13. kolo
25.11.2012 17:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Augsburg - Borussia Mönchengladbach 1:1

Fotbalisté Augsburgu získali velice cenný bod nad Gladbachem, ovšem stále mají na kontě pouze jednu výhru, a i když získali svůj sedmý bod, tak se nachází o bod za předposledním Fürthem. Přitom domácí ještě pět minut před koncem vedli, ovšem poté inkasovali a další odpověď už nalézt nedokázali. Gladbach tak nakonec vzhledem k průběhu zápasu byl rád za bod a se sedmnácti body zůstává na jedenáctém místě, střed tabulky je ale hodně vyrovnaný.

Domácí se dostali do vedení hned v 5. minutě a od té doby nebylo po velkých šancích ani vidu, ani slechu. Avšak s blížícím se koncem se Augsburg s vidinou druhého vítězství zatáhl do obrany a hosté přitlačili, nakonec se dočkali vytouženého vyrovnání. Poslední celek tabulky využil hned své první vážnější situace, když se gólově prosadil Sascha Mölders. Ten se po rychlé kombinaci dostal po centru do vápna k hlavičce a přesně zakončil.

Do konce prvního poločasu bylo k vidění hodě nepřesností a zkažených přihrávek, poté se hráči obou týmů často vystavili ofsajdu. V závěrečné čtvrthodině bylo k vidění několik slibných střel ze střední vzdálenosti, avšak ani jedna nemířila mezi tři tyče. Po změně stran se obrázek hry nezměnil, až postupem čau začali hrát domácí defenzivněji. Augsburg ale dokázal využívat rychlých protiútoku a na soupeřově polovině měl několik standardek.

Soupeře se snažil rychlou kombinační hrou přehrávat. jenže žádnou velkou možnost si nevypracoval. Poté ale převzal iniciativu Gladbach a měl také možnost několika standardních situací a rohových kop, jenže do ničeho vážnějšího se nedostal a spasila je až 85. minuta. Z první výraznější šance hostů skóroval Patrick Herrmann, který po rychle rozehrané akci zakončil podél brankáře Mohameda Amsifa. Do konce zápasu s už pak nic výraznějšího nestalo.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

MG má snadný úkol. Augsburg do toho !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele