15. kolo
04.12.2010 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Werder Brémy 0:0

Wolfsburg i Werder potřebovaly vítězství jako sůl, bezbranková remíza je pro ně málo. Oba celky předvedly v první půli slušný fotbal s dostatkem příležitostí, které ale, stejně jako obě penalty po změně stran, nebyly využity a body se dělily po zásluze.

Domácí vstoupili do partie o něco lépe a především brazilský špílmachr Diego, který se Werderu postavil úplně poprvé po svém loňském odchodu, byl pořád u míče. V osmé minutě také měl první střelu, když vyprášil Wieseho rukavice z přímého kopu, o chvilku později střílel pro změnu z úhlu a výsledek byl takřka stejný.

Na druhé se podobnou mincí snažili odpovědět Bargfrede a Arnautović, proti Benagliovi ale taktéž neuspěli. Více práce měl švýcarský brankář po brémském kontru, který zakončoval Marin, do poločasové pauzy zase Wieseho provětral z dálky domácí kapitán Josué.

Po obrátce zápas ztratil na tempu a dlouho nebylo prakticky nic pořádného k vidění. Zlomit osud střetnutí mohl Mandžukić, v zakončení ale neprojevil dostatek rychlosti a na poslední chvíli byl zblokován. V 74. minutě se ideální příležitost ke skórování naskytla hostím, když Josué fauloval Bargredeho ve vlastním vápně, Frings ale z penalty ztroskotal na Benagliovi.

I kapitán Wolfsburgu Edin Džeko měl stejnou šanci, konkrétně o tři minuty později po zákroku Prödla na Mandžukiće, z bílého puntíku ale branku vysoko přestřelil. V závěru měli více sil brémští a hned dvakrát mohli rozhodnout, míč na místo určení ale nedokázal dostat jak Arnautović, tak Hunt, a diváci tudíž gól neviděli.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dzeko,Misimovic,Dzeko,Silvestre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele