12. kolo
07.11.2015 15:30 CET
4 : 0
(4:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - VfB Stuttgart 4:0

Bayern Mnichov pokračuje ve skvělé jízdě, po Arsenalu schytal v jednom týdnu v Allianz Aréně debakl také Stuttgart. Svěřenci Pepa Guardioly rozhodli o vítězi toho střetnutí prakticky již během úvodního dějství, do kabin šli totiž již za výsledku 4:0 a po změně stran už svůj komfortní náskok pouze kontrolovali.

Domácí vstoupili do utkání s grácií a od začátku bylo jasné, kdo dnes bude na hřišti dominovat. Ve třetí minutě si sice ještě s pokusem Artura Vidala poradil Przemysław Tytoń, o chvíli později už ale hostující brankář kapituloval. Bayern předvedl fantastický protiútok, Phillip Lahm převzal míč před vlastní šestnáctkou, na půlce ho předal Douglasi Costovi, který po neskutečném padesátimetrovém sprintu obelstil obránce a přihrál před prázdnou bránu Robbenovi, jemuž už nedělalo problém otevřít skóre.

Druhý gól pak vsítil rychlonohý brazilský křídelník sám. Pas Thomase Müllera z pravé strany byl sice zblokován, nakonec přece jen doskotačil ideálně do běhu Costovi a objev letošní Bundesligy nekompromisně sklopil nárt a přízemní ranou rozvlnil síť. Fotbalisté v červených dresech mohli záhy ještě několikrát udeřit, dobře chytajícího Tytońe však překonali až později. Ještě předtím se k ojedinělému ohrožení Neuerovy svatyně dostal také Stuttgart, jenže Filip Kostić pouze rozezvučel břevno. Pak už se těžiště hry přesunulo na opačný konec hřiště a z gólu se radoval Robert Lewandowski, jenž bez potíží doklepl balón do brány po prudkém centru Müllera.

Neuplynulo ani 120 vteřin a skóre se opět měnilo. Do konečné podoby ho upravil aktivní Thomas Müller - první šanci Comana zneškodnil vynikající Tytoň, po následném centru orazítkoval Vidal břevno a míč se naneštěstí pro Schwaben odrazil přímo k nohám šestadvacetiletého kanonýra. Ve druhém poločase byla kromě řady příležitostí Bayernu k vidění i jedna zajímavá střela Heiseho, Neuer však potvrdil, že se dokáže plně koncentrovat, i když se po většinu zápasu musí mezi třemi tyčemi nudit, a připsal si tak další čisté konto.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
20fredy20

Pep uz urobil asi 1323 roznych zostav ale uz by to mohol skusit niekedy bez Alonsa

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 koncert FCB 3-LEWA, 1-MULLER, 1-VIDAL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Douglas Costa je pán

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele