2. kolo
01.09.2018 18:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

VfB Stuttgart - Bayern Mnichov 0:3

Bayern Mnichov jasně vyhrál ve Stuttgartu, gólově se prosadili hned tři různí hráči. Tým z Bavorska je již po dvou gólech první a po šesti vyhraných titulech v bundeslize v řadě předvádí další suverénní výkon.

V celém zápase Bayern jednoznačně dominoval a domácí si nevypracovali jedinou velkou gólovou příležitost. V 37. minutě se míč po sérii přihrávek dostal přes Müllera, Boatenga a Lewandowskiho k Leonu Goretzkovi, jenž zakončil po zaseknutí míče pohotově do pravého dolního rohu brány.

Do konce poločasu mohl Bayern přidat ještě druhý gól, ve 43. minutě se totiž Alabův centr odrazil k Müllerovi, který však mířil prudkou střelou zblízka pouze nad. Do kabin se tedy obě mužstva odebrala za stavu 0:1, přičemž hosté Stuttgart téměř nepustili ke hře.

V 50. minutě rozehrával Bayern volný přímý kop z levé strany. K míči se postavil Rakušan David Alaba a slibnou střelou orazítkoval tyč. V 62. minutě už však hosté skóre zápasu skutečně navýšili. Müller nahrával Goretzkovi, ten zase posunul na Roberta Lewandowskiho, pro nějž už nebyl problém míč usměrnit do vzdálenějšího rohu brány.

Po druhém gólu Bayern polevil, bylo vidět, že hráči se nechtějí úplně vyčerpat před důležitou reprezentační přestávkou. Přesto přidali hosté v 76. minutě ještě třetí gól zápasu. Skóre upravil na konečných 0:3 po přihrávce od Lewandowskiho Thomas Müller. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a Bayern tedy vyhrál o tři góly.

Stuttgart se nachází na posledním místě tabulky s nejhorším skóre a žádným vstřeleným gólem. Na opačném pólu bundesligové tabulky se ocitá právě mnichovský Bayern se šesti body a přívětivým skóre 6:1.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Heresy

Reagovat
Rich

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0 : 3 Bayern!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heresy

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
Ferragamo7

Dnes sa na hru Bayernu veľmi dobre pozeralo.Žiadne zbytočné prihrávky +rýchly prechod do útoku.A vynikajúci pressing po strate lopty.Len dúfam,že tento trend potvrdia aj v ďaľších zápasoch.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele