6. kolo
20.09.2005 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov 0:1

Když naposled Frankfurt porazil Bayern, tak na jeho lavičce seděl právě současný kouč bavorského kolosu Magath. Bylo to v roce 2000 a Bayern prohrál 0:2.

Na hře Bayernu bylo vidět, jak moc schází tvůrce hry Ballack. Kombinace často dřív skončily, než se stihly pořádně rozjet. Utkání rozhodně nepatřilo k těm nejpohlednějším. Slabých chvilek si vybral i rozhodčí Kircher tolik, že by se za ně nemusel stydět lecjaký pupkatý arbitr ve čtvrté okresní třídě. Hned v první minutě měl Bayern kopat penaltu, ale sudí tak nějak přehlédl, že Jones místo míče nakopl protihráče. Nepřesných verdiktů bylo více na obou stranách, což také logicky vyústilo ve spoustu strkanic a slovních potyček.

Blíže ke gólu měli rozhodně většinu utkání domácí. Nejvíce vrásek nadělal Kahnovi útočník van Lent, jenže ten neměl svůj den a každou svoji šanci spolehlivě pokazil. Oživení do statické hry Bayernu přinesl až Mehmet Scholl. Právě bývalý německý reprezentant byl motorem jediné gólové akce utkání. Ukličkoval před vápnem Jonese, odcentroval, Karimi sklepl pro Guerrera a Bayern tak od 72. minuty vedl. Vyrovnat mohli van Lent a Amanatidis, jenže na domácích ležela střelecká nemohoucnost. Kdyby měli více štěstí, tak mohli s přehledem opakovat pět let starý výsledek a připravit Bayern o první letošní body.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele