5. kolo
12.09.2009 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

SC Freiburg - Eintracht Frankfurt 0:2

Vítězstvím ve Freiburgu potvrdil Frankfurt svůj skvělý vstup do sezony, byť obě branky přišly až v samotném závěru utkání, kdy rozhodla chyba obrany domácích.

První střeleckou příležitost si vypracoval po skvělé týmové souhře Amanatidis, jenomže zůstal uvězněn v bloku domácích hráčů. V úvodu utkání se oba týmy spoléhaly na pečlivě propracovanou defenzivu, jenž jim v posledních utkáních dělala větší potíže. Z ospalosti tak Badenova-stadion probudila až osmnáctá minuta, kdy centr od Bastianse do pokutového území našel hlavu Krmaše, která však Nikolova neohrozila ani v nejmenším.

Následně oba týmy opět upadly do mírné letargie, výjimkou byla pouze střela z volného kopu od Schustera ve 35. minutě, která nadělala Nikolovovi velké potíže, nakonec však brankou neskončila.

Během poločasové přestávky dal trenér Robin Dutt útoku nový systém, ale přesto první šance pramenila z volného kopu. Banovićův schovaný pokus ale trefil pravou spojnici břevna a tyče, nato odražený míč se pokoušel hlavou dorazit Makiadi, nicméně trefil pouze náruč bravurního Makiadiho. Na druhé straně chybělo Chrisovi ze 22 metrů pár centimetrů od Pouplinovy svatyně.

Utkání by se klidně mohlo nazvat utkáním volných nepřímých kopů, protože po jednom z nich rezultovala vedoucí a nakonec i vítězná branka hostí. Teber nacentroval štiplavý míč do šestnáctky, kde se nejprve netrefil Bastians, díky němuž se k míči dostal obránce Franz, který pohodlně doklepl míč do branky díky chybě Krmaše, který se zapomněl při vybíhání.

Freiburg mohl vyrovnat dvě minuty na to, ale Banović volným kopem našel opět jen Nikolova. Domácí pak otevřeli hru a v 90. minutě inkasovali podruhé. Tentokrát zapomněla obrana domácích na Meiera, jenž po ukázkové přihrávce do prostoru posadil na zadní část těla Pouplina a definitivně uzavřel gólový účet utkání.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele