7. kolo
25.09.2007 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Werder Brémy 1:1

Werder Brémy pouze remizoval ve Wolfsburgu a nevyužil tak možnost připojit se ke třináctibodovým Schalke a Hamburku. Hosté sice vedli, o konečné dělbě bodů ale rozhodl Josue.

Domácí, posíleni o výhru v Chotěbuzi, začali dobře a již v šesté minutě po rohovém kopu Marcelinha pálil do tyče Krzynowek. Hosté odpověděli opět minut později akcí přihrávajícího Vranješe a zakončujícího Diega, po níž musel zasahovat Jentzch. Domácí gólman měl o poznání více práce, než jeho protějšek Wiese, a ve 36. minutě skvěle zlikvidoval příležitost Nalda. Chvíli před odchodem do kabin si pak Jentzch na míč sáhl znovu při pokusu Harnika.

Werder působil fotbalovějším dojmem a tři minuty po změně stran šel po zásluze do vedení. Diego se ve 48. minutě prokličkoval až do pokutového území, Jentzch jeho první střelu neudržel a dorážka brazilského záložníka již skončila v síti - 0:1.

Wolfsburg kontroval v 66. minutě a znovu se radoval brazilský reprezentant. Marcelinho našel v pokutovém území střídajícího Džeka, který se neukvapil a skvěle našel skórujícího Josueho - 1:1.

Werder již druhou branku přidat nedokázal, naopak v závěru mohl přijít i o bod. Dvě slibné příležitosti měl domácí Grafite, proměnit však nedokázal ani jednu.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele