Van de Beeka čeká další stěhování, agent vyloučil návrat do Ajaxu

14.05., 17:46
Aktuality
Donny van de Beek (© AFP)

Donny van de Beek v posledních letech jen smutně vzpomíná na povedené působení v Ajaxu. Nizozemskému záložníkovi se nedaří, zlepšení nepřišlo ani ve Frankfurtu a čeká ho další změna dresu, v úvahu každopádně nepřipadá návrat do Amsterdamu.

27letý fotbalista v minulosti svými góly táhl Ajax a před čtyřmi roky přestupoval za 39 milionů eur do Manchesteru United. Na Old Trafford se nedokázal prosadit, navíc přišlo vážné zranění a po dřívějším hostování v Evertonu byl v zimě zapůjčen do Frankfurtu, za který naskočil jenom k osmi utkáním.

"S Donnym jsem mluvil a do Ajaxu se rozhodně nevrátí," prozradil Guido Albers.

"Já sám bych preferoval Španělsko, Francii nebo Itálii. Bylo by to fantastické, kdyby se mi povedlo dostat do do nějakého španělského nebo italského klubu. Do klubu, v němž by hrál s číslem deset tak jako v Ajaxu," pokračoval agent.

Van de Beek má v Manchesteru United smlouvu na poslední rok a vedení ho nechce pouštět do jiného anglického klubu. Přání o angažmá ve španělské lize mu agent mohl splnit už loni, kdy o hráče hodně stál Real Sociedad.

"Sešlo z toho na poslední chvíli, manažer Ten Hag ho chtěl udržet až do poslední minuty přestupního termínu. V zimě už rozhodnutí přijít muselo a rozhodli jsme se pro Eintracht Frankfurt. V Manchesteru United by už nehrál a jednání ze strany německého klubu bylo korektní. Jenomže přišel v rozehrané sezoně a nikdo ho neznal, je to komplikované," brání Albers svého klienta.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (11)

Přidat komentář
Hlahart

Toho je mi hrozně líto. Jedna z mých vysněných posil

Reagovat
Neutron

Luto mi ho sice je, ale prisiel uplne zbytocne rovnako ako Mount…

Reagovat
iamek

Reagovat
Amon

Manchester čaká slušný prievan v lete

Reagovat
Vsadim gule

Doufejme

Reagovat
janinho

ratcliffe musi byt v p*** v akom stave je ten klub. akoze toto postavit na nohy a do boja o titul bude vratane investicii do stadiona a treningoveho centra stat tak dalsie 2 miliardy libier. z toho kadra by tam malo ostat tak 5 hracov, ale financne pravidla asi nepustia a chcem vidiet trenera, ktory si takuto prestavbu vezme na zodpovednost. mozno Zuzee tak 10 rokov dozadu.

Reagovat
vceradnesazitra

Ten Hag ho zničil

Reagovat
r.mrazik

uplne mimozni posila hned odzacatku

vubec nevim,kdo ho chtel, protoze Ole urcite ne,kdyz ho pak nestavel

kvalitou na to vubec nemel a rozhodne se nehodil do naseho stylu hry...sileny prestup

a Mount bude uplne to stejny...

Reagovat
Neutron

Reagovat
Tuxedo

Mount už posledný rok v Chelsea bol vyhorený a často zranení .. Taký Dele Ali 2.0

Reagovat
r.mrazik

Právě. Opět celkem vyhozeny prachy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele