Štěpán Vachoušek Články

Vachoušek si po dvou trénincích ve Spartě užíval výhry v Příbrami

Pouhé dva tréninky zvládl s novými spoluhráči ve Spartě záložník Štěpán Vachoušek, ale dnes si s nimi už po zápase mohl radostně zakřičet po vítězství v Příbrami. Exteplický fotbalista jako by českým mistrům přinesl štěstí: Sparta s ním v sestavě získala první ligové vítězství v sezoně na soupeřově hřišti.

Vachoušek měl na rozhodování tři hodiny, chtěl si znovu zahrát LM

Štěpán Vachoušek prožil v pondělí večer nejtěžší rozhodování v kariéře. Jednatřicetiletý záložník se musel během tří hodin rozmyslet, zda opustí Teplice a odejde na půlroční hostování s opcí do mistrovské Sparty, která ho chtěla do půlnoční uzávěrky dopsat na soupisku pro předkolo Ligy mistrů.

Vachoušek odchází z Teplic na půlroční hostování do Sparty

Štěpán Vachoušek opouští Teplice a odchází na půlroční hostování s pevnou opcí na pozdější přestup do pražské Sparty. ČTK to řekli personální ředitel Sparty Jakub Otava a hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest Group.

Vachoušek oslavil stý zápas za Teplice gólem

Střelcem Teplic, který rozhodl o výhře svého týmu v Mladé Boleslavi, byl Štěpán Vachoušek. Zkušený třicetiletý fotbalista se nemýlil ze značky pokutového kopu a oslavil tím svůj jubilejní stý zápas v teplických barvách.

V Teplicích prodloužili smlouvy trenér Plíšek i klíčoví hráči

Trenér Jiří Plíšek dnes podepsal s Teplicemi novou smlouvu až do sezony 2012/2013. Jeho původní kontrakt měl vypršet na konci tohoto soutěžního ročníku, ale s vedením klubu se dohodl na jeho prodloužení díky úspěšnému podzimu, po němž Teplice vedou ligu.

Vachoušek touží s Teplicemi slavit pohárový triumf jako v Austrii

Ve své sbírce úspěchů má fotbalista Štěpán Vachoušek tři triumfy s Austrií Vídeň v Rakouském poháru a teď může snít o tom, že poprvé získá trofej i na českém území. Vachoušek dnes jako klíčový hráč a autor první branky Teplic pomohl žlutomodrým k postupu do semifinále přes Liberec.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele