30. kolo
22.04.2017 15:30 CET
2 : 4
(1:1)

Reportáž

FC Ingolstadt 04 - Werder Brémy 2:4

Ingolstadt prohrál důležitý duel s Brémami, protože v jejich dresu odehrál životní zápas Max Kruse, který vsítil čtyři branky. Ještě nedávno odepisovaný Werder tedy míří do evropských pohárů.

Vyprodaný Audi-Sportpark viděl první příležitost ve 22. minutě. Pascal Gross rozehrál roh a Marcel Tisserand nebezpečně hlavičkoval, nicméně Felix Wiedwald si poradil. O deset minut později šel Walpurgisův tým do vedení. Obrana Werderu si vůbec nepohlídala náběh Daria Lezcana, jemuž Tisserand poslal výborný balon. Paraguayský útočník předvedl skvělé zpracování a následně uklidil míč po zemi do brány - 1:0.

Poté se neúspěšně pokusil prosadit z ostrého úhlu Fin Bartels, nicméně další šance už znamenala vyrovnání. Zase u toho byl Marcel Tisserand, který rychlý brejk Brémských hasil faulem ve vlastní šestnáctce. Bartels šel k zemi, a tak se právem kopala penalta. K balonu si stoupnul Max Kruse a vybral si levou stranu. To bylo v pohodě, neboť Martin Hansen volil opačnou - 1:1.

Druhý poločas začal dobrou střelou Bartels. Jenže ujala se až Grossova levačka v 62. minutě. Zase to bylo z pokutového kopu, protože předtím ve vápně sejmul Niklas Moisander protihráče Almoga Cohena. Pro die Schanzer to všechno vypadalo dobře a bylo by to dobré, kdyby ovšem totálně nepropadli v závěrečné desetiminutovce.

V její úvodní minutě se míč dostal až k Maxi Krusemu, jenž z hranice pokutového území pálil z otočky ... a pálil naprosto přesně mimo Hansenův dosah - 2:2. Vyrovnáno bylo pouhých šest minut. Florian Kainz centroval do vápna, kde hostující gólman zasáhl dost nepřesvědčivě, čímž de facto nabídnul šanci Krusemu a míč po jeho pokusu doskákal za čáru - 2:3.

Devětadvacetiletý ofenzivní záložník, jenž na sebe výrazně upoutal pozornost v dresu Borusiie Mönchengladbach, si čtvrtý (a celkově třináctý) zásah schoval na závěrečnou minutu. Ingolstadtský roh sebral Wiedwald a rychle založil protiútok do rozložené obrany. Bartels nahrál Krusemu, a jelikož Martin Hansen šel předtím do soupeřova vápna hlavičkovat, mohl hrdina odpoledne doklepávat do prázdné - 2:4.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hele tipe , proč jsou Brémy outsider ?

Reagovat
patrikhm

Protože bagr

Reagovat
smazaný uživatel

A book pujde na kobereček.

Reagovat
HunterRomario

Outsider by měl kurz 8, a ne 3,1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele