Sensiová: Spallettiho pozice je pevná

07.10.2008, 15:45
Aktuality
Luciano Spalletti se o své místo na lavičce AS Řím obávat nemusí. Potvrdila to prezidentka klubu Rosella Sensiová. Ta zároveň také popřela, že by klub jednal se současným trenérem AC Milán Carlem Ancelottim, jenž v klubu působil jako hráč.

Římanům nevyšel ideálně vstup do letošního ročníku Serie A a navíc utrpěli ostudnou porážku v Lize mistrů od rumunské Kluže. Spallettiho pozici to však zatím nijak radikálně nezměnilo.

"Toto je pro klub těžké období. Každý, kdo si zvykne vítězit, se těžko smiřuje s takovými výsledky. Roma je ale jedna velká rodina, Spalletti neodejde a Ancelotti není na cestě," uvedla prezidentka klubu Rosella Sensiová pro Forza Roma.

Římanům delší dobu chybí kapitán Francesco Totti a od jeho návratu si všichni slibují zlepšené výkony "Vlků". "Nevím za jak dlouho bude Totti k dispozici, ale mělo by to být už brzy," řekla Sensiová, která klub vede od smrti jejího otce v roce 2004.

Římané v posledním kole nestačili na Sienu, na jejímž hřišti podlehli 0:1. Šanci na napravení reputace budou mít po reprezentační přestávce, kdy na domácím Stadio Olimpico přivítají Inter Milán.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

krize může holt přijít na každýho.....

Reagovat
smazaný uživatel

cely Michael Jackson

Reagovat
anonym

Snad ti pomůže, když se zbavíš zrcadla.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

tato kriza uz coskoro skonci Forza AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Roma byla vždycky tým, kterej byl schopnej s kvalitním kádrem vyhrát scudetto, stejně tak, jako skončit 2., nebo 8. nicméně je ještě brzo strašit s výměnou trenéra..., zvlášť takovýho, jako je Spaletti (přestože začíná být jeho styl vážně vcelku okoukanej).

Reagovat
smazaný uživatel

Já to spíš beru tak, že poslední roky hráli maximum na co měli, kolikrát i lépe a tahle situace jednou za čas musí nastat... Spallettiho by rozhodně vyhazovat neměli, pro ně ideální trenér.

Reagovat
M11

Myslim ze i dost podstatnou roli u nich hraje jestli je zdrav Totti nebo ne..

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam AS asi najradsej z tich konkurencinych timov..sympaticky tim ktory dokazal bodovat s kvalitnym ale nie prilis hviezdnym kadrom..

Reagovat
smazaný uživatel

tak z tohohle vedeni by si melo vzit priklad to spartanske,jestli odvolaji Lavicku tak to uz bude jen tresnicka na dortu jejich blbosti...Bravo As Roma takhle se ma chovat spravne vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

Skor mu narastu vlasy nez odide. Luciano Spagetti

Reagovat
smazaný uživatel

Su slabi vravel som to uz niekolkokrat ze tuto sezonu ak v zime neposilnia nebudu figurovat ani v LM a v lige budu hrat maximalne o UEFU

Reagovat
smazaný uživatel

takovou prezidentku klubu bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

až tak??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele