Synot liga - souhrn 22. kola

18.03.2016, 19:59, aktualizováno 20.03.2016, 21:21
Komentáře a souhrny
Sparta v pražském derby předvedla parádní comeback. Plzeň veze tři body z Liberce a upevnila si tím pozici na čele. Mladá Boleslav vyzrála na Jablonec a posílila své šance v boji o poháry. Bohemians 1905 si poradili se Slováckem, Brno rozstřílelo pražskou Duklu a Teplice si pro změnu vezou tři body ze hřiště Baníku Ostrava. Zlín se rozešel s Olomoucí bez branek. Páteční předehrávka na jihlavské půdě potom vyzněla jednoznačně pro Příbram...

Sparta Praha - Slavia Praha 3:1

20.03.2016 19:30

Góly: 56. David Lafata, 74. Costa Nhamoinesu, 76. Ondřej Zahustel - 6. Milan Škoda

Pražské derby ovládla domácí Sparta a Slavii oplatila těsnou porážku z Edenu. Sparťané nevstoupili do zápasu ideálně, po Škodově brance prohrávali, ale výsledek jako před rokem dokázali otočit.

Sparta díky výhře znegovala tříbodový zisk Plzně a mezi oběma týmy zůstává stejný bodový rozestup. Situaci si v boji o poháry komplikuje Slavia, na čtvrtý Liberec ztrácí tři body.

Podobně jako před rokem se i tentokrát ujala brzkého vedení Slavia a opět z toho nebyly žádné body. Už v šesté minutě si sparťanská defenzíva nepohlídala rohový kop a především Milana Škodu, který rovnou z první prostřelil Bičíka! Směrem dopředu to však bylo ze strany Slavie vše. Sešívaní se urputně bránili, přičemž sbírali jednu žlutou kartu za druhou. Pochopitelně, duel byl hodně vyhrocený, ale jen do prvního poločasu byli napomínáni Hušbauer, Deli a Štohanzl. Po jednom ze střetů zůstal ležet na trávníku Mario Holek a Sparta musela už po dvaceti minutách poprvé střídat, jeho místo zaujal Ondřej Mazuch. Sparta si v prvním poločase vytvořila několik šancí, ale ani Lafata ani Mareček Berkovce překonat nedokázali.

Hra Slavie hodně připomínala výkon z Mladé Boleslavi, kde hrála hodně pasivně a byla za to trestána. Koneckonců, nevyhnulo se jí to ani na Spartě. V 56. minutě poslal do vápna dlouhý aut Frýdek, obrana hostí vůbec nezareagovala a Lafata si mohl v klidu nadvakrát zakončit a srovnat na 1:1.

A hra na jednu branku pokračovala. Sparťané byli po vyrovnání jako pokropení živou vodou a na Berkovce se valil jeden útok za druhým. Slavii sice mohl vrátit vedení Latka, Bičík ho však skvěle vychytal a pak už hrála zase Sparta. V 74. minutě si při rohu na zadní tyč naběhl Costa a a trefil odkrytou branku - 2:1 pro Spartu. Opařená Slavia pak inkasovala ještě jednou, Krejčí z protiútoku našel na druhé straně pokutového území Zahustela a ten definitivně rozhodl - 3:1. Slavia se zpět do zápasu nedostala, spíše mohla ještě inkasovat, ale Dočkalovu dělovku Berkovec vyrazil.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 0:1

20.03.2016 15:45

Góly: 24. Michal Ďuriš

Ani po tomto kole se na prvním místě tabulky nic nezmění. Viktoria u Nisy bitvu s Libercem zvládla, když jí jedinou brankou spasil nejlepší střelec Michal Ďuriš. I když šlo o utkání dvou pohárových celků, příliš šancí a zajímavých situací se neudálo.

Vítězství Plzně pochopitelně nepotěší Spartu, která tak bude nadále ztrácet minimálně šest bodů. Naopak porážka Liberce těší Mladou Boleslav a samozřejmě i pražskou Slavii.

Utkání nezačalo v nijak vysokém tempu. S přímým kopem Bartošáka si Kozáčik poradil a zaskvěl se i na druhé straně Koubek, když lapil Hořavovu nepříjemnou střelu. Nicméně bezbrankový stav vydržel jen do 24.minuty, kdy obrana Slovanu neuhlídala Michala Ďuriše, který si sám před Koubkem bez problému poradil. Tím výčet všech zajímavých situací v prvním poločase skončil. Viktorka si těsně vedení v poklidu hlídala a do šaten šla za příjemného stavu.

Liberec na začátku druhého poločasu sáhl k prvnímu střídání, ale v jeho herním projevu to nebylo příliš znát. Až po hodině hry sklepl Bakoš míč pro Bartla, který však z nadějné pozice zamířil hodně nad. Bohužel i druhý poločas byl na vyložené šance skoupý. V závěru zápasu mohli hosté o těsné vedení přijít, v nastavení se zjevil sám v čisté gólovce Bakoš, ovšem tělem trefil jen brankáře Kozáčika. Nic dalšího si domácí už nevypracovali, Slovan podlehl obhájci titulu nejtěsnějším výsledkem.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 1:0

19.03.2016 18:00

Góly: 86. Ondřej Kúdela

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili v 22. kole první ligy Jablonec 1:0 díky brance Ondřeje Kúdely z 86. minuty a upevnili si třetí místo v tabulce. Před čtvrtým Libercem mají náskok tří bodů, Slovan má však nedělní zápas s vedoucí Plzní k dobru.

První poločas měl dvě tváře. Zhruba do dvacáté minuty byli lepší domácí, pak ale převzal iniciativu Jablonec a měl i větší gólové možnosti. Tecl střílel z hranice malého vápna mimo a Greguš v závěru prvního poločasu napálil zblízka po rohovém kopu břevno.

Na začátku druhého poločasu poslal domácí trenér Jarolím na hřiště Baroše, který nejprve slabě vystřelil, ale k míči se dostal Kalabiška, jenže z kroku přestřelil prázdnou bránu. Zápas poté upadl do průměru a hrálo se bez výraznějších gólových příležitostí.

Boleslav se však postupně dostala do tlaku a čtyři minuty před koncem se dočkala. Po rohovém kopu prodloužil Takács centr k Přikrylovi, který ale trefil brankáře Bártu, stejně jako dorážející Kúdela. Domácí stoper se ale opět dostal k míči a tentokrát mířil přesně.

Kúdelu si tak připsal první gól v sezoně, navíc v jubilejním 200. utkání v kariéře. Mladé Boleslavi jeho zásah prodloužil sérii neporazitelnosti na čtyři zápasy, naopak osmý Jablonec už tři kola naplno nebodoval a prohrál třetí z posledních pěti zápasů.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice 1:2

19.03.2016 15:00

Góly: 14. Daniel Holzer - 31. Martin Fillo, 73. Štěpán Vachoušek

Baník doma v zápase opět vedl, ale zkušenější Teplice výsledek otočily a z Ostravy vezou plný bodový zisk. Vedle domácího Holzera se za hosty prosadili tradiční opory Fillo a Vachoušek.

Teplice nezačali vůbec dobře a Holzer mohl už po pěti minutách poslat Baník do vedení. Poté co vybojoval míč pelášil sám na Chudého, jenomže ten je střelu dokázal zachytit. O několik minut později založil De Azevedo další akci, kterou následně popotáhl Mondek, krásně našel Holzera, jenž byl tentokrát v koncovce úspěšnější! Baník tak znovu na jaře otevřel skóre jako první a na tahu byli hosté z Teplic. Svěřencům trenéra Vavrušky to příliš nešlo, ale ve 31.minutě si pomohli standardní situací. Na centr Kroba z rohového kopu si naskočil Martin Fillo a srovnal stav na 1:1.

Baník vstoupil i do druhého poločasu aktivněji, ale žádnou velkou příležitost si vypracovat nedokázal. Teplice běhěm druhého poločasu poslaly na hřiště Davora Kukece, který v Baníku působil a krátce nato dokázaly otočit výsledek ve svůj prospěch a znovu se tak stalo po rohovém kopu. Krob tedy nacentroval a Štěpán vachoušek překonal Chmiela - 2:1 pro Teplice. Druhý gól hosty uklidnil a za chvíli mohl zvyšovat Fillo, jenomže Chmiel tentokrát dobře zasáhl.

Baník se v domácím prostředí pod skvělou kulisou nevzdával a v nastaveném čase byl blízko vyrovnání Robert Hrubý. Z pravé strany dostal krásný přízemní centr, jenomže někdejší fotbalista Slavie z hranice penalty trestuhodně přestřelil! Sudí Pavel Julínek ještě přidal dvě minuty nastavení, ale Teplice si výsledek už vzít nenechaly.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 2:0

19.03.2016 15:00

Góly: 59. Michal Hubínek, 64. Jhon Mosquera

Klokani si v domácím Ďolíčku doskákali pro tři body, když nad Slováckem vyzráli zejména v proměňování šancí. Vše podstatné se událo až ve druhém poločase, kdy nejprve otevřel skóre Michal Hubínek a krátce po něm Jhon Mosquera.

Do první slibné příležitosti se dostali domácí fotbalisté, ale Krch v klíčový moment nedokázal ideálně zpracovat balón. Vzápěti dali o sobě vědět i hosté, Sadílek dokonce orazítkoval brankovou konstrukci a s dalším nebezpečím si poradil Zlámal. Další minuty zápasu patřily spíše bojovnosti a nasazení a až ve 34.minutě znovu zahrozili hosté ale ani Valenta na zadní tyči Zlámala nepřekonal.

Skóre se poprvé měnilo až po hodině hry. Michal Hubínek vybojoval balón a sám s ním postupoval až k šestnáctce, kde se rozhodl placírkou zakončit. Byla to správná volba, míč si i s pomocí tyče našel cestu do sítě a Klokani vedli 1:0. Slovácko mohlo okamžitě odpovědět, ale fantasticky se zaskvěl Zlámal, který zblízka vyrazil Biolkovo zakončení na břevno! To byla pro hosty velká škoda, neboť z další akce inkasovali rozhodující druhý gól. Schick vyhrál ve středu hřiště hlavičku, kterou okamžitě posunul do úniku Jhona Mosqueru a ten z úhlu prostřelil Heču podruhé - 2:0 pro Bohemians. Navíc domácí byli při chuti a za chvíli těsně minul branku Acosta.

Slovácko se v Ďolíčku trápilo v koncovce a i když se vypracovalo několik velmi dobrých příležitostí, Zlámala překonat nedokázalo. Ještě v závěrečné pětiminutovce mohly vsítit branku obě strany, ovšem konečný výsledek 2:0 se už nezměnil.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Dukla Praha 3:0

19.03.2016 15:00

Góly: 1. Alois Hyčka, 44. Petr Buchta, 65. Michal Škoda

V jednoznačnou záležitost proměnila Zbrojovka Brno svůj domácí duel s Duklou. Domácí vedli nad Duklou už po prvním poločase dvoubrankovým rozdílem díky Hyčkovi a Buchtovi a ve druhém dějství definitivně rozhodl o vítězství Škoda.

Zbrojovka si těžko mohla přát lepší začátek. Ihned po rozehrávce mířil první balón do šestnáctky, kde se zorientoval Hyčka a přízemní střelou otevřel skóre utkání! Dukla se dlouho nemohla z direktu otřepat a až ve 22.minutě musel Keresteš na poslední chvíli odvrátit hrozící nebezpečí. Po půlhodině hry kupila obrana Dukly jednu chybu za druhou a co nestihal na poslední chvíli uhasit, tam musel zasáhnout golman Rada. Ve 37.minutě se ale dostali hosté do šance a Jakub Mareš dokonce orazítkoval brankovou konstrukci. Následně se hra zase rychle přesunula před Radu, kde Řezníček zahazoval další šance. Až minutu před koncem prvního poločasu Brno zvýšilo náskok. Dukla nedokázala odvrátit rohový kop a po závaru se prosadil Petr Buchta - 2:0 pro Zbrojovku,

Kouč Dukly Luboš Kozel nejspíše musel o přestávce zvýšit hlas, ale ani po změně stran to ze strany Pražanů nebylo dobré. Zbrojovka byla lepší a v 65.minutě už vedla dokonce o tři zásahy. Řezníček předvedl krásnou individuální akci a přihrávkou jako na zlatém podnose připravil gól pro Michala Škodu.

O vítězi bylo rozhodnuto a po zbytek času se domácí soustředili už jen na údržbu výsledku. Dukla po domácím fiasku s Jihlavou vůbec nezvládla i zápas v Brně a v tabulce si o jednu příčku pohorší.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Sigma Olomouc 0:0

19.03.2016 15:00

Góly: -

Už přes 450 minut trvá čekání Ševců na vstřelený gól! Nepovedlo se to ani tentokrát, přičemž soupeřem byla předposlední Sigma Olomouc. Zlín nemůže být s bodem za remízu 0:0 spokojen, neboť i když dohrával od 53.minuty bez vyloučeného Davida Hubáčka, měl více ze hry.

O první střelecký pokus se až ve 12.minutě postaral Falta ale výraznější vzrušení to nepřineslo. Na druhé straně se dobře uvolnil Holík, ovšem dobré akci chyěla i dobrá koncovcka, Holík totiž branku Buchty netrefil. Skóre se neměnilo ani po spolupráci Koreše s Poznarem, zasáhl Buchta a zlínské střelecké trápení nebralo konce. Ojedinělou příležitost Olomouce měl Mahmutovič, ale ani on diváky nerozradostnil.

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném trendu, ale to jen do 53.minuty, kdy uviděl za ostrý faul druhou žlutou kartu David Hubáček a Zlín musel dohrávat o deseti. Jakoby to Zlínu nevadílo, takřka okamžitě se dostal do šance Poznar a zasahovat musel Buchta. V 66.minutě měli domácí další velkou šanci, Koreš se sice hezky zasekávačkou zbavil protihráče, jenomže svůj pokus poslal mimo branku a tak ani on neodčaroval střelecké prokletí.

Přestože Olomouc hrála přesilovku, vůbec to nebylo znát, spíše naopak. Sigma si nedokázala vytvořit vůbec nic a po remíze 0:0 převažují na její straně smíšené pocity.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - 1. FK Příbram 1:3

18.03.2016 18:00

Góly: 85. Petr Nerad - 18. Jaroslav Tregler, 41. Roman Bednář, 78. Jan Suchan

Jihlava doma nenavázala na překvapivé vítězství z Julisky a všechny body odevzdala po bídném výkonu Příbrami. Hosté si plný bodový zisk zasloužili a na jaře vůbec poprvé mohou slavit vítězství.

Příbram mohla jít poprvé do vedení po Pilíkově standardní situaci, po které se sice golman Hanuš natáhl, ale zaskočit ho musel odkopem od brankové čáry Šourek. To bylo první důrazné varování směrem k domácí, kteří si z toho však pranic nedělali. Po sérii rohový kop se ujal až ten šestý, přesněji řečeno Jihlava ho nedokázala odvrátit a tak následný centr Diviška a hlavička Treglera skončila v síti - 1:0 pro Příbram. Vysočina se pak přeci jenom zmátořila a začala hrát, Středočeši ji však do konvocky nepouštěli. Čtyři minuty před koncem poločasu přišel pro domácí šok. Po dalším Pilíkově centru si nadělala obrana Jihlavy obrovské problémy až nakonec Roman Bednář zvýšil na 2:0 z pozice hostí.

Jihlava doslova zpackala první poločas a v tom druhém už se dostávala zpátky do zápasu velmi těžce, zvláště když Příbram hrála v naprosté pohodě. Po hodině hry nezužitkoval nacvičený signál Bednář a stejný můž nedokázal vyzrát na Hanuše ani po dalším skvělém centru Pilíka. Tomáš Pilík sehrál fantastické utkání.

Definitivní rozhodnutí zápasu přišlo čtvrthodiny před koncem. Rezek podnikl rychlý výpad, našel pod sebou Suchana a ten zvýšil už na rozdíl tří branek. Pro Jihlavu, která v minulém kole vyplenila Julisku, to byla hodně studená sprcha. V 85.minutě sice snížil Nerad, ale byla to už jen kosmetická úprava konečného výsledku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň22182245:1456
2.Sparta Praha21162346:1350
3.FK Mladá Boleslav22126447:2742
4.Slovan Liberec22116534:2439
5.Slavia Praha22106631:2136
6.Zbrojovka Brno2294925:2931
7.1. FC Slovácko22931028:3730
8.FK Jablonec2269735:2827
9.FK Teplice22751030:3626
10.Dukla Praha2167828:2925
11.Bohemians Praha 190522510725:2925
12.Fastav Zlín22741123:3525
13.1. FK Příbram22731226:3924
14.Vysočina Jihlava22651123:4023
15.Sigma Olomouc22381117:3517
16.Baník Ostrava22221819:468

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (538)

Přidat komentář
YNWA__MSN

Jihlava je marná...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako každý rok.. Příbrami začne před koncem sezóny téct do bot a najednou vyhrají 6 zápasů v řadě

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to regulerni nebo Jarda uz sudim posila penize?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti čtrnácti příbramským, by dnes nebodovala ani Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

co se tam delo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic velkýho nebylo potřeba, Jihlava hrála špatně. Na začátku sudí trochu potlačil. Po prvním gólu už to jen pohlídal, Jihlava nedělala problémy.

Reagovat
Y.Cabaye

Reagovat
Uwe háže buly

Příbram byla tutovka, neni to v tv a Příbram má zas to svoje klasický období, že i kdyby jim to nešlo, tak to Jarda nějak udělá krásnej kurz.

Reagovat
ZB 07

Zřejmě nám právě začíná veřejností tak oblíbený seriál - Tradiční příbramský finiš aneb Zázračná vítězství, když to je nejvíce potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

no tady nebylo třeba pomáhání rozhodčích apod., jedině že podplatili naše fotbalisty tučnou částkou i když tak trošku by je musel podplácet někdo každej zápas...

Reagovat
pawelFCB

Příbram

Reagovat
Y.Cabaye

Super, konečně nějaký odpich po sérii neúspěchů Jinak Voltr sem čekal, že bude pro Jihlavu větší posilou

Reagovat
Hokaido

Fanda Příbrami

Reagovat
Y.Cabaye

Bydlím blízko, tak proč ne

Reagovat
Znalec

Reagovat
kalla

Tady je zase hlupáků... Kolik z vás ten zápas vidělo? Jihlava za celý zápas měla jedinou střelu, z které byl gól, jinak byla marná a jihlavští diváci na vlastní hráče pískali a křičeli, ať začnou makat. Rozhodčí pískali rovinu...

Reagovat
Uwe háže buly

1 člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu co tým jako my dělá v 13. nejlepší lize evropy taková holomajzna, na to se nedá koukat, to je ztráta času.... fakt už soráč ale každej i nesoudnej fanda se musel pozvracet, tohle je tak na průměr druhý ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš samozřejmě pravdu, ale podívej se na ten hráčský materiál, kterým Jihlava disponuje. O to víc je smutnější, že i s takovou bídou mají 7 bodů náskok na sestupovou pozici. Na druhou stranu jsem přesvědčený, že ten fotbal co Jihlava hraje nemusí být tak destruktivní, a že i s takovým materiálem by ho kvalitnější trenér dokázal trochu divácky zatraktivnit, a zkrášlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no ti hráči, to člověk ani netuší kde je vyhrabali, i když občas se někomu daři, Hronek dal 3 goly ale jinak... a máš i pravdu, že při lepším vedení by asi hráli i líp ale bohužel v Jihlavě to jde trošku z kopce ale myslím, že se udržíme, možná i tohle pro ně bude pořádná facka...

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
raduinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

(Zaveďte už hodnocení komentářů )

Reagovat
Znalec

nic nerušit, neměnit, ale klidně přidávat funkce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jako, aby přidělili smajlíkům body?

Reagovat
Bagr007

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Liquid

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Reagovat
HorajzmAmmann

Baníčku nic se nestalo Jedeme dál... body budou naskakovat až v té další sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat uz by vazne meli zapracovat na braneni rohu soupere.

Reagovat
HorajzmAmmann

Souhlasím. A taky škoda, že Šašinka nedosáhnul na centr Červenky nebo Hrubý netrefil na konci. Remíza by byla naprosto zasloužená

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne keine stress. Co nezvladnou na jare (dotazene remizy s Duklou a Teplicemi), bude pro nase deti zkusenost do pristich let nejen ve druhe lize. Nemuzem po nich chtit, aby furt bodovali, uz ted jedou vlastne nad plan (zlepseny herni proces, bod v Jablonci venku atd...). Takze dohrat se cti ten pulrok, uzit si ho a jit do druhe ligy s usmevem

Reagovat
HorajzmAmmann

Však s tím tady Petržela a Brabec přišel, nic jiného jsem nečekal. Naopak, myslel jsem že to bude daleko větší bída. Nechápu ty lidi na oficálu Baníku, si asi myslí, že to po půl roce bude Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v jednom sem zklaman. Po bodu v Jablonci, sobota odpoledne a jen 4 tisice ? Cekal sem tak 5.500 a vice...

Reagovat
HorajzmAmmann

jj to taky souhlasím, ale ta hlavní vypadá na netu vždycky slušně zaplněná. I support asi nebude úplně špatný. Asi to chce čas než si lidi najdou cestu na stadion. Aspon, že tomu nepřidávají jako za Šafarčíka...

Reagovat
tomasinho

Podle mě fail pořadatelů, bylo daleko víc lidí než s Duklou opticky prostě, více zaplněné kraje, ne jenom střed.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, v jednu chvíli u pokladem hlásili že sektory B jsou vyprodané..

Reagovat
pawelFCB

Akorát bych fakt nechtěl, aby Baník udělal antirekord a měl nejméně bodů v historii.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je kolik ?

Reagovat
Uwe háže buly

11 Lázně Bohdaneč

Reagovat
HorajzmAmmann

No, snad to někde ukopem Příští týden bod

Reagovat
HorajzmAmmann

Mimochodem 2 000 diváků v průměru ? To chodila celá vesnice ne ?

Reagovat
Uwe háže buly

Ani sem doteď nevěděl, kde to je

Reagovat
kalla

IQ tykve

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Spalovač šancí

Celá ozdravovna

Reagovat
monty25

První půlhodina hry dneska z teplického pohledu nevypadala nejlíp. Pak přišel ten vyrovnávací gól a konec první půle už byl lepší, stejně tak druhá půlka. Baník určitě nebyl nějak výrazně horším týmem, ale rozhodla asi zkušenost a dva dobře zahrané teplické rohy. Při tom prvním byla teda baníkovská nedůslednost veliká, ale ten druhý vypadal jako pěkně nacvičený. Akorát mě teda štve, že mám Kubu Horu ve Fanlize jako nevyužitého náhradníka, protože si připsal asistenci právě na ten druhý gól (hlavně, že tam mám Vůcha, který nemůže hrát)...

Po dnešku náskok 9 bodů na Sigmu a hned je to zase o něco klidnější. Po repre pauze doma Brno, což bude těžký zápas. Zbrojovka je ve formě a navíc Na Stínadlech umí... Dneska bylo v Brně asi pořádně veselo. Gól Hyčky v 15. vteřině a Buchta slavící po vzoru Oldřicha Kaisera...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten druhý byla strašná hrubka.... Tam to blbě propadlo a ještě všichni odskočili od Vachouška takže tam byl úplně sám Ale co, až bude Kouřil bude líp

Reagovat
tomasinho

Baník určitě nebyl nějak výrazně horším týmem

Ne že nebyl výrazně horším, on nebyl horším vůbec, právě naopak. Však Teplice krom těch dvou rohů nci neměli. Po půlhodině mohli být rádi, že to je jenom 1:0.

Reagovat
monty25

Ňákej chytrej. Proč nefandíš Teplicím, když za ně chytá jmenovec?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má pravdu. Já nechci snižovat výkon Teplic, ale minimálně prvních 30 minut jsme vás celkem mleli a myslel jsem, že je jen otázkou času, kdy dáme druhý. Pak jste dali gól, byli jste možná na míči ale co se týče nebezpečných šancí tak i v 2.poločase jsme toho asi měli více. Hlavně teda co se týče těch střel. Ale vaše produktivita luxusní no. A Kukec vám hodně tu hru oživil..

Reagovat
monty25

Prvních půl hodiny byl Baník lepší, to uznávám. Ale jinak Teplice vyhrály nejenom na góly, ale i na střely a na rohy...

http://www.livesport.cz/zapas/CtuXtqIL/#statistiky-zapasu;0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono dle střel a rohů se to moc nedá posuzovat. Každopádně, minimálně remíza naše mohla být. Ale tak, stejně bychom se nezachránili. Ty body by ale byly dobré pro ty mladé kluky, aby viděli, že to jde hrát i s ligovými týmy vyrovnaně.

Když to tak vezmu, na jaře nás přehrála Boleslav, Slavia. Zlín jsme přehráli my. Proti Dukle jsme byli lepším týmem, s Teplicemi to už bylo popsáno a proti Jablonci první poločas dobrý, druhý vyrovnaný a posledních 20 minut pod tlakem. Celkově vzato, je to asi i víc, než se čekalo. Snad se nám na to podaří navázat i v 2.lize a vykopeme to hned v první sezoně. Ti kluci na to prostě mají a Petržela s nimi hraje výborný styl hry.

Reagovat
ZB 07

Tak dneska byla Dukla opravdu slabóčká..kdyby chytal Hroššo, tak si dost možná odvezli i bůra. Škoda jen, že dokážeme hrát pěknej a konkurenceschopnej fotbal jen doma..ale důležité 3 body..teď třeba něco urveme v Teplicích, které jsou letos opravdu marné, porazíme Bohemku a vzhůru do Evropy!

Jinak mi dnes až překvapivě dobře všechny výsledky vycházejí - Mikaela - výhra, Gabča - výhra, Arsenal - výhra, Slovácko - prohra..no a Leicester vede..jen tak dál!

Reagovat
3M

Nás už Kotal vylopil mnohokrát, teď by to chtělo u nás prohrát.

Reagovat
ZB 07

Věřím, že tam vyhrajeme znova..přeci jen vám to chce oplatit tu ostudu, co jste nám tu udělali na podzim

Reagovat
3M

Tak s Vavruškou a jeho sestavou s váma prohru očekávám.

Reagovat
ZB 07

A vzhledem k našim venkovním výkonům očekávám, že to bude zápas na úrovni druhý ligy

Reagovat
3M

To bude pošušňáníčko

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Radin

Papa Sigmo, trapas..

Reagovat
HorajzmAmmann

příští týden se asi rozhodne, když nevyhrajete ani nad náma nějak haluzově tak asi příští zápas spolu v 2. lize

Reagovat
ZB 07

Jak to vypadalo herně? Neporazit ani slabej Zlín hrající o jednoho hráče méně..to je asi přihláška do druhý ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to regulérní oboustranná válka kryplů. Trapas.

Reagovat
ZB 07

Díky...co jsem o tom pak ještě slyšel, tak to bylo utkání pro opravdový fotbalový fajnšmekry

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

v piči tohle... když nejsme v hajzlu my, tak jste v prdeli vy Tak zase za rok...

Reagovat
HorajzmAmmann

A Baník je v prdeli pořád

Každopdáně, kdo by před pár rokama řekl, že v následujících sezonách sestoupí 2x Olomouc, Brno i Ostrava A Leicester vyhraje titul

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel se ty sestupy drží jenom tradičních klubů na Moravě a ve Slezsku, kdyby to tehdy vyšlo se Slavií... a Leicester to snad ukope, jim to přeji nejvíc

Reagovat
HorajzmAmmann

vyšlo, jen ne ve fotbale

Reagovat
Uwe háže buly

Tak všechny ty kluby si o to dost hlasitě říkaly, o ty sestupy, Sigma by si zasloužila jít někam do MSFL, za to, jak s tim klubovým potenciálem naložili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Olomouc nehodnotím, ale Baník byl moc dlouho na těch místěch těsně nad sestupem

Reagovat
Liquid

Reagovat
Banikovec7

Škoda tragického bránění, hlavně standartky, jinak

Reagovat
HorajzmAmmann

Petržela: "Je to hrubá chyba a nezodpovědnost hráčů, protože standardky děláme pořád. U prvního gólů se na to vykašlal Lučič, u druhého Dostál. To jsou známé firmy, Dostál jsem snad u všech gólů, které jsme na jaře dostali."

Tak to schytal i Dostál

Reagovat
Banikovec7

Já jsem si nevšiml, kdo tam byl, ale nemůže tam mít ten střílející hráč tolik místa a to nebylo letos poprvé.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak proč ho tam staví, když byl u všech gólů?

Reagovat
HorajzmAmmann

To jsem si taky říkal, ale Sukup i Granečný jsou zraněný a možná to chtěl trochu ustálit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sukup trenoval včera s juniorkou, Granečný hrál za 19ku proti Spartě. Asi to nebude úplně o zranění..

Reagovat
HorajzmAmmann

aha, tak ale byly zraněný ne ?

Reagovat
JarousFCB

za druhý poločas

Reagovat
Kang & Kodos

Jablonec 4 body od 14. místa Titanic se potápí, bárka jde ke dnu.

Reagovat
monty25

Už jenom o bod před Teplicema

Reagovat
Spalovač šancí

Hrajete s Galacticos o titul

Reagovat
Miguel19

Pospíšil je strašnej průměrák.

Reagovat
Uwe háže buly
Reagovat
Coutinho10

jinak koukam, ze Skalak dneska asistence

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Ty navstevy Hokej v tomhle ohledu dava fotbalu hezky na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, když je play off.

Reagovat
db18

většina lidí si teď vzpomněla, že se v ČR taky nějaký hokej hraje

Reagovat
Kang & Kodos

Počkej v květnu, zase budeme hokejovej národ. I když 3/4 lidí nikdy nemělo na nohou brusle.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé teď biatlon

Reagovat
Kang & Kodos

Stejně jako dřív všichni sledovali klasický lyžovaní s Neumannovou a Bauerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, "hrdost" na češství. Kdyby Pepa Novák vyhrál mistrovství světa v kuličkách, tak by zase půl národa žilo měsíc kuličkama.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Bratři Pospíšilové budiž důkazem, že je jedno o jaké MS a v jakém sportu jde...

Reagovat
Uwe háže buly

To někdo sledoval?

Reagovat
Aldeano

Každý týden to prý dávali v TV

Reagovat
Mass

Reagovat
Hokaido

Já osobně ale taky patřím k osobám, co se tím nechají strhnout hned v první vlně a fandím každý píčovině.

Reagovat
HorajzmAmmann

To mas jak s tou juniorkou Pribrami...

Reagovat
HorajzmAmmann

Mimochodem tak to bude asi vsude viz Prevc - ve ctvrtek prislo dopoledne 20 000 pod mustek. O vikendu 50 000. Je tam za boha a lidi to tahne...

Reagovat
C-M@ster

Jasně, ale nevnímám to jako špatnou věc.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
partaS

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Proto i na zakladni cast chodi vic lidi nez na Synot ligu. V play off je ten rozdil akorat daleko vetsi V 1. lize maji Budejovice vyssi navstevnost jak pulka fotbalovy ligy a to je teprve ostuda.

Reagovat
Spalovač šancí

protože jsou to pokrytci a nepřipouštějí (kvůli pochybným úspěchům nároďáku), že hokej je zkorumpovanější než fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

To muze byt pravda a nebo ma jednoduse hokej vetsi uroven Z vetsiny fotbalovych zapasu boli oci. Kdyz si clovek zapne dohrano, tak ma pocit, ze sleduje sestrih vybranych situacich (tech fotbalovych) z nataceni okresniho preboru. Netvrdim, ze kazdy hokejovy zapas bavi. Ale ta atraktivita je vetsi a uz vubec v play off. Pak jsou tu i dalsi faktory jako uroven televiznich prenosu, schopnost nalakat na stadiony sirsi skupinu fanousku, zazemi. V tehle ohledech u nas taky vyhrava hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je furt dokola tolik breku, že ta naše fotbalová liga stojí za hovno.

Reagovat
Spalovač šancí

Úroveň hokejových přenosů je výrazně vyšší než fotbalových, takže dává větší smysl doma čučet na hokej, a naopak vyrazit na fotbal přímo na stadion.

...

Jinak tedy hokej v play-off taky nebývá vždy velká sláva. Viděl jsem teď asi 4-5 zápasů a pěkný byl jenom jeden. A to ještě se nesmí přepnout na KHL, kde i na těch letištích to má 3x větší tempo než ta naše plácaná v rozích kluziště.

...

Jediné, v čem má hokej výhodu, je příjemnější prostředí. Od listopadu cca do března je prostě lepší být uvnitř než venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem to bral vseobecne... A i tak chodi vic lidi na hokej na stadion. O to je to horsi. Treba predkolo Zlin s Trincem bylo paradni cele. Hradec a Boleslav fantasticka serie... Ja chodim od mala na tygry a nebojim se rict, ze jejich hokej letos ma ty nejvyssi evropsky parametry.

Reagovat
Chlupatá máma

Jestli ta 92 v nicku je rok narození, tak těžko můžeš od mala chodit na tygry...

Reagovat
Miguel19

Tak je to věk.

Reagovat
Miguel19

Nesmíš koukat na zápasy kde hraje Zlín nebo Olomouc

Reagovat
Spalovač šancí

To platí pro fotbal i pro hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jde hodně o to, že Češi jsou jednoznačně fanoušci úspěchu a v hokeji se jich dočkají spíš než ve fotbale, protože ta konkurence je nesrovnatelná.

Reagovat
C-M@ster

To není o Češích. Chelsea nebo Man United mají taky víc fanoušků než Derby County. Úspěch je prostředek, který na sebe ty fanoušky nabalí a ti pak v určitém poměru fandí dál.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

Hokej je zkorumpovanější než fotbal? A to jako odkdy?

Ve fotbale to nejsou domněnky, ví se, že když se někdo postaví Berbrovi, je okamžitě ztrestán a nikdo s tím nic neudělá. Ze svazu prostě uniknou dokumenty, kdo že to byl a následují zářezy....

Ukaž mi, prosím, alespoň vzdáleně obdobnou věc v hokeji.

Reagovat
C-M@ster

A to je důkaz konkrétně čeho?

Reagovat
Aldeano

Král jako předseda svazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak je to s korupcí v extralize a v nižších ligách, ale bratr hraje 2. národní, a o fair play, a hokeji bez podvodů si už nedělám žádný iluze. Sázení na zápasy je samozřejmostí, dokonce v rámci dohody s rozhodčím, nebo týmem soupeře. Navíc je v mládežnickým hokeji silný protekcionismus Když byl brácha na letním kempu jednoho nejmenovaného extraligového mužstva (a to se jednalo jen o juniorku), na rovinu mu řekli, že ho vezmou pouze pod podmínkou sponzorského daru Tím neříkám, že se to neděje i v jiných sportech, jen prostě znám hokejový zázemí trochu líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on západ musí být slušná žumpa už jen kvůli tomu, kolik mančaftů tu soutěž hraje. Jinak když už jsi načal ten hokej, tak Vsetín momentálně vede s Třineckýma děvkama 3:0

https://www.youtube.com/watch?v=ebb0V6bBr9U&feature=youtu.be

Reagovat
Kang & Kodos

Protože na hokeji nemusí sedět v zimě, nefouká jim za krk a děje se toho víc než ve fotbale, takže můžou víc používat taktický pokyny jako "vystřel už, kurva", "vyhoď to, do píči" nebo moje oblíbený "ty se na to vyser a běž chytat ryby, ty kundo plesnivá".

Reagovat
3M

Reagovat
Spalovač šancí

Já mám rád "Co to pískáš, sněhuláku?"

Reagovat
Spalovač šancí

Jinak ty průpovídky lze i na fotbale. Nezapomenu na jednu starší distingovanou dámu, která furt křičela "čavi čuta, čavi čuta". A když Xavi nečutal, tak následovalo "čavi puta, čavi puta".

Alespoň se jí to rýmovalo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

I v ZČ má hokej vyšší návštěvnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to je dané i tím, že se hraje pod střechou, počasí to neovlivní. Taky hodně těží z toho, že v období prosinec - únor není na co chodit, tak lidi chodí na hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavní část tvoří takoví ti přelétaví fanoušci. Jak tu někdo minule z Olomouce napsal - "no nic, Sigmě se nedaří, tak v Olomouci budeme chodit na Moru a na Sigmu kašleme a přijdeme zase až se bude dařit".

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak já nemám nic proti hokeji a taky rád někdy zajdu na Vítkovice. Aby se to nebralo tak, že tady píšu jako čistý fotbalový fanda, co hokej neuznává.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky nemám, je to prostě jedno město a taky občas zajdu, ale má to prostě jeden háček a to ten, že ten hokej mě tak nebere, nedokážu si ho tak užít jak ten fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

+ jeste tezi z boomu diky povedenemu kvetnovemu ms v praze a ostrave

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono těch faktorů bude více. Ta hokejová liga má teď určitě lepší pověst a třeba i těch hokejistů máme teď více známých a ač Jarda hraje daleko, tak to promo hokeje díky němu je u nás neskutečné a lidi na to slyší.

Reagovat
Mass

chtelo by to nejakou hvezdu a aspon mensi uspech

Reagovat
Kang & Kodos

Protože na hokej můžou i rodiče s dětmi, aniž by jim na dítě někdo hodil dýmovnici

Reagovat
smazaný uživatel

a nepadá se tam tak často ve vápně

Reagovat
Aldeano

No právě. Ale mluví se o tom, že fotbal je v hledišti "zkažený". V tom je právě to pokrytectví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Hokej má výhodu v tom, že jsme pořád ve světový špičce. Oproti fotbalu se na úrovni hraje jen ve zlomku zemí, takže není vůbec těžký dostat se na MS do čtvtrfinále rok co rok- a na to lidi prostě slyší.

Kdybychom se ve fotbale dostali na MS nebo ME 3x za sebou do semifinále, byla by návštěvnost na SL určitě okolo 95% kapacity stadionů.

Reagovat
HorajzmAmmann

95 % ???

Reagovat
Miguel19

Nebyla

Reagovat
db18

To by na Duklu muselo chodit přes 7 000 lidí

Reagovat
Hokaido

Ok-Dukla, Jablonec a Příbram jsou nespíš ztracený, tam nepomůže vůbec nic.

Reagovat
ZB 07

To je, myslím si, celkem nepravděpodobné..i kdybychom vyhráli MS třikrát za sebou, tak ti lidi nebudou chodit v o moc větším počtu, než v jakém chodí teď.

Navíc v ČR je taková móda, že se chodí víc na soupeře než na svůj "oblíbený" tým, takže věřím, že kdyby Dukla hrála LM, tak se najednou po celé republice začnou rojit fanoušci Dukly a ve chvíli, kdy by vypadla, tak by se vše vrátilo zase k normálu.

To stejné je v Brně - když k nám přijedete vy, tak je najednou každej věrnej Zbrojovák a shání lístky, ale za týden už nemá o utkání Zbrojovky ani páru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
kalla

Boleslav - Jablonec šlágr? Vydloubnout oči by bylo lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Drátem do oka už se nezdá být takovým problémem jako v dobách dřívějších

Reagovat
smazaný uživatel

Japak hrál Shick za Bohemku prosím ? ??

Reagovat
robbik

Docela to slo ale zadny nadprumer pripadal mi unavenej.

Reagovat
Uwe háže buly

Měl tam dobrý momenty, ale na základ Sparty to ještě neni ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

čili Juliš je lepší?

Reagovat
osobnostx

Viděl jsem skoro všechny utkání Bohemky a Schick má dobré momenty, ale velmi často zvolí naprosto nesmyslné náběhy nebo přihrávky, místo aby hru zjednodušil ,vymýšlí kokotiny. Před Bránou potřebuje být soustředěnější, to snad přijde časem. Juliš mi do Budoucna přijde méně perspektivní, ale v současné době je lepší i když mnoho jsem ho neviděl, ostatně Lafataiové ho moc hrát letos nenechali.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde Schick techničtější a tak nějak prostě fotbalovější, ale když přijde na lámání chleba, tak Juliš je o dost produktivnější a pro tým je v součtu platnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš není nějak výrazně produktivnější. Ve Spartě to má mnohem jednodušší než na hrotu Bohemky. Daleko platnější je naopak Schick, který se umí daleko lépe zapojit do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš dal už dost důležitých gólů, na to jak málo hraje. Připadá mi docela efektivní

Reagovat
Uwe háže buly

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Marv

Už aby bylo odehraný derby a Hubínka na té fotce nahradil Lafata

Reagovat
Znalec

Juliš

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Ve fanzile použitá divoká karta udělala z mojí sestavy vrchol nekopství, tak snad to ponese body

Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Proč Lavička nepovolal Jakuba Jankta? Jeden z nejlepších záložníků Serie B, zajímá se o něj Arsenal, v U18 hrál neskutečně a stejně si v dalších kategoriích ani neškrtne, protože to trénují zaprdění dědci co nemají doma ani internet a povolávají jen hráče z naší kapr ligy, které vidí v televizi. To samé Simič, Macek, Staněk a podobně. Čeští trenéři stojí za hovno.

Reagovat
Greny

Protože ten už je prodanej v zahraničí, taky to nechapu proč tam není..

Reagovat
monty25

Přesně, taky ho pozoruju v Ascoli. Má tam slušnou pozici, hraje pravidelně základ, kope standardky, už dal i pár gólů... Momentálně to je asi jediný Čech, který je v Itálii nějak víc vidět. Spolu s ním to byl v Serii B ještě Milan Nitrianský, ale ten už bohužel v Avellinu nepůsobí.

Reagovat
Znalec

Dle EF mu rozvazali smlouvu, neví se proč?

Reagovat
monty25
Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Protože naše kaprliga je daleko lepší než Serie B. Já bych ho taky moc rád viděl v U21, ale na jeho post je docela přetlak.

Reagovat
Uwe háže buly

Staněk? :D

Reagovat
adalbertus

Hradec , aspoň Krleš bude mít radost

Reagovat
Znalec

Krleš se nejak vypařil

Reagovat
Wat

Ta Bohemka začíná bejt čím dál větší oříšek, na ně budeme muset vytáhnout uplně něco jinýho, než teďka na Příbram... Jestli proti nim neuděláme tři body, tak to pro mě bude fakt zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě by spíše bylo zklamání, kdyby Bohemka s váma nezvítězila. Hraje teď výborně a bude rozhodně favorit.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Wat

Jo, to souhlasim, ale zároveň chci, abysme ji právě v týhle pozici porazili a odčinili tak trochu tuhle blamáž s Příbramí. To stejný Teplice, prostě začít doma sbírat body proti podobným týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může byt nejlepší střelec ligy Duriš? to prostě nejde pochopit, vždyt on nemá co nabídnout, technika hrozná, střelec taky hroznej, ale vždycky mu to tam nějak spadne, to prostě nejde pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč s takovou důvěrou na hrotu Plzně, to nemůže dopadnout jinak i kdyby to byl Paixao.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda, Paixao je dobrej hráč, akorát mu to tady nevyšlo no

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně je všech ohledech, co jsi vypsal, lepší než Lafata a toho považujete za boha

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Dolar pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nene

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pepinho2

Reagovat
monty25

Reagovat
vinetou

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Error

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo

Reagovat
db18

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

z těch hejtrů je pěkná sračka

Reagovat
smazaný uživatel

No, má to odpovídat realné situaci

Reagovat
FUnk

Reagovat
goodbay

Chce se mi říct, zlatej Ivana s 11 goly.

Reagovat
Didier Drogba

takže něco jako Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

takovej horší Lafata s větším chlebem

Reagovat
smazaný uživatel

takovej mladší lžifata

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnešní zápas byla bitva... ale proč je v Liberci tak mizerný trávník... to i Houslice ho mají lepší. Měli by s ním něco udělat.

Reagovat
Miguel19

Po takovým výkonu brát 3 body ze hřiště, kde ještě nikdo z ligy nevyhrál. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body jsou doma... a to se počítá... a jde se fandit sešívaným Slavie do toho

Reagovat
goodbay

Hroznej zápas. Od Liberce jsem čekal daleko větší nasazení. První poločas ještě celkem dobrý, ale druhý cca do poloviny nehráli vůbec nic. Bohužel proti Spartě hráli úplně jinak, asi jsem čekal moc, aby se podobně vyhecovali i na Plzeň. Plzni stačí neskutečný holomajzny k vítězství a ještě snad natáhli pro ní rekordní šňůru na 11 vítězství, která se určitě ještě natáhne. Jinak rozhodčí dobrý, ale Hořava klidně mohl jít ven za tu ruku. Aby dal Bakoš v nastavení gol proti svým, to bych musel být taky bláhový. Měl to složité, ale zrovna on si s tím uměl vždy poradit. Škoda, remíza by tomuto zápasu slušela více.

Viktorka prostě neztrácí a pokud chce Sparta pomýšlet na titul, tak musí vítězit také.

Reagovat
smazaný uživatel

ta poslední věta...nekoukáš ty náhodou na Sherlocka?

Reagovat
goodbay

Ne

Reagovat
F.Torres

Reagovat
goodbay

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hefy

V suchym triku. Krejčí ven.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase keců od Sparťanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vykon cim dal tim lepsi..

Reagovat
Adalberto.Littleoak

nějakej stream? fakt se mi nechce dávat 8 pětek za kapr ligu

Reagovat
Mass

taky nemuzu najit

Reagovat
Adalberto.Littleoak
Reagovat
Mass

server spadnul

Reagovat
eden_h
Reagovat
Mass

dik

Reagovat
eden_h

inak Mihalik nepresvedcil ci preco nehra?

Reagovat
Mass

Štohanzl lip brani, stejne jako nehraje Mešanović a je tam Železo

Reagovat
smazaný uživatel

Mihalik sa im do toho hura systemu absolutne nehodi..Videl som ho hrat tych par zapasov a to nebol Mihalik ako som ho poznal..Musel vacsinou branit a ziadne prilezitosti na kombinacie alebo ze by dostal presnu prihravku na kridlo.Ale ako vravim do systemu co preferuje syn trenera Uhrina pasuju hraci co dokazu co najdalej odkopnut loptu z vlastnej 16,cize kazici nie tvorici.Dnes Spartania este s nejakym tym promile v krvi s lahkosou prevalcovali ten Uhrinov antifutbal..

Reagovat
Aldeano

V lepší lize se musí více bránit no. Nemůže čekat na vápně na přihrávku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na Slovensku to tak asi funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ze je treba aj branit, ja len ze to by nemala byt Mihalikova hlavna napln prace.Tak ako to nie je Messiho hlavna napln,hodne s nadsazkou povedane.Skor doplnok ,ze popri utoceni obcas brani..Proti Poltave,Bilbau a ani v repre nemal problem tak nevidim dovod preco by mal mat problem v Synot lige?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak vy ste nedokazali dominovat ani proti Baniku,to je na zamyslenie nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak nevim, proč hrává Zmrhal, Hušbauer, Souček nebo Kenia. Všechno hráči, kteří dokážou kvalitně předat balon. Jestli nebude chyba v tom slovenským zázračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne sa nezhodneme v tom co to znamena kvalitne predat balon

Reagovat
Chlupatá máma

Poděkujte pedofilovi na lajně pod hlavní tribunou, že má ta korupcí prolezlá plíseň 3 body. Snad boží mlýny melou a celej tenhle pseudoklub v čele s arcizmrdkym triem skončí v propadlišti dějin někde v ČFL...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vinetou

Reagovat
db18

*

Reagovat
frankiefcb

ale v propadlišti klidně ať skončí

Reagovat
Liquid

Reagovat
raduinho

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Zavolaj mi, zoberiem ťa von

mam kľúče od mesta

Reagovat
Posledni Kovboj

tak otvor branu, lebo ju rozbijem

Reagovat
Kang & Kodos

Aký otvor?

Reagovat
Posledni Kovboj

foku mé

Reagovat
Kang & Kodos

ukaž mi láskúúúúú

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Hanička asi lepší než Monča, sorry Monty

Reagovat
monty25

Ani omylem. Už jsem o tom psal v preview...

Reagovat
Adalberto.Littleoak

jako Monča bud asi líp hulit no.. ale Hanička je taková ňuňatější

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
HorajzmAmmann

Sára Carbonero to ale není ...

Reagovat
Adalberto.Littleoak

moc umělá

Reagovat
HorajzmAmmann

To je Soukalová taky a když jsem jí viděl naživo tak bych na ní vlítnul.... akorát Koukal by mě asi jebnul raketou do xychtu a Soukalová zastřelila flintou

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Gabča je pro me takovej ten typ vikingské ženy

Reagovat
PBLead

jak má ty zrzavý vlasy, tak se mi nějak nelíbí. Zrzky jsou krásné, ale jí to moc nesluší.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc kombinace s růžovými popruhy Asi si to prostě chtěla zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

to je docela výstižný

Reagovat
smazaný uživatel

Je nádherná

Reagovat
PBLead

kdo? vypli mi stream.

Reagovat
osobnostx

O kom se bavíte ? Musel jsem sledovat chorvatskou tv...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pepa je hodně rozhozenej ...

Reagovat
Bosko

Sparta vyhrála zaslouženě, to je bez diskuze. Sluší se jí pogratulovat.

Nás čeká hodně práce než budeme moc Spartu porážet, to je vidět. Rozhodně bude potřeba nakoupit nějaký rozdílový hráče, protože s takovýma jako Štohanzl nebo Vukadinovič je pátej flek maximum, při vší úctě tenhle tým na moc víc asi kvalitou nemá.

Taky nevím proč chtěl Uhrin na lavičku. Sparta byla v tlaku, Slavia vedla a Uhrin seděl na lavičce s výrazem "Nevím co mám dělat"

Reagovat
osobnostx

Neboj. V létě přijdou dva čínští reprezentanti. Jeden se zkušenostmi z britských ostrovů.

Reagovat
Bosko

jojo, ale maximálně do ženskýho týmu

Reagovat
pepinho2

Dong Fangzhuo

Reagovat
smazaný uživatel

Fun Din Dung?

Reagovat
r.mrazik

Fak Yu ?

Reagovat
Adalberto.Littleoak

jojo souhlas, přesně tohle jsem si u jeho výrazu řikal taky, až mi ho skoro bylo líto

Reagovat
smazaný uživatel

hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna vam chyba kreativita v strede pola.Niekoho k Souckovi alebo k Husbauerovi co da hre myslienku.Tiez by sa vam zisiel naozajstny trener nie syn trenera Uhrina..

Reagovat
Bosko

Kenia je kreativní, ale asi se moc netěší Uhrinovo důvěře a bývá často zraněnej. A Hušbauer by taky byl kreativní, ale v Uhrinovo systému je ztracenej, hraje moc vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

Kenia je sikovny ale on hrava kridlo nie?Neviem, videl som par zapasov Slavie a mne Husbauer prite skor typ hraca ako je Kucka.Na ciernu robotu,obcas zakoncit a sem tam nieco vymysliet ked sa pritrafi.No hodne mi vadilo to jeho neustale rozhadzovanie rukami smerom k spoluhracom pritom on to tam kazi tiez docela dost.Soucek je nieco podobne jak Husbauer akurat este menej kreativny a dobry na defenzivu..No a typickeho tvorcu hry nemate.Cez ktoreho by sli vsetky akcie,co meni tempo hry,podrzi loptu a nestrati,diriguje cele muzstvo..

Reagovat
smazaný uživatel

Vukadinovič tam byl jedinej kdo dokázal pracovat s balonem a přejit přes hráče jinak ostatní hrozny ...a klasika Deli parádni

Reagovat
Bosko

Deli si to u mě dost pokazil prasárnou na Krejčího. Kdyby to viděl rozhodčí, byl by to průser a o jeho výkonu by se hned mluvilo jinak.

Vukadinovič není špatnej, umí zahrát, ale nedává góly, nepřipravuje je, nevystřelí. Prostě je průměrnej a Slavie se s ním nikam neposune

Reagovat
Coutinho10

tak sice vysel tiket, kterej sem nezvykle az moc osolil, ale byly to tutovky, ktery byly tutovky a byla by skoda ty kurzy nechat lezet....hlavne to Brno vcera...pokud by to dneska ztroskotalo, tak bych to prekousnul, ale takhle aspon se to lip vstrebava...pro priste musim ubrat nejen pri vkladu, ale i emocne

https://www.chance.cz/ViewUsersTicketAction.do?idu=-73408496498&idb=-11&hash=f6df3083&t=dGlrZXQgNC4xMyB6YSA0IDAwMEvEjSBPSw%3D%3D%0A&data=QUtVOzQgMDAwO0NaSzs0LjEzOzI%3D%0A&affid=I9Uci6LFm33WvymLxs8gIw%3D%3D

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvyšší výhra v historii Vcházíš do dějin

Reagovat
Coutinho10

aspon neco pozitiviho

Reagovat
frankiefcb

to teda není

Reagovat
Coutinho10

kdo dal vic ?

Reagovat
frankiefcb

24 500

Reagovat
Coutinho10

nemas nekde este uschovanej link ?

Reagovat
Coutinho10

hmmm...hezky pochytany kurzy na outsidery....tak to klobouk dolu

Reagovat
frankiefcb

to je docela zlatý důl. Dal jsem to zatím tak 10 x, jednou tahle výhra, jednou dvě skupinychytnuté, takže okolo 1000 a pak cca 3x vracený vklad.

Reagovat
Coutinho10

jj dobra varianta...driv jsem neco podobnyho zkousel na fortune ty sazky maly domu...ale za hodne malo 10-20 kc a jednou se mi povedlo vyhrat cca 7 500...a asi 2x kolem dvojky....ale nak me to casem omrzelo...kdyz to dlouho nechodilo

Reagovat
frankiefcb

nicméně dát 4000 tak mě omyje. To ej na mě moc.

Reagovat
Coutinho10

j ja zarovnaval ucet jinak taky za tolik nedavam....ted uz mam neco nahrano...hned sem si to poslal na ucet, aby me to nelakalo

Reagovat
frankiefcb

tak já jsem to taky vybral a od té doby moc neazázel

Reagovat
Coutinho10

jj chce to koncit na vrcholu

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby někdo před sezonou řekl, že narveš 4 000 na Brno

Reagovat
Coutinho10

j tomu bych neveril a i ted to vypada pomerne divne, kdyz na to koukam

Reagovat
HorajzmAmmann

každopádně za odvahu

Reagovat
Coutinho10

j diky .... sice to byly trosku nervy i to Brno...sanci meli dost a nastesti se jim povedl rychlej gol a v obrane si to pohlidali a potvrdili, ze se snima musi pocitat...hlavne doma

Reagovat
HorajzmAmmann

Brno to je po Leicestru snad největší překvapení v Evropě

Reagovat
Coutinho10

j tjn ale na Leicester nemam odvahu vsadit...tam si rikam, ze to uz neni mozny...ale ono je

Reagovat
smazaný uživatel

Na Brno bylo 2,70

Reagovat
Coutinho10

j taky sem nejenom ja nechapal spis bych cekal na ne kurz pdobnej jako byl na bohemku kolem 1,8-1,9 a na bohemku trosku vyssi...ale bookies to takhle nastavili a diky tomu, ze na to v patek pod preview nekdo upozornil, tak sem musel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

skoda...hezky ale i ta Hertha byl dobrej tip...nadtou bych taky celkem uvazoval, kdyby na Brno byl mensi kurz...jinak na ten Banik to tak vypada by se mohlo vyplatit, ze da 1. gol

Reagovat
Coutinho10

tak velka skoda....dlouho to vypadalo nadejne...mozna to slo jistit..abys aspon neco bral pri sazce 4 a vice golu

Reagovat
HorajzmAmmann

klasika - nejmenší kurz

Reagovat
smazaný uživatel

klobouk před tebou. užij výhru!!!

Reagovat
Coutinho10

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrin

Sparta prej hrála tvrdějc a Slávia dostávala karty. On je fakt Slávista tělem i duší.

Reagovat
Josifek

To je vocas

Reagovat
goodbay

stejný výmluvy už měl v Plzni

Reagovat
Hokaido

kokos no

Reagovat
Spalovač šancí

Costovi zkontrolovat registračku. Určitě hrál načerno

Reagovat
smazaný uživatel

stálo by za to vypátrat, kdo ho propašoval na zadní tyč

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie dneska tragická. Nevim, možná to bylo i tou chřipkou, ale kromě chvilky po vyrovnávacím gólu nic. A nechápu, jak mohli dohrát v jedenácti.

Reagovat
Bosko

Nebylo to dobrý, ale zase myslím, že to nebylo tolik pod našima možnostma. Proti týmu jako je Sparta prostě navíc nemáme, zvlášť pokud hráči nepředvedou maximální nasazení, což dneska nebylo ( doufám, že to bylo tou chřipkou, jinak by to bylo na pár facek)

Reagovat
smazaný uživatel

Hruza, hruza, hruza. Husbauer si to misto v zakladu musi vybojovat z lavicky, novej levej bek je povinnost. Kenija to dnes odchodil. Takovymhle vykonem se muze prezentovat na Sparte Banik, ne Slavia. Totalne neorganizovana hra, zbytecny fauly a neexistujici stred zalohy nam prohral tohle utkani. Stred Soucek - Husbauer proste nebude fungovat nikdy.

Reagovat
HorajzmAmmann

pičo i Baník hrál líp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Spalovač šancí

Hušbauer nemůže hrát v zápase, kde je potřeba jezdit, nota bene, když se hraje jen na 4 záložníky.

Reagovat
Kang & Kodos

Ta část po první čárce je tam navíc

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Spalovač šancí

To není pravda. Když se do soupeře buší a je hra relativně pomalá, tak přínos má.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bosko

Hlavně tenhle post není pro něj. Mnohem platnější by byl pod útočníkama. V tom by třeba byl platnej, tím spíš když kolikrát ( i dneska) máme obrovskej problém s útočnou fází, kde nejsme schopný nic vymyslet

Reagovat
PBLead

bohužel, on prostě není pracant. prospěšný pro tým jen tehdy, když má formu a padá mu tam každá druhá střela z dálky. Jakmile o tohle přijde, tak je pro tým úplně zbytečným hráčem. Proto mě ani nemrzí, že jsme se ho zbavili. Sice do Slavie, ale co se dá dělat, když tam chtěl.

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
Bosko

Kenia makal, rval se, jako jeden z mála.

Dneska Hušbauer > Souček Hušbauer byl dneska víc vidět, hlavně směrem dopředu, tím pádem měl Souček víc bránit a v tom selhal. První gol byl částečně jeho

Reagovat
Spalovač šancí

Ten systém 4-4-2 je s ohledem na bránění úplně na nic. Když si k tomu člověk přidá, že Jablonský bránit neumí, tak to přehraje každý trošku lepší soupeř.

Reagovat
Bosko

No je potřeba koupit pořádnýho levýho beka, nechápu že vedení žádnýho nepřivedlo. Nevím proč neměli připravenou variantu pro případ, že nevýjde Švento

Reagovat
Spalovač šancí

Já poslední dobou Dušana neviděl, ale nepředpokládám, že by s defensivními schopnostmi šel nějak výrazně nahoru.

Reagovat
Bosko

Tak já předpokládám, že když na tom postu dostávala důvěru v BL, tak na něm nemůže bejt horší než Jablonský Za mě škoda, že nebyly prachy na Tamáše, ten se mi loni moc líbil

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nevim, kteryho Keniju videls. Ze Soucek "selhal" bylo prave Husbauerovym spatnym pohybem a nedostatkem bojovnosti. Hranim Husbauera na teto pozici se zvyraznuji akorat jeho nedostatky a dava se minimalni prostor jeho mala prednostem.

Reagovat
Bosko

Mně se nelíbí, jak se všechny chyby Součka hážou na Hušbauera. Hušbauer se snažil, Souček hrál mizerně. Tečka.

Reagovat
Ángel di María 22

ACS

Reagovat
ZB 07

Čekal bych, že se Slavie z minulého roku poučí, ale ono ne..zase po prvním gólu zalezli a bylo jasné, že to nemohou udržet..jediný, kdo zaslouží pochvalu, je zřejmě Deli, který hrál znovu skvěle

Reagovat
mario23

Reagovat
Liquid

to Deli neměl dohrát, tohlec bylo první derby snad za 20 let kdy sudí pískal pro Slavii, Štohanzl i Hušbauer mohli být v klidu venku taky, ale, že dohrál Deli je největší chybou sudího

Reagovat
smazaný uživatel

Důtky stranou. Zas tak hrozný věci nedělali.

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdo

Reagovat
Mass

Neprehanej, hralo se trvde, ale ne zakerne.

Reagovat
smazaný uživatel

to platí i od Deliho kopnutí

Reagovat
Mass

to sem nevidel, asi stejne jako rozhodci, jestli je to tak, mel by dostat trest dodatecne

Reagovat
smazaný uživatel

No řekl bych, že to tak bylo...prostě po souboji s Krejčím skončili na zemi a Deli Krejčího ještě nakopl...nevím jak silně, ale absolutně mimo souboj, to byla asi jediná zákeřná věc v tom zápase, ale bylo to fakt mimo.

Reagovat
Rarášek

Paráda, tři body jsou doma.

Jen se bojím, co s námi udělá zranění Maria. Buď dostane masku a bude hrát. Nebo to necháme Mazuchovi a buď se chytne rovnou a nebo, se budem muset dlouho rezhrávat a budeme tam ztrácet. Docela se bojím.

Reagovat
mario23

Tak jako teď máme 10 dnů volna, tak do tý doby se snad dá do cajku.

Reagovat
Rarášek

Já bych byl i pro Mazucha, ikdyž je blbost tam teď do stoperský dvojice cpát novýho nerozehranýho hráče. Snad to bude "jen" zlomenej nos, Mario dostane masku a půjde hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo dáme na stopera Costu a na LB půjde Frýdek...

Reagovat
mario23

Zasloužená výhra Sparty i když před tím druhým golem ten aut to rozhodně nebyl. Ale na to se nezaujatí fans Slávky nemůžou vymlouvat, protože ten výkon byl mizerný a na remízu rozhodně neměli. Tak teď si přes repre přestávku odpočnout a pak vzhůru do dalších bodů. Spíš je opravdu velká škoda, že Liberec nesebral Plzni ani bod.

Reagovat
goodbay

Paráda, 3 body, otočka zápasu, jak loni. Slávisti poraženi. Kontakt udržen, stále v závěsu. I přes zápas v Římě odešli fyzicky spíš Slávisti, tak jsem rád. Ale bylo to dáno i jejich rychlým golem. Ještě 9 výher, come on ACS!!!

Reagovat
Spalovač šancí

To bude zase Blanka ucpaná Slavisty

Reagovat
goodbay

V čele s Jablonským

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Stejné jako před rokem, zasloužená prohra. Aspoň, že ztratil i Liberec.

Reagovat
antimadrista

MY JSME SPARTA ! MY JSME PRAHA !

Reagovat
Bosko

Tohle nechápu. Tohle je jeden z mála webů, kde se dá rozumě diskutovat, jen občas příjde nějakej vocas, co má zapotřebí tyhle výkřiky

Reagovat
lada.sp

"rozumě diskutovat"

Reagovat
Bosko

stydím se

Reagovat
lada.sp

jestli si myslíš že mě jde o tu hrubku tak opravdu ne, spíš o to ruzumné diskutování zde

Reagovat
Bosko

Ohledně toho bych nebyl pesimistickej. Tady se opravdu dá diskutovat, narozdíl od jiných serverů.

Reagovat
frankiefcb

jj dá se tu relativně dobře pokecat o fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz nehrajes fanligu nebo forma odjela na hory ?

Reagovat
frankiefcb

nehraje, jsem to zapomněl po zimě a už jsem se na to pak radši nekoukal.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ovsem skoda,aktivni tam zustala jenom pulka lidi coz tu ligu dost degraduje

Reagovat
smazaný uživatel

Příští ročník do toho musím maknout. Ale ono je to těžké v tom létě, když je člověk v zahraničí třeba na 10 dní a nemá čas sledovat, kdo zrovna bude hrát apod.. Aspoň teda tam jsem skončil já, do té doby jsem snad i vedl nebo byl hodně vepředu

Reagovat
antimadrista

nebreč

Reagovat
Bosko

Jen další výkřik

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš..

Reagovat
Bosko

Taky výkřik do tmy :-D Se podívej na diskuzi, uznal jsem že Sparta byla jasně lepší a vyhrála zasloženě. Nevím proč bych "nezvládal"

Reagovat
Spalovač šancí

Je na to zvyklý ze španělské sekce, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Doufejme, že se bude pískat rovina a Luftwaffovy odpíchnuté rittbergery zůstanou bez penaltové odezvy.

0:3 (23.Souček, 62.Škoda, 90. Hušbauer)

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvůj tip na dnešek? Už je po zápase, hochu

Reagovat
Bosko

Kontumace

Reagovat
monty25

OT: Nejenom Michal Ďuriš si maže hejtry na chleba...

http://abload.de/img/vikatpjdj.jpg

Reagovat
Blasphemer

eurofotbal má nový dank meme

Reagovat
monty25

Já jsem dokonce našel i tu původní fotku...

http://www.fatym.com/storage/201002251149_mazani-chleba.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hade, že já si tam nedal copyright by lichna..

Ale nalézt fotku nebylo těžké. Stačilo do googlu zadat mazání chleba

Reagovat
monty25

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PBLead

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Ještě kdyby ho mazaly, tak by to bylo úplně top...

Reagovat
Azazelo RD

Napadá mě s nimi hodně top věcí, ale mazání chleba to nezahrnuje.

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Reagovat
Azazelo RD

A když nemáte chleba, tak tam dejte rohlík.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to je kus idiota

Reagovat
Azazelo RD

Do toho nejdu, tam bude určitě ten týpek, co točí kokotem.

Reagovat
HorajzmAmmann

dva krajíce chleba - přísahám

Reagovat
Azazelo RD

Tak dík, ten točící se kokot by byl asi menší zlo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18
Reagovat
pawelFCB

Reagovat
diskoschlampe

so meta

Reagovat
Kang & Kodos

Photoshop skillz A kdo to je?

Reagovat
monty25

Vika Azarenka

Reagovat
db18

Kdo to je?

Reagovat
monty25

Už jsem to psal Kangovi...

Reagovat
Mass

kdo je to?

Reagovat
db18

+7,5 ŽK v suchym triku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Neni už někde nějakej záznam toho O2 komentáře? Teď bych si Ringa docela poslechl

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
vinetou

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PBLead

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KKralik77

Uhrin dal Stohanzlovi dárek k narozeninám a postavil ho do základu místo Levana.Místo Vukadinovice jsem si přál Mihalika (šikovnější hráč a Doufam,že dostane více prostoru ).Jablonskej to je prostě tragédie.Říkám to už od prvního zápasu co za nás odehrál.Prechodova fáze rovněž tragédie. Jinak nejlepší opět Deli. Na letmý asi nejsou stastny že se ho zbavily.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bezdomovec v USA si maže na chleba hovno.Jde kolem Obama a říká:Panebože

tady máš 100 dolarů a běž se najíst,snad na tom nejsme tak špatně.

Bezdomovec v Rusku stejně tak,ale jde kolem Putin a říká:To není možný,

tady máš stravenky na celej měsíc a jdi se najíst,tak špatně na tom nejsme!

Český bezdomovec sedí,taky maže a kolem jde Nečas .

Podívá se zblízka a říká:Ty vole takovou vrstvu?Mysli taky na zejtra!

Reagovat
Kang & Kodos

1. nezjistil jsem, co udělá Ďuriš

2. v Rusku by si ty stravenky mohl dát maximálně na ten chleba

Reagovat
Hokaido

Super zápas, Slavia slabá jako čajíček. Předvedli dneska celkem ostudnej výkon a od 20. minuty jsem si byl jistej že tenhle zápas nakonec vyhrajeme.

K zamyšlení u sešívek je to, že hráč, kterej to nejvíc prožíval, byl před pár měsíci ve Spartě. Jinak jim to bylo tak nějak u prdele. Něco jako u nás na podzim, kdy jsem byl strašně nasranej... Za peníze se holt dají koupit hráči, nic víc.

Latka je vtip, už nemá na to, aby hrál v týmu v horní polovině tabulky. Navíc si hraje na tvrďáka a přitom sebou hází při každým malým kontaktu. To je u hráče jako on prostě k zblití.

Reagovat
HorajzmAmmann

beztak to dopadne jak v Jablonci

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 22. kola:

Minule jsem nehodnotil (zapomněl jsem to nastavit), tak to musím napravit. Sice jsem udělal nesmyslné střídání s Vůchem (proti Plzni nemohl hrát), ale místo Kuby Hory by se mi asi stejně počítal Ládík. Naopak se jako žolík povedl Zahustel, kterého jsem tam původně nechtěl dávat (ale bál jsem se, že Hnaníček nebude v základu). Jinak tohle kolo bylo hodně těžké, protože silné týmy hrály proti sobě, takže se nedaly čekat nějaké bodové hody. Přesto mám teď 119 bodů, což je zatím nejvíc z naší miniligy (a to se mi ještě započítá Zahustel). Proti Kazimu vedu 119:83, takže to vypadá na povedenou odvetu za minulý týden, kdy mě porazil. No a koukám, že Coutinho a urbis hrajou zatím nerozhodně. Mohlo by to tak zůstat, aby oba moji největší konkurenti ztratili...

https://pbs.twimg.com/media/CeBjd9uUYAAhz1o.jpg

Reagovat
Coutinho10

jeste sem tam mel naky hrace z lavicky, takze snad si ten 20 bodovej naskok uz nenecham vzit a pristi kolo bych se mohl na tebe dotahnout

Reagovat
monty25

No jo, to bude souboj "o 6 bodů". Ale až příští týden...

Reagovat
Coutinho10

jj tentokrat musim...ne jako minule ...ty uz moc ztracet nebudes a kdybys mi o 6 bodu utek, tak uz by to bylo fatalni

Reagovat
Puskas

Já vyhořel, jak ještě nikdy.

Reagovat
Coutinho10

tak aspon si to nepustil nejakymu konkurentovi nahore v tabulce

Reagovat
Coutinho10

tak kdybysme hrali spolu uz ted...tak by byla remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Uzasny,otoceny derby je ta nejsladsi vyhra..nevim co Uhrin naordinoval,ale prece nemohli cekat,ze to vedeni ze zacatku udrzej a ubrousej do konce zapasu..gol na zacatku nas docela zmrazil nicmene fandeni ve druhy puli cistej fanatismus,plachta na zacatku povedena,choreo na protilehly pro vetsinu k nepochopeni,mnozstvi pyra k nezaplaceni

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Hokaido

Já jsem si taky vsadil, aby to mělo větší náboj. Za kilo, že dáme 4 a víc golů a za kilo jsem se rozmýšlel nad střelcem mezi Zahustelem a Marečkem. Dal jsem Lukáše s kurzem 11 samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak me to hlavne prastilo do oci,protoze kdyz jsme hrali proti Zlinu,Jablonci a podobnejm tymum na urovni Slavie,tak mel kurz kolem 7,5 a dneska najednou 12..ale musim se priznat,ze puvodne jsem to mel pripraveny za 348,- coz mi zbyvalo na Tipkonte,ale couvnul jsem z toho,abych si jeste vsadil strelce NHL..

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím, že ti ten nick tipáč nechal, když si vemu, že já třeba 3x dostal ban za slovo, které jsem neměl ani zcenzurované.

Reagovat
db18

mne smazali příspěvek z fóra kvůli tomu, že jsem v něm zmínil Fortunu Düsseldorf

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já jen za to, že jsem nazval Veselého trapákem nebo jsem po jednom jejich výpadku napsal, že to udělali schválně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ACSMan

Mám rád toho hráče z týmu Fortuna dusseldorf protože nosí kopačky niké a jeho syn no típek prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát má problém dostat se do chance.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Aldeano

Reagovat
salami

klidně to na plichtu mohlo stačit, to byl jsme si ale nesměli nechat dát tak trapně lacinej gol na 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

byli jste blízko no, fakt, haha

Reagovat
Hokaido

Reagovat
HorajzmAmmann

I tak, je to hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Šílenej uragán v druhý půli. Neuvěřitelně jsem si to užil.

Reagovat
HorajzmAmmann

A když zhodnotím derby Praha vs Manchester tak vítězí jednoznačně Praha Asi nebudu moc přehánět, když řeknu že by Sparta jak City tak United hodně potrápila

Reagovat
smazaný uživatel

Pustil jsem si část záznamu s komentářem Ringa a Koháka a hlavně co předváděl ten Ringo, neskutečná ostuda.

Po gólu Costy: "peníze, peníze, ubožák, debílku, debílku, hnusnej člověk" a pak nazval Costu pyšným rasistou.

Po gólu Zahustela jen: Strčte si ten gól do prdele.

No musela to být výborná úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá pustit záznam?

Reagovat
smazaný uživatel

Na O2 TV, zaujaly mě mimochodem i dvě kamery, které celý zápas zabíraly oba kotle. To jen kdyby někdo měl O2 a chtěl porovnat fandění obou táborů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ringo je debil

Reagovat
smazaný uživatel

to už musí být všem jasný

Reagovat
Puskas

To je přece jasnýýý!

Reagovat
Neon

Korunovanej, tedy vyznamenanej.

Reagovat
r.mrazik

kdyby debil...

Reagovat
smazaný uživatel

není..

Reagovat
smazaný uživatel

Za něj se musí stydět i ten druhý nejhloupější slávista.

Reagovat
goodbay

Já myslel, že pro O2 to komentoval Pilny s Radotínským nebo jak je možné že to kemtovali tyhle 2?

Reagovat
ZB 07

Multidimenze...na výběr máš více kamer, ale zároveň si výjimečně můžeš i měnit komentátory..

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je bůh!!!

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kang & Kodos

Brabec, Mareček a Frýdek do repre.

Reagovat
db18

Reagovat
božský John

Uplne bych se vysral na naky pohary a hral ten mod 'stare jablonec v pulce tabulky'. Zadny nervy, zadny ocekavani, pohodicka, desaty misto v lize, zadnej stres

Reagovat
HorajzmAmmann

Snad se nekdy doziju, ze si to o titul a pohary rozda Ostrava, Slavia, Brno a Sparta. Na plnych Bazalech, Edenu, Letne a Luzankach takze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele