22. kolo
01.03.2008 15:30 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
DKB-Arena, Rostock

Reportáž

Hansa Rostock - Arminia Bielefeld 1:1

Arminii se podařilo urvat v zápase proti Hanse Rostock alespoň cenný bod. Je to vůbec první bod po šesti zápasech. Nescházelo málo a Bielefeld si mohl odvážet body tři.

Zdá se, že soustředění hráčům Bielefeldu pomohlo. Trenér Frontzek změnil pár postů v sestavě a vsadil na ofenzivnější systém.

Arminia hrála kompaktně a s nasazením. První možnost otevřít skóre propásl Artur Wichniarek, když neproměnil penaltu nařízenou po faulu na něj. Střela neměla potřebnou razanci a brankář Hansy Wächter míč bez problémů chytil. Ale úplně první šanci si vytvořili domácí, a to ve třetí minutě. Pokus Fina Bartelse skončil na pravo od brány. Arminia se ukázala pevná v obraně a nenechala domácím větší gólové příležitosti.

V 32. minutě se dostal Orestes po Steinově přímém kopu k míči a hlavičkou mířil na bránu. Gólman Hain byl ale na místě a míč chytil. Po třech minutách mohl skórovat Victor Agali, ovšem jeho záměr zmařil Robert Tesche, který byl na správném místě.

Na druhé straně se vyznamenal gólman Wächter proti Zumovi, který hlavičkou po rohu málem přivedl Arminii do vedení.

Po změně stran se rychleji do hry dostali domácí. Enrico Kern po hezké přihrávce trefil naštěstí pro hosty jen břevno. V 65. minutě se v šestnáctce hostí sesul k zemi Fin Bartels a místo penalty obdržel žlutou kartu.

V 84. minutě uvolnil Kauf Eiglera a ten nádhernou dělovkou překonal brankáře Wächtera. Srdíčka fanoušků Bielefeldu zaplesala. Radost ale netrvala dlouho. Po rychlém kontru domácích se ocitl Fin Bartels ve vápně hostí a dostal se k míči, který mu přihrál Yelen. Přesto byl míč pro něj ještě dost vysoko a tak to vyřešil parádními nůžkami a neomylně poslal míč za Hainova záda.

Autor: Jitka Ludvíková / arminia-bielefeld.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele