15. kolo
09.12.2017 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Bayern Mnichov 0:1

Jednu branku a vítězství favorita, ale také jednu odvolanou červenou kartu a hromadu emocí. To všechno nabídl sobotní zápas Bundesligy mezi Eintrachtem Frankfurtem a Bayernem Mnichov.

První pikantní příběh utkání nabídlo už na samém začátku - kvůli zranění se trenér Jupp Heynckes na poslední chvíli rozhodl, že do zápasu nepošle Svena Ulreicha, jenž při absenci Manuela Neuera plní roli brankářské jedničky klubu. Do akce tak musel veterán Tom Starke, který přitom už před sezonou ukončil kariéru a mezi tři tyče ho zpátky dostalo právě jen zranění bývalého kolegy.

Bayern se dle očekávání v duelu dostal brzy do vedení. Stalo se tak ve dvacáté minutě, kdy Joshua Kimmich poslal míč do vápna a našel tam na první pohled nečekaného adresáta. Na míč si v šestnáctce naskočil Arturo Vidal a i přes svou malou výšku poslal balon hlavičkou do sítě. Ve čtyřicáté minutě mohl srovnat krok za domácí Willems, proti jeho střele se ale vytáhl Starke a nadále tak platilo vedení Bayernu.

Opravdové emoce pak přišly v sedmdesáté druhé minutě střetnutí - po střetu Wolfa s Jamesem se sudí rozhodl poslat hráče Eintrachtu ze hřiště, po následné kontrole videozáznamu ale své rozhodnutí přehodnotil a Wolfovi udělil jen žlutou kartu.

Eintracht tak utkání dohrál v jedenácti, na vyrovnávací branku se však přesto nezmohl a Bayern zaznamenal vítězství 1:0.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (5)

Přidat komentář
Bastaron

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Rich

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

0 : 5 Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Munchen

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele