17. kolo
17.12.2006 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*dave

dortmund doplatil na zranene opory metzeltra a kehla utocnici by se meli drit po vicech golech jeden gol na tri utocniky na zapas je malo chlavne od freie se cekalo hodne ale on se hodne pricil za goly ktere sme dali s leverkusenem sme mohli prdet 3:0 kdy voronin netrefil prazdnou branku podle meho je woerms prilis pomaly nestihal sance byli na obouch stranach oni tycka my dve tycky a brevno v zapase me potelis amedick kdy dal golaz rohu hlavou a po chvili z te same situace tyc byl to zcela otevreny zapas je potreba na jaro pripravit a ustalit sestavu jak rikam bylo hodne zraneni prumer byl 6-7 hracu na zapas cos je hodne mladik kruska sse ukazal v dobrem svetle a myslim ze ho unas dlouho neudrzime hral vyborne celou sezonu doufam ze golman neodejde do arsenalu jak se spekuluje nahrada neni cil na jaro ustalit sestavu a hrat bez zranenych fanousek dave

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele