3. kolo
31.08.2019 15:30 CET
6 : 1
(2:1)

Reportáž

Bayern doma rozstřílel Mainz

Zdá se, že bavorský expres se začíná pořádně rozjíždět. Tentokrát stoupající formu Bayernu odnesl Mainz, jehož hráči si z Mnichova vezou šestigólový příděl a budou se z něj oklepávat zřejmě většinu reprezentační pauzy.

Přitom pro hosty utkání začalo snad nejlépe, jak vůbec mohlo. Už v 8. minutě Pierre-Gabriel našel centrem z pravé strany Boëtiuse a ten se hlavou v první velké šanci Mainzu nemýlil - 0:1. Od této chvíle byl zápas v režii Bayernu, který se snažil zvrátit nepříznivý stav.

Ve 32. minutě k tomu měl ideální příležitost Perišić, trefil však jen boční síť brány Müllera. Co nedokázala chorvatská ofenzivní posila, zvládla o šest minut později jedna z těch francouzských defenzivních. Pavard si počkal na centr letící od dříve jmenovaného Chorvata a z voleje jej o zem uklidil do sítě - 1:1.

Domácím se podařilo skóre otočit ještě do přestávky, když se v první minutě nastaveného času precizní střelou přes zeď prosadil Alaba - 2:1. Do šaten se tedy šlo za tohoto stavu.

Po pauze domácí neubrali a rozjeli gólovou show. V 56. minutě si strůjci předchozí branky role vyměnili. Pavard nacentroval na zadní tyč, kde nejvýše vyskočil Perišić a hlavou trkl do míče - 3:1. V 65. minutě Kimmich nacentroval od rohového praporku, kulatý nesmysl propadl až k nohám Comana, jenž se nerozpakoval a z prvního doteku jej poslal směrem ke vzdálenější tyči - 4:1.

Po sérii střídání na domácí straně se chvíli nic významného nedělo, tedy až do 80. minuty. V tomto čase si čerstvý Müller připravil pozici pro centr, poslal vysoký míč na střed velkého vápna, kde si ho zpracoval Lewandowski a nekompromisně propálil brankáře Mainzu - 5:1.

O dvě minuty později již byla zkáza hostujících nešťastníků kompletně dokonána. Müller obdržel vysokou přihrávku za obranu a v nelehké pozici citlivě předložil míč před prázdnou bránu Daviesovi - 6:1.

Bayern se díky této vysoké výhře posunul na druhé místo hned za vedoucí Lipsko, které zatím neztratilo ani bod. Mainz po inkasovaném debaklu okupuje úplný chvost tabulky a bude muset zabrat, aby se na něm neusadil na delší dobu, než by bývalo bylo zdrávo.

Autor: Václav Bače / kicker.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
Rich

5-0

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik náboju si nechá Bayern až na 11. kolo. Mainz nepatří k soupeřum , kterým by museli dokazovat svoji sílu. Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi špatný tip .

Reagovat
Rich

Prej si to nechají na 11 kolo? Jak dlouho koukáš na Bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

30 let je to klub , který nejvíce nenávidím. EF by mohl udělat anketu. Zajímalo by mě jak by si Bajern vedl.

Reagovat
Rich

Vidíš a já nejvíce nenávidím Real Madrid a Barcelonu, plus nově se k tomu přidalo Manchester United a Juventus. Každopádně, každý má to své, já to mám tak a ty zase tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře napsáno. Čekal jsem , že se do mě fanoušci pustí.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
manuelo neuero

3:1

Reagovat
Heresy

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
Giginek

Teď hraje Kimmich defenzivního záložníka? Ještě jsem je letos hrát neviděl..

Reagovat
Heresy

Jop a pavard je na pravem beku ...

Reagovat
Ferragamo7

Dať 6 gólov je síce pekné,ale po repre prestávke príde skutočný test,ako na tom Bayern momentálne je-RB Lipsko.Na tento zápas sa obzvlášť teším,dúfam že vyhráme.Mia san mia.

Reagovat
Kolarik12

Neřekl bych, že Lipsko je skutečný test. Ten přijde až ve vyřazovací části Ligy mistru. Každoročně se ukazuje, že týmy, který skutečně dokážou Bayern prověřit se nacházejí až tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Takt vidí TEST SÁZKOVKY. Hsc Bayern-1,5 3,08. Jaký bude golový rozdíl vítěze zápasu Bayern o jeden přesně 4,08.

Reagovat
Ferragamo7

Ja som mal primárne na mysli čisto bundesligu.Samozrejme úplne s tebou súhlasím,čo sa týka LM tam skupinovú fázu Bayern dá ľavou zadnou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele