27. kolo
24.03.2012 15:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - TSG Hoffenheim 1:2

Mönchengladbach dnešní utkání proti Hoffenheimu vůbec nezvládl a po porážce 1:2 si pořádně zkomplikoval svou situaci na čele tabulky.

Do utkání vstoupili aktivněji domácí fotbalisté, ovšem proti neprostupné obraně Hoffenheimu se dlouhou dobu nedokázali nikterak prosadit. První tutovku si tak vypracovali až ve 27. minutě, kdy Arango výborně našel de Camarga, ten se objevil v ideální palebné pozici, jenže svou příležitost nevyužil, jelikož včas zasáhnul obránce Beck.

Následně byl vidět především kanonýr Marco Reus. Šanci z 37. minuty sice ještě využít nedokázal, o několik sekund později si ale počínal o poznání lépe. Po přihrávce Herrmanna bez větších problémů poslal míč za záda gólmana Starkeho. Mönchengladbach mohl před přestávkou své vedení pojistit ještě druhou brankou, ovšem nádherná střela Aranga orazítkovala pouze břevno.

Po změně stran se sice snažil Hoffenheim okamžitě s nepříznivým stavem něco udělat, příliš toho ale nevymyslel. Během 59. minuty byli naopak hodně blízko branky Hříbata. Igor de Camargo dostal dostatek prostoru, po centru Reuse ovšem poslal míč jen do náruče gólmana Starkeho.

Mönchengladbach se ve druhém poločase soustředil především na bránění, jenže tato taktika se mu vůbec nevyplatila, jelikož Hoffenheim během posledních patnácti minut zcela otočil stav utkání. Nejprve se o vyrovnání postaral tečovanou střelou Roberto Firmino, hned vzápětí pak udeřil Boris Vukčević, který zakončoval úspěšně po rohovém kopu. V nastaveném čase mohli domácí ještě alespoň vyrovnat, ovšem Daemsovu ránu bravurně vyrazil Starke.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele