19. kolo
29.01.2005 15:30 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - VfL Bochum 4:0

Hosté začali velice aktivně a jen smůla zabránila Trojanovi skórovat. Do centru Zdebela se totiž vložil i domácí Schneider a míč skončil nad brankou. Po necelé půlhodině hry se Bayeru podařilo přečíslit obranu, ale Ponte trefil jen levou tyč, naštěstí z boku dobíhal Krzynowek a dokázal trefit odkrytou bránu. Za tři minuty zvýšil Voronin, když pas Freiera chytře umístil pod vybíhajícího brankáře Vandera. Protože se ještě do přestávky hostům zranili Knavs a Meichelbeck, bylo o vítězi prakticky rozhodnuto. Beznaděj Bochumi demonstroval v 70. minutě Maltritz. Odkopával jednoduchý míč od vlastní svatyně, jenže trefil jen clonícího Ponteho a míč se dokutálel do brány. To nevydrželi hostující fanoušci a skandováním „Sestup, sestup“, dávali jasně najevo, jaké šance svému týmu dávají. To ti domácí dávali svou spokojenost najevo vyvoláváním jména nového sportovního ředitele – Rudiho Völlera. Přes všechno špatné se hosté mohli dočkat alespoň čestného úspěchu, ale Misimovič, z podobné pozice jako Trojan, také přestřelil. Povedené domácí vystoupení ještě nenápadnou střelou korunoval Freier.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele