33. kolo
28.04.2012 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Gladbach nedokázal zdolat FCA a bude tak muset do předkola LM

Nevýrazné výkony z posledních týdnů nejsou v podání Mönchengladbachu ničím výjimečným, což se znovu potvrdilo i proti Augsburgu, jenž si z Borussia-Parku odváží cenný bod za bezbrankovou dělbu bodů.

Hříbata začala aktivně. Hned po čtyřech minutách zkontroloval Jentzschovu pozornost po Hankeho pobídce Reus, zkušený strážce hostující svatyně si však poradil. Krátce nato zahrozilo také na druhé straně, srážka ter Stegena s Bellinghausenem ale žádné nebezpečí pro Gladbach nepřinesla. Jinak si ovšem domácí začínali vytvářet čím dál tím větší tlak, jejich snaha ovšem vycházela takřka neustále vniveč. Po půlhodině hry mohl otevřít skóre Hanke, ale neuspěl. Na opačné straně měl potom šanci Koo, jeho ráně však byla na brankové čáře vystavena přítrž! Z dálky neuspěli ještě Verhaegh a Reus.

Ani po změně stran se ze zajetých kolejí výrazným způsobem neuhýbalo, spíše naopak. Páky změnit patovou situaci měl opět po Arangově pasu Hanke, ani napodruhé ale nebyl úspěšný. Gladbach měl po celé druhé dějství platonickou převahu, tu ovšem nedokázal přenést přes dobře fungující obranu FCA. Světlým zjevením byla v posledních minutách opakovaná šance Reuse, Jentzsch byl ale jako při střele Neutädtera na místě.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele