základní skupiny - skupina G, 6. kolo
07.12.2004 20:45 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Werder Brémy 0:2

Tento zápas měl z celého úterního programu jistě ten největší náboj, šlo totiž o přímý souboj o postup. Valencia potřebovala vyhrát, a to buď 1:0 nebo o dva góly. V jejím útoku překvapivě místo italského dua Di Vaio - Corradi nastoupili Mista s Aimarem, na lavičku usedl uzdravený Vicente. Brémy si o víkendu zastřílely ve Freiburgu, kterému nasázely šest branek, a úplně stejná jedenáctka vyběhla i na Mestallu, v útoku se tedy objevil řecký hrdina z evropského šampionátu Charisteas společně s Klosem.

Dvě první příležitosti měli domácí, ale nejprve Baumann zblokoval střelu Baraji a později Stalteri včas obral Aimara. Také Werder útočil, nebezpečně pálil Micoud, ale jen na připraveného Canizarese. Po změně stran příležitost propásl Mista, na druhé straně si podobně

Autor: Petr Starý

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vydřené vítězství nad Albacete se ideální vzpruhou před bitvou nervů s Brémami. Oni vyhráli 6 - 0 a třeba nás podceněj

Reagovat
HOST*dejvi_vcf

Ano s Albacete to bylo oppravdu vydřené výtězství, ale Brémy rozhodně Valencii nepodcení....rozhodne souboj brankářů....hlavně neinkasovat, Němci uměj udělat dobrej beton... myslim že to skončí 1:0-zlatej výsledek pro Valencii.

Reagovat
HOST*

Nevim nevim fakt hráli proti Freiburgu moc a moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Freiburg neni Valencia! jenom aby to nebyl stejnej zářez jako v Německu. Ale v týhle skupině je Inter stejně nejlepší!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to taky na 1:0! Krize byla doufám zažehnána takže vzhůru do boje o postup!!!

Reagovat
Kily

tak takhle se o postup do osmifinále Ligy mistrů opravdu nehraje a ten závěr tomu dal korunu. Holt si musíme přiznat, že Brémy postoupily zaslouženě. My by sme se nad sebou měli trochu zamyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten závěr, ač se to možná nezdá, vyprovokovali hlavně hráči Brem.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně, navíc v kontextu toho co se dělo už v brémách, taky bych nevydržel, to je šílený. neuvěřitelný simulování. Doufám že flastr dostane za to gesto i Borowski. ten postup brem zaslouženej není, vzpomeň jak jsme přišli o výhru v brémách, je to k posr.

Reagovat
smazaný uživatel

TAky mě to štve.uUž při prvním golu dělali na diváky gesta ve stylu že Valencie končí a tak Co si vůbec myslí? Hlavně ten Borowski, co nejvýšší trest, tohle že je sportovní chování, se takhle vysmívat?

Reagovat
HOST*Brl

Tak teda, to je pekné svinstvo. Najskôr ten pako Frisk pískal skoro každý súboj v prospech Brém, niekoľkokrát zložili Aimara, váľali sa po zemi a nechali vynášať na nosidlách, potom sa hneď vrátili a behali na plný plyn, k tomu rozhodcovia odpískali dva offsidy, ktoré ani neboli, a nakoniec vytiahol Angulovi namiesto žltej rovno červenú (podľa mňa ho zložil úmyselne, ale strašne to len vyzeralo, každý kto hrá futbal vie, že fauly v rýchlosti nie sú také nebezpečné ako nakopnutia stojaceho hráča). Nakoniec treba povedať, že Valencia mala 2 totálne šance na hlavičkovanie do prázdnej brány, ale neuspela, takže vina padá aj na jej hráčov. Postup Brém? Spomeňme si na prvý zápas na Interi. Adriano si s nimi robil čo chcel. Ak chytia do osemfinále útočného súpera budú radi, že dostanú len po 3 góly v zápase.

Nemecký futbal je momentálne nanič. Okrem pár hráčov (Metzeleder, Kehl, možno Ballack) sú to absolútne drevá.

Zdržovať hru a hrať nečisto, to vedia perfektne. Len dúfam, že ich na MS nedotlačia rozhodcovia k titulu ako v 98 Francúzsko proti Talianom vo štvrťfinále.

Reagovat
HOST*devi_vcf

Valencie měla využít šance (Mista, Moretti-nevim přesně), ano zápas ovlivnili pomezní rozhodčí (di Vaio), ale na druhou stranu hráči brém jsou vyškoleni herci...a zpráskaní simulanti...je bez diskuzí že Valencie zápas nervově neudržela, Brémy mě zklamali místo toho aby se radovali tak este prudili...No kolika týmům se povedlo obhájit pohár UEFA Viva Valencia!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to prostě simulanti! A navíc s nima hráli i rozhodčí! Kdyby nezapískal DiVaiovi ten ofsajd,který vůbec nebyl, tak to vypadalo uplne jinak!

Jen se bojim at Bremy neskonci jako Řecko na ME!!! To by byl fakt děs! No ale co nám nezbývá nic než fandit dále aspoň v té UEFĚ! VIVA VALENCIA!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no...Němci

Reagovat
smazaný uživatel

potrebujem kyslik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele