4. kolo
20.09.2014 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Paderborn - Hannover 96 2:0

SC Paderborn sehrál čtvrtý bundesligový zápas v historii klubu, a protože opět vyhrál, posunul se minimálně do neděle na první místo tabulky!!!

S prvním pokusem přispěchal už po dvou minutách hry Mario Vrančić, avšak jeho střelu do horního rohu vychytal Ron-Robert Zieler. V 8. minutě ohrozili domácí branku znova, ale obrana Hannoveru míči v cestě do branky po střele Patricka Zieglera zabránila. Hosté se osmělili až po dvaceti minutách hry, kdy se po přihrávce Artura Sobiecha dostal k míči Leonardo Bittencourt, ovšem Lukas Kruse balonu v cestě do sítě efektním zásahem zabránil.

O deset minut později to po přímém kopu zkoušel Manuel Schmiedebach, jenže mířil hodně nepřesně. Nedlouho před závěrem první půle se, ač z ostrého úhlu, pokoušel o změnu skóre po přihrávce Moritze Stoppelkampa útočník Süleyman Koc, jenže na Zielera si znovu nepřišel. První půle tedy v Benteler-Areně branku nepřinesla.

Ve druhé polovině si oba týmy vytvářely šance, jenže ty byly povětšinou buď zblokované, nebo nepřesné. Na gól se tedy čekalo až do 71. minuty. Po přímém kopu přiletěl míč do vápna, odkud jej na lépe postavené spoluhráče sklepl hlavou Uwe Hünemeier a pro dobíhajícího Eliase Kachungu už nebyla potíž zblízka zakončit - 1:0.

Hannoverští se pak snažili o vyrovnání, jenže jejich snahy létaly všude kolem, jen je do nejtěsnější blízkosti Lukase Kruseho. Jediná složitější šance, kterou musel domácí gólman řešit, byla hlavička Christiana Schulze z 89. minuty. Už už to vypadalo, že Paderborn uhájí těsné vítězství. Stačil však jeden šikovný nápad z nastaveného času, jenž zajistil ligovému nováčkovi prozatímní první místo v tabulce.

Po závaru před vlastní brankou se nejlépe orientoval Moritz Stoppelkamp, který překopl skoro celé hřiště a sledoval, jak se míč dokutálel až do odkryté branky, protože Ron-Robert Zieler se v závěru utkání proměnil v honbě za remízou z brankáře v útočníka - 2:0. Svěřenci Andrého Breitenreitera tedy prožívají skutečně skvostný vstup do sezony.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele