Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2006

zóna UEFA (Evropa) - skupina 8
07.09.2005 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Maďarsko

Švédsko

Rozhodčí: Stefano Farina (ITA) - Paolo Calcagno (ITA), Luca Maggiani (ITA)
Diváci: 20.161

Reportáž

Maďarsko - Švédsko 0:1

Zaváhání Chorvatů využila švédská reprezentace. V Budapešti ale s domácími hráči musela podstoupit tvrdý souboj a o zisku tří bodů rozhodl až v nastaveném čase Zlatan Ibrahimovič. Hráč turínského Juventusu pro sebe zpracoval míč od Mattiase Jonsona a propálil brankáře Kiralyho. Do té doby se střídaly šance na obou stranách, nikdo se ale mezi střelce nezapsal.

Proti halfvoleji Husztiho vytáhl švédský brankář Isaksson akrobatický zákrok, jeho spoluhráči odpověděli nebezpečným trestňákem Alexanderssona a Larsson hlavičkoval jen těsně nad. Největší šanci domácích spálil po Mellbergově chybě Gera, když ho vychytal Isaksson. Švédský bek vzápětí chybu málem napravil, ale hlavičkoval mimo branku. Díky Ibrahimovičově trefě se Švédové vyhoupli do čela skupiny a jsou na nejlepší cestě do Německa, výhra v Chorvatsku v příštím kole jim dá jistotu, k udržení velmi dobré pozice jim stačí i remíza.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

ku*va taky už to mohli ti Madari urdzet :))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele