Suárez vyhlíží přestup, láká ho Španělsko

01.01.2011, 09:57
Aktuality
Luis Suárez již delší dobu patří k nejsledovanějším hráčům na evropském kontinentu a každé přestupní období se mluví o jeho odchodu z Ajaxu za lepším. Změnu působiště nyní vyhlíží už i samotný uruguayský útočník, který prozradil, že jeho snem je hrát ve španělské lize...

V souvislosti s třiadvacetiletým kanonýrem jsou zmiňovány kluby největšího kalibru a tomu pomohlo i vydařené mistrovství světa v JAR. Suárez v létě kvůli rodině sice ještě zůstal v Amsterdamu, brzy by však už rád odešel.

”Rád bych změnil ovzduší. Chci si polepšit a tím teď nemyslím finanční stránku - chci se zlepšit fotbalově, učit se nové věci a předvést to, co momentálně v nizozemském fotbalu nemůžu. Mým snem je hrát ve španělské lize a rád bych se vydal tímto směrem,” prohlásil.

Osmatřicetinásobný reprezentant své země přišel do nizozemské Eredivisie v létě roku 2006, kdy ho z Nacionalu pořídil Groningen. V jeho dresu se Suárez okamžitě prosadil a hned za rok jej vykoupil Ajax, kde se vypracoval v elitního střelce a poslední dvě sezóny plní roli kapitána.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (165)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak bojím se náporu City na Ajax a neuvěřitelně přesraných peněz za přestup....ani Real bych mu nepřál tam by se asi moc nezlepšil podle mě...at jde do Liverpoolu :)

Reagovat
Mindas

Proč by ho City mělo chtít? Že někdo chce přestoupit, tak to neznamená, že ho hned chce City. Trošku zapojit mozek, přestat číst sračky, veřit sračkám a třeba časem to pochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

mozná by jsi mel drzet hubu, podle toho jakou prestupovou politiky praktikuje city, tak pocka jestli se o nej bude uchazet nejakej vehlasnejsi tym a pak ho pouze preplati.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně do Blues , potřebujeme mladou kvalitu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do chelsea !!! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Snomula: Já myslím že chce hrát o tituly s klubem ne o to jestli bude 10. nebo 13. jako liverpool.Do blues klidně protože anelka už moc dlouho nebude.Ae jestli chce španělsko tak bych mu přál Villareal nebo Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

já vím Liverpool je můj oblíbený klub tak sem to jako vsuvku napsal Villareal spíš ikdyž myslím že když Mourinho řekne vedení tak ho dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn Mourinho si řekne že chce Suaréze nebo Džeka a majitel ihned pro půjčku do banky Ale já fandim chelsea tak bych ho tam chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevím nevím jestli anglická liga...protože pokud tam třeba bude chtět kousnout jak Bakkala nějakého soupeře tak borci jako Alan Smith nebo Joey Barton ho vynesou v zubech

Reagovat
didosh

Barton by mu vajglem vypálil oko.....

Reagovat
smazaný uživatel

Do Atlética nahradit Aguera a Aguero do Liverpoolu

Reagovat
tomasinho

V žádném případě.

Reagovat
smazaný uživatel

Se vám líbí kde jste?

Reagovat
tomasinho

Ne, ale tímhle by se to nevytrhlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak myslíš.. Já jen, že on je vůbec jeden z nejlepších hráčů planety.. Jestli je někdo, kdo Liverpoolu může pomoct a u koho mají šanci ho získat, tak je to Sergio.. útok Torres-Aguero by byl nejlepší v Anglii.. Možná jen v největší formě hrající Rooney s Berbatovem by se jim vyrovnali..

Reagovat
smazaný uživatel

Kčemu senzační útok bez hráčů kteří ho podpoří . Za cenu Kuna koupíme víc hráčů , sice né tak kvalitních , ale koupíme . A souhlasím s tomasinhem , nevytrhlo by nás no

Reagovat
smazaný uživatel

Meireles, nebo Gerrard ho nepodpořej.. ?? Aguero nemusí hrát hrot, on hraje nejlépe podhrot a jako takový by právě vytvářel šance pro Torrese..

Reagovat
tomasinho

A z křídel by je podporoval kdo? Chodící panenky Kuyt s Maxim? Nebo snad "Mr. Umím jednu kličku Babel?"

Reagovat
Rssa

Bohužel už teď nemůžeš srovnávat Kuyta s Maxim, bo Maxi je aspoň trochu přínosný

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice hezký , ale nezaberou celou šířku zálohy . Z krajů odnás je to zatím tragický . Potřebujem posílit někde jinde Když to Torresovi začne padat a koupíme kraje + Joey začne něco hrát . A stejně , bohužel nemám vůbec ponětí otom jak jsou natom NEVS s financema , ale Kuna by nám stejně nekoupili .

Reagovat
tomasinho

Jenže k čemu ti je útok, když nemáš zbytek. Aguero by byl spousta peněz za nepotřebnou muziku. Pochybuju vůbec, že by přiváděli majitelé až takové jména. Podívej se teď, taky máme jednoho z nejlepších útočníků na světě a k čemu to je, když nemá s kým hrát a znechutí ho to tak, že pak zápasy jen odchodí. Navíc ještě víc pochybuju, že by někdo tak konzervativní jako Roy chtěl přivést Kuna. Primární jsou prozatím kraje zálohy a kraje obrany, pak se i rozehraje Torres a Cole a útočník nebude potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Křídla ano, ale jen na lavičku nějaký kvalitní mladíky.. Rozhodně by to chtělo LB, ve Francii máte jednoho, kterej půjde možná za míň než 10 mega a vytrhne trn z paty jako kráva.. a potom 4-3-3

Glen----Kyrgiakos----Agger----Tremoulinas

-------Gerrard-----Meireles----Cole----------

--Kuijt--------------Torres----------Aguero---

To prostě nezní špatně, možná ten pravej bek...

Reagovat
Rssa

Tremoulinas i Taiwo by šli pod 10 mega, Taiwo mi připomíná (snad správně) mladého Riiseho.

Rami (6 mil.) jako stoper vůdce, vedle něho Agger nebo Škrtel.

Kelly napravo jako defenzivní jistota, Johnson na křídlo jako ofenzivní jistota

Nalevo Marvaux (?), s končící smlouvou zadarmo v létě nebo za pár šupů teď, nebo A.Johnson (levný výprodej)

Takhle se dá krásně v zimě posílit a ani by to tolik finančně nebolelo...

Takhle se dá

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bys to chtěl hrát? 4-2-3-1? Kdo by pak byl defenzivní záložník? Moussa?

Reagovat
Rssa

Tak od vás Frantíků jsem zvěděl, že Moussa DM není, tak nejspíš Lucas nebo zkusit tam Aggera a nebo posila (M´Villa nebo nějaký osvědčený pevný držák)

A 4-2-3-1 je asi nejvhodnější rozestavení, protože na 442 má Liverpool málo útočníků (přesněji řečeno 1,5 útočníka)

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa je jak DM, tak CM.. Ve 4-2-3-1 by mu to náhodou s Meirelesem slušelo..

Reagovat
Rssa

A nelezli by si ti dva do zelí? Raul je spíš takový dispečer s velkým tahem na branku a super střelou, ale rozhodně ne DM, i když odbránit si své umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by si naopak vyhověli.. Moussa má útok i defenzivu vyváženou a navíc je to dost silovej typ, kterej neprohrává osobní souboje. Meireles zase má lepší diagonály a řekl bych, že líp mění tempo hry, Moussa je spíš přímočařejší..

Reagovat
Rssa

tak pokud by to nějak secvičili to bránění, tak by to byla dobrá dvojka. Moussa ale bude asi pěkně drahý co? Navíc nehrozí, že by Roy koupil někoho, koho chci

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš , že ManCity pustí levně ? Oni maj peněz dost , plat Adama jim moc neuškodí . Radši si počkají na větší nabídku než pustit levně a ještě ktomu , když je to mladý , talentovaný Anglán ..

Reagovat
Rssa

Tevez i Balotelli hrát prostě musí, takže spíš očekávám ještě méně minut pro Adama, a podle mne by šel koupit docela levně (když porovnám kvalitu/výkon). Rozhodně Johnsona než A.Younga

Reagovat
smazaný uživatel

Younga rozhodně nechci , ten akorát měl senzační sezonu ve Watfordu a první ve Ville respektive první celou odehranou . Ten půlrok měl taky dobrý . A nevim no , pod 15 € by nešel podle mě ..

Reagovat
smazaný uživatel

(Adam) ..

Reagovat
tomasinho

Ta obrana je pořád tragická, záloha prostupná, navíc Roy nikdy nepostavil od začátku vedle sebe Raula s Gerrardem. A Kuyt? To už je jen parodie na Kuyta ze sezony 08/09. Bohužel, ač ho mám ráda vždycky to byl bojovník, už je to jen naprosto podprůměrný hráč, který nestačí ani na to LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana mi přijde tragická akorát na pravým kraji.. Tam jste to podělali, no.. Fanni šel ani ne za 3 mega. S tim Kuijtem to je tak špatný, jo? Třeba jen momentální forma, nebo mu prostě nesedne rozestavení..

Reagovat
Rssa

Kuyt už je prostě špatný, měl se prodat do Interu dokud tam byl Rafa

Reagovat
tomasinho

Obrana je špatná i uprostřed, Kyrgiakos je dobrý ve vzduchu, ale rychlostně je na tom hodně špatně, Agger kdo ví, jak se vrátí po zranění, která mu zničila kariéru a udělala z jednoho z nejnadanějších stoperů planety trosku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(nic proti) . Ta záloha , takovej průchoďák .. Radši teda Škrtel - Agger a jestli ještě je nějaká šance na Ramiho tak bych ho rozhodně přivedl . Když už tak bych spíš toho Cola poslal na křídlo , Kuyt na lavičku a místo něho nějaký DM , třeba Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

jim dvema to spolu v atleticu zrovna moc neslo - i kdyz oni se tak napul minuli

Reagovat
smazaný uživatel

No stou pozicí . Je to sice bída na nás , jenže přišli slabší roky a když se zadaří tak dohrát dobře ty zápasy co se odložily tak se dostanem minimálně na dostřel pozice EL . Vtý máme snad nejlepší los . Věřim , že se to ještě zlepší a EL bysme mohli ukopat . Ikdyž ona ta víra dlouho těmahle výkonama neudrží

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se podívej na ten kádr.. Ten kádr je na Liverpool tragickej. Jsou tam jen dva možná s Meirelesem tři světoví hráči.. Takhle by se přidal další, kterej by navíc zřejmě hodně oživil Torrese..

Reagovat
Rssa

A co Škrtel?

Reagovat
smazaný uživatel

To je hráč středoevropské úrovně !

Reagovat
Rssa

Mezi Bolfem a Neuwirthem by se neprosadil

Reagovat
smazaný uživatel

No to rozhodně ne, zejména Nuevirth totiž dělá úplně jiný sport

Reagovat
Rssa

Je potřeba mít v týmu nějakého "zlého muže". Bohužel Aleš s těma vlasama vypadá spíše jako Chewbaca nebo hodný plyšák

Reagovat
juveforever

do Malagy s ním

Reagovat
AjaxFans

Ti by chtěli Stekelenburga

Reagovat
vocasisko

to bylo před nedávnem keců že nikam přestoupit nechce, mění svý názory jak já sumy na bankovním účtu

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax za něj bude chtít ranec. Nemyslím si, že by na něj měl někdo jinej, než první dva. A ti útok posílit nepotřebují. Holt to jistí Anglie, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Real potřebuje náhradu za Higuaína

Reagovat
smazaný uživatel

takže koupí na tři měsíce náhradu za 30 milionů?

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim tomu, Real nechce nic ponechat náhodě .

Reagovat
Rssa

mě tam svou povahou pasuje úplně neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě tam pasuje výborně, ale šel by tam jen za předpokladu, že by chtěl Real prodat Benzemu

Reagovat
Rssa

Což je docela možné, protože nevím jak dlouho tam bude Jožo Mouřenín trpět nekopu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohohle hráče jsem si přál už v létě a teď bych si ho na WHL přál ještě víc. Mně tam prostě přesně zapadá.

Reagovat
tomasinho

Pasuje mi do Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Eto´o, Milito, Panděv, Souazo. Podlě mě tohle stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Suazo už ale po tejto sezóne končí (našťastie). On totiž v Interi už dosť dlhú dobu nehráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase do AC . Prostě mi tam strašně sedí , jenže tam je to moc nabitý . Já ani nevim kam by měl odejít , Real a Barca tam je kádr taky nabitý . A k netopýrům nebo do Villarealu by se mu moc asi nechtělo ..

Reagovat
božský John

Hengouvr ...arcivelkej

Reagovat
Filip12

Vypadá jak herec Bradley Steven Perry když koukám na Hodně štěstí Charie tak ho tam vidim

Reagovat
FC Porto FC

hlavně jak valil před 4 měsící jak chce zůstat dlouho.......nojo Suaréz je vypočítavej

Reagovat
afc ajax

jako každý komu to trochu ide

Reagovat
smazaný uživatel

nesmíš věřit všemu a už vůbec ne tomu, že by někdo takhle dobrej zkejsnul v Eredivisie dýl, než je potřeba.

Reagovat
FC Porto FC

to jo no vidím to tak na La ligu nebo na Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

United :) přesně tohle potřebují nějaký šídlo dopředu

Reagovat
kiwwi

Javier

Reagovat
smazaný uživatel

teraz kvoli tebe aby si vsetci v PD zacali zhanat chranice na plecia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle hráč mi přijde hrozně nesympatický Celkově mi přijde, že ty hráči z Holandský ligy, kde maj všichni obranu asi jako Werder Brémy, jsou hrozně přeceňovaný. Ani na MS se mi tolik nelíbil, doufám, že nepujde do Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Za Brémy

Reagovat
smazaný uživatel

Já je mám rád, ale to je fakt tregédie co předváděj, jiný přirovnání mě nenapadlo :D

Reagovat
smazaný uživatel

obranu síce majú slabú ale nezabúdaj, že od minulého roku "posilnili". Prišiel Silvestre

Reagovat
smazaný uživatel

když už tam nahoře rozebíráte liverpool, tak :

Kelly(Santon) ----- Carregher(Rami) ----- Škrtěl(Agger) ----- Tremoulinas(Taiwo)

-------------------------- Meireles(jestli by mohl hrát sám DM teda) ---------------

Glen------------------------Gerrard-------------(rozehranej Cole)Gervinho třeba

----------------------------zase rozehranej Cole(Gervinho)------------------------

-----------------------------------Torres------------------------------------------

Liverpool mám rád, přál bych jim aby se zvedli už konečně... Tohle asi nereálný, na ty křídla klidně někdo jinej novej.. ale zase myslim, že takhle by mohli už něco hrát a ani by to nestálo hodně.. na LB by se mi líbil ještě třeba Coentrao, ale pochybuju že by ho pustili aspoň pod 15.. klíčem k lepším výsledkům určitě bude, aby přišel někdo minimálně na LB a na obě křídla.. s tim Kellym na RB nevim, jestli by to zvládl, ten Santon by se mi tam fakt líbil.. určitě by tam šli dát lepší hráči, ale nevim jestli teď v zimě daj za nějakýho hráče nad 15 mega... HLAVNĚ AŤ UŽ KONEČNĚ ZAČNOU NĚCO HRÁT!

Reagovat
cubazi

suhlasim stebou až na...

Kelly(Santon) ----- Agger(Cara) ----- Škrteľ(Rami) ----- Taiwo

---------------- Meireles ---------Gerrard------

Glen---------------------Hazard----------------Cole

-------------Torres------------------Adebayor------------

-jedinym vychodiskom žiaľ je aby Gerrard hral čisteho Cm

Reagovat
smazaný uživatel

o hazardovi s adebayorem jsem fakt taky přemejšel! pak jsem si až totiž uvědomil, že Ray vždycky bude hrát radši na dva útočníky a hlavně se u něj asi nikdy nedočkáme glena na křídle.. on je dozádu letos fakt špatnej.. tahle sestava by se mi hooodně líbila no uvidíme.. snad se po zimě dočkám aspoň toho, že nebude muset hrát od začátku Konchesky, Kuyt, Glen na RB a ani Poulsen(ten naštěstí nehraje už teď) a v útoku s Torresem někdo jinej než Ngog.. ten na to prostě ještě nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

11 hráčů v poli ?

Reagovat
vocasisko

Liverpool golamana nepotřebuje ;) jejich hra se odehrává pouze na polovině soupeře a tak je pozice brankáře zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba chtěl napsat toho hazarda do závorky, za gerrarda, kterej by tam hrál normálně CM, jak píše pod tim... já si to taky neuvědomil ale nějak

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Hazard do Poolu...

Reagovat
smazaný uživatel

když teda Eden půjde jedině do Arsenalu, tak co Honda třeba? za kolik by tak šel?

Reagovat
smazaný uživatel

no na Hazarda zapomeň, ten bude v jinejch cenovejch relacích a ten Honda... no to se mi taky nejeví moc reálně

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc by se mi zamlouval ten Gervinho.. ten by myslim mohl jít tak do těch 15-17 mega..

Reagovat
smazaný uživatel

Hondu bych viděl spíš v AC, těžko říct jaký má Hodgson finanční možnosti, ale Gervinho je spíš útočník, Hazard a Honda jsou křídla, potažmo záloha

Reagovat
smazaný uživatel

tak Gervingho je pro mě takovej podhrot/ možná křídlo(tolik ho nesleduju) a Hondra s Hazardem takový sobě podobný typy, můžou hrát na kraji zálohy i na ofenzivnim..

Reagovat
smazaný uživatel

hazard křídlo, honda záloha, červ je útok

Reagovat
smazaný uživatel

dobře.. a jestli ani jeden z nich by nebyl dostupnej, tak Olíka Toivonena! ten ale asi taky nepůjde jen tak.. každopádně jsem uplně zapoměl na MVilu, na DM s Raulem by to bylo super si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně ten Ola je nejdostupnější ale není to co by asi Pool spasilo

Reagovat
smazaný uživatel

je to strašný s nima teď no.. když se podívám, co má dneska asi hrát: 25 Reina - 2 G. Johnson, 37 Škrtel, 5 Agger, 3 Konchesky - 18 Kuyt, 4 Meireles, 21 Lucas, 8 Gerrard - 9 Torres, 24 Ngog,

tak je mi z toho na blití..

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Toivonen.. ten by mohl hrát jak v útoku, tak záloze někde.. a nebyl by předraženej si myslim..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a hráli by bez brankáře ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kelly je borec ale musí dostat šanci(pod royem nedostane) Gervinho by byl fajn ale kdo ví co ty finace o...4-5-1 ale ted Liverpoolu po odchodu x.Alosa akorát škodí!

Reagovat
smazaný uživatel

tak on třeba Lucas letos OBČAS zahrál vcelku slušně, takže možná ve 4:5:1 by ty dva DM Meireles s Lucasem šli, ale i když to asi né.. chce to nějakou jistotu do zádu na toho druhýho DM k Raulovi.. typ Masche no prostě, nebo Gerrard na tom klasickym CM... já fakt nevim co by bylo lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Prívest Suareze , Ramiho, Tremulinaose a Hondu a tým zase vypadal ůplně jinak než ted.

Sestava

Kelly(Glen)--------------------Rami--------Agger-------------------Tremoulinas

Gerrard---------------Meireles-------------Honda

Suarez---------------Torres----------------Cole

Ale asi to není moc reálne

Reagovat
smazaný uživatel

ježíš vy jste se asi museli fakt zbláznit

Reagovat
smazaný uživatel

s tim středem to nemyslíš vážně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To moc Liverpool rád nemáš . Ne . Rozhodně Raula ne na DM . Nejen , že by to sám nezvládl , ale jeho pozice je někde jinde . U Glena věřim , že by se rozehrál k lepším výkonům , na okraj zálohy bych ho nedal , ale četl jsem , že nemá s Royem dobrý vztahy a že chce odejít a takhle se moc asi nezvedne .. Takže bych to s Kellym na RB zkusil , stopeři Agger a Škrtel (popř. Rami) a na kraji zatím Paul (potecionální posila) .. DM Lucas a předním Gerrard a Raul . Nové kraje , protože s Kuytem je to špatný a Babel , Joey (tomu jsem nikdy nevěřil , ale musí se zvednout) a Maxi je to samý .. Hrot Torres no , co jiného nám zbývá , věřím , že se zvedne . Takhle možná , kdyby přišel M'Villa nevim jestli by to byl posun vpřed . Mám ho v hlavně jako CM a nevim , jedině CMka Raul s M'Villou . AMF Gerrard , na DM Lucas a Joey by hrál podhrota .. Ale to už je strašná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

však tam píšu, že nevim jestli by to zvládl sám. Náhodou ale, ve dvojici s MBiou by to mohlo jít, před nim Steve a nějaký nový křídla.. s Joeym bych radši už taky napočítal a o Kuytovi s Maxim se asi ani nemá cenu zmiňovat.. Zbejvá mi Babel - já bych mu zkusil dát víc šancí, ten to v sobě má si myslim..

Reagovat
smazaný uživatel

Prej RonaldinhoW: Anelka už dlouho nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude,sám říkal že chce vyskoušet něco nového . Takže po sezoně pude .

Reagovat
smazaný uživatel

Radek: já jsem to myslel jinak: Že uz navěky nebude

Reagovat
Manik...

No je to jasný, už vím kdo bude náhrada za Higuaína

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, jen aby nedopadl jako Hunter

Reagovat
kiwwi

jeho najvacsim snom bolo hrat PL, ale tam mu kazdy ukazal fuckera tak uz ho laka Spanielsko

Reagovat
smazaný uživatel

to by museli dávat na stadionech ke vstupenkám sáčky na zvracení. Na něj by tam nikdo neměl žaludek

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo přesně mu v Anglii ukázal fuckera?

Reagovat
kiwwi

no zrejme vsetci kedze jeho najvacsim snom bolo hrat PL

Reagovat
smazaný uživatel

další, co až moc věří různým proslovům pro různá média Z RŮZNÝCH STÁTŮ. Víš, kolik dal takový Šava prohlášení, kam by chtěl a nechtěl?

To nejlepší se schází v PD a tak tam chce i on. Je to přirozené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak... zdaleka ne to nejlepší a hlavně i manažeři klubů v Anglii si spíš uvědomili, že tady to stvoření je prostě moc povyku za ještě víc peněz... Dyť by ho tam ukopali k smrti

Reagovat
smazaný uživatel

proč by ho ukopali? Jestli neukopali Stevena Schlierenzauera, tak by Suárez přežil taky

Reagovat
smazaný uživatel

jako hráč je to kvalitní ale uznej, že to prostě není postava co by v PL měla rozhodovat zápasy já si ho nedovedu představit jak ustojí souboj se stokilovým stoperem a rozhodne utkání

Reagovat
smazaný uživatel

181 cenťáků a 81 kilo není zase nic, co za co by se měl stydět. Třeba Rooney má 178/78. Chicarito 173/62, Owen 173/70, Torres 185/72, 183/77 atd. atd.

Reagovat
smazaný uživatel

183/77 má Kuyt.

Reagovat
smazaný uživatel

ano ale to jsou míry a váhy co chtějí hrát fotbal a ne se opalovat v září tisíců luxů

Reagovat
smazaný uživatel

já tě chápu, ale počkám si, až do té Anglie odejde (odejde tam, protože v PD je plno). A jak se prosadí. Neznám ho tak dokonale, abych znal jeho tréninkovou morálku a znal jeho osobnost. Zda bude chtít makat nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

právě toto myslím, Real plno nemá, případně Itálie by pro něj mohla být zemí zaslíbenou

Reagovat
smazaný uživatel

tak on za něj chce Alax balík a já nevím, kdo by měl v Itálii tolik peněz. Možná Inter by byl schopný ho za 30 mega vykoupit.

Real už jsem komentoval - ten by se musel zbavit Benzemy.

Já si fakt myslím, že skončí v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho forma sla na podzim dolu , respektive dava na svy pomery strasne malo golu , ale ligu nesleduju tak nevim. Podle je ted vhodnej cas dat tomu novej impuls prestupem .

Reagovat
smazaný uživatel

a jen mimochodem - po hráči takovýhleho formátu by v Anglii skočil každý manažer. Fuckera by mu neukázal vůbec nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo proto hraje pořád v Holandsku

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za argumentaci?

Je mu za chvíli 24 a na velký přestup do opravdového velkoklubu (omlouvám se Ajaxu, ale on velkoklubem už není) by měl klidně ještě rok čas, ale on už přestoupí teď. Nezaručuju, že se stopro prosadí, protože v Holandsku se dávají góly jednoduše, ale já ho viděl na MS a vcelku mu věřím. Je to sice hajzl a skokan, ale fotbalista vynikající. Kdo ho koupí, tak asi neprohloupí.

Jo a mimochodem ho chtěl koupit Pepek už před rokem a půl tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, ale takovej hráč nesedí typově do anglie... No argumentace- když by to byla taková pecka pro ty trenéry, tak už je tam dávno a nemůžeš argumentovat tím, že je mu "teprve" 24 let

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle argumentace, že ti hráči se do PL nehodí už začínají být omšelý klišé..

Reagovat
smazaný uživatel

omšelý neomšelý je to tak... proč by někdo podstopoval takový riziko a kupoval ho s tím, že se možná nebude válet a možná se prosadí

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš, že je to tak? Jako zdá se ti, že nemá postavu na PL? Koukni na jeho staminu.. Zdá se ti, že hodně simuluje, koukni na největší drsňáky PL a jejich držkopády, nebo snad myslíš, že je jižan? To už ti snad přítomnost odvrátila, ne? je to omšelý klišé..

Reagovat
smazaný uživatel

ále postavu jsem nemyslel, mám na mysli spíš nějaký návyky a hlavně morálku, já si prostě myslím, že by se neprosadil a skončilo by to fiaskem jako A. Alves

Reagovat
Infi

Takové riziko podstupoval ale i Lpool s Torresem a vyšlo jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

modlil jsem se aby nepřišel - vypadalo to tenkrát celkem vážně s nim.. umíš si představit kdyby se potkali s ibrou?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to zajímavý.

Ale koukni se na AC. Allegri ty obrega zatím zvládá. Pepek holt potřebuje pod sebou hráče, co budou přesně plnit, co jim řekne. Neumí zatím krotit tyhle egoisty.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba si to všichni společně vybíjej na chudácích náhradnících mladejch... Co my víme.. Allegri jim tam třeba vždycky při rozcvičce postaví Strassera, oni ho zkopou a jsou pak nějakej čas v klidu.. Občas se jim možná postaví někdo, jako Onyewu, ale přesila je přesila.. Tohle bude ten Allegriho recept - jinak si to neumim vysvětlit... Mohl by tam Luis přijít, to by byla teprv sranda!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě by to byl harmonický vztah i mimo hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero někam odejde a ty do Atletica za Forlánem

Reagovat
didosh

Jsem rád že neni spojován s AC,bohatě stačí Zlaťák,taky takový psychopat....

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool- 2011-2012 C

Reina,Johson,Caragher,Skrtel,Koncheski,Kuyt,Lukas,R.Meirales,Gerrard,Suarez,F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

13. misto by to bejt mohl....

Reagovat
smazaný uživatel

Pod do Juve !

Reagovat
smazaný uživatel

Chce do Španělska, tak si nechte všichni ostatní zajít chuť :)

Reagovat
smazaný uživatel

s radostí

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nájdeme niekoho lepšieho.....

Reagovat
Messiáš

Sevilla potřebuje obměnit kádr. Tam by mohl najít uplatnění

Reagovat
REPLIKATOR

Simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Real hledá útočníka. Suareze už jednou chtěli. Mohl by přijít..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho forma sla na podzim dolu , respektive dava na svy pomery strasne malo golu , ale ligu nesleduju tak nevim. Podle je ted vhodnej cas dat tomu novej impuls prestupem .

Reagovat
smazaný uživatel

az odejde kun, tak by byl suarez idealni herni nahrada. takovyho fracka bych ale v nasem dresu nesnesl...

timhle prohlasenim se skoro az hlasi do sluzeb realu, kterej usilovne utocnika hleda. docela by se mi tam hodil a to jak osobnostne, tak herne. holt vrana k vrane seda...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

bez poslední věty-

Reagovat
Carlos Juan Pablo

vlastně dvou..

Reagovat
smazaný uživatel

do CFC vážne...je tam 7 hráčov do útoku z toho Zhirkov nastupuje skôr v zálohe/obrane ako na krídle, Kakuta by mal hosťovať, Malouda bude mať 31, Drogba bude mať 33, Anelka 32, Kalou na základ nikdy mať nebude a Sturridge nastupuje na krídle.

Až na to jeho simulovanie sa mi veľmi páči a dúfam, že sa Roman ukáže ale pokiaľ nepríde a Carlo dá na hrote šancu Danielovi tak sa hnevať nebudem

Reagovat
Stiksxx

učit se nové věci a předvést to, co momentálně v nizozemském fotbalu nemůžu.

Reagovat
AjaxFans

Tak je mu to malé už ta liga

Reagovat
smazaný uživatel

Do Juventusu s nim

Reagovat
salami

moc by se mi líbilo, kdyby šel do Itálie, třeba do takový Fiorentiny, abych nemusel vídat ani v evropskejch pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

haha boze ked si spomeniem na live prenos kde suarez sa zahral na hadzanara no konec

Reagovat
smazaný uživatel

Do Chelsea Potřebujeme posílit

Reagovat
smazaný uživatel

Do Španělska.To jihoameričanům svědčí.A nepokouše někoho??V Ajaxu odvedl dobré služby je opravdu na čase jít za svým snem a velkokluby.Nic proti tomu. A Diego Forlán když né do velkoklubu,tak by mohl do Ajaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.tribalfootball.com/articles/ajax-keen-kickoff-suarez-bidding-war-between-tottenham-liverpool-1378041

______________________________________________________________________

Ajax are encouraging a bidding war between Liverpool and Tottenham for striker Luis Suarez.

Dutch media sources say Ajax are hoping to spark a bidding war between Tottenham and Liverpool for the 23 year-old.

Spurs boss Harry Redknapp has made the 23-year-old his number No.1 striker target after dropping his interest in Andy Carroll and Ajax were thought to have hinted privately that they would let the player go for a fee of around £17m.

But now Liverpool have entered the fray and Ajax are hoping to start a bidding war between the two Premier League sides to extract the best possible price.

Suarez himself is thought to favour a move to Tottenham.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele