7. kolo
15.10.2016 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov 2:2

Příležitost zvýšit svůj náskok v čele německé ligové tabulky už na rozdíl pěti bodů měl dnes mnichovský Bayern - přesně o tolik by totiž vedl bundesligové pořadí před Herthou Berlín, pokud by se mu ve Frankfurtu povedlo porazit domácí Eintracht.

Začátek utkání se favorizovaným hostům z Mnichova povedl dobře, když se v desáté minutě prosadil Arjen Robben. Nizozemský křídelník, jenž se pomalu vrací na trávníky po dalším ze svých zranění, přidal už svůj druhý letošní bundesligový gól a ukázal, že stále má německému velkoklubu směrem do útoku co nabídnout.

Vedení si ovšem Lahm a spol. do druhé půle neodnesli, neboť těsně před koncem prvního dějství dokázal soupeř z Frankfurtu srovnat krok. Vyrovnávací gól na 1:1 vstřelil ve třiačtyřicáté minutě Szabolcs Huszti, jenž dobře mířenou střelou překonal Manuela Neuera a rozradostnil kotel hostujících fanoušků.

Znovu do vedení dostal Bayern v druhé půli Joshua Kimmich - defenzivní záložník dopravil do brány balon po akci Hummelse a potvrdil tak svou vynikající střeleckou formu v úvodu nové sezony.

Už už to vypadalo na jasné tři body pro Die Roten, když musel hřiště o tři minuty později opustit po druhé žluté autor branky Frankfurtu Huszti a hosté dohrávali v deseti. Mnichovští ovšem polevili v aktivitě, za což byli po zásluze potrestáni druhým gólem Frankfurtu, který dvanáct minut před koncem základní hrací doby Marco Fabián. Bayern tak podruhé za sebou v Bundeslize ztratil body a pouze remizoval.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
pawelFCB

0:2

Reagovat
Bastaron

0:3

Reagovat
Jardman

Green

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele