30. kolo
22.04.2017 15:30 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Hamburger SV - SV Darmstadt 1:2

Darmstadt stále má hodně teoretickou naději na záchranu. Jenže dobře ví, že situaci nemá ve svých rukou. I Hamburk však může být před finišem lehce nervózní.

První poločas rozhodně nepřinesl žádné atraktivní příležitosti. Dost možná nejpozoruhodnějšími situacemi na hřišti byly prazvláštně vyhlížející souboje v darmstadtském pokutovém území. Faul se ale nepískal ani po střetu Gideona Junga s Wilsonem Kamavuakou, ani po setkání Mergima Mavraje s Patrickem Banggaardem.

Hned první závar v šestnáctce, který se odehrál po změně stran, však skončil gólem. Po rohovém kopu Maria Vrančiće míč propadnul až přímo před branku, kde neměl potíže jej doklepnout za Matheniova záda Aytac Sulu. Obránce, který v minulé sezoně zaznamenal hned sedm tref, se v té letošní prosadil teprve podruhé - 0:1.

A než se HSV vzpamatovalo, prohrávalo už o dvě branky. Vrančić nahrával Jerome Gondorfovi, který lehce přiťuknul na Platteho a ten se štěstím prostřelil Christiana Matheniu - 0:2. To byla pro die Rothosen hodně studená sprcha a není divu, že jim delší dobu trvalo, než se vrátili do zápasu. Sice byli více na balonu, ale obrana die Lilien byla pevná jako skála.

Dva po sobě jdoucí penaltové požadavky zůstaly rozhodčím Saschou Stegemannem nevyslyšeny, a tak se podařilo snížit až nastaveném čase, kdy si pod tlakem hrající Fabian Holland nedopatřením vsítil vlastní gól - 1:2. Pro severoněmecký celek to byla už patnáctá porážka v sezoně a příště jej čeká ohromně důležitý zápas proti Augsburgu. Darmstadt bude nadále zachraňovat proti Freiburgu.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jenom aby se z toho domácí hromadně neposrali .

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo zkažených tiketů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele