Španělská liga se kvůli příjmům z televize bude hrát v poledne

09.08.2011, 22:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (148)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
sidy10

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

proč bliješ na jeho jméno ? Uvidíme, jak se to osvědčí," dodal Gay

Reagovat
Aldeano

Reagovat
zelda

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Ale fuj, Primera Division je kouzelná právě i tím časem, všechny předkrmy končí a začne pořádnej hlavní chod za tmy. Nadruhou stranu Realu se to stejně spíš týkat nebude, tak je to fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

No, aby jste se nedivili - vždyť Real a Barca jsou dvě největší španělská lákadla a pokud je španělská liga opravdu v krizi, toto by jí mohlo hodně pomoct. I když je fakt, že Real s Barcou by tím vydělávali na ostatní, se sebou problémy asi mít nebudou.

Reagovat
One-Real

No někde jsem četl že příjmy Barcy nebo Realu za TV práva sahají až někam ke 100 milionům eur, ale třeba je to naprostá kravina. Co je ale fakt, je obrovský rozdíl mezi příjmy právě zmíněné dvojice a třeba týmů hrajících o sestup, to musí být neskutečná suma. Mě by to mrzelo, jsem zvyklý koukat na Real večer a koukat někdy přes den . V Realu peníze problém nebudou, nedávno se stali dalším sponzorem šejci a z těch určitě taky něco padne. Spíš si myslím že to bude pro menší kluby.

Reagovat
Kenneth

Právě že bude. Rýžožrouti jsou logicky zvědavý nejvíc na Real a Barcu.

Reagovat
One-Real

No zatím se to týká jen dvou zápasů, ten nadpis až moc hysterický. Zatím je to furt jen experiment. Btw co ten druhý zápas čínské tour ? Viděl jsem jen góly a četl nějaký souhrn. Kdyžtak to rozveď, byl jsem na brigádě v době zápasu. Karim zase úřadoval. Btw Varane odehrál ze všech hráčů v přípravě třetí největší počet.

Reagovat
Kenneth

Jenže Real hrál zápasy od 18 i ke konci sezony. Já ho taky neviděl, stydím se. Ale vypadá to že Kaká OPĚT nic. Taky mě ten Varane překvapil, navíc hrál docela jistě, pokud se to neposere tak budeme mít stopera na pěkných pár let. Mohl by nahradit Carvalha, ale moc v to nevěřím. A Higuaín se od Copy nezměnil, ten netrefí snad ani vrata od stodoly, snad se z toho dna vyhrabe.

Reagovat
One-Real

http://www.real-madrid.cz/priprava/2011080034-ohlednuti-za-prave-skoncenou-pripravou.html

ta tabulka odehraných minut je dobrá

Tak od 18, to taková hrůza zas není i když 20 nebo 22 je klasika. No s Rickym to je průser, i kdyby se zvedl tak nemá místo koho. Karim musí být jasná jednička, konečně se dostal do formy a když se dostane do šancí, tak se moc často nemýlí. Sestava se nám rýsuje celkem jasně, škoda že je zraněný Nuri a Ramos má ty záda no.

Reagovat
Kenneth

Nuri už nehrál zápas přes 100 dní, ten se do tempa dostane podle mě až příští sezonu. Ramose se bojím, ten Arbeloa mě tam proti Barce straší. Mě to od 18 vadí, byl sem zvyklý koukat ve tmě. Btw: Neymar podle Marcy v zimě do Realu.

Reagovat
One-Real

Jestli přijde Neymar, tak budu pořádně naštvanej. Vůbec nemá místo jak v sestavě, tak na lavičce. Di Mária (Callejón) Ozil (Kaká) CR(Coentrao) Benzema(Higuaín).

Reagovat
Kenneth

Neymar je hlavně podle mě Perézův tah (takže opět píčovina ), Mourinho by takového cucáka podle mě nechtěl. Je hrozná škoda že není místo, jinak bych v tom příchodu viděl skoro samá pozitiva. Neskutečný fotbalista,obdivuju ho.

Reagovat
One-Real

Současná základní sestava mi přijde parádní a nechci žádný Neymary, Tevéze a další. Každej vepředu má svoje místo a v základu by dost chyběl.

Reagovat
Kenneth

Před měsícem bych s tebou souhlasil, ale chytla mě nějaká martyho horečka a začal sem ho obdivovat. Za 2-3 roky by byl ideální, ale to by nám ho mohla vyfouknout Barca nebo anglický kluby.

Reagovat
One-Real

On je dobrej, o tom žádná. Ale vážně si ho místo nikoho nedokážu představit.

Reagovat
Kenneth

Jedině jako 2. útočníka. Ale kdyby byla volba mezi Neymarem nebo Adebayorem tak bych asi neváhal.

Reagovat
One-Real

Pipitu z pozice 2 útočníka neshazuj. Sice je to spalovač, ale těch gólů stejně dá dost, na pozici n.2 do útoku bude ideální. A jako trojka Morata. Ade nejspíš do Tottenhamu (aspoň tohle tu psal madridcan). Nene nečetl jsem, poslendí dobou jsem trochu mimo dění. Ale snad si to vynahradím, příští tejden jedu na odvetu superpoháru Barca - Real na Nou Camp.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zaplatit vstupný těm Kataláncum... Styď se

Reagovat
One-Real

Já platím cestovce za zájezd, jim do ruky nic nedám!

Reagovat
Kily

a cestovka peníze, které ji pošleš za zájezd, použije na zaplacení lístku za utkání, z toho se nevyhrabeš

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Do ruky ne, ale jde to z těch peněz, předpokládám. Nicméně, ať se ti tam líbí a opepříš si to výhrou

Reagovat
Kily

každopádně si před odjezdem zkontrolujte důležité věci, jako třeba zda máte správnou adresu hotelu, kde máte bydlet, nebo jestli delegát ví, kde ten hotel je a cestou zpátky se řidičů zeptejte, zda je v nádrži dostatek nafty

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tady to smrdí po zkušenostech

Reagovat
Kily

jsou čerstvé

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak se rozepiš, já vím, že to chceš

Reagovat
Kily

já chci jít hlavně spát, protože jsem toho poslední dny moc nenaspal (vlastně skoro vůbec nic) a ráno vstávám Tak ale ve zkratce, v pátek ráno jsem jel do Liverpoolu, kde jsme v sobotu hráli my, v neděli jsem se pak podíval do Wembley a zažil nejkrásnější chvíle svého života, přestože nefandím ani jednomu Manchesteru (jeden akorát nesnáším, ten druhý mi nikdy nevadil a ani nevadí). Ten výlet měl dvě chyby - v sobotu po zápase jsme jeli na hotel, na který jsme měli špatnou adresu a tudíž jsme místo několika desítek minut cestovali tři hodiny, než jsme konečně našli místo, kde nám byly vydány vstupenky do Wembley a následně zjistili, kde opravdu máme být ubytovaní - hlavní problém byl v tom, že nám cestovka dala špatnou adresu, i tak by si delegát měl každopádně předem zjistit, kde ten hotel vlastně je a tím pádem by se ten problém dal předem odstranit (od 20 do 22 hodin jsme měli zamluvený bazén, který vypadal pěkně, takhle jsme z něj neměli nic, většina se proto jenom osprchovala a usnula, někdo ještě koukal na televizi/šel na pivo a někdo dokonce na diskotéku...). Druhý problém nastal cestou zpátky před Norimberkem, kdy nám došly pohonné hmoty, což nás stálo čtyři a půl hodiny a řidiče pěknou procházku s deštěm a následnou pokutou od policie

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak trochu to naštve no. Maj to mít propočítaný a ne tam dělat cavyky. Něco podobnýho se stalo mně, když jsem jel se školou do Francie. Kvůli profesorkám/průvodčí jsme čekali souhrnně asi 3 hodiny... Fajn zpestření A jakej jsi měl dojem na AR nebo Wembley?

Jinak, co se týče tipovačky:

Nesnášíš City a díval ses na televizi (dal sis pivko) a usnul?

Reagovat
Kily

dojem z AR skvělej, z toho stadionu je cítit tradice a historie a strašně jsem se těšil dovnitř, kde jsem taky byl dlouho před zápasem a poměrně dlouho i po něm. Wembley tohle všechno pak pro mě zadupalo do země, ten stadion je pro mě odmalička chrámem a nejlepším na světě a byl to neuvěřitelný zážitek, tím spíš, když jsem byl přímo uprostřed fanoušků United, všechno to pak ještě trochu umocnil samotný vývoj zápasu, prostě paráda

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kenneth

Já už jinak nevím kam s ním,jedině na pravé křídlo. madridcan to asi psal jen z recese proč jsou v Tottenhamu nepokoje,protože přichází Ade . Závidím!!!! Tak snad ti Mourinho ten výlet nepokazí 3 defenzivníma.

btw: Odlehčení na večer, pobavíš se. http://www.spanelskyfotbal.cz/clanky/altintop-rozmysla-o-posobeni-v-galatasaray-istanbul

Reagovat
Kily

sakra, že bych tam nakonec opravdu jel?

Reagovat
Kenneth

Nemělo to být jinam?

Reagovat
Kily

ne

Reagovat
Kenneth

Nebo se bojíš diskuzí?

Reagovat
Kily

jo ale nebudu se tomu vyhýbat. Když jsem v pátek vyrážel do Anglie, tak se mi do ruky dostala nabídka na tenhle zápas za velmi solidní cenu (já takovým cenám říkám nulové, protože mi to přijde jako zadarmo) a ještě teď o ní přemýšlím (i když mám pocit, že už stejně asi bude pozdě a i když ne, tak mě nepotká takové štěstí, že budu mít dvojsedadlo sám pro sebe a na rozdíl od spousty jiných se tak budu moci trochu roztáhnout. Pak jsem si zase uvědomil, že v tom autobuse to nebude k vydržení, už tady v diskuzích to je humus (a celkem slušnou roli tady hraješ ty, což sám moc dobře jistě víš ) a vůbec netuším, jak bych byl schopen reagovat ve chvíli, kdy bych takové řeči poslouchal skoro 24 hodin v kuse, než by se dorazilo na hotel a tam bych se mohl od zbytku odtrhnout. Tvoje absence by tak byla vítanou zprávou (je ale pravda, že už chování lidí tady v diskuzích neberu vážně a rozhodně je podle toho celkově nesoudím, v reálu se lidé takřka pravidelně chovají jinak, za což jsem rád a díky tomu jsem zatím jenom na netu poznal dost normálních lidí, se kterými si rád pokecám), na druhou stranu by tam i tak bylo cca 48 rušivých elementů a nakonec by to bylo vlastně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra já bych jel taky. Jen nevím, jestli to ještě jde.

Reagovat
RMCF

Na pravý křídlo z nohou ven z hřiště by mu nesedlo... v našem systemu je pro něj idealní buď podhrot(Kaká, Ozil) nebo Ronaldova pozice(hodně ofensivní LW), na které navíc výborně dokáže zaskočit Karim.

Reagovat
smazaný uživatel

Čau, prosím tě mrkni se na forum, máš tam vzkaz. Díky.

Reagovat
One-Real

čus, v těch reakcích mám binec, ale předpokládám že to bylo na mě ? kdyžtak mi sem hoď svůj mail, nebo mi napiš na 7player7@seznam.cz co potřebuješ

Reagovat
Kenneth

Jinak viděl si co řekl kebab Altintop? Je možnost že v lednu odejde do Galatasaraye.

Reagovat
Robbie

taky budu naštvaný pokud Neymar fakt přijde

Reagovat
smazaný uživatel

ve spanelsku to zacina zit az vecer (nejen fotbal), tak se divim ze to takle zmeni ale zase to ukazuje na silu penez kterejch asi bude v asii porad vic

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mourinho říkal, že se to Realu taky dotkne. Parkrát za sezónu v poledne a několikrát od 16:00. Prý je spokojenej, že hráči nebudou hrát v noci a stráví víc času relaxací...

Reagovat
Kily

jj, jenomže pak si po několika zápasech uvědomí, že stejně bude hrát později než Barcelona a ze spokojenosti bude obrovská kritika směřovaná jinam

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Však jo, vždycky si v pravou chvíli uvědomuje jenom tu jednu stranu. Potom se něco zaškobrtne a už to jede

Ale tohle jsem schopnej přetrpět. Čekám od něj jediný a za rok nebo dva pryč. Po něm bude, co se týče chování, každej trenér výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pěkně blbé ... no bohužel, o peníze jde až v první řadě a tak se na diváky na stadionu a na samotné hráče nebere ohled.

Reagovat
smazaný uživatel

no kur*a ... už z toho dnešného futbalu!

Reagovat
božský John

Proto hraje Viktorka Žižkov už před obědem ..ááha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
dadoprso

si to zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
PJ

Reagovat
miky10

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

kluci nebudou moct pařit až do rána :D

Reagovat
smazaný uživatel

Money, money, money, jak krásně nám šustí ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

lidé a rodiny

Rayo predbehlo dobru... minulú sezónu hrávali doma o 12:00 a majú diery v rozpočte, zrejme na nich nebol ázijský trh zvedavý...

Reagovat
smazaný uživatel

ať žije Calcio

Reagovat
Kenneth

To víš, vy jste všem ukradený, nikdo na vás není zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

si povíme v LM, až povodíme Real pěkně hehe

Reagovat
Kenneth

Kdo si nás má povodit?

Reagovat
smazaný uživatel

nejslavnější klub na světě - ACM

Reagovat
Kenneth

Jako letos ve skupině?

Reagovat
smazaný uživatel

čo bolo to bolo, terazky jsme daleko silnější

Reagovat
Kenneth

Real taky zrovna neoslaboval.

Reagovat
smazaný uživatel

letos bych vás ale nechtěl ve skupině , takový finále ideální

Reagovat
Kenneth

My vyklepeme Barcu, vy Inter, ve finále to vaše duté hlavy neunesou a Real win.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně se do toho všeho ještě přisere Man Utd nebo Chelsea možná bavorácí

Reagovat
Kenneth

Takový soupeři nejsou pro nejslavnější klub světa přece problém ne?

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu největší respekt mam k Realu jinak to problém nebude

Reagovat
Al Capone

Real zastaví jen sudí, jinak nikdo nemá šanci

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

nejslavnější? zase to tak nežer

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

v nedelu je vzdy jeden zapas 12:30 prave kvoli tom u

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak Premier League nedobehnú

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Barcelonský rezervní tým prohrál ve finále Copa Catalunya s městským rivalem Espanyolem Barcelona 0:3.

Reagovat
RC

Oni snad zapomínají, že odpoledne se hraje Premier League.Spoustu lidí to dělá asi jako já: Sleduju PL a večer z nudy klidně PD nebo SA.A když se to teď šoupne, lidi stejně dají přednost PL teda naprostá většina.Takže je to nesmysl...

Reagovat
JacoBee

přesně já fandím barce a nic to nemění na tom že se rád kouknu na tvrdší BPL...ale když to bude najednou tak zůstanu u PD...

Reagovat
RC

No tak neříkam, že se tu nenajdou fanoušci Barcy nebo Realu, ale fanoušků klubů z PL je tu několikanásobně víc

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses mluvci naproste vetsiny ze si ses tak jistej nulo?

Reagovat
RC

Co to má zase bejt?

Reagovat
smazaný uživatel

To já si rád počkám na pořádný fotbal až do večera. Nebudu přece sledovat anglickou holomajznu, že jo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Sledovat PL a z nudy PD? Nemáš žádnej vkus

Reagovat
RC

Snad mi nechceš namluvit, že PD je zábavná?V PD sleduju pouze El Clasico jinak je to nuda...

Reagovat
Kily

na druhou stranu tady namlouváš jiným, že PL je oproti PD zábavná (i když máš z velké části pravdu). Loni jsi viděl kolik zápasů Barcelony s Realem? Já všechny a ligový zápas v Madridu mi jako úchvatná podívaná nepřipadal, první semifinále LM byl trapas, hnus, ostuda tragédie apod., finále Copa del Rey taky nebylo nějak extra záživné, když konkrétně tyhle tři zápasy porovnám s jinými, co jsem viděl, tak ty jiné byly o dvě třídy výš a měly smůlu jenom díky tomu, že v nich nehrají ty top hvězdy a kluby mají malinkaté jméno v porovnání s Barcelonou a Realem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Právě proto je to nuda. Zapni si jakejkoliv duel podšpičky a nebudeš si stěžovat. Nebo i v Segundě najdeš vynikající zápasy. Podívat se dvakrát za rok na větší taktický pokyny než fotbalovost, tak asi mluvim stejně jako ty, no...

Reagovat
RC

Já chci od fotbalu něco víc, a to mi nenabídne nic jinýho než PL.BL se taky hodně blíží...

Reagovat
Kily

takže ty chceš něco víc, sleduješ jenom zápasy dvou klubů a jelikož potřebuješ podpořit svůj názor o skvělé PL a tragické PD, tak se ani nezabýváš jinými (konkrétně 378) zápasy? Skvělý přístup, doporučuji pohybovat se jenom v anglické sekci a nedělat tamním rozumným fanouškům špatnou reklamu pod PD

Reagovat
RC

špatnou reklamu?No to nevím, já jsem napsal svůj pohled na věc, a reakce se vyvolaly samy.Nepřišel jsem se sem hádat, jen říkám jak to cítím...

Reagovat
Kily

napsal jsi svůj názor a ten automaticky prezentuješ jako názor většiny na základě vlastních zkušeností, kdy je podle tebe jedna liga naprosto nudná na základě toho, že z té ligy vidíš každoročně jenom dva zápasy, ostatní utkání, v nichž je poměrně dost takových co mají kvalitu a dokáží uspokojit náročného fanouška, pak házíš do koše jednoduchým mávnutím ruky

Reagovat
RC

Jako názor většiny?No do jisté míry máš pravdu.Beru to ze svých zkušeností s fotbalem.Vím komu fandí lidi, které znám, a znám hodně fanoušků na netu a vše jsou to tak z 80% fanoušci PL.Ano každý z nich stejně jako já přeje buď Barce, nebo Realu, ale jako hlavní kluby mají kluby z PL.

Reagovat
Kily

ty se tady bráníš takovými hovadinami, že to snad ani není možné s atraktivitou zápasů má hovno společného to, že máš prakticky nulové zkušenosti se španělským fotbalem (liga těmi top zápasy nekončí, ona jimi jenom začíná, pokud to takhle chceš hodnotit). Totální hovno s tím má pak společné to, kolik tvých kamarádů sleduje jakou soutěž (mimochodem jelikož ti je přednější PL, tak je pochopitelný ten velký rozdíl, který následně uvádíš). Ty jsi prostě o pravdivosti svého názoru na základě ničeho přesvědčen natolik, že tě ta druhá věc vůbec nezajímá (vlastně ani nechceš, aby bylo aspoň trochu pravdy na tom, co ti píší jiní) a svoje názory podkládáš hovadinami

Reagovat
alcantara

A ako sa posudzuje zabavnost? VIllarreal po vacsinu roka alebo Valencia na zaciatku rocnika bola radost sledovat.

Reagovat
RC

já se nechci hádat, mě je třeba daleko více pohlednější fotbal, kterej předvádí Tottenham, než ten co předvádí Barca "údajně nejlepší fotbal"

Reagovat
alcantara

Neviem posudit, pretoze v suboji s Madridom sa na ihrisko nedostavili, ale moze byt.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ty nevis mektas pate pres devate jeden tvuj prispevek odporuje druhemu uz se prosim te neprojevuj strapnujes se akorat

Reagovat
RC

No hlavně že tvé příspěvky jsou opravdu na úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi hoden konverzace se mnou tak se neftirej

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To už je trochu moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle fejky jsou už ohrané.

Reagovat
RC

pak kdo se tu ztrapňuje viď

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
alcantara

Siesta vs. spanielsky fubal? Tazka dilema

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Však o druhý hodině by se hrát nemělo, ne?

Reagovat
alcantara

6:00-18:00 Siesta

18:00-6:00 Fiesta

To odpoludnie mi spada do siesty

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak to potom jo

Reagovat
Kokesh

Vyzkůšat se má všechno.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A mně se svým způsobem i zmalouvá...

Reagovat
Kily

jj, taky to nějak neodsuzuju na základě toho, že to je nové, naopak se mi zamlouvá možnost vidět každý víkend o jedno utkání víc. Navíc v době, kdy člověk nemá moc jiného na práci a není problém si ten zápas pustit

Reagovat
Carlos Juan Pablo

máš kvalitní názory, barde

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Je to možnost sledovat jedno utkání navíc. Kdo chce, tak se koukat bude a kdo ne, ať si nas-re. A že se na to nadává? Kverulanti budou vždycky, všude a nadávat budou na všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde hlavně o to, že maj ten režim fakt jinak nastavenej... Skoro všichni pracujou od rána přes poledne mají pauzu (2-3 hodiny) a pak zase pokračují a taky v tenhle čas ve Španělsku může být hlavně první týdny docela strašný počasí a kvalitě fotbalu to asi neprospěje

Reagovat
smazaný uživatel

tak to v sobotu budem mat zo zapasov hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak se to osvědčí," dodal Gay .. všiml si nekdo toho jmena.. ja vim je to normální jmeno ale i tak

Reagovat
Kily

nevšiml, diskutují zde jedinci na jakési inteligentní úrovni, kteří rádi přispějí svým příspěvkem k diskuzi místo toho, aby si udělali druhé Vánoce z toho, čemu se tady směješ ty

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, snad už je prodiskutováno a navíc z toho děláš zbytečný drama

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si vzdycky rikam, jake to s takovym jmenem musi byt ve skole, kdyz je i tady jasne videt, ze to decka proste "oceni".

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byl opravdu povedený vtípek

Reagovat
smazaný uživatel

super.

Reagovat
smazaný uživatel

mají jim to pouštět s denním spožděním a vydávat za přímý přenos

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo letos vysílá LaLigu? Pořad sportTV?

Reagovat
cristiano.K.

určitě je to lepší než když se hrajou všechny zápasy ve stejný čas a člověk chce vidět třeba dva zápasy a může si vybrat jenom jeden.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nelíbí se mi to, ale dám tomu šanci. Jsem zvědavý na kvalitu zápasů hraných v poledne. Přes zimu by mi to ani tolik nevadilo, ale jinak je to strašný nesmysl. Doufám, že Barca bude hrát co nejčastěji večer.

Reagovat
smazaný uživatel

La liga udělala něco pro fanoušky u TV a já to oceňuju. Pravda je ta, že to bude hrozný nezvyk a hráči v tuhle hodinu nejsou moc zvyklý podávat nějaké výkony, ale budou si muset zvyknout. Nejde pořád bulet, že máme nízkou smlouvu za práva, ale nic neudělat pro to, aby byla vyšší ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak říkám, dám tomu čas, ale nelíbí se mi to. La Liga je specifická svým počasím, nevěřím tomu, že zápasy v teplém počasí během poledne budou mít vysoké tempo a fanoušky na tribunách. Udělala něco pro fanoušky? Z mého pohledu pouze pro ty asijské, těžko někdo další docení tento termín.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co děláš v neděli v poledne?

Reagovat
madridcan

spim

Reagovat
Hristo Stoichkov

Obědvám. Tady nejde ani tak o mě samotného, já se budu snažit udělat si čas. Co na to řeknou hráči, kteří se budou vařit ve 40stupňových teplech, lidé na tribunách nebudou (nebo se budou nudit), já z toho také rozhodně nebudu odvařený, ale někteří ano, neboť jim vznikne program, který budou moci sledovat místo nesmyslných politických debat. Asiaté budou nadšení, ale to tempo a předváděná hra? Bude to jako NBA kolem oběda, prostě bída, kde se hráči půl zápasu probouzí a na konci něco málo předvedou. Pokud chci vidět pořádné zápasy, také raději kouknu v noci...

Přijde mi to jako zničení španělské kultury z asijských důvodů. Nechci to úplně odsuzovat, ale zatím se mi tato cesta vůbec nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

No paráda, už mi neuteče žádnej zápas, protože jsem byl místo u počítače v hospodě, nebo na koncertu

Reagovat
j_mrazik

Knedlo, zelo, La liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Proč ne, beru to z toho pohledu, že uvidím o jeden zápas týdně víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele