16. kolo
10.12.2011 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Hříbata už tentokrát bez Reuse neuspěla, zasloužil se o to Augsburg

Jedno velké překvapení se odehrálo v AGL Areně, kde domácí Augsburg naprosto nečekaně odolal doposud téměř bezchybné Borussii Mönchengladbach. Domácí si tím pádem připisují druhé domácí vítězství v řadě, Hříbata naopak ukončila pětizápasovou sérii bez porážky.

Borussia na svého soupeře hned od úvodu vlétla a snažila se co nejrychleji ujmout vedení. V tomto směru byl aktivní zejména Bobadilla, který pálil téměř z každé pozice, jeho střelám ovšem chybělo to nejdůležitější - přesnost. Nováček se osmělil až po deseti minutách, Wernerův pokus si však taktéž cestu mezi tři tyče nenašel. Rychlý protiútok na opačné straně potáhl Bobadilla, Hanke se však trefit do určeného prostoru nedokázal.

Po půlhodině hry se i díky zvýšené aktivitě augsburgských hra znatelně rozhýbala. Nejprve hlavičkoval po rohovém kopu Oehrl, ovšem nad branku. Potom fanouškům zadělal na kardiacké problémy ter Stegen, který si špatně zpracoval Jantschkeho malou domů, Werner byl ale tak překvapený, že mladý brankář stihl svou chybu včas napravit. Poslední minuty prvního dějství již patřily jasně Augsburgu, Werner ovšem hned dvakrát ztroskotal na ter Stegenovi.

I po obrátce se začalo střelou Bobadilly, té se však tentokrát pro změnu postavil do cesty Sankoh. A, aby toho nebylo málo, tak Bavoři z ničeho nic udeřili. K volnému přímému kopu se postavil Callsen-Bracker, jehož tvrdá rána s pomocí zdi zapadla za bezmocného ter Stegena - 1:0. Augsburg ale ani poté, co se ujal vedení, tak nepolevil. Oehrlův protiútok však na poslední chvíli zastavil Dante, střela Mölderse pak byla nepřesná.

Mönchengladbachu se nedařilo navázat na předešlé výkony a postupem času začínalo být čím dál, tím více jasné, že dneska to už bez Reuse tam snadno nepůjde. Na posledních dvacet minut sice hru viditelně rozhýbal střídající Leckie, který se ihned po svém příchodu na trávník protlačil ke střele, z úhlu ovšem na Amsifa recept nenašel. Poslední minuty už byly z pohledu Borussie jedno velké trápení, FCA si tím pádem připisuje další cenný skalp.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím v Borussia Mönchengladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasná záležitost 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Mönchengladbach je u mna dost sympaticky klub tip 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

poslední zápas na tiketu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele