá po hřišti na třech postech. Pro něj to musí být extrémně frustrující. Může do médií říkat cokoliv, ale jsem si jist, že má myšlenky na odchod, aby tam neztratil nejlepší roky kariéry.

Hazardova výkonnost je asi složitější a asi i hůř obhajitelná, ale když toho hráče vidíš hrát, tak prostě musíš uznat, že je jiný než ostatní - je speciální. A tak se k němu taky musíš chovat a tak ho musíš do sestavy zakomponovat. To Mou nejspíš nepochopil a Hazarda zadřel. Jsem si jist, že kdyby odtamtaď odešel, tak se (asi ne hned) odšpuntuje jak dobré šampaňské. A Španělsko je prostředí pro něj. Už u vás jednou málem byl, ale Mourinho chtěl někoho gólovějšího. Není náhodou, že to byl právě Mourinho, kdo ho pak zabrzdil ve vývoji ...

Hazard má ohromnou nevýhodu v tom, že je tak jiný, že se strašně těžko zapracovává do nějakýho funkčního moderního systému. Určitě by mu dělalo ohromné problémy mít za sebou Marcela a muset za něj bránit. To DiMa s Alexisem by si tohle odvedli dokonale. Ale zase by nedali tolik gólů jako Cristiano, no. Těžký výběr ...

Co se Mahreze týká - už jsem se vyjadřoval - jestli ho někdo ze Španělska chce vykoupit, tak musí letos, protože jestli dá ještě jednu takovouhle sezonu, tak bude jeho cena 70+, což je něco, co si může B nebo R dovolit maximálně jednou za rok (když nepotřebuješ širší přestavbu ...), takže musí dvakrát uvažovat, za koho takovou raketu pošlou.

Barca ho nepotřebuje, ale fotbalista je to výborný. Jednou bude úplný TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

ako hral kristianu ronaldu? opat prd?

Reagovat
CHONG

Ti culés jsou fakt vtipná stvoření, ligu vedou s prstem v nose, válcují jednoho soupeře za druhým, ale místo toho, aby byli v klídku, tak pořád řeší Cristiana a jestli už Florentino nahřál míčky na čtvrtfinále LM, chápal bych to v našem případě, jako projev frustrace z toho, že jsou ty špíny v současné době o parník před námi, ale tohle je vážně nemoc

Reagovat
10FKK

Už tě ta tvoje štětka prokoukla? Vracej se vám ty vaše bláboly a rejpání...

Reagovat
CHONG

Hele, mě si urážej, jak chceš, s tím nemám problém, ale jestli chceš urážet moji přítelkyni, tak se můžeme domluvit a můžeš mi to zopakovat pěkně do očí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

To víš, Jiří, jsou i lidi, kteří se nebojí promluvit si s oponentem tváří v tvář

Reagovat
smazaný uživatel

Povídej mi o tom ...

Reagovat
CHONG

Zbytečné, ty bys to nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Povídej mi o tom ...

Reagovat
CHONG

Křeč

Reagovat
smazaný uživatel

On vůbec nemusel mluvit o tvé přítelkyni, ale tys to na ni krásně vztáhl. Alespoň je vidět, co si o ní myslíš ...

... a můžeš to před zrcadlem zopakovat sobě pěkně z očí do očí.

Reagovat
CHONG

Jiříku, všichni víme, koho tím myslel, tyhle srandy si zkoušej na někoho, kdo ti na ně skočí

Reagovat
smazaný uživatel

tak když jsi to takhle vykecal, tak už to fakt víme všichni.

Reagovat
CHONG

Říkám, tohle zkoušej na někoho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

potopen ...

Reagovat
CHONG

To není nic nového, to jsi už dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

křečovité ...

Reagovat
10FKK

Copak nechutná ti tvoje polívčička? Ok, vyseru se na ní, ale mám podmínku, ty se vysereš na Barcu...

Reagovat
CHONG

Co to s tím má společného? Je to fotbalový web, urážení proti diskutujícího nebo jeho oblíbeného týmu je tady denním chlebem, ty urážíš někoho, kdo s tím nemá nic společného, ale to bych asi chtěl moc, abys viděl ten rozdíl.

Reagovat
10FKK

Mě sere tvoje urážení, tebe moje. Je to prosté. Ber nebo se s tím smiř...

Reagovat
CHONG

No jo, chtěl jsem moc

Reagovat
10FKK

když myslíš..

Reagovat
Free_player

simtě neházej tady machry nebo dostaneš ještě přes tlamu né každej žluťák je Bruce Lee

Reagovat
CHONG

Strachy nedutám

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou bomby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Dělat internetový ramena, to umí každej lauzr, pcheee.

Reagovat
10FKK

Jj v tom s Tomem vynikáš!

Reagovat
teenz

Silnější pes mrdá.

Reagovat
10FKK

Loseři co mrdaj na netu

Reagovat
teenz

Tak se taky stav na sraz.

Reagovat
10FKK

Sraz dementů? Co bych tam dělal?

Reagovat
CHONG

Předsedal mu.

Reagovat
10FKK

Potřebujete někoho normálního?

Reagovat
CHONG

To bychom tě nezvali.

Reagovat
10FKK

ty si předsedal loni?

Reagovat
CHONG

Předloni

Reagovat
10FKK

a zkurvil si co?

Reagovat
CHONG

Jo

Reagovat
Kluivert9

Letos už nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

v bordelu

Reagovat
Kluivert9

A přijdeš v žůžovým?

Reagovat
CHONG

Žužovou barvu neznám, ale růžový dres si klidně vzít můžu

Reagovat
Kluivert9

A růžový víno na kuráž...

Reagovat
CHONG

To až pak, myslím, že v tomhle případě nebude třeba nijak zvláště velká dávka kuráže

Reagovat
Free_player

růžový triko, gelík na palici jak jeho mužný vzor s číslem 7 a hnědý kalhoty ( jen čistě pro jistotu )

Reagovat
smazaný uživatel

KABELKA ... nezapomeň kabelku. Pro tuhle příležitost si vezme asi jen obálku - na pudr a stíny to bude stačit.

Reagovat
CHONG

Ne triko, ale dres a ne gel, ale lak a kalhoty postačí vínové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ty se moc nesměj, my se uvidíme na srazu

Reagovat
smazaný uživatel

na tebe sa skratka neda nesmiat to co tu dlhodobo predvadzas, machrovanie, vulgarizmy, provokovanie, silne reci a pozyvanie do bitky, neustale spominanie ze mas frajerku, to vsetko asi vacsina z nas zazila na zakladnej skole neverim ze si koncipient, skratka neverim, lebo ked ty nemas okolo 15-16 rokov tak potom uz nikto

Reagovat
CHONG

Přijď na sraz a uvidíš, těším se na to, až se ti ten tvůj názor zhroutí jak domeček z karet

Reagovat
10FKK

ty si vůl...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne, uplny komik

Reagovat
CHONG

Za toho budeš ty, až ti na sraz donesu průkazku z ČAKu

Reagovat
smazaný uživatel

ty a v ČAK v akej advokatskej to robis?

Reagovat
CHONG

Přijď a vše se dozvíš

Reagovat
smazaný uživatel

to sa bojis napisat v akej advokatskej kancelarii robis? zas klud, nebud z toho az taky pokakany

Reagovat
CHONG

Aspoň máš motivaci přijít na sraz

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved napíš, nebud pokakany, ved o nic nejde, co sa bojis?

Reagovat
CHONG

Však přijď na sraz, nebuď pokakaný, však o nic nejde, proč se bojíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa hanbis kde pracujes?

Reagovat
CHONG

Ty se stydíš, jak vypadáš?

Reagovat
smazaný uživatel

no nic vidim, ze si pokakany az za usami a bojis sa to napisat, radsej ta uz nebudem trapit

A nie, nehanbim sa ako vyzeram

Reagovat
CHONG

Když se nestydíš ani nebojíš, tak ti nic nebrání dorazit a vše se dozvědět. Budu se těšit

Reagovat
patas92

Možná mu brání třeba čas a několik set kilometrová vzdálenost mezi Prahou a jeho bydlištěm.

Reagovat
CHONG

Minule se kasal, že dorazí

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ako, preco nie. v prahe som pomerne casto a ked to bude v rozumnom datume a case a na rozumnom mieste, preco nedorazit druha vec je, ze by to bola skor stastna zhoda okolnosti, ale nikdy nehovor nikdy

skor by ma vsak iba zaujimalo Chongu, kde pracujes kedze si z fachu. Hrdis sa aky si sikovny adv. koncipient, na internete velky hrdina ale bojis sa napisat kde vlastne pracujes ale ved ono je to jedno, rob si co chces a ked ta to bavi, rob to najlepsie ako vies

Reagovat
CHONG

Tak doufejme, že planety budou ve správné konstalaci, štěstí nám bude přát, ty si nekákneš a budeme tě moc přivítat na srazu s patřičnými ovacemi

Reagovat
Afrokrecek

Můžu se zeptat kde se nějaký sraz řeší, či už je to všechno naplánované nebo jakékoliv jiné info o tom?

Reagovat
teenz

Řešíme to s dalšíma madristama přes SZ, občas si napíšem i ve vlákně. Mám takový dojem, že jsme se bavili o další LM, že zajdem. Pokud bys měl zájem, tak napiš One-Real.

Reagovat
CHONG

Docela se těším na ten tvůj kyselý výraz, až ti tu průkazku budu ukazovat

Reagovat
10FKK

Vem i tu tvojí slečnu, teda jestli to není kluk...

Reagovat
CHONG

Reagovat
10FKK

Reagovat
sokar

nevyhlasoval niekde v minulosti že on o žiadnu priateľku nestojí, že si radšej zaplatí čubku v bordely? lahôdkár čo má záľubu v japonkách

Reagovat
CHONG

Bývalo tomu tak, ale časy se mění, zkrátka jsem poprvé v životě potkal ženskou, do které jsem se zamiloval

Reagovat
sokar

alebo si len konečne stretol dievča čo je ochotné s tebou ostať?

Reagovat
CHONG

Věř tomu nebo ne, ale pár takových bylo i předtím, ale tam právě chyběla ta zamilovanost z mojí strany, ten pocit, že bys pro dotyčnou snesl modré z nebe, to přišlo až nyní

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, projdi si tu diskusi - Florentina a jeho míčky sem dotáhl jeden od vás ...

... nicméně je pravda, že nevím, jestli to není skrytej Culé.

Reagovat
CHONG

To byl jenom příklad, ale já vás v tomhle fakt nechápu, viz tvoje včerejší one man show, být na tom Real teď jako Barcelona a Barcelona jako Real, tak mám úsměv na rtech nohy na stole a celou Barcelonu totálně v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

One-man show myslíš tu diskusi, kde jsem měl 13 příspěvků a z toho se ještě jeden týkal Barcelony?

Reagovat
CHONG

Reagovat
patas92

Aha, takže příklad, který sis vymyslel...Kdo tu pak z koho nemůže spát

Reagovat
PP

to sice kecáš - taky bys nevynechal rýpání jak oni do vás..

Ale jinak pro ostatní - je to právník, tak se s ním nepouštějte do diskuze. Vždycky to ty svině právnické otočí proti vám.. mám dva kamoše a ta vyřídilka je neskutečná..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak CHONG nemůže být právník ...

Reagovat
PP

je zbytečně povznesený a jakože nad věcí, ale většinou si vás dává.. Nicméně fandím v PD diskuzích Barce a Brazílii proti Realu a Argentině..

Reagovat
Free_player

míčky už jsou nahřátý ... Benfica čeká

Reagovat
CHONG

Snad jo, ať je tady zase trochu srandy

Reagovat
patas92

křeč

Reagovat
Free_player

Casemiro to s tím jeho čuněcím ksichtem taky teda moc nevyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten kašlu, ale jeho oznámení, že je Real nejlepší tým světa, mě překvapilo hodně.

Reagovat
CHONG

Ještě abys nekašlal, když máš obdobný

Reagovat
smazaný uživatel

Líbím se ti?

Reagovat
CHONG

Osobně jsem tě neviděl, ale fotografie je celkem zvěrstvo.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

mě to nepřekvapilo .... mě to rozesmálo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ja jsem fakt dlouho nechápal, co to je za syndrom fanoušků Barcelony na EF, když zažívaj nejlepší éru historie, mají trofeje, proč mají tak velkou potřebu brečet, kopat do druhých, řešit soupeře a neustále něco shazovat. Fakt jsem to nechápal. U týmů, který jsou v jakýkoliv době v pozadí je to logický, i když i tak by se mělo být nad věcí, ale dá se to chápat, protože z toho to pramení. V tomhle ohledu se ale musíme smířit s tim, že to je zkrátka nepochopitelný jednání. Pro mě je to naprosto neuvěřitelný Ale naprosto.

Reagovat
Free_player

nesmíš si to všechno tak brát

Reagovat
smazaný uživatel

Ta forma jednou skončí a místní (300 pro barcu) fans začnou zase chodit kanálama

Reagovat
10FKK

Zdravím do kanálu

Reagovat
sokar

dúfam že tam nezanecháte po sebe svoje výkaly, nech tam máme čistotu

Reagovat
smazaný uživatel

a teď se zamysli nad tím, proč se chodíš neustále vysmívat Arsenalu a jeho fandům ... Ti jsou už 10 let v perdeli, a ty máš pořád nutkání kopat do mrtvoly. Pro mě nepochopitelný a neuvěřitelný jednání a budu se s tím asi muset smířit.

A vůbec bych se zamyslel, z čeho pramení tvoje touha neustále rozebírat motivy jiných lidí pro psaní svých příspěvků ...

Reagovat
10FKK

Jeho pláč je bílej, proto je lepší...

Reagovat
teenz

Tak se nebojme to říct, prostě až na pár vyjímek to jsou kundy.

Reagovat
10FKK

Od dementa to sedí

Reagovat
patas92

*výjimek

Reagovat
smazaný uživatel

ta jímka se tam hodila teda víc

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

vodu káže, víno pije

Reagovat
patas92

Ángel di Paranoía je z nich největší komik

Reagovat
10FKK

Je jich víc.. Nemůžu si vybrat kdo je větší vemeno...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
-Carles-

Možno to tak trocha súvisí s tým, ako sa Real a jeho fanúšikovia neustále vyvyšovali nad Barcu, ako je Real najlepší klub v histórii, ako im Barca nesiaha ani po členky, kráľovský Real, naj naj naj všetkého, celej galaxie.

Teraz už len dostávate späť zasiate

Reagovat
Billy McClane

Ved je to cista pravda, tak co mame klamat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Barca nebo Atlético? https://pbs.twimg.com/media/CddZ9WaVIAQ6S6T.jpg

Barcu čekají 3 těžká zápasy v řadě, z toho 2 venku. Potom Vale, tam ale věřím ve výhru a předposlední kolo derby, jinak snad v pohodě.

Atleti mají už jen Bilbao, Malágu a Celtu, jinak easy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Atleti vše vyhrají, tak Barca si může dovolit 2x prohrát a 1x remizovat.

Reagovat
10FKK

Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Až Real vykopne Buřta, tak ... oh, wait ...

Reagovat
smazaný uživatel

neprovokuj

Reagovat
10FKK

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Free_player

ted to má spočítaný hubeňour !

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
smazaný uživatel

úúúúúúúúú

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to psal po minulým kole - Atleti to mají nalajnovaný slušně. Ti do konce roku ztratí tak 4 body maximálně - vidím to na plichtu na Espanyolu a s Levante. Zbytek plnej počet.

My ztratíme 6 bodů za plichty na Madrigalu, na Anoetě a s Granadou.

Real je neodhadnutelnej, ale zkusím - ztratí ještě 5 bodů - prohra v clásicu a 2 body ztratí s SS.

Konečná tabulka teda: 1. Barca 96, 2. Atleti 90, 3. Real 85 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je blb. Kolik různejch emocí vyjádřil za těch pár sekund ...

Reagovat
smazaný uživatel

řek bych: vztek, láska a lítost tam byly minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

lítost ne, spíš bych tam viděl uvědomění si a strach z následků. Každopádně s ním hormony šily neskutečně.

Reagovat
celeb

Lol. Ako tu vyplakavaju baletky, ze ich urazame a vysmievame sa. Schvalne si pozrite diskusiu, kde posty zacinaju:

- zekq: skret opet nedal penaltu :D tvl at to nechavaji kopat Mascherana :D jak skret tak i zubatej Suarez to fakt neumej.

- Chong: Ti culés jsou fakt vtipná stvoření, ligu vedou s prstem v nose, válcují jednoho soupeře za druhým, ale místo toho, aby byli v klídku, tak pořád řeší Cristiana a jestli už Florentino nahřál míčky na čtvrtfinále LM, chápal bych to v našem případě, jako projev frustrace z toho, že jsou ty špíny v současné době o parník před námi, ale tohle je vážně nemoc

- AdM22: Ja jsem fakt dlouho nechápal, co to je za syndrom fanoušků Barcelony na EF, když zažívaj nejlepší éru historie, mají trofeje, proč mají tak velkou potřebu brečet, kopat do druhých, řešit soupeře a neustále něco shazovat

pricom v tejto diskusii nikto nic ohladom CR/Realu neriesil, jedina sporna cast bola o lahsiom zrebe Realu v LM http://www.imgup.cz/image/RE3

Inak to uz musi byt tazka depresia, ked fanuskovia Realu zacnu s krokodilimi slzami rumazgat na forach, ze ich nikto nema rad a ze sa im ostatni fans vysmievaju ... navyse ked v tej diskusii, kde po nich ani pes poriadne nestekne (par postov od normalnych fans Realu, ze s tymto vykonom to dalej nejde).

Kurnajs znasajte to uz konecne ako chlapi, vy by ste Arsenalu ci Liverpoolu fandit fakt nemohli, ked stracate rozum a sebauctu po 2-3 rokoch bez titulu.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Visca el barca

Tak hlavně loni na podzim, takovej Di Maria nás hodnotil zápas co zápas a to šlapali oni Prostě jim vadí, že jsme o parník lepší. Pojdmě si to užít. Visca el Barca !!!!!

Reagovat
Free_player

v týmu prachů jak u ropáků, mají každého pokémona co chtěli a stejně budou ty děvečky zhýčkané furt plakat ... já bych je všechny zabanoval nebo už fakt nevím co s nima

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, brzdi. Zabanuješ je a přijdeš o takovou bžundu.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Free_player

to je zas fakt ...

Reagovat
Mercury

Mně ta jejich skvadra přijde skoro až komická. A je škoda, že se k těm žabomyších válkám a debatám o ničem přidává i dost fanoušků z řad culés. Důsledkem je, že konstruktivní diskuze v sekci PD tím už před časem umřela a spousta přispěvatelů, kteří měli co říct, to vzdali. Nedivím se jim. Čest výjimkám v řadách madridistů jako One-Real, Kokesh, imp, apod. ..jinak je to panoptikum dementů v růžových dresech dokonalou přehlídkou trapnosti. Valloire a jeho hrátky s historií budiž jen pomyslnou třešničkou na jejich pokryteckém dortu. Nicméně, zčásti to chápu. Být fanouškem Realu v poslední dekádě, to člověku musí lézt na mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

valloire je přízrak. Já prostě nevěřím, že je to reálná osoba. On je fiktivní parodie, kterou ovládá ne jen jeden uživatel.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Jaký zase hrátky? To jsou prostá fakta a události doby. Nemůžu za to, že jste byli skoro vždycky trapný. Je třeba to sem dávat, protože by si jinak kindercules mohli myslet, že tým, kterýmu od výhry v LM fandí, byl vždycky gentlemanský, stavěl na odchovancích a válcoval to pořád jak smyslů zbavenej. A jestli někdy náhodou ne, může za to Franco.

Reagovat
sokar

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase diskuze a to tu není ani valloire s roberosem.

Reagovat
technecium

Já se nasmál solidně

Reagovat
smazaný uživatel

[COPE] Sergio Ramos could get an extra match added to suspension (would mean missing El Clasico) for not going to the dressing room when the Spaniard was sent off against Las Palmas.

Bože můj. Jednak jsem si díky tomu uvědomil, že vlastně máme už jen Sevillu a pak rovnou Clasico.. vůbec jsem si nepřipouštěl, že to už je tak blízko. Fakt se dost bojím, že se bude opakovat podzimní výprask. Za druhý nevím jestli ta Ramosova absence je plus nebo mínus. Na jednu stranu klesá pravděpodobnost, že udělá nějakou píčovinu, na druhou stranu dvojice Pepe-Varane mě moc optimismem nenaplňuje. U Pepeho je evidentní, že už ztratil krok a Varane si poslední dobou s formou taky moc netyká.

Reagovat
teenz

Fakt tyvole, takhle nám tu kazit diskuzi, si vůbec normální ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já schválně.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

*OT

Reagovat
-Carles-

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je sice bezmozek, ale v tomhle bych nedával vinu jen jemu, ale měl ho tam odtáhnout někdo z realizačního týmu. Nevím, na co máte realizační týmy, když se vám stávají takovéhle faily.

Reagovat
smazaný uživatel

Napisem ti to takto. PO tom co dostal F.Luis za slapak na Messiho 3 zapasy, po naslednom odvolani 1 a po tom, co Ronaldo dostal za kickboxersku vlozku minulu sezonu na Elche 2 zapasy, po tom co dostal Pique za vulgarizmus 4 zapasy, Alba zas červenú a trest za otazku "preco zas ja" a Suarez trest za to ze v satni povedal superovi "You're a waste of space", ma uz nic neprekvapi

Budme uprimni, Ramos dostane 1 zapas a ak by aj dostal dva, po odvolani dostane 1 Spanielska disciplinarka a rozhodcovia su ta najväčšia škodná, kvoli ktorej je PD casto mnohym na smiech.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu - jestli pravidla opravdu porušil, takže mu ten zápas prostě budou muset dát. Nicméně si myslím, že by z toho mohli vybruslit tak, že by se odvolali proti jedné z těch žlutých. Pak by se zrušil ten automatický trest za červenou, takže by v clásicu hrát mohl. Koza živá a vlk má plný břicho.

Reagovat
smazaný uživatel

odvolanie voci zltej urcite nie, to pochybujem, navyse obe boli udelene uplne spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

O to přece vůbec nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně asi nejpravděpodobnější scénář je asi to, že bude stopka za červenou a to, že nešel do šaten se řešit nebude no. Ostatně ani v tý zprávě to není podaný nějak skálopevně, je tam "could", tj. že by tu extra suspendaci mohl dostat (ale taky nemusel).

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je přece ale naprosto exaktně zjistitelná věc, že to "could" působí naprosto nemístně. Přece se stačí podívat na záznam z kamer, a už budou vědět, jestli odešel nebo ne. To "could" bych použil spíš v souvislosti s následným trestem.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Ramos could get an extra match added to suspension. na Cope je to tak aj myslene

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, o tom trestu mluvím taky.

Jestli opravdu šel nebo nešel do šaten není vůbec otázka. Po tom vyloučení tam na něj byl včera záběr jak sedí někde na lavičce a s někým se baví. A taky mě hned trklo, co tam jako dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem to blbě pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

po vyluceni stal za brankou a opieral sa o reklamy a pozeral tam zaver zapasu

Reagovat
JM

Reagovat
-Carles-

Lol, tak to sa bojíš fakt zbytočne

Reagovat
patas92

Neměl by si to pošéfovat 4. rozhodčí? Já už párkrát viděl, jak na to hráče upozornil.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa o LM: "Pro všechny ostatní týmy by bylo lepší, kdyby Atleti vypadli".

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by je dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

mělo by to svoje kouzlo (jen ať je nedostaneme my ...)

Reagovat
Atlético de Madrid

Proti nám jste pod Enriquem vyhráli všechny zápasy, ne? Navíc my jsme vás pod Simeonem porazili jen jednou a to bylo na jaře 2014, což bylo dost možná vaše nejslabší období za posledních X let. Barcelona si na Atlético může oprávněně věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale taky jsme proti vám už v LM vypadli.

Jste tým, kterej se na dva mače strašně těžko zdolává. Sice se nám proti vám daří, ale prostě tam ten respekt velkej je.

Reagovat
misinho7

ja chcem radsej 5 krat viac barcu abo bayern ale ziadnych atletov....ale obecne chcem Barcu

Reagovat
Kokesh

A to jako proc? To jsou zrovna tri tymy z osmi, pres ktery by jsme nepostoupili....

Reagovat
patas92

Jednoduché. Nebyli byste favoriti, takže žádná ostuda v případě porážky a kdyby ste náhodou přešli přes Barcu, tak byste po historii měli druhou věc, kterou byste nám tady mohli otloukat o hlavu.

Reagovat
misinho7

to nema nic s tym...prsote jednoducho chcem aby sme vyradili barci, tu nejde o ziadneho favorita ani take ja chcem aby sme LM vyhrali a nie aby sme sa dostali do pozicie ze niesme favorit a mozme vypadnut..a po dalsie taketo zapasy favorita nemaju a je jedno ci vy mate superformu a my nie

Reagovat
patas92

Tak když chceš vyhrát, tak nevím, proč chceš hned ty nejtěžší soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych se tak nějak nezlobil , kdybychom ještě ve QF (pokud postoupíme) dostali vlky nebo orly, rozhodně se po těch nejsilnějších nesápu. A když už bych se řídil pravidlem , že když chceš vyhrát musíš porazit všechny , tak by mi bylo jedno jestli Bayern, Real, PSG, či atlety, ty týmy jsou přece všechny zhruba stejně těžké. Takže tomu nechci Bayern a atlety,ale Barcu jo, nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně se mi líbil švagr - fanda Komety - , když jsme se bavili o tom, koho Kometa dostala v předkole PO. Prý, že když chtějí vyhrát, tak musejí porazit každýho. A nebyla to žádná póza.

Reagovat
Kokesh

No a nepostoupili, ze...nejen, ze nejsme Barca, ktera letos prehrava soupere s lehkosti a pritom i radosti ze hry, ani Atleti, co se zakousnou do kazdeho souper nesouper, aby nam tyhle "kecy(kdyz chces vyhrat, musis umet porazit kohokoliv)" byly alespon neco platne...nemame totiz v sobe viteznou mentalitu, jinak by letosni sezona vypadala uplne jinak. A proto los musime opravdu resit, tak jako ostatne vetsina...

Reagovat
teenz

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, letos potřebujete, aby se někteří favoriti vyházeli mezi sebou. Jednoho až dva velkokluby můžete zvládnout, ale pokud chytnete těžkýho soupeře už ve čtvrtfinále, budete to mít hodně těžký. Samozřejmě v kombinaci s tím, že se pak načítají i karetní tresty a kádr moc široký nemáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mluvíš o starém pravidle pro derby, tak by to mělo platit i pro atlety, ne? A Bayern ,ten vy přece porážíte i na jeho hřišti vysokým rozdílem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky dobrej vocas..

Reagovat
valloire

Solidní přestřelka.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V Itálii se začíná spekulovat, že Viola v brzký době využijete opci na Tella za 8 mega. To by byla nečekaná mňamka.

Reagovat
smazaný uživatel

už to tady probíhalo o víkendu. Určitě by to byla dobrá cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost i na ty dnešní ceny..

Reagovat
smazaný uživatel

Osm mega za jednu kličku? Ano prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejhorších zápasů kariéry včera na půdě Las Palmas odehrál Cristiano Ronaldo. Portugalský kanonýr Realu Madrid strávil na hřišti celých 90 minut a během nich se do kontaktu s míčem dostal jenom v 28 případech, čímž si stanovil minimum ve španělské lize. Vůbec nejhůře na tom po této stránce v duelech, z nichž odehrál alespoň poločas, byl v sezoně 2013/2014, v souboji s Bayernem Mnichov se za 73 minut dostal k míči jenom osmnáctkrát...

Reagovat
technecium

Reagovat
Billy McClane

Je to muz momentu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to buzna.

Reagovat
Free_player

ámen

Reagovat
smazaný uživatel

hral strasne, ale napriek tomu si dokazal nabehnut do par dobrych sanci, ktore mu pripavili spoluhraci, druha vec je, ze aj tie zadrbal.

Toto je ale Ronaldo poslednych 3-4 rokov. on sa uz nemazna s loptou ako kedysi, ale v 90% pripadoch caka na vhodnu prihravku z ktorej dokaze z prveho dotyku alebo do otvorenej obrany skorovat. Tomu zabijackemu instinktu podriadil vsetko, a nebyt Messiho a dnesnej Barcelony, bol by povazovany za najlepsieho strelca a hraca sucasnosti. navyse aj tych titulov by mal urcite ovela ovela viac ako teraz.

Reagovat
teenz

Nemyslím si, že vše nasměroval na střílení golu. Podle mě jenom pochopil, že už nemá čas v PD na píčoviny jako v PL, tím chci říct, že neni na tak kvalitní úrovni, aby vše stihnul a ještě hrál efektivně. To jen dokazuje, že nad svým hraním přemýšlí a vyrovnal se s tím velice dobře (na úkor hezký hry).

Reagovat
smazaný uživatel

z toho co si napisal vvplyva, ze vsetko podriadil strielaniu golov.

Reagovat
teenz

Podle mě to přišlo přirozeně, ne ? Snažil se zjednodušit svojí hru a tím přišlo více golu.

Reagovat
smazaný uživatel

ci prirodzene alebo nie, to vie asi iba on. A ano " Snažil se zjednodušit svojí hru a tím přišlo více golu" o tom celu cas pisem.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fcbarcelona.cz/index.php?page=clanek&id=24830

No ja neviem, nikdy mi ten hrac neprirastol k srdcu.

Reagovat
el Principito

všema deseti bude to drahý, ale věřim, že přijde, strašně si ho u nás přeju

Reagovat
smazaný uživatel

urciite ano len ta suma zanho bude astronomicka, PSG ho podla mna pod 50 mega nepusti.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi dvakrat nesedi, PD nezna, je to strizlik a ma na hlave gel

Reagovat
smazaný uživatel

strizlik ? Co to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

tintitko

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
teenz

Gel na hlavě je nějaká dysfunkce ?

Reagovat
smazaný uživatel

no minimalne nevkus

Reagovat
misinho7

aha ty budes jeden z tych co maju holu hlavu alebo mastnu ofinku na cele ..vsetko ostatne je zle ze

Reagovat
Al Capone

radsi budu pouzivat gel a presne si vymerovat delku rukavu u saka nez abych vypadal stejne jako vsichni ostatni....sprchovat se kazdy treti den, nosit vytahane mikiny a hrebinek mit za sproste slovo.

Reagovat
teenz

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vypadá jako vůdce, k Piquému ideální, i toho beka může v krizových momentech zahrát. Určitě bych ho bral, stejně není moc z čeho vybírat, ale rozhodovat bude PSG. Bez FFP by na jeho příchod nebyla šance, takhle budou hledat nějaký eso za Zlatana, tak aspoň můžeme doufat.

Reagovat
Rssa

Nevim, jestli by si prestupem on sam pomohl. Hlavni dvojka bude jeste nejakou dobu Pique s Maschem, takhle by Marquinhos plnil roli toho 3-4 vzadu, coz ma i ted v PSG.

Reagovat
Billy McClane

Realny asi ako Verratti v Reale.

Reagovat
X-bano-X

Možno tak v tvojej hlave

Reagovat
Billy McClane

Ved povieme si po lete. To iste som vravel o Verrattim. Preco by ho preboha PSG predavali? Okrem toho tam ma minimalne take iste postavenie ako Varane v Reale.

Reagovat
X-bano-X

Verratti je jedna z hviezd tímu, možno hráč s najväčším potenciálom. V mužstve s financiami ako PSG prakticky nepredajný. Naviac hrá v najperspektívnejšom tíme na svete. V tíme kde sa môže presláviť a byť pri historických úspechoch. Pri všetkej úcte k Realu, Real už nikdy neprekoná svoje najslávnejšie obdobie. Marquinhos je tretia voľba na stopéra. Môže prísť do tímu, ktorý práve zažíva svoje najlepšie roky a potrebuje stopéra. Ja tam akosi nič rovnaké nevidím.

Reagovat
valloire

Real už nikdy neprekoná svoje najslávnejšie obdobie....Takže PSG má perspektivu 5 vítězství v LM za sebou?

Reagovat
X-bano-X

Nie, a nerob zo seba blbého. Dobre vieš ako to myslím. V PSG môže byť pri historickom víťazstve/víťazstvách v LM. Písal by proste dejiny klubu. Real už ťažko opäť vyhrá 5 krát po sebe LM.

Reagovat
valloire

Dobrá, ale napsal jsi to divně. Proč by měl chtít v Realu překonávat jeho nejslavnější období. Myslím si, že je mu to jedno, chce někde vyhrát LM. No ale třeba chce být při opravdu při prvním vítězství PSG v LM.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

dpc to je uvaha

Reagovat
Billy McClane

Budem reagovat len na poslednu vetu. Rovnake maju to, ze vam ho rozhodne nepredaju. Mozna je len vymena za niekoho z MSN.

Reagovat
X-bano-X

A teraz to lotto

Reagovat
10FKK

Reagovat
Billy McClane

Uvidime

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Barcu

Reagovat
alcantara

http://www.theguardian.com/football/2016/mar/14/dani-alves-barcelona-happier-before-fame?CMP=fb_a-football_b-gdnfootball

Dnes pekny rozhovor Alvesa na Guardiane, za vsetky jedna pekna myslienka

Alves: "Without being able to defend properly I have lasted nine years at Barcelona. Imagine what I would have achieved if I had been any good."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

frajer

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/3TWJHbkh3uc nezávidím, ani na čaj by si nemohl jít.

Reagovat
smazaný uživatel

bych*

Reagovat
teenz

To je vtipný, když to srovnám s našema raperama, jak vyhlašujou že furt se s někym fotit je hrozný a nejde to zvládat a ať se nediví, že to pak odmítaj. Cris to zvládá a je klidnej, každýmu fotku dá bez keců a to těch fanoušků má malinko víc. Pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, on natáčí video a bude v něm určitě posílat fanoušky do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

,rád bych viděl třeba skrytou kamerou ,jak se jej někdo zeptá na MSN.

Reagovat
roberos

To by vypěnil .

Reagovat
teenz

To je divný kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chtěl bych to vidět, už na té tiskovce to nezvládl.

Reagovat
teenz

Myslim si, že u něj je spousta videí, kdy bez problémů vyhověl fanouškům mimo hřiště a (i!) na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako to udělá většina normálních lidí, jejichž výdělky se z veliké části odráží od image.

Nějakou rapovou scénu brát vážně nemůžeš, to jsou hloupá stvoření.

Reagovat
patas92

Podle mě je Ronaldo na fanoušky hodně přátelský, ale tohle video je natočeno přesně za tímhle účelem

Reagovat
teenz

Ano je, možná i kvuli tomu, aby si ostatní uvědomili, jak je to náročné, každýmu vyhovět, každýmu a všude, za všech okolností.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, ale není důvod hned psát, že je pán či co. Kdo ví, jak to mají s Badrem rozdělené.

Reagovat
teenz

Ok, stále si dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

on je jednička

Reagovat
Ángel di María 22

Není důvod psát, že je pán.

Reagovat
Jerichoo

Napisal si ze Ronaldo je pan. To si prehnal

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry, že respektuji možný řád, který mezi sebou má Cristiano s Badrem. Ne každý je homofob jako vy

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. Much fun. So good.

Reagovat
teenz

Reagovat
roberos

Aby se ukázal hezký! přece,když ho točí kamera ( co si objednal pro svou slávu) se nebude chovat jinak !

Reagovat
Atlético de Madrid

Na me tam prave pusobi docela jako arogantni nafuka jakoze nijak extra, ale ma videa, kde je teda milejsi

Reagovat
valloire

http://www.marca.com/futbol/barcelona/2016/03/15/56e7f5c046163f0a6e8b4690.html

proč se taky v Barceloně neobnovuje smlouva nejlepšímu hráči

Reagovat
10FKK

Vlastíku ty děláš jak kdyby to bylo jen v Barce real udělal taky spoustu pičovin, co je důležité? Poučit se a to Barca udělala, teď sklízí! Vy máte peréze a -12...

Reagovat
valloire

No nevím, možná, ale tohle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele