6. kolo
30.09.2018 18:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

FC Augsburg - SC Freiburg 4:1

Augsburg jednoznačně potvrdil, že jeho poslední uhraná remíza na půdě favorizovaného Bayernu nebyla dílem nějaké náhody, a na tenhle velmi cenný výsledek navázal i v souboji s Freiburgem. Ten naopak odehrál asi letošní dosavadní nejhorší partii a po dvou výhrách nad Wolfsburgem a Schalke si připsal již svou třetí porážku v Bundeslize.

První dějství měli ve své režii jednoznačně domácí, kteří zaznamenali hned dva přesné zásahy. Nejprve Caiuby zužitkoval v 19. minutě hlavou centr Richtera a zamířil přesně k tyčce, ve 34. minutě se po delší kombinaci a přihrávce Gouweleeuwa prosadil Finnbogason, jenž navíc vztekajícího se brankáře Schwolowa překonal elegantní patičkou.

Hosté ovšem zkraje druhé půle zápas zdramatizovali, jelikož nemotorný soupeř vyřešil nebezpečnou situaci snad hůře jak hráči v přípravce a Schmidovi nakonec byla připsána opravdu hodně kuriózní vlastní branka. V 68. minutě však byl odpor Freiburgu asi definitivně zlomen, neboť se svěřenci trenéra Manuela Bauma dočkali pokutového kopu.

Heintz ve vápně fauloval nešikovně Finnbogasona, islandský reprezentant se sám hrdě přihlásil jako exekutor penalty a proměnil jí střelou do dolního rohu brány. Čtvrtý gól zaznamenal Augsburg pět minut před koncem, střílenou přihrávku Hahna protečoval do sítě Finnbogason, jenž tak stihl ještě zkompletovat hattrick.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele