PSV Eindhoven vykoupil Tillmana

10.05., 17:47
Aktuality
Malik Tillman (© AFP)

Malik Tillman se na přelomu června a července stane kmenovým hráčem PSV Eindhoven. Americký záložník zde letos hostuje z Bayernu Mnichov a nizozemský klub s ním je spokojen, uplatnil proto opci na přestup za třináct milionů eur.

"Jsem velmi šťastný z toho, že za PSV budu hrát i nadále. První sezona byla skvělá a doufám, že v následujících letech získáme další trofeje. Jsem ve správném klubu, o tom nepochybuji a mohu se zde nadále zlepšovat," prohlásil spokojený Tillman.

Tillman koncem května oslaví 22. narozeniny, letos naskočil k 37 soutěžním zápasům a dal devět branek. PSV pomohl k návratu na nizozemský trůn a klubu z Eindhovenu se upsal na čtyři roky.

"Z jeho setrvání mám velkou radost. Je mu teprve 21 let a v letošní sezoně udělal velký pokrok. Už se nemohu dočkat, co nám předvede v dalších letech," raduje se trenér Peter Bosz.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (1)

Přidat komentář
O.Giroud

Hamburg hh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele