30. kolo
21.04.2007 15:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Bayern Mnichov 2:0

Hostům sice šlo o Ligu mistrů, jenže domácí ukázali, že o ní stojí daleko víc. Bayern v první půli doslova propadl, domácí hráči byli o třídu rychlejší a agresivnější, jako by nehráli v týdnu národní pohár.

Úvodní tlak vyvinul Stuttgart, vůbec však nenasvědčoval tomu, co přišlo po dvaceti minutách hry. Hitzlsperger se prodral do vápna, Kahn včas vyběhl, a Hilbert hlavičkoval mino. Zatím se hrál celkem vyrovnaný fotbal, domácí se jen víc snažili. Už ve třiadvacáté minutě však beznadějně vyprodaný stadion poprvé bouřil. Osorio nacentroval před bránu, na Cacaua byl míč příliš dlouhý a Lell se ho rozhodl odkopnout. Jenže mladý obránce trefil Cacaua a od něj se míč odrazil přesně k tyči. A Bayernu bylo brzy ještě hůř, stačily dvě minuty. Osorio dalším dlouhým pasem našel Khediru, ten nikam nespěchal, počkal, až před branku naběhne Cacau a brazilský útočník vzápětí slavil svůj druhý gól. Macau v těchto chvílích doslova ovládl zápas. Za moment prověřil Kahna skákavou střelou a v závěru půle ještě po Khedirově nahrávce trefil z první břevno.

Místo neviditelného Podolskiho nastoupil do druhého poločasu Pizarro a hned se pokoušel o gól. Jeho střela se hezky nesla a skončila těsně vedle Hildebrandovy branky. Po Makaayově nahrávce ještě zkoušel štěstí van Bommel, jenže Hildebrand byl na místě a Bayern se znovu vytratil. Domácí se nikam nehnali, přesto byli opět lepším týmem. Cacau našel za obranou Hilberta, ten v tísni branku netrefil. Svou parádní disciplínu, střelbu z dálky, zkoušel Hitzlsperger, Kahn však zasáhl. Hostující brankář podal snad jako jediný z hostí slušný výkon. Své spoluhráče neustále hecoval a snažil se je probrat z letargie, jenže marně. Hosté už se nezmohli na víc, než hlavičku Görlitze a Liga mistrů se jim zase o kousek vzdálila.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Tonda

3:0

Reagovat
HOST*luke

presne tak ten zkur..... Bayern musi dostat!!!!

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
HOST*

Bayern je nejlepsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele