24. kolo
11.03.2017 15:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Eintracht Frankfurt 3:0

Další suverénní vítězství má na svém kontě mnichovský Bayern. Lídr ligy vyhrál doma nad Eintrachtem 3:0 a jeho náskok v čele tabulky je díky překvapivému domácímu zaváhání Lipska proti Vlkům z Wolfsburgu po dnešku už desetibodový.

Do vedení přitom mohli jít hosté z Frankfurtu. To by ale nesměl být na trávník Mats Hummels. Právě německý stoper ve službách Bayernu se stal v devatenácté minutě hrdinou okamžiku, když neskutečným obranným zákrokem zabránil hostujícímu týmu ve vstřelení gólu.

Po parádní kolmici si to na branku proti Neuerovi nikým nehlídán a neatakován šinul Branimir Hrgota, jenž gólmana domácích obešel a už a už to vypadalo na snadný gól do prázdné branky, avšak v tom se do situace parádním a čistým skluzem vložil Hummels a forvardovi Eintrachtu míč vypíchl.

Sedm minut před koncem poločasu pak šel Bayern do vedení, když Mats Hummels ukázal svůj um i v ofenzivní činnosti. Jeho dlouhý balon za obranu si parádně zpracoval Lewandowski, nabídl ho Müllerovi, ten mu laskavost oplatil a polský forvard tak přidal svůj další bundesligový gól.

O tři minuty později byl náskok Bayernu už dvoubrankový - další trefu domácího mužstva po přihrávce Davida Alaby do pokutového území obstaral Douglas Costa, jenž dnes dostal na levém křídle přednost před Franckem Ribérym.

Ve druhém poločase se pak o třetí branku Bayernu postaral opět nejlepší střelec dosavadního průběhu Bundesligy - po centru Robbena z pravého křídla do vápna si míč parádně zpracoval Lewandowski a Bayern tak po zásluze porazil Eintracht 3:0.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Bastaron

4:0

Reagovat
Rich

5-0

Reagovat
Giginek

dali nám teda pořádně zabrat

Reagovat
Bastaron

Jakože 3:0?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele